Kärleksspel

 • Adam and Eve: Astronaut
  Spela
  Adam and Eve: Astronaut
  Spelat 0 gånger

  Adam är på väg ut på ett av sina galnaste äventyr hittills i Adam and Eve. Han ska bli astronaut! Han vill till varje pris ut i yttre rymden, men först behöver han en motor till sin nya raket. Hjälp honom hitta en genom att smyga in i en topphemlig anläggning i det här Adam and Eve-spelet. 

  Prova Adam and Eve 2 eller Tres Conquistadores om du gillar HTML5-spel

  • VÄNSTERKLICKA för att styra Adam. 

  Om spelutvecklaren 

  Spelet utvecklades av spelstudion Functu och gavs ut av Azerion.

 • Flörta i skolan
  Spela
  Flörta i skolan
  Spelat 6881 gånger

  Den här tjejen älskar att flörta med killar. Hur många hjärtan kan hon vinna i skolan idag? Följ med när hon förför killar i det här spelet för tjejer. Hon behöver din hjälp med att undvika lärare och tävla mot andra flörtiga klasskamrater.

 • Love Tester
  Spela
  Love Tester
  Spelat 132413 gånger

  Är du kär? Skriv in era namn och se om ni matchar för varandra!

 • Sjöjungfruns kyss
  Spela
  Sjöjungfruns kyss
  Spelat 3456 gånger

  Hjälp en surfkille och hans mytiska sjöjungfru att rida på kärleksvågen!

 • Eliza's himmelska bröllopet
  Spela
  Eliza's himmelska bröllopet
  Spelat 1967 gånger

  Eliza hoppas att hennes bröllopsdag kommer att vara riktigt himmelsk. Samarbeta med medlemmarna i hennes brudgrupp medan de hjälper henne att skapa en riktigt underbar dag i detta klädspel online. De måste välja de perfekta kläderna, fantastiskt smink, och mycket mer!

 • Fén flirtar i bastun
  Spela
  Fén flirtar i bastun
  Spelat 2467 gånger

  Kommer denna lilla fé att hitta kärleken i sin favoritbastu? Hjälp henne att förbereda sig inför en avkopplande eftermiddag som kan innebära lite romantik i detta magiska onlinebaserade simuleringsspel.

 • Ellies kärleksproblem
  Spela
  Ellies kärleksproblem
  Spelat 11094 gånger

  Dessa två tonåringar är förälskade i varandra men deras kompis är superavundsjuk. Kan du hjälpa dem att bli kära utan att hon får reda på det i det här kysspelet?

 • Skvaller i skolan
  Spela
  Skvaller i skolan
  Spelat 987 gånger

  Robert kom precis tillbaka från en lång utlandsresa och han behöver uppdatera sig om allt som hänt. Följ med honom och hans vänner när de skickar en massa sms i det här interaktiva berättelsespelet. Här vankas mängder med drama, framför allt när Robert får reda på att Kristina har dumpat honom för en annan kille!

 • Love Balls
  Spela
  Love Balls
  Spelat 13612 gånger

  Du kommer definitivt att ha en boll medan du spelar detta fysikbaserade actionspel. Dessa två magiska bollar är kära i varandra. Använd din ritningsförmåga för att skapa linjer och ramper som hjälper dem att nå varandra.

 • Oriental Flirting Game
  Spela
  Oriental Flirting Game
  Spelat 17842 gånger

  Klicka på varje pojke på din väg för att få honom att bli kär i dig snabbare.

 • Emma är otrogen mot Liam
  Spela
  Emma är otrogen mot Liam
  Spelat 1326 gånger

  Emma upplever att det kan vara dags för henne att avsluta sin relation med Liam. Inte minst för att det går en annan snygg kille på samma mattelektioner! Kan du hjälpa Emma att flörta med honom utan att Liam märker det i detta helgalna och romantiska onlinespel? Kärlek kan ligga i luften!

 • Love Tester Deluxe
  Spela
  Love Tester Deluxe
  Spelat 134981 gånger

  Passar du och din kärlek ihop? Testa era namn, stjärntecken och födelsedagar?

 • Love Tester Deluxe 2
  Spela
  Love Tester Deluxe 2
  Spelat 112743 gånger

  Är du och din kärlek menade för varandra? Svaret står skrivet i stjärnorna!

 • Kärlekstest 3
  Spela
  Kärlekstest 3
  Spelat 92622 gånger

  Är det sann kärlek eller kommer den att rinna ut i sanden? Ta reda på det med kärlekstestet som du hittar i det här onlinespelet. Ange ditt namn och namnet på din kärlek och se vad som händer!

 • Isdrottningen gör slut
  Spela
  Isdrottningen gör slut
  Spelat 5523 gånger

  Isdrottningen känner att hennes pojkvän Jack har tappat intresset för henne och hon funderar på att dumpa honom. Kan du hjälpa henne att bestämma sig för vad hon ska göra i det här onlinespelet? Ge henne råd när hon skriver ett avskedsbrev till honom och funderar på att gå vidare med en ny kille.

 • Kyssar på jobbet
  Spela
  Kyssar på jobbet
  Spelat 8424 gånger

  Vänta tills din chef vänder ryggen till och kyss din kollega så länge du kan.

 • Isprinsessans tvillingar
  Spela
  Isprinsessans tvillingar
  Spelat 506 gånger

  Den här prinsessan väntar inte bara ett, utan två barn! Kan du se till att allt är perfekt inför hennes stora dag i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon måste hålla sig lugn medan hon väntar på ambulansen som ska ta henne till sjukhuset.

 • Mirakulös skolkyss
  Spela
  Mirakulös skolkyss
  Spelat 1060 gånger

  De här två tonårssuperhjältarna är kära och redo att hångla i skolkorridoren. Men de vill inte att någon ser dem och heller inte att deras klasskompisar får reda på deras alter egon. Kan du hjälpa dem att hålla deras två hemligheter i tryggt förvar i detta romantiska onlinespel?

 • Isdrottningens bröllopskyss
  Spela
  Isdrottningens bröllopskyss
  Spelat 542 gånger

  Det är isdrottningens bröllopsdag, och hon vill ha en snabb kyss innan ceremonin börjar! Kan du hjälpa henne att kyssa sin snygga brudgum utan att någon annan märker det i det här romantiska onlinespelet?

 • Love Balls 2
  Spela
  Love Balls 2
  Spelat 6076 gånger

  De romantiska bollarna är här igen! Kan du hjälpa dem att hitta varandra i detta fysikbaserade actionspel? De är verkligen på humör för lite smooching!

 • Perfect Date
  Spela
  Perfect Date
  Spelat 7776 gånger

  En perfekt dejt händer inte av sig självt. Du måste ha en plan för att vinna den killen!

 • Kyssar i klassrummet
  Spela
  Kyssar i klassrummet
  Spelat 4281 gånger

  En kyss om dagen ger dig högsta betyg!

 • Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spela
  Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spelat 961 gånger

  Å nej! Någon bröt sig in i bankettsalen och förstörde den prickiga tjejens bröllopsmottagning! Kan du hjälpa den berömda franska superhjälten att snabbt fixa allt innan ceremonin börjar i detta simuleringsspel? Den otäcka skyldige krossade ett fönster, välte över borden, och förstörde till och med bröllopstårtan!

 • Klä drömdejt
  Spela
  Klä drömdejt
  Spelat 25463 gånger

  Hjälp en killtokig tjej att impa på sin kräsna nya vän!

 • Bröllopsdrama
  Spela
  Bröllopsdrama
  Spelat 1375 gånger

  Bröllopsklockorna är planerade att ringa för den här unga bruden idag, men en av hennes vänner är fast besluten att förstöra allt! Vilken tjej kommer att vinna brudgummens hjärta i detta upprörande uppklädnads- och bröllopsspel?

 • Parets kärleksalbum
  Spela
  Parets kärleksalbum
  Spelat 277 gånger

  Det här paret är störtkära i varandra! De har bestämt sig för att fira sin relation genom att skapa ett fenomenalt fotoalbum. Kan du följa med dem in i fotostudion där de ska få sina första bilder för albumet tagna? Du kan välja deras outfits, deras frisyrer och mycket mer i detta onlinebaserade kläd- och designspel!

 • Klä kändisdejt
  Spela
  Klä kändisdejt
  Spelat 101 gånger

  Hur bra är din känsla för stil?

 • Sjöjungfrun flirtar i bastun
  Spela
  Sjöjungfrun flirtar i bastun
  Spelat 3074 gånger

  Tro det eller ej, men den här sjöjungfrun älskar att bada bastu. Kan du hjälpa henne att göra sig redo för en avkopplande dag som dessutom kan bjuda på lite romantik i detta onlinespel? Det finns goda chanser att hon träffar en kille som är pojkvänsmaterial.

 • Alla hjärtans dag: hjältar mot skurkar
  Spela
  Alla hjärtans dag: hjältar mot skurkar
  Spelat 2712 gånger

  Några av dina favorithjältar och favoritskurkar firar Alla hjärtans dag på olika sätt. Som du kanske förstår så gillar inte onda drottningar och superskurkar denna dag, medan prinsessor och riddare älskar den. I det här designspelet får du uppleva två olika sätt att fira årets mest romantiska dag.

 • Kyssar på alla hjärtans dag
  Spela
  Kyssar på alla hjärtans dag
  Spelat 5567 gånger

  Kan du stjäla en kyss utan att någon ser dig på alla hjärtans dag? Tjäna ihop kärlekspoäng, men hom ihåg att skynda dig. Om du bli påkommen kan kvällen sluta med tårar!

 • Prinsessornas kärlek
  Spela
  Prinsessornas kärlek
  Spelat 2234 gånger

  En snygg kille har precis kommit till prinsessornas favoritkafé. Båda vill vinna hans hjärta i det här romantiska kläder-spelet. Hjälp dem att välja perfekta utstyrslar innan han beställer en latte. Vem av prinsessorna är ämnad att bli hans flickvän?

 • Kattromans
  Spela
  Kattromans
  Spelat 938 gånger

  De här förtjusande katterna är kära! Tyvärr finns det många hinder som står mellan dem och deras romans. Kan du hjälpa dem att träffas på var och en av de utmanande nivåerna i detta dynamiska pusselspel?

 • Goldie: Dejt med förälskelsen
  Spela
  Goldie: Dejt med förälskelsen
  Spelat 796 gånger

  Goldie har en dejt med sin förälskelse ikväll, men hon behandlar även sitt ansikte som är fullt av akne! Kan du hjälpa henne att klämma finnarna, för att sedan välja några fantastiska kläder för både henne och för hennes dejt? Hon skulle verkligen uppskatta om du kunde ge henne en hjälpande hand i detta online kläd- och sminkspel.

 • 7 dejter: Andra dejten
  Spela
  7 dejter: Andra dejten
  Spelat 644 gånger

  Millan har många killar att välja bland ... vem av dem ska hon dejta?

 • Ellie: Pojkvänsproblem
  Spela
  Ellie: Pojkvänsproblem
  Spelat 1017 gånger

  Ellie gör sig redo för att pranka sina vänner. Kommer hon att kunna stjäla sina vänners pojkvänner i detta vilda klädspel? Hjälp henne att välja de perfekta kläderna som hjälper henne att vinna killarnas hjärtan.

 • Kärleksreceptet
  Spela
  Kärleksreceptet
  Spelat 572 gånger

  Välj ingredienserna till ditt kärleksrecept.