Pilkastningsspel

 • Bågskytte världsturné
  Spela
  Bågskytte världsturné
  Spelat 21214 gånger

  Res runt om i världen medan du ger dina virtuella bågskytte färdigheter en rejäl träning. Kan du träffa alla mål i detta realistiska sportspel medan du tävlar på kanterna av snötäckta berg eller på pittoreska fält? Några av målen flyttar på sig eller kräver att du skjuter ballonger, så du får verkligen jobba hårt!

 • Deer Hunter
  Spela
  Deer Hunter
  Spelat 37986 gånger

  Ge dig ut på rådjursjakt i det här realistiska jaktspelet. Men du kommer ställas inför svåra utmaningar. Kan du hitta jakttrofén när det snöar eller när det börjar bli mörkt?

 • Apple Shooter
  Spela
  Apple Shooter
  Spelat 122966 gånger

  Det är jättefarligt att skjuta mot ett äpple som står på någons huvud. Försök inte att göra det här hemma. Gör det i det här spelet istället!

 • Bowman
  Spela
  Bowman
  Spelat 3342 gånger

  Det är en duell om liv och död i det här intensiva actionspelet. Tävla mot datorn eller andra spelare när du siktar med bågen. Kan du eliminera dem med pilarna innan de träffar dig?

 • Stickman Archer 2
  Spela
  Stickman Archer 2
  Spelat 63506 gånger

 • Streckgubbe skjuter pilar
  Spela
  Streckgubbe skjuter pilar
  Spelat 2464 gånger

  Hur många måltavlor kan du träffa i det här utmanande precisionsspelet? En enda miss innebär att spelet är över för den modiga och vågade skytten.

 • 3D-dart
  Spela
  3D-dart
  Spelat 1331 gånger

  Hur många bulls-eyes klarar du av att få i denna utmanande version av det klassiska spelet? Stig in i det virtuella värdshuset, stega fram till linjen och se vad som händer när du kastar första pilen.

 • 3D-dart
  Spela
  3D-dart
  Spelat 958 gånger

  Kommer du träffa bullseye i detta dartspel online? Det finns bara ett sätt att ta reda på det! Spela och se om du kan nå en hög poäng.

 • Bågskyttemästare 3D: Slottsförsvar
  Spela
  Bågskyttemästare 3D: Slottsförsvar
  Spelat 603 gånger

  Dina fiender är på väg mot portarna! Du måste snabbt lära dig att hantera din nya båge innan de kommer för att plundra slottet i detta 3D-actionspel. Öva upp dina skyttefärdigheter innan det är dags att försvara det. För varje fiende du dödar kan du samla på dig mynt som du senare kan använda för att köpa coola uppgraderingar till din figur.

 • Apple Shooter Champ
  Spela
  Apple Shooter Champ
  Spelat 10166 gånger

  Använd pil och båge i detta coola skjutspel och sikta noggrant så att du inte träffar din flickvän!

 • Surf-skyttarna
  Spela
  Surf-skyttarna
  Spelat 5469 gånger

  Är de surfare eller är de bågskyttar? De är båda två, och i det här coola och galna actionspelet är surfning inte det enda som händer! Följ med i surfarna medan de tar sig an några rejäla monster med fantastiska vapen som exploderande pilar och mer. Kan du hjälpa dem att besegra dessa stranddjur innan de förlorar?

 • Streckgubbe skjuter pilar: Herr Pilman
  Spela
  Streckgubbe skjuter pilar: Herr Pilman
  Spelat 3184 gånger

  Kommer du att överleva alla dessa intensiva dueller på liv och död? Ta kontroll över din bågskytt i detta spännande actionspel. Du måste träffa alla dina motståndare med dina pilar innan de tar kål på dig med sina egna vapen!

 • Bågskytt 2
  Spela
  Bågskytt 2
  Spelat 6345 gånger

  Ta reda på vem som är världens bästa bågskytt i det intensiva bågskyttespelet Bågskytt 2! Tävla mot datorn eller en vän!

 • Bloons
  Spela
  Bloons
  Spelat 21997 gånger

  Försök att spräcka så många ballonger som möjligt genom att använda dartpilarna.

 • More Bloons
  Spela
  More Bloons
  Spelat 5991 gånger

  Spräck så många ballonger som möjligt denom att använda dartpilarna i varje nivå

 • Arrow Spam
  Spela
  Arrow Spam
  Spelat 211 gånger

  Dessa två grupper av bågskyttar kommer att kämpa till siste man. Vilken sida vill du gå med? Gå med det röda eller blåa laget innan de börjar sikta i det här nostalgiska actionspelet.

 • Balloons
  Spela
  Balloons
  Spelat 1885 gånger

  Kasta ninjavapen och panga så många ballonger som möjligt.

 • Shooting at Buddies
  Spela
  Shooting at Buddies
  Spelat 379 gånger

  Clint vill skjuta ner äpplen från sina bästa vänners huvuden. Vad kan gå fel? Kan du se till så att den dumdristiga skytten inte skickar sina kompisar till sjukhuset i det här konstiga och vilda actionspelet?

 • Game Of Bows
  Spela
  Game Of Bows
  Spelat 475 gånger

  Bara en bågskytt kommer överleva alla dessa farliga dueller. Utmana andra spelare från hela världen och prova på den mäktiga bågen. Kan du peppra dem fulla med pilar innan de skickar dig till graven i det här actionspelet för flera spelare?

 • Bågskytte skjut på äpple
  Spela
  Bågskytte skjut på äpple
  Spelat 88 gånger

  Försök inte detta hemma! Kan du skjuta av ett äpple från den här killen i detta 3D-sportspel? Greppa en båge och en pil innan du sätter dina virtuella färdigheter som bågskytt till det ultimata testet. Men kom ihåg: pricksäkerhet räknas definitivt!

 • Archerry
  Spela
  Archerry
  Spelat 609 gånger

  Du vet säkert vad bågskytte är men har du nånsin hört talas om körsbärsskytte? Det handlar om att skjuta med stora körsbär, och ibland ovanpå människors huvuden! Följ med den här skytten när han försöker träffa en massa frukt utan att göra illa sin modiga vän i det här heltokiga onlinespelet.

 • Apple Shooter: Remastered
  Spela
  Apple Shooter: Remastered
  Spelat 942 gånger

  Ett av världens farligaste stunttrick har återvänt i detta omgjorda actionspel. Rikta försiktigt din båge och se om du kan skjuta bort äpplet från din virtuella väns huvud. Ett enda misstag kan såra honom ordentligt!

 • Stickman Archer 3
  Spela
  Stickman Archer 3
  Spelat 1672 gånger

  En grupp med bågskyttar vill peppra dig full med pilar. För att besegra dem måste du sikta och skjuta snabbt i det här spännande actionspelet. Men om du är sugen på en mer avslappnad utmaning kan du prova på att träffa måltavlor i rörelse i Waves-läget.

 • Archery War
  Spela
  Archery War
  Spelat 709 gånger

  Det här är inte en vänskapstävling. Det är ett fullskaligt krig! Hur många dueller kan du överleva i det här intensiva actionspelet? Eliminera dina motståndare med din pilbåge innan de skjuter en pil genom ditt huvud!

 • Shoot the Apple
  Spela
  Shoot the Apple
  Spelat 588 gånger

  Testa din skjutskicklighet i det här roliga 2D-spelet i webbläsare för familjen Skjut äpplet. Sikta noggrant innan du skjuter pilbågen. Du vill inte träffa din vän!

 • Snabba pilar
  Spela
  Snabba pilar
  Spelat 20 gånger

  Du måste vara snabb om du vill täcka detta snurrande hjuls alla kanter med pilar. Hur många av dem kan du få plats med på kanterna medan hjulet snurrar? Klicka med musen så snabbt du kan i detta rafflande actionspel.

 • Medeltida bågskytt 2
  Spela
  Medeltida bågskytt 2
  Spelat 31 gånger

  Dags för lite gammal hederlig prickskytteövning!

 • Archery Expert Japan
  Spela
  Archery Expert Japan
  Spelat 53 gånger

  Åk på en virtuell resa till Japan i det här spännande 3D-spelet online. Utforska antika tempel och bambudungar när du testar på ditt bågskytte. Hur många papperslyktor kan du träffa med dina pilar samtidigt som du tjänar pengar för att köpa nya och bättre bågar mellan nivåerna?

 • Crazy Darts
  Spela
  Crazy Darts
  Spelat 390 gånger

  Det här är ett gratis dartspel! Är du bra på att kasta dart? Visa din skicklighet genom att sätta pilarna mitt i prick!