.io-spel

 • Superstridsvagnar.io
  Spela
  Superstridsvagnar.io
  Spelat 2338 gånger

  Striden tar aldrig slut i det här intensiva io-spelet. Ta kontroll över en mäktig stridsvagn och navigera genom en labyrint som är full av fiender. Kan du förstöra deras stridsvagnar innan de spränger din i bitar?

 • Agar
  Spela
  Agar
  Spelat 13241 gånger
 • Slither.io
  Spela
  Slither.io
  Spelat 81029 gånger

  A new version of the super popular game Agar.io is available now! This time with very colorful slithers! Grow as big as you can and block the way of other slithers to kill them.

 • Wormate.io
  Spela
  Wormate.io
  Spelat 17133 gånger

  Maskarna i det här helknäppa io-spelet är hungriga som bara den. Ta kontroll över en av dem och proppa honom full med smarrig mat som t.ex. munkar och godis! Kan du få din mask att bli större och starkare än alla hans maskvänner? Han måste växa snabbt för att överleva när du tävlar mot spelare från hela världen.

 • Paper.Io
  Spela
  Paper.Io
  Spelat 1727 gånger

  Kan du överlista och överleva längre än de andra spelarna i det här unika io-spelet? Bygg zoner och skapa vägar och se om du kan lura dina motståndare att krascha in i dem. Men du måste vara uppmärksam. Du sprängs i bitar om du kör in i din egen väg!

 • Angry Snakes
  Spela
  Angry Snakes
  Spelat 2807 gånger

  Det finns massvis med utrymme på den här arenan för alla dessa ormar. Eller finns det? Hur länge kan du hindra din orm från att förstöras i det här utmanande io-spelet? Du måste undvika de andra reptilerna samtidigt som du äter upp mängder av kraftobjekt.

 • Superhex.Io
  Spela
  Superhex.Io
  Spelat 6690 gånger

  Kan du sätta ihop dina celler och skapa en mäktig hexagonal bas i det här utmanande io-spelet? Se om du kan skydda dina celler från fienderna och erövra så mycket territorium som möjligt.

 • Snake.is
  Spela
  Snake.is
  Spelat 3765 gånger

  Få den lysande ormen att växa genom att äta så glödbollar som möjligt. Se upp för andra ormar (som spelas av riktiga spelare live) i det här klassiska orm-spelet för flera spelare online.

 • Skribbl.Io
  Spela
  Skribbl.Io
  Spelat 4835 gånger

  Du kan tävla mot spelare från hela världen i det här roliga och spännande io-spelet. Använd din kreativa förmåga och försök att lista ut andra spelares teckningar. Kommer de att lista ut din också?

 • Agario 3D
  Spela
  Agario 3D
  Spelat 2630 gånger

  Gillar du Agario och 3D-spel för flera spelare? Om svaret är ja kommer du att älska Biome 3D, även kallat Agario 3D. Ha det så kul!

 • Splix.io
  Spela
  Splix.io
  Spelat 4160 gånger

  Tänk dig om Snake vore socialt... Nu behöver du inte vänta längre! Ta över brädet, ett block i taget, och undvik attacker från andra live-spelare. Kan du ta över hela rutnätet med din färg innan någon annan gör det?

 • Letsdraw.it
  Spela
  Letsdraw.it
  Spelat 1782 gånger

  Gör dig redo för en rolig rittävling i det här io-spelet. Du kan tävla mot artister och spelare från hela världen i ett eller alla av dessa temarum. Se om du kan lista ut identiteterna till berömda tv-spelskaraktärer medan de ritas i realtid.

 • Y8 Snakes
  Spela
  Y8 Snakes
  Spelat 1638 gånger

  Det klassiska tv-spelet tas till en helt ny nivå i det här spännande io-spelet. Utmana spelare från hela världen och försök att göra din orm så stor och mäktig som möjligt. Men kom ihåg: om du kraschar in i en annan orm så måste du börja om från början igen.

 • Superspin.io
  Spela
  Superspin.io
  Spelat 4421 gånger

  Kan du snurra snabbare än motståndarna i det här elektrifierande io-spelet? Ta kontroll över en spinner och samla på kraftföremål när du tävlar mot spelare från hela världen.

 • Zombs.io
  Spela
  Zombs.io
  Spelat 1598 gånger

  Zombs.io

 • Shellshock.io
  Spela
  Shellshock.io
  Spelat 9715 gånger

  Det är inte så roligt att vara ett ägg som det verkar. Fråga bara äggen som kämpar mot varandra i det här konstiga och vilda io-spelet i 3D. De har bestämt sig för att göra omelett av varandra eller något ännu värre! Kan du förstöra alla andra ägg eller kommer du att krossas själv?

 • Flaap.io
  Spela
  Flaap.io
  Spelat 1962 gånger

  Den här modiga fågeln och hans vänner är tillbaka i det här spännande io-spelet. Tävla mot spelare från hela världen när du försöker undvika att krascha i rören. Hur länge kan du flyga utan att träffa något?

 • Doblons.io
  Spela
  Doblons.io
  Spelat 1395 gånger

  Hissa seglen på stridsskeppet och utmana spelare från hela världen i det här io-spelet. Skapa ett helcoolt skepp genom att samla på mynt, lägga till vapen, förstärka armeringen och mycket mer.

 • Mope.io
  Spela
  Mope.io
  Spelat 6465 gånger

  Hur länge kan du överleva i det här gulliga io-spelet? Led musen och samla på mat och vatten. Kan du hålla honom säker från andra gnagare så att han kan bli stor och stark?

 • Piranh.io
  Spela
  Piranh.io
  Spelat 1582 gånger

  Endast de tuffaste piranhas kommer överleva denna bespisnings jakt. Jaga några saftiga turister men se upp! Mängder av andra piranhas vill sätta sina tänder i dig i detta multiplayer. io spel.

 • Wormax.io
  Spela
  Wormax.io
  Spelat 13569 gånger

  Det här episka io-spelet är en fullständig matfrenesi! Ta kontroll över en lysorm och se om du kan överleva längre och äta mer än dina motståndare.

 • SuperSnake.io
  Spela
  SuperSnake.io
  Spelat 2362 gånger

  Samla ihop all mat och låt inte ormen nudda väggarna eller sin egen svans i det här roliga spelet för flera spelare – Super Snake IO!

 • Hordes.io
  Spela
  Hordes.io
  Spelat 78 gånger

  Spela det här episka io-spelet och gör dig redo för mängder av tuffa strider. De blockformade krigarna deklarerar krig mot varandra. Använd besvärjelser och vapen för att överleva så länge som möjligt.

 • Meduzzza.io
  Spela
  Meduzzza.io
  Spelat 0 gånger

  Hur länge kommer du att klara dig i detta mystiska, underjordiska rike? Samarbeta med denna färgglada manet medan den äter en massa god mat i detta io-spel. Kommer du att överleva?

 • Happytrailz.io
  Spela
  Happytrailz.io
  Spelat 61 gånger

  Hallå där min vän! Vill du följa med på en resa? I det här vilda io-spelet vill du nog undvika det. Du måste skapa egna istället och undvika de som skapas av andra spelare. Om du träffar en kommer din resa att vara över!

 • Hexagor.io
  Spela
  Hexagor.io
  Spelat 30 gånger

  Bilda allianser och sätt skräck i de som vågar utmana ditt kungarike i det här episka io-spelet. Du måste snabbt bygga slott, använda dina resurser och skapa fred med dina grannar för att överleva.

 • Mobg.io
  Spela
  Mobg.io
  Spelat 0 gånger

  Den här striden är inte för veklingar! Hur länge kan du överlista och överleva de andra motståndarna i det här spännande io-spelet? Håll dig vid liv så länge som möjligt medan du letar efter vapen, eldkastare och hälsokits. Men se upp för alla kulor och eld från dina motståndare!

 • Nitroclash.io
  Spela
  Nitroclash.io
  Spelat 107 gånger

  Hur många mål kan du och dina lagkamrater göra i det här spännande io-spelet? Dra ut på fotbollsplanen och försök att göra så många mål som möjligt medan du samlar på kraftföremål som dyker upp då och då.

 • Nitrodrift.io
  Spela
  Nitrodrift.io
  Spelat 174 gånger

  Gör dig redo för lite motoriserad förödelse i detta galna io-spel! Massor av spelare kör igenom denna intensiva arenan. Hoppa bakom ratten på din egen dödsmobil och försök att kämpa dig till toppen av tabellen. För att överleva så länge som möjligt måste du samla glödande däck och göra din bil till en kraft att räkna med.

 • Paku.io
  Spela
  Paku.io
  Spelat 221 gånger

  Gör dig redo för en fullständig matfrenesi! Dessa monster är hungriga och äter precis vad som helst. Till och med sina kollegor! Hur länge kan du överleva i det här galna io-spelet?

 • Papers.Scissors.Rocks
  Spela
  Papers.Scissors.Rocks
  Spelat 37 gånger

  Det klassiska spelet är tillbaka i en helt ny tappning. Vilket objekt kommer att dominera och härska i det här io-spelet? Det är dags att ta reda på det. Kommer du att spela med en sten, sax eller påse? Ge dig in i striden och se vilken sida som kommer vinna.

 • PetriDish.Pw
  Spela
  PetriDish.Pw
  Spelat 201 gånger

  Har du vad som krävs för att regera i den här lilla världen? Stig in i den här petriskålen och försök att skapa den största och coolaste mikroben. Kan du undvika alla andra mikrober medan du försöker överleva i det här actionspelet för flera spelare?

 • Pie.Ai
  Spela
  Pie.Ai
  Spelat 47 gånger

  Hur länge kan du överleva i det här frosseriet? Ät upp resurser och försök att bli så stark som möjligt i det här kaotiska actionspelet. Du kommer att kämpa mot spelare från hela världen så du måste bara tuff!

 • Snickersnee.io
  Spela
  Snickersnee.io
  Spelat 69 gånger

  Har du vad som krävs för att bli den största och grymmaste klumpen i det här intensiva io-spelet? Samla på klumpar så att du blir större och starkare när du slungas mot allt som kommer i din väg!

 • Snowfight.io
  Spela
  Snowfight.io
  Spelat 44 gånger

  Du måste hitta coola rörelser för att leva längre än dina motståndare i det här galna io-spelet. Kasta snöbollar så snabbt du kan och undvik deras attacker. Och håll ögonen öppna för de arga grizzlybjörnarna!

 • Stba.io
  Spela
  Stba.io
  Spelat 209 gånger

  På en fjärran planet pågår en episk strid. Anslut till dina styrkor när de försöker förstöra din fiendes kommandocentral. Om du inte rör dig snabbt kommer dina fiender att förstöra din i det här spännande io-spelet.