• Anime Elf Creator
  Spela
  Anime Elf Creator
  Spelat 1403 gånger

  Lev ut dina drömmar som en ung och vacker alv i det här fantastiskt visuella designspelet som heter Anime Elf Creator. Det finns många designalternativ att välja åt din anime-alv.

 • Snip 'n Style Salon
  Spela
  Snip 'n Style Salon
  Spelat 2821 gånger

  Det är mycket folk på den här populära salongen idag. Kan du återskapa alla coola frisyrer åt dina kunder? De litar på dig i det här roliga makeover-spelet.

 • Prinsessornas helg i Las Vegas
  Spela
  Prinsessornas helg i Las Vegas
  Spelat 1275 gånger

  Dessa två prinsessor har alltid velat spendera en helg i Las Vegas. Men vilka kläder ska de sätta på sig innan de kollar in allt spännande som händer i en av USA:s mest berömda städer? Hjälp dem att bestämma sig i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Reseexperten Ellie
  Spela
  Reseexperten Ellie
  Spelat 1073 gånger

  Ellie vet inte vart hon ska åka på sin nästa semester i det här onlinespelet för tjejer. Följ med när hon snurrar på jordgloben som avgör hennes öde. Oavsett var hon hamnar så behöver hon dina modetips när hon packar väskorna.

 • Prinsessorna har roligt på Black Friday
  Spela
  Prinsessorna har roligt på Black Friday
  Spelat 1892 gånger

  De tre prinsessorna är på väg till köpcentret på Black Friday. Hjälp dem att hitta fantastiska priser och otroliga utstyrslar i det här shoppingspelet.

 • Prinsessor på campingutflykt
  Spela
  Prinsessor på campingutflykt
  Spelat 1752 gånger

  Vädret är perfekt för dessa prinsessor att campa i en vacker skog. Kan du hjälpa till att förbereda dem med gulliga kläder och en snabb makeover innan de bestämmer vad de ska ta med sig i det här onlinespelet för tjejer?

 • Nördig tjej makeover
  Spela
  Nördig tjej makeover
  Spelat 7392 gånger

  Skolan och pluggandet är över, tjejen behöver en ny snygg look!

 • Prinsessornas filmkväll
  Spela
  Prinsessornas filmkväll
  Spelat 2510 gånger

  Den här prinsessan ska ha filmkväll med alla hennes fantastiska vänner. Hjälp henne att förbereda snacks innan hon väljer en cool utstyrsel. Hon måste även bestämma vilken film de ska se på i det här simuleringsspelet.

 • Prinsessornas perfekta selfies
  Spela
  Prinsessornas perfekta selfies
  Spelat 1696 gånger

  Alla dessa fyra prinsessor letar efter utstyrslar för den perfekta selfien. Följ med när de fixar frisyren och väljer fantastiska kläder innan de tar bilder i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Trendvarning 2017: djungelmönster
  Spela
  Trendvarning 2017: djungelmönster
  Spelat 2480 gånger

  Exotiska djungelmönster är inne i år och därför designar dessa fem fashionistas kläder med helvilda stilar och funktioner! Hjälp dem att skapa klänningar och andra utstyrslar som är både fantastiska och vilda i det här designspelet för tjejer.

 • Ta hand om labradorvalpen
  Spela
  Ta hand om labradorvalpen
  Spelat 1145 gånger

  Den här stackars valpen har en riktigt jobbig dag och har gjort sig illa. Ta henne till veterinären och ta hand om hennes skador i det här sjukvårdsspelet. Efteråt behöver hon nog ett bad också.

 • Den polynesiska prinsessans frisyr
  Spela
  Den polynesiska prinsessans frisyr
  Spelat 3547 gånger

  Den här polynesiska prinsessans hår är hur rufsigt som helst! Ge henne en snabb makeover i det här spelet för tjejer. Kamma hennes hår och skapa en helt ny stil åt henne. Du kan dessutom ge henne helcoola slingor!

 • Prinsessor med puffjackor
  Spela
  Prinsessor med puffjackor
  Spelat 2554 gånger

  Alla dessa sex prinsessor letar efter puffjackor för säsongen. Deras favoritklädbutik har äntligen nya på lagret. Hjälp dem att välja en stil och en ny fantastisk vinterutstyrsel också i det här onlinespelet för tjejer.

 • Gör dig redo med Ellie
  Spela
  Gör dig redo med Ellie
  Spelat 31387 gånger

  Ellie ser alltid helt fantastisk ut. Vad är hennes hemlighet? Ta reda på det i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon gör sig redo en ny rolig dag. Hon kommer att ge dig massvis med coola modetips medan hon sätter på sig sminket och väljer kläder.

 • Man Attraktion Ponny Klä upp
  Spela
  Man Attraktion Ponny Klä upp
  Spelat 1251 gånger

  Ge denna vackra häst en sagolik makeover!

 • Prinsessor i overaller
  Spela
  Prinsessor i overaller
  Spelat 1600 gånger

  Dessa prinsessor vill prova på en helt ny stil. Kan du välja eleganta och superfantastiska overaller åt dem i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Pretty Cure 4
  Spela
  Pretty Cure 4
  Spelat 1699 gånger

  Häng med Pretty Cure-gänget för mer mode och roliga upptåg.

 • Prinsessorna återvänder till skolan
  Spela
  Prinsessorna återvänder till skolan
  Spelat 1689 gånger

  Det är måndag morgon och dessa prinsessor är försenade till skolan! Kan du hjälpa dem att snabbt sätta ihop sina kläder innan de sticker iväg i det här onlinespelet för tjejer?

 • Prinsessans semester
  Spela
  Prinsessans semester
  Spelat 1670 gånger

  Den här prinsessan ska på en episk semester som tar henne över hela världen. Hon är försenad och har inte packat än. Kan du hjälpa henne att välja vilka utstyrslar hon ska stoppa ner i resväskan innan hon rusar iväg till flygplatsen i det här onlinespelet för tjejer?

 • Spinning for Love
  Spela
  Spinning for Love
  Spelat 2119 gånger

  Kommer den här singeltjejen ha tur i detta lekprogram? Följ med när hon snurrar på hjulet och försöker vinna de kläder och accessoarer hon behöver för att bli flickvän till mannen i hennes drömmar i det här romantiska spelet.

 • Swimmer´s Armpit
  Spela
  Swimmer´s Armpit
  Spelat 3540 gånger
 • Prinsessbröllop Modevecka
  Spela
  Prinsessbröllop Modevecka
  Spelat 1823 gånger

  Ariel, Belle och Pocahontas deltar i modeveckan. Hjälp dem att välja snygga kläder i det här kläder-spelet innan de gör sig redo för nästa fotografering.

 • Princess Super Team
  Spela
  Princess Super Team
  Spelat 2217 gånger
 • Prinsessornas favoritmodemärken
  Spela
  Prinsessornas favoritmodemärken
  Spelat 2064 gånger

  Dessa tre prinsessor älskar ett särskilt modemärke. En gillar Prada. En annan kan inte få nog av Guccis alla fantastiska klänningar och utstyrslar. Den tredje prinsessan tycker Chanel är hur coolt som helst. Följ med när de shoppar sina favoritmärken i det här onlinespelet för tjejer.

 • Muntra upp prinsessan
  Spela
  Muntra upp prinsessan
  Spelat 2133 gånger

  Aurora känner sig riktigt ledsen idag. Ett roligt konstprojekt eller andra häftiga aktiviteter kanske kan muntra upp henne. Kan du få prinsessan att må lite bättre i det här onlinespelet?

 • Prinsessans modeupplevelse
  Spela
  Prinsessans modeupplevelse
  Spelat 2535 gånger

  Den här prinsessan vill bli en av världens mest berömda modeller. Det är inte lätt att ta sig dit så hon behöver din hjälp! Följ med när hon provar på olika klädtyper, sätt ihop hennes portfolio och mycket mer i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Bästisprinsessor på shoppingrunda
  Spela
  Bästisprinsessor på shoppingrunda
  Spelat 4158 gånger

  Det är dags för en shoppingrunda men dessa trendiga prinsessor måste hålla sig inom en budget. Kan du hjälpa dem att köpa så många gulliga utstyrslar och fantastiska accessoarer som möjligt i det här kläder- och shoppingspelet online?

 • Shopaholic: New York
  Spela
  Shopaholic: New York
  Spelat 2231 gånger

  Ingen kan New Yorks gator lika bra som en shopaholic!

 • Ellie hos hudläkaren
  Spela
  Ellie hos hudläkaren
  Spelat 4171 gånger

  Att påstå att Ellie haft en jobbig dag vore en underbedrift! Hon mår inte bra alls! Kan du hjälpa henne med ansiktsskadorna i det här sjukvårdsspelet online?

 • My 3D Room
  Spela
  My 3D Room
  Spelat 1482 gånger

  Skapa ditt eget 3D-rum! Placera ut möbler, välj ett husdjur och måla allt i dina favoritfärger!

 • Läskigt snygga studenter
  Spela
  Läskigt snygga studenter
  Spelat 1690 gånger

  Alla dessa lite onda studenter gör sig redo för en ny dag på skolan. Vad ska de ha på sig? Vad ska de göra med sina frisyrer? Hjälp dem att bestämma sig så att de ser både läskiga och vackra ut i det här makeover-spelet för tjejer online.

 • Popstjärnans kläder
  Spela
  Popstjärnans kläder
  Spelat 2376 gånger

  Den här berömda popstjärnan vill hitta några fantastiska utstyrslar under de kommande dagarna. Hon behöver en för en enorm arenakonsert och en annan som är perfekt för en prisgala. Efter det behöver hon en bekväm och cool utstyrsel för en avslappnande dag. Kan du hjälpa henne att välja vad hon ska ha på sig och vad hon ska göra med håret i det här makeover- och kläder-spelet för tjejer?

 • Bad Teeth Makeover
  Spela
  Bad Teeth Makeover
  Spelat 8444 gånger

  Den här tjejens tänder är jätteäckliga. Du kan hjälpa henne att göra dem vita och fina.

 • Prinsessans stil: Boho mot grunge
  Spela
  Prinsessans stil: Boho mot grunge
  Spelat 2682 gånger

  Den här prinsessan kan inte bestämma sig för vilka kläder hon ska ha på sig i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon kollar in häftiga boho- och grunge-stilar.

 • Stildesigner: Boho vs Grunge
  Spela
  Stildesigner: Boho vs Grunge
  Spelat 1717 gånger

  Dessa två snygga tjejer gillar två helt olika scener. En gillar verkligen boho saker medan den andra verkligen gillar grunge musik. Följ med dem medan de provar lite coolt smink och coola kläder som representerar deras fantastiska personligheter och hobbyer i detta onlinespel för tjejer.

 • Söta Camryns näsbehandling
  Spela
  Söta Camryns näsbehandling
  Spelat 4396 gånger

  Camryns näsa ser ut som en katastrof! Den är täckt med finnar och några fula fläckar med hår. Kan du göra hennes näsa snygg igen i det här onlinespelet?