Välja kläder-spel

 • Ellen: livsstilsfotograf
  Spela
  Ellen: livsstilsfotograf
  Spelat 1100 gånger

  Ellens livsstilsblogg börjar verkligen bli populär. Hon vill snabbt ta några nya bilder som alla hennes följare kan se. Kan du följa med henne medan hon arrangerar en fotografering som kommer att lyfta fram en del av hennes bästa inredningsdesign i detta onlinespel?

 • Dove Bal Dolly Klä Upp Sig
  Spela
  Dove Bal Dolly Klä Upp Sig
  Spelat 1517 gånger

  Dove ska gå på balen men hon har ingen aning om vad hon ska ha på sig. Lyckligtvis har hon flertalet presentboxar fyllda med fantastiska kläder och assessorer. Hjälp henne leta igenom dem i detta makeover spel.

 • Prinsessornas examensfest
  Spela
  Prinsessornas examensfest
  Spelat 2294 gånger

  Det är dags för de här fyra prinsessorna att ta examen och, efter en riktigt tuff termin är de redo för en brakfest på sin favoritklubb! Men vad ska de ha på sig innan de beger sig ut i denna oförglömliga natt? Hjälp dem att välja ut riktigt fantastiska outfits i detta klädspel.

 • Parens höstkläder
  Spela
  Parens höstkläder
  Spelat 9392 gånger

  De här två söta paren letar efter superbekväma kläder som passar perfekt för hösten. Kan du hjälpa dem i det här säsongskläder-spelet?

 • Isdrottningens modedag
  Spela
  Isdrottningens modedag
  Spelat 727 gånger

  Den här drottningen är helt klart en fashionista men hon har ingen aning om vad hon ska ha på sig idag. Ta en titt i hennes garderob och välj en fantastisk utstyrsel i det här mode- och kläder-spelet.

 • Prinsessor på maskerad
  Spela
  Prinsessor på maskerad
  Spelat 13060 gånger

  Dessa fem prinsessor är värdar för en maskeradbal. Kan du hjälpa dem att förbereda allt för deras gäster? De behöver även hjälp med kostymerna i det här kläder-spelet.

 • Prinsessornas shoppingresa med mammorna
  Spela
  Prinsessornas shoppingresa med mammorna
  Spelat 8126 gånger

  Dessa prinsessor ska på en shoppingresa med sina mammor. Välj utstyrslar åt dem och njut av en rolig eftermiddag tillsammans i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Kläder till bruden och tärnorna
  Spela
  Kläder till bruden och tärnorna
  Spelat 11837 gånger

  Den unga kvinnan är redo för sitt drömbröllop. Kan du hjälpa henne och hennes tärnor att göra sig redo för den viktiga dagen i det här kläder-spelet? De behöver hjälp med klänningar, hår och smink.

 • Skurkar vs prinsessor: skolmode
  Spela
  Skurkar vs prinsessor: skolmode
  Spelat 934 gånger

  Fyra skurkar. Fyra prinsessor. Vilken grupp kommer att gå segrande ur striden i detta onlinebaserade klädspel? Samarbeta med båda sidorna medan de tävlar om att få styra skolan med några helt fantastiska frisyrer, kläder och mycket mer!

 • Blondies bröllopsförberedelser
  Spela
  Blondies bröllopsförberedelser
  Spelat 7881 gånger

  Den här unga bruden vill att allt ska vara perfekt på hennes bröllop. Hon skulle verkligen kunna behöva din hjälp. Kan du gå och shoppa med henne och välja en fantastisk klänning, snyggt smink och accessoarer i det här brudkläder-spelet? Du kan till och med ge henne en snabb manikyr.

 • Baby Hazel på stranden
  Spela
  Baby Hazel på stranden
  Spelat 965 gånger

  Hazel ser fram emot en kul och avslappnande dag vid havet. Men hon behöver din hjälp med att samla ihop alla saker som hon vill ta med sig. Hazel har en checklista. Kan du gå igenom den med henne och se till att hon inte saknar något i det här peka och klicka-spelet? Glöm inte sandhink, solglasögon, nallebjörn och strandparasoll.

 • Glitterdrottningen: Balkväll
  Spela
  Glitterdrottningen: Balkväll
  Spelat 940 gånger

  Dessa moderiktiga prinsessor ska gå på en bal med studentbalstema. Men vem av dem kommer att bli glitterdrottningen? Hjälp dem att skapa en fantastisk klänning som verkligen glittrar i detta kläd- och designspel innan de tävlar om kronan.

 • Tillbaka till skolan: Prinsess-stress
  Spela
  Tillbaka till skolan: Prinsess-stress
  Spelat 55838 gånger
 • Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spela
  Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spelat 1819 gånger

  Å nej! Någon bröt sig in i bankettsalen och förstörde den prickiga tjejens bröllopsmottagning! Kan du hjälpa den berömda franska superhjälten att snabbt fixa allt innan ceremonin börjar i detta simuleringsspel? Den otäcka skyldige krossade ett fönster, välte över borden, och förstörde till och med bröllopstårtan!

 • Sagoprinsessans makeover
  Spela
  Sagoprinsessans makeover
  Spelat 683 gånger

  Den här häxa har alltid velat bli en vacker prinsessa. Nu är hon fast besluten att ta fram en magisk dryck som kan besanna hennes drömmar i detta magiska makeover-spel. Kan du hjälpa henne att hitta de ingredienser hon behöver, innan det är dags för hennes första dejt med prinsen?

 • Isprinsessans tvillingar
  Spela
  Isprinsessans tvillingar
  Spelat 1141 gånger

  Den här prinsessan väntar inte bara ett, utan två barn! Kan du se till att allt är perfekt inför hennes stora dag i detta sjukvårdssimuleringsspel? Hon måste hålla sig lugn medan hon väntar på ambulansen som ska ta henne till sjukhuset.

 • Parets nyårsfest
  Spela
  Parets nyårsfest
  Spelat 1536 gånger

  Dessa två söta par är redo för det nya året! Kan du hjälpa dem att sätta ihop coola utstyrslar innan de går till en fantastisk fest i det här partyspelet?

 • Prinsessornas vinterresa
  Spela
  Prinsessornas vinterresa
  Spelat 10921 gånger

  Dessa tre prinsessor behöver en paus från det kalla vintervädret och de vill resa till en spännande plats i det här kläder- och resespelet. Hjälp dem att välja fantastiska kläder innan de reser till Paris, Tokyo eller Istanbul.

 • Baby Hazel och skolhygien
  Spela
  Baby Hazel och skolhygien
  Spelat 626 gånger

  Baby Hazel har kommit hem efter en kul dag i skolan, men hon måste lära sig en del om hygien innan hon äter sin favoritfrukt. Hjälp henne att lära sig grunderna tillsammans med hennes mamma!

 • Internationell kunglig skönhetstävling
  Spela
  Internationell kunglig skönhetstävling
  Spelat 5176 gånger

  Alla dessa kungliga fashionistas representerar sina länder i det här spännande onlinespelet. Vem kommer vinna? Hjälp dem att välja utstyrslar och stilar som hjälper någon av dem att vinna förstapriset!

 • Dove Runway Dolly Dress Up
  Spela
  Dove Runway Dolly Dress Up
  Spelat 694 gånger

  Den unga modellen vill se fantastisk ut för den kommande modeshowen. Hjälp henne att se igenom presenterna och skapa en grymt bra ensemble i detta utklädningsspel.

 • Vinterdags med iskalla par
  Spela
  Vinterdags med iskalla par
  Spelat 8142 gånger

  De här två paren är verkligen coola. De ska på dubbeldejt i en skidstuga. Kan du hjälpa tjejerna att välja varma vinterkläder innan de startar ett snöbollskrig med deras pojkvänner i det här kläder-spelet?

 • Baby Hazel: Matlagningsdags
  Spela
  Baby Hazel: Matlagningsdags
  Spelat 580 gånger

  Hazel lär sig fortfarande hur man lagar mat och hennes senaste recept är godsaker till alla hennes söta husdjur. Men hon behöver fortfarande din hjälp med att följa receptet steg för steg. Hazel måste även gå till mataffären och handla alla ingredienser och saker hon behöver. Häng med henne i det här gratis matlagningsspelet online.

 • Prinsessornas favoritmodemärken
  Spela
  Prinsessornas favoritmodemärken
  Spelat 12196 gånger

  Dessa tre prinsessor älskar ett särskilt modemärke. En gillar Prada. En annan kan inte få nog av Guccis alla fantastiska klänningar och utstyrslar. Den tredje prinsessan tycker Chanel är hur coolt som helst. Följ med när de shoppar sina favoritmärken i det här onlinespelet för tjejer.

 • Serys bröllopskläder
  Spela
  Serys bröllopskläder
  Spelat 730 gånger

  Sery gör sig redo bröllopsdagen. Kan du hjälpa till att sätta ihop hennes klänning i det här kläder-spelet? Hon måste gå igenom alla presentlådor för att hitta allt hon behöver.

 • Shopaholic: Tokyo
  Spela
  Shopaholic: Tokyo
  Spelat 1684 gånger

  Ge dig ut på en fantastisk shoppingtur i Tokyo, men glöm inte din budget!

 • Systrarnas klädloge
  Spela
  Systrarnas klädloge
  Spelat 1236 gånger

  Dessa två systrar saknar inspiration när det handlar om mode. Kan du hjälpa dem att designa lite utstyrslar och skapa några nya snygga stilar? Gå igenom deras garderober och se hur du kan hjälpa dem i det här makeover-spelet för tjejer.

 • Prinsessornas skolmode
  Spela
  Prinsessornas skolmode
  Spelat 3197 gånger

  När det handlar om mode vill de här tre prinsessorna vara bäst i klassen. Kan du hjälpa dem att hitta söta utstyrslar och snygga frisyrer som gör att prinsessorna regerar i skolan med stil? Följ med dem i det här skolcoola kläder-spelet.

 • Prinsessorna: Shoppingrivaler
  Spela
  Prinsessorna: Shoppingrivaler
  Spelat 3904 gånger

  Detta drottninglika gäng är bästa väninnor, men tävlingsinstinkten sätter in så snart shopping kommer på tal. Kan du hjälpa dem att hålla sig lugna medan de letar efter de senaste och bästa stilarna i sina favoritbutiker? De deltar i en shoppingtävling, så stämningen kan definitivt bli lite spänd i detta onlinebaserade klädspel.

 • Kawaii-avatarer: Ängel eller demon
  Spela
  Kawaii-avatarer: Ängel eller demon
  Spelat 483 gånger

  Du kan skapa en fenomenal ängel eller en dristig demon i detta onlinebaserade designspel. Gör fler storslagna outfits åt dem som är både supergulliga och beständigt bedårande.

 • Hur en prinsessa blir populär i skolan
  Spela
  Hur en prinsessa blir populär i skolan
  Spelat 7873 gånger

  Den här prinsessan vill bli populärast i skolan och hon behöver din hjälp. Följ med när hon väljer coola kläder och uppdaterar sina sociala medier-konton i det här spelet för tjejer.

 • Popstjärnans kläder
  Spela
  Popstjärnans kläder
  Spelat 4931 gånger

  Den här berömda popstjärnan vill hitta några fantastiska utstyrslar under de kommande dagarna. Hon behöver en för en enorm arenakonsert och en annan som är perfekt för en prisgala. Efter det behöver hon en bekväm och cool utstyrsel för en avslappnande dag. Kan du hjälpa henne att välja vad hon ska ha på sig och vad hon ska göra med håret i det här makeover- och kläder-spelet för tjejer?

 • Prinsessornas makeover
  Spela
  Prinsessornas makeover
  Spelat 3763 gånger

  Även prinsessor får finnar! Kan du hjälpa dessa två kungliga systrar att klämma sina finnar i detta onlinebaserade makeoverspel? Lite magisk tvål och andra helgrymma skönhetsprodukter borde hjälpa dem att få en fin hudnyans på nolltid!

 • E Girls Transformation
  Spela
  E Girls Transformation
  Spelat 110 gånger

  Var och en av de här modefantasterna behöver en ny look! Ge dem smakråd i E Girls Transformation

  Var och en av dessa E Girls vill prova en ny fräsch stil. Därför experimenterar de med coola kläder, spännande smink och några riktigt snygga accessoarer. Dina talanger skulle vara till stor hjälp i detta välja kläder-spel

  Vill du spela fler härliga tjejspel? I så fall borde du helt klart prova Ellie: Get Ready With Me och Back to School: Princesses Rush

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att leta efter nytt smink, nya kläder med mera. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem i varje E Girls nya stil.
 • Prinsessor på röda mattan-gala
  Spela
  Prinsessor på röda mattan-gala
  Spelat 1070 gånger

  Det är röda mattan-gala ikväll och dessa tre prinsessor är försenade. Kan du hjälpa dem med en snabb makeover i det här onlinespelet för tjejer? De behöver även din hjälp med att välja vilka klänningar och skor de ska ha på sig.

 • Eliza's himmelska bröllopet
  Spela
  Eliza's himmelska bröllopet
  Spelat 3661 gånger

  Eliza hoppas att hennes bröllopsdag kommer att vara riktigt himmelsk. Samarbeta med medlemmarna i hennes brudgrupp medan de hjälper henne att skapa en riktigt underbar dag i detta klädspel online. De måste välja de perfekta kläderna, fantastiskt smink, och mycket mer!