Familjespel

 • MahJongCon
  Spela
  MahJongCon
  Spelat 695446 gånger

  Det finns mängder av gratis onlinespel men har du någonsin letat efter ett spel som ger din hjärna ett träningspass? I så fall behöver du inte leta längre. Här är MahJongCon! Det spelar ingen roll om det stavas ”mahjong” eller ”mahjongg”, det här klassiska kinesiska brädspelet har utmanat spelare i årtionden. I MahJongCon njuter du av en färgrik grafik och ett häftigt soundtrack som blandar traditionell musik med moderna toner. Du kanske till och med börjar dansa när du matchar symbolerna på brickorna! Dina drag måste vara snabba. Ett fält på botten av skärmen under mahjong-brädet håller koll på tiden. Du har inte så mycket tid och särskilt inte på de mer avancerade nivåerna. Det finns ett dussin av dem i MahJongCon med brickor som stiger i svårighetsgrad. Men oroa dig inte. Om du fastnar kan du alltid trycka på ledtrådknappen som hjälper dig att ta dig vidare. Kan du matcha ihop alla brickor innan tiden tar slut? Det finns bara ett sätt att ta reda på det och det är genom att trycka på att spela knappen!

 • Dominoes Classic
  Spela
  Dominoes Classic
  Spelat 540 gånger

  Flera olika lägen väntar på dig i den här versionen av det klassiska spelet. Ställ in svårighetsgraden innan du tävlar mot datorn. Kan du tjäna massor av poäng innan dragen som du kan göra tar slut?

 • Pussel deluxe
  Spela
  Pussel deluxe
  Spelat 36773 gånger

  Hur snabbt kan du sätta samman alla dessa underbara pussel? Du kan pussla ihop bilder av hundar, katter, resmål och mycket mer! Det finns också olika svårighetsinställningar som gör att du kan bestämma hur många bitar som används i varje pussel.

 • Roll The Ball
  Spela
  Roll The Ball
  Spelat 441 gånger

  Kan du få bollarna att rulla in i hålen på alla de utmanande nivåerna? Ordna rännorna så att de hamnar på rätt platser i det här knepiga pusselspelet.

 • Love Balls 2
  Spela
  Love Balls 2
  Spelat 7210 gånger

  De romantiska bollarna är här igen! Kan du hjälpa dem att hitta varandra i detta fysikbaserade actionspel? De är verkligen på humör för lite smooching!

 • Ludo Classic
  Spela
  Ludo Classic
  Spelat 2893 gånger

  Du kan spela mot en, två eller till och med tre andra spelare i den här versionen av det klassiska brädspelet. Kan du få alla dina pjäser över brädet före dina motspelare? Kasta tärningarna för att ta reda på det!

 • FRVR-patiens
  Spela
  FRVR-patiens
  Spelat 383591 gånger

  Det finns goda skäl till varför patiens är ett av världens mest populära kortspel. Är du redo för några partier?

  Solitaire FRVR finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Pixel konst 3D
  Spela
  Pixel konst 3D
  Spelat 2343 gånger

  Du har nog aldrig spelat ett online färgläggningsspel som det här tidigare! Kan du dekorera alla dessa tredimensionella bilder? Du kan färglägga allt från hundar och katter, till cyklar och helikoptrar!

 • Find 500 Differences
  Spela
  Find 500 Differences
  Spelat 5930 gånger

  Kan du hitta alla olikheter på varje foto? Vissa är uppenbara medan andra är riktigt svåra att upptäcka. Men var försiktig. Om du väljer fel föremål förlorar du värdefull tid och poäng i det här onlinespelet.

 • Butterfly Kyodai Classic
  Spela
  Butterfly Kyodai Classic
  Spelat 235251 gånger

  Bli en mästare på att matcha vackra fjärilar!

 • Hitta föremål: Juvelstölden
  Spela
  Hitta föremål: Juvelstölden
  Spelat 5181 gånger

  Doris och Mike bor på en stor tomt med flera betjänter. Tyvärr så stal någon en värdefull juvel igår kväll. Vem är den skyldige? Hjälp dem att hitta svaret i det här spännande hitta föremål-spelet?

 • Ordtorka
  Spela
  Ordtorka
  Spelat 5113 gånger

  Klockan tickar. Hur många ord kommer du att kunna hitta på tavlan innan tiden tar slut? Matcha snabbt bokstäverna i detta fantastiska ordbaserade pusselspel som verkligen kommer att sätta dina ordförrådskunskaper på prov!

 • Ultimat ordsökning
  Spela
  Ultimat ordsökning
  Spelat 10996 gånger

  Hur snabbt kan du hitta alla ord som gömmer sig i de utmanande pusslen? De kan vara diagonala eller visas balänges. Använd ditt detektivsinne och försök att ta dig till toppen av rankningslistan i det här ordsökningsspelet.

 • Master Chess Multiplayer
  Spela
  Master Chess Multiplayer
  Spelat 28525 gånger

  Du kan spela mot datorn eller utmana en vän i det här rafflande schackspelet. Var noga med att spela så fort du kan. Varje sekund som krävs för att nå schackmatt sänker dina poäng!

 • Operate Now: Pericardium Surgery
  Spela
  Operate Now: Pericardium Surgery
  Spelat 7414 gånger

  Skynda dig till akuten, doktorn! Den här unga patienten har bröstsmärtor och behöver din hjälp.

 • Gold Train FRVR
  Spela
  Gold Train FRVR
  Spelat 3015 gånger

  Det här lilla tåget försöker nå alla stationer i detta utmanande pusselspel. Kan du koppla samman spåren som ligger utspridda i detta pittoreska landskap så att tåget kan fortsätta tuffa framåt och nå sin slutstation?

 • Tic Tac Toe Paper
  Spela
  Tic Tac Toe Paper
  Spelat 321 gånger

  Tävla mot datorn eller en vän i denna onlineversion av det klassiska spelet. Tänker du spela som X eller O? Försök att besegra den andra spelaren i utmaningar om bäst av 3, 5 eller 10!

 • Tusen och en natt
  Spela
  Tusen och en natt
  Spelat 468868 gånger

  Den arabiska öknen är full av mystiska skatter som är dina om du kan ta dem.

 • Familjedockhus 4
  Spela
  Familjedockhus 4
  Spelat 5064 gånger

  Hjälp den här trevliga dockfamiljen att inreda sitt stora hus.

 • Operate Now: Eardrum Surgery
  Spela
  Operate Now: Eardrum Surgery
  Spelat 16454 gånger

  Okej, doktorn. Ta med patienten till operationsrummet.

 • Hitta olikheterna: Söta bebisar
  Spela
  Hitta olikheterna: Söta bebisar
  Spelat 750 gånger

  De här bedårande bebisarna ser likadana ut ... eller gör de det? Se om du kan hitta alla olikheter i detta gulliga och utmanande pusselspel.

 • Blockträpussel
  Spela
  Blockträpussel
  Spelat 1943 gånger

  Kan du pressa in alla dessa träpusselbitar i skårorna på brädet? Försök att göra plats för dem i detta utmanande pusselspel. Lyckas du hamna på topplistan?

 • Storslaget pussel
  Spela
  Storslaget pussel
  Spelat 2996 gånger

  Klarar du av att sätta samman alla dessa härliga pussel? De avbildar allt från klassiska resmål i Europa, till katter som vilar i solen. Det finns också olika svårighetsgrader som passar lika perfekt till nya spelare som experter!

 • Tre i rad
  Spela
  Tre i rad
  Spelat 30338 gånger

  Utmana datorn eller en vän i denna version av det älskade spelet. Hur många rundor vinner du? Det är dags att ta reda på det i detta roliga online-spel.

 • Splat! Pusselrullar
  Spela
  Splat! Pusselrullar
  Spelat 1441 gånger

  Dessa målarfärger måste målas över varje tum av dessa labyrinter. Kan du hjälpa dem att täcka all denna mark utan att ta slut i detta rumsliga pusselspel?

 • Sudoku: Classic
  Spela
  Sudoku: Classic
  Spelat 2543 gånger

  Bli bättre på sudoku i den här roliga och utmanande versionen av det klassiska pusselspelet. Kan du fylla varje rutnät med alla siffror innan tiden tar slut?

 • Snigeln Bob 3
  Spela
  Snigeln Bob 3
  Spelat 16751 gånger

  HJÄLP! Snigeln Bob har det hett om öronen ... i öknen. Du måste få honom därifrån!

 • Skattjakt på ön
  Spela
  Skattjakt på ön
  Spelat 1488 gånger

  Det finns en ovärderlig skatt gömd någonstans på denna mystiska ö och Linda är fast besluten att hitta den! Du kan följa med henne på hennes spännande äventyr i detta tre-i-rad-pusselspel. Kan du hjälpa henne att rensa bort alla de konstiga varelserna och andra farliga objekt som blockerar hennes väg?

 • Cut The Rope 2
  Spela
  Cut The Rope 2
  Spelat 13414 gånger

  Härligt! Om Noms rackartyg fortsätter i Cut the Rope 2! Nya karaktärer, nya uppgifter och kluriga uppdrag – att samla godis har aldrig varit roligare! I det här äventyret rymmer Om Nom från sin låda och reser genom gröna skogar, hektiska städer, soptippar och underjordiska tunnlar. Han har ett mål i sikte: godis! Han möter nommies längs vägen. De är de sötaste och bästa godissamlarna som ett litet grönt monster kan önska sig!

 • Snigeln Bob
  Spela
  Snigeln Bob
  Spelat 46007 gånger

  Hjälp den här slemmiga men snälla snigeln att ta sig till sitt sprillans nya hem!

 • Bubble Shooter
  Spela
  Bubble Shooter
  Spelat 1319043 gånger

  Bubble Shooter will have you addicted from the very first bubbles you shoot down. This is a timeless game that still remains challenging. Though seemingly simple enough for children, this engaging game has remained at heart for players of all ages. The goal is to remove all the bubbles from the screen by carefully aiming your own bubble to hit and knock down a group of three or more same colored bubbles. Adjust your winning strategies in each game! The more bubbles you remove in one shot, the more points you score, and the closer you get to becoming the master bubble shooter!

 • Linjepussel
  Spela
  Linjepussel
  Spelat 1483 gånger

  Kan du återskapa alla de mönster som väntar på dig i detta knepiga pusselspel? Ta en noggrann titt på vart och ett innan du börjar flytta runt pinnarna på spelbrädet.

 • Mahjong Connect Classic
  Spela
  Mahjong Connect Classic
  Spelat 109347 gånger

  Det här är en ovanlig sorts mahjong där du ska para ihop två brickor genom att koppla ihop dem med en väg.

 • Luffarschack
  Spela
  Luffarschack
  Spelat 8929 gånger

  Utmana datorn eller en vän i onlineversionen av detta klassiska spel. Hur många omgångar klarar du av att vinna?

 • Landskapspussel
  Spela
  Landskapspussel
  Spelat 41498 gånger

  Det är lätt att gå vilse i alla dessa fantastiska pussel. Utforska ett majestätiskt höfält eller en pittoresk sluttning i det här onlinespelet. Du kan sätta ihop alla pussel på ett av de tre olika lägena baserat på din skicklighetsnivå.

 • Helix Jump 2
  Spela
  Helix Jump 2
  Spelat 25005 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen med bläck i rullning i denna uppföljare till det intensiva pusselspelet? Rotera tornet medan du försöker hjälpa den att undvika de farliga röda plattformarna.