Schackspel

 • Klassisk schack
  Spela
  Klassisk schack
  Spelat 98750 gånger

  Det är alltid trevligt att spela en klassiker och göra sitt bästa i ett av de populäraste brädspelen någonsin, Klassisk schack. Spela mot datorn eller en vän i det här tidlösa skicklighetsbaserade spelet.

 • Easy Chess
  Spela
  Easy Chess
  Spelat 88486 gånger

  Spela detta trevliga schack spel och försök att vinna över datorn.

 • Flash-schack
  Spela
  Flash-schack
  Spelat 53768 gånger

  Med tre olika svårighetsgrader passar det här schackspelet bra för både mästare och nybörjare.

 • Schackspel
  Spela
  Schackspel
  Spelat 36800 gånger

  Är du ett schackgeni? Du kan blir det! Spela schack online mot riktiga eller virtuella motståndare och öva så att du blir en schackmästare. Skydda kungen till varje pris!

 • Master Chess Multiplayer
  Spela
  Master Chess Multiplayer
  Spelat 21339 gånger

  Du kan spela mot datorn eller utmana en vän i det här rafflande schackspelet. Var noga med att spela så fort du kan. Varje sekund som krävs för att nå schackmatt sänker dina poäng!

 • SparkChess
  Spela
  SparkChess
  Spelat 17685 gånger

  Visa att du kan blixtra till och vinna med en genial strategi i SparkChess! Utmana dig själv på fyra svårighetsnivåer där varje nivå kräver en särskild spelstil. Överlista din motståndare och spela om matchen för att lära dig av dina misstag eller förbättra dig inför nästa omgång. SparkChess sätter din skicklighet som schackspelare på prov!

 • Robo Chess
  Spela
  Robo Chess
  Spelat 16840 gånger

  Testa din hjärna och spela schack mot en intelligent och talande robot!

 • Flash Chess 3
  Spela
  Flash Chess 3
  Spelat 12154 gånger

  Schack är ett av världens mest fängslande brädspel. I tusentals år har spelare från hela världen kämpat för att ta motspelarens kung och samtidigt skydda sina egna pjäser. Är du redo för fler matcher i den senaste uppföljaren av den här utmanande schackserien?

 • Schackmästare
  Spela
  Schackmästare
  Spelat 6479 gånger

  Spela mot en kompis eller datorn i det här schackspelet. Klockan tickar. Kan du göra schackmatt innan tiden tar slut?

 • 3d Chess
  Spela
  3d Chess
  Spelat 5600 gånger

  Låt oss spela schack!

 • Smart schack
  Spela
  Smart schack
  Spelat 4265 gånger

  Utmana dig själv i spelet mot en otroligt smart motståndare i Smart schack. Kom på en vinnande strategi som kanske kostar dig några pjäser men som ger dig segern! Aldrig igen kommer du möta en smartare motståndare!

 • Schack 3D
  Spela
  Schack 3D
  Spelat 3521 gånger

  Virtuella schackspel blir inte vackrare än den här 3D-versionen som har ett träbräde och underbart skulpterade träbitar. Men insatserna är höga och spelandet är lika brutalt som vanligt.

 • Klassisk schack
  Spela
  Klassisk schack
  Spelat 2853 gånger

  Kan du göra schackmatt på datorn i den här onlineversionen av det klassiska spelet? Se om du kan ta kungen innan datorn tar din!

 • Chess 3D
  Spela
  Chess 3D
  Spelat 2255 gånger

  Visa din taktiska förmåga och skicklighet som schackspelare i den här nya 3D-versionen. Spelet har fantastisk grafik och inställningar som passar varje spelare. Kommer du fortfarande att kunna vinna på nivå 100? Spela det här roliga gratisspelet nu!

 • Better Than Chess
  Spela
  Better Than Chess
  Spelat 1527 gånger

  Du kan utmana en vän, en onlinemotståndare eller datorn i det här schackspelet i 3D. Men det är inte allt! Du kan ställa in intensiva tidsgränser för varje drag och mycket mer. Kan du leda dina pjäser till vinst eller kommer din motståndare att fånga din kung?

 • Junior Chess
  Spela
  Junior Chess
  Spelat 1232 gånger

  This version of the classic board game is perfect for beginners of all ages. Can you checkmate your virtual opponent and capture as many of their pieces as possible? It’s time to find out!

 • No More King
  Spela
  No More King
  Spelat 1013 gånger

  Slå ut alla pjäserna på schackbrädet! Det här pusselspelet är baserat på schackregler och din uppgift är att ta bort alla kungarna. Torn kan gå rakt längs rader och kolumner. Löpare kan gå diagonalt över spelbrädet. Använd varje spelpjäs, inklusive springare, på din väg mot kungen!

 • 3D Schack
  Spela
  3D Schack
  Spelat 988 gånger

  Ge dina schackspelfärdigheter ett träningspass med den här 3D-versionen av det tidlösa brädspelet. Stig in i detta virtuella vardagsrum där brädet är uppbyggd och redo. Du kan spela mot en vän eller utmana datorn via en av flera svårighetsgrader.

 • Ultimat schack
  Spela
  Ultimat schack
  Spelat 583 gånger

  Njut av klassiskt schack i avrättningsstil! Anta den yttersta utmaningen inom tecknat schack mot din motståndares armé. Tänk framåt och planera varje drag strategiskt för att undvika avrättning av hela din armé. Ditt mål är att fånga fiendens kung, men var försiktig – om du blir fångad i ett hörn kommer din pjäs att bli dödad på ett hemskt vis. Schackmästare, gör er redo för en blodig strid!

 • Schack utmaningar
  Spela
  Schack utmaningar
  Spelat 581 gånger

  Rupert, den elaka röda kungen har utmanat dig till en serie intensiva schackscenarier. Kan du schackmatta honom med så få drag som möjligt på var och en av de knepiga nivåer som du hittar i detta helt unika schackspel? Det finns bomber som du kan samla som definitivt hjälper dig om du fastnar och inte kan räkna ut vad du ska göra i nästa drag.

 • Schack för två spelare
  Spela
  Schack för två spelare
  Spelat 371 gånger

  Du kan spela mot datorn eller en vän i den här onlineversionen av det klassiska brädspelet. Det finns också inställningar för prestationer och svårighetsgrad som verkligen sätter dina färdigheter i schack på prov.

 • Flash Chess
  Spela
  Flash Chess
  Spelat 314 gånger

  Gör schackmatt på din motståndares kung och vinn spelet.

 • Galaktiskt schack i 3D
  Spela
  Galaktiskt schack i 3D
  Spelat 238 gånger

  Ha kul i det här häftiga schackspelet som kommer att ge dig nöje i många timmar. Spela en futuristisk schackversion mot en dator. Har du några strategiska drag i rockärmen?

 • Gravschack
  Spela
  Gravschack
  Spelat 218 gånger

  Kliv in genom portarna på den här underliga kyrkogården och gör dig redo för en helt ny version av det klassiska brädspelet schack. Istället för att försöka fånga pjäser ska du förinta zombier. Kan du eliminera alla zombier som stiger upp ur sina gravar i det här unika schackspelet?

 • Flash Chess 2
  Spela
  Flash Chess 2
  Spelat 213 gånger

  Sätt din motståndares kung i schackmatt och vinn spelet på nolltid. Redo för ett parti schack? Ja!

 • Riddarens resa
  Spela
  Riddarens resa
  Spelat 66 gånger

  Gör dig redo för en unik utmaning på det här schackbrädet. Spelet tar bara några sekunder att lära sig, men kan kräva en livstid att bemästra. Hur många gånger kan du flytta den här springaren på spelbrädet utan att den landar på samma ruta mer än en gång? Håll honom i rörelse så länge som möjligt i det här roliga schackspelet!

 • Chess Maniac
  Spela
  Chess Maniac
  Spelat 51 gånger

  Spela schack en mot en med motståndare av varierande svårighetsgrad. Upplev en ovanifrånvy av hela brädet och flytta dina pjäser strategiskt. Sikta på att slutligen fånga din motståndare.

 • Crazy Chess
  Spela
  Crazy Chess
  Spelat 49 gånger

  Fånga de svarta bönderna innan de når botten av brädet och försvara ditt slott.

 • Söta schackspelare
  Spela
  Söta schackspelare
  Spelat 45 gånger

  Visst de här tjejerna gillar att spela schack, men de älskar mode.

 • Pekschack
  Spela
  Pekschack
  Spelat 45 gånger

  Spela schack på din mobil! Flytta varje pjäs individuellt och strategiskt för att fånga din motståndares armé. Gör din motståndares kung schackmatt och se tidigare drag i en texthistorik. Schack för pekskärm? Ja!

 • Dödens åtta drottningar
  Spela
  Dödens åtta drottningar
  Spelat 39 gånger

  Är du tillräckligt skicklig för att vinna i det här intensiva schackspelet? Det finns åtta drottningar. Kan du placera ut var och en av dem på spelbrädet så att de inte attackerar varandra? Det är svårare än det ser ut. Du kan helt klart kalla dig för schackmästare om du klarar att slutföra det här unika spelet.

 • Riddarens uppdrag
  Spela
  Riddarens uppdrag
  Spelat 32 gånger

  Hjälp riddaren med specialuppdraget: att öppna den mystiska låsta porten! Gå runt på schackbrädet med vanliga L-formade springaresteg. Hitta rätt nyckel och gå till porten. Samla ihop äpplen, juveler, bägare och andra specialföremål längs vägen för att utföra ditt nobla uppdrag!

 • Schackstrategi
  Spela
  Schackstrategi
  Spelat 29 gånger

  På schackspelets slagfält kan det bara finnas en vinnare! Bygg upp en armé som är tillräckligt stor för att storma fiendens slott och erövra deras land. Skapa krigsstrukturer för att låsa upp nya arméenheter att sända ut i fält. De med bäst strategi kommer att segra i Schackstrategi!

 • Chinese Chess
  Spela
  Chinese Chess
  Spelat 23 gånger

  Njut av att spela schack med Kina stil redskap.

 • Ultimat schack
  Spela
  Ultimat schack
  Spelat 14 gånger

  Försök att bli schackmästare i denna onlineversion av det tidlösa brädspelet. En eller två spelare kan försöka fånga sin motståndares kung. Kommer du att fixa en schackmatt medan du utmanar en vän eller tar en match mot datorn? Du kan också ändra svårighetsinställningarna och brädets utformning innan du börjar spela.

 • Schack
  Spela
  Schack
  Spelat 0 gånger

  Kan du besegra datorn i denna utmanande onlineversion av det tidlösa brädspelet? Ange svårighetsgrad innan du bestämmer dig för om du ska spela med de svarta pjäserna eller de vita. Du kan också välja mellan läget för nybörjare och det mer avancerade proffsläget för erfarna spelare.