Spela Offroad

 • Madalin Stunt Cars 2
  Spela
  Madalin Stunt Cars 2
  Spelat 333565 gånger

  Välj en odödlig sportbil och gör dig redo för att utföra omöjliga stunts. Kan du klara av alla hopp och loopar som du stöter på i det här galna racingspelet?

 • Madalin Cars Multiplayer
  Spela
  Madalin Cars Multiplayer
  Spelat 43125 gånger

  En samling med fantastiska sportbilar står till ditt förfogande i det här intensiva bilspelet i 3D. Men är du tillräckligt modig för att köra dem på världens galnaste rampar? Några av dem är lika höga som skyskrapor! Prova på dem i enspelarläget eller tävla mot spelare från hela världen i flerspelarläget.

 • Farming Simulator
  Spela
  Farming Simulator
  Spelat 14467 gånger

  Tjena! Vill du veta vad som krävs för att odla vete och andra grödor? Hoppa in i traktorn och börja plöja ett fält i det här simuleringsspelet. Jordbruk är hårt arbete och du måste hantera din tid på ett smart sätt och hålla ögonen på bränslemätaren.

 • Monster truckar off road
  Spela
  Monster truckar off road
  Spelat 602 gånger

  Gör dig redo att åka off road i en av dessa fantastiska riggar! Hoppa bakom ratten på en monstertruck innan du utforskar en, eller alla tre, kartor i detta online körspel.

 • Indisk lastbilssimulator 3D
  Spela
  Indisk lastbilssimulator 3D
  Spelat 617 gånger

  Det finns massor av utmanande nivåer och uppdrag som väntar på dig i detta realistiska 3D-körsimuleringsspel. Kommer du att kunna transportera din frakt på ett säkert sätt medan du rör dig genom landsbygden i Indien? Sätt dig bakom ratten på var och en av dessa stora riggar medan du försöker att ta dig till varje avlastningsområde innan tiden går ut.

 • Traktor bogserar tåg
  Spela
  Traktor bogserar tåg
  Spelat 817 gånger

  I väldigt avlägsna regioner kan det vara tufft att transportera tågvagnar. Därför kommer du att använda en mängd traktorer i detta onlinebaserade simuleringsspel. Se om du kan flytta vagnarna och andra delar av tåget längsmed järnvägar som ligger utmed robusta bergssluttningar. Kan du köra dem alla till rätt stationer?

 • Agame Moto Rider Legends
  Spela
  Agame Moto Rider Legends
  Spelat 1091 gånger

  Kommer du att bli en legend i detta fantastiska körspel? Prova på tre olika kartor medan du testar en polismotorcykel, en racing motorcykel, och mycket mer!

 • ATV Quad Racing
  Spela
  ATV Quad Racing
  Spelat 5036 gånger

  Off-road-racing är otroligt häftigt, speciellt när du kör en fyrhjuling. Så förbered dig på att få lite skit under naglarna när det nu är dags att utmana tuffa konkurrenter i detta onlinespel. Passa på att samla in mynt längs vägen som du sedan kan använda för att köpa bättre cyklar mellan loppen.

 • Extreme Off-Road Cars 2
  Spela
  Extreme Off-Road Cars 2
  Spelat 10731 gånger

  Dessa förrädiska bergsvägar är inte för fegisar. Kan du ta dig till slutet av dem? Du måste välja rätt fordon för varje bana i det här utmanande bilspelet i 3D. Du kan prova allt från en militärlastbil till en muskelbil med en kraftig motor.

 • Rysk racing
  Spela
  Rysk racing
  Spelat 5165 gånger

  De här klassiska ryska bilarna kanske ser långsamma och risiga ut, men de är helt anpassningsbara i detta fenomenala körspel. Trimma din Lada mellan turerna och förbättra den med nya funktioner. Du kan även köra race och sladda genom parkeringshus, hangarer och mycket mer.

 • Bilsimulator 3D
  Spela
  Bilsimulator 3D
  Spelat 831 gånger

  Du kan välja mellan tre olika och sanslöst coola bilar i detta 3D-körspel. Prova rallybilen, eller kör en sväng i polisbilen. Det finns dessutom tre separata kartor som du kan testa.

 • Truck Trials
  Spela
  Truck Trials
  Spelat 11299 gånger

  Kan du hantera alla dessa intensiva hinderbanor? Alla banor är fyllda med krossade bilar, hinder, gropar och annat som verkligen kan förstöra din monstertruck. Du kommer vilja ha en superfantastisk truck innan du provar på all galna utmaningar som väntar dig i det här racingspelet online.

 • Agame Stunt Cars
  Spela
  Agame Stunt Cars
  Spelat 20158 gånger

  Möjligheterna är oändliga i detta coola körspelet. Anpassa din bil innan du åker igenom loopar och flyger iväg igenom luften.

 • Rocket Soccar
  Spela
  Rocket Soccar
  Spelat 2085 gånger

  Du har förmodligen spelat fotbollsspel tidigare. Men har du provat på raketfotboll? Ta kontroll över dessa raketdrivna robotfordon när de ger sig ut på planen och försöker göra en massa mål. Kan du leda ditt lag till seger medan du tävlar mot andra spelare från hela världen i detta spännande sportspel för flera spelare?

 • Krossande monstertruck
  Spela
  Krossande monstertruck
  Spelat 12175 gånger

  Spänn fast säkerhetsbältet!

 • Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spela
  Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spelat 8359 gånger

  Är du redo att ta dig an världens svåraste vägar? Åk på motorvägar och banor i Ryssland i det här racingspelet. Försök att ta dig till sparpunkterna, gör några leveranser eller utforska gratisläget.

 • Extrem terrängracing
  Spela
  Extrem terrängracing
  Spelat 1063 gånger

  Gör dig redo för terrängkörning i det här spännande racingspelet i 3D. Välj en lastbil eller husbil och börja köra. Du kan köpa uppgraderingar mellan nivåerna som hjälper dig under de tuffare tävlingarna.

 • Evo-F2 Racing
  Spela
  Evo-F2 Racing
  Spelat 963 gånger

  Det finns flera fordon som du kan testa i detta fantastiska 3D-racingspelet. Ta en tur i en cool sportbil, eller se om du kan slå topphastigheter i en gammal pickup-truck eller med en traktor!

 • Offroadkörning V5
  Spela
  Offroadkörning V5
  Spelat 5872 gånger

  Kör offroad i det här galna racingspelet. Du kan köra genom öknar, ödemarker och till och med på stadstrottoarer när du tävlar mot världens bästa förare.

 • Monster Truck: Skogsleverans
  Spela
  Monster Truck: Skogsleverans
  Spelat 3222 gånger

  Denna skog är ett av de tuffaste områden i landet när det gäller att göra leveranser. Tror du att du kan transportera dessa lådor till rätt adresser? Sätt dig bakom ratten av en monster truck och ta reda på om du har vad som krävs i detta körningsspel.

 • Kör oljelastbil
  Spela
  Kör oljelastbil
  Spelat 1124 gånger

  Det är inte lätt att ratta en lastbil fylld med explosiv olja, särskilt inte i detta realistiska 3D-baserade körsimuleringsspel. Hoppa in i förarhytten och ta itu med en rad farliga bergsvägar. Du måste undvika andra förare medan du håller utkik efter fallande stenblock och några riktigt knepiga kurvor.

 • Uppför backen hårda hjul
  Spela
  Uppför backen hårda hjul
  Spelat 998 gånger

  Spåren i varje nivå av detta körspel är kantande med massor av fantastiska saker. Sätt dig bakom en monstertrucks ratt och kör direkt över fraktbehållare, gamla skolbussar och mycket mer. Kommer du att ta dig till mållinjen eller göra ett stort misstag som kommer att leda till att din truck exploderar? Det är dags att ta reda på det!

 • Cykeltävlingar: Off Road
  Spela
  Cykeltävlingar: Off Road
  Spelat 499 gånger

  Kommer du att klara dig över alla målsnören som väntar på dig i detta fantastiska racingspel? Hoppa upp på cykeln och gör dig redo för första banan. Du måste undvika exploderande gruvor samtidigt som du utför ramphopp och studsar över svajiga plattformar.

 • 4x4-fotboll
  Spela
  4x4-fotboll
  Spelat 8294 gånger

  Stjärnan i det här fotbollsspelet är ... din jättelika Hummer.

 • Galna bilstunts
  Spela
  Galna bilstunts
  Spelat 2530 gånger

  Du kan göra mängder av coola stunttrick i det här häftiga bilspelet. Flyg från ramper och kör igenom 360-graders loopar i allt från gamla pickupbilar till militära fordon. Men om du verkligen vill visa upp din skicklighet kan du sätta dig bakom ratten på en muskelbil från 70-talet eller i en mer modern sportbil.

 • Offroad-förare
  Spela
  Offroad-förare
  Spelat 6868 gånger

  De här enorma däcken gör det enkelt att mosa motståndarna – men gör det omöjligt att "köra försiktigt".

 • Crazy Stunt Cars 2
  Spela
  Crazy Stunt Cars 2
  Spelat 2039 gånger

  I det här vilda bilspelet kan du anpassa några oförstörbara muskelbilar, mililärfordon och mycket mer! Ändra färgen på bilarna och justera dess prestanda innan du flyger från ramper och försöker dig på episka 360-tricks.

 • Ado Stunt Car 2
  Spela
  Ado Stunt Car 2
  Spelat 3155 gånger

  En ny samling med fantastiska sportbilar väntar på dig i detta onlinebaserade bilspel. Välj ut en bil och gör dig redo att utföra en mängd olika coola stunts. Var och en av kartorna har massor av ramper och loopar som du kan prova.

 • 4x4 offroad
  Spela
  4x4 offroad
  Spelat 25 gånger

  Kör offroad men håll dig på banan i det här vilda fyrhjulsdrivna racingspelet!

 • Lastbilssimulator
  Spela
  Lastbilssimulator
  Spelat 455 gånger

  Dessa vägar och snöiga bergspass är inte för de lättskrämda. Men du bör kunna hantera dem, speciellt när du sitter bakom ratten i en av dessa häftiga lastbilar. Se om du har vad som krävs för att frakta all denna last och en massa andra saker till deras respektive destinationer i detta realistiska körsimuleringsspel.

 • Zombie Derby 2
  Spela
  Zombie Derby 2
  Spelat 326 gånger

  Hungriga zombier är inte det enda du möter på den här galet farliga hinderbanan. Och det finns massvis med landminor! Ta kontroll över den beväpnade skördemaskinen och se om du kan ta dig till mållinjen i det här galna racingspelet.

 • 4 x 4 Terrängbil
  Spela
  4 x 4 Terrängbil
  Spelat 433 gånger

  Det finns flera helt fantastiska terrängfordon som du kan testa i detta 3D-körspel. Utforska staden i en pickup truck eller en ATV, du kan till och med åka runt i en super häftig militär jeep!

 • Offroad-krig
  Spela
  Offroad-krig
  Spelat 130 gånger

  Nå målet du blir tilldelad i början av varje race– eller dö.

 • 4x4 Rally
  Spela
  4x4 Rally
  Spelat 53 gånger

  Var snabb och avsluta varje nivå med en placering bland de tre första!

 • Racing Rocket
  Spela
  Racing Rocket
  Spelat 0 gånger

  Har du det som krävs för att nå mållinjen? Tävla med Ironheart, Miss Pingu och andra häftiga förare i Racing Rocket. Nästa lopp börjar snart! 

  Du lär knappast ha spelat ett racingspel i 3D som det här tidigare. Du styr häftiga raketdrivna fordon och tävlar om ära och rikedomar. Samla mynt för att köpa uppgraderingar medan du försöker slutföra de olika uppdragen eller slå rekord i det oändliga läget. 

  Madalin Stunt Cars 2 och Moto X3M är två andra fantastiska racingspel du borde prova! 

  Spelkontroller 

  • UPPÅTPILEN för att styra. 
  • HÖGERPILEN för att accelerera. 
  • VÄNSTERPILEN för att bromsa. 

  Om spelutvecklaren 

  Spelet är utvecklat av Azerion, ett spelföretag baserat i Nederländerna. 

  Spela på mobil 

  Apple App Store och Google Play.

 • 3D Monster Truck: Skyroads
  Spela
  3D Monster Truck: Skyroads
  Spelat 86 gånger

  I det här 3D-racingspelet finns inga gränser. Kör genom loopar och över ramper. Du kan även samla pengar på vägen för uppgraderingar mellan loppen.