Bilspel

 • Madalin Stunt Cars 2
  Spela
  Madalin Stunt Cars 2
  Spelat 333565 gånger

  Välj en odödlig sportbil och gör dig redo för att utföra omöjliga stunts. Kan du klara av alla hopp och loopar som du stöter på i det här galna racingspelet?

 • Backracing
  Spela
  Backracing
  Spelat 50727 gånger

  Spela ett ruskigt roligt fysikbaserat bil- och mc-racingspel.

  Hill Racing Challenge finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Traffic Run!
  Spela
  Traffic Run!
  Spelat 6048 gånger

  Se upp! Det är tung trafik på alla de vägarna i detta spännande körspel. Klarar du av att få din bil över mållinjen på varje utmanande nivå? Du måste smälta in i trafiken, undvika bussar och ta dig över motorvägar med fyra körfält. Det blir inte lätt!

 • Speed Racing Pro 2
  Spela
  Speed Racing Pro 2
  Spelat 9262 gånger

  Du väljer hur du vill utmana dina motståndare i det här coola racingspelet. Tävla mot dina motståndare i tidsattack-läge, elimineringslopp och mycket mer.

 • Madalin Cars Multiplayer
  Spela
  Madalin Cars Multiplayer
  Spelat 43125 gånger

  En samling med fantastiska sportbilar står till ditt förfogande i det här intensiva bilspelet i 3D. Men är du tillräckligt modig för att köra dem på världens galnaste rampar? Några av dem är lika höga som skyskrapor! Prova på dem i enspelarläget eller tävla mot spelare från hela världen i flerspelarläget.

 • Thug Racer
  Spela
  Thug Racer
  Spelat 18115 gånger

  Hej! Är du redo för det här? Hoppa in i bilen och se om du kan undvika att fångas av polisen när du kör genom staden med stil. Kan du träffa alla sparpunkter innan tiden tar slut i det här klassiska racingspelet?

 • Car Challenger
  Spela
  Car Challenger
  Spelat 8280 gånger
  A thrilling racing challenge is about to begin. Jump behind the wheel and get ready to drive like mad in this 3D racing game. Just pick out your favorite car before you head to the starting line.
 • Monster truckar off road
  Spela
  Monster truckar off road
  Spelat 602 gånger

  Gör dig redo att åka off road i en av dessa fantastiska riggar! Hoppa bakom ratten på en monstertruck innan du utforskar en, eller alla tre, kartor i detta online körspel.

 • 3D-racing
  Spela
  3D-racing
  Spelat 17391 gånger

  Du kan tävla mot klockan eller en vän i det här spännande 3D-spelet. Välj en bil och ställ dig på startlinjen. Nästa tävling ska precis börja.

 • Formula Racer
  Spela
  Formula Racer
  Spelat 558 gånger

  Upplev hettan - men inte från dina motståndares avgasrör!

 • Fartdåre på kullarna
  Spela
  Fartdåre på kullarna
  Spelat 2280 gånger

  Kan du erövra alla kullar, broar och luckor som väntar dig i det här galna racingspelet? Sätt dig bakom ratten på en traktor, sandloppa eller flera andra konstiga och vilda fordon och kör mot mållinjen. På vägen kan du samla på mynt som du köper uppgraderingar med.

 • Super Speed Racer
  Spela
  Super Speed Racer
  Spelat 16713 gånger

  Kör på motorvägar i öknar, skogar, berg och mycket mer i det här onlinespelet. Välj en bil och se om du kan slå dina tidsrekord på banorna.

 • Bygg en bro
  Spela
  Bygg en bro
  Spelat 5290 gånger

  Den här lastbilen försöker bara göra några leveranser, men den fortsätter att stöta på en massa farliga raviner. Kan du bygga några broar över dem så att lastbilen kan fortsätta sin resa i detta onlinebaserade byggspel? Allt du behöver göra är att koppla ihop prickarna!

 • Russian Car Driver
  Spela
  Russian Car Driver
  Spelat 83042 gånger

  Gör dig redo för de galnaste banorna och vägarna i Ryssland. Tävla i dragracing, se hur skicklig du är på att parkera bilar eller testa ett annat läge i det här spännande racingspelet.

 • Sladdracing
  Spela
  Sladdracing
  Spelat 6199 gånger

  Du måste maximera din sladdningsförmåga när du tar ut alla svängar i det här intensiva racingspelet. Ju snabbare du tar dig över mållinjen, desto mer pengar tjänar du för att köpa uppgraderingar mellan tävlingarna. Kan du hantera några intensiva banor på bergstopparna och på andra galna terränger?

 • Wheely 2
  Spela
  Wheely 2
  Spelat 6911 gånger

  Den här söta bilen är tillbaka med nya äventyr. Den här gången är han på jakt efter kärleken.

 • Road Trip FRVR
  Spela
  Road Trip FRVR
  Spelat 3631 gånger

  Den här lilla bilen är ute och kör, men motorvägen är huller om buller! Kan du sätta samman den igen i det här söta pusselspelet? Du måste räkna ut hur du undviker hinder som hus och ibland till och med berg.

 • Skeppsvarv bilparkering
  Spela
  Skeppsvarv bilparkering
  Spelat 869 gånger

  Kommer du att kunna parkera alla dessa bilar utan att krascha in i någonting medan du spelar detta 3D-bilspel? Du kommer att navigera dina fordon genom ett trångt skeppsvarv. Du måste undvika att krascha in i fraktbehållare, kranar och annat medan du försöker att slå klockan! Du kan även tjäna pengar till att köpa nyare och coolare bilar mellan de olika nivåerna.

 • Terrängbil V6
  Spela
  Terrängbil V6
  Spelat 5498 gånger

  Du kan spränga dig igenom tre olika områden i massor av olika fordon i detta 3D-körspel. Var och en har en kraftfull V6-motor, även bussen! Ta en tur i alla dem medan du tävlar genom staden eller utför coola stunts på hinderbanan. Kör på terräng, eller förbli vid gatorna. Allt hänger på dig!

 • Scrap Metal 3: Infernal Trap
  Spela
  Scrap Metal 3: Infernal Trap
  Spelat 10375 gånger

  Utforska lömska bergssidor och uttorkade sjöar i det här underbara bilspelet i 3D. En enorm karta väntar dig och du kan åka i vilken riktning som helst. Valet är ditt men var försiktig, annars kommer din bil att bli totalkvaddad.

 • Bus Parking 3D
  Spela
  Bus Parking 3D
  Spelat 2725 gånger

  Ta din parkeringsskicklighet till nästa nivå i det sprillans nya parkeringsspelet i 3D: Parkera bussen 3D! Parkera bussen perfekt och undvik hinder på vägen.

 • New York Taxi License 3D
  Spela
  New York Taxi License 3D
  Spelat 3850 gånger

 • Death Chase Racing
  Spela
  Death Chase Racing
  Spelat 315 gånger

  Kan du ta dig till mållinjen på alla helgalna banor? Dessa dödsmatcher är inte för fegisar! Du kommer köra genom loopar och väggar när du tävlar mot dina motståndare i det här underbara racingspelet. Samla på mynt så att du kan köpa uppgraderingar mellan tävlingarna.

 • Taxi i New York
  Spela
  Taxi i New York
  Spelat 7884 gånger

  Visa din skicklighet som taxiförare på gatorna i New York.

 • Hot Wheels: Track Builder
  Spela
  Hot Wheels: Track Builder
  Spelat 4641 gånger

  Designa, bygg och kör på dina egna racerbanor i det här spännande racingspelet i 3D. Kör förbi dina motståndare, vinn fantastiska märken och blås genom loopar som till och med finns på vulkaner! Kan du ta dig till mållinjen före alla andra?

 • Sladda bilar
  Spela
  Sladda bilar
  Spelat 2176 gånger

  Du kan verkligen visa upp dina sladdfärdigheter i detta storslagna körspel. Slira över trottoaren och bränn gummi på en av flera utmanande racingbanor. Du kan också uppgradera och anpassa dina bilar för att öka deras bromsförmåga, maxhastigheter och mycket mer.

 • Hjulius 4: tidsresan
  Spela
  Hjulius 4: tidsresan
  Spelat 6007 gånger

  Hjulius har gett sig ut på en spännande tidsresa. Vill du följa med honom?

 • Formula X Speed 3D
  Spela
  Formula X Speed 3D
  Spelat 864 gånger

  Gillar du att köra fort? Då kan du ge järnet på den här 3D-racerbanan.

 • Stock Car Hero
  Spela
  Stock Car Hero
  Spelat 3722 gånger

  Du kan tävla i några av världens mest berömda biltävlingar i detta fenomenala racingspel. Sätt dig bakom ratten och lämna motståndarna långt bakom dig. Här finns också en massa mynt som du kan samla in för att köpa uppgraderingar såsom bättre däck och mer kraftfulla motorer mellan deltävlingarna.

 • Traffic Slam Arena
  Spela
  Traffic Slam Arena
  Spelat 21 gånger

  Ta på dig hjälmen och dina racinghandskar. Det här är inte några radiobilar!

 • Dödsjakten
  Spela
  Dödsjakten
  Spelat 797 gånger

  Dessa bilar kanske ser ofarliga ut, men de kommer definitivt att se coolare ut när du lägger till vapen, skydd, och andra funktioner i detta fantastiska racingspel. Du behöver uppgraderingar om du vill ta dig till slutet av var och en av dessa spännande tävlingar. De inkluderar allt från loopar till exploderande tunnor, och varje förare kommer att vara fast besluten att antingen lämna dig i dammet eller sätta dig i en tidig grav!

 • Long Bus Driver 2
  Spela
  Long Bus Driver 2
  Spelat 25106 gånger

 • Parking Passion
  Spela
  Parking Passion
  Spelat 4675 gånger

  Målet i det här utmanande spelet är enkelt – parkera bilen! Använd pilknapparna på skärmen för att styra bilen till den markerade platsen. Ju snabbare du parkerar, desto högre poäng får du på varje nivå.

 • Wheely 8: Aliens
  Spela
  Wheely 8: Aliens
  Spelat 1848 gånger

  Wheely och hans flickvän har picknick i parken men utomjordiska bilar behöver hjälp! Deras rymdskepp är trasigt. Kan du hjälpa dem att reparera rymdskeppet i det här förtjusande äventyrsspelet?

 • Extreme Off-Road Cars 2
  Spela
  Extreme Off-Road Cars 2
  Spelat 10731 gånger

  Dessa förrädiska bergsvägar är inte för fegisar. Kan du ta dig till slutet av dem? Du måste välja rätt fordon för varje bana i det här utmanande bilspelet i 3D. Du kan prova allt från en militärlastbil till en muskelbil med en kraftig motor.

 • Rysk racing
  Spela
  Rysk racing
  Spelat 5165 gånger

  De här klassiska ryska bilarna kanske ser långsamma och risiga ut, men de är helt anpassningsbara i detta fenomenala körspel. Trimma din Lada mellan turerna och förbättra den med nya funktioner. Du kan även köra race och sladda genom parkeringshus, hangarer och mycket mer.