FPS-spel

 • Combat Reloaded
  Spela
  Combat Reloaded
  Spelat 3065 gånger

  Kommer du kämpa för det blåa eller det röda laget i det här intensiva actionspelet för flera spelare? Ta ett vapen, ducka under barriärerna och göm dig runt hörnen när du siktar mot de andra spelarna.

 • Army Force Strike
  Spela
  Army Force Strike
  Spelat 19984 gånger

  Gör dig redo för den bästa första-persons-upplevelsen för flera spelare som du kan tänka dig! Spela Army Force Strike och var redo för att skjuta, döda och sätta fiender av alla kalibrar ur spel i detta arenaspel med första-persons-skjutare för flera spelare. Spela liknande onlinespel gratis på www.Supergames.io

 • Tunnelbanefajt 3D
  Spela
  Tunnelbanefajt 3D
  Spelat 14591 gånger

  Kulorna flyger i alla riktningar i det här galna och roliga skjutspelet! Beväpna dig och slå ut fienden med ditt team!

 • Rebellskytt
  Spela
  Rebellskytt
  Spelat 695 gånger

  Stan är under attack! Kan du försvara den innan det är för sent? Här kan du använda allt från pistoler till prickskyttegevär för att eliminera dina måltavlor i detta 3D-skjutspel.

 • Prickskyttarna
  Spela
  Prickskyttarna
  Spelat 11671 gånger

  När det hettar till finns det bara ett gäng att lita på: prickskyttarna.

 • SuperHOT
  Spela
  SuperHOT
  Spelat 2130 gånger

  Du har precis vaknat upp i en märklig kontorsbyggnad. Du har ingen aning om hur du kom hit och tiden uppför sig konstigt. Kommer du att kunna fly i detta intensiva och beroendeframkallande 3D-skjutspel? Du måste ducka för kulor och trotsa både tid och rum medan du slår dig fram mot friheten.

 • Combat Strike 2
  Spela
  Combat Strike 2
  Spelat 23666 gånger

  Du är tillbaka bakom fiendelinjerna igen. Kan du ta dig därifrån levande? Striden tar aldrig slut i den här onlineskjutaren för flera spelare. Ta ett vapen och sätt igång!

 • Battle S.W.A.T vs Mercenary
  Spela
  Battle S.W.A.T vs Mercenary
  Spelat 16945 gånger

  Spelare från hela världen har samlats för att kämpa i det här actionspelet för flera spelare. Ta dig fram och förstör allt i din väg med allt från slaktknivar till gevär. Hur länge kan du överleva?

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelat 30153 gånger

  Spänningen är intensiv i det här onlinespelet för flera spelare. Utmana motståndare från hela världen och kämpa för att hitta mäktiga vapen och döda dem en för en!

 • Dino Survival
  Spela
  Dino Survival
  Spelat 767 gånger

  En hord med hungriga dinosaurier är på väg mot dig. Kan du överleva deras hunger eller hamnar du i deras magar? Ta alla vapen du kommer åt och gör dig redo för en episk strid om överlevnad. Hur länge kan du överleva i det här hänsynslösa förstapersonsactionspelet?

 • Galna skotten 2: Multiplayer
  Spela
  Galna skotten 2: Multiplayer
  Spelat 84 gånger

  Du måste vara fokuserad och snabb i dina fötter om du vill överleva längre än fem sekunder i detta superintensiva och helt galna 3D-skjutarspel. Du kommer att möta mot spelare från hela världen, och ingen kommer att visa dig nåd.

 • Subway Clash 3D Remastered
  Spela
  Subway Clash 3D Remastered
  Spelat 722 gånger

  Tågen kör inte i dessa tunnelbannor, du måste springa i detta 3D multiplayer skjutarespel. Gå med i det röda laget eller i det blåa medan du undviker kulor och letar efter fantastiska vapen. Kan du ta ut det andra laget innan de blåser ditt lag i småbitar?

 • Rebeller 2
  Spela
  Rebeller 2
  Spelat 543 gånger

  Några av världens mest dödliga revolutionärer återvänder till striden. Du kan kasta dig in i all action med dem i detta 3D-skjutspel för flera spelare. Följ med dem när de kämpar för livet med allt från maskingevär till krypskyttevapen.

 • Strike Combat: Pixel Multiplayer
  Spela
  Strike Combat: Pixel Multiplayer
  Spelat 644 gånger

  Hur många av dessa pixelerade kommandosoldater kan du skjuta ner? Utmana andra spelare från hela världen i detta multiplayer-skjutspel.

 • Fort Building Simulator
  Spela
  Fort Building Simulator
  Spelat 1778 gånger

 • Skottstyrkan
  Spela
  Skottstyrkan
  Spelat 1175 gånger

  Kan du besegra alla dina fiender som är ute efter dig i den här förstapersonskjutaren? Håll ögonen öppna för prickskyttar när du jagar dina fiender.

 • Kommandostrid 3
  Spela
  Kommandostrid 3
  Spelat 509 gånger

  De här maskerade kommandosoldaterna är tillbaka! Är du beredd på att kasta dig in i stridens hetta i detta skjutspel för flera spelare? Du måste utmana andra spelare på liv och död med allt från maskingevär till bazookas!

 • Bullet Force Multiplayer
  Spela
  Bullet Force Multiplayer
  Spelat 7221 gånger

  Hoppa in i ett uppdrag eller en snabb strid i den här actionfyllda förstapersonskjutaren för flera spelare. De andra spelarna från hela världen har siktet inställt på dig så se till att röra på dig snabbt.

 • Crazy Wars
  Spela
  Crazy Wars
  Spelat 959 gånger

  Saker blir galna i detta multiplayer, förstaperson skjutspel. Samarbeta med andra spelare från hela världen medan du försöker eliminera dina motståndare. Kommer du att kämpa för West Team eller gå ihop med East Team?

 • Soldiers 2: Desert Storm
  Spela
  Soldiers 2: Desert Storm
  Spelat 619 gånger

  Återvänd till öken för nya ändlösa strider. Kan du eliminera de andra soldaterna innan de skjuter dig sönder och samman i det här förstapersonsskjutspelet för flera spelare? Använd maskingevär, gatlingkulsprutor och mycket mer för att överleva så länge som möjligt i spökstäder på landet och övergivna stadsdelar.

 • Blocky Combat SWAT 3
  Spela
  Blocky Combat SWAT 3
  Spelat 454 gånger

  Njut av några nya actionrundor! Tävla mot spelare från hela världen i det här komiska förstapersonsactionspelet. Kan du skjuta dina motståndare innan de kommer efter dig?

 • Militärkrig: Atena
  Spela
  Militärkrig: Atena
  Spelat 289 gånger

  En ny strid ska inleda. Har du vad som krävs för att överleva i den här episka förstapersonsskjutaren för flera spelare? Dubbelkolla dina vapen innan du ger dig in i strid.

 • Pixel Gun Apocalypse 5
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 5
  Spelat 2258 gånger

  Hoppa in i nya strider i det här actionspelet i 3D. Kämpa mot spelare från hela världen medan du letar efter vapen och undviker deras attacker. Och det finns mängder av coola stridsarenor att välja mellan.

 • Special Strike: Operations
  Spela
  Special Strike: Operations
  Spelat 531 gånger

  Hur länge kan du överleva våg efter våg av dessa fiendesoldater? De kommer att dyka upp från huset och du måste eliminera dem en efter en. Försök att hålla ut så länge som möjligt i det här spännande förstapersonsskjutspelet.

 • Bygga fort & skjutsimulator
  Spela
  Bygga fort & skjutsimulator
  Spelat 572 gånger

  Samarbeta med denna android i en serie av episka strider i det här futuristiska skjutspelet. Kan du hjälpa honom att bygga fort och eliminera sina fiender en efter en?

 • Krunker.io
  Spela
  Krunker.io
  Spelat 1393 gånger

  Du kan ändra din karaktär och andra delar i detta skjutspel i första person. Men hur länge kan du hålla dig vid liv medan du tävlar mot spelare från hela världen? Ta ett vapen och börja skjuta!

 • S.W.A.T vs. Zombie
  Spela
  S.W.A.T vs. Zombie
  Spelat 1259 gånger

  Det enda som står mellan ordning och kaos i en värld som svämmar över av zombies, är den här orädda S.W.A.T-teammedlemmen. Han slår sig fram medan han letar efter ett laboratorium som kan vara nyckeln till att stoppa denna galenskap. Kan du hjälpa honom att slåss mot de vandöda och samla in pengar för att köpa massor av otroligt häftiga vapen i detta blodtörstiga actionspel?

 • Tung strid
  Spela
  Tung strid
  Spelat 400 gånger

  Mängder av intensiva uppdrag väntar på dig i detta 3D-skjutspel. Bekämpa terrorister, en efter en, i den gamla fabriken eller eliminera dina fiender ute i öknen. Du kan använda allt från bräckjärn till maskingevär för att ta kål på dem.

 • Zombiecraft.io
  Spela
  Zombiecraft.io
  Spelat 2494 gånger

  You can fight zombies while playing as a doctor, a farmer, a salaryman or another crazy character in this 3D io game. Eliminate the undead in the single player mode or battle alongside players from around the world.

 • Pixel Apocalypse
  Spela
  Pixel Apocalypse
  Spelat 151 gånger

  Det är apokalyptiskt i den här förstapersonsskjutaren för flera spelare! Dyk ner i vansinnet med en batong och få tag på ett bättre vapen så snabbt som möjligt. Det är det enda sättet du kan överleva utan att sprängas i bitar av spelare från hela världen.

 • Extrem strid: Pixel royal
  Spela
  Extrem strid: Pixel royal
  Spelat 977 gånger

  Gör dig redo för en episk strid i detta multiplayer skjutspel. Du kan utmana andra spelare från hela världen. Anpassa din karaktär och dina vapen innan du tar dig an handgemäng.

 • Pixel Wars of Heroes
  Spela
  Pixel Wars of Heroes
  Spelat 828 gånger

  Kommer du att tävla med den goda eller onda sidan i det här underbara förstapersonsactionspelet för flera spelare? Utmana spelare från hela världen med allt från machetes till maskingevär.

 • Blocky Combat Swat 2: Storm Desert
  Spela
  Blocky Combat Swat 2: Storm Desert
  Spelat 4019 gånger

  I det här actionspelet för flera spelare upplever du en klassisk grafik med modern spänning. Tävla mot andra spelare från hela världen när du kämpar för att överleva så länge som möjligt på tropiska öar, öknar och i andra spelmiljöer.

 • Rebeller
  Spela
  Rebeller
  Spelat 517 gånger

  Massor av action och förödelse väntar på dig i detta multiplayerskjutspel i första person. Utmana några av världens mest hänsynslösa rebeller medan du tävlar om pengar och letar efter fantastiska vapen.

 • Pixel Warfare 5
  Spela
  Pixel Warfare 5
  Spelat 5930 gånger

  Gör dig redo för en ny runda med gammal hederlig action. Gå med i ett rum, välj vapen och förbered dig för en dödsmatch eller två i det här förstapersonsskjutspelet för flera spelare.

 • Pixel Gun Apocalypse 4
  Spela
  Pixel Gun Apocalypse 4
  Spelat 1522 gånger

  Saker och ting börjar bli apokalyptiska i det här förstapersonsskjutspelet. Utmana spelare från hela världen och ge dig på soldater och hungriga monster. Se till att välja vapen på ett smart sätt innan du sätter igång!

Spel som placerar dig mitt i all action.

Du är långt bakom fiendens linjer, där döden väntar på dig runt varje hörn. Kan du hålla ditt huvud kallt medan du tar ut alla dina mål, innan du hamnar i dess korsningar? 

Oavsett om du tar på dig virtuella elakingar eller spelare från hela världen, behöver du nerver av stål för att överleva hela vägen till slutet i var och ett av dessa online, och helt gratis, fps-spel. Du kommer äntra stövlarna av kustjägare, riddare, mördare och andra krigare från olika tidsepoker. Du kan svänga ett broadsword på ett medeltida slagfält, eller spränga störande utomjordingar med en laserpistol i 2400-talet. Det finns ingen som vet vart du kan hamna. 

Oavsett vilket århundrade du befinner dig i, kommer det att finnas massor av riktigt coola och kraftfulla vapen till ditt förfogande. Allt från stridsyxor till bazookas. I vissa spel kan du utplåna dina motståndare med en granat. I andra spel kan smygande eliminering med ett prickskyttegevär vara ett klockare drag. Ibland är den bästa taktiken att bara kasta sig in i striden trots att pistoler smäller på alla håll. Var noga med att du har gott om ammunition eller att ditt svärd nyligen har slipats! 

Medan du blästrar din väg till seger får du också kolla in massor av bra 3D-grafik i dessa gratis onlinespel. Smyg på dina fiender medan du rör dig genom djungels farliga snårskog, eller utplåna dem medan du stampar i en episk stridsarena. Du kan slåss i slott, militärläger, öknar och många andra spännande miljöer, och spännande terräng. 

Oavsett slagfältet eller vapnen i dina virtuella händer måste du göra ditt bästa för att hålla dig lugn och fokuserad. Kom ihåg, att det är döda eller dödas i alla dessa online fps-spel