• Madalin stuntbilar 2
  Spela
  Madalin stuntbilar 2
  Spelat 294891 gånger

  Välj en odödlig sportbil och gör dig redo för att utföra omöjliga stunts. Kan du klara av alla hopp och loopar som du stöter på i det här galna racingspelet?

 • Rånare Bob 4: Ryssland säsong 2
  Spela
  Rånare Bob 4: Ryssland säsong 2
  Spelat 24460 gånger

  Bobs senaste brottsvåg har tagit honom hela vägen till Ryssland! Samarbeta med honom när han stjäl juveler, sällsynta dockor och andra värdefulla föremål från Moskvas mest skyddade byggnader. Bob behöver din hjälp med att undvika övervakningskameror, högteknologiska larm och några av de tuffaste säkerhetsvakterna på planeten.

 • Biltjuv
  Spela
  Biltjuv
  Spelat 10277 gånger

  Den här tjuven är ute på en episk brottsvåg. Följ med när han stjäl bilar och skapar kaos i det här vilda racingspelet.

 • Tjalle tjuv 5: tempeläventyr
  Spela
  Tjalle tjuv 5: tempeläventyr
  Spelat 6739 gånger

  Den världsberömda tjuven är på väg att påbörja sitt största äventyr hittills! Följ med Tjalle medan han dyker in i det här templet på jakt efter en gigantisk skatt. Han kommer att behöva hålla koll på farliga mumier medan han letar efter alla värdesaker han kommer över.

 • Polisjakten
  Spela
  Polisjakten
  Spelat 6098 gånger

  Sätt dig bakom ratten i den här polisbilen och börja jakten på några av världens farligaste gäng.

 • Rånare Bob 4: Japan säsong 3
  Spela
  Rånare Bob 4: Japan säsong 3
  Spelat 5471 gånger

  En ny dag, ett nytt land och en ny kupp. Den världsberömda tjuven Bob är på väg till Japan för nya upptåg i det här vilda peka och klicka-spelet. Kan du hjälpa honom att undvika forskare, säkerhetsvakter, poliser och till och med mumier när han försöker stjäla värdefulla artefakter?

 • Tjuv och polis
  Spela
  Tjuv och polis
  Spelat 5158 gånger

  Dessa tjuvar flyr undan från polisen och de har stulit några häftiga muskelbilar. Det är ditt jobb att fånga dem innan de lyckas fly. Du har inte så mycket tid så sätt igång. Hoppa in i din polisbil och fånga dem i det här racingspelet.

 • Sift Heads 5
  Spela
  Sift Heads 5
  Spelat 5075 gånger

  Vinnie är tillbaka i stan och gör det han är bäst på: Skjuta skallen av folk.

 • Cars Thief 2: Tank Edition
  Spela
  Cars Thief 2: Tank Edition
  Spelat 4399 gånger

  När det är för enkelt och tråkigt att stjäla bilar och lastbilar är det dags att åka på en nöjestur i en stridsvagn! Följ med den här expertbiltjuven när han försöker sig på sitt största och modigaste jobb hittills i det här spännande bilspelet i 3D.

 • Subway Surf
  Spela
  Subway Surf
  Spelat 3801 gånger

  En polis är i hälarna på denna tonårsskejtare! Lyckligtvis har han en futuristisk hoverboard med sig! Kan du hjälpa tonåringen att slippa fängelse i detta galna skridskoåkningsspel?

 • NYPD Crime Control
  Spela
  NYPD Crime Control
  Spelat 2798 gånger

  Ingen går säker på New Yorks gator och det är upp till dig och dina polispolare att fånga bovarna. Skjut för att döda i den helt nya 3D-skjutaren NYPD Crime Control.

 • Grand Action Crime: New York
  Spela
  Grand Action Crime: New York
  Spelat 1666 gånger

  New York kan bli ditt! Kämpa hela vägen till toppen i det här galna actionspelet. Stjäl bilar, besegra poliser, eliminera rivaliserande gangsters och tjäna mängder av bitcoin på vägen. Snart kan du styra New Yorks gator med en järnhand!

 • Agent of Descent
  Spela
  Agent of Descent
  Spelat 1261 gånger

  Ett hänsynslöst gäng är fast beslutet att ta över denna byggnad. Nu är det upp till dig och den här modiga agenten att försvara det till varje pris i detta turbaserade actionspel. Tjäna pengar för att köpa extra ammunition och andra saker på vägen. Ta så många vapen som möjligt, för här kommer de!

 • Ellie som modepolis
  Spela
  Ellie som modepolis
  Spelat 1212 gånger

  Ellie har tagit sin nya roll som medlem i modepolisen lite väl allvarligt! Hon har precis tagit fast tre tjejer anklagade för beklämmande brott mot modelagarna! Kan du hjälpa Ellie att skapa några fantastiska nya stilar åt dem i detta kläd- och designspel?

 • Whack The Thief
  Spela
  Whack The Thief
  Spelat 1165 gånger

  I det här spelet ska du slå på en tjuv som har brutit sig in i ditt hus. Peka och klicka på olika saker i huset för att skapa händelser som orsakar tjuven smärta. Det är dags att skipa rättvisa!

 • Brottssimulator Miami 3D
  Spela
  Brottssimulator Miami 3D
  Spelat 1106 gånger

  En armé av hänsynslösa banditer har beslutat sig för att ta över Miami! Nu hänger allt på en modig polis för att stoppa deras djävulska plan i detta actionfyllda 3D-skjutspel. Eliminera dessa gangstrar, en efter en, med allt från pistoler till helgrymma stridsvagnar!

 • Polisjakt 2
  Spela
  Polisjakt 2
  Spelat 1025 gånger

  En ny dag och ännu ett gäng skurkar att ta fast! Kan du jaga rätt på alla brottslingar och arrestera dem i det här intensiva 3D-körspelet? Hoppa in i din polisbil och följ efter dem innan de kommer undan!

 • Blocky Trials
  Spela
  Blocky Trials
  Spelat 1020 gånger

  Dessa helcoola förare tar sig an världens galnaste banor. Kör genom portar, städer och terrängbanor i det här racingspelet. Välj din favorit och ställ dig på startlinjen.

 • Armed Forces vs. Gangs
  Spela
  Armed Forces vs. Gangs
  Spelat 946 gånger

  En hämningslös strid pågår i staden. Försvarar du gängen som härskar på gatorna eller hjälper du militären som skickats in för att hindra kaoset? Välj sida och gör dig redo för ditt livs strid i det här förstapersonsactionspelet för flera spelare.

 • Toy Car Simulator
  Spela
  Toy Car Simulator
  Spelat 854 gånger

  Utforska gatorna i den här lilla staden med massvis av leksaksbilar! Hoppa av ramper och samla på mynt medan du kör igenom några banor. Gör ditt bästa för att inte förstöra dem i det här lilla supergulliga racingspelet.

 • Driving Force 3
  Spela
  Driving Force 3
  Spelat 838 gånger

  New Age Dragon Gang har tagit en helikopter och terroriserar staden! Stoppa dem innan du börjar en ny runda med spännande uppdrag, i det här actionfyllda racingspelet.

 • Parkera polisbil 2
  Spela
  Parkera polisbil 2
  Spelat 727 gånger

  Det är svårt att vara polis i staden! Tror du att du klarar av det? I så fall kan du sätta dig bakom ratten på polisbilen under flera olika utmaningar i ett intensivt parkeringsspel. Du måste parkera bilen på trånga utrymmen men det är inte allt. Du måste även bötfälla andra bilar som inte har parkerats korrekt.

 • Maffia på 30-talet
  Spela
  Maffia på 30-talet
  Spelat 707 gånger

  Ljudet från pistolskott fyller gatorna i detta 3D-baserade actionspel. Hur länge kan du hålla dig vid liv? Tävla mot andra spelare från hela världen medan du försvarar dina kvarter. Här får du följa med ett gäng gangsters innan det är dags för dig att eliminera motståndarna med kulsprutepistoler, vintagebilar och mycket mer.

 • Crime City 3D
  Spela
  Crime City 3D
  Spelat 656 gånger

  I en stad som är fullsmockad med brottslingar är du det enda som står emellan de fridfulla medborgarna och total anarki! Samla på coola vapen som granater och eliminera alla skurkar i det här helgalna actionspelet.

 • Gangstergruppen
  Spela
  Gangstergruppen
  Spelat 648 gånger

  Anpassa din gangster innan du börjar ditt livs kamp i detta multiplayer skjutspel. Sammanfoga krafter med det röda laget eller slåss tillsammans med blåa laget. Du kan besegra dina fiender med allt från sprängämnen till maskingevär.

 • Parkering i 3D: Polisstation
  Spela
  Parkering i 3D: Polisstation
  Spelat 632 gånger

  Sätt dig bakom ratten i en av de futuristiska polisbilarna och se om du kan parkera dem på den trånga parkeringen. Undvik andra bilar och kläm dig mellan trånga platser i det här parkeringsspelet.

 • Escape Pink Room
  Spela
  Escape Pink Room
  Spelat 590 gånger

  Samla föremål och fly från rummet innan polisen kommer!

 • Amazing Spider Police
  Spela
  Amazing Spider Police
  Spelat 588 gånger

  Denna högpresterande polis bekämpar fiender på båda sidor om lagen i detta märkliga och helgalna actionspel. Kan du hjälpa honom att bekämpa gangsters och polisen medan han harvar sig igenom stan och stjäl bilar när det faller honom in?

 • Gunblood Remastered
  Spela
  Gunblood Remastered
  Spelat 563 gånger

  Hur länge kan du överleva denna serie av storslagna eldstrider? Det finns en liten chans att du klarar livhanken i detta intensiva actionspel. Du måste vara fokuserad och dra din pistol snabbt.

 • Police Car Parking
  Spela
  Police Car Parking
  Spelat 545 gånger

  Hur snabbt kan du köra den här polisbilen genom var och en av dessa utmanande hinderbanor? Du måste parkera den i slutet av varje bana i detta intensiva körspel.

 • Vehicles Level Pack
  Spela
  Vehicles Level Pack
  Spelat 537 gånger

  Kan du se till så att alla bilar och andra fordon inte kör över klipporna eller till och med något ännu galnare? Håll dem undan från problem i det här bedårande pusselspelet.

 • Sift Heads: Remasterized
  Spela
  Sift Heads: Remasterized
  Spelat 404 gånger

  Så många måltavlor och så lite tid! Vinnie har anlitats av en hänsynslös brottsling för att skydda hans son från hans fiender. Kan du hålla barnet säkert och eliminera hans fiender i det här tuffa actionspelet?

 • Grand Gang: Crime Island
  Spela
  Grand Gang: Crime Island
  Spelat 396 gånger

  Den här ön har tagits över av gangsters. Har du vad som krävs för att bli den mäktigaste av dem alla? Ta alla vapen du kommer åt i det här hänsynslösa actionspelet när du gör allt för att bli öns största brottsling.

 • Polisräddning
  Spela
  Polisräddning
  Spelat 360 gånger

  Ett hänsynslöst gäng har kidnappat en tjej och begär lösensumma för henne. Nu är det upp till den här modiga duon att frita henne i det här spännande actionspelet.

 • Överträdelsen
  Spela
  Överträdelsen
  Spelat 337 gånger

  Njut av det här mörka och underhållande webbspelet för två spelare i samarbetsläge. Lös mysteriet och avslöja en hemlighet som ingen borde känna till!

 • Polisens krypskytteutbildning
  Spela
  Polisens krypskytteutbildning
  Spelat 312 gånger

  Har du det som krävs för att bli en krypskytt i polisens insatsstyrka? Dags att bevisa det.