Barnspel

 • Wheely 7: Detective
  Wheely 7: Detective
  Spelat 257 gånger

  Din tecknade favoritbil är tillbaka! Det stämmer, Wheely har återvänt och är redo för nya utmaningar och roliga äventyr tillsammans med dig!

 • Hello Kittys perfekta tänder
  Hello Kittys perfekta tänder
  Spelat 280 gånger

  Ojdå! Hello Kitty verkar ha ätit för mycket godis! Kan du ge henne sitt perfekta leende tillbaka?

 • Baby Hazes hygien
  Baby Hazes hygien
  Spelat 213 gånger

  Baby Hazel kom hem efter att ha lekt i lera och nu är hon jättesmutsig! Kan du hjälpa henne att tvätta kläderna och ta på sig rena?

 • Baby Hazel passar lillebror
  Baby Hazel passar lillebror
  Spelat 878 gånger

  Hazels senaste projekt är att passa sin lillebror. Hon behöver din hjälp med lille Matt!

 • Baby Hazel: picknick på förskolan
  Baby Hazel: picknick på förskolan
  Spelat 1067 gånger

  Hjälp Hazel att göra sig klar för en kul dag i vattenlandet. Vad ska hon ta med sig?

 • Avsky på sjukhuset
  Avsky på sjukhuset
  Spelat 1485 gånger

  Avsky har varit med om en olycka när hon gick igenom Rileys minnen! Kan du hjälpa henne att få rätt medicinsk vård på sjukhuset? Kolla hennes puls, plåstra om hennes sår och gör henne redo för nya äventyr!

 • Baby Hazel: Städning
  Baby Hazel: Städning
  Spelat 762 gånger

  Baby Hazels vänner har ätit middag hos henne. Nu är köket en enda röra. Kan du hjälpa lilla Baby Hazel att städa innan hon hamnar i trubbel? Fler händer gör arbetet lättare och roligare, eller hur?

 • Hungrig liten prinsessa
  Hungrig liten prinsessa
  Spelat 412 gånger

  Att ta hand om en hungrig liten prinsessa är hårt slit, men också väldigt kul! Mata den söta lilla tjejen och skaffa rätt saker från butiken. Titta, den goda jordgubbsyoghurten fick henne att le!

 • Pou får tandvärk
  Pou får tandvärk
  Spelat 437 gånger

  Vill du bli tandläkare? Hjälp lilla Pou att ta hand om sina tänder. Ge henne ett vackert och friskt leende igen genom att hjälpa henne att ta hand om sin munhygien. Ta bort plack som hon fått från att ha ätit för mycket godis och laga den skadade tanden. Åh Pou, se vilket fint leende du har nu!

 • Pou-tjejen är lerig
  Pou-tjejen är lerig
  Spelat 157 gånger

  Det började regna när Pou-tjejen var på lekplatsen idag. Hon halkade och föll omkull. När hon kom hem var hade hon skrapsår och var täckt av lera. Hjälp till att tvätta henne i det här roliga makeover- och sjukvårdsspelet. Kan du ge Pou-tjejenn ett bad och plåstra om hennes skrapsår och blåmärken?

 • Pou tar ett bad
  Pou tar ett bad
  Spelat 607 gånger

  Pou älskar att bada! Tappa upp ett bad med massor av skum, lägg till flytande leksaker och torka henne när hon har badat klart. Borsta hennes tänder för att få henne att känna sig ren och fräsch! Välj sedan den perfekta pyjamasen som hon kan somna i och drömma sött.

 • Ge bebis spabehandling
  Ge bebis spabehandling
  Spelat 857 gånger

  Den söta lilla bebistjejen vill att du ger henne ett roligt bad! Kan du hjälpa henne att göra sig klar för sänggående?

 • Vårda Rapunzels hand
  Vårda Rapunzels hand
  Spelat 2045 gånger

  Rapunzel behöver din hjälp! Plåstra om hennes händer i det här gratis doktorsspelet. Ta saken i egna händer och visa din skicklighet, doktorn!

 • Lilla Ariels fisk
  Lilla Ariels fisk
  Spelat 482 gånger

  Åh nej! Blunder, den lilla sjöjungfruns bästa vän, har skadat sig. Kan du hjälpa lilla Ariel att plåstra om Blunder?

 • Elsa blir återupplivad
  Elsa blir återupplivad
  Spelat 3121 gånger

  Återuppliva Elsa i det här interaktiva doktorsspelet. Elsas hjärta stannade. I det här spelet får du lära dig att utföra hjärt-lungräddning, använda syremask och andra verktyg för att återuppliva henne!

 • Baby Hazel firar farföräldrarna
  Baby Hazel firar farföräldrarna
  Spelat 1304 gånger

  Baby Hazel och hennes vänner planerar ett överraskningskalas för sina farföräldrar. Ha det så kul och slutför särskilda aktiviteter för att göra den här dagen extra fin med lilla Hazel och hennes älskade farföräldrar.

 • Anna på sjukhuset
  Anna på sjukhuset
  Spelat 2749 gånger

  Anna har skadat sig i en olycka och behöver snabbt tillfriskna! Hjälp doktorn på sjukhuset genom att följa varje steg och se till att vår favoritprinsessa får kungarikets bästa vård. Ta rollen som Annas personliga sjuksköterska och sköt om hennes sår och få den vackra prinsessan på benen igen!

 • Tassande skönhet: Julversionen
  Tassande skönhet: Julversionen
  Spelat 2484 gånger

  De här husdjuren vill komma i julstämning. Kan du hjälpa dem?

 • Magiskt slädrace
  Magiskt slädrace
  Spelat 2859 gånger

  Prinsessan Sofia, Amber och Prins James har utmanat varandra i ett magiskt race! Du kan delta i en otrolig tävling med dina favoritkaraktärer från Disney. Använd din specialsläde och åk utför backen så snabbt du kan och samla ihop specialstjärnor för att åka ännu snabbare. Se upp för stenar och träd! Åh, så kul man kan ha på vintern i den här sagovärlden!

 • Elsa och Anna bygger Olof
  Elsa och Anna bygger Olof
  Spelat 1117 gånger

  Vill du bygga en snögubbe i jul? Vad sägs om att bygga Olof tillsammans med Elsa och Anna? Bygg den berömda snögubben genom att välja en söt näsa, knappar, halsduk och så vidare. Det här klädspelet får dig att smälta!

 • Anna Skating Accident
  Anna Skating Accident
  Spelat 8073 gånger
 • Pou och den nyfödda bebisen
  Pou och den nyfödda bebisen
  Spelat 1109 gånger

  Pou-familjen ska snart få tillökning med en ny liten tjej! Hjälp mamma Pou att packa sina väskor och göra sig redo för BB. Sedan behöver hon din hjälp med att sköta om den söta lilla bebistjejen. Ge den söta nyfödda tjejen en puss på ansiktet eftersom du är en så bra barnskötare. Den lyckliga familjen är så tacksamma för all din hjälp!

 • Fluffigt ägg
  Fluffigt ägg
  Spelat 469 gånger

  Fluffigt ägg är ett kul frågespel där du får svar på frågan: Om du var ett ägg, vilket ägg skulle du vara? Välj den bild som passar dig bäst! Resultatet är äggstra fantastiskt! Oroa dig inte, inga ägg kläcks på huvudet, bara massor av kul!

 • Super Babysitter
  Super Babysitter
  Spelat 2158 gånger

  Kan du hålla ungarnas galenskaper under kontroll tills föräldrarna är tillbaka?

 • Ponnydoktor
  Ponnydoktor
  Spelat 799 gånger

  Den här magiska ponnyn älskar att vandra i bergen med utsikt över sitt hem i det förtrollade kungariket. Olyckligtvis snubblade hon på en sten och skadade en av sina hovar. Kan du föra henne till djursjukhuset och plåstra om henne i det här sjukvårdsspelet? Den stackars ponnyn är blåslagen och har några stickor som du måste ta bort.

 • Jasmine och sultanen: Palatsets husdjur
  Jasmine och sultanen: Palatsets husdjur
  Spelat 889 gånger

  Alla de exotiska djuren i Jasmines palats har blivit smutsiga idag. Det är dags att ge dem ett bad. Följ med Disneyprinsessan till hennes kungliga gemak och bada dem. Hon har massor av tvål och handdukar redo. Du kan börja med att ta fram duschmunstycket och duscha Jasmines söta tigerunge.

 • Ariels juicestånd
  Ariels juicestånd
  Spelat 1110 gånger

  Den lilla sjöjungfrun Ariel har fått en lysande affärsidé! Hon vill ha ett smoothiestånd där hon kan sälja läckra bärsmoothies och fruktjuicer. Barbie och Elsa kanske vill komma och smaka? Hjälp Ariel att skapa en snygg logga och hitta ett bra ställe att placera ståndet. Nu börjar det roliga när du får blanda ingredienser i mixern. Ta sedan betalt, det förtjänar du! Bra jobbat tjejen!

 • Elsa Birth Care
  Elsa Birth Care
  Spelat 4705 gånger

  Hjälp Elsa på en mycket speciell dag. Hon ska bli mamma till en söt bebis! Ring efter ambulans och hjälp doktorn att sköta om Elsa. Se till att allt går bra för vår favoritprinsessa och hennes nyfödda bebis.

 • Prinsessan Annas bröllopsnaglar
  Prinsessan Annas bröllopsnaglar
  Spelat 640 gånger

  Prinsessan Anna ska gifta sig med sin drömprins. Hon behöver en manikyr som passar en drottning. Prova de många olika färgerna, mönstren och behandlingarna åt vår prinsessa från Frost-filmen. Åh wow, hon kommer att se fantastisk ut på bröllopsdagen. Kan du göra hennes vackra händer redo för bröllopsringen?

 • Elsa Frost blir förkyld
  Elsa Frost blir förkyld
  Spelat 2103 gånger

  Åh nej! Elsa har blivit sjuk! Kan någon ringa efter doktorn?

 • Bebisbus
  Bebisbus
  Spelat 832 gånger

  Sarah är barnvakt åt sin lillasyster Emma. Kan du lära Emma att slappa och busa med sin storasyster? Slutför de roliga aktiviteterna, men se upp för Sarah!

 • Pet Stars: Liten ponny
  Pet Stars: Liten ponny
  Spelat 752 gånger

  Åh nej! Din vackra ponny är smutsig och du måste genast ta hand om den! I Pet Stars: Liten ponny ska du tvätta, rykta och mata din lilla ponny. Till skillnad från andra djurspel kan du anpassa din ponny på många fler sätt. Ge din ponny kärlek och omsorg, så får du världens bästa ponny!

 • Bada Ariels bebis
  Bada Ariels bebis
  Spelat 838 gånger

  Det här baddags i Atlantica! Ariels bebis, Melody, har blivit lite smutsig och det är dags för henne att tvätta sig. Följ med dem till en underbart vacker lagun. Ariel har med sig tvål och borste som du får använda. Med din hjälp bör undervattensprinsessan snart få Melodi ren igen.

 • Prinsessan Ariel och sjöhästen
  Prinsessan Ariel och sjöhästen
  Spelat 699 gånger

  Prinsessan Ariel, en av de mest älskade Disneyprinsessorna, hälsar dig välkommen till hennes palats! Tillsammans med hennes "tama" sjöhäst Seashell. Ariel behöver din hjälp med att tvätta Seashell innan ni rider ut, så tvätta, torka och styla hennes husdjur. Gör Seashell så vacker som hon kan bli!

 • Bakugan Puzzle Brawler
  Bakugan Puzzle Brawler
  Spelat 299 gånger

  Shun Kazami har fått ännu ett pussel att lösa från sin farfar. Ta bort två eller fler ihopkopplade bollar av samma färg från skärmen. Linjera nya bollar strategiskt för att spränga fler än två bollar samtidigt och få extrapoäng! Använd dina hjärnceller och se hur långt du kan gå i Bakugan-pusselutmaning.

 • Prinsessan Anna hos halsdoktorn
  Prinsessan Anna hos halsdoktorn
  Spelat 472 gånger

  Anna gick på fest igår kväll. Hon var ute ganska sent och verkar ha fått något slags virus. Ta med henne till närmaste sjukhus och ta en titt på hennes hals. Kan det vara influensan, en förkylning eller något helt annat? Du kommer att få söka efter svaret och hjälpa stackars Anna att må bättre i detta roliga sjukvårdsspel.

  • Baby Hazel på Disneyland
   Baby Hazel på Disneyland
   Spelat 1245 gånger

   Hazel är superglad över att åka till Disneyland! Hon kommer att älska att se sina favoritkaraktärer från Disney, och kan inte vänta på att få träffa Mimmi och Musse Pigg. Hon behöver din hjälp för att packa sina väskor först. Kom ihåg att packa lite mat, hennes nallebjörn, coola solglasögon och hennes kamera. Ha det så kul tjejer!

  • Minions Foot Doctors
   Minions Foot Doctors
   Spelat 1576 gånger
  • Baby Hazel Doctor Dressup
   Baby Hazel Doctor Dressup
   Spelat 723 gånger

   Det här är ett klädspel för barn i alla åldrar. Klä söta Hazel i en skinande vit rock, sjuksköterskemössa och snygga accessoarer! Välj frisyr, skor och mycket mer! Du kan även assistera doktor Hazel genom att ge henne de verktyg hon behöver. Skynda dig, hon måste åka till sjukhuset och ta hand om sina patienter. Du är den ende som kan rädda Baby Hazel från en modekatastrof!

  • Elsas sjukhusvistelse
   Elsas sjukhusvistelse
   Spelat 1034 gånger

   Elsa åkte kälke och hade kul när hon föll in i en stor snöhög. Nu är hon skadad och behöver snabbt vård! Ta på dig sjukhuskläder och plåstra om henne. Ge henne rätt mängd medicin och rengör hennes sår. Kan du bli Elsas hjältedoktor och göra henne helt återställd?

  • Pou Baby Wash
   Pou Baby Wash
   Spelat 877 gånger
  • Belle and Petit: Palace Pets
   Belle and Petit: Palace Pets
   Spelat 876 gånger

   De här kungliga husdjuren är mycket smutsiga. Ge dem ett bad och få dem att se bra ut.

  • Draculaura Nose Doctor
   Draculaura Nose Doctor
   Spelat 566 gånger

   Usch! Den här tonårsvampyren har problem med näsan. Gör ditt bästa för att hjälpa henne.

  • Dentist Crazy Day
   Dentist Crazy Day
   Spelat 448 gånger

   Några av barnen har ätit för mycket godis och det syns på deras tänder. Hjälp till i kampen mot baciller och dra ut skadade tänder ur deras små munnar. Ta bort tuggummi och plack. Kan du assistera tandläkaren i hans arbete? Hjälp honom att få patienterna att le igen!

  • Barbara Flu Doctor
   Barbara Flu Doctor
   Spelat 505 gånger

   Barbara överraskades av regnet när hon var ute och gick med hunden. Nu har hon blivit förkyld. Hon måste till doktorn!

  • Anna Circus game
   Anna Circus game
   Spelat 77 gånger

   Cirkusen har kommit till staden! Anna tycker att det är jättespännande, men hon vet inte vad hon ska göra! Hjälp henne att packa sin väska och hämta biljetter innan de är slutsålda! Du får inte missa föreställningen! Hjälp sedan de söta djuren att utföra cirkuskonster! Ha kul med Anna och lös uppgifterna i det här gratisspelet för barn!

  • Twilight Sparkle Bubble Bath
   Twilight Sparkle Bubble Bath
   Spelat 760 gånger

   Alla tjejer älskar glitter och glamour, eller hur? Twilight föredrar ett avslappnande varmt bad! Dekorera hennes badkar med glitter och bubblor för att vara snäll. My little pony är helt och hållet din nu och hon förtjänar det bästa!

  • Baby Hazels tama kanin
   Baby Hazels tama kanin
   Spelat 1068 gånger

   Baby Hazel behöver din hjälp med hennes tama kanin, Honey! Lär dig att ta hand om kaninen genom att tvätta, mata och leka med honom. Upplev underbara äventyr tillsammans! Det sker så mycket skuttande kul tillsammans med Baby Hazel och Honey!