Spela Offroad

 • Madalin stuntbilar 2
  Spela
  Madalin stuntbilar 2
  Spelat 323944 gånger

  Välj en odödlig sportbil och gör dig redo för att utföra omöjliga stunts. Kan du klara av alla hopp och loopar som du stöter på i det här galna racingspelet?

 • Extrem terrängracing
  Spela
  Extrem terrängracing
  Spelat 717 gånger

  Gör dig redo för terrängkörning i det här spännande racingspelet i 3D. Välj en lastbil eller husbil och börja köra. Du kan köpa uppgraderingar mellan nivåerna som hjälper dig under de tuffare tävlingarna.

 • Agame Stunt Cars
  Spela
  Agame Stunt Cars
  Spelat 15597 gånger

  Möjligheterna är oändliga i detta coola körspelet. Anpassa din bil innan du åker igenom loopar och flyger iväg igenom luften.

 • ATV Quad Racing
  Spela
  ATV Quad Racing
  Spelat 3963 gånger

  Off-road-racing är otroligt häftigt, speciellt när du kör en fyrhjuling. Så förbered dig på att få lite skit under naglarna när det nu är dags att utmana tuffa konkurrenter i detta onlinespel. Passa på att samla in mynt längs vägen som du sedan kan använda för att köpa bättre cyklar mellan loppen.

 • Agame Moto Rider Legends
  Spela
  Agame Moto Rider Legends
  Spelat 1067 gånger

  Kommer du att bli en legend i detta fantastiska körspel? Prova på tre olika kartor medan du testar en polismotorcykel, en racing motorcykel, och mycket mer!

 • Farming Simulator
  Spela
  Farming Simulator
  Spelat 14119 gånger

  Tjena! Vill du veta vad som krävs för att odla vete och andra grödor? Hoppa in i traktorn och börja plöja ett fält i det här simuleringsspelet. Jordbruk är hårt arbete och du måste hantera din tid på ett smart sätt och hålla ögonen på bränslemätaren.

 • Madalin Cars Multiplayer
  Spela
  Madalin Cars Multiplayer
  Spelat 41533 gånger

  En samling med fantastiska sportbilar står till ditt förfogande i det här intensiva bilspelet i 3D. Men är du tillräckligt modig för att köra dem på världens galnaste rampar? Några av dem är lika höga som skyskrapor! Prova på dem i enspelarläget eller tävla mot spelare från hela världen i flerspelarläget.

 • Extreme Off-Road Cars 2
  Spela
  Extreme Off-Road Cars 2
  Spelat 10014 gånger

  Dessa förrädiska bergsvägar är inte för fegisar. Kan du ta dig till slutet av dem? Du måste välja rätt fordon för varje bana i det här utmanande bilspelet i 3D. Du kan prova allt från en militärlastbil till en muskelbil med en kraftig motor.

 • Krossande monstertruck
  Spela
  Krossande monstertruck
  Spelat 12113 gånger

  Spänn fast säkerhetsbältet!

 • Indisk lastbilssimulator 3D
  Spela
  Indisk lastbilssimulator 3D
  Spelat 550 gånger

  Det finns massor av utmanande nivåer och uppdrag som väntar på dig i detta realistiska 3D-körsimuleringsspel. Kommer du att kunna transportera din frakt på ett säkert sätt medan du rör dig genom landsbygden i Indien? Sätt dig bakom ratten på var och en av dessa stora riggar medan du försöker att ta dig till varje avlastningsområde innan tiden går ut.

 • Monster truckar off road
  Spela
  Monster truckar off road
  Spelat 534 gånger

  Gör dig redo att åka off road i en av dessa fantastiska riggar! Hoppa bakom ratten på en monstertruck innan du utforskar en, eller alla tre, kartor i detta online körspel.

 • Rysk racing
  Spela
  Rysk racing
  Spelat 4139 gånger

  De här klassiska ryska bilarna kanske ser långsamma och risiga ut, men de är helt anpassningsbara i detta fenomenala körspel. Trimma din Lada mellan turerna och förbättra den med nya funktioner. Du kan även köra race och sladda genom parkeringshus, hangarer och mycket mer.

 • 4x4-fotboll
  Spela
  4x4-fotboll
  Spelat 8250 gånger

  Stjärnan i det här fotbollsspelet är ... din jättelika Hummer.

 • Bilsimulator 3D
  Spela
  Bilsimulator 3D
  Spelat 689 gånger

  Du kan välja mellan tre olika och sanslöst coola bilar i detta 3D-körspel. Prova rallybilen, eller kör en sväng i polisbilen. Det finns dessutom tre separata kartor som du kan testa.

 • Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spela
  Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spelat 8297 gånger

  Är du redo att ta dig an världens svåraste vägar? Åk på motorvägar och banor i Ryssland i det här racingspelet. Försök att ta dig till sparpunkterna, gör några leveranser eller utforska gratisläget.

 • Traktor bogserar tåg
  Spela
  Traktor bogserar tåg
  Spelat 666 gånger

  I väldigt avlägsna regioner kan det vara tufft att transportera tågvagnar. Därför kommer du att använda en mängd traktorer i detta onlinebaserade simuleringsspel. Se om du kan flytta vagnarna och andra delar av tåget längsmed järnvägar som ligger utmed robusta bergssluttningar. Kan du köra dem alla till rätt stationer?

 • Rocket Soccar
  Spela
  Rocket Soccar
  Spelat 1983 gånger

  Du har förmodligen spelat fotbollsspel tidigare. Men har du provat på raketfotboll? Ta kontroll över dessa raketdrivna robotfordon när de ger sig ut på planen och försöker göra en massa mål. Kan du leda ditt lag till seger medan du tävlar mot andra spelare från hela världen i detta spännande sportspel för flera spelare?

 • Crazy Stunt Cars 2
  Spela
  Crazy Stunt Cars 2
  Spelat 1860 gånger

  I det här vilda bilspelet kan du anpassa några oförstörbara muskelbilar, mililärfordon och mycket mer! Ändra färgen på bilarna och justera dess prestanda innan du flyger från ramper och försöker dig på episka 360-tricks.

 • Evo-F2 Racing
  Spela
  Evo-F2 Racing
  Spelat 729 gånger

  Det finns flera fordon som du kan testa i detta fantastiska 3D-racingspelet. Ta en tur i en cool sportbil, eller se om du kan slå topphastigheter i en gammal pickup-truck eller med en traktor!

 • 4 x 4 Terrängbil
  Spela
  4 x 4 Terrängbil
  Spelat 374 gånger

  Det finns flera helt fantastiska terrängfordon som du kan testa i detta 3D-körspel. Utforska staden i en pickup truck eller en ATV, du kan till och med åka runt i en super häftig militär jeep!

 • Offroad-förare
  Spela
  Offroad-förare
  Spelat 6861 gånger

  De här enorma däcken gör det enkelt att mosa motståndarna – men gör det omöjligt att "köra försiktigt".

 • Offroadkörning V5
  Spela
  Offroadkörning V5
  Spelat 5802 gånger

  Kör offroad i det här galna racingspelet. Du kan köra genom öknar, ödemarker och till och med på stadstrottoarer när du tävlar mot världens bästa förare.

 • Truck Trials
  Spela
  Truck Trials
  Spelat 11090 gånger

  Kan du hantera alla dessa intensiva hinderbanor? Alla banor är fyllda med krossade bilar, hinder, gropar och annat som verkligen kan förstöra din monstertruck. Du kommer vilja ha en superfantastisk truck innan du provar på all galna utmaningar som väntar dig i det här racingspelet online.

 • Cykeltävlingar: Off Road
  Spela
  Cykeltävlingar: Off Road
  Spelat 487 gånger

  Kommer du att klara dig över alla målsnören som väntar på dig i detta fantastiska racingspel? Hoppa upp på cykeln och gör dig redo för första banan. Du måste undvika exploderande gruvor samtidigt som du utför ramphopp och studsar över svajiga plattformar.

 • Ado Stunt Car 2
  Spela
  Ado Stunt Car 2
  Spelat 3023 gånger

  En ny samling med fantastiska sportbilar väntar på dig i detta onlinebaserade bilspel. Välj ut en bil och gör dig redo att utföra en mängd olika coola stunts. Var och en av kartorna har massor av ramper och loopar som du kan prova.

 • Uppför backen hårda hjul
  Spela
  Uppför backen hårda hjul
  Spelat 855 gånger

  Spåren i varje nivå av detta körspel är kantande med massor av fantastiska saker. Sätt dig bakom en monstertrucks ratt och kör direkt över fraktbehållare, gamla skolbussar och mycket mer. Kommer du att ta dig till mållinjen eller göra ett stort misstag som kommer att leda till att din truck exploderar? Det är dags att ta reda på det!

 • Höga kullar
  Spela
  Höga kullar
  Spelat 482 gånger

  Spåren uppe i dessa kullar är väldigt farliga. Har du vad som krävs för att ta dig till var och en av dessa mållinjer i detta episka tävlingsspel? Du kan samla mynt för att köpa uppgraderingar mellan tävlingarna, de hjälper dig att utföra coola stunts medan du tar dig över spinnande blad och andra galna faror.

 • Buggy Rider
  Spela
  Buggy Rider
  Spelat 1980 gånger

  These dune buggies are breaking away from the beach. Pick out your favorite one before you take on a group of skilled drivers in this racing game. Can you beat them across the finish lines on each one of these tracks? You can collect cash that you can use between races to upgrade your vehicle.

 • Monster Truck: Skogsleverans
  Spela
  Monster Truck: Skogsleverans
  Spelat 3171 gånger

  Denna skog är ett av de tuffaste områden i landet när det gäller att göra leveranser. Tror du att du kan transportera dessa lådor till rätt adresser? Sätt dig bakom ratten av en monster truck och ta reda på om du har vad som krävs i detta körningsspel.

 • Monster Truck 3D: Arena Stunts
  Spela
  Monster Truck 3D: Arena Stunts
  Spelat 1639 gånger

  Välj en monstertruck och se om du kan ta dig genom dessa intensiva racingbanor. De har loopar, hopp och mycket mer. Kan du ta dig hela vägen till mållinjerna i det här racingspelet?

 • Zombie Derby 2
  Spela
  Zombie Derby 2
  Spelat 326 gånger

  Hungriga zombier är inte det enda du möter på den här galet farliga hinderbanan. Och det finns massvis med landminor! Ta kontroll över den beväpnade skördemaskinen och se om du kan ta dig till mållinjen i det här galna racingspelet.

 • Rally Point 6
  Spela
  Rally Point 6
  Spelat 657 gånger

  Prova på en mängd olika typer av tävlingsfordon i detta onlinebaserade körspel. Ta ett teståk genom stan i en muskelbil eller far nedför landsvägen i en dune buggy. Du kan också testa hur varje fordon beter sig på en snöig väg medan du färdas mot var och en av kontrollpunkterna.

 • Kör oljelastbil
  Spela
  Kör oljelastbil
  Spelat 808 gånger

  Det är inte lätt att ratta en lastbil fylld med explosiv olja, särskilt inte i detta realistiska 3D-baserade körsimuleringsspel. Hoppa in i förarhytten och ta itu med en rad farliga bergsvägar. Du måste undvika andra förare medan du håller utkik efter fallande stenblock och några riktigt knepiga kurvor.

 • Buggy Simulator
  Spela
  Buggy Simulator
  Spelat 6842 gånger

  Ta den här coola bilen på en åktur genom den lilla staden. Gatorna är lugna så du kan göra stunts och köra i topphastigheter i det här racingspelet.

 • Lastbilssimulator
  Spela
  Lastbilssimulator
  Spelat 449 gånger

  Dessa vägar och snöiga bergspass är inte för de lättskrämda. Men du bör kunna hantera dem, speciellt när du sitter bakom ratten i en av dessa häftiga lastbilar. Se om du har vad som krävs för att frakta all denna last och en massa andra saker till deras respektive destinationer i detta realistiska körsimuleringsspel.

 • Ado Stunt Car
  Spela
  Ado Stunt Car
  Spelat 842 gånger

  Du kan utföra massor av otroligt coola stunts i detta 3D-körspel. Välj en av dessa oförstörbara sportbilar och gör dig redo att flyga från rampar och uppnå fantastiska 360s. Dessa bilar kan hantera allt du kan utsätta dem för!