Kortspel

 • FRVR-patiens
  Spela
  FRVR-patiens
  Spelat 390978 gånger

  Det finns goda skäl till varför patiens är ett av världens mest populära kortspel. Är du redo för några partier?

  Solitaire FRVR finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Ono Card Game
  Spela
  Ono Card Game
  Spelat 16923 gånger

  Kommer du att ha tur i den här onlineversionen av det klassiska kortspelet? Gör ditt bästa för att para ihop de numrerade korten medan du tävlar mot datorn eller andra spelare online.

 • Domino Deluxe
  Spela
  Domino Deluxe
  Spelat 2557 gånger

  Du kan utmana inte bara en automatiserad spelare utan tre i den här deluxe-versionen av det klassiska spelet. Du kan till och med slå dig samman med en medan du försöker besegra dina motståndare.

 • Patiens TriPeaks historia
  Spela
  Patiens TriPeaks historia
  Spelat 11567 gånger

  Du kommer att njuta av en förtrollande resa medan du spelar den här onlineversionen av det klassiska kortspelet. Promenera förbi pittoreska sjöar och ängar medan du försöker att ansluta siffrorna på var och ett av korten.

 • Mahjong: 470 sekunder
  Spela
  Mahjong: 470 sekunder
  Spelat 5564 gånger

  Du har en begränsad tid att ta dig igenom varje utmanande nivå i denna 3D-version av det klassiska spelet. Kan du matcha samman alla blocken i kuben innan tiden går ut?

 • Daily Sudoku
  Spela
  Daily Sudoku
  Spelat 19104 gånger

  Prova på tre olika sudoku-versioner varje dag i det här onlinespelet. Varje pussel har olika svårighetsgrader. Se om du kan klara av det enkla läget innan du testar det medelsvåra eller svåra läget.

 • Spindelpatiens
  Spela
  Spindelpatiens
  Spelat 31516 gånger

  Är du redo för denna unika online-version av det älskade kortspelet? Du kan välja en, två eller fyra färger innan du börjar. Hur snabbt kan du rensa alla kort på bordet?

 • Mahjong Chain: Classic
  Spela
  Mahjong Chain: Classic
  Spelat 7256 gånger

  I den här traditionella versionen av det älskade spelet kan du spela mer än 10 nivåer. Matcha ihop brickorna så snabbt som möjligt. Klockan tickar!

 • Julmahjong
  Spela
  Julmahjong
  Spelat 5640 gånger

  Här är en onlineversion av Mahjong som är perfekt för jul och nyår! Hur snabbt kan du para ihop alla muffins, jultomtar, nallebjörnar och mycket mer? Ta en titt på 3D-kuben och länka samman rutorna så fort du kan.

 • Algerian Patience Solitaire
  Spela
  Algerian Patience Solitaire
  Spelat 4986 gånger

  Din koncentration och ditt tålamod kommer att belönas när du spelar den här onlineversionen av det ökända patiensspelet. Hur snabbt kan du matcha ihop alla kort?

 • Uno med kompisar
  Spela
  Uno med kompisar
  Spelat 3272 gånger

  Du kan spela den här onlineversionen av det klassiska kortspelet mot dina vänner eller datorn. Kommer du att kunna bli av med alla dina kort och få massvis av poäng?

 • Daglig Mahjong
  Spela
  Daglig Mahjong
  Spelat 2751 gånger

  Du får en ny utmaning varje dag i veckan med denna online-version av det klassiska brädspelet. Kämpa mot klockan och matcha upp plattorna så fort som möjligt.

 • Gin Rummy Plus
  Spela
  Gin Rummy Plus
  Spelat 2645 gånger

  Öva på din yin rummy-skicklighet i den här onlineversionen av det klassiska kortspelet. Kan du besegra alla virtuella motståndare? Några är tillräckligt bra för att spela med de allra bästa korthajarna.

 • Guldmahjong FRVR
  Spela
  Guldmahjong FRVR
  Spelat 3550 gånger

  Kan du klara av alla nivåer i den här utmanande och unika versionen av det klassiska brädspelet? Ditt mål är att matcha ihop guldbrickor och allt som kommer i din väg. Sätt din mahjongskicklighet på prov och försök att ta dig hela vägen till sista spelplanen.

 • Patiens 95
  Spela
  Patiens 95
  Spelat 880 gånger

  Res tillbaka i tiden och upplev denna fantastiska onlineversion av det klassiska kortspelet. Se hur snabbt du kan para ihop alla sviter och valörer medan du njuter av den coola retrografiken som tar dig hela vägen tillbaka till 1995!

 • Mahjong: Mörka dimensioner
  Spela
  Mahjong: Mörka dimensioner
  Spelat 7576 gånger

  Du har inte mycket tid på dig att matcha alla rutorna i denna kub. Ta en snabb titt på de mystiska symbolerna på var och en i denna 3D-versionen av Mahjong. Kan du koppla ihop dem alla innan klockan går ner till noll?

 • Crescent Solitaire
  Spela
  Crescent Solitaire
  Spelat 7336 gånger

  Åk på en härlig resa i den här unika versionen av det klassiska kortspelet. Hur snabbt kan du matcha ihop alla kort i en halvmåne på bordet? Klockan tickar så du måste hålla dig fokuserad.

 • Best Classic Solitaire
  Spela
  Best Classic Solitaire
  Spelat 28414 gånger

  I det här onlinekortspelet kan du bli en bättre patiensspelare och det finns två olika spellägen att prova på. Matcha ihop alla kort så snabbt som möjligt.

 • Beroendeframkallande patiens
  Spela
  Beroendeframkallande patiens
  Spelat 2185 gånger

  Den här unika versionen av det klassiska kortspelet är definitivt beroendeframkallande! Kommer du att kunna matcha alla nummer och färger innan tiden går ut på varje utmanande nivå?

 • Tiki Solitaire
  Spela
  Tiki Solitaire
  Spelat 1747 gånger

  Can you make it through all of the challenges that are waiting for you in this Polynesian card game? Check out some cool tikis while you try to match up each one of the cards in every stack.

 • Spindelpatiens 2
  Spela
  Spindelpatiens 2
  Spelat 16111 gånger

  Kan du erövra den här spännande onlineversionen av det klassiska kortspelet? Välj hur många färger du vill spela men håll koll på klockan. Du har inte mycket tid för att matcha ihop alla kort under varje runda.

 • Thieves of Egypt Solitaire
  Spela
  Thieves of Egypt Solitaire
  Spelat 69668 gånger

  Ge dig ut på ett spännande äventyr i ett kungarike fullt av magi och trollkraft i det här unika kortspelet. Ta bort korten från pyramiden och matcha ihop dem i rätt ordning.

 • Ancient Wonders Solitaire
  Spela
  Ancient Wonders Solitaire
  Spelat 113 gånger

  Utforska mysterier hos uråldriga civilisationer och sätt samtidigt din kortskicklighet på prov.

 • Dubbel-Klondike harpan
  Spela
  Dubbel-Klondike harpan
  Spelat 9468 gånger

  Dubbelt kul och dubbla utmaningen! Det är vad du hittar i den här versionen av Klondike harpan. Försök spela medan du drar ett kort i taget, eller tre. Kan du matcha allihop i varje däck på så kort tid som möjligt?

 • 40 tjuvar-patiens
  Spela
  40 tjuvar-patiens
  Spelat 2500 gånger

  Det finns tre olika svårighetslägen i den här mystiska patiensversionen. Det enkla läget är verkligen enkelt, men klarar du av det svåra läget i det här utmanande spelet?

 • Spindelpatiens: Gameboss
  Spela
  Spindelpatiens: Gameboss
  Spelat 3441 gånger

  Tre annorlunda och utmanande spellägen väntar dig i den här versionen av det klassiska kortspelet. Prova i en färg, två eller så många som fyra. Kan du rensa undan alla kort från bordet och vinna massvis med bonuspoäng?

 • Patiens vid alpsjön
  Spela
  Patiens vid alpsjön
  Spelat 5693 gånger

  Njut av en majestätisk vy över den underbara alpsjön när du matchar ihop alla kort i den här avslappnande onlineversionen av det klassiska spelet. Matcha ihop korten från den övre högen med de nedre högarna.

 • Troja-patiens
  Spela
  Troja-patiens
  Spelat 3394 gånger

  Utforska den antika staden Troja och den omgivande landsbygden i den här versionen av det älskade kortspelet. Länka snabbt ihop alla kort på högarna innan tiden tar slut.

 • Thieves of Egypt
  Spela
  Thieves of Egypt
  Spelat 955 gånger

  Klockan tickar i det här utmanande kortspelet. Kan du matcha ihop alla kort innan tiden tar slut? Använd kort med nummer 8 varsamt för att skapa rader med alternerande färger.

 • Tic Tac Toe med vänner
  Spela
  Tic Tac Toe med vänner
  Spelat 825 gånger

  Du kan utmana dina vänner eller en serie av online-motståndare i takt med att du visar upp dina färdigheter i den här online-versionen av det klassiska bordspelet. Var ska du placera din första X eller O?

 • Daily Solitaire Change
  Spela
  Daily Solitaire Change
  Spelat 1051 gånger

  Nya utmaningar varje dag i onlineversionen av detta populära kortspel. Om du spelar snabbt och undviker att göra för många drag kan du tjäna in en massa poäng på de dagliga bonusarna.

 • Tri Tower Solitaire: Classic
  Spela
  Tri Tower Solitaire: Classic
  Spelat 25137 gånger

  Njut av ett pittoreskt kungarike när du försöker att ta dig toppen av tornen i de här kortlekarna. Kan du matcha ihop dem alla så att du får en stor tidsbonus i den här versionen av det klassiska spelet?

 • 4 Colors
  Spela
  4 Colors
  Spelat 12777 gånger

  Kommer du att vinna i det här spännande kortspelet? Målet är att matcha ihop siffror och färger för att göra sig av med kort så snabbt som möjligt. Du måste också hålla ögonen öppna för wild-kortet som definitivt kommer ge dig en boost.

 • Dubbel-FreeCell
  Spela
  Dubbel-FreeCell
  Spelat 2351 gånger

  Den här varianten på det klassiska spelet är dubbelt så kul!

 • Spindelharpan på stranden
  Spela
  Spindelharpan på stranden
  Spelat 13771 gånger

  Åk på en resa till den här strandorten och prova på det gamla hederliga kortspelet. Det finns tre spellägen som är perfekta för både nybörjare och mer erfarna korthajar.

 • Mahjong Chain
  Spela
  Mahjong Chain
  Spelat 78772 gånger

  Koppla ihop identiska brickor med varandra för att rensa spelplanen.