Tjejspel

 • Frozen Princesses
  Frozen Princesses
  Spelat 15 gånger

  Anna och Elsa letar efter nytt mode i riket. Följ med när de skapar nya fantastiska kläder i ett magiskt kläder-spel som är inspirerat av Frost.

 • Disney Fashion Trends: The 90s
  Disney Fashion Trends: The 90s
  Spelat 38 gånger

  Klä upp din favoritprinsessa från Disney i det här splitternya kul familjespelet för tjejer, Disney Fashion Trends: The 90s. Välj bland ett brett utbud av trenderna som var allra hippast och coolast på den tiden!

 • Frozen: Secret Diary Quiz
  Frozen: Secret Diary Quiz
  Spelat 26 gånger

  Hur väl kan du Disney-filmen Frost? Ta reda på det i det splitternya frågesportsspelet Frozen: Secret Diary Quiz! Du kan spela med dina kompisar också!

 • The Voice Show
  The Voice Show
  Spelat 20 gånger

  Klä upp den här söta Disney-prinsessan för hennes provsjungning i tv-programmet The Voice och hoppas att en av domarna vill ta sig an henne! Se till att klicka på så många hjärtan som möjligt för att få högre betyg.

 • Ariel Spa Therapy
  Ariel Spa Therapy
  Spelat 11 gånger

  Disney-prinsessan Ariel ska gå på spa och har valt ut dig att hjälpa henne. Skäm bort henne när du hjälper henne med alla behandlingar i det här underbara familjespelet för tjejer, Ariel Spa Therapy.

 • Princesses Bike Trip
  Princesses Bike Trip
  Spelat 11 gånger

  Belle och Rapunzel håller på att göra sig i ordning för en cykeltur men har ingen aning om vad de ska ha på sig. Kan du hjälpa de båda prinsessorna att hitta kläder och dekorera cyklarna i det här klädspelet?

 • Disney Princess Weddding Festival
  Disney Princess Weddding Festival
  Spelat 50 gånger

  Elsa, Ariel och Cinderella gör sig redo för sina kommande bröllop. Vem av dem klär sig bäst? Ta reda på det i det här magiska kläder-spelet.

 • Princess Beach Party
  Princess Beach Party
  Spelat 54 gånger

  De här Disney-prinsessorna vet helt klart hur man ställer till med ett sommarparty! Ha roligt med dem och klä upp dem i det här kul familjespelet för tjejer, Princess Beach Party!

 • My Little Pony Sugar Rush
  My Little Pony Sugar Rush
  Spelat 26 gånger

  Hjälp Twilight i det här splitternya spelet där det gäller att hitta föremål, My Little Pony Sugar Rush. Hennes rum är hur stökigt som helst och hon behöver din hjälp att hitta alla föremål hon vill lägga undan innan hennes kompisar kommer.

 • Ice Princess: Nails Spa
  Ice Princess: Nails Spa
  Spelat 21 gånger

  Annas naglar behöver kärleksfull vård. Hjälp henne att rengöra och måla naglarna i det här coola makeover-spelet.

 • Elsa and Dolls
  Elsa and Dolls
  Spelat 24 gånger

  Elsa vill ta en bild med sin favoritdocka. Kan du hjälpa prinsessan att välja coola kläder och snyggt smink i det här kläder-spelet som är inspirerat av Frost-världen?

 • Disney Princess High School
  Disney Princess High School
  Spelat 111 gånger

  Ariel och hennes vänner är redo för en ny skoldag men de vet inte vad de ska ha på sig. Hjälp prinsessorna att klä sig med fantastiska utstyrslar i det här magiska kläder-spelet.

 • Urban Chic Deluxe
  Urban Chic Deluxe
  Spelat 34 gånger

  Den här modellen gör sig redo för nästa fotografering. Hjälp henne att välja coola kläder, grymma tillbehör och andra föremål som är helt inne i det här kläder-spelet.

 • Frenzy Airport 2
  Frenzy Airport 2
  Spelat 52 gånger

  Att ha ansvar för en flygplats är inte enkelt. Kan du ta hand om alla de här passagerarna? De måste passera säkerhetskontrollen (och köpa något att äta) medan de stressar mot sina väntande flyg i det här tidsstrategispelet.

 • Super Barbie Cheerleader
  Super Barbie Cheerleader
  Spelat 70 gånger

  Barbie vill bli hejaklacksledare. Kan du hjälpa henne att göra sig i ordning så att hon kan göra sitt allra bästa på uttagningen och bli antagen till hejaklacken i det här klädspelet?

 • Red Passion
  Red Passion
  Spelat 50 gånger

  Den här tjejen har en lunchdejt på sitt favoritkafé. Hon älskar rött, så välj kläder som innehåller hennes favoritfärg i det här klädspelet.

 • Dove Runway Dolly Dress Up
  Dove Runway Dolly Dress Up
  Spelat 640 gånger

  Den unga modellen vill se fantastisk ut för den kommande modeshowen. Hjälp henne att se igenom presenterna och skapa en grymt bra ensemble i detta utklädningsspel.

 • Baby Elsa Goes to School
  Baby Elsa Goes to School
  Spelat 82 gånger

  Den lilla Disney-prinsessan Elsa är nervös för att gå till skolan och behöver din hjälp att klä upp sig. Hitta kläder som du tror att hon kommer att gilla i det här kul familjespelet, Lilla Elsa går till skolan.

 • Strawberry Elsa
  Strawberry Elsa
  Spelat 50 gånger

  Disney-prinsessan Elsa vill se vacker och redo ut på hennes stora dag och behöver din hjälp. Gå igenom olika steg för att rengöra hennes ansikte och välj vilka kläder hon ska ha på sig i det här roliga familjespelet Jordgubbs-Elsa!

 • Snow White Nails
  Snow White Nails
  Spelat 25 gånger

  Prinsessan behöver en magisk manikyr. Följ med henne till hennes favoritsalong när hon fixar naglarna i det här förtrollande makeover-spelet.

 • Princess Super Team
  Princess Super Team
  Spelat 148 gånger

  Elsa och hennes prinsessväninnor har bestämt sig för att bli superhjältar och bekämpa brottslighet. Kan du hjälpa dem att hitta rätt kläder och riktigt coola tillbehör i det här kläder-spelet?

 • Coachella Princesses
  Coachella Princesses
  Spelat 48 gånger

  Elsa och hennes vänner gör sig redo för ett av årets största musikevenemang. Hjälp dem att välja kläder som passar perfekt för Coachella i det här supercoola kläder-spelet.

 • Gray Loving
  Gray Loving
  Spelat 92 gånger

  Denna modemedvetna tonåring älskar gråa kläder. Hjälp henne att välja en ny utstyrsel med hennes favoritfärg i det här kläder-spelet.

 • Anna and Princesses Wedding
  Anna and Princesses Wedding
  Spelat 173 gånger

  Anna gör sig redo för sitt bröllop tillsammans med Ariel och Elsa. Kan du hjälpa dem att välja fantastiska klänningar i det här gratis onlinespelet?

 • Elsa Dish Washing Real Life
  Elsa Dish Washing Real Life
  Spelat 357 gånger

  Elsa har inget emot att bli smutsig om händerna, men hon behöver verkligen din hjälp med att klara av den här smutsiga disken! Kan du hjälpa henne diska i det här roliga och verklighetstrogna diskspelet?

 • Simple and Graceful
  Simple and Graceful
  Spelat 38 gånger

  Den här fina unga damen vill se vacker ut och har kommit till dig för hjälp. Välj vilket smink, smycken och kläder hon ska ha på sig. Enkel och elegant är ett roligt familjespel för tjejer.

 • Lagoona's Closet
  Lagoona's Closet
  Spelat 108 gånger

  Är du redo att hjälpa den underbara undervattenskvinnan att hitta alla föremål i hennes stökiga rum? Gör ditt bästa för att hitta alla dolda objekt i det roliga familjespelet i 2D Lagoonas garderob.

 • Ice Cream Girls Makeover
  Ice Cream Girls Makeover
  Spelat 85 gånger

  De här två tjejerna älskar glass lika mycket som de älskar smink och mode. Hjälp dem att skapa en helt ny stil i det här coola makeover-spelet.

 • Cinderella at Coachella
  Cinderella at Coachella
  Spelat 47 gånger

  Klä upp den här vackra och eleganta Disney-prinsessan för hennes stora dag på en av världens häftigaste musikfestivaler. Hjälp henne välja rätt makeup och kläder i det här kul klädspelet för hela familjen, Cinderella at Coachella.

 • Princess Barbie Mommy to Be
  Princess Barbie Mommy to Be
  Spelat 282 gånger

  Barbie har blivit prinsessa och kommer snart att bli mamma! Hjälp henne att klä upp sig i det roliga familjespelet för tjejer Prinsessan Barbie ska bli mamma. Välj från flera olika kläder och gör henne unik och speciell.

 • Disney Princess Coachella
  Disney Princess Coachella
  Spelat 281 gånger

  De här vackra Disney-prinsessorna ska gå på ett riktigt coolt evenemang, men de behöver din hjälp att klä upp sig!

 • The Story of Hansel & Gretel
  The Story of Hansel & Gretel
  Spelat 118 gånger

  Åk på en magisk resa med två fantastiska och modiga barn i det här roliga 2D-äventyrsspelet för familjen Berättelsen om Hans och Greta. Undvik vargen och följ den rätta vägen!

 • Which My Little Pony Character Are You?
  Which My Little Pony Character Are You?
  Spelat 298 gånger

  Älskar du att titta på My Little Pony? Har du någonsin funderat på vem du vill vara? Nu kan du ta reda på det i det här roliga familjespelet för tjejer Vilken My Little Pony-karaktär är du?

 • Frågesport om Frost
  Frågesport om Frost
  Spelat 194 gånger

  Vet du allt som finns att veta om texterna till Frost? Sätt dina kunskaper på prov!

 • Royal Dentist 2
  Royal Dentist 2
  Spelat 356 gånger

  De här prinsarna och prinsessorna har inte skött sina tänder. Usch! Du är deras tandläkare och måste hjälpa dem att få tillbaka sina kungligt vita leenden. Lycka till!

 • Pregnant Pig New Babies
  Pregnant Pig New Babies
  Spelat 314 gånger

  Den här söta lilla grisen ska få griskultingar. Du är bodnen som måste se till att hennes ungar är friska. Sköt om både suggan och kultingarna i det här djurspelet.

  • Sarah Superhero Makeover
   Sarah Superhero Makeover
   Spelat 21 gånger

   När hon inte kämpar mot skurkar på staden gator är Sarah hemma och provar nya sminkprodukter. Visa din kreativitet tillsammans med den här superhjälten och gör henne vackrare än någonsin!

  • Fairy Tattoo Artist
   Fairy Tattoo Artist
   Spelat 35 gånger

   De här tuffa feerna älskar att pröva nya stilar. Ge dem coola tatueringar och hitta sedan de perfekta kläderna som matchar stilen i det här nya klädspelet för tjejer.

  • Ariel Dolphin Wash
   Ariel Dolphin Wash
   Spelat 116 gånger

   Hjälp Disney-prinsessan Ariel att ta hand om sin tama delfin i det här kul familjespelet, Ariels delfintvätt. Se till att delfinen får all den kärlek och omsorg den behöver medan ni återställer den till sin forna glans.

  • Rapunzel vs Cinderella: Model Rivals
   Rapunzel vs Cinderella: Model Rivals
   Spelat 371 gånger

   Rapunzel och Askungen tävlar om den sista platsen i en modeshow. Vem av dem kommer att få den? Välj en prinsessa, fixa en ny frisyr och välj snygga kläder i det här klädspelet.

  • Date Night Disaster
   Date Night Disaster
   Spelat 228 gånger

   Du ska gå på en dejt med skolans snyggaste kille, men du är på väg att bli försenad. Kan du förhindra att er romantiska kväll blir en katastrof i det här spännande makeover-spelet?

  • Give birth a cute Baby
   Give birth a cute Baby
   Spelat 213 gånger

   Den här unga tjejen ska föda barn och du här hennes doktor som ska kontrollera att fostret mår bra. Ta hand om mamman och hennes barn i det här roliga webbspelet för hela familjen.

  • Rina Ent Ache Problems
   Rina Ent Ache Problems
   Spelat 77 gånger

   Stackars Rina! Hon är sjuk och behöver din hjälp för att må bättre. Ta hand om Rina i det här roliga doktorsspelet. Gör ditt bästa för att ge henne ett snabbt tillfrisknande!

  • Baby Mary Care
   Baby Mary Care
   Spelat 115 gånger

   Den söta bebisen Mary vill att du tar hand om henne i det här underbara tjejspelet. Mata henne, lek med henne och hjälp henne att somna. Lilla Mary behöver all kärlek och omsorg som du kan ge henne.

  • Perfect Wedding: Helen & Mark
   Perfect Wedding: Helen & Mark
   Spelat 91 gånger

   Bruden och brudgummen vill att deras bröllop ska vara helt perfekt. Ge dem en perfekt dag i det här klädspelet för hela familjen.

  • Dancing Queen
   Dancing Queen
   Spelat 80 gånger

   Den här unga tjejen vill bli en stjärna på dansgolvet och hon behöver din hjälp med att välja kläder! Gör ditt bästa för att förvandla henne till en "Dancing Queen" i det här fantastiska klädspelet.

  • Stray Puppy Care
   Stray Puppy Care
   Spelat 822 gånger

   Ta hand om en bortsprungen valp och ge honom den kärlek han behöver i det här underbara djurspelet online. Tvätta, mata och lek med honom i takt med att han lär sig att älska dig tillbaka!

  • Hair Makeover Dating
   Hair Makeover Dating
   Spelat 237 gånger

   Den här vackra unga tjejen ska gå på en blinddejt, men vad ska hon ha på sig? Hjälp henne att välja kläder och smink, så att hon ser fantastisk ut på dejten!