Familjespel

 • Stulna mästerverk
  Spela
  Stulna mästerverk
  Spelat 2224 gånger

  Detektiven Marvin är på jakt efter stulna mästerverk. Gömmer de sig i det mystiska huset? Hjälp honom att hitta svaret i det här spännande hitta föremål-spelet.

 • Piano online
  Spela
  Piano online
  Spelat 3221 gånger

  Spela allt från klassiska symfonier av Beethoven till barnlåtar i detta musikspel. Kan du hålla takten samtidigt som du försöker träffa alla tangenter i precis rätt ögonblick?

 • MahJongCon
  Spela
  MahJongCon
  Spelat 734920 gånger

  Det finns mängder av gratis onlinespel men har du någonsin letat efter ett spel som ger din hjärna ett träningspass? I så fall behöver du inte leta längre. Här är MahJongCon! Det spelar ingen roll om det stavas ”mahjong” eller ”mahjongg”, det här klassiska kinesiska brädspelet har utmanat spelare i årtionden. I MahJongCon njuter du av en färgrik grafik och ett häftigt soundtrack som blandar traditionell musik med moderna toner. Du kanske till och med börjar dansa när du matchar symbolerna på brickorna! Dina drag måste vara snabba. Ett fält på botten av skärmen under mahjong-brädet håller koll på tiden. Du har inte så mycket tid och särskilt inte på de mer avancerade nivåerna. Det finns ett dussin av dem i MahJongCon med brickor som stiger i svårighetsgrad. Men oroa dig inte. Om du fastnar kan du alltid trycka på ledtrådknappen som hjälper dig att ta dig vidare. Kan du matcha ihop alla brickor innan tiden tar slut? Det finns bara ett sätt att ta reda på det och det är genom att trycka på att spela knappen!

 • Ludo Classic
  Spela
  Ludo Classic
  Spelat 5680 gånger

  Du kan spela mot en, två eller till och med tre andra spelare i den här versionen av det klassiska brädspelet. Kan du få alla dina pjäser över brädet före dina motspelare? Kasta tärningarna för att ta reda på det!

 • Tic Tac Toe Paper
  Spela
  Tic Tac Toe Paper
  Spelat 4793 gånger

  Tävla mot datorn eller en vän i denna onlineversion av det klassiska spelet. Tänker du spela som X eller O? Försök att besegra den andra spelaren i utmaningar om bäst av 3, 5 eller 10!

 • Sudoku: Classic
  Spela
  Sudoku: Classic
  Spelat 3183 gånger

  Bli bättre på sudoku i den här roliga och utmanande versionen av det klassiska pusselspelet. Kan du fylla varje rutnät med alla siffror innan tiden tar slut?

 • Butterfly Kyodai Classic
  Spela
  Butterfly Kyodai Classic
  Spelat 259544 gånger

  Bli en mästare på att matcha vackra fjärilar!

 • Hitta föremål: Juvelstölden
  Spela
  Hitta föremål: Juvelstölden
  Spelat 5928 gånger

  Doris och Mike bor på en stor tomt med flera betjänter. Tyvärr så stal någon en värdefull juvel igår kväll. Vem är den skyldige? Hjälp dem att hitta svaret i det här spännande hitta föremål-spelet?

 • Roll The Ball
  Spela
  Roll The Ball
  Spelat 3575 gånger

  Kan du få bollarna att rulla in i hålen på alla de utmanande nivåerna? Ordna rännorna så att de hamnar på rätt platser i det här knepiga pusselspelet.

 • Dominoes Classic
  Spela
  Dominoes Classic
  Spelat 821 gånger

  Flera olika lägen väntar på dig i den här versionen av det klassiska spelet. Ställ in svårighetsgraden innan du tävlar mot datorn. Kan du tjäna massor av poäng innan dragen som du kan göra tar slut?

 • Damspelmästare
  Spela
  Damspelmästare
  Spelat 2836 gånger

  Du kan spela mot en vän eller mot datorn i den här tidsversionen av det klassiska brädspelet. Kan du fånga alla deras spelbrickor innan de tar dina?

 • Blockträpussel
  Spela
  Blockträpussel
  Spelat 3402 gånger

  Kan du pressa in alla dessa träpusselbitar i skårorna på brädet? Försök att göra plats för dem i detta utmanande pusselspel. Lyckas du hamna på topplistan?

 • Pussel deluxe
  Spela
  Pussel deluxe
  Spelat 42093 gånger

  Hur snabbt kan du sätta samman alla dessa underbara pussel? Du kan pussla ihop bilder av hundar, katter, resmål och mycket mer! Det finns också olika svårighetsinställningar som gör att du kan bestämma hur många bitar som används i varje pussel.

 • Matcha ädelstenar
  Spela
  Matcha ädelstenar
  Spelat 1761 gånger

  Du kan spela i arkadläget eller prova på den klassiska varianten, medan du utforskar alla världar som väntar på dig i detta tre-i-rad-pusselspel. Gå på upptäcktsfärd bland avlägsna planeter medan du snabbt kombinerar glittrande ädelstenar.

 • Bubble Shooter
  Spela
  Bubble Shooter
  Spelat 1379175 gånger

  Bubble Shooter will have you addicted from the very first bubbles you shoot down. This is a timeless game that still remains challenging. Though seemingly simple enough for children, this engaging game has remained at heart for players of all ages. The goal is to remove all the bubbles from the screen by carefully aiming your own bubble to hit and knock down a group of three or more same colored bubbles. Adjust your winning strategies in each game! The more bubbles you remove in one shot, the more points you score, and the closer you get to becoming the master bubble shooter!

 • Farm Frenzy 2
  Spela
  Farm Frenzy 2
  Spelat 32106 gånger

 • Hangman
  Spela
  Hangman
  Spelat 2117 gånger

  Det klassiska spelet kommer till liv i denna onlineversion. Kan du gissa varje ord innan teckningen av den hängande gubben är klar?

 • Find 500 Differences
  Spela
  Find 500 Differences
  Spelat 6702 gånger

  Kan du hitta alla olikheter på varje foto? Vissa är uppenbara medan andra är riktigt svåra att upptäcka. Men var försiktig. Om du väljer fel föremål förlorar du värdefull tid och poäng i det här onlinespelet.

 • Domino Deluxe
  Spela
  Domino Deluxe
  Spelat 2713 gånger

  Du kan utmana inte bara en automatiserad spelare utan tre i den här deluxe-versionen av det klassiska spelet. Du kan till och med slå dig samman med en medan du försöker besegra dina motståndare.

 • Luffarschack
  Spela
  Luffarschack
  Spelat 11944 gånger

  Utmana datorn eller en vän i onlineversionen av detta klassiska spel. Hur många omgångar klarar du av att vinna?

 • FRVR-patiens
  Spela
  FRVR-patiens
  Spelat 404775 gånger

  Det finns goda skäl till varför patiens är ett av världens mest populära kortspel. Är du redo för några partier?

  Solitaire FRVR finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Blocken
  Spela
  Blocken
  Spelat 1356 gånger

  Hur snabbt kommer du att kunna ta bort alla de färgade blocken från brädet? Det finns massor av dem i det här roliga och utmanande pusselspelet. Försök att matcha dem med utgångspunkt i deras färger, samtidigt som du försöker få dem att försvinna.

 • Landskapspussel
  Spela
  Landskapspussel
  Spelat 42971 gånger

  Det är lätt att gå vilse i alla dessa fantastiska pussel. Utforska ett majestätiskt höfält eller en pittoresk sluttning i det här onlinespelet. Du kan sätta ihop alla pussel på ett av de tre olika lägena baserat på din skicklighetsnivå.

 • Linjepussel
  Spela
  Linjepussel
  Spelat 1960 gånger

  Kan du återskapa alla de mönster som väntar på dig i detta knepiga pusselspel? Ta en noggrann titt på vart och ett innan du börjar flytta runt pinnarna på spelbrädet.

 • Rita och gissa
  Spela
  Rita och gissa
  Spelat 5403 gånger

  Du kan verkligen visa upp dina teckningsfärdigheter i detta onlinebaserade multiplayer-spel. Kan du gissa vad dina motståndares teckningar föreställer? Kommer de att kunna räkna ut din? Det är dags att ta reda på det!

 • Snigeln Bob
  Spela
  Snigeln Bob
  Spelat 48667 gånger

  Hjälp den här slemmiga men snälla snigeln att ta sig till sitt sprillans nya hem!

  Snail Bob finns också på Apple App Store

 • Ultimat ordsökning
  Spela
  Ultimat ordsökning
  Spelat 12834 gånger

  Hur snabbt kan du hitta alla ord som gömmer sig i de utmanande pusslen? De kan vara diagonala eller visas balänges. Använd ditt detektivsinne och försök att ta dig till toppen av rankningslistan i det här ordsökningsspelet.

 • Mahjong Connect Classic
  Spela
  Mahjong Connect Classic
  Spelat 122997 gånger

  Det här är en ovanlig sorts mahjong där du ska para ihop två brickor genom att koppla ihop dem med en väg.

 • Mahjong deluxe
  Spela
  Mahjong deluxe
  Spelat 2925 gånger

  Du kan välja färg på kortleken och hur många du använder i den här versionen av det klassiska kortspelet. Den enda fråga är om du är skicklig nog att besegra klockan under varje utmanande runda.

 • Cut The Rope 2
  Spela
  Cut The Rope 2
  Spelat 13748 gånger

  Härligt! Om Noms rackartyg fortsätter i Cut the Rope 2! Nya karaktärer, nya uppgifter och kluriga uppdrag – att samla godis har aldrig varit roligare! I det här äventyret rymmer Om Nom från sin låda och reser genom gröna skogar, hektiska städer, soptippar och underjordiska tunnlar. Han har ett mål i sikte: godis! Han möter nommies längs vägen. De är de sötaste och bästa godissamlarna som ett litet grönt monster kan önska sig!

 • Ordtorka
  Spela
  Ordtorka
  Spelat 7877 gånger

  Klockan tickar. Hur många ord kommer du att kunna hitta på tavlan innan tiden tar slut? Matcha snabbt bokstäverna i detta fantastiska ordbaserade pusselspel som verkligen kommer att sätta dina ordförrådskunskaper på prov!

 • Fånga nycklar
  Spela
  Fånga nycklar
  Spelat 3292 gånger

  Det finns bara ett sätt att fly från det dödliga templet: du måste ta nycklarna på alla nivåer. Flytta på blocken så att du kommer åt nycklarna i det här svåra pusselspelet.

 • Mahjong
  Spela
  Mahjong
  Spelat 149700 gånger

  Spela Mahjong-patiens på Shanghai-vis!

 • Love Balls 2
  Spela
  Love Balls 2
  Spelat 8854 gånger

  De romantiska bollarna är här igen! Kan du hjälpa dem att hitta varandra i detta fysikbaserade actionspel? De är verkligen på humör för lite smooching!

 • TenTrix
  Spela
  TenTrix
  Spelat 277010 gånger

  Hur långt kan du komma innan du får slut på utrymme i det här helt nya pusslet? Ta reda på det i TenTrix!

 • Frågespel om logotyper
  Spela
  Frågespel om logotyper
  Spelat 4610 gånger

  Hur duktig är du på varumärken? Se om du kan identifiera dem och deras logotyper i det här frågespelet!