FPS-spel

 • Tunnelbanefajt 3D
  Spela
  Tunnelbanefajt 3D
  Spelat 17353 gånger

  Kulorna flyger i alla riktningar i det här galna och roliga skjutspelet! Beväpna dig och slå ut fienden med ditt team!

 • Combat Reloaded
  Spela
  Combat Reloaded
  Spelat 4181 gånger

  Kommer du kämpa för det blåa eller det röda laget i det här intensiva actionspelet för flera spelare? Ta ett vapen, ducka under barriärerna och göm dig runt hörnen när du siktar mot de andra spelarna.

 • Winter Clash 3D
  Spela
  Winter Clash 3D
  Spelat 961 gånger

  Du vet nog att man inte ska äta gul snö, men röd snö är ännu värre! Blodet kommer spridas över praktiskt taget hela Nordpolen i Winter Clash 3D!

  De här tomtarna är redo för allt, och de är allt annat än hjärtliga! Du kan välja mellan det röda eller blå laget och hoppa rakt in i de ändlösa striderna i det här spännande vinterspelet för flera spelare. De här tomtarna är inte bara utrustade med maskinvapen utan även prickskyttsgevär och andra utmärkta vapen! Ta hand om fienderna så fort som möjligt om du vill ge din egen tomte en god jul. 

  Letar du efter fler coola 3D-spel för flera spelare? I så fall borde du kolla in World Craft 2 och Subway Clash 3D

  Spelkontroller 

  Mus

  • ANVÄND MUSEN för att sikta med vapnet.
  • VÄNSTERKLICKA för att skjuta. 

  Tangentbord 

  • W, A, S, D eller PILTANGENTERNA för att röra dig. 

  Om spelutvecklaren 

  Winter Clash 3D utvecklades av Freeway Interactive.

 • SuperHOT
  Spela
  SuperHOT
  Spelat 3801 gånger

  Du har precis vaknat upp i en märklig kontorsbyggnad. Du har ingen aning om hur du kom hit och tiden uppför sig konstigt. Kommer du att kunna fly i detta intensiva och beroendeframkallande 3D-skjutspel? Du måste ducka för kulor och trotsa både tid och rum medan du slår dig fram mot friheten.

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelat 34209 gånger

  Spänningen är intensiv i det här onlinespelet för flera spelare. Utmana motståndare från hela världen och kämpa för att hitta mäktiga vapen och döda dem en för en!

 • Army Force Strike
  Spela
  Army Force Strike
  Spelat 20816 gånger

  Gör dig redo för den bästa första-persons-upplevelsen för flera spelare som du kan tänka dig! Spela Army Force Strike och var redo för att skjuta, döda och sätta fiender av alla kalibrar ur spel i detta arenaspel med första-persons-skjutare för flera spelare. Spela liknande onlinespel gratis på www.Supergames.io

 • Combat Strike 2
  Spela
  Combat Strike 2
  Spelat 24637 gånger

  Du är tillbaka bakom fiendelinjerna igen. Kan du ta dig därifrån levande? Striden tar aldrig slut i den här onlineskjutaren för flera spelare. Ta ett vapen och sätt igång!

 • Rebellskytt
  Spela
  Rebellskytt
  Spelat 1172 gånger

  Stan är under attack! Kan du försvara den innan det är för sent? Här kan du använda allt från pistoler till prickskyttegevär för att eliminera dina måltavlor i detta 3D-skjutspel.

 • Airport Clash 3D
  Spela
  Airport Clash 3D
  Spelat 471 gånger

  Grymma vapen och strider väntar dig i Airport Clash 3D. Plocka upp ett vapen och gör dig redo att kämpa mot andra spelare i ett actionspel för flera spelare. 

  Flygplatsen har blivit rena krigszonen! Kämpa sida vid sida med det blåa laget eller gå med i det röda laget. Kan du eliminera fienden innan de gör dig till schweizerost eller tiden tar slut? Besegra dem med prickskyttegevär och andra vapen så fort som möjligt medan du försöker ta dig högst upp på rankningslistan! 

  Om du inte fått nog med adrenalin efter Airport Clash bör du kolla in våra andra skjutspel och 3D-spel som Sniper Clash 3D, Subway Clash 3D: Remastered och Sniper 3D: Shooter Game

  Spelkontroller

  Mus:

  • FÖRFLYTTA MUSEN för att sikta
  • VÄNSTERKLICKA för att skjuta  

  Tangentbord:

  • Förflytta dig med W, A, S och D 
  • Ducka med C 
  • Lås muspekaren med L 
  • Hoppa med MELLANSLAG 

  Om spelutvecklaren

  Spelet utvecklades av CrazyGames, en spelstudio i Belgien.

  Spela på mobil

  Google Play

 • Dino Survival
  Spela
  Dino Survival
  Spelat 862 gånger

  En hord med hungriga dinosaurier är på väg mot dig. Kan du överleva deras hunger eller hamnar du i deras magar? Ta alla vapen du kommer åt och gör dig redo för en episk strid om överlevnad. Hur länge kan du överleva i det här hänsynslösa förstapersonsactionspelet?

 • Battle S.W.A.T vs Mercenary
  Spela
  Battle S.W.A.T vs Mercenary
  Spelat 17660 gånger

  Spelare från hela världen har samlats för att kämpa i det här actionspelet för flera spelare. Ta dig fram och förstör allt i din väg med allt från slaktknivar till gevär. Hur länge kan du överleva?

 • Pixel Apocalypse
  Spela
  Pixel Apocalypse
  Spelat 600 gånger

  Det är apokalyptiskt i den här förstapersonsskjutaren för flera spelare! Dyk ner i vansinnet med en batong och få tag på ett bättre vapen så snabbt som möjligt. Det är det enda sättet du kan överleva utan att sprängas i bitar av spelare från hela världen.

 • WWII: tapperhetsmedalj
  Spela
  WWII: tapperhetsmedalj
  Spelat 331 gånger

  Färdas bakåt i tiden och res till andra världskriget. Du kan hamna i skottlinjen direkt i detta skjutspel. Storma Normandies stränder och mycket mer medan du kämpar bredvid, eller mot, andra spelare från hela världen.

 • Skottstyrkan
  Spela
  Skottstyrkan
  Spelat 1536 gånger

  Kan du besegra alla dina fiender som är ute efter dig i den här förstapersonskjutaren? Håll ögonen öppna för prickskyttar när du jagar dina fiender.

 • Prickskyttarna
  Spela
  Prickskyttarna
  Spelat 11875 gånger

  När det hettar till finns det bara ett gäng att lita på: prickskyttarna.

 • Subway Clash 3D Remastered
  Spela
  Subway Clash 3D Remastered
  Spelat 1452 gånger

  Tågen kör inte i dessa tunnelbannor, du måste springa i detta 3D multiplayer skjutarespel. Gå med i det röda laget eller i det blåa medan du undviker kulor och letar efter fantastiska vapen. Kan du ta ut det andra laget innan de blåser ditt lag i småbitar?

 • Galna skotten 2: Multiplayer
  Spela
  Galna skotten 2: Multiplayer
  Spelat 255 gånger

  Du måste vara fokuserad och snabb i dina fötter om du vill överleva längre än fem sekunder i detta superintensiva och helt galna 3D-skjutarspel. Du kommer att möta mot spelare från hela världen, och ingen kommer att visa dig nåd.

 • Strike Combat: Pixel Multiplayer
  Spela
  Strike Combat: Pixel Multiplayer
  Spelat 860 gånger

  Hur många av dessa pixelerade kommandosoldater kan du skjuta ner? Utmana andra spelare från hela världen i detta multiplayer-skjutspel.

 • Kommandostrid 3
  Spela
  Kommandostrid 3
  Spelat 647 gånger

  De här maskerade kommandosoldaterna är tillbaka! Är du beredd på att kasta dig in i stridens hetta i detta skjutspel för flera spelare? Du måste utmana andra spelare på liv och död med allt från maskingevär till bazookas!

 • Militärkrig: Atena
  Spela
  Militärkrig: Atena
  Spelat 429 gånger

  En ny strid ska inleda. Har du vad som krävs för att överleva i den här episka förstapersonsskjutaren för flera spelare? Dubbelkolla dina vapen innan du ger dig in i strid.

 • Krunker.io
  Spela
  Krunker.io
  Spelat 1985 gånger

  Du kan ändra din karaktär och andra delar i detta skjutspel i första person. Men hur länge kan du hålla dig vid liv medan du tävlar mot spelare från hela världen? Ta ett vapen och börja skjuta!

 • Bullet Force Multiplayer
  Spela
  Bullet Force Multiplayer
  Spelat 7560 gånger

  Hoppa in i ett uppdrag eller en snabb strid i den här actionfyllda förstapersonskjutaren för flera spelare. De andra spelarna från hela världen har siktet inställt på dig så se till att röra på dig snabbt.

 • S.W.A.T vs. Zombie
  Spela
  S.W.A.T vs. Zombie
  Spelat 1294 gånger

  Det enda som står mellan ordning och kaos i en värld som svämmar över av zombies, är den här orädda S.W.A.T-teammedlemmen. Han slår sig fram medan han letar efter ett laboratorium som kan vara nyckeln till att stoppa denna galenskap. Kan du hjälpa honom att slåss mot de vandöda och samla in pengar för att köpa massor av otroligt häftiga vapen i detta blodtörstiga actionspel?

 • Rebeller
  Spela
  Rebeller
  Spelat 676 gånger

  Massor av action och förödelse väntar på dig i detta multiplayerskjutspel i första person. Utmana några av världens mest hänsynslösa rebeller medan du tävlar om pengar och letar efter fantastiska vapen.

 • Special Strike: Operations
  Spela
  Special Strike: Operations
  Spelat 546 gånger

  Hur länge kan du överleva våg efter våg av dessa fiendesoldater? De kommer att dyka upp från huset och du måste eliminera dem en efter en. Försök att hålla ut så länge som möjligt i det här spännande förstapersonsskjutspelet.

 • Extrem strid: Pixel royal
  Spela
  Extrem strid: Pixel royal
  Spelat 978 gånger

  Gör dig redo för en episk strid i detta multiplayer skjutspel. Du kan utmana andra spelare från hela världen. Anpassa din karaktär och dina vapen innan du tar dig an handgemäng.

 • Pixel Wars of Heroes
  Spela
  Pixel Wars of Heroes
  Spelat 935 gånger

  Kommer du att tävla med den goda eller onda sidan i det här underbara förstapersonsactionspelet för flera spelare? Utmana spelare från hela världen med allt från machetes till maskingevär.

 • Fort Building Simulator
  Spela
  Fort Building Simulator
  Spelat 1837 gånger

 • Guns Pro
  Spela
  Guns Pro
  Spelat 116 gånger

  Kämpa som ett proffs i den här förstapersonsskjutaren. Du kommer att möta massvis med fiender. Tack och lov så ger du dig ut i strid med ett tvåpipigt hagelgevär och mängder av granater. Lycka till därute soldat!

 • Pixel Warfare 5
  Spela
  Pixel Warfare 5
  Spelat 5969 gånger

  Gör dig redo för en ny runda med gammal hederlig action. Gå med i ett rum, välj vapen och förbered dig för en dödsmatch eller två i det här förstapersonsskjutspelet för flera spelare.

 • Pixel Gun Apocalypse 4
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 4
  Spelat 1570 gånger

  Saker och ting börjar bli apokalyptiska i det här förstapersonsskjutspelet. Utmana spelare från hela världen och ge dig på soldater och hungriga monster. Se till att välja vapen på ett smart sätt innan du sätter igång!

 • Pixel Gun Apocalypse 7
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 7
  Spelat 1230 gånger

  Det är ingen bra tid att vara en kommandosoldat som består av pixlar i detta skjutspel för flera spelare! Hur länge kan du hålla dig vid liv medan du försöker besegra dina motståndare? Ta ett vapen och sätt igång!

 • Shell Shockers
  Spela
  Shell Shockers
  Spelat 29059 gånger

  Det är inte så roligt att vara ett ägg som det verkar. Fråga bara äggen som kämpar mot varandra i det här konstiga och vilda io-spelet i 3D. De har bestämt sig för att göra omelett av varandra eller något ännu värre! Kan du förstöra alla andra ägg eller kommer du att krossas själv?

 • Crazy Wars
  Spela
  Crazy Wars
  Spelat 969 gånger

  Saker blir galna i detta multiplayer, förstaperson skjutspel. Samarbeta med andra spelare från hela världen medan du försöker eliminera dina motståndare. Kommer du att kämpa för West Team eller gå ihop med East Team?

 • Dinosaur Killer 3D
  Spela
  Dinosaur Killer 3D
  Spelat 2090 gånger

 • Prickskyttarna 2
  Spela
  Prickskyttarna 2
  Spelat 2775 gånger

  Har du en skarp blick och stadiga händer? Plocka upp ditt gevär och försvara er position!

Spel som placerar dig mitt i all action.

Du är långt bakom fiendens linjer, där döden väntar på dig runt varje hörn. Kan du hålla ditt huvud kallt medan du tar ut alla dina mål, innan du hamnar i dess korsningar? 

Oavsett om du tar på dig virtuella elakingar eller spelare från hela världen, behöver du nerver av stål för att överleva hela vägen till slutet i var och ett av dessa online, och helt gratis, fps-spel. Du kommer äntra stövlarna av kustjägare, riddare, mördare och andra krigare från olika tidsepoker. Du kan svänga ett broadsword på ett medeltida slagfält, eller spränga störande utomjordingar med en laserpistol i 2400-talet. Det finns ingen som vet vart du kan hamna. 

Oavsett vilket århundrade du befinner dig i, kommer det att finnas massor av riktigt coola och kraftfulla vapen till ditt förfogande. Allt från stridsyxor till bazookas. I vissa spel kan du utplåna dina motståndare med en granat. I andra spel kan smygande eliminering med ett prickskyttegevär vara ett klockare drag. Ibland är den bästa taktiken att bara kasta sig in i striden trots att pistoler smäller på alla håll. Var noga med att du har gott om ammunition eller att ditt svärd nyligen har slipats! 

Medan du blästrar din väg till seger får du också kolla in massor av bra 3D-grafik i dessa gratis onlinespel. Smyg på dina fiender medan du rör dig genom djungels farliga snårskog, eller utplåna dem medan du stampar i en episk stridsarena. Du kan slåss i slott, militärläger, öknar och många andra spännande miljöer, och spännande terräng. 

Oavsett slagfältet eller vapnen i dina virtuella händer måste du göra ditt bästa för att hålla dig lugn och fokuserad. Kom ihåg, att det är döda eller dödas i alla dessa online fps-spel