Lastbilsspel

 • Truck Driver Crazy Road
  Spela
  Truck Driver Crazy Road
  Spelat 9711 gånger

  Kan du transportera dessa laster genom flera av världens tuffaste och farligaste vägar? Sätt dig bakom ratten på den här lastbilen och se om du kan köra på skrämmande spår och läskiga gator i skogar, öknar och andra förrädiska platser i det här intensiva simuleringsspelet.

 • City Bus Simulator
  Spela
  City Bus Simulator
  Spelat 5343 gånger

  Att köra en buss är mycket tuffare än det ser ut! Men du kan hantera det, eller hur? Ge det ett försök i detta körsimuleringsspel. Kan du manövrera den här bussen genom alla dessa kurviga vägar utan att köra på någonting?

 • Farming Simulator
  Spela
  Farming Simulator
  Spelat 13920 gånger

  Tjena! Vill du veta vad som krävs för att odla vete och andra grödor? Hoppa in i traktorn och börja plöja ett fält i det här simuleringsspelet. Jordbruk är hårt arbete och du måste hantera din tid på ett smart sätt och hålla ögonen på bränslemätaren.

 • Sopbilssimulator
  Spela
  Sopbilssimulator
  Spelat 1875 gånger

  Det var ingen som sa att det skulle vara enkelt att köra en sopbil. Först måste du stå ut med lukten, samtidigt som du måste lyfta alla soptunnor. Som tur är behöver du inte göra något av det här i detta 3D-körspel. Du ska bara köra sopbilen till rätt plats på varje spännande nivå innan tiden går ut.

 • Krossande monstertruck
  Spela
  Krossande monstertruck
  Spelat 12084 gånger

  Spänn fast säkerhetsbältet!

 • Fartdåre på kullarna
  Spela
  Fartdåre på kullarna
  Spelat 2141 gånger

  Kan du erövra alla kullar, broar och luckor som väntar dig i det här galna racingspelet? Sätt dig bakom ratten på en traktor, sandloppa eller flera andra konstiga och vilda fordon och kör mot mållinjen. På vägen kan du samla på mynt som du köper uppgraderingar med.

 • Dödsjakten
  Spela
  Dödsjakten
  Spelat 700 gånger

  Dessa bilar kanske ser ofarliga ut, men de kommer definitivt att se coolare ut när du lägger till vapen, skydd, och andra funktioner i detta fantastiska racingspel. Du behöver uppgraderingar om du vill ta dig till slutet av var och en av dessa spännande tävlingar. De inkluderar allt från loopar till exploderande tunnor, och varje förare kommer att vara fast besluten att antingen lämna dig i dammet eller sätta dig i en tidig grav!

 • Truck Driver Crazy Road 2
  Spela
  Truck Driver Crazy Road 2
  Spelat 1873 gånger

  En ny omgång med helspännande vägar väntar dig i det här intensiva bilspelet. Sätt dig bakom ratten på de stora lastbilarna och se om du kan leverera varorna. Du kan även testa coola parkeringsutmaningar om du är redo.

 • Värdetransport
  Spela
  Värdetransport
  Spelat 207 gånger

  Pengar får hjulen att snurra ...

 • Indisk lastbilssimulator 3D
  Spela
  Indisk lastbilssimulator 3D
  Spelat 505 gånger

  Det finns massor av utmanande nivåer och uppdrag som väntar på dig i detta realistiska 3D-körsimuleringsspel. Kommer du att kunna transportera din frakt på ett säkert sätt medan du rör dig genom landsbygden i Indien? Sätt dig bakom ratten på var och en av dessa stora riggar medan du försöker att ta dig till varje avlastningsområde innan tiden går ut.

 • Lastbilslastare 3
  Spela
  Lastbilslastare 3
  Spelat 317 gånger

  Orsaka magnetisk kaos bakom ratten på den här grymma lastaren!

 • Stunt Monster 3D
  Spela
  Stunt Monster 3D
  Spelat 694 gånger

  Välj en monstertruck och imponera på publiken i arenorna med fantastiska stunts. Samla pengar under varje show så att du kan förbättra din truck med mängder av coola funktioner i det här racingspelet.

 • Stora monstertrucks
  Spela
  Stora monstertrucks
  Spelat 1611 gånger

  Kan du ta dig till slutet av alla svåra banor? Sätt dig bakom ratten på en monstertruck innan du kör genom ramper och krossar bilar i det här racingspelet.

 • Stadsracing i 3D: 2 spelare
  Spela
  Stadsracing i 3D: 2 spelare
  Spelat 960 gånger

  Kan du ta dig till mållinjen först i alla spännande lopp? Du kan utmana en vän eller datorn i det här intensiva racingspelet. Om du vinner alla tävlingar kan du köra coolare bilar som muskelbilar, ambulanser och till och med en SWAT-bil!

 • Truck Loader 5
  Spela
  Truck Loader 5
  Spelat 2694 gånger

  Alla lagerchefer skulle mörda för att få anlita en lagerarbetare som den här hjälten. Stapla lådor och andra lagervaror och lasta snabbt lastbilen i den senaste versionen av det populära spelet.

 • 4 x 4 Terrängbil
  Spela
  4 x 4 Terrängbil
  Spelat 307 gånger

  Det finns flera helt fantastiska terrängfordon som du kan testa i detta 3D-körspel. Utforska staden i en pickup truck eller en ATV, du kan till och med åka runt i en super häftig militär jeep!

 • Truck Simulator
  Spela
  Truck Simulator
  Spelat 4807 gånger

  Upplev spänningen och intensiteten av att köra en ambulans och andra fordon i det här racingspelet. Navigera på gatorna i en 3D-stad medan du slutför uppdrag och undviker hinder.

 • Rocket Soccar
  Spela
  Rocket Soccar
  Spelat 1932 gånger

  Du har förmodligen spelat fotbollsspel tidigare. Men har du provat på raketfotboll? Ta kontroll över dessa raketdrivna robotfordon när de ger sig ut på planen och försöker göra en massa mål. Kan du leda ditt lag till seger medan du tävlar mot andra spelare från hela världen i detta spännande sportspel för flera spelare?

 • Offroad-förare
  Spela
  Offroad-förare
  Spelat 6851 gånger

  De här enorma däcken gör det enkelt att mosa motståndarna – men gör det omöjligt att "köra försiktigt".

 • Lastbilslastare 4
  Spela
  Lastbilslastare 4
  Spelat 324 gånger

  Alla lagerchefer skulle mörda för att ha en så effektiv lastare anställd.

 • Racing Monster Trucks
  Spela
  Racing Monster Trucks
  Spelat 4147 gånger

  Starta motorerna på ditt terrängfordon och njut av spänningen i monstertruckracing! Vinn pengar, uppgradera och anpassa ditt fordon och försök att vinna alla troféer!

 • Russian Off-Road Pickup Driver
  Spela
  Russian Off-Road Pickup Driver
  Spelat 880 gånger

 • Bulldozerjobb
  Spela
  Bulldozerjobb
  Spelat 1072 gånger

  Spräng fram med din feta bulldozer!

 • Truck Trials
  Spela
  Truck Trials
  Spelat 11039 gånger

  Kan du hantera alla dessa intensiva hinderbanor? Alla banor är fyllda med krossade bilar, hinder, gropar och annat som verkligen kan förstöra din monstertruck. Du kommer vilja ha en superfantastisk truck innan du provar på all galna utmaningar som väntar dig i det här racingspelet online.

 • Uphill Rush
  Spela
  Uphill Rush
  Spelat 19844 gånger

  Kör din motorcykel, monstertruck, fyrhjuling eller skateboard över kullar och hinder och slutför varje nivå utan att falla.

 • Lastbilslastare 2
  Spela
  Lastbilslastare 2
  Spelat 380 gånger

  Gaffeltruckar är enkla att köra ... eller?

 • Monstertraktor
  Spela
  Monstertraktor
  Spelat 1797 gånger

  Det här är inte din morfars traktor ...

 • Truck Legend
  Spela
  Truck Legend
  Spelat 535 gånger

  Bli en legend och regera på vägarna i det här tuffa bilspelet. Gör livsfarliga stunttrick när du flyger över spikar och lavabassänger på vägen mot mållinjen. Men först måste du välja en bil och anpassa den innan du sätter dig bakom ratten och gör dig redo för nästa race.

 • Mad Truck Challenge
  Spela
  Mad Truck Challenge
  Spelat 1221 gånger

  Din farsas högsta dröm var att vinna mästerskapet. Ta plats i ett av de här grymma fordonen och vinn pokalen.

 • Forklift License
  Spela
  Forklift License
  Spelat 6001 gånger

  Det här är ett gratis gaffeltruckspel! Ditt jobb är att styra den jättestora trucken! Stapla alla lådorna på höjden och visa hur snabb du är!

 • Monstertruck-krossare
  Spela
  Monstertruck-krossare
  Spelat 1418 gånger

  Kör inte runt dina motståndare. Kör över dem.

 • Uppför backen hårda hjul
  Spela
  Uppför backen hårda hjul
  Spelat 792 gånger

  Spåren i varje nivå av detta körspel är kantande med massor av fantastiska saker. Sätt dig bakom en monstertrucks ratt och kör direkt över fraktbehållare, gamla skolbussar och mycket mer. Kommer du att ta dig till mållinjen eller göra ett stort misstag som kommer att leda till att din truck exploderar? Det är dags att ta reda på det!

 • Monstertruck-krig
  Spela
  Monstertruck-krig
  Spelat 1185 gånger

  Kör som en vilde på de här stentuffa racingbanorna!

 • Monster Truck 3D: Arena Stunts
  Spela
  Monster Truck 3D: Arena Stunts
  Spelat 1600 gånger

  Välj en monstertruck och se om du kan ta dig genom dessa intensiva racingbanor. De har loopar, hopp och mycket mer. Kan du ta dig hela vägen till mållinjerna i det här racingspelet?

 • Monster Truck: Skogsleverans
  Spela
  Monster Truck: Skogsleverans
  Spelat 3147 gånger

  Denna skog är ett av de tuffaste områden i landet när det gäller att göra leveranser. Tror du att du kan transportera dessa lådor till rätt adresser? Sätt dig bakom ratten av en monster truck och ta reda på om du har vad som krävs i detta körningsspel.

 • Steam-förare
  Spela
  Steam-förare
  Spelat 296 gånger

  Sätt dig bakom ratten på den här steampunk-vagnen och se om du kan köra lasten till slutet av banan. Kan du ta dig till garaget utan att tappa något?