Please enter your year of birth

Before you can continue you must enter your year of birth

Kategorier

spel

Inga spel hittades.

Om Våra Kärleksspel

Kärleken hänger i luften! Ta rollen som kärleksmäklare i våra kärleksspel. Här finns många gulliga par som behöver din hjälp med att välja ut perfekta kläder till sina kommande dejter. Några av spelen innehåller kluriga pussel, medan andra målar upp scenarion som är riktigt förvirrande eller rentav konstiga. Här får du hindra bröllop från att bli totala katastrofer och hänga med en grottman och rädda hans flickvän i en förhistorisk värld fylld av griniga dinosaurier!

Vilka är de mest populära Kärlek Spelen?

 1. Kärlekstest 3
 2. Love Balls
 3. Love Tester
 4. Real Love Tester
 5. High School Crush
 6. Isdrottningens förstörda bröllop
 7. De kungliga paren i Paris
 8. Love Test
 9. Love Pins
 10. Isprinsessans tvillingar

Vilka är de bästa Kärlek Spelen till mobil?

 1. Love Tester
 2. Kärlekstest 3
 3. Real Love Tester
 4. Isdrottningens förstörda bröllop
 5. Love Test

Vilka är de senaste Kärlek Spelen?

De och många andra situationer får du stöta på i de här gratis onlinespelen. Hjälp till att styra upp kvällar som är perfekta för romans i datingspelen innan du kollar in Love Tester. Det är inspirerat av arkadmaskiner som varit populära i nästan ett århundrade, och kan kanske hjälpa dig att få ordning på ditt eget kärleksliv. Se bara till att du tar resultaten med en nypa salt. Kärlek är trots allt ingen exakt vetenskap!

Om du letar efter spel som både är supergulliga och superklurig kan du ge dig på ett kyss-spel. Kan du hjälpa unga kungligheter och universitetsstudenter hångla lite utan att någon märker?