Stridsvagnsspelspel

 • AZ
  Spela
  AZ
  Spelat 20935 gånger

  Två eller tre spelare kan spela i detta spännande onlinespel. Välj en stridsvagn och gör dig redo för strid i den spännande arenan, där faror lurar i varje hörn.

 • Flak Meister
  Spela
  Flak Meister
  Spelat 5984 gånger

  Det är mitt i vintern och bombplan är på väg. Invånarna i denna lilla stad är beroende av dig för att hålla dem säkra. Ta kontroll över tornet och skjut ner fientliga flygplan i detta episka skjutspel.

 • Tiny Tanks
  Spela
  Tiny Tanks
  Spelat 2522 gånger

  Dessa stridsvagnar är små men de är verkligen kraftfulla! Kan du överleva alla dessa dödsdueller? Spräng dina fienders stridsvagnar innan de spränger dig i det här actionspelet.

 • Tank Trouble 2
  Spela
  Tank Trouble 2
  Spelat 818 gånger

  Upp till fyra spelare kan kasta sig in i de strider som väntar på dig i detta extremt beroendeframkallande actionspel. Jaga dem och förgör dem med din fantastiska stridsvagn i labyrinten – men var försiktig! De skott den skjuter ut studsar överallt!

 • Clash of Tanks
  Spela
  Clash of Tanks
  Spelat 955 gånger

  Vilken sida kommer att dominera i detta realtidsstrategispel? Eller vad som kanske är viktigare, hur många pansarvagnar kommer att hamna i skroten? Använd försiktigt var och en av dina krigsmaskiner när du försöker att förstöra fiendens bas.

 • Tank Fury
  Spela
  Tank Fury
  Spelat 362 gånger

  Are you ready to take on players from all around the world in this io game? You’ll be controlling a tank that has all sorts of weapons, even spring-loaded boxing gloves! Find out if you can destroy your opponents’ tanks before they destroy yours!

 • Cars Thief 2: Tank Edition
  Spela
  Cars Thief 2: Tank Edition
  Spelat 5072 gånger

  När det är för enkelt och tråkigt att stjäla bilar och lastbilar är det dags att åka på en nöjestur i en stridsvagn! Följ med den här expertbiltjuven när han försöker sig på sitt största och modigaste jobb hittills i det här spännande bilspelet i 3D.

 • War of Tanks
  Spela
  War of Tanks
  Spelat 591 gånger

  Stridsplatserna är inte för fegisar och särskilt inte i det här actionspelet i 3D. Tack och lov så kommer du att ta dig fram med en stridsvagn. Och med dig har du mängder av allierade. Men det finns ett problem: du kommer att ställas mot dussintals av fiendens stridsvagnar. Inget du inte klarar av, eller hur?

 • Häftiga stridsvagnar
  Spela
  Häftiga stridsvagnar
  Spelat 179 gånger

  De här krigsmaskinerna är superhäftiga och redo för strid.

 • 1941 Frozen Front
  Spela
  1941 Frozen Front
  Spelat 3182 gånger

  Res tillbaka i tiden till det andra världskriget i det här militärstrategispelet. Kan du leda stridsvagnsbataljonerna in i Rysslands frusna landskap och besegra dina fiender?

 • Pansarvagn krigssimulator
  Spela
  Pansarvagn krigssimulator
  Spelat 416 gånger

  Visa inte dina fiender någon nåd i detta 3D-actionspel. Det här är trots allt krig! Sätt dig bakom kontrollerna på en fantastisk pansarvagn och förstör de andras pansarvagnar så fort du kan.

 • Spräng stridsvagnar
  Spela
  Spräng stridsvagnar
  Spelat 151 gånger

  Hur många stridsvagnar kommer du att spränga i bitar i detta actionspel för flera spelare? Slåss tillsammans med det blåa laget, eller följ med det röda laget på en rad fantastiska strider. Du tilldelas bara en viss tid under var och en, så spräng så många av dina motståndare som möjligt. Du kan till och med uppgradera din stridsvagn med coola vapen och pansarutrustning mellan striderna.

 • Tank Battle: War Commander
  Spela
  Tank Battle: War Commander
  Spelat 2893 gånger

  Ett episkt krig ska börja. Vilken sida vill du slåss med och hur kan du organisera dina militärenheter i det här turordningsbaserade strategispelet? Kasta dig in i striden och bestäm om du vill attackera din fiendes styrkor med stridsvagnar eller träffa dem där det gör ont via luftattacker med skvadroner av stridsflygplan.

 • Stridsvagnsstrid
  Spela
  Stridsvagnsstrid
  Spelat 808 gånger

  Vilken sida kommer att dominera i denna storslagna kamp mot mållinjen? Här måste du se till att fördela dina stridsvagnar noggrant när du förklarar krig mot din fiende i detta strategiska actionspel för flera spelare. Klarar du av att eliminera deras missilstation innan de spränger din i en miljon bitar?

 • Crash Drive 2: Tank Battles
  Spela
  Crash Drive 2: Tank Battles
  Spelat 1114 gånger

  Take on the other players in this free roaming driving game and complete the challenges to earn points!

 • Häftiga stridsvagnar 2
  Spela
  Häftiga stridsvagnar 2
  Spelat 402 gånger

  Vem kunde ana att det är så kul att köra stridsvagn? Men se upp så att inte fienden spränger dig i luften!

 • Stridsvagnssimulator
  Spela
  Stridsvagnssimulator
  Spelat 196 gånger

  Har du någonsin undrat över hur det är att köra en stridsvagn? I det här galna simuleringsspelet ska du ta reda på det. Klättra in i detta fantastiska militärfordon och kör längsmed gatorna i en myllrande stad, eller över en massa sanddyner i en storslagen öken.

 • Stridsvagnstur
  Spela
  Stridsvagnstur
  Spelat 223 gånger

  Res inte med buss eller med bil. Ta en tur med en stridsvagn istället.

 • Big Battle Tanks
  Spela
  Big Battle Tanks
  Spelat 217 gånger

  Världen är i krig och de här två stridsvagnarna är redo att mötas på slagfältet. Ta kontroll över den röda och gör dig redo att skjuta dig till seger. Ditt fordon är fullpackat med tonvis av coola funktioner och kraftfulla vapen. Sikta och blås din motståndare från kartan i detta krigsspel online. Du kan spela det gratis nu.

 • War of Metal
  Spela
  War of Metal
  Spelat 189 gånger

  En, två eller tre spelare kan spela i det här spännande 3D-actionspelet. Ta kontroll över en av de coola stridsvagnarna och eliminera dina fiender så snabbt som möjligt.

 • TankWars.io
  Spela
  TankWars.io
  Spelat 999 gånger

  Kämpa för livet i det helt nya krigsspelet i webbläsare Tank Wars! Välj vilka vapen du vill använda mot motståndarna när du kämpar mot andra spelare från hela världen!

 • Stridsvagnsduell
  Spela
  Stridsvagnsduell
  Spelat 288 gånger

  Stridsvagnarna i det här fysikbaserade actionspelet är riktigt explosiva! Sätt dig bakom spakarna och se hur många av dessa storslagna dueller du kan vinna. Kommer du att spränga alla dina motståndare i bitar, eller i stället se på när din stridsvagn sprängs till smulor?

 • Stridsvagnskrig
  Spela
  Stridsvagnskrig
  Spelat 324 gånger

  Krossa och spräng dig fram mot seger!

 • Superstridsvagnar.io
  Spela
  Superstridsvagnar.io
  Spelat 7413 gånger

  Striden tar aldrig slut i det här intensiva io-spelet. Ta kontroll över en mäktig stridsvagn och navigera genom en labyrint som är full av fiender. Kan du förstöra deras stridsvagnar innan de spränger din i bitar?

 • Bomb It TD
  Spela
  Bomb It TD
  Spelat 4094 gånger

  Den här armén med utomjordingar, robotar och monster vill lägga sina smutsiga vantar på dina hjärtan. Stoppa dem innan det är för sent. Försvara dina hjärtan med kanoner, minor och mycket mer i det här tornförsvar-spelet.

 • ShellShock Live 2
  Spela
  ShellShock Live 2
  Spelat 1512 gånger

  Demolish your friends with hundreds of upgradable weapons shot from your very own customizable tank in this action-packed online multiplayer tanks game!

 • Ball Blast
  Spela
  Ball Blast
  Spelat 458 gånger

  Hur länge kan du hålla ut i detta superintensiva actionspel? Det finns massor av konstiga föremål som försöker förstöra din stridsvagn. Spräng dem i bitar så fort du kan. Några av dem är riktigt kraftfulla, så du måste skjuta dem flera gånger.

 • Stridsvagnsstrid
  Spela
  Stridsvagnsstrid
  Spelat 462 gånger

  Ge dig in i en krigszon med din röda eller blå stridsvagn. Du kan bara svänga åt höger och bubbelsköldar skyddar dig från din motståndare. Använd zap-energi för att öka din hastighet och uppgradera din stridsvagn till raket- eller laserläge. Allt handlar om att överleva de våldsammaste och snabbaste stridsvagnarna. Är du redo att köra över fienden, befälhavare?

 • Tank Wars
  Spela
  Tank Wars
  Spelat 243 gånger

 • Total Tankage
  Spela
  Total Tankage
  Spelat 178 gånger

  Gör dig redo för alla dessa fantastiska stridsvagnar! Ta kontroll över en mäktig maskin och försök att besegra dina motståndare. Kan du förstöra deras stridsvagnar innan de förstör din? Ta reda på det i det här actionspelet.

 • Stridsvagnar mot brickor
  Spela
  Stridsvagnar mot brickor
  Spelat 33 gånger

  Dessa färgglada brickor kommer inte att sluta falla förrän stridsvagnen är förstörd. Hur länge kan du överleva? Gör ditt bästa för att hindra den från att förstöras i det här spännande actionspelet.

 • Taaanks.io
  Spela
  Taaanks.io
  Spelat 74 gånger

  Uppslukas av en spännande värld i Taaanks.io! Det är ett av våra .io-spel, där du hamnar mitt i en storslagen battle royale-strid. Det gäller att uppföra försvarsbyggnader av tegelsten så att du är skyddad när du inte strider mot fiender. Till din hjälp har du lådor att genomsöka, som är fulla med bra utrustning som hälsopaket, ammunition och minor. Använd dem för att hålla stridsvagnen intakt medan du skjuter motståndarna i spillror! 

  Om du gillar stridsvagnsspel kommer du älska den här klassiska, superspännande upplevelsen för flera spelare! Se också till att kolla in våra andra coola spel. Prova AZ Tank Game, Clash of Tanks och Tank Battle. 

  Spelkontroller

  • W, A, S, D eller PILARNA för att förflytta dig
  • 1–5 för att använda vapen
  • MELLANSLAG för att skjuta och använda föremål
  • C för att växla mellan tillverkning och skjutande
  • E för att plocka upp föremål M för att visa kartan
 • Bubble Tanks 2
  Spela
  Bubble Tanks 2
  Spelat 266 gånger

  Som en liten bubbla är ditt mål att växa och ta dig an de större bubblorna!

 • Da Dunk Tank Dudes
  Spela
  Da Dunk Tank Dudes
  Spelat 1 gånger

  Om du siktar rätt så kommer din vän att hamna i plurret!

 • Stridsvagnskrig i Zombie City
  Spela
  Stridsvagnskrig i Zombie City
  Spelat 23 gånger

  De ondskefulla levande döda anfaller staden! Du och din stridsvagn är de enda som kan stoppa dem.

 • Tanksio.online
  Spela
  Tanksio.online
  Spelat 26 gånger

  Åk på ett rymdäventyr i det här io-spelet. En armé med stridsvagnar kämpar mot varandra på en arena i yttre rymden. Hur länge kan du överleva när du tävlar mot spelare från hela världen?