Polisspel

 • Madalin Stunt Cars 2
  Spela
  Madalin Stunt Cars 2
  Spelat 341443 gånger

  Välj en odödlig sportbil och gör dig redo för att utföra omöjliga stunts. Kan du klara av alla hopp och loopar som du stöter på i det här galna racingspelet?

 • Ellie som modepolis
  Spela
  Ellie som modepolis
  Spelat 1767 gånger

  Ellie har tagit sin nya roll som medlem i modepolisen lite väl allvarligt! Hon har precis tagit fast tre tjejer anklagade för beklämmande brott mot modelagarna! Kan du hjälpa Ellie att skapa några fantastiska nya stilar åt dem i detta kläd- och designspel?

 • Subway Surf
  Spela
  Subway Surf
  Spelat 5735 gånger

  En polis är i hälarna på denna tonårsskejtare! Lyckligtvis har han en futuristisk hoverboard med sig! Kan du hjälpa tonåringen att slippa fängelse i detta galna skridskoåkningsspel?

 • Rånare Bob 4: Ryssland säsong 2
  Spela
  Rånare Bob 4: Ryssland säsong 2
  Spelat 27751 gånger

  Bobs senaste brottsvåg har tagit honom hela vägen till Ryssland! Samarbeta med honom när han stjäl juveler, sällsynta dockor och andra värdefulla föremål från Moskvas mest skyddade byggnader. Bob behöver din hjälp med att undvika övervakningskameror, högteknologiska larm och några av de tuffaste säkerhetsvakterna på planeten.

  Bob the Robber 4: Season 2 Russia finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Brottssimulator Miami 3D
  Spela
  Brottssimulator Miami 3D
  Spelat 7213 gånger

  En armé av hänsynslösa banditer har beslutat sig för att ta över Miami! Nu hänger allt på en modig polis för att stoppa deras djävulska plan i detta actionfyllda 3D-skjutspel. Eliminera dessa gangstrar, en efter en, med allt från pistoler till helgrymma stridsvagnar!

 • Rånare Bob 4: Japan säsong 3
  Spela
  Rånare Bob 4: Japan säsong 3
  Spelat 6532 gånger

  En ny dag, ett nytt land och en ny kupp. Den världsberömda tjuven Bob är på väg till Japan för nya upptåg i det här vilda peka och klicka-spelet. Kan du hjälpa honom att undvika forskare, säkerhetsvakter, poliser och till och med mumier när han försöker stjäla värdefulla artefakter?

  Bob the Robber 4: Season 3 Japan finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Tjalle tjuv 5: tempeläventyr
  Spela
  Tjalle tjuv 5: tempeläventyr
  Spelat 7794 gånger

  Den världsberömda tjuven är på väg att påbörja sitt största äventyr hittills! Följ med Tjalle medan han dyker in i det här templet på jakt efter en gigantisk skatt. Han kommer att behöva hålla koll på farliga mumier medan han letar efter alla värdesaker han kommer över.

  Bob the Robber 5: Temple Adventure finns också på Google Play.

 • Grand Action Crime: New York
  Spela
  Grand Action Crime: New York
  Spelat 2344 gånger

  New York kan bli ditt! Kämpa hela vägen till toppen i det här galna actionspelet. Stjäl bilar, besegra poliser, eliminera rivaliserande gangsters och tjäna mängder av bitcoin på vägen. Snart kan du styra New Yorks gator med en järnhand!

 • Gaturace
  Spela
  Gaturace
  Spelat 251 gånger

  Hur länge kommer du att kunna undvika polisen i detta 3D-racerspel? Samla mynt för att köpa bättre bilar medan du gör ditt bästa för att ta dig ifrån poliserna.

 • Driving Force 2
  Spela
  Driving Force 2
  Spelat 169 gånger

  Det är ett tufft jobb att jaga kriminella, särskilt när de har bazooka. Kan du oskadliggöra allihop?

 • Tjuv och polis
  Spela
  Tjuv och polis
  Spelat 7644 gånger

  Dessa tjuvar flyr undan från polisen och de har stulit några häftiga muskelbilar. Det är ditt jobb att fånga dem innan de lyckas fly. Du har inte så mycket tid så sätt igång. Hoppa in i din polisbil och fånga dem i det här racingspelet.

 • Parkering i 3D: Polisstation
  Spela
  Parkering i 3D: Polisstation
  Spelat 1117 gånger

  Sätt dig bakom ratten i en av de futuristiska polisbilarna och se om du kan parkera dem på den trånga parkeringen. Undvik andra bilar och kläm dig mellan trånga platser i det här parkeringsspelet.

 • Biltjuv
  Spela
  Biltjuv
  Spelat 10856 gånger

  Den här tjuven är ute på en episk brottsvåg. Följ med när han stjäl bilar och skapar kaos i det här vilda racingspelet.

 • Tom springer
  Spela
  Tom springer
  Spelat 124 gånger

  Oj då! Tom blev just tagen på bar gärning medan han försökte plocka solrosor på en bondes fält. Nu har gårdsägaren bestämt sig för att fånga honom i detta 3D-actionspel. Kan du hjälpa Tom att fly från bonden medan han rusar genom denna kaotiska stad? Han kan använda skateboards och till och med ett helhäftigt jetplan för att komma undan den fruktansvärda bonden!

 • Vehicles Level Pack
  Spela
  Vehicles Level Pack
  Spelat 627 gånger

  Kan du se till så att alla bilar och andra fordon inte kör över klipporna eller till och med något ännu galnare? Håll dem undan från problem i det här bedårande pusselspelet.

 • Crime City 3D
  Spela
  Crime City 3D
  Spelat 1152 gånger

  I en stad som är fullsmockad med brottslingar är du det enda som står emellan de fridfulla medborgarna och total anarki! Samla på coola vapen som granater och eliminera alla skurkar i det här helgalna actionspelet.

 • Amazing Spider Police
  Spela
  Amazing Spider Police
  Spelat 1738 gånger

  Denna högpresterande polis bekämpar fiender på båda sidor om lagen i detta märkliga och helgalna actionspel. Kan du hjälpa honom att bekämpa gangsters och polisen medan han harvar sig igenom stan och stjäl bilar när det faller honom in?

 • NYPD Crime Control
  Spela
  NYPD Crime Control
  Spelat 2880 gånger

  Ingen går säker på New Yorks gator och det är upp till dig och dina polispolare att fånga bovarna. Skjut för att döda i den helt nya 3D-skjutaren NYPD Crime Control.

 • Polisjakt 2
  Spela
  Polisjakt 2
  Spelat 1882 gånger

  En ny dag och ännu ett gäng skurkar att ta fast! Kan du jaga rätt på alla brottslingar och arrestera dem i det här intensiva 3D-körspelet? Hoppa in i din polisbil och följ efter dem innan de kommer undan!

 • Cars Thief 2: Tank Edition
  Spela
  Cars Thief 2: Tank Edition
  Spelat 5364 gånger

  När det är för enkelt och tråkigt att stjäla bilar och lastbilar är det dags att åka på en nöjestur i en stridsvagn! Följ med den här expertbiltjuven när han försöker sig på sitt största och modigaste jobb hittills i det här spännande bilspelet i 3D.

 • Sift Heads World: The Ultimatum
  Spela
  Sift Heads World: The Ultimatum
  Spelat 19 gånger

  Maffian försöker gå ihop med yakuzan men Vinnie och hans gäng kommer inte att låta det hända. Samla dina vapen och hjälp dem att sätta stopp för deras ondskefulla plan i det här actionspelet.

 • Banditstan – skjut för att döda
  Spela
  Banditstan – skjut för att döda
  Spelat 215 gånger

  Pöbeln kontrollerar den här stan ... men inte länge till! Kan du ta tillbaka gatorna i detta 3D-baserade actionspel? Använd en massa fantastiska vapen för att ta dig igenom dessa skoningslösa banditer medan du slutför 30 olika uppdrag.

 • Maffia på 30-talet
  Spela
  Maffia på 30-talet
  Spelat 1403 gånger

  Ljudet från pistolskott fyller gatorna i detta 3D-baserade actionspel. Hur länge kan du hålla dig vid liv? Tävla mot andra spelare från hela världen medan du försvarar dina kvarter. Här får du följa med ett gäng gangsters innan det är dags för dig att eliminera motståndarna med kulsprutepistoler, vintagebilar och mycket mer.

 • Escape Pink Room
  Spela
  Escape Pink Room
  Spelat 733 gånger

  Samla föremål och fly från rummet innan polisen kommer!

 • Sift Heads: World 5
  Spela
  Sift Heads: World 5
  Spelat 274 gånger

  De trodde att det här skulle bli det lättaste jobbet i deras karriär. De hade fel. Häng med Sift Heads när de slår sig fram genom en djungel full av legosoldater i detta actionspel.

 • Gunblood Remastered
  Spela
  Gunblood Remastered
  Spelat 698 gånger

  Hur länge kan du överleva denna serie av storslagna eldstrider? Det finns en liten chans att du klarar livhanken i detta intensiva actionspel. Du måste vara fokuserad och dra din pistol snabbt.

 • Agame Grand Drift Auto
  Spela
  Agame Grand Drift Auto
  Spelat 255 gånger

  Det finns en hel stad för denna spänningsfyllda sökare att utforska i detta 3D-racerspel. Följ med honom och sätt dig bakom ratten på en fantastisk muskelbil medan han åker varv och når nya topphastigheter.

 • Bandito Chase
  Spela
  Bandito Chase
  Spelat 213 gånger

  Hur länge kan du hålla dig ifrån polisen i Bandito Chase? Det är ett spännande racingspel där du hamnar bakom ratten i en flyktbil. Du måste kunna köra smidigt och snabbt för att inte bli fångad, eller krascha! Polisen kommer köra in i dig tills din bil exploderar!

  Men det finns många krafter och andra grejer du kan plocka på dig under biljakterna. Du kan använda pengarna du hittat för att förbättra bilen eller köpa coolare fordon mellan nivåerna. Kan du spara ihop tillräckligt med pengar för att köpa en monstertruck i det här actionspelet

   

  Om du gillar polisspel eller 3D monster truck-spel som det här kan du kolla in Derby Crash 2, Miami Crime Simulator 3D och Police vs. Thief: Hot Pursuit. 

   

   

  Spelkontroller

   

  VÄNSTERPILEN för att svänga vänster.
  HÖGERPILEN för att svänga höger. 

   

   

  Om spelutvecklaren

   

  BrainSoftware är en spelutgivare till olika plattformar som finns i Rumänien.

 • Truck Driver Easy Road
  Spela
  Truck Driver Easy Road
  Spelat 857 gånger

  De här stora åbäkena kan vara svåra att köra, även på de lättaste vägarna. Kommer du bli expert med ditt nya fordon i Truck Driver Easy Road? 

  Det här bilspelet är bra för såväl nya som erfarna spelare. Det finns två lägen som sätter dina färdigheter på prov. Försök klämma in lastbilen på trånga parkeringsplatser eller ta en fri åktur, men se upp för hindren! 

  Truck Driver Crazy Road 2 och Russian Off-Road Pickup Driver är två andra grymma lastbilsspel som du borde prova. 

  Spelkontroller

  Tangentbord

  • TRYCK PÅ W, A, S, D eller piltangenterna för att köra. 
  • TRYCK PÅ C för att byta kameravinkel. 
  • TRYCK PÅ Y för att använda vindrutetorkarna. 
  • TRYCK PÅ V för att använda handbromsen. 
  • TRYCK PÅ L för att använda helljusen. 

  Mus

  • HÖGERKLICKA för att tuta. 
  • VÄNSTERKLICKA OCH DRA för att röra kameran. 

  Om spelutvecklaren

  Truck Driver Easy Road är utformat av Falco Software, ett företag som gör många olika gratis onlinespel.

 • Gangstergruppen
  Spela
  Gangstergruppen
  Spelat 731 gånger

  Anpassa din gangster innan du börjar ditt livs kamp i detta multiplayer skjutspel. Sammanfoga krafter med det röda laget eller slåss tillsammans med blåa laget. Du kan besegra dina fiender med allt från sprängämnen till maskingevär.

 • Whack The Thief
  Spela
  Whack The Thief
  Spelat 1486 gånger

  I det här spelet ska du slå på en tjuv som har brutit sig in i ditt hus. Peka och klicka på olika saker i huset för att skapa händelser som orsakar tjuven smärta. Det är dags att skipa rättvisa!

 • Driving Force 3
  Spela
  Driving Force 3
  Spelat 838 gånger

  New Age Dragon Gang har tagit en helikopter och terroriserar staden! Stoppa dem innan du börjar en ny runda med spännande uppdrag, i det här actionfyllda racingspelet.

 • Sift Heads World 4
  Spela
  Sift Heads World 4
  Spelat 67 gånger

  Följ med ett gäng yrkesmördare på ett nytt livsfarligt uppdrag …

 • Toy Car Simulator
  Spela
  Toy Car Simulator
  Spelat 1057 gånger

  Utforska gatorna i den här lilla staden med massvis av leksaksbilar! Hoppa av ramper och samla på mynt medan du kör igenom några banor. Gör ditt bästa för att inte förstöra dem i det här lilla supergulliga racingspelet.

 • Hammer 2: Reloaded
  Spela
  Hammer 2: Reloaded
  Spelat 0 gånger

  Det enda som står mellan ordning och kaos är du! En arme av brottslingar är fast beslutna att plundra hela staden i detta 3D-actionspel. Det är upp till dig att stoppa dem. Samla pengar medicinsk utrustning när du eliminerar dessa obevekliga skurkar!

 • Escape Fast
  Spela
  Escape Fast
  Spelat 17 gånger

  Det är en helt vanlig dag på kontoret. Du och din medbrottsling har precis rånat en bank och allting gick bra. Väldigt bra till och med. Ända tills din idiot till partner stal din andel och lämnade dig i sticket! Ladda ned i App Store: https://app.adjust.com/fvcytd Ladda ned i Google Play Store: https://app.adjust.com/fvcytd