Hårfrisörspel

 • Gör dig redo med Ellie
  Spela
  Gör dig redo med Ellie
  Spelat 124329 gånger

  Ellie ser alltid helt fantastisk ut. Vad är hennes hemlighet? Ta reda på det i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon gör sig redo en ny rolig dag. Hon kommer att ge dig massvis med coola modetips medan hon sätter på sig sminket och väljer kläder.

 • Bebisen Hanna: Hårvård
  Spela
  Bebisen Hanna: Hårvård
  Spelat 1643 gånger

  Den här tjejen behöver klippa håret, men hon är ganska vild! Kan du ge henne en ny frisyr?

 • Hårexpert
  Spela
  Hårexpert
  Spelat 875 gånger

  Så mycket hår, så lite tid. Det är i salongen det händer!

 • Latinoprinsessans frisyr
  Spela
  Latinoprinsessans frisyr
  Spelat 2942 gånger

  Den här prinsessans frisyr har blivit lite stökig. Kan du hjälpa henne att göra sig av med sina tovor och skapa en fantastisk frisyr åt henne i det här makeover-spelet för tjejer?

 • Klipp Kleopatras hår
  Spela
  Klipp Kleopatras hår
  Spelat 2123 gånger

  Kleopatras hår är helt rörigt. Hjälp henne att skapa en ny frisyr i det här onlinespelet. Trassla upp hennes lockar innan du börjar klippa hennes hår.

 • Jultomten klipper håret
  Spela
  Jultomten klipper håret
  Spelat 162 gånger

  Julafton är snart här, och jultomtens skägg kan verkligen behöva trimmas. Hans hår kan även behöva lite ömtålig vård. Kan du ge honom en helt ny stil innan det är dags för honom att leverera presenter i det här festliga makeover-spelet?

 • Den polynesiska prinsessans frisyr
  Spela
  Den polynesiska prinsessans frisyr
  Spelat 20237 gånger

  Den här polynesiska prinsessans hår är hur rufsigt som helst! Ge henne en snabb makeover i det här spelet för tjejer. Kamma hennes hår och skapa en helt ny stil åt henne. Du kan dessutom ge henne helcoola slingor!

 • Hårdesign
  Spela
  Hårdesign
  Spelat 37714 gånger

  Det är fullt upp på detta spa och den här tjejen letar efter en helt ny stil. Hjälp henne med snabb makeover innan du väljer en ny frisyr åt henne och lite fantastiskt smink också.

 • Tillbaka till skolan: Prinsess-stress
  Spela
  Tillbaka till skolan: Prinsess-stress
  Spelat 51856 gånger

 • Den mörka drottningens frisyrer
  Spela
  Den mörka drottningens frisyrer
  Spelat 930 gånger

  Det är ditt ansvar att klippa, stajla och färga den här onda härskarinnans hår, så se till att du är försiktig med saxen! De goda nyheterna är att hennes hår magiskt kommer att växa tillbaka om du råkar göra ett misstag.

 • Isprinsessan: Rejäla frisyrer
  Spela
  Isprinsessan: Rejäla frisyrer
  Spelat 1296 gånger

  Den här prinsessan behandlar ett dåligt färgningsjobb. Faktum är att hennes hår är ett totalt vrak! Kan du hjälpa henne att få ordning på det i detta förtrollande simulationsspel? Du behöver trimma hennes hår, färga om det i en ny färg och stila upp det.

 • Elizas neonfrisyr
  Spela
  Elizas neonfrisyr
  Spelat 4321 gånger

  Eliza nästa frisyr ska få henna att glimra! Följ med det moderna modelejonet när hon skapar ett ny look som är både livlig och spännande i detta makeover-spel. Hon vill färga håret i massor av fantastiska färger.

 • Söt fiskbensfläta
  Spela
  Söt fiskbensfläta
  Spelat 388 gånger

  Det är superkul att utforma och skapa en fiskbensfläta. Det här söta tjejspelet kan du ha kul med i många timmar!

 • Cleopatra: Real Haircuts
  Spela
  Cleopatra: Real Haircuts
  Spelat 857 gånger

  En av Egyptens största ledare söker efter ett helt nytt utseende. Kan du hjälpa henne att designa en riktigt adelsfrisyr i detta makeover spel för tjejer? Hon låter håret växa vilt så att du måste trimma hennes lockar och färga dem i en eller flera nya färger. Ge Cleopatra en cool frisyr som kommer att imponera på hela hennes imperium, och välj några fantastiska accessoarer till henne också.

 • Pou hos frisören
  Spela
  Pou hos frisören
  Spelat 5521 gånger

  Pou är trött på sin gamla frisyr. Ge honom en ny supercool look.

 • Makeover för coola killar
  Spela
  Makeover för coola killar
  Spelat 1847 gånger

  Den här coola killen har låtit skägget växa vilt och det är verkligen dags för en makeover. Kan du trimma skägget och fixa håret hos frisören? Han behöver verkligen din hjälp för att hitta den rätta stilen i det här makeover-spelet online.

 • Beauty Salon Designer
  Spela
  Beauty Salon Designer
  Spelat 216 gånger

  Ge den sprillans nya salongen din personliga stil! Ställ ut möbler och fyll hyllorna med de bästa produkterna!

 • Sleeping Princess Real Haircuts
  Spela
  Sleeping Princess Real Haircuts
  Spelat 5880 gånger

  Den vackra prinsessan behöver en ny frisyr men inte vilken frisyr som helst! Hon vill att du ska skapa en frisyr som gör den andra prinsessan avundsjuk och som gör att prinsen blir kär i henne.

 • Isdrottningens julfrisyr
  Spela
  Isdrottningens julfrisyr
  Spelat 615 gånger

  Den här frostdrottningen vill ha en varm julfrisyr! Kan du klippa henne?

 • Snip 'n Style Salon
  Spela
  Snip 'n Style Salon
  Spelat 10711 gånger

  Det är mycket folk på den här populära salongen idag. Kan du återskapa alla coola frisyrer åt dina kunder? De litar på dig i det här roliga makeover-spelet.

 • Söta tjejers salong
  Spela
  Söta tjejers salong
  Spelat 495 gånger

  Den här tjejen vill testa nya heltokiga frisyrer. Stig in i salongen och se vad du kan göra i det här makeover-spelet. Trimma hennes hår, färga det lite och få det att se helt fantastiskt ut.

 • Swimmer´s Armpit
  Spela
  Swimmer´s Armpit
  Spelat 13042 gånger

 • Divans punkstil
  Spela
  Divans punkstil
  Spelat 551 gånger

  Den här trendiga divan vill se punkig ut! Kan du hjälpa henne att skapa några helvilda stilar i det här makeover-spelet för tjejer? Hon är redo att rocka men måste först hitta en ny stil. Färga hennes hår med galna färger och välj från mängder av utstyrslar så att hon ser ut som en riktig punkrockare.

 • Snyggt Paris-mode
  Spela
  Snyggt Paris-mode
  Spelat 330 gånger

  Den här tjejen bor i Paris. Hon tycker sig inte vara särskilt moderiktig men en reporter från ett populärt modemagasin vill prata med henne om hennes gulliga garderob. Kan du hjälpa henne att förbereda sig inför intervjun i det här onlinespelet för tjejer?

 • Prinsessans frisyr
  Spela
  Prinsessans frisyr
  Spelat 2258 gånger

  Ett sådant vilt hår! Hjälp prinsessan att tämja sitt vilda hår och skapa en stil som får folk att vända sig efter henne!

 • Devilish Hairdresser
  Spela
  Devilish Hairdresser
  Spelat 532 gånger

  Skapa djävulska frisyrer i det här stygga frisörspelet!

 • Flätor för skolan
  Spela
  Flätor för skolan
  Spelat 786 gånger

  Den här tjejen är less på sin frisyr och därför vill hon prova på häftiga flätor och visa upp dem i skolan imorgon. Kan du hjälpa henne att komma på nya idéer och stilar i det här makeover-spelet?

 • Min vackra hårstylist
  Spela
  Min vackra hårstylist
  Spelat 14074 gånger

  Du är den enda som kan få jobbet gjort. Styla dina kunders hår i det här nya och roliga spelet för tjejer i alla åldrar!

 • En ny början: ledsen till fantastisk
  Spela
  En ny början: ledsen till fantastisk
  Spelat 11788 gånger

  Den här stackars tjejen har precis dumpats av pojkvännen och hon mår riktigt dåligt. Kan du hjälpa henne att komma över honom i det här makeover-spelet online? Följ med när hon torkar sina ögon och kämpar för att känna sig självsäker och fantastisk igen.

 • Enhörningsfrisyrer
  Spela
  Enhörningsfrisyrer
  Spelat 243 gånger

  Den här tjejen älskar verkligen enhörningar och har funderat på att fixa en helt ny frisyr. Hon är på jakt efter något som är allt annat än konventionellt! Kan du hjälpa henne att skapa en look som är helt magisk i detta makeover-spel?

 • Audreys glamosöra frisyrer
  Spela
  Audreys glamosöra frisyrer
  Spelat 1207 gånger

  Audrey har velat skaffa en ny stil ett tag nu men har inte haft tid att göra nåt åt saken. Kan du skapa en ny fantastisk frisyr åt den här upptagna tjejen? Hon har ingen aning om hur hon ska komma igång i det här makeover-spelet. Välj vilken stil hon ska ha, om hon ska färga håret och mycket mer!

 • Räven Vixys frisyr
  Spela
  Räven Vixys frisyr
  Spelat 543 gånger

  Vixy må vara en räv men det innebär inte att hon inte vill ha en supergullig frisyr. Kan du hjälpa henne att skapa en ny stil och klippa hennes päls i det här bedårande simuleringsspelet? Du kan till och med färga hennes päls med alla möjliga häftiga färger.

 • Sjöjungfruprinsessans riktiga frisyrer
  Spela
  Sjöjungfruprinsessans riktiga frisyrer
  Spelat 4074 gånger

  Den vackra unga sjöjungfrun behöver din hjälp nu på en gång! Hennes hår är en enda stor röra och hon måste snart vara på en speciell händelse. Använd din kreativitet och stajla hennes hår i Sjöjungfruprinsessans riktiga frisyrer.

 • Jessie's Eleganta Frisyrer
  Spela
  Jessie's Eleganta Frisyrer
  Spelat 773 gånger

  Det var ett tag sedan Jessie klippte sitt hår senast. Följ med henne till salongen där hon försöker bestämma vad hon ska göra med sitt hår. Borde hon få det kortklippt? Eller färgat i en annan färg? Hjälp henne att välja i det här makeover spelet för flickor.

 • Disgust hos frisören
  Spela
  Disgust hos frisören
  Spelat 283 gånger

  Disgust ska klippa håret. Skapa en ny helvild frisyr och färg åt den söta men udda Disgust! Rosa och lila hår är precis vad hon behöver!

 • Prinsessans nya frisyr
  Spela
  Prinsessans nya frisyr
  Spelat 796 gånger

  Rapunzel har riktigt härligt gyllene hår, men hon har tröttnat på det. Kan du hjälpa henne att fräscha upp hennes stil i detta onlinebaserade makeover-spel? Hon vill färga håret och skapa en helt ny look som är helt fantastisk.