Spela Offroad

 • Madalin stuntbilar 2
  Spela
  Madalin stuntbilar 2
  Spelat 291242 gånger

  Välj en odödlig sportbil och gör dig redo för att utföra omöjliga stunts. Kan du klara av alla hopp och loopar som du stöter på i det här galna racingspelet?

 • Madalin Cars Multiplayer
  Spela
  Madalin Cars Multiplayer
  Spelat 39153 gånger

  En samling med fantastiska sportbilar står till ditt förfogande i det här intensiva bilspelet i 3D. Men är du tillräckligt modig för att köra dem på världens galnaste rampar? Några av dem är lika höga som skyskrapor! Prova på dem i enspelarläget eller tävla mot spelare från hela världen i flerspelarläget.

 • Farming Simulator
  Spela
  Farming Simulator
  Spelat 13154 gånger

  Tjena! Vill du veta vad som krävs för att odla vete och andra grödor? Hoppa in i traktorn och börja plöja ett fält i det här simuleringsspelet. Jordbruk är hårt arbete och du måste hantera din tid på ett smart sätt och hålla ögonen på bränslemätaren.

 • Krossande monstertruck
  Spela
  Krossande monstertruck
  Spelat 11993 gånger

  Spänn fast säkerhetsbältet!

 • Truck Trials
  Spela
  Truck Trials
  Spelat 10879 gånger

  Kan du hantera alla dessa intensiva hinderbanor? Alla banor är fyllda med krossade bilar, hinder, gropar och annat som verkligen kan förstöra din monstertruck. Du kommer vilja ha en superfantastisk truck innan du provar på all galna utmaningar som väntar dig i det här racingspelet online.

 • 4x4-fotboll
  Spela
  4x4-fotboll
  Spelat 8191 gånger

  Stjärnan i det här fotbollsspelet är ... din jättelika Hummer.

 • Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spela
  Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spelat 8082 gånger

  Är du redo att ta dig an världens svåraste vägar? Åk på motorvägar och banor i Ryssland i det här racingspelet. Försök att ta dig till sparpunkterna, gör några leveranser eller utforska gratisläget.

 • Offroad-förare
  Spela
  Offroad-förare
  Spelat 6806 gånger

  De här enorma däcken gör det enkelt att mosa motståndarna – men gör det omöjligt att "köra försiktigt".

 • Buggy Simulator
  Spela
  Buggy Simulator
  Spelat 6618 gånger

  Ta den här coola bilen på en åktur genom den lilla staden. Gatorna är lugna så du kan göra stunts och köra i topphastigheter i det här racingspelet.

 • Offroadkörning V5
  Spela
  Offroadkörning V5
  Spelat 5689 gånger

  Kör offroad i det här galna racingspelet. Du kan köra genom öknar, ödemarker och till och med på stadstrottoarer när du tävlar mot världens bästa förare.

 • Agame Stunt Cars
  Spela
  Agame Stunt Cars
  Spelat 4240 gånger

  Möjligheterna är oändliga i detta coola körspelet. Anpassa din bil innan du åker igenom loopar och flyger iväg igenom luften.

 • Monster Truck: Skogsleverans
  Spela
  Monster Truck: Skogsleverans
  Spelat 3111 gånger

  Denna skog är ett av de tuffaste områden i landet när det gäller att göra leveranser. Tror du att du kan transportera dessa lådor till rätt adresser? Sätt dig bakom ratten av en monster truck och ta reda på om du har vad som krävs i detta körningsspel.

 • Rysk racing
  Spela
  Rysk racing
  Spelat 2620 gånger

  De här klassiska ryska bilarna kanske ser långsamma och risiga ut, men de är helt anpassningsbara i detta fenomenala körspel. Trimma din Lada mellan turerna och förbättra den med nya funktioner. Du kan även köra race och sladda genom parkeringshus, hangarer och mycket mer.

 • Ado Stunt Car 2
  Spela
  Ado Stunt Car 2
  Spelat 2616 gånger

  En ny samling med fantastiska sportbilar väntar på dig i detta onlinebaserade bilspel. Välj ut en bil och gör dig redo att utföra en mängd olika coola stunts. Var och en av kartorna har massor av ramper och loopar som du kan prova.

 • ATV Quad Racing
  Spela
  ATV Quad Racing
  Spelat 2544 gånger

  Off-road-racing är otroligt häftigt, speciellt när du kör en fyrhjuling. Så förbered dig på att få lite skit under naglarna när det nu är dags att utmana tuffa konkurrenter i detta onlinespel. Passa på att samla in mynt längs vägen som du sedan kan använda för att köpa bättre cyklar mellan loppen.

 • Galna bilstunts
  Spela
  Galna bilstunts
  Spelat 2447 gånger

  Du kan göra mängder av coola stunttrick i det här häftiga bilspelet. Flyg från ramper och kör igenom 360-graders loopar i allt från gamla pickupbilar till militära fordon. Men om du verkligen vill visa upp din skicklighet kan du sätta dig bakom ratten på en muskelbil från 70-talet eller i en mer modern sportbil.

 • Buggy Rider
  Spela
  Buggy Rider
  Spelat 1855 gånger

  These dune buggies are breaking away from the beach. Pick out your favorite one before you take on a group of skilled drivers in this racing game. Can you beat them across the finish lines on each one of these tracks? You can collect cash that you can use between races to upgrade your vehicle.

 • Crazy Stunt Cars 2
  Spela
  Crazy Stunt Cars 2
  Spelat 1506 gånger

  I det här vilda bilspelet kan du anpassa några oförstörbara muskelbilar, mililärfordon och mycket mer! Ändra färgen på bilarna och justera dess prestanda innan du flyger från ramper och försöker dig på episka 360-tricks.

 • Monster Truck 3D: Arena Stunts
  Spela
  Monster Truck 3D: Arena Stunts
  Spelat 1468 gånger

  Välj en monstertruck och se om du kan ta dig genom dessa intensiva racingbanor. De har loopar, hopp och mycket mer. Kan du ta dig hela vägen till mållinjerna i det här racingspelet?

 • Agame Moto Rider Legends
  Spela
  Agame Moto Rider Legends
  Spelat 973 gånger

  Kommer du att bli en legend i detta fantastiska körspel? Prova på tre olika kartor medan du testar en polismotorcykel, en racing motorcykel, och mycket mer!

 • Fortride: Open Ride
  Spela
  Fortride: Open Ride
  Spelat 906 gånger

  En massa coola funktioner väntar på dig i detta körspel i 3D. Utforska en hel värld fylld med häftiga hinder och portaler som förflyttar dig till andra områden. Du kan även försöka att sätta nya rekord för flygtid efter att du har lämnat ramperna!

 • Ado Stunt Car
  Spela
  Ado Stunt Car
  Spelat 702 gånger

  Du kan utföra massor av otroligt coola stunts i detta 3D-körspel. Välj en av dessa oförstörbara sportbilar och gör dig redo att flyga från rampar och uppnå fantastiska 360s. Dessa bilar kan hantera allt du kan utsätta dem för!

 • Uppför backen hårda hjul
  Spela
  Uppför backen hårda hjul
  Spelat 650 gånger

  Spåren i varje nivå av detta körspel är kantande med massor av fantastiska saker. Sätt dig bakom en monstertrucks ratt och kör direkt över fraktbehållare, gamla skolbussar och mycket mer. Kommer du att ta dig till mållinjen eller göra ett stort misstag som kommer att leda till att din truck exploderar? Det är dags att ta reda på det!

 • Rally Point 6
  Spela
  Rally Point 6
  Spelat 543 gånger

  Prova på en mängd olika typer av tävlingsfordon i detta onlinebaserade körspel. Ta ett teståk genom stan i en muskelbil eller far nedför landsvägen i en dune buggy. Du kan också testa hur varje fordon beter sig på en snöig väg medan du färdas mot var och en av kontrollpunkterna.

 • Bilsimulator 3D
  Spela
  Bilsimulator 3D
  Spelat 528 gånger

  Du kan välja mellan tre olika och sanslöst coola bilar i detta 3D-körspel. Prova rallybilen, eller kör en sväng i polisbilen. Det finns dessutom tre separata kartor som du kan testa.

 • Höga kullar
  Spela
  Höga kullar
  Spelat 471 gånger

  Spåren uppe i dessa kullar är väldigt farliga. Har du vad som krävs för att ta dig till var och en av dessa mållinjer i detta episka tävlingsspel? Du kan samla mynt för att köpa uppgraderingar mellan tävlingarna, de hjälper dig att utföra coola stunts medan du tar dig över spinnande blad och andra galna faror.

 • Traktorutmaning
  Spela
  Traktorutmaning
  Spelat 448 gånger

  Ha kul med en fullastad traktor med fyra hjul! Leverera tunnor till slutmålet med din traktor och ditt släp så snabbt du kan.

 • Cykeltävlingar: Off Road
  Spela
  Cykeltävlingar: Off Road
  Spelat 404 gånger

  Kommer du att klara dig över alla målsnören som väntar på dig i detta fantastiska racingspel? Hoppa upp på cykeln och gör dig redo för första banan. Du måste undvika exploderande gruvor samtidigt som du utför ramphopp och studsar över svajiga plattformar.

 • Lastbilssimulator
  Spela
  Lastbilssimulator
  Spelat 379 gånger

  Dessa vägar och snöiga bergspass är inte för de lättskrämda. Men du bör kunna hantera dem, speciellt när du sitter bakom ratten i en av dessa häftiga lastbilar. Se om du har vad som krävs för att frakta all denna last och en massa andra saker till deras respektive destinationer i detta realistiska körsimuleringsspel.

 • Arméchaufför
  Spela
  Arméchaufför
  Spelat 378 gånger

  Över 10 svåra uppdrag väntar dig i det här utmanande bilspelet. Kan du köra alla laster till rätt destinationer? Sätt dig bakom ratten på alla militära truckar och försök att transportera allt från oljefat till lådor när du kör nedför bergsvägarna och på andra farliga motorvägar. Men se upp för alla farthinder!

 • Indisk lastbilssimulator 3D
  Spela
  Indisk lastbilssimulator 3D
  Spelat 360 gånger

  Det finns massor av utmanande nivåer och uppdrag som väntar på dig i detta realistiska 3D-körsimuleringsspel. Kommer du att kunna transportera din frakt på ett säkert sätt medan du rör dig genom landsbygden i Indien? Sätt dig bakom ratten på var och en av dessa stora riggar medan du försöker att ta dig till varje avlastningsområde innan tiden går ut.

 • Zombie Derby 2
  Spela
  Zombie Derby 2
  Spelat 311 gånger

  Hungriga zombier är inte det enda du möter på den här galet farliga hinderbanan. Och det finns massvis med landminor! Ta kontroll över den beväpnade skördemaskinen och se om du kan ta dig till mållinjen i det här galna racingspelet.

 • Tropisk truckkörning i 3D
  Spela
  Tropisk truckkörning i 3D
  Spelat 292 gånger

  Är du redo för några riktigt svåra leveranser i det här intensiva bilspelet? Sätt dig bakom ratten på den här trucken och försök att transportera militärutrustningen till nästa port innan tiden tar slut. Du kommer att köra på några helvilda tropiska öar så du måste vara fokuserad.

 • Evo-F2 Racing
  Spela
  Evo-F2 Racing
  Spelat 289 gånger

  Det finns flera fordon som du kan testa i detta fantastiska 3D-racingspelet. Ta en tur i en cool sportbil, eller se om du kan slå topphastigheter i en gammal pickup-truck eller med en traktor!

 • 4-hjulsdrift: Off Road i 3D
  Spela
  4-hjulsdrift: Off Road i 3D
  Spelat 252 gånger

  Var och en av dessa lastbilar och jeepar klarar av nästan allt du utsätter dem för, inklusive de allra tuffaste terrängväglagen du kan tänka dig. Men det betyder inte att de inte behöver uppgradering då och då, speciellt om du hamnar under vatten! Gör dig redo för galna stunder i detta racingspel i 3D.

 • Monster truckar off road
  Spela
  Monster truckar off road
  Spelat 236 gånger

  Gör dig redo att åka off road i en av dessa fantastiska riggar! Hoppa bakom ratten på en monstertruck innan du utforskar en, eller alla tre, kartor i detta online körspel.