Please enter your year of birth

Before you can continue you must enter your year of birth

Kategorier

spel

Inga spel hittades.

Timberman

Återvänd till skogen i Timberman! Det klassiska onlinespelet har uppdateras med nya karaktärer, nya områden och mycket mer! 

Den här skogshuggaren har ännu en lång dag framför sig. Han skulle verkligen uppskatta om du kunde kavla upp ärmarna och hjälpa honom i det här älskade arkadspelet. Över 20 miljoner spelare har hjälpt honom sedan Timberman först släpptes och började svinga sin yxa år 2014. Är du redo att bli hans senaste hjälpreda?

Vem har sagt att det är lätt att vara skogshuggare? Du måste snabbt hugga ner varje träd och undvika lemmar. Om du råkar smälla in i huvudet på Timberman eller en av hans vänner måste du börja om från början. Du har inte mycket tid på dig att svinga din yxa heller. Du måste välja vilken sida av trädet du ska hugga innan tiden tar slut. Det kan hända att du bara har en bråkdel av en sekund på dig att fatta varje beslut!

Men du får stora timmerhögar efter att du börjat hugga. Du kan byta in dem mot mynt eller använda dem för att köpa andra karaktärer som brandmannen Bob. Det finns även andra regioner för dig att låsa upp och utforska. Vad väntar på dig bortom Halloweenstadens gränser? Det är dags att ta reda på det. Du får handskas med träd från allt ifrån Mellanöstern till den snötäckta toppen av ett berg!

Så spelar du Timberman 

Timberman är ett klassiskt actionspel med hanteringsfunktioner du’d vanligtvis hittar i simuleringsspel. Samarbeta med Timberman och hans vänner för att samla mängder av timmer och byt till mynt. Det finns olika regioner att utforska och nya karaktärer att låsa upp.

Spelkontroller

Mus

  • VÄNSTERKLICKA för att hugga, byta sida, låsa upp karaktärer, utforska nya områden och mer därtill. 

Tangentbord 

  • TRYCK PÅ VÄNSTER ELLER HÖGER PILTANGENT för att hugga eller byta sida. 

Liknande spel

Letar du efter andra klassiska onlinespel? I så fall finns’s fyra andra!

  1. Hungry Shark Arena
  2. Atari Missile Command
  3. Atari Centipede
  4. Bubble Shooter

Vilka utvecklade Timberman?

Timberman skapades av Digital Melody.