.io-spel

 • Slither.io
  Slither.io
  Spelat 41389 gånger

  A new version of the super popular game Agar.io is available now! This time with very colorful slithers! Grow as big as you can and block the way of other slithers to kill them.

 • Wormate io
  Wormate io
  Spelat 9084 gånger

  Maskarna i det här helknäppa io-spelet är hungriga som bara den. Ta kontroll över en av dem och proppa honom full med smarrig mat som t.ex. munkar och godis! Kan du få din mask att bli större och starkare än alla hans maskvänner? Han måste växa snabbt för att överleva när du tävlar mot spelare från hela världen.

 • Skribbl Io
  Skribbl Io
  Spelat 720 gånger

  Du kan tävla mot spelare från hela världen i det här roliga och spännande io-spelet. Använd din kreativa förmåga och försök att lista ut andra spelares teckningar. Kommer de att lista ut din också?

 • Wormax io
  Wormax io
  Spelat 9596 gånger

  Det här episka io-spelet är en fullständig matfrenesi! Ta kontroll över en lysorm och se om du kan överleva längre och äta mer än dina motståndare.

 • Paper Io
  Paper Io
  Spelat 2009 gånger

  Kan du överlista och överleva längre än de andra spelarna i det här unika io-spelet? Bygg zoner och skapa vägar och se om du kan lura dina motståndare att krascha in i dem. Men du måste vara uppmärksam. Du sprängs i bitar om du kör in i din egen väg!

 • Splix.io
  Splix.io
  Spelat 3004 gånger

  Tänk dig om Snake vore socialt... Nu behöver du inte vänta längre! Ta över brädet, ett block i taget, och undvik attacker från andra live-spelare. Kan du ta över hela rutnätet med din färg innan någon annan gör det?

 • Agar
  Agar
  Spelat 17989 gånger
 • Snake.is
  Snake.is
  Spelat 3037 gånger

  Få den lysande ormen att växa genom att äta så glödbollar som möjligt. Se upp för andra ormar (som spelas av riktiga spelare live) i det här klassiska orm-spelet för flera spelare online.

 • Superhex Io
  Superhex Io
  Spelat 1379 gånger

  Kan du sätta ihop dina celler och skapa en mäktig hexagonal bas i det här utmanande io-spelet? Se om du kan skydda dina celler från fienderna och erövra så mycket territorium som möjligt.

 • Doblons io
  Doblons io
  Spelat 1199 gånger

  Hissa seglen på stridsskeppet och utmana spelare från hela världen i det här io-spelet. Skapa ett helcoolt skepp genom att samla på mynt, lägga till vapen, förstärka armeringen och mycket mer.

 • Piranh.io
  Piranh.io
  Spelat 918 gånger

  Endast de tuffaste piranhas kommer överleva denna bespisnings jakt. Jaga några saftiga turister men se upp! Mängder av andra piranhas vill sätta sina tänder i dig i detta multiplayer. io spel.

 • Agario 3D
  Agario 3D
  Spelat 2598 gånger

  Gillar du Agario och 3D-spel för flera spelare? Om svaret är ja kommer du att älska Biome 3D, även kallat Agario 3D. Ha det så kul!

 • Battl Io
  Battl Io
  Spelat 509 gånger

  Gör dig redo för en kamp om livet i det här galna io-spelet. Välj styrka på din rustning och rätt vapen innan du ger dig in i spänningen. Hur länge kan du överleva? Det är dags att ta reda på det!

 • Brawls Io
  Brawls Io
  Spelat 872 gånger

  Vilken underbar dag! Solen skiner och fåglarna sjunger. En perfekt tid för ett bråk, eller hur? Slåss, sparkas och attackera spelare från hela världen i det här episka io-spelet. Du kan till och med ändra din kämpe med coola kläder och tatueringar. Hur länge kan du överleva innan spelet tar slut?

 • War in Space
  War in Space
  Spelat 828 gånger

  Kommer ditt lag att vinna den här episka rymdstriden? Det finns bara ett sätt att ta reda på svaret. Gå ombord ditt rymdskepp och förbered dig på att slåss till sista andetaget i det här actionspäckade .io-spelet.

 • Draw This io
  Draw This io
  Spelat 632 gånger

  Visa hur duktig du är på att rita i den här onlinespelet för flera spelare. Kan du lista ut vad de andra spelarna ritar? Kommer de kunna lista ut vad du har ritat? Det är dags att ta reda på det.

 • Mope.io
  Mope.io
  Spelat 1411 gånger

  Hur länge kan du överleva i det här gulliga io-spelet? Led musen och samla på mat och vatten. Kan du hålla honom säker från andra gnagare så att han kan bli stor och stark?

 • Dogar.io
  Dogar.io
  Spelat 2673 gånger

  En klassisk kamp mellan röd mot blå om territorium i det fantastiska arkadspelet för flera spelare Dogar.io! Samla färgade prickar för att växa och se till att du inte äts upp av större fiender!

 • Snake Blast
  Snake Blast
  Spelat 961 gånger

  Bemästra den psykadeliska grafiken och få din orm att växa mer och mer. Ät färgade prickar i alla riktningar - se bara till att undvika väggar och andra ormar för att stanna kvar i spelet!

 • io-race
  io-race
  Spelat 669 gånger

  Kan du köra snabbare än dina motståndare i det här spännande io-spelet? Sätt dig bakom ratten på en racerbil och gör dig redo för intensiv action. Se om du kan besegra de bästa varvtiderna när du kör förbi spelare från hela världen.

 • SuperSnake.io
  SuperSnake.io
  Spelat 6139 gånger

  Samla ihop all mat och låt inte ormen nudda väggarna eller sin egen svans i det här roliga spelet för flera spelare – Super Snake IO!

 • Wilds.io
  Wilds.io
  Spelat 18 gånger

  Gör ditt bästa för att överleva i detta beroendeframkallande spel för flera spelare – Wild.io! Anpassa din egen karaktär eller välj en slumpvis för att komma igång direkt. Se upp för jättemonstren!

 • Xgun.io
  Xgun.io
  Spelat 32 gånger

  Var smartare, spring snabbare och överlev längre än dina motståndare i det här hårda io-spelet. Undvik robotminor och samla på uppgraderingar och ammunition. Du måste vara alert för att dominera på den här stridsarenan.

 • Hordes io
  Hordes io
  Spelat 99 gånger

  Spela det här episka io-spelet och gör dig redo för mängder av tuffa strider. De blockformade krigarna deklarerar krig mot varandra. Använd besvärjelser och vapen för att överleva så länge som möjligt.

 • Anomal.io
  Anomal.io
  Spelat 66 gånger

  Har du vad som krävs för att bli det största blocket i kungariket? Upplev all action som väntar dig i det här gulliga io-spelet. Ät en massa äpplen och kött så att du kan besegra dina motståndare, men se upp för svamparna!

 • Hexagor io
  Hexagor io
  Spelat 47 gånger

  Bilda allianser och sätt skräck i de som vågar utmana ditt kungarike i det här episka io-spelet. Du måste snabbt bygga slott, använda dina resurser och skapa fred med dina grannar för att överleva.

 • Snowfight io
  Snowfight io
  Spelat 65 gånger

  Du måste hitta coola rörelser för att leva längre än dina motståndare i det här galna io-spelet. Kasta snöbollar så snabbt du kan och undvik deras attacker. Och håll ögonen öppna för de arga grizzlybjörnarna!

 • Bloble Io
  Bloble Io
  Spelat 105 gånger

  Försvara ditt högkvarter, samla dina trupper och besegra dina fiender. Kan du dominera på slagfältet i det här utmanande io-spelet? Det är dags att ta reda på det!

 • Legions Io
  Legions Io
  Spelat 114 gånger

  Du kan slåss som en magiker, riddare eller skytt i det här nostalgiska io-spelet. Svinga svärdet, skjut pilar eller kasta fantastiska blixtar på dina fiender. Hur länge kan du överleva på den här medeltida stridsarenan?

 • Eat Me Io
  Eat Me Io
  Spelat 0 gånger

  Döda eller dödas i det här gulliga io-spelet. Kan du överleva dessa strider? Välj en häftig vattenkrigare efter egen smak. Kommer du att slåss mot den läskiga pirayan eller sköldpaddan som kastar bomber mot den som vågar sig nära? Fatta smarta beslut!

 • Bumpballs Io
  Bumpballs Io
  Spelat 0 gånger

  Hur länge kan du överleva i det här utmanande io-spelet? Ta kontroll över en boll och slå ner dina motståndare i gropar eller från kanten av spelplanen.

 • SuperOrbit.io
  SuperOrbit.io
  Spelat 36 gånger

  Zappa eller bli zappad i detta rymdäventyr för flera spelare! Sätt igång och utmana spelare från hela planeten i detta spännande MMO-spel som är inspirerat av Supergames.io. Du måste vara obeveklig för att överleva denna interstellära resa, precis som i liknande onlinespel för flera spelare som Supersnake.io och Slither.io. Du kan även spela med dina vänner eller så blir rymden din sista utpost!

 • Tank Wars
  Tank Wars
  Spelat 136 gånger

  Kämpa för livet i det helt nya krigsspelet i webbläsare Tank Wars! Välj vilka vapen du vill använda mot motståndarna när du kämpar mot andra spelare från hela världen!

 • Terr.io
  Terr.io
  Spelat 18 gånger

  Skapa utrymme för dig själv och försvara det till varje pris i det här helgalna io-spelet. Kan du försvara ditt område från andra spelare?

 • Kart Wars Io
  Kart Wars Io
  Spelat 28 gånger

  Mario och hans vänner skulle inte ha en chans på den brutala racingarenan i det här io-spelet. Sätt dig bakom ratten och samla kraftföremål innan dina motståndare förstör dig!

 • Starblast Io
  Starblast Io
  Spelat 39 gånger

  En spännande strid väntar dig på det här asteroidfältet. Ta kontroll över en rymdkrigare och utmana spelare från hela världen och bortom! Hur länge kan du överleva deras lasergevär och andra vapen i det här episka io-spelet?

  • Blast Arena io
   Blast Arena io
   Spelat 0 gånger

   Vad kan du förvänta dig från den här iskalla arenan? Bomber, explosioner, förstörelse och mycket mer! Kan du besegra spelare från hela världen i det här spännande io-spelet?

  • Sushi Battle
   Sushi Battle
   Spelat 335 gånger

   Det är hektiskt på den här sushibaren och dina kunder börjar bli arga. Kan du servera deras sushi snabbt? Ta deras beställningar och se till att allt är i ordning innan du serverar deras måltider. Du måste dessutom tjäna tillräckligt med pengar för hyran i det här spännande simuleringsspelet.

  • Fute Io
   Fute Io
   Spelat 197 gånger

   Hur många mål kan du göra i det här spännande io-spelet? Leta efter fotbollar på det här gigantiska fältet och förstör dina motståndare.

  • Deeeep Io
   Deeeep Io
   Spelat 0 gånger

   Konstiga saker inträffar långt ner under ytan på det här virtuella havet i det här io-spelet. Spelare från hela världen utmanar varandra i en episk kamp om överlevnad. Ta kontroll över en av de gulliga havsvarelserna och gör dig redo för strid. Ät upp kulorna snabbt medan du försöker besegra dina motståndare genom att äta upp dem!

  • Strike Is
   Strike Is
   Spelat 0 gånger

   Sikta och skjut mot dina motståndare i det här galna io-spelet. Du kommer att använda flera olika vapen. Kan du göra ditt vapen till det största och bästa genom att samla på ammunition och pengar medan du gör allt för att överleva?

  • Slay.one
   Slay.one
   Spelat 65 gånger

   Gör dig redo för ett av de mest intensiva skjutspelen för flera spelare som finns på internet, Slay.one! Skräddarsy din karaktär och dra ut på slagfältet för att skjuta bort dina fiender med kulsprutor och raketgevär!

  • Driftin.io
   Driftin.io
   Spelat 29 gånger

   Tävla eller dö! Kontrollera en av formerna på den hårda tävlingsbanan och tävla mot spelare från hela världen. Kan du nå mållinjen i det här episka io-spelet?

  • Braains io
   Braains io
   Spelat 154 gånger

   Det är zombier mot människor i det här kaotiska io-spelet. Hur länge kan du överleva? Kommer du att förvandlas till en medlem av de odöda? Det finns bara ett sätt att ta reda på det...

  • Blockor io
   Blockor io
   Spelat 102 gånger

   Kan du bli det största och bästa blocket när du tävlar mot spelare från hela världen? Det är dags att ta reda på det i det här intensiva io-spelet. Samla på kraftföremål som ger ditt block extra kraft.

  • Zorbio
   Zorbio
   Spelat 42 gånger

   Är kosmos en farlig plats? Det kan du lita på! Försök att överleva så länge som möjligt i det här interstellära io-spelet. Samla på kraftföremål och undvik att attackeras av andra spelare från hela den här världen och bortom!

  • Oceanar io
   Oceanar io
   Spelat 171 gånger

   Kan du bli en skrämmande fisk? Se om du kan erövra havet medan du undviker farliga maneter i det här episka io-spelet. Sluka massvis med mat och skapa ett fiskstim som skrämmer dina motståndare.

  • Slaim Io
   Slaim Io
   Spelat 73 gånger

   Du hittar massor av roligt och massor av kaos i detta spännande io spel. Hur länge kommer du att klara dig dig medan du går upp mot våldsamma spelare från hela världen? Skjut dem innan dem skjuter dig!