Transportspel

 • Madalin Stunt Cars 2
  Spela
  Madalin Stunt Cars 2
  Spelat 350897 gånger

  Välj en odödlig sportbil och gör dig redo för att utföra omöjliga stunts. Kan du klara av alla hopp och loopar som du stöter på i det här galna racingspelet?

 • Agame Stunt Cars
  Spela
  Agame Stunt Cars
  Spelat 25846 gånger

  Möjligheterna är oändliga i detta coola körspelet. Anpassa din bil innan du åker igenom loopar och flyger iväg igenom luften.

 • Russian Car Driver
  Spela
  Russian Car Driver
  Spelat 89120 gånger

  Gör dig redo för de galnaste banorna och vägarna i Ryssland. Tävla i dragracing, se hur skicklig du är på att parkera bilar eller testa ett annat läge i det här spännande racingspelet.

 • Bussimulator
  Spela
  Bussimulator
  Spelat 3051 gånger

  Det är ingen som har sagt att det är lätt att vara bussförare! Kan du köra dina passagerare dit de ska i detta körsimuleringsspel i 3D? Det finns många bussar att välja bland, och dina turer gör att du får uppleva både knepiga och krokiga vägar. Du kan även förbättra din virtuella körförmåga i det tidsbegränsade läget, eller bara ta en sväng och köra runt som det passar dig.

 • Moto X3M 5: Poolfest
  Spela
  Moto X3M 5: Poolfest
  Spelat 6890 gånger

  Du kommer definitivt att ha störtkul när du kastar dig in i detta vilda och helgalna motorcykelspel! Poolerna längs med denna underbara strand är gigantiska, och de har förvandlats till storslagna racingbanor. Var och en är fylld med superskarpa taggar, rör, ramper och till och med loopar! Kan du nå varje mållinje medan du samlar på dig uppgraderingar längs vägen, som raketboosters?

 • Madalin Cars Multiplayer
  Spela
  Madalin Cars Multiplayer
  Spelat 45252 gånger

  En samling med fantastiska sportbilar står till ditt förfogande i det här intensiva bilspelet i 3D. Men är du tillräckligt modig för att köra dem på världens galnaste rampar? Några av dem är lika höga som skyskrapor! Prova på dem i enspelarläget eller tävla mot spelare från hela världen i flerspelarläget.

 • Wheely 7: Detective
  Spela
  Wheely 7: Detective
  Spelat 1529 gånger

  Din tecknade favoritbil är tillbaka! Det stämmer, Wheely har återvänt och är redo för nya utmaningar och roliga äventyr tillsammans med dig!

 • Krossande monstertruck
  Spela
  Krossande monstertruck
  Spelat 12300 gånger

  Spänn fast säkerhetsbältet!

 • Dödsjakten
  Spela
  Dödsjakten
  Spelat 1039 gånger

  Dessa bilar kanske ser ofarliga ut, men de kommer definitivt att se coolare ut när du lägger till vapen, skydd, och andra funktioner i detta fantastiska racingspel. Du behöver uppgraderingar om du vill ta dig till slutet av var och en av dessa spännande tävlingar. De inkluderar allt från loopar till exploderande tunnor, och varje förare kommer att vara fast besluten att antingen lämna dig i dammet eller sätta dig i en tidig grav!

 • Stock Car Hero
  Spela
  Stock Car Hero
  Spelat 4079 gånger

  Du kan tävla i några av världens mest berömda biltävlingar i detta fenomenala racingspel. Sätt dig bakom ratten och lämna motståndarna långt bakom dig. Här finns också en massa mynt som du kan samla in för att köpa uppgraderingar såsom bättre däck och mer kraftfulla motorer mellan deltävlingarna.

 • Skeppsvarv bilparkering
  Spela
  Skeppsvarv bilparkering
  Spelat 967 gånger

  Kommer du att kunna parkera alla dessa bilar utan att krascha in i någonting medan du spelar detta 3D-bilspel? Du kommer att navigera dina fordon genom ett trångt skeppsvarv. Du måste undvika att krascha in i fraktbehållare, kranar och annat medan du försöker att slå klockan! Du kan även tjäna pengar till att köpa nyare och coolare bilar mellan de olika nivåerna.

 • Extreme Off-Road Cars 2
  Spela
  Extreme Off-Road Cars 2
  Spelat 11854 gånger

  Dessa förrädiska bergsvägar är inte för fegisar. Kan du ta dig till slutet av dem? Du måste välja rätt fordon för varje bana i det här utmanande bilspelet i 3D. Du kan prova allt från en militärlastbil till en muskelbil med en kraftig motor.

 • Biljakt
  Spela
  Biljakt
  Spelat 2443 gånger

  Det här paret kör på en hektisk motorväg i en häftig cabriolet. Kan du hjälpa dem att nå alla sparpunkter innan tiden tar slut i det här fantastiska racingspelet?

 • Kör oljelastbil
  Spela
  Kör oljelastbil
  Spelat 1417 gånger

  Det är inte lätt att ratta en lastbil fylld med explosiv olja, särskilt inte i detta realistiska 3D-baserade körsimuleringsspel. Hoppa in i förarhytten och ta itu med en rad farliga bergsvägar. Du måste undvika andra förare medan du håller utkik efter fallande stenblock och några riktigt knepiga kurvor.

 • Dino Transport
  Spela
  Dino Transport
  Spelat 496 gånger

  Om du trodde att det var jobbigt att transportera vanlig last, har du inte provat att köra med dessa hungriga dinosaurier i lastutrymmet! Det finns tre olika och intensiva lägen i detta 3D-körspel som verkligen sätter dina körfärdigheter på prov. Kan du få denna Tyrannosaurus Rex och hans förhistoriska vänner till djurparken innan tiden tar slut?

 • Bilsimulator i stad 3
  Spela
  Bilsimulator i stad 3
  Spelat 667 gånger

  Visa hur skicklig du är på att köra bil i det här bilspelet i 3D. Undvik trafikkoner eller en liten armé med polisbilar. Du kan till och med spela polis och jaga bovar i jaktläget. Se bara till att du anpassar eller köper nya bilar mellan dina åk runt i staden.

 • Rysk racing
  Spela
  Rysk racing
  Spelat 7113 gånger

  De här klassiska ryska bilarna kanske ser långsamma och risiga ut, men de är helt anpassningsbara i detta fenomenala körspel. Trimma din Lada mellan turerna och förbättra den med nya funktioner. Du kan även köra race och sladda genom parkeringshus, hangarer och mycket mer.

 • Moto X3M
  Spela
  Moto X3M
  Spelat 35265 gånger

  Dra ner till stranden och ge järnet med din coola motorcykel innan tiden är ute!

  Moto X3M: Bike Racing finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Bike Ride
  Spela
  Bike Ride
  Spelat 831 gånger

  Vill du uppleva spänningen när du kör på några av världens coolaste vägar med motorcykel utan att behöva oroa dig för fortkörningsböter? I det här grymma 3D-bilspelet kan du göra det. Välj en motorcykel och kör iväg.

 • Extrem terrängracing
  Spela
  Extrem terrängracing
  Spelat 1515 gånger

  Gör dig redo för terrängkörning i det här spännande racingspelet i 3D. Välj en lastbil eller husbil och börja köra. Du kan köpa uppgraderingar mellan nivåerna som hjälper dig under de tuffare tävlingarna.

 • Ado Stunt Car 2
  Spela
  Ado Stunt Car 2
  Spelat 3868 gånger

  En ny samling med fantastiska sportbilar väntar på dig i detta onlinebaserade bilspel. Välj ut en bil och gör dig redo att utföra en mängd olika coola stunts. Var och en av kartorna har massor av ramper och loopar som du kan prova.

 • Indisk lastbilssimulator 3D
  Spela
  Indisk lastbilssimulator 3D
  Spelat 831 gånger

  Det finns massor av utmanande nivåer och uppdrag som väntar på dig i detta realistiska 3D-körsimuleringsspel. Kommer du att kunna transportera din frakt på ett säkert sätt medan du rör dig genom landsbygden i Indien? Sätt dig bakom ratten på var och en av dessa stora riggar medan du försöker att ta dig till varje avlastningsområde innan tiden går ut.

 • Extrem asfaltracing
  Spela
  Extrem asfaltracing
  Spelat 811 gånger

  Nå topphastigheter och susa förbi dina motståndare i detta spännande tävlingsspel. Du kan montera en egendesignad registreringsskylt på din bil innan du kör fram till startlinjen. Se om du kan besegra konkurrenterna i flera olika spellägen, inklusive banlopps- och hastighetstävlingar.

 • Car Challenger
  Spela
  Car Challenger
  Spelat 8672 gånger
  A thrilling racing challenge is about to begin. Jump behind the wheel and get ready to drive like mad in this 3D racing game. Just pick out your favorite car before you head to the starting line.
 • Long Bus Driver 2
  Spela
  Long Bus Driver 2
  Spelat 25571 gånger

 • Parkeringssimulering i 3D
  Spela
  Parkeringssimulering i 3D
  Spelat 2352 gånger

  Är du redo för en realistisk parkeringssimulering? Mer en 20 parkeringsutmaningar väntar dig i det här 3D-bilspelet. Försök att klämma in fantastiska bilar på trånga utrymmen.

 • Truck Driver Easy Road
  Spela
  Truck Driver Easy Road
  Spelat 1100 gånger

  De här stora åbäkena kan vara svåra att köra, även på de lättaste vägarna. Kommer du bli expert med ditt nya fordon i Truck Driver Easy Road? 

  Det här bilspelet är bra för såväl nya som erfarna spelare. Det finns två lägen som sätter dina färdigheter på prov. Försök klämma in lastbilen på trånga parkeringsplatser eller ta en fri åktur, men se upp för hindren! 

  Truck Driver Crazy Road 2 och Russian Off-Road Pickup Driver är två andra grymma lastbilsspel som du borde prova. 

  Spelkontroller

  Tangentbord

  • TRYCK PÅ W, A, S, D eller piltangenterna för att köra. 
  • TRYCK PÅ C för att byta kameravinkel. 
  • TRYCK PÅ Y för att använda vindrutetorkarna. 
  • TRYCK PÅ V för att använda handbromsen. 
  • TRYCK PÅ L för att använda helljusen. 

  Mus

  • HÖGERKLICKA för att tuta. 
  • VÄNSTERKLICKA OCH DRA för att röra kameran. 

  Om spelutvecklaren

  Truck Driver Easy Road är utformat av Falco Software, ett företag som gör många olika gratis onlinespel.

 • Traktor bogserar tåg
  Spela
  Traktor bogserar tåg
  Spelat 1246 gånger

  I väldigt avlägsna regioner kan det vara tufft att transportera tågvagnar. Därför kommer du att använda en mängd traktorer i detta onlinebaserade simuleringsspel. Se om du kan flytta vagnarna och andra delar av tåget längsmed järnvägar som ligger utmed robusta bergssluttningar. Kan du köra dem alla till rätt stationer?

 • Car Eats Car 6
  Spela
  Car Eats Car 6
  Spelat 712 gånger

  I den här farliga staden är det varje man och varje bil för sig själv! Kan du hjälpa detta modiga fordon att ta sig hem i ett stycke i detta galna actionspel? Han kommer att ställas mot kannibaliska bilar och köra nedför gator med tunnor fyllda med giftigt avfall! Lyckligtvis kan han samla massor av fantastiska uppgraderingar och vapen under sin resa.

 • Cars Thief 2: Tank Edition
  Spela
  Cars Thief 2: Tank Edition
  Spelat 5626 gånger

  När det är för enkelt och tråkigt att stjäla bilar och lastbilar är det dags att åka på en nöjestur i en stridsvagn! Följ med den här expertbiltjuven när han försöker sig på sitt största och modigaste jobb hittills i det här spännande bilspelet i 3D.

 • Uppför äventyrsförare
  Spela
  Uppför äventyrsförare
  Spelat 1188 gånger

  En episk serie av äventyr och tävlingar väntar på dig på de tropiska öarna i detta tävlingsspel. Hoppa in i en av de här galna bilarna och bege dig mot startlinjen. Ditt nästa race är på väg att börja!

 • Sladda med bilar 2
  Spela
  Sladda med bilar 2
  Spelat 8654 gånger

  Är du redo att sätta dig bakom ratten på en av de snabba sportbilarna? Det finns åtta olika banor som du kan öva på din virtuella körning på i det här intensiva racingspelet.

 • Bilsimulator 3D
  Spela
  Bilsimulator 3D
  Spelat 1140 gånger

  Du kan välja mellan tre olika och sanslöst coola bilar i detta 3D-körspel. Prova rallybilen, eller kör en sväng i polisbilen. Det finns dessutom tre separata kartor som du kan testa.

 • Agame Stunt Cars Multiplayer
  Spela
  Agame Stunt Cars Multiplayer
  Spelat 1882 gånger

  Du kan spela mot en kompis eller spela ensam i detta 3D-racingspelet. Anpassa din bil innan du tar den för en åktur genom öknen och lastningsanläggningen.

 • Mad Day 2: Special
  Spela
  Mad Day 2: Special
  Spelat 240 gånger

  Det hade kunnat bli en bra dag. Men så dök utomjordingar upp och kidnappade Fluffy, soldatens gulliga bläckfisk! Hjälp honom rädda sitt älskade husdjur i Mad Day 2: Special!

  Samarbeta med soldaten och slå tillbaka i det här actionfyllda bilspelet. Han använder sin supercoola jeep i uppdraget. Dessutom har han både ett raketgevär och ett maskingevär för galen och vild action. Som grädden på moset kan han samla mynt medan han ger enorma, utomjordiska kaniner, jobbiga flygande tefat och andra intergalaktiska fiender vad de tål.
  Om du gillar actionspel som det här borde du också prova Happy Wheels, Mad Day: Car Shooting Game och det första Mad Day 2

  Spelkontroller

  VÄNSTER/HÖGER PIL för att styra jeepen och soldaten.
  UPPÅTPILEN för att hoppa.
  MELLANSLAG för att skjuta. 

  Om spelutvecklaren

  Mad Day 2: Special är skapat av SMOKOKO LTD. Det är ett spelföretag som bildades år 2010 och utvecklar appar samt online- och mobilspel.

  Spela på mobil


  Apple App Store och Google Play.

 • Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spela
  Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spelat 8603 gånger

  Är du redo att ta dig an världens svåraste vägar? Åk på motorvägar och banor i Ryssland i det här racingspelet. Försök att ta dig till sparpunkterna, gör några leveranser eller utforska gratisläget.

Spel för det snabba hastigheter.

Att köra genom ditt grannskap i 160 km/h är den typ av aktivitet som förmodligen inte kommer att sluta bra. Snarare än att riskera att få fortkörningsböter, eller ännu värre, du kan klia din klåda för transportskörning med denna kategori av gratis onlinespel

Vill du köra runt några av Europas coolaste racerbanor i en Ferrari, eller sparka lite smuts när du kör ner för en BMX-bana? Dessa spel kommer att låta dig göra båda, nästan självklart. De hjälper dig definitivt att fylla ditt fartbehov. 

Några av banorna som du hittar här är realistiska, och ibland är de helt vilda. Du kommer att tävla längs med många som replikerar erfarenheten av att klippa svängarna i en simulerad version av ett event som Indianapolis 500 eller 24 Hours of Le Mans. Om du hellre blir lerig, finns det massor av spel som skickar iväg dig i en jeep, en dune buggy eller ett annat ruffigt och tufft transport. Om du letar efter en upplevelse som är väldigt galen, kan du också anta utmaningen att ta dig hela vägen till mållinjen på banor med galna loopar, hopp och fullständigt galna faror som du troligen aldrig kommer att stöta på i den riktiga världen. 

Du kan tävla i en bil, en monstertruck eller massor av andra transport. Om du hellre skulle bana väg med ett tvåhjuligt transport finns det massor av motorcykel eller BMX-cyklar som du kan ta för en tur. Om du är på humör för ett spel som inte innebär att du ska försöka komma till mål före en massa obevekliga racerbilsförare, kan du prova ett roligt parkeringsspel, eller ett med en lastbil. Tror du att du kan transportera laster över amerikanska motorvägar, eller ner för en av Rysslands farligaste vägar? Du kan ta reda på svaret i den här kategorin av gratis onlinespel