Välja kläder-spel

 • Lady Bug and Friends Maker
  Spela
  Lady Bug and Friends Maker
  Spelat 553 gånger

  Lady Bug är en berömd superhjälte som bekämpar brottslighet och skurkar på Paris gator. Därför har hon inte mycket tid över till mode! Kan du hjälpa henne och hennes vänner att skapa några häftiga nya stilar i detta kläd- och designspel? De kan verkligen behöva några kläder som är lika coola och spännande som de själva är!

 • Prinsessornas makeover
  Spela
  Prinsessornas makeover
  Spelat 2215 gånger

  Även prinsessor får finnar! Kan du hjälpa dessa två kungliga systrar att klämma sina finnar i detta onlinebaserade makeoverspel? Lite magisk tvål och andra helgrymma skönhetsprodukter borde hjälpa dem att få en fin hudnyans på nolltid!

 • Dove Bal Dolly Klä Upp Sig
  Spela
  Dove Bal Dolly Klä Upp Sig
  Spelat 849 gånger

  Dove ska gå på balen men hon har ingen aning om vad hon ska ha på sig. Lyckligtvis har hon flertalet presentboxar fyllda med fantastiska kläder och assessorer. Hjälp henne leta igenom dem i detta makeover spel.

 • Skurkarnas modetrender
  Spela
  Skurkarnas modetrender
  Spelat 5655 gånger

  Även berömda skurkar vill hålla koll på de senaste stilarna och trenderna! Välj din favorit och hjälp henne att välja en ny utstyrsel och fantastiska accessoarer i det här härligt ondskefulla kläder-spelet för tjejer.

 • Gör dig redo med Ellie
  Spela
  Gör dig redo med Ellie
  Spelat 129714 gånger

  Ellie ser alltid helt fantastisk ut. Vad är hennes hemlighet? Ta reda på det i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon gör sig redo en ny rolig dag. Hon kommer att ge dig massvis med coola modetips medan hon sätter på sig sminket och väljer kläder.

 • Extrem makeover
  Spela
  Extrem makeover
  Spelat 14298 gånger

  Ha det så kul i ditt livs makeover-upplevelse och experimentera med fantastiska förändringar. Ge bildbevis på din stylisttalang med före- och efter-bilder!

 • Prinsessan Juliet: Flykten från slottet
  Spela
  Prinsessan Juliet: Flykten från slottet
  Spelat 432 gånger

  Kan du hjälpa prinsessan Juliet att fly från slottet? Det finns massor av ledtrådar och pussel du måste lösa.

 • Prinsessor på maskerad
  Spela
  Prinsessor på maskerad
  Spelat 12532 gånger

  Dessa fem prinsessor är värdar för en maskeradbal. Kan du hjälpa dem att förbereda allt för deras gäster? De behöver även hjälp med kostymerna i det här kläder-spelet.

 • Isprinsessan: Riktig erfarenhet hos tandläkare
  Spela
  Isprinsessan: Riktig erfarenhet hos tandläkare
  Spelat 6688 gånger

  Isprinsessan fortsätter att glömma att borsta och flossa tänderna. Tyvärr betyder det att hon har några håligheter som hon behöver ta itu med i detta medicinska simuleringsspel. Hon väntar på dig vid sin tandläkares kontor och hoppas att du kan fylla var och en av dem.

 • Eliza's himmelska bröllopet
  Spela
  Eliza's himmelska bröllopet
  Spelat 3023 gånger

  Eliza hoppas att hennes bröllopsdag kommer att vara riktigt himmelsk. Samarbeta med medlemmarna i hennes brudgrupp medan de hjälper henne att skapa en riktigt underbar dag i detta klädspel online. De måste välja de perfekta kläderna, fantastiskt smink, och mycket mer!

 • Hur en prinsessa blir populär i skolan
  Spela
  Hur en prinsessa blir populär i skolan
  Spelat 7498 gånger

  Den här prinsessan vill bli populärast i skolan och hon behöver din hjälp. Följ med när hon väljer coola kläder och uppdaterar sina sociala medier-konton i det här spelet för tjejer.

 • Gravida bästismammor
  Spela
  Gravida bästismammor
  Spelat 4127 gånger

  Den här mamman och hennes bästa väninna, som bara råkar vara en berömd superhjälte, ska båda ha barn! Kan du se till att de har allt de behöver i detta sjukvårdssimuleringsspel? De har just anlänt till läkarmottagningen för en snabb undersökning.

 • Året runt fashionista: Lockigt
  Spela
  Året runt fashionista: Lockigt
  Spelat 2017 gånger

  Denna lockiga fashionistan sätter ihop några stilar som gör hela hennes år mer spännande! Hon har skapat ett tema för varje månad i detta klä-upp och designspel för tjejer. Kan du hjälpa henne att lägga ihop några outfits som kommer att bli perfekta för en modern mars, en mystisk maj och mer? När du är klar vill hon ta några bilder och montera dem i en cool kalender.

 • Princess Maker
  Spela
  Princess Maker
  Spelat 7743 gånger

  En hel del ingår i rollen som prinsessa: Kläder, frisyr, regler och alla de mycket viktiga saker en prinsessa måste göra varje dag. Kan du hjälpa den här tjejen att se snygg ut inför sin första dag i prinsesskolan? Hon behöver din hjälp med att välja en klänning och alla tillbehör som hon behöver. Med din hjälp kommer hon att bli redo för skolstarten i det här makeover-spelet.

 • Sjöjungfrun flirtar i bastun
  Spela
  Sjöjungfrun flirtar i bastun
  Spelat 4415 gånger

  Tro det eller ej, men den här sjöjungfrun älskar att bada bastu. Kan du hjälpa henne att göra sig redo för en avkopplande dag som dessutom kan bjuda på lite romantik i detta onlinespel? Det finns goda chanser att hon träffar en kille som är pojkvänsmaterial.

 • Princesses: Ice Skating Party
  Spela
  Princesses: Ice Skating Party
  Spelat 2003 gånger

  I år ska Eliza fira sin födelsedag med ett fantastiskt skridskoparty för alla hennes vänner! Kan du hjälpa dem att välja varma och bekväma kläder innan festen börjar i det här kläder- och designspelet för tjejer? De behöver även din hjälp med dekorationer.

 • Ö prinsessan: Den nya tjejen i skolan
  Spela
  Ö prinsessan: Den nya tjejen i skolan
  Spelat 1897 gånger

  Denna prinsessa är nu en utbytesstudent på gymnasiet i ett annat kungarike. Kan du hjälpa henne att passa in när hon träffar nya vänner och kollar ut några coola stilar i detta utstyrsel och design spel för tjejer?

 • Skurkprinsessa
  Spela
  Skurkprinsessa
  Spelat 1859 gånger

  Den här tjejen föddes ond men hennes superskurk till pojkvän har ändå gjort slut med henne! Hon vill göra allt för att väcka liv i deras förhållande igen och sätta igång en ny brottsvåg med honom i det här vilda kläder-spelet för tjejer. Hjälp henne att färga håret, välja galet smink och rätt kläder som en del av hennes underbart onda plan för att återvinna honom.

 • Parets nyårsfest
  Spela
  Parets nyårsfest
  Spelat 1406 gånger

  Dessa två söta par är redo för det nya året! Kan du hjälpa dem att sätta ihop coola utstyrslar innan de går till en fantastisk fest i det här partyspelet?

 • Systrarnas klädloge
  Spela
  Systrarnas klädloge
  Spelat 898 gånger

  Dessa två systrar saknar inspiration när det handlar om mode. Kan du hjälpa dem att designa lite utstyrslar och skapa några nya snygga stilar? Gå igenom deras garderober och se hur du kan hjälpa dem i det här makeover-spelet för tjejer.

 • Elizas neonfrisyr
  Spela
  Elizas neonfrisyr
  Spelat 6246 gånger

  Eliza nästa frisyr ska få henna att glimra! Följ med det moderna modelejonet när hon skapar ett ny look som är både livlig och spännande i detta makeover-spel. Hon vill färga håret i massor av fantastiska färger.

 • Astrologi modehjul
  Spela
  Astrologi modehjul
  Spelat 446 gånger

  Dessa fashionabla tjejer har bestämt sig för att skapa några stilar baserade på deras stjärntecken. Kan du hjälpa dem att komma upp med några fantastiska sådana i detta mystiska och magiska kläd- och designspel?

 • Prinsessornas favoritmodemärken
  Spela
  Prinsessornas favoritmodemärken
  Spelat 12038 gånger

  Dessa tre prinsessor älskar ett särskilt modemärke. En gillar Prada. En annan kan inte få nog av Guccis alla fantastiska klänningar och utstyrslar. Den tredje prinsessan tycker Chanel är hur coolt som helst. Följ med när de shoppar sina favoritmärken i det här onlinespelet för tjejer.

 • Skodesigner
  Spela
  Skodesigner
  Spelat 485 gånger

  Den här upptagna designern har en massa olika projekt att jobba med. Hon behöver verkligen din hjälp i detta onlinebaserade designspel! Följ med henne in studion där hon skapar sin nya fantastiska skokollektion. Ge henne några goda råd medan hon designar allt från klassiskt högklackat till skor som är helt extrema!

 • Glam Girls: Gala Prep
  Spela
  Glam Girls: Gala Prep
  Spelat 1563 gånger

  Den årliga modegalan är i helgen och dessa två glamorösa tjejer är inte redo! De behöver din hjälp med att leta efter häftiga, trendiga och fabulösa klänningar i garderoben. Kan du hjälpa till att göra dem helt glamorösa i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Parens höstkläder
  Spela
  Parens höstkläder
  Spelat 9233 gånger

  De här två söta paren letar efter superbekväma kläder som passar perfekt för hösten. Kan du hjälpa dem i det här säsongskläder-spelet?

 • Serys bröllopskläder
  Spela
  Serys bröllopskläder
  Spelat 551 gånger

  Sery gör sig redo bröllopsdagen. Kan du hjälpa till att sätta ihop hennes klänning i det här kläder-spelet? Hon måste gå igenom alla presentlådor för att hitta allt hon behöver.

 • Prinsessornas vårtrender
  Spela
  Prinsessornas vårtrender
  Spelat 1437 gånger

  Det är dags för dessa trendiga kungligheter att kolla in vårens coolaste trender. Följ med när de provar på det senaste modet och mycket mer i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Bebisen Hanna: Hårvård
  Spela
  Bebisen Hanna: Hårvård
  Spelat 2298 gånger

  Den här tjejen behöver klippa håret, men hon är ganska vild! Kan du ge henne en ny frisyr?

 • Internationell kunglig skönhetstävling
  Spela
  Internationell kunglig skönhetstävling
  Spelat 5020 gånger

  Alla dessa kungliga fashionistas representerar sina länder i det här spännande onlinespelet. Vem kommer vinna? Hjälp dem att välja utstyrslar och stilar som hjälper någon av dem att vinna förstapriset!

 • Baby Hazel på stranden
  Spela
  Baby Hazel på stranden
  Spelat 831 gånger

  Hazel ser fram emot en kul och avslappnande dag vid havet. Men hon behöver din hjälp med att samla ihop alla saker som hon vill ta med sig. Hazel har en checklista. Kan du gå igenom den med henne och se till att hon inte saknar något i det här peka och klicka-spelet? Glöm inte sandhink, solglasögon, nallebjörn och strandparasoll.

 • Prinsessorna återvänder till skolan
  Spela
  Prinsessorna återvänder till skolan
  Spelat 5783 gånger

  Det är måndag morgon och dessa prinsessor är försenade till skolan! Kan du hjälpa dem att snabbt sätta ihop sina kläder innan de sticker iväg i det här onlinespelet för tjejer?

 • Paparazzidiva: Sjöjungfruprinsessa
  Spela
  Paparazzidiva: Sjöjungfruprinsessa
  Spelat 1468 gånger

  Sjöjungfruprinsessan har en otroligt fullspäckad eftermiddag framför sig! Hon ska figurera på inte bara ett, utan flera olika tidningsomslag! Kan du hjälpa henne att hitta den perfekta outfiten för vart och ett i detta kläd- och designspel?

 • Prinsessornas examensfest
  Spela
  Prinsessornas examensfest
  Spelat 1865 gånger

  Det är dags för de här fyra prinsessorna att ta examen och, efter en riktigt tuff termin är de redo för en brakfest på sin favoritklubb! Men vad ska de ha på sig innan de beger sig ut i denna oförglömliga natt? Hjälp dem att välja ut riktigt fantastiska outfits i detta klädspel.

 • Mirakulösa hjältegarderoben
  Spela
  Mirakulösa hjältegarderoben
  Spelat 518 gånger

  Det finns massor av fantastiska outfits och tillbehör i denna superhjältes garderob. De är överallt där inne, men! Kan du hjälpa henne att snabbt organisera allt i detta spel för dolda objekt och tidhantering? Hon har inte mycket tid på sig förrän hon behöver påbörja sitt nästa spännande äventyr.

 • Prinsessans färgglada kläder
  Spela
  Prinsessans färgglada kläder
  Spelat 760 gånger

  Alla klänningar i den här prinsessans garderob är lite för vanliga och enkla. Hon skulle verkligen vilja ha något mer färgglatt och spännande. Kan du hjälpa henne att skapa en fantastisk utstyrsel som gör alla hennes prinsessvänner gröna av avund i det här kläder- och designspelet för tjejer?