Välja kläder-spel

 • Dove Bal Dolly Klä Upp Sig
  Spela
  Dove Bal Dolly Klä Upp Sig
  Spelat 271 gånger

  Dove ska gå på balen men hon har ingen aning om vad hon ska ha på sig. Lyckligtvis har hon flertalet presentboxar fyllda med fantastiska kläder och assessorer. Hjälp henne leta igenom dem i detta makeover spel.

 • Prinsessornas examensfest
  Spela
  Prinsessornas examensfest
  Spelat 1139 gånger

  Det är dags för de här fyra prinsessorna att ta examen och, efter en riktigt tuff termin är de redo för en brakfest på sin favoritklubb! Men vad ska de ha på sig innan de beger sig ut i denna oförglömliga natt? Hjälp dem att välja ut riktigt fantastiska outfits i detta klädspel.

 • Skurkarnas modetrender
  Spela
  Skurkarnas modetrender
  Spelat 4979 gånger

  Även berömda skurkar vill hålla koll på de senaste stilarna och trenderna! Välj din favorit och hjälp henne att välja en ny utstyrsel och fantastiska accessoarer i det här härligt ondskefulla kläder-spelet för tjejer.

 • Prinsessorna: Tur i kärlek?
  Spela
  Prinsessorna: Tur i kärlek?
  Spelat 27 gånger

  De här tre prinsessorna har bestämt sig för att vinna sina hemliga älsklingars hjärtan. Kan du hjälpa dem att hitta sann kärlek i detta fantastiska kläd- och designspel? De hoppas att några riktigt fantastiska outfits och snyggt smink ska fånga tre potentiella pojkvänners intresse.

 • Året runt fashionista: Lockigt
  Spela
  Året runt fashionista: Lockigt
  Spelat 1468 gånger

  Denna lockiga fashionistan sätter ihop några stilar som gör hela hennes år mer spännande! Hon har skapat ett tema för varje månad i detta klä-upp och designspel för tjejer. Kan du hjälpa henne att lägga ihop några outfits som kommer att bli perfekta för en modern mars, en mystisk maj och mer? När du är klar vill hon ta några bilder och montera dem i en cool kalender.

 • Prinsessor åker skridskor
  Spela
  Prinsessor åker skridskor
  Spelat 12002 gånger

  Det är fredag kväll, det är kallt utomhus och dessa fyra prinsessor har inget planerat. Det är en perfekt kväll för att åka skridskor! Hjälp dem att välja fantastiska kläder som är superbekväma och varma så att de kan njuta av en helt underbar kväll!

 • Klä magdansös
  Spela
  Klä magdansös
  Spelat 144 gånger

  Överös den här skönheten med paljetter och glitter. Sedan är hon redo att dansa till trummorna!

 • Prinsessornas makeover
  Spela
  Prinsessornas makeover
  Spelat 778 gånger

  Även prinsessor får finnar! Kan du hjälpa dessa två kungliga systrar att klämma sina finnar i detta onlinebaserade makeoverspel? Lite magisk tvål och andra helgrymma skönhetsprodukter borde hjälpa dem att få en fin hudnyans på nolltid!

 • Gör dig redo med Ellie
  Spela
  Gör dig redo med Ellie
  Spelat 124281 gånger

  Ellie ser alltid helt fantastisk ut. Vad är hennes hemlighet? Ta reda på det i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon gör sig redo en ny rolig dag. Hon kommer att ge dig massvis med coola modetips medan hon sätter på sig sminket och väljer kläder.

 • Prinsessor på maskerad
  Spela
  Prinsessor på maskerad
  Spelat 11832 gånger

  Dessa fem prinsessor är värdar för en maskeradbal. Kan du hjälpa dem att förbereda allt för deras gäster? De behöver även hjälp med kostymerna i det här kläder-spelet.

 • Jultomten klipper håret
  Spela
  Jultomten klipper håret
  Spelat 156 gånger

  Julafton är snart här, och jultomtens skägg kan verkligen behöva trimmas. Hans hår kan även behöva lite ömtålig vård. Kan du ge honom en helt ny stil innan det är dags för honom att leverera presenter i det här festliga makeover-spelet?

 • Parets nyårsfest
  Spela
  Parets nyårsfest
  Spelat 1245 gånger

  Dessa två söta par är redo för det nya året! Kan du hjälpa dem att sätta ihop coola utstyrslar innan de går till en fantastisk fest i det här partyspelet?

 • Eliza's himmelska bröllopet
  Spela
  Eliza's himmelska bröllopet
  Spelat 1942 gånger

  Eliza hoppas att hennes bröllopsdag kommer att vara riktigt himmelsk. Samarbeta med medlemmarna i hennes brudgrupp medan de hjälper henne att skapa en riktigt underbar dag i detta klädspel online. De måste välja de perfekta kläderna, fantastiskt smink, och mycket mer!

 • Hur en prinsessa blir populär i skolan
  Spela
  Hur en prinsessa blir populär i skolan
  Spelat 7061 gånger

  Den här prinsessan vill bli populärast i skolan och hon behöver din hjälp. Följ med när hon väljer coola kläder och uppdaterar sina sociala medier-konton i det här spelet för tjejer.

 • Parens höstkläder
  Spela
  Parens höstkläder
  Spelat 9094 gånger

  De här två söta paren letar efter superbekväma kläder som passar perfekt för hösten. Kan du hjälpa dem i det här säsongskläder-spelet?

 • Mitt Halloween-smink
  Spela
  Mitt Halloween-smink
  Spelat 952 gånger

  Den här snygga tjejen har helt glömt bort Halloween i år. Hon måste göra sig redo snabbt! Kan du hjälpa henne att välja den perfekta klänningen och lite smink som gör att hon ser både demonisk och vacker ut i det här helgkläder-spelet för tjejer

 • Serys bröllopskläder
  Spela
  Serys bröllopskläder
  Spelat 275 gånger

  Sery gör sig redo bröllopsdagen. Kan du hjälpa till att sätta ihop hennes klänning i det här kläder-spelet? Hon måste gå igenom alla presentlådor för att hitta allt hon behöver.

 • Prinsessorna återvänder till skolan
  Spela
  Prinsessorna återvänder till skolan
  Spelat 5544 gånger

  Det är måndag morgon och dessa prinsessor är försenade till skolan! Kan du hjälpa dem att snabbt sätta ihop sina kläder innan de sticker iväg i det här onlinespelet för tjejer?

 • Internationell kunglig skönhetstävling
  Spela
  Internationell kunglig skönhetstävling
  Spelat 4829 gånger

  Alla dessa kungliga fashionistas representerar sina länder i det här spännande onlinespelet. Vem kommer vinna? Hjälp dem att välja utstyrslar och stilar som hjälper någon av dem att vinna förstapriset!

 • Kläder till bruden och tärnorna
  Spela
  Kläder till bruden och tärnorna
  Spelat 10496 gånger

  Den unga kvinnan är redo för sitt drömbröllop. Kan du hjälpa henne och hennes tärnor att göra sig redo för den viktiga dagen i det här kläder-spelet? De behöver hjälp med klänningar, hår och smink.

 • Min mangakaraktär
  Spela
  Min mangakaraktär
  Spelat 941 gånger

  Du kan skapa ditt eget mangakaraktär i detta online designspel. Vilken typ av näsa borde de ha? Borde de vara glada eller lite mer mystiska? Viktigast av allt, vilken typ av outfit kommer de att ha på sig? Du får bestämma allt detta och mer.

 • Designa min myströja
  Spela
  Designa min myströja
  Spelat 1884 gånger

  De här tre tjejerna är på jakt efter några nya tröjor som både är bekväma och supersnygga! Kan du skapa några i den virtuella studion som finns i detta kläd- och designspel? Här väljer du också ut några coola kjolar och accessoarer åt tjejerna, vilket verkligen ger dem en enhetlig look.

 • Prinsessornas favoritmodemärken
  Spela
  Prinsessornas favoritmodemärken
  Spelat 11816 gånger

  Dessa tre prinsessor älskar ett särskilt modemärke. En gillar Prada. En annan kan inte få nog av Guccis alla fantastiska klänningar och utstyrslar. Den tredje prinsessan tycker Chanel är hur coolt som helst. Följ med när de shoppar sina favoritmärken i det här onlinespelet för tjejer.

 • Prinsessorna: Shoppingrivaler
  Spela
  Prinsessorna: Shoppingrivaler
  Spelat 3036 gånger

  Detta drottninglika gäng är bästa väninnor, men tävlingsinstinkten sätter in så snart shopping kommer på tal. Kan du hjälpa dem att hålla sig lugna medan de letar efter de senaste och bästa stilarna i sina favoritbutiker? De deltar i en shoppingtävling, så stämningen kan definitivt bli lite spänd i detta onlinebaserade klädspel.

 • Ellie som modepolis
  Spela
  Ellie som modepolis
  Spelat 1332 gånger

  Ellie har tagit sin nya roll som medlem i modepolisen lite väl allvarligt! Hon har precis tagit fast tre tjejer anklagade för beklämmande brott mot modelagarna! Kan du hjälpa Ellie att skapa några fantastiska nya stilar åt dem i detta kläd- och designspel?

 • Trendvarning 2017: djungelmönster
  Spela
  Trendvarning 2017: djungelmönster
  Spelat 7470 gånger

  Exotiska djungelmönster är inne i år och därför designar dessa fem fashionistas kläder med helvilda stilar och funktioner! Hjälp dem att skapa klänningar och andra utstyrslar som är både fantastiska och vilda i det här designspelet för tjejer.

 • Prinsessor har roligt med lillasystrar
  Spela
  Prinsessor har roligt med lillasystrar
  Spelat 642 gånger

  Dessa snygga prinsessor har en ledig dag för att spendera tid med sina lillasystrar. De ska till en fantastisk temapark, men vad ska de ha på sig? Hjälp dem att välja gulliga utstyrslar för den fantastiska dagen i det här kläder-spelet.

 • Prinsessans semester
  Spela
  Prinsessans semester
  Spelat 6093 gånger

  Den här prinsessan ska på en episk semester som tar henne över hela världen. Hon är försenad och har inte packat än. Kan du hjälpa henne att välja vilka utstyrslar hon ska stoppa ner i resväskan innan hon rusar iväg till flygplatsen i det här onlinespelet för tjejer?

 • Mörka drottningens garderob
  Spela
  Mörka drottningens garderob
  Spelat 1762 gånger

  Den här diaboliska drottningens garderob är helt djävulsk. Kan du hjälpa henne att organisera den i det här onlinespelet för tjejer? Hjälp henne att hitta alla föremål som saknas i den... om du törs!

 • Nördig tjej makeover
  Spela
  Nördig tjej makeover
  Spelat 32362 gånger

  Skolan och pluggandet är över, tjejen behöver en ny snygg look!

 • Mode för rockturné
  Spela
  Mode för rockturné
  Spelat 1125 gånger

  Den här tjejen behöver en riktigt enastående outfit för att övertyga sina vänner om att de ska starta ett rockband ihop. Kan du hjälpa henne att sätta samman riktigt rockiga kläder i detta onlinebaserade klädspel? Om hon lyckas kommer hennes bandkompisar också att behöva några coola outfits!

 • Sagoprinsessans makeover
  Spela
  Sagoprinsessans makeover
  Spelat 360 gånger

  Den här häxa har alltid velat bli en vacker prinsessa. Nu är hon fast besluten att ta fram en magisk dryck som kan besanna hennes drömmar i detta magiska makeover-spel. Kan du hjälpa henne att hitta de ingredienser hon behöver, innan det är dags för hennes första dejt med prinsen?

 • Dress My Baby
  Spela
  Dress My Baby
  Spelat 678 gånger

  Gör din bebis till en stilikon!

 • Princess Maker
  Spela
  Princess Maker
  Spelat 7459 gånger

  En hel del ingår i rollen som prinsessa: Kläder, frisyr, regler och alla de mycket viktiga saker en prinsessa måste göra varje dag. Kan du hjälpa den här tjejen att se snygg ut inför sin första dag i prinsesskolan? Hon behöver din hjälp med att välja en klänning och alla tillbehör som hon behöver. Med din hjälp kommer hon att bli redo för skolstarten i det här makeover-spelet.

 • Skurkprinsessa
  Spela
  Skurkprinsessa
  Spelat 1485 gånger

  Den här tjejen föddes ond men hennes superskurk till pojkvän har ändå gjort slut med henne! Hon vill göra allt för att väcka liv i deras förhållande igen och sätta igång en ny brottsvåg med honom i det här vilda kläder-spelet för tjejer. Hjälp henne att färga håret, välja galet smink och rätt kläder som en del av hennes underbart onda plan för att återvinna honom.

 • Eliza och Jakes magiska jul
  Spela
  Eliza och Jakes magiska jul
  Spelat 741 gånger

  Eliza och Jake gör sig redo för julen i stil. Följ med när de bakar julkakor, väljer gulliga utstyrslar och njuter av roliga aktiviteter i det här julspelet för tjejer online.