Modespel

 • Ellie hos tungläkaren
  Spela
  Ellie hos tungläkaren
  Spelat 3117 gånger

  Usch! Vad hände med Ellies tunga?! Vi måste se till att köra henne till vårdcentralen, och snabbt, i detta sjukvårdssimuleringsspel. Kan du följa med henne in i undersökningsrummet och försöka ta reda på hur man ska behandla hennes märkliga åkomma?

 • Dove Bal Dolly Klä Upp Sig
  Spela
  Dove Bal Dolly Klä Upp Sig
  Spelat 395 gånger

  Dove ska gå på balen men hon har ingen aning om vad hon ska ha på sig. Lyckligtvis har hon flertalet presentboxar fyllda med fantastiska kläder och assessorer. Hjälp henne leta igenom dem i detta makeover spel.

 • Året runt fashionista: Lockigt
  Spela
  Året runt fashionista: Lockigt
  Spelat 1665 gånger

  Denna lockiga fashionistan sätter ihop några stilar som gör hela hennes år mer spännande! Hon har skapat ett tema för varje månad i detta klä-upp och designspel för tjejer. Kan du hjälpa henne att lägga ihop några outfits som kommer att bli perfekta för en modern mars, en mystisk maj och mer? När du är klar vill hon ta några bilder och montera dem i en cool kalender.

 • Mirakulös hjälten: Rivaler i design
  Spela
  Mirakulös hjälten: Rivaler i design
  Spelat 431 gånger

  Att skapa dessa kläder kan vara en av superhjältens största äventyr hittills! Kommer hon att kunna överträffa sin rival i detta tidshanterings- och designspel? Samarbeta med henne medan hon skapar tre olika och mycket unika klänningar som alla har ett coolt tema. Hon måste använda symaskinen medan hennes rival är upptagen med sitt eget designprojekt.

 • Prinsessorna tittar på gatukonst
  Spela
  Prinsessorna tittar på gatukonst
  Spelat 439 gånger

  I kväll tänker dessa snygga prinsessor kolla in den allra senaste gatukonsten i det här trendiga grannskapet. Naturligtvis behöver de skaffa helt fantastiska kläder. Kan du hjälpa dem att skapa två coola pojkflicke-outfits i detta klädspel?

 • Kawaii-avatarer: Ängel eller demon
  Spela
  Kawaii-avatarer: Ängel eller demon
  Spelat 361 gånger

  Du kan skapa en fenomenal ängel eller en dristig demon i detta onlinebaserade designspel. Gör fler storslagna outfits åt dem som är både supergulliga och beständigt bedårande.

 • Eliza's himmelska bröllopet
  Spela
  Eliza's himmelska bröllopet
  Spelat 2608 gånger

  Eliza hoppas att hennes bröllopsdag kommer att vara riktigt himmelsk. Samarbeta med medlemmarna i hennes brudgrupp medan de hjälper henne att skapa en riktigt underbar dag i detta klädspel online. De måste välja de perfekta kläderna, fantastiskt smink, och mycket mer!

 • Modedesigngala
  Spela
  Modedesigngala
  Spelat 897 gånger

  En av årets viktigaste modehändelser är snart här i detta onlinebaserade klädspel! Kan du hjälpa de här fyra modellerna att förbereda sig? De behöver snabbt fixa till håret, bestämma sig för några eleganta accessoarer och välja de perfekta kläderna.

 • Prinsessornas favoritmodemärken
  Spela
  Prinsessornas favoritmodemärken
  Spelat 11948 gånger

  Dessa tre prinsessor älskar ett särskilt modemärke. En gillar Prada. En annan kan inte få nog av Guccis alla fantastiska klänningar och utstyrslar. Den tredje prinsessan tycker Chanel är hur coolt som helst. Följ med när de shoppar sina favoritmärken i det här onlinespelet för tjejer.

 • Isdrottningens modedag
  Spela
  Isdrottningens modedag
  Spelat 582 gånger

  Den här drottningen är helt klart en fashionista men hon har ingen aning om vad hon ska ha på sig idag. Ta en titt i hennes garderob och välj en fantastisk utstyrsel i det här mode- och kläder-spelet.

 • Dove Runway Dolly Dress Up
  Spela
  Dove Runway Dolly Dress Up
  Spelat 611 gånger

  Den unga modellen vill se fantastisk ut för den kommande modeshowen. Hjälp henne att se igenom presenterna och skapa en grymt bra ensemble i detta utklädningsspel.

 • Mode för rockturné
  Spela
  Mode för rockturné
  Spelat 1273 gånger

  Den här tjejen behöver en riktigt enastående outfit för att övertyga sina vänner om att de ska starta ett rockband ihop. Kan du hjälpa henne att sätta samman riktigt rockiga kläder i detta onlinebaserade klädspel? Om hon lyckas kommer hennes bandkompisar också att behöva några coola outfits!

 • Sjöjungfrun & Eliza: Onlinestjärna
  Spela
  Sjöjungfrun & Eliza: Onlinestjärna
  Spelat 449 gånger

  Sjöjungfru-prinsessan och Eliza jobbar med sina nästkommande uppdateringar för sin favorit app för sociala medier. Kan du hjälpa dem att välja ut några coola kläder, lite smink, och mer, i detta kläd- och designspel? Du kan även dekorera deras bilder med fantastiska virtuella klistermärken innan de postar dem online.

 • Moderna nagellack
  Spela
  Moderna nagellack
  Spelat 731 gånger

  Du kan skapa en mängd fantastiska stilar i nagelsalongen i detta onlinebaserade makeover-spel. Låt fantasin flöda fritt när du experimenterar med en massa olika färger och typer av nagellack. Men först måste du ge dina kunder en snabb manikyr.

 • Prinsessorna på bebispromenad
  Spela
  Prinsessorna på bebispromenad
  Spelat 1523 gånger

  Dessa fyra modemedvetna prinsessor väntar ivrigt på att gå ut med sina barn. Kan du hjälpa dem att välja ut några härliga kläder innan de ger sig iväg? De tänker använda några bärstolar i stället för barnvagnar.

 • Skurkarnas modetrender
  Spela
  Skurkarnas modetrender
  Spelat 5378 gånger

  Även berömda skurkar vill hålla koll på de senaste stilarna och trenderna! Välj din favorit och hjälp henne att välja en ny utstyrsel och fantastiska accessoarer i det här härligt ondskefulla kläder-spelet för tjejer.

 • Skodesigner
  Spela
  Skodesigner
  Spelat 453 gånger

  Den här upptagna designern har en massa olika projekt att jobba med. Hon behöver verkligen din hjälp i detta onlinebaserade designspel! Följ med henne in studion där hon skapar sin nya fantastiska skokollektion. Ge henne några goda råd medan hon designar allt från klassiskt högklackat till skor som är helt extrema!

 • Isdrottningens makeover
  Spela
  Isdrottningens makeover
  Spelat 922 gånger

  Isdrottningen funderar på att prova en ny stil. Kan du hjälpa henne att skapa en i detta onlinebaserade makeover-spel? Du kan välja ut några fenomenala nya kläder till henne, och dessutom en ny frisyr. Men först måste du se till att hon blir av med sin akne!

 • Isdrottningens bröllopskyss
  Spela
  Isdrottningens bröllopskyss
  Spelat 626 gånger

  Det är isdrottningens bröllopsdag, och hon vill ha en snabb kyss innan ceremonin börjar! Kan du hjälpa henne att kyssa sin snygga brudgum utan att någon annan märker det i det här romantiska onlinespelet?

 • Barnens sovrumsinredning
  Spela
  Barnens sovrumsinredning
  Spelat 541 gånger

  Det här sovrummet är ganska tråkigt. Men tapeten är verkligen färgstark! Kan du fylla den med en massa coola möbler och andra saker som passar helt perfekt för barn i detta onlinebaserade designspel? Låt fantasin flöda fritt!

 • Elizas neonfrisyr
  Spela
  Elizas neonfrisyr
  Spelat 5553 gånger

  Eliza nästa frisyr ska få henna att glimra! Följ med det moderna modelejonet när hon skapar ett ny look som är både livlig och spännande i detta makeover-spel. Hon vill färga håret i massor av fantastiska färger.

 • Parets kärleksalbum
  Spela
  Parets kärleksalbum
  Spelat 292 gånger

  Det här paret är störtkära i varandra! De har bestämt sig för att fira sin relation genom att skapa ett fenomenalt fotoalbum. Kan du följa med dem in i fotostudion där de ska få sina första bilder för albumet tagna? Du kan välja deras outfits, deras frisyrer och mycket mer i detta onlinebaserade kläd- och designspel!

 • Prinsessans resehistorier: Stadssemester
  Spela
  Prinsessans resehistorier: Stadssemester
  Spelat 823 gånger

  Denna prinsessa saknar alla sina kungliga vänner som nyligen flyttade till New York City. Därför bestämde hon sig för att besöka dem i detta kläd- och rese-simuleringsspel. Kan du hjälpa henne och hennes prinsessor att bestämma sig vad de ska ha på sig innan de kollar in några av de coolaste platserna på Manhattan?

 • Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spela
  Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spelat 1351 gånger

  Å nej! Någon bröt sig in i bankettsalen och förstörde den prickiga tjejens bröllopsmottagning! Kan du hjälpa den berömda franska superhjälten att snabbt fixa allt innan ceremonin börjar i detta simuleringsspel? Den otäcka skyldige krossade ett fönster, välte över borden, och förstörde till och med bröllopstårtan!

 • Ellie som modepolis
  Spela
  Ellie som modepolis
  Spelat 1562 gånger

  Ellie har tagit sin nya roll som medlem i modepolisen lite väl allvarligt! Hon har precis tagit fast tre tjejer anklagade för beklämmande brott mot modelagarna! Kan du hjälpa Ellie att skapa några fantastiska nya stilar åt dem i detta kläd- och designspel?

 • Mirakulösa hjältegarderoben
  Spela
  Mirakulösa hjältegarderoben
  Spelat 475 gånger

  Det finns massor av fantastiska outfits och tillbehör i denna superhjältes garderob. De är överallt där inne, men! Kan du hjälpa henne att snabbt organisera allt i detta spel för dolda objekt och tidhantering? Hon har inte mycket tid på sig förrän hon behöver påbörja sitt nästa spännande äventyr.

 • Kändisarnas livsstil
  Spela
  Kändisarnas livsstil
  Spelat 4242 gånger

  Den här modemedvetna tjejen har alltid undrat hur det är att vara en kändis. Följ med henne när hon nu ska lära sig mer om deras livsstil i detta klädspel. Kan du hjälpa henne att efterlikna en världsberömd sångerska eller skådespelerska efter att hon har designat några riktigt coola kläder?

 • Prinsessan är galavärd
  Spela
  Prinsessan är galavärd
  Spelat 1547 gånger

  Den här prinsessan är värd för en modefest ikväll och hon vill att hennes kläder ska vara helt perfekta. Vad ska hon ha på sig? Hjälp henne att välja den perfekta utstyrseln i det här eleganta kläder-spelet för tjejer.

 • Stildesigner: Boho vs Grunge
  Spela
  Stildesigner: Boho vs Grunge
  Spelat 4630 gånger

  Dessa två snygga tjejer gillar två helt olika scener. En gillar verkligen boho saker medan den andra verkligen gillar grunge musik. Följ med dem medan de provar lite coolt smink och coola kläder som representerar deras fantastiska personligheter och hobbyer i detta onlinespel för tjejer.

 • Prinsessor på modetävling
  Spela
  Prinsessor på modetävling
  Spelat 6702 gånger

  Tre prinsessor på en modevisning. Vem kommer att vinna den här spännande modetävlingen? Det är upp till dig! Designa dessa kungliga tävlandens kläder och välj deras frisyrer innan de visar upp sig i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Sportlov bästa vänner
  Spela
  Sportlov bästa vänner
  Spelat 2664 gånger

  Sportlovet är snart här, och dessa tre bästa vänner är redo att testa de bästa stilarna för säsongen. Kan du hjälpa dem att välja några fantastiska kläder att bära, och mycket mer, i detta online kläd- och designspel?

 • Kändisarnas modetävling
  Spela
  Kändisarnas modetävling
  Spelat 3996 gånger

  Vilken av dessa berömda kändisar äger scenen i detta online kläd- och designspel? Du måste hjälpa var och en att skapa den perfekta stilen innan det är dags för dem att delta i en helt fantastisk modetävling.

 • Skolstart: Uniformfri dag
  Spela
  Skolstart: Uniformfri dag
  Spelat 935 gånger

  Den uniformfria dagen infaller den här veckan och dessa fyra vänner vill vara redo! De kan knappt vänta på att få visa upp sina favoritstilar. Kan du hjälpa dem att skapa de perfekta lookerna i detta kläd- och designspel? Du kan dessutom välja deras kläder, skor och accessoarer!

 • Prinsessornas modefavoriter
  Spela
  Prinsessornas modefavoriter
  Spelat 2006 gånger

  Dessa prinsessor älskar mode och alla tre har en stil som är helt unik. Därför har de bestämt sig för att hjälpa till med en artikel i ett magasin som visar upp deras favoritkläder. Den ena prinsessan är en pojkflicka, den andra är snobbig och den tredje föredrar en ledig stil och bekväma jeans. Kan du hjälpa dem att göra sig redo för fotograferingen i det här kläder-spelet online?

 • Prinsessor i Kawaii
  Spela
  Prinsessor i Kawaii
  Spelat 655 gånger

  De här tre prinsessorna kan knappt vänta på att få kolla in de coolaste stilarna från Japan och använda dem medan de skapar nya skoluniformer! Kan du hjälpa dem att få fram en ny Kawaii-inspirerad look i detta kläd- och designspel? Du får välja deras kläder, deras smink och mycket mer!

 • Takfest innan konserten
  Spela
  Takfest innan konserten
  Spelat 1073 gånger

  Ikväll är det en stor konsert, och de här modemedvetna tjejerna ska på en takfest innan den kör igång. Kan du hjälpa dem att välja ut några fantastiska kläder och accessoarer innan deras supercoola kväll börjar i detta kläd- och designspel?