Barnspel

 • Wheely 5: Armageddon
  Spela
  Wheely 5: Armageddon
  Spelat 13303 gånger

 • Bob The Robber 3
  Spela
  Bob The Robber 3
  Spelat 12591 gånger

  Bob är ute och härjar igen men den här gången har han helt nya manicker med sig! Hjälp honom att bryta in på hemliga labb och andra tungt övervakade byggnader i det här mobilspelet. Se till så att han undviker vetenskapsmän, vakter, säkerhetskameror och mycket mer.

  Bob The Robber 3 finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Pixel konst 3D
  Spela
  Pixel konst 3D
  Spelat 3787 gånger

  Du har nog aldrig spelat ett online färgläggningsspel som det här tidigare! Kan du dekorera alla dessa tredimensionella bilder? Du kan färglägga allt från hundar och katter, till cyklar och helikoptrar!

 • Hitta olikheterna: Söta bebisar
  Spela
  Hitta olikheterna: Söta bebisar
  Spelat 1181 gånger

  De här bedårande bebisarna ser likadana ut ... eller gör de det? Se om du kan hitta alla olikheter i detta gulliga och utmanande pusselspel.

 • Baby Hazel Goes Sick
  Spela
  Baby Hazel Goes Sick
  Spelat 27314 gånger

 • Memory för barn
  Spela
  Memory för barn
  Spelat 2446 gånger

  Detta bedårande minnesspel passar perfekt för både unga och äldre spelare. Hur snabbt kan du matcha alla de dolda föremålen på varje kort? Prova de olika lägena. Du kan dessutom utmana en vän i läget för två spelare!

 • Målarbok med gulliga djur
  Spela
  Målarbok med gulliga djur
  Spelat 1047 gånger

  Måla alla möjliga sorters gulliga djur i detta onlinebaserade färgläggningsspel. Låt fantasin flöda fritt medan du bestämmer färger för kaniner, katter och mycket mer!

 • Adam and Eve: Sleepwalker
  Spela
  Adam and Eve: Sleepwalker
  Spelat 1437 gånger

  Åh nej! Adam går i sömnen genom Arktis! Han behöver verkligen din hjälp med att ta sig hem igen och tillbaka till sängen i det här roliga peka- och klicka-äventyrsspelet. Kan du hjälpa honom att undvika hungriga isbjörnar, åka på slädar och mycket mer?

 • Pussel med vilda djur
  Spela
  Pussel med vilda djur
  Spelat 4933 gånger

  Kan du lägga alla utmanande pussel som innehåller vackra foton på vargar och andra vilda djur i deras naturliga miljö? Du kan välja att dela upp dem i så få som 16 bitar eller så många som 100 i det här onlinespelet.

 • Snakes and Ladders
  Spela
  Snakes and Ladders
  Spelat 2909 gånger

  Blir du den första spelaren som når toppen av brädet i denna onlineversion av det klassiska spelet? Du kan spela originalutgåvan tillsammans med några gulliga varianter. Det finns en med rännor och stegar plus en annan som har makalösa kanoner som skjuter dig över hela spelbrädet!

 • My New Room
  Spela
  My New Room
  Spelat 11697 gånger

  Inred ditt rum med de föremål du gillar bäst. Välj färger och husdjur!

 • Mandala- färgläggningsbok
  Spela
  Mandala- färgläggningsbok
  Spelat 12101 gånger

  Utforska mandala-världen i det här unika och spirituella färgläggningsspelet. Fyll i mönster med vibrerande röd, gul, grön och andra färger.

 • 1+2+3
  Spela
  1+2+3
  Spelat 2588 gånger

  Hur många utmanande matematikproblem kan du lösa? Försök att lista ut svaren på alla problem innan tiden tar slut i det här utbildningsspelet online.

 • Virtual Keyboard
  Spela
  Virtual Keyboard
  Spelat 19371 gånger

  Välj dina instrument och försök att upprepa den valda melodin.

 • Animal Coloring Pages for Kids
  Spela
  Animal Coloring Pages for Kids
  Spelat 25378 gånger

 • Toon Cup 2016
  Spela
  Toon Cup 2016
  Spelat 16787 gånger

  Välj favoritland och 3 toons i det helcoola tecknade sportspelet Toon Cup 2016! Kontrollerna är lätta att lära sig och 2D-grafiken är helt enkelt vacker! Gör dig redo för fotbollskul!

 • Skolstart med målarbok
  Spela
  Skolstart med målarbok
  Spelat 1429 gånger

  Här kan du verkligen visa upp din skolanda med detta fantastiska onlinebaserade färgläggningsspel. Förbered dig på skolstarten och ett nytt lärorikt och roligt år genom att måla alla snygga bilder.

 • My Slime Mixer
  Spela
  My Slime Mixer
  Spelat 8271 gånger

  Att göra slime är mycket roligt men det kan bli ganska rörigt i den riktiga världen. Så varför inte skapa lite virtuellt slime istället i detta fantastiska onlinespel? När du har blandat upp det kan du lägga till glitter och andra snygga dekorationer. Sedan, när du är klar, kan du mosa det, kliva på det, slå det med en mos, eller alla tre!

 • Snigeln Bob 2
  Spela
  Snigeln Bob 2
  Spelat 26710 gånger

  Snigeln Bob är tillbaka och han försöker ta sig till sin farfars födelsedagskalas!

 • Pussel med tecknade katter
  Spela
  Pussel med tecknade katter
  Spelat 809 gånger

  Kan du sätta ihop alla dessa bedårande bilder av en massa katter? Det finns ett dussin av dem som du kan jobba med i detta onlinebaserade pusselspel.

 • Pussel med gulliga tecknade björnar
  Spela
  Pussel med gulliga tecknade björnar
  Spelat 380 gånger

  Dessa bedårande björnar kan knappt bärga sig. De är väldigt angelägna om att du ska pussla samman alla deras pussel i det här gulliga och gosiga pusselspelet. Testa tre olika lägen. Du kan spela det enkla innan du går vidare till det medelsvåra eller det svåra.

 • Magic Piano Tiles
  Spela
  Magic Piano Tiles
  Spelat 34494 gånger

  Kan du hålla koll på alla tangenter? Du behöver garanterat vara fingerfärdig i detta fartfyllda musikaliska spel. Bara att missa en enda kan visa sig vara katastrofalt!

 • Barnens sovrumsinredning
  Spela
  Barnens sovrumsinredning
  Spelat 831 gånger

  Det här sovrummet är ganska tråkigt. Men tapeten är verkligen färgstark! Kan du fylla den med en massa coola möbler och andra saker som passar helt perfekt för barn i detta onlinebaserade designspel? Låt fantasin flöda fritt!

 • Skapa en gata
  Spela
  Skapa en gata
  Spelat 2036 gånger

  Kan du skapa en snygg gatuscen med alla dessa färgglada brickor? Designa en vacker rad med hus eller ett coolt kafé i det här simuleringsspelet. Du kan även lägga till personer och gatutecken.

 • Pizzaparty
  Spela
  Pizzaparty
  Spelat 2564 gånger

  Det här är den populäraste pizzerian i stan och den är hur hektisk som helst. Kan du hinna med alla kunder? Ta deras beställningar och laga perfekta pizzor i det här strategispelet.

 • Hjulius 3
  Spela
  Hjulius 3
  Spelat 9280 gånger

  Pussla dig fram genom biläventyren och vinn din drömbiltjejs hjärta!

 • Stadspussel
  Spela
  Stadspussel
  Spelat 31540 gånger

  Är du redo för en utmaning? Se hur snabbt du kan sätta ihop de berömda städerna i det här pusselspelet. Du kan till och med välja hur många bitar som finns på varje pussel.

 • Wheely 7: Detective
  Spela
  Wheely 7: Detective
  Spelat 1546 gånger

  Din tecknade favoritbil är tillbaka! Det stämmer, Wheely har återvänt och är redo för nya utmaningar och roliga äventyr tillsammans med dig!

 • Tillbaka till skolan: Färglägga djur
  Spela
  Tillbaka till skolan: Färglägga djur
  Spelat 645 gånger

  Du kan dekorera alla slags bilder av djur i detta online-färgspel. Låt din fantasi flöda medan du färgar söta hundar, katter, och mycket mer!

 • Dags för hamburgare
  Spela
  Dags för hamburgare
  Spelat 11371 gånger

  Alla dessa personer älskar en god hamburgare och det är därför de vill äta på ditt kafé! Ta beställningar och fyll deras hamburgare med alla tillbehör de vill ha i det här strategispelet. Gör dina kunder glada och få dem att bli dina stamkunder.

 • Snigeln Bob 4
  Spela
  Snigeln Bob 4
  Spelat 6725 gånger

  Ta på dig rymddräkten och häng med Snigeln Bob på ett uppdrag för att än en gång rädda planeten. Följ med på det äventyrliga uppdraget i rymden. Omvänd gravitation hjälper vår långsamma vän att ta sig förbi barriärerna. Samla ihop alla tre dolda stjärnorna på varje nivå. Är du redo att sticka iväg i snigelfart?

 • Målarbok med dinosaurier
  Spela
  Målarbok med dinosaurier
  Spelat 134 gånger

  Det finns massor av dinosaurier du kan måla i detta onlinebaserade färgläggningsspel. Du kan återskapa de mönster som medföljer varje teckning eller låta fantasin flöda fritt och bröla precis som en dinosaurie! Skapa alla slags fantastiska stilar för dessa helt magnifika ödlor med hjälp av en mängd coola och originella färger.

 • Målarbok: Fantastiskt söt enhörning
  Spela
  Målarbok: Fantastiskt söt enhörning
  Spelat 880 gånger

  Den här målarboken är fylld med bedårande enhörningar. Hur tänker du måla dem i detta onlinebaserade färgläggningsspel? Du kan ge dem rosa hår och måla dem i en mängd andra underbara och helgalna färger.

 • Gulliga djurpar
  Spela
  Gulliga djurpar
  Spelat 125 gånger

  Kan du para ihop alla de söta djuren i det här minnesspelet? Vänd på korten så fort du kan för att slå klockan. Du har bara en viss tid på dig att klara varje utmanande nivå.

 • Kids Jigsaw Puzzles: Zoo Fun
  Spela
  Kids Jigsaw Puzzles: Zoo Fun
  Spelat 525 gånger

  En massa roligheter väntar dig i detta förtjusande och supergulliga pusselspel. Du kan sätta samman roliga bilder av en pingvin i en skidbacke, en sköldpadda som roar sig på en lekplats och till och med en krokodil som jobbar med sitt senaste sömnadsprojekt. Hur snabbt kan du få ihop varje pussel?

 • Slime-tillverkare 2
  Spela
  Slime-tillverkare 2
  Spelat 4016 gånger

  Att göra slime kan vara kul, men det är också riktigt rörigt! Du kan skapa en virtuell version utan att bli allt för klibbig i detta konstiga och vilda simuleringsspel. Alla ingredienser är redo i detta kök.