• Beauty Resort
  Spela
  Beauty Resort
  Spelat 9341 gånger

  Hjälp Helen att driva en egen spa-rörelse. Arbeta dig upp från ett litet spa till en lyxig kurort i bergen!

 • Baby Hazel: Spa Treatment
  Spela
  Baby Hazel: Spa Treatment
  Spelat 4054 gånger

  Hazel vill ha en makeover inför sin väns födelsedagskalas. Dags för en spabehandling!

 • Blenda: avkoppling på spat
  Spela
  Blenda: avkoppling på spat
  Spelat 3307 gånger

  Blenda har haft en stressig vecka så hon bestämde sig för att ta en tur till sitt favoritspa. Kan du hjälpa henne att koppla av och samla nya krafter med en massage och en snabb makeover? Du kan ge henne snygga kläder och riktigt häftigt smink i detta onlinespel för tjejer.

 • Ladybug på spa
  Spela
  Ladybug på spa
  Spelat 2291 gånger

  Den här superhjälten och hennes bästa vänner njuter av en avslappnande eftermiddag på spat. Hjälp dem att ta en paus från att bekämpa brottslighet i det här spelet för tjejer. De vill ha en skönhetsbehandling innan de slår sig ner i bastun.

 • Fén flirtar i bastun
  Spela
  Fén flirtar i bastun
  Spelat 1490 gånger

  Kommer denna lilla fé att hitta kärleken i sin favoritbastu? Hjälp henne att förbereda sig inför en avkopplande eftermiddag som kan innebära lite romantik i detta magiska onlinebaserade simuleringsspel.

 • Blonda prinsessan: Spa dag
  Spela
  Blonda prinsessan: Spa dag
  Spelat 1401 gånger

  Denna prinsessa har haft en stressig vecka och hon är redo att tillbringa en eftermiddag på spa. Kan du hjälpa henne att slappna av och föryngra sig i detta onlinespel för tjejer?

 • Spa på stranden
  Spela
  Spa på stranden
  Spelat 1246 gånger

  Detta modelejon anlände precis till en exklusiv badort. Kan du hjälpa henne att koppla av i sitt lyxiga spa i detta onlinebaserade simuleringsspel? Hon vill njuta av jacuzzin, få en pedikyr och mycket mer.

 • Perfect Parking
  Spela
  Perfect Parking
  Spelat 1130 gånger

  Flytta din bil till de rätta platserna men undvik att åka in i andra bilar!

 • Gravid tjej på spa
  Spela
  Gravid tjej på spa
  Spelat 882 gånger

  Kan du hjälpa den här gravida kvinnan att få en välförtjänt och avslappnande spa-dag? Spela musik för henne och ge henne särskilda behandlingar som gör hennes dag speciell!

 • Emmas fotbehandling
  Spela
  Emmas fotbehandling
  Spelat 779 gånger

  Emma skadade sig när hon spelade tennis tidigare i eftermiddags. Hon väntar på dig på vårdcentralen. Kan du behandla hennes skador och få henne att må bättre i detta gulliga sjukvårdssimuleringsspel?

 • Prinsessans djursalong
  Spela
  Prinsessans djursalong
  Spelat 767 gånger

  Den här prinsessan har just öppnat en magisk djursalong. Kan du hjälpa henne att ta hand om bedårande ponnyer, hundar och mycket mer i det här spelet för tjejer?

 • Pappa på spa
  Spela
  Pappa på spa
  Spelat 687 gånger

  Även pappor kan njuta av en dag på spa. Dottern till denna pappa bjuder honom på en lyxig eftermiddag på hennes favoritspa. Kan du hjälpa honom att slappna av och föryngra sig med en ansiktsspa och mycket mer i det här onlinespelet?

 • Prinsessornas avkopplande helg
  Spela
  Prinsessornas avkopplande helg
  Spelat 645 gånger

  Helgen är här och de här tre prinsessorna vill bara koppla av och vila upp sig. Kan du hjälpa dem att få några uppfriskande dagar utan att tyngden av deras kungliga förpliktelser vilar över dem i detta onlinespel? De vill koppla av med en tur till sitt favoritspa, få några snabba makeovers och mycket mer.

 • Modern nagelsalong
  Spela
  Modern nagelsalong
  Spelat 567 gånger

  Ännu en hektisk dag på den här nagelsalongen. Kan du hjälpa nästa kund i detta onlinebaserade makeover-spel? Hon vill ha en manikyr som är helt magisk!

 • Från häxa till prinsessa
  Spela
  Från häxa till prinsessa
  Spelat 567 gånger

  Den här stackars häxan råkade ut för en olycka med kvasten. Kan du hjälpa henne att återhämta sig från sina skador och gå från grotesk till glamorös i detta onlinebaserade makeover-spel? Hon är på jakt efter en ny förtrollande stil.

 • Whooly 2
  Spela
  Whooly 2
  Spelat 549 gånger

  Whooly måste rädda rymdskeppet från att förintas ...

 • Prinsessornas makeover-salong
  Spela
  Prinsessornas makeover-salong
  Spelat 494 gånger

  De här prinsessorna ger verkligen sina kunder en kunglig behandling! Kan du hjälpa dem medan de jobbar i sin salong i detta onlinespel? De har massor av kunder och var och en av dem behöver verkligen en föryngrande makeover.

 • Jessies nagelspa
  Spela
  Jessies nagelspa
  Spelat 471 gånger

  Jessies händer och naglar skulle verkligen kunna behöva lite kärleksfull uppmärksamhet. Kan du hjälpa henne med en avslappnande manikyr på hennes exklusiva nagelsalong i det här makeover-spelet online? Du måste fukta hennes hud, trimma naglarna och välja fantastiska färger för hennes nagellack också.

 • Natalies nagelspa
  Spela
  Natalies nagelspa
  Spelat 453 gånger

  Det finns många olika stilar att välja mellan i denna förtrollande nagelsalong och spainrättning. Kan du hjälpa Natalie att välja vilken typ av nagellack hon ska prova i detta makeover-spel? Hon behöver verkligen en manikyr!

 • Prinsessornas spa-värld
  Spela
  Prinsessornas spa-värld
  Spelat 449 gånger

  Dessa fyra prinsessor ska gå till deras favorit-spa. Kan du hjälpa dem att ha en avkopplande eftermiddag i detta onlinespel för tjejer? Du kan ställa in bastun för dem, se till att jacuzzin har precis rätt mängd bubblor och mycket mer.

 • Slacking-spel: Spasalong
  Spela
  Slacking-spel: Spasalong
  Spelat 441 gånger

  Span handlar om att slappna av, eller hur? Men stackars Anna måste hela tiden arbeta med att försköna hennes kunder. Hjälp henne att hitta tid att koppla av med ett minispel eller två. Men se till att ingen upptäcker er!

 • Crystal's våriga spadag
  Spela
  Crystal's våriga spadag
  Spelat 323 gånger

  Våren är en bra tid att gå till ett spa. Följ med Crystal för vad som säkerligen kommer bli en avkopplande och föryngrande upplevelse hos hennes favoritställe i det här onlinespelet. Hon behöver verkligen en ansiktsbehandling, och hon vill välja en ny och supercool frisyr också.

 • Den lyxiga skönhetssalongen
  Spela
  Den lyxiga skönhetssalongen
  Spelat 312 gånger

  Det börjar bli hektiskt på den här lyxsalongen i eftermiddag. Du kanske vill hjälpa till? Börja med att hjälpa din första kund med en avslappnande skönhetsbehandling i det här simuleringsspelet online.

 • Princess BFF Beauty Salon
  Spela
  Princess BFF Beauty Salon
  Spelat 268 gånger

  Var och en av de här prinsessorna är på väg till denna eleganta salong för en makeover. Kan du hjälpa dem att skapa några riktigt coola stilar med gulligt smink, fantastiska frisyrer och mycket mer i detta onlinespel?

 • Prinsessans spa
  Spela
  Prinsessans spa
  Spelat 247 gånger

  Den här prinsessan ska öppna hennes första spa. Kan du se till att allt är redo för öppningsdagen? Hon behöver din hjälp med inredningen, ljus och mycket mer i det här onlinespelet.

 • Ponnysalongen
  Spela
  Ponnysalongen
  Spelat 226 gånger

  Även ponnyhästar vill se så bra ut som möjligt! Kan du se till att de här snygga pållarna får en makeover på den fenomenala husdjurssalongen i detta onlinespel? Här kan du ge dem ett bad, kamma deras manar och mycket mer!

 • Raiden X
  Spela
  Raiden X
  Spelat 217 gånger

  Styr ditt rymdskepp och förgör alla fiender!

 • Julspa
  Spela
  Julspa
  Spelat 200 gånger

  Den här tjejen letar efter en perfekt stil för jul och nyår. Följ med henne till ett spa där hon provar olika sorters smink och frisyrer. Kan du få henne att se helt fantastisk ut innan hon går på en julfest i det här spelet för tjejer?

 • Jessicas skönhetssalong
  Spela
  Jessicas skönhetssalong
  Spelat 198 gånger

  Stig in i Jessicas skönhetssalong där hennes nästa kund väntar på dig. Kan du hjälpa henne att skapa en helt ny stil i detta onlinebaserade makeover-spel? Hon vill gärna ha lite snyggt smink och några helt fantastiska accessoarer.

 • Dark Orbit
  Spela
  Dark Orbit
  Spelat 186 gånger

  En flotta med attackskepp i 3D, häftiga rymdstrider och spännande uppdrag!

 • Stressade mamman på skönhetssalong
  Spela
  Stressade mamman på skönhetssalong
  Spelat 183 gånger

  Den här stressade mamman njuter av en avslappnande skönhetsdag i det här makeover-spelet online. Kan du hjälpa henne med en manikyr och mycket mer?

 • Dragon Vector
  Spela
  Dragon Vector
  Spelat 176 gånger

  Besegra mytologiska rymdfiender med hjälp av de fem elementen ... eller draksnor.

 • Sword of Orion
  Spela
  Sword of Orion
  Spelat 156 gånger

  Styr ditt rymdskepp, slåss mot fienderna och samla på dig bonus.

 • Space Flight
  Spela
  Space Flight
  Spelat 149 gånger

  Det är din uppgift att kontrollera rymdskeppet och kidnappa varelserna!

 • The Space Zebra
  Spela
  The Space Zebra
  Spelat 138 gånger

  Hjälp James Rymd Zebran att samla alla Dark Matter och undvika asteroider.