Spela Offroad

 • Madalin stuntbilar 2
  Spela
  Madalin stuntbilar 2
  Spelat 269742 gånger

  Välj en odödlig sportbil och gör dig redo för att utföra omöjliga stunts. Kan du klara av alla hopp och loopar som du stöter på i det här galna racingspelet?

 • Madalin Cars Multiplayer
  Spela
  Madalin Cars Multiplayer
  Spelat 37434 gånger

  En samling med fantastiska sportbilar står till ditt förfogande i det här intensiva bilspelet i 3D. Men är du tillräckligt modig för att köra dem på världens galnaste rampar? Några av dem är lika höga som skyskrapor! Prova på dem i enspelarläget eller tävla mot spelare från hela världen i flerspelarläget.

 • Farming Simulator
  Spela
  Farming Simulator
  Spelat 13031 gånger

  Tjena! Vill du veta vad som krävs för att odla vete och andra grödor? Hoppa in i traktorn och börja plöja ett fält i det här simuleringsspelet. Jordbruk är hårt arbete och du måste hantera din tid på ett smart sätt och hålla ögonen på bränslemätaren.

 • Krossande monstertruck
  Spela
  Krossande monstertruck
  Spelat 11934 gånger

  Spänn fast säkerhetsbältet!

 • Truck Trials
  Spela
  Truck Trials
  Spelat 10742 gånger

  Kan du hantera alla dessa intensiva hinderbanor? Alla banor är fyllda med krossade bilar, hinder, gropar och annat som verkligen kan förstöra din monstertruck. Du kommer vilja ha en superfantastisk truck innan du provar på all galna utmaningar som väntar dig i det här racingspelet online.

 • 4x4-fotboll
  Spela
  4x4-fotboll
  Spelat 8175 gånger

  Stjärnan i det här fotbollsspelet är ... din jättelika Hummer.

 • Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spela
  Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spelat 8014 gånger

  Är du redo att ta dig an världens svåraste vägar? Åk på motorvägar och banor i Ryssland i det här racingspelet. Försök att ta dig till sparpunkterna, gör några leveranser eller utforska gratisläget.

 • Offroad-förare
  Spela
  Offroad-förare
  Spelat 6780 gånger

  De här enorma däcken gör det enkelt att mosa motståndarna – men gör det omöjligt att "köra försiktigt".

 • Buggy Simulator
  Spela
  Buggy Simulator
  Spelat 6549 gånger

  Ta den här coola bilen på en åktur genom den lilla staden. Gatorna är lugna så du kan göra stunts och köra i topphastigheter i det här racingspelet.

 • Offroadkörning V5
  Spela
  Offroadkörning V5
  Spelat 5628 gånger

  Kör offroad i det här galna racingspelet. Du kan köra genom öknar, ödemarker och till och med på stadstrottoarer när du tävlar mot världens bästa förare.

 • Monster Truck: Skogsleverans
  Spela
  Monster Truck: Skogsleverans
  Spelat 3082 gånger

  Denna skog är ett av de tuffaste områden i landet när det gäller att göra leveranser. Tror du att du kan transportera dessa lådor till rätt adresser? Sätt dig bakom ratten av en monster truck och ta reda på om du har vad som krävs i detta körningsspel.

 • Ado Stunt Car 2
  Spela
  Ado Stunt Car 2
  Spelat 2480 gånger

  En ny samling med fantastiska sportbilar väntar på dig i detta onlinebaserade bilspel. Välj ut en bil och gör dig redo att utföra en mängd olika coola stunts. Var och en av kartorna har massor av ramper och loopar som du kan prova.

 • Rysk racing
  Spela
  Rysk racing
  Spelat 2409 gånger

  De här klassiska ryska bilarna kanske ser långsamma och risiga ut, men de är helt anpassningsbara i detta fenomenala körspel. Trimma din Lada mellan turerna och förbättra den med nya funktioner. Du kan även köra race och sladda genom parkeringshus, hangarer och mycket mer.

 • Galna bilstunts
  Spela
  Galna bilstunts
  Spelat 2405 gånger

  Du kan göra mängder av coola stunttrick i det här häftiga bilspelet. Flyg från ramper och kör igenom 360-graders loopar i allt från gamla pickupbilar till militära fordon. Men om du verkligen vill visa upp din skicklighet kan du sätta dig bakom ratten på en muskelbil från 70-talet eller i en mer modern sportbil.

 • Agame Stunt Cars
  Spela
  Agame Stunt Cars
  Spelat 2353 gånger

  Möjligheterna är oändliga i detta coola körspelet. Anpassa din bil innan du åker igenom loopar och flyger iväg igenom luften.

 • ATV Quad Racing
  Spela
  ATV Quad Racing
  Spelat 1917 gånger

  Off-road-racing är otroligt häftigt, speciellt när du kör en fyrhjuling. Så förbered dig på att få lite skit under naglarna när det nu är dags att utmana tuffa konkurrenter i detta onlinespel. Passa på att samla in mynt längs vägen som du sedan kan använda för att köpa bättre cyklar mellan loppen.

 • Buggy Rider
  Spela
  Buggy Rider
  Spelat 1819 gånger

  These dune buggies are breaking away from the beach. Pick out your favorite one before you take on a group of skilled drivers in this racing game. Can you beat them across the finish lines on each one of these tracks? You can collect cash that you can use between races to upgrade your vehicle.

 • Monster Truck 3D: Arena Stunts
  Spela
  Monster Truck 3D: Arena Stunts
  Spelat 1422 gånger

  Välj en monstertruck och se om du kan ta dig genom dessa intensiva racingbanor. De har loopar, hopp och mycket mer. Kan du ta dig hela vägen till mållinjerna i det här racingspelet?

 • Crazy Stunt Cars 2
  Spela
  Crazy Stunt Cars 2
  Spelat 1324 gånger

  I det här vilda bilspelet kan du anpassa några oförstörbara muskelbilar, mililärfordon och mycket mer! Ändra färgen på bilarna och justera dess prestanda innan du flyger från ramper och försöker dig på episka 360-tricks.

 • Agame Moto Rider Legends
  Spela
  Agame Moto Rider Legends
  Spelat 949 gånger

  Kommer du att bli en legend i detta fantastiska körspel? Prova på tre olika kartor medan du testar en polismotorcykel, en racing motorcykel, och mycket mer!

 • Fortride: Open Ride
  Spela
  Fortride: Open Ride
  Spelat 875 gånger

  En massa coola funktioner väntar på dig i detta körspel i 3D. Utforska en hel värld fylld med häftiga hinder och portaler som förflyttar dig till andra områden. Du kan även försöka att sätta nya rekord för flygtid efter att du har lämnat ramperna!

 • Ado Stunt Car
  Spela
  Ado Stunt Car
  Spelat 651 gånger

  Du kan utföra massor av otroligt coola stunts i detta 3D-körspel. Välj en av dessa oförstörbara sportbilar och gör dig redo att flyga från rampar och uppnå fantastiska 360s. Dessa bilar kan hantera allt du kan utsätta dem för!

 • Uppför backen hårda hjul
  Spela
  Uppför backen hårda hjul
  Spelat 604 gånger

  Spåren i varje nivå av detta körspel är kantande med massor av fantastiska saker. Sätt dig bakom en monstertrucks ratt och kör direkt över fraktbehållare, gamla skolbussar och mycket mer. Kommer du att ta dig till mållinjen eller göra ett stort misstag som kommer att leda till att din truck exploderar? Det är dags att ta reda på det!

 • Bilsimulator 3D
  Spela
  Bilsimulator 3D
  Spelat 510 gånger

  Du kan välja mellan tre olika och sanslöst coola bilar i detta 3D-körspel. Prova rallybilen, eller kör en sväng i polisbilen. Det finns dessutom tre separata kartor som du kan testa.

 • Rally Point 6
  Spela
  Rally Point 6
  Spelat 503 gånger

  Prova på en mängd olika typer av tävlingsfordon i detta onlinebaserade körspel. Ta ett teståk genom stan i en muskelbil eller far nedför landsvägen i en dune buggy. Du kan också testa hur varje fordon beter sig på en snöig väg medan du färdas mot var och en av kontrollpunkterna.

 • Höga kullar
  Spela
  Höga kullar
  Spelat 456 gånger

  Spåren uppe i dessa kullar är väldigt farliga. Har du vad som krävs för att ta dig till var och en av dessa mållinjer i detta episka tävlingsspel? Du kan samla mynt för att köpa uppgraderingar mellan tävlingarna, de hjälper dig att utföra coola stunts medan du tar dig över spinnande blad och andra galna faror.

 • Traktorutmaning
  Spela
  Traktorutmaning
  Spelat 430 gånger

  Ha kul med en fullastad traktor med fyra hjul! Leverera tunnor till slutmålet med din traktor och ditt släp så snabbt du kan.

 • Cykeltävlingar: Off Road
  Spela
  Cykeltävlingar: Off Road
  Spelat 380 gånger

  Kommer du att klara dig över alla målsnören som väntar på dig i detta fantastiska racingspel? Hoppa upp på cykeln och gör dig redo för första banan. Du måste undvika exploderande gruvor samtidigt som du utför ramphopp och studsar över svajiga plattformar.

 • Arméchaufför
  Spela
  Arméchaufför
  Spelat 378 gånger

  Över 10 svåra uppdrag väntar dig i det här utmanande bilspelet. Kan du köra alla laster till rätt destinationer? Sätt dig bakom ratten på alla militära truckar och försök att transportera allt från oljefat till lådor när du kör nedför bergsvägarna och på andra farliga motorvägar. Men se upp för alla farthinder!

 • Lastbilssimulator
  Spela
  Lastbilssimulator
  Spelat 360 gånger

  Dessa vägar och snöiga bergspass är inte för de lättskrämda. Men du bör kunna hantera dem, speciellt när du sitter bakom ratten i en av dessa häftiga lastbilar. Se om du har vad som krävs för att frakta all denna last och en massa andra saker till deras respektive destinationer i detta realistiska körsimuleringsspel.

 • Tropisk truckkörning i 3D
  Spela
  Tropisk truckkörning i 3D
  Spelat 292 gånger

  Är du redo för några riktigt svåra leveranser i det här intensiva bilspelet? Sätt dig bakom ratten på den här trucken och försök att transportera militärutrustningen till nästa port innan tiden tar slut. Du kommer att köra på några helvilda tropiska öar så du måste vara fokuserad.

 • Zombie Derby 2
  Spela
  Zombie Derby 2
  Spelat 280 gånger

  Hungriga zombier är inte det enda du möter på den här galet farliga hinderbanan. Och det finns massvis med landminor! Ta kontroll över den beväpnade skördemaskinen och se om du kan ta dig till mållinjen i det här galna racingspelet.

 • 4-hjulsdrift: Off Road i 3D
  Spela
  4-hjulsdrift: Off Road i 3D
  Spelat 252 gånger

  Var och en av dessa lastbilar och jeepar klarar av nästan allt du utsätter dem för, inklusive de allra tuffaste terrängväglagen du kan tänka dig. Men det betyder inte att de inte behöver uppgradering då och då, speciellt om du hamnar under vatten! Gör dig redo för galna stunder i detta racingspel i 3D.

 • Monster truckar off road
  Spela
  Monster truckar off road
  Spelat 191 gånger

  Gör dig redo att åka off road i en av dessa fantastiska riggar! Hoppa bakom ratten på en monstertruck innan du utforskar en, eller alla tre, kartor i detta online körspel.

 • Evo-F2 Racing
  Spela
  Evo-F2 Racing
  Spelat 186 gånger

  Det finns flera fordon som du kan testa i detta fantastiska 3D-racingspelet. Ta en tur i en cool sportbil, eller se om du kan slå topphastigheter i en gammal pickup-truck eller med en traktor!

 • Offroad-förare 2
  Spela
  Offroad-förare 2
  Spelat 172 gånger

  Kör dig upp på rekordlistorna och sprätt lite lera längs vägen.