4x4 Spel

 • Extrem terrängracing
  Spela
  Extrem terrängracing
  Spelat 608 gånger

  Gör dig redo för terrängkörning i det här spännande racingspelet i 3D. Välj en lastbil eller husbil och börja köra. Du kan köpa uppgraderingar mellan nivåerna som hjälper dig under de tuffare tävlingarna.

 • City Bus Simulator
  Spela
  City Bus Simulator
  Spelat 5343 gånger

  Att köra en buss är mycket tuffare än det ser ut! Men du kan hantera det, eller hur? Ge det ett försök i detta körsimuleringsspel. Kan du manövrera den här bussen genom alla dessa kurviga vägar utan att köra på någonting?

 • ATV Quad Racing
  Spela
  ATV Quad Racing
  Spelat 3739 gånger

  Off-road-racing är otroligt häftigt, speciellt när du kör en fyrhjuling. Så förbered dig på att få lite skit under naglarna när det nu är dags att utmana tuffa konkurrenter i detta onlinespel. Passa på att samla in mynt längs vägen som du sedan kan använda för att köpa bättre cyklar mellan loppen.

 • Terrängbil V6
  Spela
  Terrängbil V6
  Spelat 4261 gånger

  Du kan spränga dig igenom tre olika områden i massor av olika fordon i detta 3D-körspel. Var och en har en kraftfull V6-motor, även bussen! Ta en tur i alla dem medan du tävlar genom staden eller utför coola stunts på hinderbanan. Kör på terräng, eller förbli vid gatorna. Allt hänger på dig!

 • Extreme Off-Road Cars 2
  Spela
  Extreme Off-Road Cars 2
  Spelat 9830 gånger

  Dessa förrädiska bergsvägar är inte för fegisar. Kan du ta dig till slutet av dem? Du måste välja rätt fordon för varje bana i det här utmanande bilspelet i 3D. Du kan prova allt från en militärlastbil till en muskelbil med en kraftig motor.

 • Stadchafför
  Spela
  Stadchafför
  Spelat 1303 gånger

  Det finns en hel stad som du kan utforska i detta fantastiska bilspel. Vill du helst blåsa förbi skyskrapor i en muskelbil eller med en motorcykel? Valet är ditt!

 • Rebellracing
  Spela
  Rebellracing
  Spelat 7471 gånger

  Förare, starta era motorer. Det är dags att köra på den undre världens banor – med rebellstil.

 • Sladda bilar
  Spela
  Sladda bilar
  Spelat 1725 gånger

  Du kan verkligen visa upp dina sladdfärdigheter i detta storslagna körspel. Slira över trottoaren och bränn gummi på en av flera utmanande racingbanor. Du kan också uppgradera och anpassa dina bilar för att öka deras bromsförmåga, maxhastigheter och mycket mer.

 • Monster truckar off road
  Spela
  Monster truckar off road
  Spelat 449 gånger

  Gör dig redo att åka off road i en av dessa fantastiska riggar! Hoppa bakom ratten på en monstertruck innan du utforskar en, eller alla tre, kartor i detta online körspel.

 • Indisk lastbilssimulator 3D
  Spela
  Indisk lastbilssimulator 3D
  Spelat 505 gånger

  Det finns massor av utmanande nivåer och uppdrag som väntar på dig i detta realistiska 3D-körsimuleringsspel. Kommer du att kunna transportera din frakt på ett säkert sätt medan du rör dig genom landsbygden i Indien? Sätt dig bakom ratten på var och en av dessa stora riggar medan du försöker att ta dig till varje avlastningsområde innan tiden går ut.

 • 4x4-fotboll
  Spela
  4x4-fotboll
  Spelat 8232 gånger

  Stjärnan i det här fotbollsspelet är ... din jättelika Hummer.

 • Russian Extreme Off-Road
  Spela
  Russian Extreme Off-Road
  Spelat 2507 gånger

  Gå med i en tävling eller testa frikörningsläget i det här spännande racingspelet. Kör på några av Rysslands mest intensiva banor, grusvägar och mycket mer. Du kan även ändra ditt fordon och anpassa det mellan tävlingarna.

 • Real Car Parking
  Spela
  Real Car Parking
  Spelat 1050 gånger

  Gör dig redo för en realistisk parkeringsupplevelse i detta utmanande körspel. Kan du klämma in vart och ett av dessa fordon i några ganska trånga utrymmen utan att stöta till något?

 • Rysk racing
  Spela
  Rysk racing
  Spelat 3736 gånger

  De här klassiska ryska bilarna kanske ser långsamma och risiga ut, men de är helt anpassningsbara i detta fenomenala körspel. Trimma din Lada mellan turerna och förbättra den med nya funktioner. Du kan även köra race och sladda genom parkeringshus, hangarer och mycket mer.

 • Car Eats Car 6
  Spela
  Car Eats Car 6
  Spelat 560 gånger

  I den här farliga staden är det varje man och varje bil för sig själv! Kan du hjälpa detta modiga fordon att ta sig hem i ett stycke i detta galna actionspel? Han kommer att ställas mot kannibaliska bilar och köra nedför gator med tunnor fyllda med giftigt avfall! Lyckligtvis kan han samla massor av fantastiska uppgraderingar och vapen under sin resa.

 • Traktor bogserar tåg
  Spela
  Traktor bogserar tåg
  Spelat 508 gånger

  I väldigt avlägsna regioner kan det vara tufft att transportera tågvagnar. Därför kommer du att använda en mängd traktorer i detta onlinebaserade simuleringsspel. Se om du kan flytta vagnarna och andra delar av tåget längsmed järnvägar som ligger utmed robusta bergssluttningar. Kan du köra dem alla till rätt stationer?

 • Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spela
  Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spelat 8225 gånger

  Är du redo att ta dig an världens svåraste vägar? Åk på motorvägar och banor i Ryssland i det här racingspelet. Försök att ta dig till sparpunkterna, gör några leveranser eller utforska gratisläget.

 • 4 x 4 Terrängbil
  Spela
  4 x 4 Terrängbil
  Spelat 307 gånger

  Det finns flera helt fantastiska terrängfordon som du kan testa i detta 3D-körspel. Utforska staden i en pickup truck eller en ATV, du kan till och med åka runt i en super häftig militär jeep!

 • Rally Point 2
  Spela
  Rally Point 2
  Spelat 15392 gånger

  Varva motorn och ge järnet på rallybanan!

 • Rocket Soccar
  Spela
  Rocket Soccar
  Spelat 1932 gånger

  Du har förmodligen spelat fotbollsspel tidigare. Men har du provat på raketfotboll? Ta kontroll över dessa raketdrivna robotfordon när de ger sig ut på planen och försöker göra en massa mål. Kan du leda ditt lag till seger medan du tävlar mot andra spelare från hela världen i detta spännande sportspel för flera spelare?

 • Offroad-förare
  Spela
  Offroad-förare
  Spelat 6851 gånger

  De här enorma däcken gör det enkelt att mosa motståndarna – men gör det omöjligt att "köra försiktigt".

 • Offroadkörning V5
  Spela
  Offroadkörning V5
  Spelat 5776 gånger

  Kör offroad i det här galna racingspelet. Du kan köra genom öknar, ödemarker och till och med på stadstrottoarer när du tävlar mot världens bästa förare.

 • Racing Monster Trucks
  Spela
  Racing Monster Trucks
  Spelat 4147 gånger

  Starta motorerna på ditt terrängfordon och njut av spänningen i monstertruckracing! Vinn pengar, uppgradera och anpassa ditt fordon och försök att vinna alla troféer!

 • Vehicle Simulator
  Spela
  Vehicle Simulator
  Spelat 1823 gånger

  Det är dags för motoriska galenskaper i detta helvilda onlinebaserade actionspel! Ta kontroll över denna katapult och se hur långt du kan kasta var och en av bilarna. De exploderar när de träffar sitt mål och du kan tjäna stora pengar för allt du förstör medan de stormar genom trafiken, kraschar mot byggnader och mycket mer!

 • Russian Off-Road Pickup Driver
  Spela
  Russian Off-Road Pickup Driver
  Spelat 880 gånger

 • Snäva kurvor
  Spela
  Snäva kurvor
  Spelat 370 gånger

  Kan du hantera de här svåra banorna? Du måste kunna sladda genom kurvorna för att klara av dem i detta intensiva racingspel. Du kan dessutom tjäna pengar och köpa bättre fordon, coolare färger och mycket mer!

 • Truck Legend
  Spela
  Truck Legend
  Spelat 535 gånger

  Bli en legend och regera på vägarna i det här tuffa bilspelet. Gör livsfarliga stunttrick när du flyger över spikar och lavabassänger på vägen mot mållinjen. Men först måste du välja en bil och anpassa den innan du sätter dig bakom ratten och gör dig redo för nästa race.

 • Police Car Parking
  Spela
  Police Car Parking
  Spelat 578 gånger

  Hur snabbt kan du köra den här polisbilen genom var och en av dessa utmanande hinderbanor? Du måste parkera den i slutet av varje bana i detta intensiva körspel.

 • Rallymästare
  Spela
  Rallymästare
  Spelat 223 gånger

  Har du vad som krävs för att bli en mästare i den här racingkretsen? Köp uppgraderingar mellan tävlingarna när du kör hela vägen till toppen i det här sportspelet.

 • Bil äter bil 2: Galna drömmar
  Spela
  Bil äter bil 2: Galna drömmar
  Spelat 1014 gånger

  Han är en liten bil i en stor, ondskefull värld full av farliga lastbilar. Kan du hjälpa honom att ta sig hem?

 • Buggy Rider
  Spela
  Buggy Rider
  Spelat 1949 gånger

  These dune buggies are breaking away from the beach. Pick out your favorite one before you take on a group of skilled drivers in this racing game. Can you beat them across the finish lines on each one of these tracks? You can collect cash that you can use between races to upgrade your vehicle.

 • Extreme Car Stunt 3D
  Spela
  Extreme Car Stunt 3D
  Spelat 632 gånger

  You can be as extreme as you want to be in this 3D driving game. Jump behind the wheel of an awesome vehicle and get ready to perform all sorts of cool stunts. You can drive a rally car, a muscle car, or a cop car. Ever better, each one is indestructible!

 • Uppförsracing 2
  Spela
  Uppförsracing 2
  Spelat 1584 gånger

  Maxa bilstatistiken och visa hur skicklig du är i tuff terräng när du samlar mer pengar och slår nya distansrekord, i ett racingspel där du måste kalkylera dina vinster för att verkligen uppgradera din bil.

 • Rally Racer
  Spela
  Rally Racer
  Spelat 903 gånger

  Har du vad som krävs för att bli världens bästa förare? Utmana de bästa och försök att ta förstaplatsen i det helcoola racingspelet Rallyracer!

 • Monstertruck-krossare
  Spela
  Monstertruck-krossare
  Spelat 1418 gånger

  Kör inte runt dina motståndare. Kör över dem.

 • Uppför backen hårda hjul
  Spela
  Uppför backen hårda hjul
  Spelat 792 gånger

  Spåren i varje nivå av detta körspel är kantande med massor av fantastiska saker. Sätt dig bakom en monstertrucks ratt och kör direkt över fraktbehållare, gamla skolbussar och mycket mer. Kommer du att ta dig till mållinjen eller göra ett stort misstag som kommer att leda till att din truck exploderar? Det är dags att ta reda på det!