Välja kläder-spel

 • Skurkar vs prinsessor: skolmode
  Spela
  Skurkar vs prinsessor: skolmode
  Spelat 740 gånger

  Fyra skurkar. Fyra prinsessor. Vilken grupp kommer att gå segrande ur striden i detta onlinebaserade klädspel? Samarbeta med båda sidorna medan de tävlar om att få styra skolan med några helt fantastiska frisyrer, kläder och mycket mer!

 • High School Breakup Drama
  Spela
  High School Breakup Drama
  Spelat 6341 gånger

  Cindy såg just sin pojkvän kyssa en hejaklacksledare! Hjälp henne läka sitt brustna hjärta i High School Breakup Drama!

  Nu vill kompisarna hjälpa till med en snabb makeover av både henne och hennes skåp i det här kärleksspelet. Torka Cindys tårar, välj ut rätt smink och snygga kläder och hjälp till med allt möjligt som en sann vän i nöden!

  Ellie: Love Trouble och Princesses: Breakup Drama är två andra fantastiska makeoverspel du borde prova på. 

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att välja saker åt Cindy. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem.

   

 • Divor: en vinnande klädstil
  Spela
  Divor: en vinnande klädstil
  Spelat 787 gånger

  Tre coola divor. Tre fantastiska stilar. En onlineutmaning. Vem av dessa eleganta tjejer kan sätta samman den bästa klädstilen i detta onlinebaserade kläd- och designspel?

 • Prinsessornas makeover
  Spela
  Prinsessornas makeover
  Spelat 3548 gånger

  Även prinsessor får finnar! Kan du hjälpa dessa två kungliga systrar att klämma sina finnar i detta onlinebaserade makeoverspel? Lite magisk tvål och andra helgrymma skönhetsprodukter borde hjälpa dem att få en fin hudnyans på nolltid!

 • Dove Bal Dolly Klä Upp Sig
  Spela
  Dove Bal Dolly Klä Upp Sig
  Spelat 1379 gånger

  Dove ska gå på balen men hon har ingen aning om vad hon ska ha på sig. Lyckligtvis har hon flertalet presentboxar fyllda med fantastiska kläder och assessorer. Hjälp henne leta igenom dem i detta makeover spel.

 • Katie Dress Up
  Spela
  Katie Dress Up
  Spelat 224 gånger

 • Gör dig redo med Ellie
  Spela
  Gör dig redo med Ellie
  Spelat 132390 gånger

  Ellie ser alltid helt fantastisk ut. Vad är hennes hemlighet? Ta reda på det i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon gör sig redo en ny rolig dag. Hon kommer att ge dig massvis med coola modetips medan hon sätter på sig sminket och väljer kläder.

 • Sportlov bästa vänner
  Spela
  Sportlov bästa vänner
  Spelat 3367 gånger

  Sportlovet är snart här, och dessa tre bästa vänner är redo att testa de bästa stilarna för säsongen. Kan du hjälpa dem att välja några fantastiska kläder att bära, och mycket mer, i detta online kläd- och designspel?

 • Sagoprinsessans makeover
  Spela
  Sagoprinsessans makeover
  Spelat 620 gånger

  Den här häxa har alltid velat bli en vacker prinsessa. Nu är hon fast besluten att ta fram en magisk dryck som kan besanna hennes drömmar i detta magiska makeover-spel. Kan du hjälpa henne att hitta de ingredienser hon behöver, innan det är dags för hennes första dejt med prinsen?

 • Prinsessornas hippiekläder
  Spela
  Prinsessornas hippiekläder
  Spelat 3600 gånger

  Fem prinsessor kollar in coola stilar från 60-talet. Hjälp dem att skapa några fantastiska retroutstyrslar som är helt "flower power" i det här kläder- och designspelet för tjejer.

 • Isprinsessan: Riktig erfarenhet hos tandläkare
  Spela
  Isprinsessan: Riktig erfarenhet hos tandläkare
  Spelat 7342 gånger

  Isprinsessan fortsätter att glömma att borsta och flossa tänderna. Tyvärr betyder det att hon har några håligheter som hon behöver ta itu med i detta medicinska simuleringsspel. Hon väntar på dig vid sin tandläkares kontor och hoppas att du kan fylla var och en av dem.

 • Prinsessor på maskerad
  Spela
  Prinsessor på maskerad
  Spelat 12938 gånger

  Dessa fem prinsessor är värdar för en maskeradbal. Kan du hjälpa dem att förbereda allt för deras gäster? De behöver även hjälp med kostymerna i det här kläder-spelet.

 • Prinsessornas examensfest
  Spela
  Prinsessornas examensfest
  Spelat 2199 gånger

  Det är dags för de här fyra prinsessorna att ta examen och, efter en riktigt tuff termin är de redo för en brakfest på sin favoritklubb! Men vad ska de ha på sig innan de beger sig ut i denna oförglömliga natt? Hjälp dem att välja ut riktigt fantastiska outfits i detta klädspel.

 • Elizas neonfrisyr
  Spela
  Elizas neonfrisyr
  Spelat 7313 gånger

  Eliza nästa frisyr ska få henna att glimra! Följ med det moderna modelejonet när hon skapar ett ny look som är både livlig och spännande i detta makeover-spel. Hon vill färga håret i massor av fantastiska färger.

 • Tillbaka till skolan: Prinsess-stress
  Spela
  Tillbaka till skolan: Prinsess-stress
  Spelat 55434 gånger
 • Isdrottningens modedag
  Spela
  Isdrottningens modedag
  Spelat 686 gånger

  Den här drottningen är helt klart en fashionista men hon har ingen aning om vad hon ska ha på sig idag. Ta en titt i hennes garderob och välj en fantastisk utstyrsel i det här mode- och kläder-spelet.

 • Prinsessan återvänder till skolan
  Spela
  Prinsessan återvänder till skolan
  Spelat 1056 gånger

  Hösten är här och ett nytt skolår ska börja. Kan du hjälpa prinsessan att välja inte bara en utan två utstyrslar för hennes första skolvecka i det här kläder-spelet för tjejer online?

 • Bästisarnas glansiga smink
  Spela
  Bästisarnas glansiga smink
  Spelat 10780 gånger

  Två vänner. Massvis med smink. Följ med dessa två bästisar när provar på nytt läppstift, rogue och mycket mer i det här makeover-spelet för tjejer.

 • Kläder till bruden och tärnorna
  Spela
  Kläder till bruden och tärnorna
  Spelat 11687 gånger

  Den unga kvinnan är redo för sitt drömbröllop. Kan du hjälpa henne och hennes tärnor att göra sig redo för den viktiga dagen i det här kläder-spelet? De behöver hjälp med klänningar, hår och smink.

 • Princess Maker
  Spela
  Princess Maker
  Spelat 7908 gånger

  En hel del ingår i rollen som prinsessa: Kläder, frisyr, regler och alla de mycket viktiga saker en prinsessa måste göra varje dag. Kan du hjälpa den här tjejen att se snygg ut inför sin första dag i prinsesskolan? Hon behöver din hjälp med att välja en klänning och alla tillbehör som hon behöver. Med din hjälp kommer hon att bli redo för skolstarten i det här makeover-spelet.

 • Kändisarnas modetävling
  Spela
  Kändisarnas modetävling
  Spelat 4669 gånger

  Vilken av dessa berömda kändisar äger scenen i detta online kläd- och designspel? Du måste hjälpa var och en att skapa den perfekta stilen innan det är dags för dem att delta i en helt fantastisk modetävling.

 • Gravida bästismammor
  Spela
  Gravida bästismammor
  Spelat 5283 gånger

  Den här mamman och hennes bästa väninna, som bara råkar vara en berömd superhjälte, ska båda ha barn! Kan du se till att de har allt de behöver i detta sjukvårdssimuleringsspel? De har just anlänt till läkarmottagningen för en snabb undersökning.

 • Bästa vänner i Paris
  Spela
  Bästa vänner i Paris
  Spelat 976 gånger

  Dessa tre bästa vänner har verkligen njutit av sin resa till Paris. De har kollat in alla senaste modetrenderna. Kan du hjälpa dem att välja några coola kläder innan de tar ett foto och använder det för att göra ett vykort i detta kläd- och designspel?

 • Isdrottningens garderob
  Spela
  Isdrottningens garderob
  Spelat 7497 gånger

 • Baby Hazel på stranden
  Spela
  Baby Hazel på stranden
  Spelat 937 gånger

  Hazel ser fram emot en kul och avslappnande dag vid havet. Men hon behöver din hjälp med att samla ihop alla saker som hon vill ta med sig. Hazel har en checklista. Kan du gå igenom den med henne och se till att hon inte saknar något i det här peka och klicka-spelet? Glöm inte sandhink, solglasögon, nallebjörn och strandparasoll.

 • Parets nyårsfest
  Spela
  Parets nyårsfest
  Spelat 1515 gånger

  Dessa två söta par är redo för det nya året! Kan du hjälpa dem att sätta ihop coola utstyrslar innan de går till en fantastisk fest i det här partyspelet?

 • Skönhetsguruns sminktips
  Spela
  Skönhetsguruns sminktips
  Spelat 1000 gånger

  Den här skönhetsgurun vet ganska mycket allt som är värt att veta om smink. Det är bra eftersom han måste ta itu med några ordentliga skönhetsfläckar. Kan du hjälpa honom att sminka över dem i detta onlinebaserade makeover-spel?

 • Prinsessornas shoppingresa med mammorna
  Spela
  Prinsessornas shoppingresa med mammorna
  Spelat 8061 gånger

  Dessa prinsessor ska på en shoppingresa med sina mammor. Välj utstyrslar åt dem och njut av en rolig eftermiddag tillsammans i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Baby Hazel och skolhygien
  Spela
  Baby Hazel och skolhygien
  Spelat 590 gånger

  Baby Hazel har kommit hem efter en kul dag i skolan, men hon måste lära sig en del om hygien innan hon äter sin favoritfrukt. Hjälp henne att lära sig grunderna tillsammans med hennes mamma!

 • Sjöjungfrun flirtar i bastun
  Spela
  Sjöjungfrun flirtar i bastun
  Spelat 5044 gånger

  Tro det eller ej, men den här sjöjungfrun älskar att bada bastu. Kan du hjälpa henne att göra sig redo för en avkopplande dag som dessutom kan bjuda på lite romantik i detta onlinespel? Det finns goda chanser att hon träffar en kille som är pojkvänsmaterial.

 • Princesses: Just Another Galaxy
  Spela
  Princesses: Just Another Galaxy
  Spelat 577 gånger

  Vilka nya moden väntar bland stjärnorna? Res till ett nytt solsystem späckat med stil och skoj i Princesses: Just Another Galaxy.

  De här fyra coola kungligheterna älskar astronomi och yttre rymden. Hjälp dem hitta häftiga stilar inspirerade av universums stora mysterier i det här futuristiska välja kläder-spelet. Helt överjordiskt kul! 

  Sugen på fler prinsesspel? I så fall borde du prova Princesses at a Masquerade och Princess Maker.

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att leta efter smink och kläder. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem.

   

 • Parens höstkläder
  Spela
  Parens höstkläder
  Spelat 9327 gånger

  De här två söta paren letar efter superbekväma kläder som passar perfekt för hösten. Kan du hjälpa dem i det här säsongskläder-spelet?

 • Skodesigner
  Spela
  Skodesigner
  Spelat 551 gånger

  Den här upptagna designern har en massa olika projekt att jobba med. Hon behöver verkligen din hjälp i detta onlinebaserade designspel! Följ med henne in studion där hon skapar sin nya fantastiska skokollektion. Ge henne några goda råd medan hon designar allt från klassiskt högklackat till skor som är helt extrema!

 • Prinsessornas favoritmodemärken
  Spela
  Prinsessornas favoritmodemärken
  Spelat 12164 gånger

  Dessa tre prinsessor älskar ett särskilt modemärke. En gillar Prada. En annan kan inte få nog av Guccis alla fantastiska klänningar och utstyrslar. Den tredje prinsessan tycker Chanel är hur coolt som helst. Följ med när de shoppar sina favoritmärken i det här onlinespelet för tjejer.

 • Internationell kunglig skönhetstävling
  Spela
  Internationell kunglig skönhetstävling
  Spelat 5146 gånger

  Alla dessa kungliga fashionistas representerar sina länder i det här spännande onlinespelet. Vem kommer vinna? Hjälp dem att välja utstyrslar och stilar som hjälper någon av dem att vinna förstapriset!

 • Designa min mysiga filt
  Spela
  Designa min mysiga filt
  Spelat 2484 gånger

  De här tjejerna sätter sina designfärdigheter på prov för att arbeta med ett gulligt projekt i detta onlinespel. De tänker skapa några bekväma kläder innan de påbörjar utformningen av några riktigt mysiga filtar. Kan du ge dem några snabba råd så att deras projekt blir helt fantastiskt?