Lastbilsspel

 • Farming Simulator
  Spela
  Farming Simulator
  Spelat 14480 gånger

  Tjena! Vill du veta vad som krävs för att odla vete och andra grödor? Hoppa in i traktorn och börja plöja ett fält i det här simuleringsspelet. Jordbruk är hårt arbete och du måste hantera din tid på ett smart sätt och hålla ögonen på bränslemätaren.

 • Fartdåre på kullarna
  Spela
  Fartdåre på kullarna
  Spelat 2282 gånger

  Kan du erövra alla kullar, broar och luckor som väntar dig i det här galna racingspelet? Sätt dig bakom ratten på en traktor, sandloppa eller flera andra konstiga och vilda fordon och kör mot mållinjen. På vägen kan du samla på mynt som du köper uppgraderingar med.

 • Indisk lastbilssimulator 3D
  Spela
  Indisk lastbilssimulator 3D
  Spelat 618 gånger

  Det finns massor av utmanande nivåer och uppdrag som väntar på dig i detta realistiska 3D-körsimuleringsspel. Kommer du att kunna transportera din frakt på ett säkert sätt medan du rör dig genom landsbygden i Indien? Sätt dig bakom ratten på var och en av dessa stora riggar medan du försöker att ta dig till varje avlastningsområde innan tiden går ut.

 • Dödsjakten
  Spela
  Dödsjakten
  Spelat 803 gånger

  Dessa bilar kanske ser ofarliga ut, men de kommer definitivt att se coolare ut när du lägger till vapen, skydd, och andra funktioner i detta fantastiska racingspel. Du behöver uppgraderingar om du vill ta dig till slutet av var och en av dessa spännande tävlingar. De inkluderar allt från loopar till exploderande tunnor, och varje förare kommer att vara fast besluten att antingen lämna dig i dammet eller sätta dig i en tidig grav!

 • Truck Trials
  Spela
  Truck Trials
  Spelat 11308 gånger

  Kan du hantera alla dessa intensiva hinderbanor? Alla banor är fyllda med krossade bilar, hinder, gropar och annat som verkligen kan förstöra din monstertruck. Du kommer vilja ha en superfantastisk truck innan du provar på all galna utmaningar som väntar dig i det här racingspelet online.

 • Truck Driver Crazy Road 2
  Spela
  Truck Driver Crazy Road 2
  Spelat 2041 gånger

  En ny omgång med helspännande vägar väntar dig i det här intensiva bilspelet. Sätt dig bakom ratten på de stora lastbilarna och se om du kan leverera varorna. Du kan även testa coola parkeringsutmaningar om du är redo.

 • Sopbilssimulator
  Spela
  Sopbilssimulator
  Spelat 2777 gånger

  Det var ingen som sa att det skulle vara enkelt att köra en sopbil. Först måste du stå ut med lukten, samtidigt som du måste lyfta alla soptunnor. Som tur är behöver du inte göra något av det här i detta 3D-körspel. Du ska bara köra sopbilen till rätt plats på varje spännande nivå innan tiden går ut.

 • Rocket Soccar
  Spela
  Rocket Soccar
  Spelat 2085 gånger

  Du har förmodligen spelat fotbollsspel tidigare. Men har du provat på raketfotboll? Ta kontroll över dessa raketdrivna robotfordon när de ger sig ut på planen och försöker göra en massa mål. Kan du leda ditt lag till seger medan du tävlar mot andra spelare från hela världen i detta spännande sportspel för flera spelare?

 • Krossande monstertruck
  Spela
  Krossande monstertruck
  Spelat 12175 gånger

  Spänn fast säkerhetsbältet!

 • Racing Monster Trucks
  Spela
  Racing Monster Trucks
  Spelat 4295 gånger

  Starta motorerna på ditt terrängfordon och njut av spänningen i monstertruckracing! Vinn pengar, uppgradera och anpassa ditt fordon och försök att vinna alla troféer!

 • Russian Off-Road Pickup Driver
  Spela
  Russian Off-Road Pickup Driver
  Spelat 944 gånger

 • Truck Simulator
  Spela
  Truck Simulator
  Spelat 4919 gånger

  Upplev spänningen och intensiteten av att köra en ambulans och andra fordon i det här racingspelet. Navigera på gatorna i en 3D-stad medan du slutför uppdrag och undviker hinder.

 • Tung bärgningsbil 3
  Spela
  Tung bärgningsbil 3
  Spelat 724 gånger

  Dekorera ditt feta fordon med coola dekaler innan du sätter igång med bärgningsjobben.

 • City Bus Simulator
  Spela
  City Bus Simulator
  Spelat 6310 gånger

  Att köra en buss är mycket tuffare än det ser ut! Men du kan hantera det, eller hur? Ge det ett försök i detta körsimuleringsspel. Kan du manövrera den här bussen genom alla dessa kurviga vägar utan att köra på någonting?

 • Truck Driver Crazy Road
  Spela
  Truck Driver Crazy Road
  Spelat 10245 gånger

  Kan du transportera dessa laster genom flera av världens tuffaste och farligaste vägar? Sätt dig bakom ratten på den här lastbilen och se om du kan köra på skrämmande spår och läskiga gator i skogar, öknar och andra förrädiska platser i det här intensiva simuleringsspelet.

 • Monster Truck: Skogsleverans
  Spela
  Monster Truck: Skogsleverans
  Spelat 3222 gånger

  Denna skog är ett av de tuffaste områden i landet när det gäller att göra leveranser. Tror du att du kan transportera dessa lådor till rätt adresser? Sätt dig bakom ratten av en monster truck och ta reda på om du har vad som krävs i detta körningsspel.

 • Kör oljelastbil
  Spela
  Kör oljelastbil
  Spelat 1132 gånger

  Det är inte lätt att ratta en lastbil fylld med explosiv olja, särskilt inte i detta realistiska 3D-baserade körsimuleringsspel. Hoppa in i förarhytten och ta itu med en rad farliga bergsvägar. Du måste undvika andra förare medan du håller utkik efter fallande stenblock och några riktigt knepiga kurvor.

 • Uppför backen hårda hjul
  Spela
  Uppför backen hårda hjul
  Spelat 1002 gånger

  Spåren i varje nivå av detta körspel är kantande med massor av fantastiska saker. Sätt dig bakom en monstertrucks ratt och kör direkt över fraktbehållare, gamla skolbussar och mycket mer. Kommer du att ta dig till mållinjen eller göra ett stort misstag som kommer att leda till att din truck exploderar? Det är dags att ta reda på det!

 • Uphill Rush
  Spela
  Uphill Rush
  Spelat 19973 gånger

  Kör din motorcykel, monstertruck, fyrhjuling eller skateboard över kullar och hinder och slutför varje nivå utan att falla.

 • Monster Truck Soccer
  Spela
  Monster Truck Soccer
  Spelat 3145 gånger

  Så här har du aldrig spelat fotboll! Sätt dig bakom ratten i en monstertruck och försvara ditt land i en turnering som tar dig över hela världen. Du kommer att tävla mot några av världens bästa förare i det här helvilda sportspelet. Kan du köra förbi dina motståndare och göra en massa mål?

 • Offroad-förare
  Spela
  Offroad-förare
  Spelat 6868 gånger

  De här enorma däcken gör det enkelt att mosa motståndarna – men gör det omöjligt att "köra försiktigt".

 • Truck Loader 5
  Spela
  Truck Loader 5
  Spelat 2732 gånger

  Alla lagerchefer skulle mörda för att få anlita en lagerarbetare som den här hjälten. Stapla lådor och andra lagervaror och lasta snabbt lastbilen i den senaste versionen av det populära spelet.

 • Lastbilslastare 3
  Spela
  Lastbilslastare 3
  Spelat 346 gånger

  Orsaka magnetisk kaos bakom ratten på den här grymma lastaren!

 • 4x4 offroad
  Spela
  4x4 offroad
  Spelat 25 gånger

  Kör offroad men håll dig på banan i det här vilda fyrhjulsdrivna racingspelet!

 • Lastbilslastare 4
  Spela
  Lastbilslastare 4
  Spelat 329 gånger

  Alla lagerchefer skulle mörda för att ha en så effektiv lastare anställd.

 • Monstertraktor
  Spela
  Monstertraktor
  Spelat 1810 gånger

  Det här är inte din morfars traktor ...

 • Lastbilssimulator
  Spela
  Lastbilssimulator
  Spelat 455 gånger

  Dessa vägar och snöiga bergspass är inte för de lättskrämda. Men du bör kunna hantera dem, speciellt när du sitter bakom ratten i en av dessa häftiga lastbilar. Se om du har vad som krävs för att frakta all denna last och en massa andra saker till deras respektive destinationer i detta realistiska körsimuleringsspel.

 • Stadsracing i 3D: 2 spelare
  Spela
  Stadsracing i 3D: 2 spelare
  Spelat 1283 gånger

  Kan du ta dig till mållinjen först i alla spännande lopp? Du kan utmana en vän eller datorn i det här intensiva racingspelet. Om du vinner alla tävlingar kan du köra coolare bilar som muskelbilar, ambulanser och till och med en SWAT-bil!

 • Tung lastbilsparkering
  Spela
  Tung lastbilsparkering
  Spelat 789 gånger

  Spänn fast säkerhetsbältet, varva motorn och gör dig redo att ... parkera.

 • Värdetransport
  Spela
  Värdetransport
  Spelat 207 gånger

  Pengar får hjulen att snurra ...

 • Truck Mania 2
  Spela
  Truck Mania 2
  Spelat 2982 gånger

  Kör hårt med din lastbil men förlora inte lasten!

 • Lastbilslastare 2
  Spela
  Lastbilslastare 2
  Spelat 398 gånger

  Gaffeltruckar är enkla att köra ... eller?

 • Brandbilen 2
  Spela
  Brandbilen 2
  Spelat 727 gånger

  Styr utryckningsfordonen genom trafiken så fort som möjligt. Människor i nöd räknar med dig!

 • Stunt Monster 3D
  Spela
  Stunt Monster 3D
  Spelat 776 gånger

  Välj en monstertruck och imponera på publiken i arenorna med fantastiska stunts. Samla pengar under varje show så att du kan förbättra din truck med mängder av coola funktioner i det här racingspelet.

 • 4 x 4 Terrängbil
  Spela
  4 x 4 Terrängbil
  Spelat 433 gånger

  Det finns flera helt fantastiska terrängfordon som du kan testa i detta 3D-körspel. Utforska staden i en pickup truck eller en ATV, du kan till och med åka runt i en super häftig militär jeep!

 • Dakar-racing
  Spela
  Dakar-racing
  Spelat 224 gånger

  Kör mot mål och bli den bästa terrängföraren i Dakar-racing! Vinn pengar i varje tävling och uppgradera din bil eller köp en ny!