FPS-spel

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelat 28176 gånger

  Spänningen är intensiv i det här onlinespelet för flera spelare. Utmana motståndare från hela världen och kämpa för att hitta mäktiga vapen och döda dem en för en!

 • Shellshock.io
  Spela
  Shellshock.io
  Spelat 27123 gånger

  Det är inte så roligt att vara ett ägg som det verkar. Fråga bara äggen som kämpar mot varandra i det här konstiga och vilda io-spelet i 3D. De har bestämt sig för att göra omelett av varandra eller något ännu värre! Kan du förstöra alla andra ägg eller kommer du att krossas själv?

 • Combat Strike 2
  Spela
  Combat Strike 2
  Spelat 23075 gånger

  Du är tillbaka bakom fiendelinjerna igen. Kan du ta dig därifrån levande? Striden tar aldrig slut i den här onlineskjutaren för flera spelare. Ta ett vapen och sätt igång!

 • Krigsattack
  Spela
  Krigsattack
  Spelat 21653 gånger

  Välj ett rum och gör dig redo för strid. Hur länge kan du överleva när du kämpar mot spelare från hela världen i det här 3D-actionspelet online?

 • Army Force Strike
  Spela
  Army Force Strike
  Spelat 19386 gånger

  Gör dig redo för den bästa första-persons-upplevelsen för flera spelare som du kan tänka dig! Spela Army Force Strike och var redo för att skjuta, döda och sätta fiender av alla kalibrar ur spel i detta arenaspel med första-persons-skjutare för flera spelare. Spela liknande onlinespel gratis på www.Supergames.io

 • Battle S.W.A.T vs Mercenary
  Spela
  Battle S.W.A.T vs Mercenary
  Spelat 16575 gånger

  Spelare från hela världen har samlats för att kämpa i det här actionspelet för flera spelare. Ta dig fram och förstör allt i din väg med allt från slaktknivar till gevär. Hur länge kan du överleva?

 • Tunnelbanefajt 3D
  Spela
  Tunnelbanefajt 3D
  Spelat 12798 gånger

  Kulorna flyger i alla riktningar i det här galna och roliga skjutspelet! Beväpna dig och slå ut fienden med ditt team!

 • Prickskyttarna
  Spela
  Prickskyttarna
  Spelat 11591 gånger

  När det hettar till finns det bara ett gäng att lita på: prickskyttarna.

 • Bullet Force Multiplayer
  Spela
  Bullet Force Multiplayer
  Spelat 7142 gånger

  Hoppa in i ett uppdrag eller en snabb strid i den här actionfyllda förstapersonskjutaren för flera spelare. De andra spelarna från hela världen har siktet inställt på dig så se till att röra på dig snabbt.

 • Pixel Warfare 5
  Spela
  Pixel Warfare 5
  Spelat 5881 gånger

  Gör dig redo för en ny runda med gammal hederlig action. Gå med i ett rum, välj vapen och förbered dig för en dödsmatch eller två i det här förstapersonsskjutspelet för flera spelare.

 • Blocky Combat Swat 2: Storm Desert
  Spela
  Blocky Combat Swat 2: Storm Desert
  Spelat 3864 gånger

  I det här actionspelet för flera spelare upplever du en klassisk grafik med modern spänning. Tävla mot andra spelare från hela världen när du kämpar för att överleva så länge som möjligt på tropiska öar, öknar och i andra spelmiljöer.

 • Combat Reloaded
  Spela
  Combat Reloaded
  Spelat 2719 gånger

  Kommer du kämpa för det blåa eller det röda laget i det här intensiva actionspelet för flera spelare? Ta ett vapen, ducka under barriärerna och göm dig runt hörnen när du siktar mot de andra spelarna.

 • Prickskyttarna 2
  Spela
  Prickskyttarna 2
  Spelat 2714 gånger

  Har du en skarp blick och stadiga händer? Plocka upp ditt gevär och försvara er position!

 • Zombiecraft.io
  Spela
  Zombiecraft.io
  Spelat 2455 gånger

  You can fight zombies while playing as a doctor, a farmer, a salaryman or another crazy character in this 3D io game. Eliminate the undead in the single player mode or battle alongside players from around the world.

 • Pixel Gun Apocalypse 5
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 5
  Spelat 2211 gånger

  Hoppa in i nya strider i det här actionspelet i 3D. Kämpa mot spelare från hela världen medan du letar efter vapen och undviker deras attacker. Och det finns mängder av coola stridsarenor att välja mellan.

 • Desert Force
  Spela
  Desert Force
  Spelat 2153 gånger

  En episk strid pågår på en marknadsplats ute i den djupaste öknen. Hur länge kan du överleva? Ducka bakom stånden och eliminera fienderna, en efter en, i den här actionfyllda förstapersonsskjutaren för flera spelare.

 • Dinosaur Killer 3D
  Spela
  Dinosaur Killer 3D
  Spelat 2090 gånger
 • Serieskjutare online
  Spela
  Serieskjutare online
  Spelat 1848 gånger

  Du kan djupdyka in i en kamp på liv och död, eller prova andra utmaningar i detta helvilda skjutspel för flera spelare. Det är fyllt med galen grafik som ger intrycket av att du nyss klivit in i en tecknad serie.

 • Fort Building Simulator
  Spela
  Fort Building Simulator
  Spelat 1649 gånger
 • Pixel Gun Apocalypse
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse
  Spelat 1594 gånger

  Vill du kämpa på de godas eller de ondas sida? Varför inte båda två i det här klassiska actionspelet för flera spelare i 3D?

 • Pixel Gun Apocalypse 4
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 4
  Spelat 1489 gånger

  Saker och ting börjar bli apokalyptiska i det här förstapersonsskjutspelet. Utmana spelare från hela världen och ge dig på soldater och hungriga monster. Se till att välja vapen på ett smart sätt innan du sätter igång!

 • Leader Strike 3D
  Spela
  Leader Strike 3D
  Spelat 1446 gånger

  Världens mäktigaste ledare löser konflikter med kulor istället för diplomati! Men istället för att starta krig slåss de mot varandra i det här hysteriska skjutspelet för flera spelare. Strid med Putin, slåss med Merkel eller triumfera med Trump när dessa statsledare tävlar mot varandra.

 • Pixelkrig 4
  Spela
  Pixelkrig 4
  Spelat 1276 gånger

  Ta krigsföring till en helt ny nivå i det här spännande och roliga spelet. Följ med dina kamrater och slåss mot spelare från hela världen!

 • Krunker.io
  Spela
  Krunker.io
  Spelat 1240 gånger

  Du kan ändra din karaktär och andra delar i detta skjutspel i första person. Men hur länge kan du hålla dig vid liv medan du tävlar mot spelare från hela världen? Ta ett vapen och börja skjuta!

 • Xibalba
  Spela
  Xibalba
  Spelat 1208 gånger

  Spela detta fantastiska 3D-skjutspel nu och gör slarvsylta av uråldriga monster. Ge dig ut på ett actionfyllt Doom-liknande äventyr i den mystiska mayapyramiden.

 • S.W.A.T vs. Zombie
  Spela
  S.W.A.T vs. Zombie
  Spelat 1192 gånger

  Det enda som står mellan ordning och kaos i en värld som svämmar över av zombies, är den här orädda S.W.A.T-teammedlemmen. Han slår sig fram medan han letar efter ett laboratorium som kan vara nyckeln till att stoppa denna galenskap. Kan du hjälpa honom att slåss mot de vandöda och samla in pengar för att köpa massor av otroligt häftiga vapen i detta blodtörstiga actionspel?

 • SuperHOT
  Spela
  SuperHOT
  Spelat 1101 gånger

  Du har precis vaknat upp i en märklig kontorsbyggnad. Du har ingen aning om hur du kom hit och tiden uppför sig konstigt. Kommer du att kunna fly i detta intensiva och beroendeframkallande 3D-skjutspel? Du måste ducka för kulor och trotsa både tid och rum medan du slår dig fram mot friheten.

 • Pixel Gun Apocalypse 7
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 7
  Spelat 1068 gånger

  Det är ingen bra tid att vara en kommandosoldat som består av pixlar i detta skjutspel för flera spelare! Hur länge kan du hålla dig vid liv medan du försöker besegra dina motståndare? Ta ett vapen och sätt igång!

 • Warscrap.io
  Spela
  Warscrap.io
  Spelat 951 gånger

  Det är verkligen krig i det här intensiva och spännande io-spelet. Samarbeta med spelare från hela världen när du kämpar för att ta över dina fienders områden och byggnader. Kan du erövra deras territorium innan de invaderar ditt och eliminerar hela din skadron?

 • Armed Forces vs. Gangs
  Spela
  Armed Forces vs. Gangs
  Spelat 946 gånger

  En hämningslös strid pågår i staden. Försvarar du gängen som härskar på gatorna eller hjälper du militären som skickats in för att hindra kaoset? Välj sida och gör dig redo för ditt livs strid i det här förstapersonsactionspelet för flera spelare.

 • Extrem strid: Pixel royal
  Spela
  Extrem strid: Pixel royal
  Spelat 935 gånger

  Gör dig redo för en episk strid i detta multiplayer skjutspel. Du kan utmana andra spelare från hela världen. Anpassa din karaktär och dina vapen innan du tar dig an handgemäng.

 • Advanced Pixel Apocalypse 3
  Spela
  Advanced Pixel Apocalypse 3
  Spelat 916 gånger

  Hur många kan du döda i det här förstapersonsactionspelet i 3D? Hoppa bakom väggarna och döda dina motståndare när du spränger dig fram genom en pixelvärld

 • Crazy Wars
  Spela
  Crazy Wars
  Spelat 907 gånger

  Saker blir galna i detta multiplayer, förstaperson skjutspel. Samarbeta med andra spelare från hela världen medan du försöker eliminera dina motståndare. Kommer du att kämpa för West Team eller gå ihop med East Team?

 • Pixel Gun Warfare 2: Zombie Attack
  Spela
  Pixel Gun Warfare 2: Zombie Attack
  Spelat 831 gånger

  Dessa pixelkrigare återvänder till slagfältet. Kommer du att kämpa på soldaternas sida eller äta upp deras ben tillsammans med zombierna? Välj vilken sida du vill försvara innan du ger dig in i all action som väntar dig i det här galna skjutspelet i 3D för flera spelare.

 • Pixel Wars of Heroes
  Spela
  Pixel Wars of Heroes
  Spelat 759 gånger

  Kommer du att tävla med den goda eller onda sidan i det här underbara förstapersonsactionspelet för flera spelare? Utmana spelare från hela världen med allt från machetes till maskingevär.

 • Dino Survival
  Spela
  Dino Survival
  Spelat 706 gånger

  En hord med hungriga dinosaurier är på väg mot dig. Kan du överleva deras hunger eller hamnar du i deras magar? Ta alla vapen du kommer åt och gör dig redo för en episk strid om överlevnad. Hur länge kan du överleva i det här hänsynslösa förstapersonsactionspelet?

Spel som placerar dig mitt i all action.

Du är långt bakom fiendens linjer, där döden väntar på dig runt varje hörn. Kan du hålla ditt huvud kallt medan du tar ut alla dina mål, innan du hamnar i dess korsningar? 

Oavsett om du tar på dig virtuella elakingar eller spelare från hela världen, behöver du nerver av stål för att överleva hela vägen till slutet i var och ett av dessa online, och helt gratis, fps-spel. Du kommer äntra stövlarna av kustjägare, riddare, mördare och andra krigare från olika tidsepoker. Du kan svänga ett broadsword på ett medeltida slagfält, eller spränga störande utomjordingar med en laserpistol i 2400-talet. Det finns ingen som vet vart du kan hamna. 

Oavsett vilket århundrade du befinner dig i, kommer det att finnas massor av riktigt coola och kraftfulla vapen till ditt förfogande. Allt från stridsyxor till bazookas. I vissa spel kan du utplåna dina motståndare med en granat. I andra spel kan smygande eliminering med ett prickskyttegevär vara ett klockare drag. Ibland är den bästa taktiken att bara kasta sig in i striden trots att pistoler smäller på alla håll. Var noga med att du har gott om ammunition eller att ditt svärd nyligen har slipats! 

Medan du blästrar din väg till seger får du också kolla in massor av bra 3D-grafik i dessa gratis onlinespel. Smyg på dina fiender medan du rör dig genom djungels farliga snårskog, eller utplåna dem medan du stampar i en episk stridsarena. Du kan slåss i slott, militärläger, öknar och många andra spännande miljöer, och spännande terräng. 

Oavsett slagfältet eller vapnen i dina virtuella händer måste du göra ditt bästa för att hålla dig lugn och fokuserad. Kom ihåg, att det är döda eller dödas i alla dessa online fps-spel