Kärleksspel

 • Superhjältarnas kyssar
  Spela
  Superhjältarnas kyssar
  Spelat 7721 gånger

  Ladybug och Cat Noir är superhjältar som vill kyssas! Kan du hjälpa dem att få uppleva ett romantiskt ögonblick tillsammans, utan att Chloe och hennes vänner blir avundsjuka, i det här kysspelet?

 • Kärlekstest 3
  Spela
  Kärlekstest 3
  Spelat 94673 gånger

  Är det sann kärlek eller kommer den att rinna ut i sanden? Ta reda på det med kärlekstestet som du hittar i det här onlinespelet. Ange ditt namn och namnet på din kärlek och se vad som händer!

 • Kärlekstest 2.0
  Spela
  Kärlekstest 2.0
  Spelat 221870 gånger

  Passar du och den du är kär i perfekt ihop? Få svaret av den här mystiska maskinen.

 • Ellies kärleksproblem
  Spela
  Ellies kärleksproblem
  Spelat 11982 gånger

  Dessa två tonåringar är förälskade i varandra men deras kompis är superavundsjuk. Kan du hjälpa dem att bli kära utan att hon får reda på det i det här kysspelet?

 • Sjöjungfrun flirtar i bastun
  Spela
  Sjöjungfrun flirtar i bastun
  Spelat 4023 gånger

  Tro det eller ej, men den här sjöjungfrun älskar att bada bastu. Kan du hjälpa henne att göra sig redo för en avkopplande dag som dessutom kan bjuda på lite romantik i detta onlinespel? Det finns goda chanser att hon träffar en kille som är pojkvänsmaterial.

 • Love Balls
  Spela
  Love Balls
  Spelat 17285 gånger

  Du kommer definitivt att ha en boll medan du spelar detta fysikbaserade actionspel. Dessa två magiska bollar är kära i varandra. Använd din ritningsförmåga för att skapa linjer och ramper som hjälper dem att nå varandra.

 • Eliza's himmelska bröllopet
  Spela
  Eliza's himmelska bröllopet
  Spelat 2646 gånger

  Eliza hoppas att hennes bröllopsdag kommer att vara riktigt himmelsk. Samarbeta med medlemmarna i hennes brudgrupp medan de hjälper henne att skapa en riktigt underbar dag i detta klädspel online. De måste välja de perfekta kläderna, fantastiskt smink, och mycket mer!

 • Love Balls 2
  Spela
  Love Balls 2
  Spelat 7210 gånger

  De romantiska bollarna är här igen! Kan du hjälpa dem att hitta varandra i detta fysikbaserade actionspel? De är verkligen på humör för lite smooching!

 • Isprinsessans tvillingar
  Spela
  Isprinsessans tvillingar
  Spelat 755 gånger

  Den här prinsessan väntar inte bara ett, utan två barn! Kan du se till att allt är perfekt inför hennes stora dag i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon måste hålla sig lugn medan hon väntar på ambulansen som ska ta henne till sjukhuset.

 • High School Breakup Drama
  Spela
  High School Breakup Drama
  Spelat 1022 gånger

  Cindy såg just sin pojkvän kyssa en hejaklacksledare! Hjälp henne läka sitt brustna hjärta i High School Breakup Drama!

  Nu vill kompisarna hjälpa till med en snabb makeover av både henne och hennes skåp i det här kärleksspelet. Torka Cindys tårar, välj ut rätt smink och snygga kläder och hjälp till med allt möjligt som en sann vän i nöden!

  Ellie: Love Trouble och Princesses: Breakup Drama är två andra fantastiska makeoverspel du borde prova på. 

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att välja saker åt Cindy. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem.

   

 • Mirakulös skolkyss
  Spela
  Mirakulös skolkyss
  Spelat 1272 gånger

  De här två tonårssuperhjältarna är kära och redo att hångla i skolkorridoren. Men de vill inte att någon ser dem och heller inte att deras klasskompisar får reda på deras alter egon. Kan du hjälpa dem att hålla deras två hemligheter i tryggt förvar i detta romantiska onlinespel?

 • Emma är otrogen mot Liam
  Spela
  Emma är otrogen mot Liam
  Spelat 1892 gånger

  Emma upplever att det kan vara dags för henne att avsluta sin relation med Liam. Inte minst för att det går en annan snygg kille på samma mattelektioner! Kan du hjälpa Emma att flörta med honom utan att Liam märker det i detta helgalna och romantiska onlinespel? Kärlek kan ligga i luften!

 • Isdrottningen gör slut
  Spela
  Isdrottningen gör slut
  Spelat 5765 gånger

  Isdrottningen känner att hennes pojkvän Jack har tappat intresset för henne och hon funderar på att dumpa honom. Kan du hjälpa henne att bestämma sig för vad hon ska göra i det här onlinespelet? Ge henne råd när hon skriver ett avskedsbrev till honom och funderar på att gå vidare med en ny kille.

 • Parets kärleksalbum
  Spela
  Parets kärleksalbum
  Spelat 307 gånger

  Det här paret är störtkära i varandra! De har bestämt sig för att fira sin relation genom att skapa ett fenomenalt fotoalbum. Kan du följa med dem in i fotostudion där de ska få sina första bilder för albumet tagna? Du kan välja deras outfits, deras frisyrer och mycket mer i detta onlinebaserade kläd- och designspel!

 • Fén flirtar i bastun
  Spela
  Fén flirtar i bastun
  Spelat 2981 gånger

  Kommer denna lilla fé att hitta kärleken i sin favoritbastu? Hjälp henne att förbereda sig inför en avkopplande eftermiddag som kan innebära lite romantik i detta magiska onlinebaserade simuleringsspel.

 • Sjöjungfruns kyss
  Spela
  Sjöjungfruns kyss
  Spelat 3553 gånger

  Hjälp en surfkille och hans mytiska sjöjungfru att rida på kärleksvågen!

 • Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spela
  Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spelat 1384 gånger

  Å nej! Någon bröt sig in i bankettsalen och förstörde den prickiga tjejens bröllopsmottagning! Kan du hjälpa den berömda franska superhjälten att snabbt fixa allt innan ceremonin börjar i detta simuleringsspel? Den otäcka skyldige krossade ett fönster, välte över borden, och förstörde till och med bröllopstårtan!

 • Flörta i skolan
  Spela
  Flörta i skolan
  Spelat 7328 gånger

  Den här tjejen älskar att flörta med killar. Hur många hjärtan kan hon vinna i skolan idag? Följ med när hon förför killar i det här spelet för tjejer. Hon behöver din hjälp med att undvika lärare och tävla mot andra flörtiga klasskamrater.

 • Isdrottningens bröllopskyss
  Spela
  Isdrottningens bröllopskyss
  Spelat 641 gånger

  Det är isdrottningens bröllopsdag, och hon vill ha en snabb kyss innan ceremonin börjar! Kan du hjälpa henne att kyssa sin snygga brudgum utan att någon annan märker det i det här romantiska onlinespelet?

 • Bröllopsdrama
  Spela
  Bröllopsdrama
  Spelat 1541 gånger

  Bröllopsklockorna är planerade att ringa för den här unga bruden idag, men en av hennes vänner är fast besluten att förstöra allt! Vilken tjej kommer att vinna brudgummens hjärta i detta upprörande uppklädnads- och bröllopsspel?

 • Kärleksjakts-profil
  Spela
  Kärleksjakts-profil
  Spelat 748 gånger

  Kan du hjälpa den här fashionabla tjejen att hitta pojkvännen från sina drömmar? Hon använder en dejtingapp för att leta efter kärlek i det här romantiska onlinespelet. Du kan hjälpa hennes vänner medan de ger henne en snabb makeover och tar några fantastiska bilder till hennes profil.

 • Love Tester Deluxe 2
  Spela
  Love Tester Deluxe 2
  Spelat 116428 gånger

  Är du och din kärlek menade för varandra? Svaret står skrivet i stjärnorna!

 • Kyssar i klassrummet
  Spela
  Kyssar i klassrummet
  Spelat 4418 gånger

  En kyss om dagen ger dig högsta betyg!

 • Prinsessornas kärlek
  Spela
  Prinsessornas kärlek
  Spelat 2440 gånger

  En snygg kille har precis kommit till prinsessornas favoritkafé. Båda vill vinna hans hjärta i det här romantiska kläder-spelet. Hjälp dem att välja perfekta utstyrslar innan han beställer en latte. Vem av prinsessorna är ämnad att bli hans flickvän?

 • Sisters: Break-Up Plan
  Spela
  Sisters: Break-Up Plan
  Spelat 1462 gånger

  Den här tjejen fick nyss sitt hjärta krossat av sin pojkvän. Kan du hjälpa henne att komma över att de gjort slut i detta onlinebaserade makeover- och designspel? Hon kommer att fokusera på en makeover som ger henne en helt ny stil. Här kan du välja nytt smink åt henne, samt massor av fantastiska kläder och accessoarer.

 • Prinsessornas kärleksrivalitet
  Spela
  Prinsessornas kärleksrivalitet
  Spelat 17740 gånger

  Två prinsessor är kära i samma kille. Vem av dem kommer att bli hans flickvän i det här vilda onlinespelet för tjejer? Ge båda prinsessorna modetips när de väljer utstyrslar, accessoarer och häftiga frisyrer som hjälper dem att vinna hans hjärta.

 • Pixie: Graviditetskontroll
  Spela
  Pixie: Graviditetskontroll
  Spelat 1003 gånger

  Det är dags för denna pixie att besöka sin läkare för att kontrollera att allt går bra med hennes bebis. Kan du kontrollera henne lite snabbt i detta magiska medicinska simuleringsspel?

 • Prinsessorna: Amors kyssutmaning
  Spela
  Prinsessorna: Amors kyssutmaning
  Spelat 920 gånger

  Amor är på jakt efter några potentiella par som kan behöva hans hjälp! Följ med honom när han hjälper dem att bli kära i detta romantiska onlinespel. Kommer paren att uppleva sin första kyss, eller visar det sig att de är en dålig matchning?

 • Systerkärlek
  Spela
  Systerkärlek
  Spelat 1562 gånger

  De här två systrarna gör praktiskt taget allting tillsammans, och nu har de bestämt sig för att fira sitt systerskap i detta onlinebaserade klädspel. Kan du hjälpa dem att välja ut de perfekta kläderna för en dag på stranden innan de arrangerar en hejdundrande fest för alla sina vänner?

 • Min bästa väns bröllop
  Spela
  Min bästa väns bröllop
  Spelat 3337 gånger

  Den här tjejens bästis ska strax gifta sig, och de förbereder saker inför hennes stora dag. Kan du hjälpa dem att se till att allt blir helt perfekt i det här kläd- och designspelet? De måste fortfarande välja ut sina klänningar, få manikyr och sätta upp en mängd vackra dekorationer.

 • Love Tester
  Spela
  Love Tester
  Spelat 137297 gånger

  Är du kär? Skriv in era namn och se om ni matchar för varandra!

 • Goldie: Dejt med förälskelsen
  Spela
  Goldie: Dejt med förälskelsen
  Spelat 876 gånger

  Goldie har en dejt med sin förälskelse ikväll, men hon behandlar även sitt ansikte som är fullt av akne! Kan du hjälpa henne att klämma finnarna, för att sedan välja några fantastiska kläder för både henne och för hennes dejt? Hon skulle verkligen uppskatta om du kunde ge henne en hjälpande hand i detta online kläd- och sminkspel.

 • Love Tester Deluxe
  Spela
  Love Tester Deluxe
  Spelat 135806 gånger

  Passar du och din kärlek ihop? Testa era namn, stjärntecken och födelsedagar?

 • Kärleksreceptet
  Spela
  Kärleksreceptet
  Spelat 605 gånger

  Välj ingredienserna till ditt kärleksrecept.

 • Prinsessorna: Tur i kärlek?
  Spela
  Prinsessorna: Tur i kärlek?
  Spelat 416 gånger

  De här tre prinsessorna har bestämt sig för att vinna sina hemliga älsklingars hjärtan. Kan du hjälpa dem att hitta sann kärlek i detta fantastiska kläd- och designspel? De hoppas att några riktigt fantastiska outfits och snyggt smink ska fånga tre potentiella pojkvänners intresse.

 • Kyssar på alla hjärtans dag
  Spela
  Kyssar på alla hjärtans dag
  Spelat 5667 gånger

  Kan du stjäla en kyss utan att någon ser dig på alla hjärtans dag? Tjäna ihop kärlekspoäng, men hom ihåg att skynda dig. Om du bli påkommen kan kvällen sluta med tårar!