4x4 Spel

 • Monster truckar off road
  Spela
  Monster truckar off road
  Spelat 951 gånger

  Gör dig redo att åka off road i en av dessa fantastiska riggar! Hoppa bakom ratten på en monstertruck innan du utforskar en, eller alla tre, kartor i detta online körspel.

 • Terrängbil V6
  Spela
  Terrängbil V6
  Spelat 7019 gånger

  Du kan spränga dig igenom tre olika områden i massor av olika fordon i detta 3D-körspel. Var och en har en kraftfull V6-motor, även bussen! Ta en tur i alla dem medan du tävlar genom staden eller utför coola stunts på hinderbanan. Kör på terräng, eller förbli vid gatorna. Allt hänger på dig!

 • Sladda bilar
  Spela
  Sladda bilar
  Spelat 2854 gånger

  Du kan verkligen visa upp dina sladdfärdigheter i detta storslagna körspel. Slira över trottoaren och bränn gummi på en av flera utmanande racingbanor. Du kan också uppgradera och anpassa dina bilar för att öka deras bromsförmåga, maxhastigheter och mycket mer.

 • Kör oljelastbil
  Spela
  Kör oljelastbil
  Spelat 1442 gånger

  Det är inte lätt att ratta en lastbil fylld med explosiv olja, särskilt inte i detta realistiska 3D-baserade körsimuleringsspel. Hoppa in i förarhytten och ta itu med en rad farliga bergsvägar. Du måste undvika andra förare medan du håller utkik efter fallande stenblock och några riktigt knepiga kurvor.

 • Extreme Off-Road Cars 2
  Spela
  Extreme Off-Road Cars 2
  Spelat 11946 gånger

  Dessa förrädiska bergsvägar är inte för fegisar. Kan du ta dig till slutet av dem? Du måste välja rätt fordon för varje bana i det här utmanande bilspelet i 3D. Du kan prova allt från en militärlastbil till en muskelbil med en kraftig motor.

 • ATV Quad Racing
  Spela
  ATV Quad Racing
  Spelat 7189 gånger

  Off-road-racing är otroligt häftigt, speciellt när du kör en fyrhjuling. Så förbered dig på att få lite skit under naglarna när det nu är dags att utmana tuffa konkurrenter i detta onlinespel. Passa på att samla in mynt längs vägen som du sedan kan använda för att köpa bättre cyklar mellan loppen.

 • Extrem terrängracing
  Spela
  Extrem terrängracing
  Spelat 1527 gånger

  Gör dig redo för terrängkörning i det här spännande racingspelet i 3D. Välj en lastbil eller husbil och börja köra. Du kan köpa uppgraderingar mellan nivåerna som hjälper dig under de tuffare tävlingarna.

 • Rysk racing
  Spela
  Rysk racing
  Spelat 7264 gånger

  De här klassiska ryska bilarna kanske ser långsamma och risiga ut, men de är helt anpassningsbara i detta fenomenala körspel. Trimma din Lada mellan turerna och förbättra den med nya funktioner. Du kan även köra race och sladda genom parkeringshus, hangarer och mycket mer.

 • City Bus Simulator
  Spela
  City Bus Simulator
  Spelat 7269 gånger

  Att köra en buss är mycket tuffare än det ser ut! Men du kan hantera det, eller hur? Ge det ett försök i detta körsimuleringsspel. Kan du manövrera den här bussen genom alla dessa kurviga vägar utan att köra på någonting?

 • Indisk lastbilssimulator 3D
  Spela
  Indisk lastbilssimulator 3D
  Spelat 844 gånger

  Det finns massor av utmanande nivåer och uppdrag som väntar på dig i detta realistiska 3D-körsimuleringsspel. Kommer du att kunna transportera din frakt på ett säkert sätt medan du rör dig genom landsbygden i Indien? Sätt dig bakom ratten på var och en av dessa stora riggar medan du försöker att ta dig till varje avlastningsområde innan tiden går ut.

 • Traktor bogserar tåg
  Spela
  Traktor bogserar tåg
  Spelat 1271 gånger

  I väldigt avlägsna regioner kan det vara tufft att transportera tågvagnar. Därför kommer du att använda en mängd traktorer i detta onlinebaserade simuleringsspel. Se om du kan flytta vagnarna och andra delar av tåget längsmed järnvägar som ligger utmed robusta bergssluttningar. Kan du köra dem alla till rätt stationer?

 • Car Eats Car 6
  Spela
  Car Eats Car 6
  Spelat 719 gånger

  I den här farliga staden är det varje man och varje bil för sig själv! Kan du hjälpa detta modiga fordon att ta sig hem i ett stycke i detta galna actionspel? Han kommer att ställas mot kannibaliska bilar och köra nedför gator med tunnor fyllda med giftigt avfall! Lyckligtvis kan han samla massor av fantastiska uppgraderingar och vapen under sin resa.

 • Rebellracing
  Spela
  Rebellracing
  Spelat 7551 gånger

  Förare, starta era motorer. Det är dags att köra på den undre världens banor – med rebellstil.

 • Rally Point 2
  Spela
  Rally Point 2
  Spelat 16819 gånger

  Varva motorn och ge järnet på rallybanan!

 • Extreme Car Stunt 3D
  Spela
  Extreme Car Stunt 3D
  Spelat 762 gånger

  You can be as extreme as you want to be in this 3D driving game. Jump behind the wheel of an awesome vehicle and get ready to perform all sorts of cool stunts. You can drive a rally car, a muscle car, or a cop car. Ever better, each one is indestructible!

 • Bil äter bil 2: Galna drömmar
  Spela
  Bil äter bil 2: Galna drömmar
  Spelat 1316 gånger

  Han är en liten bil i en stor, ondskefull värld full av farliga lastbilar. Kan du hjälpa honom att ta sig hem?

 • Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spela
  Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spelat 8617 gånger

  Är du redo att ta dig an världens svåraste vägar? Åk på motorvägar och banor i Ryssland i det här racingspelet. Försök att ta dig till sparpunkterna, gör några leveranser eller utforska gratisläget.

 • Monster Truck Soccer
  Spela
  Monster Truck Soccer
  Spelat 3234 gånger

  Så här har du aldrig spelat fotboll! Sätt dig bakom ratten i en monstertruck och försvara ditt land i en turnering som tar dig över hela världen. Du kommer att tävla mot några av världens bästa förare i det här helvilda sportspelet. Kan du köra förbi dina motståndare och göra en massa mål?

 • Snäva kurvor
  Spela
  Snäva kurvor
  Spelat 427 gånger

  Kan du hantera de här svåra banorna? Du måste kunna sladda genom kurvorna för att klara av dem i detta intensiva racingspel. Du kan dessutom tjäna pengar och köpa bättre fordon, coolare färger och mycket mer!

 • Russian Extreme Off-Road
  Spela
  Russian Extreme Off-Road
  Spelat 3064 gånger

  Gå med i en tävling eller testa frikörningsläget i det här spännande racingspelet. Kör på några av Rysslands mest intensiva banor, grusvägar och mycket mer. Du kan även ändra ditt fordon och anpassa det mellan tävlingarna.

 • Vehicle Simulator
  Spela
  Vehicle Simulator
  Spelat 3511 gånger

  Det är dags för motoriska galenskaper i detta helvilda onlinebaserade actionspel! Ta kontroll över denna katapult och se hur långt du kan kasta var och en av bilarna. De exploderar när de träffar sitt mål och du kan tjäna stora pengar för allt du förstör medan de stormar genom trafiken, kraschar mot byggnader och mycket mer!

 • Real Car Parking
  Spela
  Real Car Parking
  Spelat 1203 gånger

  Gör dig redo för en realistisk parkeringsupplevelse i detta utmanande körspel. Kan du klämma in vart och ett av dessa fordon i några ganska trånga utrymmen utan att stöta till något?

 • Gratisrally
  Spela
  Gratisrally
  Spelat 2040 gånger

  Hur kommer du tävla i det här galna racingspelet? Sätt dig bakom ratten på allt från beach buggys till minibussar innan du gör episka stunttrick och flyger över kanterna på ramperna.

 • Uppför backen hårda hjul
  Spela
  Uppför backen hårda hjul
  Spelat 1292 gånger

  Spåren i varje nivå av detta körspel är kantande med massor av fantastiska saker. Sätt dig bakom en monstertrucks ratt och kör direkt över fraktbehållare, gamla skolbussar och mycket mer. Kommer du att ta dig till mållinjen eller göra ett stort misstag som kommer att leda till att din truck exploderar? Det är dags att ta reda på det!

 • Russian Off-Road Pickup Driver
  Spela
  Russian Off-Road Pickup Driver
  Spelat 1110 gånger

 • Stadchafför
  Spela
  Stadchafför
  Spelat 2174 gånger

  Det finns en hel stad som du kan utforska i detta fantastiska bilspel. Vill du helst blåsa förbi skyskrapor i en muskelbil eller med en motorcykel? Valet är ditt!

 • Racing Monster Trucks
  Spela
  Racing Monster Trucks
  Spelat 4541 gånger

  Starta motorerna på ditt terrängfordon och njut av spänningen i monstertruckracing! Vinn pengar, uppgradera och anpassa ditt fordon och försök att vinna alla troféer!

 • Offroadkörning V5
  Spela
  Offroadkörning V5
  Spelat 6042 gånger

  Kör offroad i det här galna racingspelet. Du kan köra genom öknar, ödemarker och till och med på stadstrottoarer när du tävlar mot världens bästa förare.

 • 4x4 offroad
  Spela
  4x4 offroad
  Spelat 25 gånger

  Kör offroad men håll dig på banan i det här vilda fyrhjulsdrivna racingspelet!

 • Offroad-förare
  Spela
  Offroad-förare
  Spelat 6868 gånger

  De här enorma däcken gör det enkelt att mosa motståndarna – men gör det omöjligt att "köra försiktigt".

 • Rally Racer
  Spela
  Rally Racer
  Spelat 1112 gånger

  Har du vad som krävs för att bli världens bästa förare? Utmana de bästa och försök att ta förstaplatsen i det helcoola racingspelet Rallyracer!

 • 4x4-fotboll
  Spela
  4x4-fotboll
  Spelat 8424 gånger

  Stjärnan i det här fotbollsspelet är ... din jättelika Hummer.

 • Rallymästare
  Spela
  Rallymästare
  Spelat 306 gånger

  Har du vad som krävs för att bli en mästare i den här racingkretsen? Köp uppgraderingar mellan tävlingarna när du kör hela vägen till toppen i det här sportspelet.

 • Uppförsracing 2
  Spela
  Uppförsracing 2
  Spelat 1796 gånger

  Maxa bilstatistiken och visa hur skicklig du är i tuff terräng när du samlar mer pengar och slår nya distansrekord, i ett racingspel där du måste kalkylera dina vinster för att verkligen uppgradera din bil.

 • Off-Road Rain: Cargo Simulator
  Spela
  Off-Road Rain: Cargo Simulator
  Spelat 0 gånger

  Det ösregnar! Kommer du kunna klara av alla utmanande uppdrag i Off-Road Rain: Cargo Simulator

  Det finns 30 sådana i det här lastbilsspelet och vart och ett kommer sätta dina digitala bilkörningsförmågor på prov. Transportera lådor, tunnor och andra föremål försiktigt längs hala vägar vid floder och till och med klippkanter! 

  Hill Racing Challenge och Truck Trials är två andra fantastiska bilspel som sätter dina förmågor på prov. 

  Spelkontroller 

  • FLYTTA PÅ MUSEN för att förflytta kameran.
  • TRYCK PÅ PILTANGENTERNA för att köra lastbilarna.

   

 • 3D Monster Truck: Icy Roads
  Spela
  3D Monster Truck: Icy Roads
  Spelat 40 gånger

  Några av världens galnaste banor väntar dig på det här isiga berget. Sätt dig bakom ratten på en monstertruck och prova på dem i det här supercoola racingspelet. Du kan tävla mot klockan eller en vän i flerspelarläget medan du utför tricks, kör igenom loopar, hoppar från rampar och mycket mer!