Gulliga spel

 • Princesses: Prom Night Celebration
  Spela
  Princesses: Prom Night Celebration
  Spelat 65 gånger

  Skolårets största kväll ska precis börja! Hjälp de här fyra kungligheterna att välja kläder i Princesses: Prom Night Celebration

  De ska snart skynda iväg till studentbalen, men innan dess behöver de lite modetips. Välj snabbt ut vackra klänningar, snyggt smink och mycket mer i det här välja kläder-spelet.

  Back to School: Princesses Rush och Princesses at a Masquerade är ett par andra suveräna prinsesspel du bör prova på.

  Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att välja saker åt prinsessorna. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem.

   

 • Mysiga missar
  Spela
  Mysiga missar
  Spelat 795 gånger

  Vilken av dessa tre helt bedårande kattungar skulle vilja ta hand om först? Var och en behöver ett bad, lite skönhetsvård och en snabb hälsokontroll. När du är klar kan du välja några riktigt söta kläder som de kan bära i detta onlinespel.

 • Vägen till slottet: Dockornas kamp
  Spela
  Vägen till slottet: Dockornas kamp
  Spelat 1711 gånger

  Vem kommer att bli drottning i det förtrollade riket i detta onlinebaserade pussel- och klädspel? Följ med en grupp magiska dockor medan de försöker återerövra sitt rike från sina onda rivaler. Under detta uppdrag behöver de din hjälp för att slutföra pussel och skapa några helt fantastiska outfits längs vägen!

 • Cute Salon
  Spela
  Cute Salon
  Spelat 1615 gånger

 • Kawaii-avatarer: Ängel eller demon
  Spela
  Kawaii-avatarer: Ängel eller demon
  Spelat 371 gånger

  Du kan skapa en fenomenal ängel eller en dristig demon i detta onlinebaserade designspel. Gör fler storslagna outfits åt dem som är både supergulliga och beständigt bedårande.

 • Kändisarnas livsstil
  Spela
  Kändisarnas livsstil
  Spelat 4310 gånger

  Den här modemedvetna tjejen har alltid undrat hur det är att vara en kändis. Följ med henne när hon nu ska lära sig mer om deras livsstil i detta klädspel. Kan du hjälpa henne att efterlikna en världsberömd sångerska eller skådespelerska efter att hon har designat några riktigt coola kläder?

 • Målarbok med gulliga djur
  Spela
  Målarbok med gulliga djur
  Spelat 673 gånger

  Måla alla möjliga sorters gulliga djur i detta onlinebaserade färgläggningsspel. Låt fantasin flöda fritt medan du bestämmer färger för kaniner, katter och mycket mer!

 • Designa min mysiga filt
  Spela
  Designa min mysiga filt
  Spelat 2049 gånger

  De här tjejerna sätter sina designfärdigheter på prov för att arbeta med ett gulligt projekt i detta onlinespel. De tänker skapa några bekväma kläder innan de påbörjar utformningen av några riktigt mysiga filtar. Kan du ge dem några snabba råd så att deras projekt blir helt fantastiskt?

 • Skolstart: Uniformfri dag
  Spela
  Skolstart: Uniformfri dag
  Spelat 965 gånger

  Den uniformfria dagen infaller den här veckan och dessa fyra vänner vill vara redo! De kan knappt vänta på att få visa upp sina favoritstilar. Kan du hjälpa dem att skapa de perfekta lookerna i detta kläd- och designspel? Du kan dessutom välja deras kläder, skor och accessoarer!

 • Prinsessornas skolstartsfest
  Spela
  Prinsessornas skolstartsfest
  Spelat 1292 gånger

  Nu är det dags för de här modemedvetna prinsessorna att börja skolan igen! Kan du hjälpa dem att starta det nya året med stil? De ska ha en fantastisk fest, och de vill skapa några riktigt coola outfits inför den i detta kläd- och designspel. Du kan till och med hjälpa dem att välja smink!

 • Valpen hos veterinären
  Spela
  Valpen hos veterinären
  Spelat 1918 gånger

  Den här stackars valpen trillade in i en buske när en större hund jagade honom genom parken. Han blev skadad och måste besöka veterinären. Kan du ta en titt på skadorna och hjälpa valpen att må bättre i detta bedårande sjukvårdssimuleringsspel?

 • Fluffys köksäventyr
  Spela
  Fluffys köksäventyr
  Spelat 4948 gånger

  Nyfikenhet kanske inte tar livet av katten, men den tar Fluffy ut på ett roligt äventyr!

 • Prinsessor i Kawaii
  Spela
  Prinsessor i Kawaii
  Spelat 665 gånger

  De här tre prinsessorna kan knappt vänta på att få kolla in de coolaste stilarna från Japan och använda dem medan de skapar nya skoluniformer! Kan du hjälpa dem att få fram en ny Kawaii-inspirerad look i detta kläd- och designspel? Du får välja deras kläder, deras smink och mycket mer!

 • Fashionista: Weekend Challenge
  Spela
  Fashionista: Weekend Challenge
  Spelat 172 gånger

  Den här tjejens moderiktiga väninna har skapat en rolig och spännande utmaning åt henne den här helgen. Hon måste skapa tre outfits baserade på ett antal fantastiska stilar som hon har valt. Kan du hjälpa henne att ta fram några riktigt fenomenala stilar i detta kläd- och designspel?

 • Prinsessornas färgroulette
  Spela
  Prinsessornas färgroulette
  Spelat 1054 gånger

  Vilka färger dyker upp när de här prinsessorna snurrar på modehjulet? Ta reda på det i det här coola kläd- och designspelet. De måste skapa outfits med just de färgerna. Kan du hjälpa dem att fixa till några flärdfulla stilar?

 • Söt fiskbensfläta
  Spela
  Söt fiskbensfläta
  Spelat 435 gånger

  Det är superkul att utforma och skapa en fiskbensfläta. Det här söta tjejspelet kan du ha kul med i många timmar!

 • Min bästa väns bröllop
  Spela
  Min bästa väns bröllop
  Spelat 3343 gånger

  Den här tjejens bästis ska strax gifta sig, och de förbereder saker inför hennes stora dag. Kan du hjälpa dem att se till att allt blir helt perfekt i det här kläd- och designspelet? De måste fortfarande välja ut sina klänningar, få manikyr och sätta upp en mängd vackra dekorationer.

 • Cute Jungle Hospital
  Spela
  Cute Jungle Hospital
  Spelat 4552 gånger

  Patienterna på det här sjukhuset är mjuka och kramgoa och de behöver din vård.

 • Prinsessorna: Tur i kärlek?
  Spela
  Prinsessorna: Tur i kärlek?
  Spelat 416 gånger

  De här tre prinsessorna har bestämt sig för att vinna sina hemliga älsklingars hjärtan. Kan du hjälpa dem att hitta sann kärlek i detta fantastiska kläd- och designspel? De hoppas att några riktigt fantastiska outfits och snyggt smink ska fånga tre potentiella pojkvänners intresse.

 • Bada bebis
  Spela
  Bada bebis
  Spelat 594 gånger

  Dags för den lilla att ta ett bad och sedan sova!

 • Söt sockerbagare
  Spela
  Söt sockerbagare
  Spelat 1892 gånger

  Kliv in i det här virtuella köket för att baka några otroligt gulliga tårtor. Alla tillbehör du behöver väntar på dig i detta bakspel. Följ bara vart och ett av stegen så kommer du att baka en tårta som dessutom är söt och smaskig!

 • Prinsessornas höstselfies
  Spela
  Prinsessornas höstselfies
  Spelat 1896 gånger

  Hösten är i full gång, och de här tre prinsessorna är fast beslutna att få till den perfekta selfien för säsongen. Kan du hjälpa dem genom att designa några fantastiska kläder åt dem? Välj ut sagolikt smink innan du väljer ut några ursnygga tröjor och andra plagg som de kan bära. När du är klar kan du fota dem under trädkronorna i deras favoritpark.

 • Cute Cat Hospital
  Spela
  Cute Cat Hospital
  Spelat 4705 gånger

  as

 • Annie and Eliza's: Social Media Adventure
  Spela
  Annie and Eliza's: Social Media Adventure
  Spelat 916 gånger

  Annie och Eliza förbereder sig på att bli riktigt vassa på sina respektive appar på sociala medier! Hjälp dem att imponera på sina följare med en mängd helgrymma outfits och några riktigt coola frisyr i detta kläd- och designspel. Kommer du att kunna skapa de perfekta stilarna för var och en av deras dagliga utmaningar?

 • Blondie tar körkort
  Spela
  Blondie tar körkort
  Spelat 1084 gånger

  Blondie har övningskört länge för att få sitt körkort. Den här morgonen ska hon till körskolan för sin uppkörning. Kan du hjälpa henne att välja rätt kläder innan hon lämnar hemmet i detta klädspel?

 • Målarbok: Fantastiskt söt enhörning
  Spela
  Målarbok: Fantastiskt söt enhörning
  Spelat 716 gånger

  Den här målarboken är fylld med bedårande enhörningar. Hur tänker du måla dem i detta onlinebaserade färgläggningsspel? Du kan ge dem rosa hår och måla dem i en mängd andra underbara och helgalna färger.

 • Cute Baby Nursery
  Spela
  Cute Baby Nursery
  Spelat 655 gånger

  Tänk om alla bebisar var så här tydliga med vad de vill ha ...

 • Prinsessornas texttröjor
  Spela
  Prinsessornas texttröjor
  Spelat 397 gånger

  Den här prinsessan hoppas att hennes ovetande älskling ska märka meddelandet som står på hennes t-shirt i skolan idag. Nu vill hennes vänner bära sina egna t-shirts med meddelanden på! Kan du hjälpa dem att välja vilka de ska ha på sig i det här klädspelet? Alla vill ha en t-shirt med ett fantastiskt och inspirerande meddelande.

 • Miruna's Adventure: Vet
  Spela
  Miruna's Adventure: Vet
  Spelat 189 gånger

  Miruna vill bli veterinär. Hon kommer att få chansen tidigare än hon anat i Miruna’s Adventure: Vet

  Hennes katt gjorde sig illa när han jagade möss i trädgården. Hjälp Miruna ta hand om sin fyrbenta väns skador. Hon måste ta bort stickorna, plåstra om såren och mer därtill i det här ursöta kattspelet.

  Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att välja ett medicinskt verktyg eller ett annat föremål. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda det. 

  Du borde även prova Nurse Kitten Chan Dress-Up och Tom and Jerry: Mouse Maze

  Om spelutvecklaren

  Spelet skapades av IDEA Studios.

 • Vårda din enhörning
  Spela
  Vårda din enhörning
  Spelat 5591 gånger

  Dessa tre bedårande enhörningar blev lite skadade under sitt senaste magiska äventyr. Kan du hjälpa dem att må bättre i detta onlinebaserade omsorgsspel? Du kan ge var och en av dem en snabbundersökning, behandla deras skador och mycket mer!

 • Super Sweets Challenge
  Spela
  Super Sweets Challenge
  Spelat 902 gånger

  Den här tjejen har bestämt sig för att öppna sitt eget fik! Hjälp henne inreda och baka smarriga desserter i ett urgulligt simulatorspel. Var med och bestäm allt från kassa till tapeter innan hon sätter igång i köket. De första kunderna kan räkna med superläckra tårtor och glassar!

 • Prinsessornas mysiga och gulliga kläder
  Spela
  Prinsessornas mysiga och gulliga kläder
  Spelat 1433 gånger

  Vintern är här och prinsessorna firar julen med mysiga och gulliga kläder och massvis med varm choklad. Kan du bestämma vad de ska ha på sig i det här kläder-spelet för tjejer online?

 • Princesses: Belt Bag Fashion
  Spela
  Princesses: Belt Bag Fashion
  Spelat 1247 gånger

  Bältesväskor är coola, och de gör att du enkelt kan bära med dig dina saker när du är på en festival, en konsert eller något annat fantastiskt evenemang. Kan du hjälpa de här tre snygga prinsessorna att välja ut några som passar bra ihop med deras senaste kläder? De behöver verkligen dina råd i detta kläd- och designspel.

 • Sött djursjukhus
  Spela
  Sött djursjukhus
  Spelat 7850 gånger

  Ingen vill se sina söta husdjur ha ont!

 • Kyssar i skolan
  Spela
  Kyssar i skolan
  Spelat 192 gånger

  Kyss din söta älskling i skolans korridor utan att nån ser er!

 • Bästisar: Skräckbruden
  Spela
  Bästisar: Skräckbruden
  Spelat 860 gånger

  De här fyra bästisarna har inte kul på sin väns bröllop. Hon har förvandlats till en riktig bruddiva! Nu måste de byta sina kläder för att hon inte ska bli helt från vettet. Kan du hjälpa dem att snabbt sätta ihop några nya outfits i detta upprörande och våldsamt roliga klädspel?