Modespel

 • Dove Bal Dolly Klä Upp Sig
  Spela
  Dove Bal Dolly Klä Upp Sig
  Spelat 1449 gånger

  Dove ska gå på balen men hon har ingen aning om vad hon ska ha på sig. Lyckligtvis har hon flertalet presentboxar fyllda med fantastiska kläder och assessorer. Hjälp henne leta igenom dem i detta makeover spel.

 • Sportlov bästa vänner
  Spela
  Sportlov bästa vänner
  Spelat 3502 gånger

  Sportlovet är snart här, och dessa tre bästa vänner är redo att testa de bästa stilarna för säsongen. Kan du hjälpa dem att välja några fantastiska kläder att bära, och mycket mer, i detta online kläd- och designspel?

 • Skodesigner
  Spela
  Skodesigner
  Spelat 555 gånger

  Den här upptagna designern har en massa olika projekt att jobba med. Hon behöver verkligen din hjälp i detta onlinebaserade designspel! Följ med henne in studion där hon skapar sin nya fantastiska skokollektion. Ge henne några goda råd medan hon designar allt från klassiskt högklackat till skor som är helt extrema!

 • Skurkar vs prinsessor: skolmode
  Spela
  Skurkar vs prinsessor: skolmode
  Spelat 850 gånger

  Fyra skurkar. Fyra prinsessor. Vilken grupp kommer att gå segrande ur striden i detta onlinebaserade klädspel? Samarbeta med båda sidorna medan de tävlar om att få styra skolan med några helt fantastiska frisyrer, kläder och mycket mer!

 • Spa på stranden
  Spela
  Spa på stranden
  Spelat 2366 gånger

  Detta modelejon anlände precis till en exklusiv badort. Kan du hjälpa henne att koppla av i sitt lyxiga spa i detta onlinebaserade simuleringsspel? Hon vill njuta av jacuzzin, få en pedikyr och mycket mer.

 • Isdrottningens modedag
  Spela
  Isdrottningens modedag
  Spelat 703 gånger

  Den här drottningen är helt klart en fashionista men hon har ingen aning om vad hon ska ha på sig idag. Ta en titt i hennes garderob och välj en fantastisk utstyrsel i det här mode- och kläder-spelet.

 • Elizas neonfrisyr
  Spela
  Elizas neonfrisyr
  Spelat 7394 gånger

  Eliza nästa frisyr ska få henna att glimra! Följ med det moderna modelejonet när hon skapar ett ny look som är både livlig och spännande i detta makeover-spel. Hon vill färga håret i massor av fantastiska färger.

 • Kändisarnas modetävling
  Spela
  Kändisarnas modetävling
  Spelat 4716 gånger

  Vilken av dessa berömda kändisar äger scenen i detta online kläd- och designspel? Du måste hjälpa var och en att skapa den perfekta stilen innan det är dags för dem att delta i en helt fantastisk modetävling.

 • Isdrottningens makeover
  Spela
  Isdrottningens makeover
  Spelat 1164 gånger

  Isdrottningen funderar på att prova en ny stil. Kan du hjälpa henne att skapa en i detta onlinebaserade makeover-spel? Du kan välja ut några fenomenala nya kläder till henne, och dessutom en ny frisyr. Men först måste du se till att hon blir av med sin akne!

 • Kändisarnas livsstil
  Spela
  Kändisarnas livsstil
  Spelat 5531 gånger

  Den här modemedvetna tjejen har alltid undrat hur det är att vara en kändis. Följ med henne när hon nu ska lära sig mer om deras livsstil i detta klädspel. Kan du hjälpa henne att efterlikna en världsberömd sångerska eller skådespelerska efter att hon har designat några riktigt coola kläder?

 • Skolstart: Uniformfri dag
  Spela
  Skolstart: Uniformfri dag
  Spelat 1586 gånger

  Den uniformfria dagen infaller den här veckan och dessa fyra vänner vill vara redo! De kan knappt vänta på att få visa upp sina favoritstilar. Kan du hjälpa dem att skapa de perfekta lookerna i detta kläd- och designspel? Du kan dessutom välja deras kläder, skor och accessoarer!

 • Moderna nagellack
  Spela
  Moderna nagellack
  Spelat 806 gånger

  Du kan skapa en mängd fantastiska stilar i nagelsalongen i detta onlinebaserade makeover-spel. Låt fantasin flöda fritt när du experimenterar med en massa olika färger och typer av nagellack. Men först måste du ge dina kunder en snabb manikyr.

 • Dove Runway Dolly Dress Up
  Spela
  Dove Runway Dolly Dress Up
  Spelat 687 gånger

  Den unga modellen vill se fantastisk ut för den kommande modeshowen. Hjälp henne att se igenom presenterna och skapa en grymt bra ensemble i detta utklädningsspel.

 • Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spela
  Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spelat 1788 gånger

  Å nej! Någon bröt sig in i bankettsalen och förstörde den prickiga tjejens bröllopsmottagning! Kan du hjälpa den berömda franska superhjälten att snabbt fixa allt innan ceremonin börjar i detta simuleringsspel? Den otäcka skyldige krossade ett fönster, välte över borden, och förstörde till och med bröllopstårtan!

 • Prinsessornas favoritmodemärken
  Spela
  Prinsessornas favoritmodemärken
  Spelat 12179 gånger

  Dessa tre prinsessor älskar ett särskilt modemärke. En gillar Prada. En annan kan inte få nog av Guccis alla fantastiska klänningar och utstyrslar. Den tredje prinsessan tycker Chanel är hur coolt som helst. Följ med när de shoppar sina favoritmärken i det här onlinespelet för tjejer.

 • Prom at the Princess College
  Spela
  Prom at the Princess College
  Spelat 1378 gånger

  Det är bal imorgon, och de här kungligheterna har inte hunnit förbereda sig! Kan du hjälpa dem göra sig i ordning för en oförglömlig kväll i Prom at the Princess College?

  De måste hitta de perfekta klänningarna, skorna och accessoarerna! Hjälp de sex prinsessorna hitta perfekta utstyrslar i det här prinsesspelet.

  Back to School: Princesses Rush och High School Prom är andra välja kläder-spel som du kommer älska!

  Kontroller

  • FLYTTA PÅ MUSEN för att välja plagg åt prinsessorna.
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem.
 • Kawaii-avatarer: Ängel eller demon
  Spela
  Kawaii-avatarer: Ängel eller demon
  Spelat 468 gånger

  Du kan skapa en fenomenal ängel eller en dristig demon i detta onlinebaserade designspel. Gör fler storslagna outfits åt dem som är både supergulliga och beständigt bedårande.

 • Princesses: Galaxy Crush
  Spela
  Princesses: Galaxy Crush
  Spelat 721 gånger

  De unga kungligheterna i Princesses: Galaxy Crush försöker få till lite nya stilar som inte är av denna värld! I det här klädspelet hjälper du dem att testa nya kläder och nytt smink! Kan du skapa spännande stilar till alla fyra prinsessor, med coola kläder och fantastiska accessoarer?

  Gillar du smink- och prinsesspel? I så fall borde du prova Ellie: Get Ready With Me, Back to School: Princesses Rush och Princesses: Future Fashion.

  Spelkontroller

  • VÄNSTERKLICKA för att välja smink, kläder med mera till prinsessorna.
 • Eliza's himmelska bröllopet
  Spela
  Eliza's himmelska bröllopet
  Spelat 3591 gånger

  Eliza hoppas att hennes bröllopsdag kommer att vara riktigt himmelsk. Samarbeta med medlemmarna i hennes brudgrupp medan de hjälper henne att skapa en riktigt underbar dag i detta klädspel online. De måste välja de perfekta kläderna, fantastiskt smink, och mycket mer!

 • Prinsessornas skolmode
  Spela
  Prinsessornas skolmode
  Spelat 3196 gånger

  När det handlar om mode vill de här tre prinsessorna vara bäst i klassen. Kan du hjälpa dem att hitta söta utstyrslar och snygga frisyrer som gör att prinsessorna regerar i skolan med stil? Följ med dem i det här skolcoola kläder-spelet.

 • Året runt fashionista: Lockigt
  Spela
  Året runt fashionista: Lockigt
  Spelat 2380 gånger

  Denna lockiga fashionistan sätter ihop några stilar som gör hela hennes år mer spännande! Hon har skapat ett tema för varje månad i detta klä-upp och designspel för tjejer. Kan du hjälpa henne att lägga ihop några outfits som kommer att bli perfekta för en modern mars, en mystisk maj och mer? När du är klar vill hon ta några bilder och montera dem i en cool kalender.

 • Prinsessornas fashionistatävling
  Spela
  Prinsessornas fashionistatävling
  Spelat 1885 gånger

  Vem av dessa berömda prinsessor kommer att vinna tävlingen? Se vem som förtjänar att bli den coolaste fashionistan av dem alla i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Prinsessans röda mattan-kollektion
  Spela
  Prinsessans röda mattan-kollektion
  Spelat 3386 gånger

  Den här prinsessan jobbar också som modedesigner och hon har precis gjort klart sin kollektion för röda mattan. Hon vill själv ha på sig så många klänningar och andra kläder som möjligt under den kommande modeshowen, och hon kommer även att samarbeta med två modeller. Kan du hjälpa dem att göra sig redo för den fantastiska kvällen i det här onlinespelet för tjejer?

 • Parets kärleksalbum
  Spela
  Parets kärleksalbum
  Spelat 457 gånger

  Det här paret är störtkära i varandra! De har bestämt sig för att fira sin relation genom att skapa ett fenomenalt fotoalbum. Kan du följa med dem in i fotostudion där de ska få sina första bilder för albumet tagna? Du kan välja deras outfits, deras frisyrer och mycket mer i detta onlinebaserade kläd- och designspel!

 • Prinsessorna på skönhetstävling
  Spela
  Prinsessorna på skönhetstävling
  Spelat 8711 gånger

  Alla de tre prinsessorna vill vinna skönhetstävlingen Miss College Pageant. Hjälp dem att välja rätt klänningar och accessoarer. Dina modekunskaper kommer att avgöra vem som vinner i det här makeover-spelet.

 • Enhörningsfrisyrer
  Spela
  Enhörningsfrisyrer
  Spelat 338 gånger

  Den här tjejen älskar verkligen enhörningar och har funderat på att fixa en helt ny frisyr. Hon är på jakt efter något som är allt annat än konventionellt! Kan du hjälpa henne att skapa en look som är helt magisk i detta makeover-spel?

 • Ledigt mode för helgen
  Spela
  Ledigt mode för helgen
  Spelat 3922 gånger

  Dessa två snygga tjejer ska prova på en ledig stil i helgen. Kan du hjälpa dem att bestämma vilka bekväma och avslappnande utstyrslar de ska på sig i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Prinsessornas designertävling
  Spela
  Prinsessornas designertävling
  Spelat 1701 gånger

  Två prinsessor deltar, en prinsessa står kvar! Dessa två kungliga modedesigners ska tävla i det här onlinespelet. Vem kommer att vinna när deras stil- och accessoarskickligheter genomgår det ultimata testet i den här häftiga och heltrendiga tävlingen?

 • Isdrottningens förstörda bröllop
  Spela
  Isdrottningens förstörda bröllop
  Spelat 1460 gånger

  Isdrottningen bryter ihop i tårar för att någon nyss vandaliserade hennes bröllop! De rev ner entréhallen, förstörde hennes tårta och sabbade till och med hennes klänning! Kan du hjälpa henne att fixa allt innan gästerna anländer i detta simuleringsspel? Det finns fortfarande tid till att få hennes livs största dag på rätt spår igen!

 • Mirakulös hjälten: Rivaler i design
  Spela
  Mirakulös hjälten: Rivaler i design
  Spelat 652 gånger

  Att skapa dessa kläder kan vara en av superhjältens största äventyr hittills! Kommer hon att kunna överträffa sin rival i detta tidshanterings- och designspel? Samarbeta med henne medan hon skapar tre olika och mycket unika klänningar som alla har ett coolt tema. Hon måste använda symaskinen medan hennes rival är upptagen med sitt eget designprojekt.

 • Gravida Prinsessornas Mode
  Spela
  Gravida Prinsessornas Mode
  Spelat 2030 gånger

  Vem av dessa gravida prinsessor är mest rättvis i landet? Det är dags att fatta beslut i detta klä-upp-dig-spel för tjejer. De kommer att gå upp mot varandra i babybula i en modetävling. De behöver din hjälp för att välja rätt klänningar, skor och mycket mer.

 • Prinsessor på modetävling
  Spela
  Prinsessor på modetävling
  Spelat 6861 gånger

  Tre prinsessor på en modevisning. Vem kommer att vinna den här spännande modetävlingen? Det är upp till dig! Designa dessa kungliga tävlandens kläder och välj deras frisyrer innan de visar upp sig i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Prinsessornas hippiekläder
  Spela
  Prinsessornas hippiekläder
  Spelat 3635 gånger

  Fem prinsessor kollar in coola stilar från 60-talet. Hjälp dem att skapa några fantastiska retroutstyrslar som är helt "flower power" i det här kläder- och designspelet för tjejer.

 • Bästa vänner i Paris
  Spela
  Bästa vänner i Paris
  Spelat 994 gånger

  Dessa tre bästa vänner har verkligen njutit av sin resa till Paris. De har kollat in alla senaste modetrenderna. Kan du hjälpa dem att välja några coola kläder innan de tar ett foto och använder det för att göra ett vykort i detta kläd- och designspel?

 • Carley Queen: Rolig tatuering
  Spela
  Carley Queen: Rolig tatuering
  Spelat 300 gånger

  Carleys tatueringar har gjort henne riktigt berömd. Hon har visat upp dem i många tidningar. Kan du hjälpa henne med hennes senaste design i detta onlinebaserade simuleringsspel? Hennes nästa tatuering kommer att bli riktigt storslagen!

 • Ellie som modepolis
  Spela
  Ellie som modepolis
  Spelat 1998 gånger

  Ellie har tagit sin nya roll som medlem i modepolisen lite väl allvarligt! Hon har precis tagit fast tre tjejer anklagade för beklämmande brott mot modelagarna! Kan du hjälpa Ellie att skapa några fantastiska nya stilar åt dem i detta kläd- och designspel?