Schackspel

 • Master Chess Multiplayer
  Spela
  Master Chess Multiplayer
  Spelat 31503 gånger

  Du kan spela mot datorn eller utmana en vän i det här rafflande schackspelet. Var noga med att spela så fort du kan. Varje sekund som krävs för att nå schackmatt sänker dina poäng!

 • Ultimat schack
  Spela
  Ultimat schack
  Spelat 879 gånger

  Försök att bli schackmästare i denna onlineversion av det tidlösa brädspelet. En eller två spelare kan försöka fånga sin motståndares kung. Kommer du att fixa en schackmatt medan du utmanar en vän eller tar en match mot datorn? Du kan också ändra svårighetsinställningarna och brädets utformning innan du börjar spela.

 • Klassisk schack
  Spela
  Klassisk schack
  Spelat 110710 gånger

  Det är alltid trevligt att spela en klassiker och göra sitt bästa i ett av de populäraste brädspelen någonsin, Klassisk schack. Spela mot datorn eller en vän i det här tidlösa skicklighetsbaserade spelet.

 • Flash Chess 3
  Spela
  Flash Chess 3
  Spelat 12543 gånger

  Schack är ett av världens mest fängslande brädspel. I tusentals år har spelare från hela världen kämpat för att ta motspelarens kung och samtidigt skydda sina egna pjäser. Är du redo för fler matcher i den senaste uppföljaren av den här utmanande schackserien?

 • SparkChess
  Spela
  SparkChess
  Spelat 18767 gånger

  Visa att du kan blixtra till och vinna med en genial strategi i SparkChess! Utmana dig själv på fyra svårighetsnivåer där varje nivå kräver en särskild spelstil. Överlista din motståndare och spela om matchen för att lära dig av dina misstag eller förbättra dig inför nästa omgång. SparkChess sätter din skicklighet som schackspelare på prov!

 • Klassisk schack
  Spela
  Klassisk schack
  Spelat 3417 gånger

  Kan du göra schackmatt på datorn i den här onlineversionen av det klassiska spelet? Se om du kan ta kungen innan datorn tar din!

 • 3D Schack
  Spela
  3D Schack
  Spelat 1686 gånger

  Ge dina schackspelfärdigheter ett träningspass med den här 3D-versionen av det tidlösa brädspelet. Stig in i detta virtuella vardagsrum där brädet är uppbyggd och redo. Du kan spela mot en vän eller utmana datorn via en av flera svårighetsgrader.

 • Flash-schack
  Spela
  Flash-schack
  Spelat 55920 gånger

  Med tre olika svårighetsgrader passar det här schackspelet bra för både mästare och nybörjare.

 • Schack för två spelare
  Spela
  Schack för två spelare
  Spelat 1248 gånger

  Du kan spela mot datorn eller en vän i den här onlineversionen av det klassiska brädspelet. Det finns också inställningar för prestationer och svårighetsgrad som verkligen sätter dina färdigheter i schack på prov.

 • Easy Chess
  Spela
  Easy Chess
  Spelat 92804 gånger

  Spela detta trevliga schack spel och försök att vinna över datorn.

 • 3d Chess
  Spela
  3d Chess
  Spelat 6054 gånger

  Låt oss spela schack!

 • Chess 3D
  Spela
  Chess 3D
  Spelat 2363 gånger

  Visa din taktiska förmåga och skicklighet som schackspelare i den här nya 3D-versionen. Spelet har fantastisk grafik och inställningar som passar varje spelare. Kommer du fortfarande att kunna vinna på nivå 100? Spela det här roliga gratisspelet nu!

 • Robo Chess
  Spela
  Robo Chess
  Spelat 17797 gånger

  Testa din hjärna och spela schack mot en intelligent och talande robot!

 • Chess Maniac
  Spela
  Chess Maniac
  Spelat 51 gånger

  Spela schack en mot en med motståndare av varierande svårighetsgrad. Upplev en ovanifrånvy av hela brädet och flytta dina pjäser strategiskt. Sikta på att slutligen fånga din motståndare.

 • Ultimat schack
  Spela
  Ultimat schack
  Spelat 643 gånger

  Njut av klassiskt schack i avrättningsstil! Anta den yttersta utmaningen inom tecknat schack mot din motståndares armé. Tänk framåt och planera varje drag strategiskt för att undvika avrättning av hela din armé. Ditt mål är att fånga fiendens kung, men var försiktig – om du blir fångad i ett hörn kommer din pjäs att bli dödad på ett hemskt vis. Schackmästare, gör er redo för en blodig strid!

 • Smart schack
  Spela
  Smart schack
  Spelat 4380 gånger

  Utmana dig själv i spelet mot en otroligt smart motståndare i Smart schack. Kom på en vinnande strategi som kanske kostar dig några pjäser men som ger dig segern! Aldrig igen kommer du möta en smartare motståndare!

 • No More King
  Spela
  No More King
  Spelat 1066 gånger

  Slå ut alla pjäserna på schackbrädet! Det här pusselspelet är baserat på schackregler och din uppgift är att ta bort alla kungarna. Torn kan gå rakt längs rader och kolumner. Löpare kan gå diagonalt över spelbrädet. Använd varje spelpjäs, inklusive springare, på din väg mot kungen!

 • Riddarens uppdrag
  Spela
  Riddarens uppdrag
  Spelat 32 gånger

  Hjälp riddaren med specialuppdraget: att öppna den mystiska låsta porten! Gå runt på schackbrädet med vanliga L-formade springaresteg. Hitta rätt nyckel och gå till porten. Samla ihop äpplen, juveler, bägare och andra specialföremål längs vägen för att utföra ditt nobla uppdrag!

 • Schack 3D
  Spela
  Schack 3D
  Spelat 3612 gånger

  Virtuella schackspel blir inte vackrare än den här 3D-versionen som har ett träbräde och underbart skulpterade träbitar. Men insatserna är höga och spelandet är lika brutalt som vanligt.

 • Chinese Chess
  Spela
  Chinese Chess
  Spelat 23 gånger

  Njut av att spela schack med Kina stil redskap.

 • Söta schackspelare
  Spela
  Söta schackspelare
  Spelat 45 gånger

  Visst de här tjejerna gillar att spela schack, men de älskar mode.

 • Flash Chess
  Spela
  Flash Chess
  Spelat 314 gånger

  Gör schackmatt på din motståndares kung och vinn spelet.

 • Junior Chess
  Spela
  Junior Chess
  Spelat 1318 gånger

  This version of the classic board game is perfect for beginners of all ages. Can you checkmate your virtual opponent and capture as many of their pieces as possible? It’s time to find out!

 • Crazy Chess
  Spela
  Crazy Chess
  Spelat 49 gånger

  Fånga de svarta bönderna innan de når botten av brädet och försvara ditt slott.

 • Schackmästare
  Spela
  Schackmästare
  Spelat 6793 gånger

  Spela mot en kompis eller datorn i det här schackspelet. Klockan tickar. Kan du göra schackmatt innan tiden tar slut?

 • Better Than Chess
  Spela
  Better Than Chess
  Spelat 1527 gånger

  Du kan utmana en vän, en onlinemotståndare eller datorn i det här schackspelet i 3D. Men det är inte allt! Du kan ställa in intensiva tidsgränser för varje drag och mycket mer. Kan du leda dina pjäser till vinst eller kommer din motståndare att fånga din kung?

 • Schack
  Spela
  Schack
  Spelat 75 gånger

  Kan du besegra datorn i denna utmanande onlineversion av det tidlösa brädspelet? Ange svårighetsgrad innan du bestämmer dig för om du ska spela med de svarta pjäserna eller de vita. Du kan också välja mellan läget för nybörjare och det mer avancerade proffsläget för erfarna spelare.

 • Pekschack
  Spela
  Pekschack
  Spelat 45 gånger

  Spela schack på din mobil! Flytta varje pjäs individuellt och strategiskt för att fånga din motståndares armé. Gör din motståndares kung schackmatt och se tidigare drag i en texthistorik. Schack för pekskärm? Ja!

 • Schack utmaningar
  Spela
  Schack utmaningar
  Spelat 642 gånger

  Rupert, den elaka röda kungen har utmanat dig till en serie intensiva schackscenarier. Kan du schackmatta honom med så få drag som möjligt på var och en av de knepiga nivåer som du hittar i detta helt unika schackspel? Det finns bomber som du kan samla som definitivt hjälper dig om du fastnar och inte kan räkna ut vad du ska göra i nästa drag.

 • Galaktiskt schack i 3D
  Spela
  Galaktiskt schack i 3D
  Spelat 238 gånger

  Ha kul i det här häftiga schackspelet som kommer att ge dig nöje i många timmar. Spela en futuristisk schackversion mot en dator. Har du några strategiska drag i rockärmen?

 • Gravschack
  Spela
  Gravschack
  Spelat 218 gånger

  Kliv in genom portarna på den här underliga kyrkogården och gör dig redo för en helt ny version av det klassiska brädspelet schack. Istället för att försöka fånga pjäser ska du förinta zombier. Kan du eliminera alla zombier som stiger upp ur sina gravar i det här unika schackspelet?

 • Flash Chess 2
  Spela
  Flash Chess 2
  Spelat 213 gånger

  Sätt din motståndares kung i schackmatt och vinn spelet på nolltid. Redo för ett parti schack? Ja!