Hårfrisörspel

 • Gör dig redo med Ellie
  Spela
  Gör dig redo med Ellie
  Spelat 132501 gånger

  Ellie ser alltid helt fantastisk ut. Vad är hennes hemlighet? Ta reda på det i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon gör sig redo en ny rolig dag. Hon kommer att ge dig massvis med coola modetips medan hon sätter på sig sminket och väljer kläder.

 • Den polynesiska prinsessans frisyr
  Spela
  Den polynesiska prinsessans frisyr
  Spelat 20569 gånger

  Den här polynesiska prinsessans hår är hur rufsigt som helst! Ge henne en snabb makeover i det här spelet för tjejer. Kamma hennes hår och skapa en helt ny stil åt henne. Du kan dessutom ge henne helcoola slingor!

 • Tillbaka till skolan: Prinsess-stress
  Spela
  Tillbaka till skolan: Prinsess-stress
  Spelat 55505 gånger
 • Elizas neonfrisyr
  Spela
  Elizas neonfrisyr
  Spelat 7356 gånger

  Eliza nästa frisyr ska få henna att glimra! Följ med det moderna modelejonet när hon skapar ett ny look som är både livlig och spännande i detta makeover-spel. Hon vill färga håret i massor av fantastiska färger.

 • Latinoprinsessans frisyr
  Spela
  Latinoprinsessans frisyr
  Spelat 3648 gånger

  Den här prinsessans frisyr har blivit lite stökig. Kan du hjälpa henne att göra sig av med sina tovor och skapa en fantastisk frisyr åt henne i det här makeover-spelet för tjejer?

 • Hårexpert
  Spela
  Hårexpert
  Spelat 1016 gånger

  Så mycket hår, så lite tid. Det är i salongen det händer!

 • Klipp Kleopatras hår
  Spela
  Klipp Kleopatras hår
  Spelat 2310 gånger

  Kleopatras hår är helt rörigt. Hjälp henne att skapa en ny frisyr i det här onlinespelet. Trassla upp hennes lockar innan du börjar klippa hennes hår.

 • Skönheten: Nya tjejen i skolan
  Spela
  Skönheten: Nya tjejen i skolan
  Spelat 1491 gånger

  Skönheten flyttade bara till en ny stad, och hennes första skoldag är snart här. Kan du hjälpa henne att klä upp sig för att imponera i detta onlinespel? Hon kommer att samarbeta med sin nya vän Aura för att skapa några fantastiska stilar.

 • Den mörka drottningens frisyrer
  Spela
  Den mörka drottningens frisyrer
  Spelat 1059 gånger

  Det är ditt ansvar att klippa, stajla och färga den här onda härskarinnans hår, så se till att du är försiktig med saxen! De goda nyheterna är att hennes hår magiskt kommer att växa tillbaka om du råkar göra ett misstag.

 • Prinsessan i framtiden
  Spela
  Prinsessan i framtiden
  Spelat 40251 gånger

  Framtiden är oerhört konstig när du är en prinsessa från det förflutna. Kan du hjälpa den här unga kungligheten att anpassa sig till livet 2017? Hon måste uppdatera sin stil innan hon börjar leta efter sitt kungarike i det här tidlösa kläder-spelet.

 • Bebisen Hanna: Hårvård
  Spela
  Bebisen Hanna: Hårvård
  Spelat 2572 gånger

  Den här tjejen behöver klippa håret, men hon är ganska vild! Kan du ge henne en ny frisyr?

 • Hårdesign
  Spela
  Hårdesign
  Spelat 38619 gånger

  Det är fullt upp på detta spa och den här tjejen letar efter en helt ny stil. Hjälp henne med snabb makeover innan du väljer en ny frisyr åt henne och lite fantastiskt smink också.

 • Enhörningsfrisyrer
  Spela
  Enhörningsfrisyrer
  Spelat 337 gånger

  Den här tjejen älskar verkligen enhörningar och har funderat på att fixa en helt ny frisyr. Hon är på jakt efter något som är allt annat än konventionellt! Kan du hjälpa henne att skapa en look som är helt magisk i detta makeover-spel?

 • Makeover för coola killar
  Spela
  Makeover för coola killar
  Spelat 1979 gånger

  Den här coola killen har låtit skägget växa vilt och det är verkligen dags för en makeover. Kan du trimma skägget och fixa håret hos frisören? Han behöver verkligen din hjälp för att hitta den rätta stilen i det här makeover-spelet online.

 • Prinsessans frisyr
  Spela
  Prinsessans frisyr
  Spelat 2453 gånger

  Ett sådant vilt hår! Hjälp prinsessan att tämja sitt vilda hår och skapa en stil som får folk att vända sig efter henne!

 • Beauty Salon Designer
  Spela
  Beauty Salon Designer
  Spelat 339 gånger

  Ge den sprillans nya salongen din personliga stil! Ställ ut möbler och fyll hyllorna med de bästa produkterna!

 • Söta tjejers salong
  Spela
  Söta tjejers salong
  Spelat 761 gånger

  Den här tjejen vill testa nya heltokiga frisyrer. Stig in i salongen och se vad du kan göra i det här makeover-spelet. Trimma hennes hår, färga det lite och få det att se helt fantastiskt ut.

 • Söt fiskbensfläta
  Spela
  Söt fiskbensfläta
  Spelat 621 gånger

  Det är superkul att utforma och skapa en fiskbensfläta. Det här söta tjejspelet kan du ha kul med i många timmar!

 • Cleopatra: Real Haircuts
  Spela
  Cleopatra: Real Haircuts
  Spelat 948 gånger

  En av Egyptens största ledare söker efter ett helt nytt utseende. Kan du hjälpa henne att designa en riktigt adelsfrisyr i detta makeover spel för tjejer? Hon låter håret växa vilt så att du måste trimma hennes lockar och färga dem i en eller flera nya färger. Ge Cleopatra en cool frisyr som kommer att imponera på hela hennes imperium, och välj några fantastiska accessoarer till henne också.

 • Isprinsessan: Rejäla frisyrer
  Spela
  Isprinsessan: Rejäla frisyrer
  Spelat 1420 gånger

  Den här prinsessan behandlar ett dåligt färgningsjobb. Faktum är att hennes hår är ett totalt vrak! Kan du hjälpa henne att få ordning på det i detta förtrollande simulationsspel? Du behöver trimma hennes hår, färga om det i en ny färg och stila upp det.

 • En ny början: ledsen till fantastisk
  Spela
  En ny början: ledsen till fantastisk
  Spelat 11872 gånger

  Den här stackars tjejen har precis dumpats av pojkvännen och hon mår riktigt dåligt. Kan du hjälpa henne att komma över honom i det här makeover-spelet online? Följ med när hon torkar sina ögon och kämpar för att känna sig självsäker och fantastisk igen.

 • Gör om frisyren
  Spela
  Gör om frisyren
  Spelat 5329 gånger

  Välj en modell och gör han och din pojkvän lika.

 • Sjöjungfruprinsessans riktiga frisyrer
  Spela
  Sjöjungfruprinsessans riktiga frisyrer
  Spelat 4139 gånger

  Den vackra unga sjöjungfrun behöver din hjälp nu på en gång! Hennes hår är en enda stor röra och hon måste snart vara på en speciell händelse. Använd din kreativitet och stajla hennes hår i Sjöjungfruprinsessans riktiga frisyrer.

 • Jessie New Year #Glam Hairstyles
  Spela
  Jessie New Year #Glam Hairstyles
  Spelat 1137 gånger

  ”Nytt år, nytt jag” brukar det heta. Häng med den här modemedvetna tjejen medan hon letar efter den perfekta stilen för det nya året i Jessie New Year #Glam Hairstyles.

  Det duger inte med vilken frisyr som helst. Jessie vill prova tre olika stycken! Blir det en kreativ frisyr? Eller kanske någonting lite mer klassiskt? Välj och vraka i det här makeoverspelet.

  Letar du efter fler frisörspel? Prova Little Mermaid Hair Salon och Eliza's Neon Hairstyle.

  Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att välja saker åt Jessie. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem i hennes nästa frisyr.

   

 • Snyggt Paris-mode
  Spela
  Snyggt Paris-mode
  Spelat 355 gånger

  Den här tjejen bor i Paris. Hon tycker sig inte vara särskilt moderiktig men en reporter från ett populärt modemagasin vill prata med henne om hennes gulliga garderob. Kan du hjälpa henne att förbereda sig inför intervjun i det här onlinespelet för tjejer?

 • Sleeping Princess Real Haircuts
  Spela
  Sleeping Princess Real Haircuts
  Spelat 6115 gånger

  Den vackra prinsessan behöver en ny frisyr men inte vilken frisyr som helst! Hon vill att du ska skapa en frisyr som gör den andra prinsessan avundsjuk och som gör att prinsen blir kär i henne.

 • Jessie's Eleganta Frisyrer
  Spela
  Jessie's Eleganta Frisyrer
  Spelat 844 gånger

  Det var ett tag sedan Jessie klippte sitt hår senast. Följ med henne till salongen där hon försöker bestämma vad hon ska göra med sitt hår. Borde hon få det kortklippt? Eller färgat i en annan färg? Hjälp henne att välja i det här makeover spelet för flickor.

 • Min perfekta hår-dag
  Spela
  Min perfekta hår-dag
  Spelat 321 gånger

  Farväl fula frisyr, hej härliga hårsvall!

 • Olivia hos frisören
  Spela
  Olivia hos frisören
  Spelat 2147 gånger

  Olivia har bestämt sig för att ta bort sina rosa strimmor i håret! Därför ska hon till salongen för en helt ny frisyr. Ska hon klippa sin lugg? Eller färga håret med en ny färg? Hjälp henne att bestämma vilken stil hon ska prova på i det här realistiska makeoverspelet.

 • Snip 'n Style Salon
  Spela
  Snip 'n Style Salon
  Spelat 10902 gånger

  Det är mycket folk på den här populära salongen idag. Kan du återskapa alla coola frisyrer åt dina kunder? De litar på dig i det här roliga makeover-spelet.

 • Swimmer´s Armpit
  Spela
  Swimmer´s Armpit
  Spelat 13123 gånger

 • Disgust hos frisören
  Spela
  Disgust hos frisören
  Spelat 336 gånger

  Disgust ska klippa håret. Skapa en ny helvild frisyr och färg åt den söta men udda Disgust! Rosa och lila hår är precis vad hon behöver!

 • Prinsessans nya frisyr
  Spela
  Prinsessans nya frisyr
  Spelat 936 gånger

  Rapunzel har riktigt härligt gyllene hår, men hon har tröttnat på det. Kan du hjälpa henne att fräscha upp hennes stil i detta onlinebaserade makeover-spel? Hon vill färga håret och skapa en helt ny look som är helt fantastisk.

 • Jultomten klipper håret
  Spela
  Jultomten klipper håret
  Spelat 432 gånger

  Julafton är snart här, och jultomtens skägg kan verkligen behöva trimmas. Hans hår kan även behöva lite ömtålig vård. Kan du ge honom en helt ny stil innan det är dags för honom att leverera presenter i det här festliga makeover-spelet?

 • Min vackra hårstylist
  Spela
  Min vackra hårstylist
  Spelat 14201 gånger

  Du är den enda som kan få jobbet gjort. Styla dina kunders hår i det här nya och roliga spelet för tjejer i alla åldrar!

 • Frisören Cindy
  Spela
  Frisören Cindy
  Spelat 625 gånger

  Hjälp den här stylisten att ge kunderna fantastiska frisyrer!