Mask spel

 • Worms.Zone
  Spela
  Worms.Zone
  Spelat 1318 gånger

  De här maskarna är otroligt hungriga och gulliga tecknade figurer är deras favoritmat! Kan du se till att din mask fortsätter att växa medan den försöker undvika alla andra ryggradslösa djur i detta utmanande io-spel? De brukar explodera om de stöter på en annan mask!

 • Slither.io
  Spela
  Slither.io
  Spelat 298152 gånger

  Samarbeta med en häftig orm i Slither.io, som är en uppdatering av populära onlinespelet Agar.io.

  Utmana spelare från hela världen med din häftiga reptil. Den har en gränslös aptit, och älskar lysande pellets: var och en gör att den blir större och starkare. Men se upp för andra ormar! Om du träffar en annan kommer du explodera!

  Om du är sugen på fler spel i samma stuk kan du prova Wormate.ioPaper.ioSkribbl.io eller något annat häftigt spel i vår stora samling .io-spel ochormspel.

  Hur spelar man Slither.io?

  Vi tar det från början! Ge din orm ett snyggt namn. Du kan också ändra färg på ormens fjäll; tryck bara på knappen Change Skin ('Ändra utseende') nere till vänster. När det är klart kan du klicka på Play ('Spela').

  Spelkontroller

  Mus:

  • MUSPEKAREN styr vilket håll ormen åker åt.
  • VÄNSTERKLICKA för att åka i full fart. 

  Tangentbord:

  • UPPÅTPILEN gör att du åker i full fart. 
  • VÄNSTERPILEN svänger åt vänster.
  • HÖGERPILEN svänger åt höger.

  Om spelutvecklaren

  Michigan-baserade spelskaparen Steve Howse har designat Slither.io. Mars 2016 släppte hans företag Lowtech Studios spelet till telefoner och webbläsare. 

  Spela på mobil

  Slither.io finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Wormate.io
  Spela
  Wormate.io
  Spelat 103975 gånger

  Maskarna i det här helknäppa io-spelet är hungriga som bara den. Ta kontroll över en av dem och proppa honom full med smarrig mat som t.ex. munkar och godis! Kan du få din mask att bli större och starkare än alla hans maskvänner? Han måste växa snabbt för att överleva när du tävlar mot spelare från hela världen.

  Wormate.io finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Paper.io 2
  Spela
  Paper.io 2
  Spelat 3076 gånger

  Hur länge kommer du att kunna spela detta otroligt beroendeframkallande multiplayer-spel? Ditt mål? Ta över så mycket territorium som möjligt innan en annan spelare kommer i din väg. Kommer du att klättra i hierarkierna och till slut att bli kung, eller kommer dina drömmar om erövring att komma till ett olägligt slut?

 • Little Big Snake
  Spela
  Little Big Snake
  Spelat 9920 gånger

  De små ormarna är hungriga och de kanske aldrig blir mätta. Kontrollera en av ormarna i det här spännande io-spelet. Kan du fylla den med kraftföremål när den försöker undvika alla andra? Den exploderar om den träffar en annan orm så du måste vara fokuserad!

 • Santa Snakes
  Spela
  Santa Snakes
  Spelat 2079 gånger

 • Wormax.io
  Spela
  Wormax.io
  Spelat 54544 gånger

  Det här episka io-spelet är en fullständig matfrenesi! Ta kontroll över en lysorm och se om du kan överleva längre och äta mer än dina motståndare.

  Wormax.io finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Y8 Snakes
  Spela
  Y8 Snakes
  Spelat 3793 gånger

  Det klassiska tv-spelet tas till en helt ny nivå i det här spännande io-spelet. Utmana spelare från hela världen och försök att göra din orm så stor och mäktig som möjligt. Men kom ihåg: om du kraschar in i en annan orm så måste du börja om från början igen.

 • Wormax2.io
  Spela
  Wormax2.io
  Spelat 581 gånger

  En extrem matfest pågår i detta helvilda io-spel! Styr en knäpp mask innan du utmanar andra spelare från hela världen. Klarar du av att växa din mask stor och kraftfull medan den slukar i sig en massa nyckelpigor, körsbär och andra galna grejer?

 • Classic Snake
  Spela
  Classic Snake
  Spelat 5327 gånger

  Det klassiska spelet återvänder i denna retrodoftande onlineversion. Njut av 8-bitars grafik medan du försöker göra din orm så kraftfull som möjligt. Du kan ändra ormens hastighetsinställningar innan du hjälper den att smaska i sig så många läckra äpplen som möjligt.

 • Blocky Snakes io
  Spela
  Blocky Snakes io
  Spelat 447 gånger

  Hur lång orm kan du få i detta 3D-onlinespel för flera spelare? Du måste knapra i dig en massa lysande godsaker för att skapa den mest kraftfulla reptilen. Om du inte vill spela i form av en orm, kan du i stället spela som ett tåg, en rad atleter och mycket mer!

 • Pappersormar
  Spela
  Pappersormar
  Spelat 263 gånger

  Hur stor orm kan du få i detta onlinespel för flera spelare? Det är ett äventyr där du tvingas kämpa för din överlevnad! Tävla mot andra spelare medan din orm smaskar i sig massor av färgglada godsaker. Men se upp! Om den träffar en annan orm exploderar den!

 • Worms.io
  Spela
  Worms.io
  Spelat 413 gånger

  Klä din orm som jultomten, en vampyr eller till och med en kyckling i detta märkliga och helgalna actionspel för flera spelare. Se om din orm kan bli den rysligaste reptilen på den här stridsplatsen. Vägled den medan den glufsar i sig mängder av stärkande godis och försöker undvika de andra slingrande motståndarna.

 • Sworm.io
  Spela
  Sworm.io
  Spelat 1988 gånger

  Det är tufft att vara en mask, speciellt i den här episka kamp-arenan! Kan du hjälpa din mask att hålla sig levande och bli oerhört kraftfull i detta spännande io-spel? Samla boosters och spara eldflugor som kommer att ge din mask rustning medan du tävlar mot spelare från hela världen.

 • WormZilla
  Spela
  WormZilla
  Spelat 256 gånger

  Den här skrämmande masken är hungrig men är trött på sin vanliga mat. Därför har han bestämt sig för att äta upp en massa smarriga soldater istället! Följ med på en underbar matfrenesi i det är actionspelet online.

 • Snake.is
  Spela
  Snake.is
  Spelat 13222 gånger

  Få den lysande ormen att växa genom att äta så glödbollar som möjligt. Se upp för andra ormar (som spelas av riktiga spelare live) i det här klassiska orm-spelet för flera spelare online.

 • Worm Madness
  Spela
  Worm Madness
  Spelat 604 gånger

  Den här insektsätande masken lever farligt på grund av sin aptit!

 • Hungriga maskar: jul
  Spela
  Hungriga maskar: jul
  Spelat 1506 gånger

  Åh nej! De här tomtenissarna håller på att bli maskmat.

 • Worm.is
  Spela
  Worm.is
  Spelat 659 gånger

  All of these wacky worms are trying to outdo one another. Can you help yours survive for as long as possible in this addictive io game? Help them become big and strong while you fight to defeat the other worms.

 • Snake.is MLG
  Spela
  Snake.is MLG
  Spelat 1285 gånger

  Kan du göra din orm så mäktig som möjligt i det här episka io.spelet? Du kommer att tävla mot fantastiska spelare från hela världen när du tar dig genom en kaotisk värld full med galen grafik och massvis av härligt godis.

 • Befriarna: Maskarnas återkomst
  Spela
  Befriarna: Maskarnas återkomst
  Spelat 1 gånger

  Maskar är ingen match för en skicklig ninja.

 • Let's Worm
  Spela
  Let's Worm
  Spelat 1075 gånger

  Maskar lever ett tråkigt liv men den här masken är ute på ett spännande äventyr. Kan du se till så att han inte skivas, tärnas eller slits i bitar i det här retroactionspelet? Han måste ducka från de snurrande klingorna och slåss mot arga mullvader som dyker upp då och då, när han utforskar bilskrotar och flera andra konstiga och vilda platser.

 • Wiggle
  Spela
  Wiggle
  Spelat 113 gånger

  Denna orm kanske är liten, trots det ska han påbörja ett väldigt stort äventyr! Tyvärr blir han ganska lätt utmattad. Kan du hjälpa honom att hålla sin energinivå uppe medan han fortsätter sin spännande resa i detta bedårande actionspel?

 • ClassicSnake.io
  Spela
  ClassicSnake.io
  Spelat 188 gånger

  Hur länge kan du fortsätta att slingra dig i detta io-spel i retrostil? Välj en orm och få den att växa så länge som möjligt medan du samlar på dig en massa glimrande piller. Du måste dock vara på din vakt. Om du stöter samman med en annan spelares orm är spelet slut!

 • Snakeblock.io
  Spela
  Snakeblock.io
  Spelat 176 gånger

  Hur länge kommer du att överleva och hur stor kan du få din orm att bli i detta actionspel för flera spelare? Glufsa i dig kraftkulor så fort du kan, samtidigt som du undviker de andra ormarna och de farliga kuberna.

 • Färgskiftande orm
  Spela
  Färgskiftande orm
  Spelat 143 gånger

  Denna färgskiftande orm är ute på ett spännande äventyr. Kan du hjälpa honom att besegra alla hinder som har samma färg som han i detta intensiva onlinespel? Om han krockar med fel så exploderar han!

 • Apple Worm
  Spela
  Apple Worm
  Spelat 718 gånger

  Den här masken älskar äpplen men han gillar inte att falla över kanten. Kan du hjälpa honom att äta massa god frukt utan ramla över kanten på plattformarna i det här pusselspelet?

 • Hungry Worm 2
  Spela
  Hungry Worm 2
  Spelat 390 gånger

  Flera hungriga maskar har bestämt sig för att äta upp all frukt och grönsaker på den här bondgården och endast du kan stoppa dem! Skörda grödorna snabbt innan maskarna äter upp dem i det här matcha 3-pusselspelet.

 • Worm
  Spela
  Worm
  Spelat 584 gånger

  Hjälp den här masken att krypa mot en färgrikare dag!

 • Corona Virus.io
  Spela
  Corona Virus.io
  Spelat 59 gånger