Zoospel

 • Wild Animals Jigsaw Puzzle
  Spela
  Wild Animals Jigsaw Puzzle
  Spelat 392 gånger

  Du kan spela med 25, 49, eller till och med 100 bitar i detta söta pusselspel. Se hur snabbt du kan pussla samman, lejonen, elefanterna, flodhästarna och mycket mer!

 • Zoo 2: Animal Park
  Spela
  Zoo 2: Animal Park
  Spelat 263 gånger

  Är du redo att ta saker till nästa nivå i detta onlinebaserade simuleringsspel? Här får du hantera en fantastisk djurpark. Bygg naturliga hägn för alla slags söta kreatur som rävar, getter och till och med pandor! Kan du göra en grizzlybjörnsfamilj lycklig? Utrusta din djurpark med massor av fantastiska funktioner som ett avelscenter, så kan du få massor av bedårande djurungar!

 • Zoo Boom
  Spela
  Zoo Boom
  Spelat 8957 gånger

  Alla fantastiska djur i denna djurpark är redo att sprängas i luften! Hur många kan du få att explodera i detta bedårande och helgalna tre-i-rad-pusselspel?

 • Djurmahjong 2
  Spela
  Djurmahjong 2
  Spelat 4203 gånger

  Dessa bedårande djur är verkligen huller om buller! Kan du para ihop dem med deras vänner i det här söta pusselspelet? Bilda kopplingar mellan dem medan du tar dig fram på spelbrädet.

 • My Free Zoo
  Spela
  My Free Zoo
  Spelat 792 gånger

  Är du redo för en vild utmaning? I så fall är det dags att träda in i My Free Zoo. Här får man styra en djurpark i stort behov av hjälp. Kan du förvandla parken till en stor turistattraktion i detta affärssimulationsspel

   

  Om du gillar djur- och djurparksspel kommer du älska My Free Zoo. Du börjar med bara några få inhägnader med kaniner och getter. När du lockar till dig fler besökare får du möjlighet att skaffa häftigare inhägnader med djur som lejon och zebror. 

   

  Animal Shelter och The Animal Zoo är två andra spel som liknar det här. Missa inte heller Family Barn, en affärssimulator som utspelar sig på en gård fylld av gulliga kor! 

   

   

  Spelkontroller

   

  PIL VÄNSTER för att ta beslut och hitta lägen för nya inhägnader, med mera.   Om spelutvecklaren

  My Free Zoo skapades av Upjers, ett spelföretag som designar onlinespel och spelappar.

 • Kids Jigsaw Puzzles: Zoo Fun
  Spela
  Kids Jigsaw Puzzles: Zoo Fun
  Spelat 514 gånger

  En massa roligheter väntar dig i detta förtjusande och supergulliga pusselspel. Du kan sätta samman roliga bilder av en pingvin i en skidbacke, en sköldpadda som roar sig på en lekplats och till och med en krokodil som jobbar med sitt senaste sömnadsprojekt. Hur snabbt kan du få ihop varje pussel?

 • Pet Connect HD
  Spela
  Pet Connect HD
  Spelat 2454 gånger

  Dessa bedårande husdjur är huller om buller! Kan du sätta ihop dem i det här unika och roliga match 3-pusselspelet? Skapa länkar mellan alla ponnyer, delfiner och mycket mer så att de kan träffas igen.

 • Cute Cat Hospital
  Spela
  Cute Cat Hospital
  Spelat 4828 gånger

  as

 • Cromimi
  Spela
  Cromimi
  Spelat 1239 gånger

  Du kan adoptera ett gulligt husdjur i detta onlinebaserade simuleringsspel. Här finns massor av hamstrar, möss, kaniner och till och med illrar som du kan välja bland. Några av dem är dessutom klädda i kostymer. Du kan köpa nya åt dem, tillsammans med mängder av coola tillbehör i djuraffären.

 • Zoo Decor Game
  Spela
  Zoo Decor Game
  Spelat 3124 gånger

  Sätt djuren på rätt platser i zoot.

 • Djurparkens målarbok
  Spela
  Djurparkens målarbok
  Spelat 705 gånger

  I detta fenomenala färgläggningsspel finns det fem olika djur du kan måla. Måla ett lejon grönt eller ge en zebra några lila ränder! Låt fantasin flöda fritt!

 • Puppet Soccer Zoo
  Spela
  Puppet Soccer Zoo
  Spelat 309 gånger

  Lejon, tigrar och björnar! De är alla dockor som är redo att ge sig ut på planen och göra en massa mål. Vem kommer vinna? Det beror på hur bra du är på fotboll i det här gulliga sportspelet.

 • Djur rymmer från zoo
  Spela
  Djur rymmer från zoo
  Spelat 1280 gånger

  Dessa djur har flytt från stadens zoo och de redo att göra stan! Följ med när de tar sig genom bakgårdar, parker, bensinmackar och mycket mer i det här helvilda simuleringsspelet. Hur mycket kaos kan du åstadkomma?

 • Zoo Keeper
  Spela
  Zoo Keeper
  Spelat 329 gånger

  Skapa kombinationer av 3 eller fler identiska djur i en rad eller kolumn!

 • Rädda djuren på zoo
  Spela
  Rädda djuren på zoo
  Spelat 42 gånger

  De här utrotningshotade djuren behöver lite extra kärlek och omsorg innan de förs till sina nya hem!

 • Zoo Panic
  Spela
  Zoo Panic
  Spelat 24 gånger
 • Funny Rescue Zookeeper
  Spela
  Funny Rescue Zookeeper
  Spelat 220 gånger

  Kan en dag på jobbet bli mycket värre än så här? Rädda situationen i Funny Rescue the Zookeeper

  En orm har attackerat en djurskötare och lindat sig runt henne i det här vårdspelet, och den tänker inte släppa taget! Skynda till vårdmottagningen och försök att ta bort den försiktigt medan du behandlar skötarens övriga skador. 

  Funny Throat Doctor och Extreme Dental Emergency är två andra onlinespel som sätter dina virtuella vårdkunskaper på prov. 

  Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att välja läkarverktyg. 
  • VÄNSTERKLICKA för att behandla djurskötaren med dem.

   

 • Djurkramare
  Spela
  Djurkramare
  Spelat 903 gånger

  Dessa tecknade djur är söta, mysiga och väldigt krossbara. Kan du klämma sönder dem alla i detta galna 3-i-rad-pusselspel?

 • Husdjurens OS
  Spela
  Husdjurens OS
  Spelat 203 gånger

  De här djuridrottarna är redo för världens största sporttävling. Hjälp dem att träna inom sina grenar och göra sitt bästa i det här söta och helt kostnadsfria onlinespelet.

 • Zoo-flipper
  Spela
  Zoo-flipper
  Spelat 275 gånger

  Gör dig redo för ett flipperspel som är helt vilt. Ett gäng vänliga lejon, tigrar och andra exotiska djur väntar på att du ska visa att du kan hantera varje hörn av deras fantastiska maskin. Det finns till och med en apa eller två där inuti. Hur länge kan du hålla kulan i spel?

 • Baby Hazel lär sig om djur
  Spela
  Baby Hazel lär sig om djur
  Spelat 22 gånger

  Djur är supercoola och Hazel vill lära sig allt hon kan om dem i detta onlinespel. Följ med henne medan hon leker i klassrummet och väntar på att utflykten ska börja. Hon och hennes klasskompisar ska besöka en djurpark den här eftermiddagen.

 • The Animal Zoo
  Spela
  The Animal Zoo
  Spelat 49 gånger

  Vad är problemet med att driva ett populärt zoo? För många besökare och alla vill se allting!

 • Jigsaw Puzzle: Fun Zoo Animals
  Spela
  Jigsaw Puzzle: Fun Zoo Animals
  Spelat 0 gånger

  Det finns tolv olika pussel som du kan lägga i detta underbara onlinespel. Hur snabbt kan du pussla ihop elefanter, lejon och andra djur i denna fantastiska djurpark?

 • Över staketet
  Spela
  Över staketet
  Spelat 388 gånger

  En grupp hungriga utomjordingar ombord på detta UFO är fast beslutna att stjäla massor av gulliga djur från denna gård. Kan du få dem in i ladan där de kommer att vara säkra från utomjordingarnas teleportationsstråle i detta tre-i-rad-pusselspel?

 • Doktor på zoo
  Spela
  Doktor på zoo
  Spelat 20 gånger

  Djuren i djurparken behöver vård och omsorg. Kan du hjälpa till, doktorn?

 • Prinsessan Juliet: Flykten från zoo
  Spela
  Prinsessan Juliet: Flykten från zoo
  Spelat 64 gånger

  Prinsessan Juliet har en kul dag på zoo! Hon är omgiven av exotiska vilda djur. Följ med henne på ett äventyr tillsammans med Koobs och Kitty. Åh nej! Kitty har försvunnit! Juliet letar överallt efter den försvunna kattungen. Kan du hjälpa den söta prinsessan att hitta sin älskade katt? Följ ledtrådarna och rädda Juliets favoritkatt innan det är för sent!