Festspel

 • Prinsessornas examensfest
  Spela
  Prinsessornas examensfest
  Spelat 1146 gånger

  Det är dags för de här fyra prinsessorna att ta examen och, efter en riktigt tuff termin är de redo för en brakfest på sin favoritklubb! Men vad ska de ha på sig innan de beger sig ut i denna oförglömliga natt? Hjälp dem att välja ut riktigt fantastiska outfits i detta klädspel.

 • Eliza's himmelska bröllopet
  Spela
  Eliza's himmelska bröllopet
  Spelat 1952 gånger

  Eliza hoppas att hennes bröllopsdag kommer att vara riktigt himmelsk. Samarbeta med medlemmarna i hennes brudgrupp medan de hjälper henne att skapa en riktigt underbar dag i detta klädspel online. De måste välja de perfekta kläderna, fantastiskt smink, och mycket mer!

 • Parets nyårsfest
  Spela
  Parets nyårsfest
  Spelat 1246 gånger

  Dessa två söta par är redo för det nya året! Kan du hjälpa dem att sätta ihop coola utstyrslar innan de går till en fantastisk fest i det här partyspelet?

 • Mode för rockturné
  Spela
  Mode för rockturné
  Spelat 1134 gånger

  Den här tjejen behöver en riktigt enastående outfit för att övertyga sina vänner om att de ska starta ett rockband ihop. Kan du hjälpa henne att sätta samman riktigt rockiga kläder i detta onlinebaserade klädspel? Om hon lyckas kommer hennes bandkompisar också att behöva några coola outfits!

 • GGG-tjejernas modeparty
  Spela
  GGG-tjejernas modeparty
  Spelat 8230 gånger

  Utan din hjälp kommer Gwen, Gabriella och Grace att komma försent till partyt!

 • Baby Hazel leker
  Spela
  Baby Hazel leker
  Spelat 951 gånger

  Baby Hazel och Baby Jake ska träffas och leka. Kan du underhålla Hazel medan hennes mamma kör till Jakes hus?

 • Superhjältinnan på party
  Spela
  Superhjältinnan på party
  Spelat 525 gånger

  Diana ska på dejt på ett häftigt party. Kan du hjälpa henne att välja en elegant klänning? Hon måste också ta med sig sin superhjältekostym utifall några problem skulle inträffa i det här fantastiska kläder-spelet.

 • Bästisarnas hemmakväll
  Spela
  Bästisarnas hemmakväll
  Spelat 1369 gånger

  Dessa bästisar vill stanna hemma ikväll men inte för att titta på film. Istället vill de ha en rolig frågesport, experimentera med nytt smink och klä sig med sina favoritutstyrslar. Följ med dem i det här onlinespelet för tjejer.

 • Prinsessor i pyjamas: roliga ansikten
  Spela
  Prinsessor i pyjamas: roliga ansikten
  Spelat 389 gånger

  Saker och ting är på väg att gå helt över styr i detta pyjamasparty. En av prinsessorna tänker spela en av sina vänner ett spratt i detta helgalna onlinespel efter att de har valt ut några bekväma pyjamasar att ha på sig. Följ med henne medan hon ritar några helt tokiga designer på deras ansikten efter att de har somnat.

 • 16-årsfesten
  Spela
  16-årsfesten
  Spelat 1112 gånger

  Den här tonåriga superhjältinnan ska fira sin 16-årsdag. Hon är supermodig, men är hon tillräckligt modig att bjuda ut sin kärlek? Ta reda på det när du hjälper henne att välja en utstyrsel och sätter upp partydekorationer för gästerna i det här kläder- och designspelet för tjejer.

 • Prinsessornas pyjamasparty
  Spela
  Prinsessornas pyjamasparty
  Spelat 496 gånger

  Dessa tre unga prinsessor ska ha sitt första pyjamasparty och de vill njuta av det med stil. Hjälp dem att välja fantastiska kläder innan de bestämmer sig för vad de ska göra. Ska de ha ett teparty? Ta en selfie? Kanske karaoke? Du bestämmer i det här onlinespelet för tjejer.

 • Chloes babyshower
  Spela
  Chloes babyshower
  Spelat 255 gånger

  Chloe förbereder hennes babyshower. Kan du hjälpa henne att välja fantastiska kläder och dekorera hemmet tillsammans med hennes vänner i det här gulliga partyspelet?

 • Prinsessan på Coachella-festivalen
  Spela
  Prinsessan på Coachella-festivalen
  Spelat 4566 gånger

  Årest coolaste musikfestival i USA är runt hörnet och den här prinsessan vill göra sig redo för den. Hjälp henne att skapa en fantastisk stil för Coachella-festivalen baserat på hennes favoritlåt i det här makeover-spelet för tjejer.

 • Snigeln Bob 2
  Spela
  Snigeln Bob 2
  Spelat 25147 gånger

  Snigeln Bob är tillbaka och han försöker ta sig till sin farfars födelsedagskalas!

 • Prickiga tjejen: nyårssmink
  Spela
  Prickiga tjejen: nyårssmink
  Spelat 428 gånger

  Ett nytt år inleds och den här berömda superhjälten är redo att fira med helvilt smink! Kan du hjälpa henne att ta bort finnarna innan hon bestämmer vilken ansiktsmålning och design hon ska ha på sig i det här jul- och nyårsspelet för tjejer?

 • Kändisarnas modetävling
  Spela
  Kändisarnas modetävling
  Spelat 3460 gånger

  Vilken av dessa berömda kändisar äger scenen i detta online kläd- och designspel? Du måste hjälpa var och en att skapa den perfekta stilen innan det är dags för dem att delta i en helt fantastisk modetävling.

 • Festvärd för första gången
  Spela
  Festvärd för första gången
  Spelat 6478 gånger

  Den här prinsessan är värd för sin första fest. Vilket tema ska hon välja? Hon kan inte bestämma sig så hon behöver din hjälp i det här onlinespelet för tjejer. Följ med när hon väljer tema, inreder hemmet och välkomnar sina gäster.

 • Sportlov bästa vänner
  Spela
  Sportlov bästa vänner
  Spelat 2104 gånger

  Sportlovet är snart här, och dessa tre bästa vänner är redo att testa de bästa stilarna för säsongen. Kan du hjälpa dem att välja några fantastiska kläder att bära, och mycket mer, i detta online kläd- och designspel?

 • Kändis BFFs: Roligt på festivalen
  Spela
  Kändis BFFs: Roligt på festivalen
  Spelat 592 gånger

  En av säsongens coolaste festivaler är på väg att börja, och dessa kända BFFs är inte helt redo än. De behöver din hjälp medan de snabbt väljer ut några fantastiska kläder och fantastisk smink i detta klädspel online.

 • Kläder för födelsedagsfest
  Spela
  Kläder för födelsedagsfest
  Spelat 1671 gånger

  Cassie och hennes mamma är på väg till en födelsedagsfest. Följ med när de väljer bedårande utstyrslar i det här kläder-spelet för tjejer. Du kan även välja leksaker som Cassie kan ta med sig till festen.

 • Princess Housewarming Party
  Spela
  Princess Housewarming Party
  Spelat 684 gånger

  Den här prinsessan och hennes make ska flytta till ett nytt hem. De vill ha en inflyttningsfest och bjuda in alla deras vänner, men de borde nog packa upp först. Kan du hjälpa dem att ställa allt i ordning innan de bestämmer sig för vad de ska ha på sig i det här kläder- och designspelet för tjejer?

 • Prinsessans Hollywood-temalook
  Spela
  Prinsessans Hollywood-temalook
  Spelat 499 gånger

  Alla fem av dessa prinsessor har blivit inbjudna till en fantastisk fest med ett Hollywood-tema! Kan du hjälpa var och en av dem att skapa en outfit som inspirerats av en av deras favoritskådespelerskor i detta online klädspel? De kan även ta del av några goda råd medan de fixar sitt hår!

 • Kattens födelsedagskalas
  Spela
  Kattens födelsedagskalas
  Spelat 592 gånger

  Den här söta katten ska ha födelsedagskalas och bjuder in dig att fira tillsammans med alla vänner i det här webbaserade spelet för hela familjen.

 • Bästisprinsessor på höstparty
  Spela
  Bästisprinsessor på höstparty
  Spelat 751 gånger

  Hösten är här och dessa två prinsessor gör sig redo för en trädgårdsfest på deras vänners slott. Kan du hjälpa dem att välja vad de ska ha på sig i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Blondiner gör det bättre
  Spela
  Blondiner gör det bättre
  Spelat 641 gånger

  Är blondiner verkligen bättre när det gäller mode och fester? Nu är det dags att ta reda på det i detta helgalna onlinebaserade klädspel. Hjälp de här tre blondinerna att ta fram några riktigt coola outfits för kvällen på deras favoritklubb.

 • Systrarna på skolbal
  Spela
  Systrarna på skolbal
  Spelat 1144 gånger

  Ikväll är det skolbal, och de här två snygga systrarna är inte klara! Kan du snabbt hjälpa dem att hitta några storslagna klänningar, accessoarer och smink? Om du inte hjälper dem i detta klädspel kommer de inte till balen i tid!

 • Skönheten och nörden
  Spela
  Skönheten och nörden
  Spelat 214 gånger

  Tre vänner ska träffas och testa coola utstyrslar i det här kläder-spelet för tjejer. Hjälp dem att välja kläder som är nördiga och kläder som är riktigt vackra.

 • Baby Hazel: Sibling Surprise
  Spela
  Baby Hazel: Sibling Surprise
  Spelat 474 gånger

  Hazels senaste projekt – passa sin lillebror. Hon skulle behöva lite hjälp om du har tid.

 • Planera strandparty
  Spela
  Planera strandparty
  Spelat 2378 gånger

  Det är en perfekt dag för ett party på stranden!

 • Prinsessornas Halloween-party
  Spela
  Prinsessornas Halloween-party
  Spelat 165 gånger

  Dessa två prinsessor är värdar för ett Halloween-party och båda vill vinna kostymtävlingen. Kan du hjälpa dem att förbereda sig för en rolig kväll i det här onlinespelet för tjejer? Följ med när de provar på mängder av häftiga kläder och smink som är lika mycket läskigt som fantastiskt.

 • Sjöjungfruprinsessornas party
  Spela
  Sjöjungfruprinsessornas party
  Spelat 611 gånger

  Dessa tre prinsessor lever under havet och planerar en fest, men allt är huller om buller! En sköldpadda har stulit en av prinsessornas örhängen och alla deras festdekorationer är utspridda i grottan. Kan du hjälpa dem att hitta dem innan de bestämmer vad de ska ha på sig i det här onlinespelet för tjejer?

 • Prinsessans kärleksfest
  Spela
  Prinsessans kärleksfest
  Spelat 572 gånger

  Var och en av dessa prinsessor har fått sitt hjärta krossat av sina pojkvänner! De är alla helt nere på grund av att de just har blivit dumpade, men lyckligtvis har en av deras BFF den perfekta planen för att uppmuntra dem. Hon ska värda för en fantastisk fest för dem i detta kläd- och designspel! Kan du hjälpa henne och hennes vänner att välja coola kläder att bära innan deras episka natt börjar?

 • Yachtparty för prinsessor
  Spela
  Yachtparty för prinsessor
  Spelat 382 gånger

  Den här prinsessan ska ha ett party för alla hennes vänner på hennes sprillans nya yacht! Kan du hjälpa henne och hennes vänner att välja den perfekta utstyrseln för en fantastisk dag på vattnet i det här kläder-spelet för tjejer online?

 • Baby Hazel Halloween Party
  Spela
  Baby Hazel Halloween Party
  Spelat 4017 gånger

  Det är halloween! Baby Hazel har fått en inbjudan till ett party av Baby Bella! Nu behöver hon din hjälp med att välja kläder och städa rummet. Välj kostym och ha kul med läskiga aktiviteter med barnen.

 • Takfest innan konserten
  Spela
  Takfest innan konserten
  Spelat 998 gånger

  Ikväll är det en stor konsert, och de här modemedvetna tjejerna ska på en takfest innan den kör igång. Kan du hjälpa dem att välja ut några fantastiska kläder och accessoarer innan deras supercoola kväll börjar i detta kläd- och designspel?

 • Kändisarnas medelhavskärlek
  Spela
  Kändisarnas medelhavskärlek
  Spelat 727 gånger

  De här tre kändisarna är bästa vänner, och de planerar sin nästa semester. De har bestämt sig för att utforska Medelhavet. Kan du hjälpa dem att förbereda sig inför resan medan de bestämmer vilka outfits de ska ha med sig i detta klädspel?