• Nördig tjej makeover
  Spela
  Nördig tjej makeover
  Spelat 2293 gånger

  Skolan och pluggandet är över, tjejen behöver en ny snygg look!

 • Celebrity Look Challenge
  Spela
  Celebrity Look Challenge
  Spelat 414 gånger

  Alla dessa kändisar älskar mode! Kan du återskapa några av deras coolaste och mest berömda utstyrslar i detta makeover-spel?

 • Goldie-prinsessan hos hudläkaren
  Spela
  Goldie-prinsessan hos hudläkaren
  Spelat 832 gånger

  Åh nej! Den stackars prinsessan har fått en massa finnar. Ta henne till hudläkaren snabbt! Kan du hjälpa henne att ta bort finnarna och andra fläckar i det här spelet för tjejer?

 • Prinsessans semester
  Spela
  Prinsessans semester
  Spelat 1200 gånger

  Den här prinsessan ska på en episk semester som tar henne över hela världen. Hon är försenad och har inte packat än. Kan du hjälpa henne att välja vilka utstyrslar hon ska stoppa ner i resväskan innan hon rusar iväg till flygplatsen i det här onlinespelet för tjejer?

 • Prinsessornas vinterresa
  Spela
  Prinsessornas vinterresa
  Spelat 630 gånger

  Dessa tre prinsessor behöver en paus från det kalla vintervädret och de vill resa till en spännande plats i det här kläder- och resespelet. Hjälp dem att välja fantastiska kläder innan de reser till Paris, Tokyo eller Istanbul.

 • Bad Teeth Makeover
  Spela
  Bad Teeth Makeover
  Spelat 876 gånger
 • My New Room 3
  Spela
  My New Room 3
  Spelat 533 gånger

  Du får inreda det här rummet precis som du vill. Kör hårt, tjejen!

 • Snip 'n Style Salon
  Spela
  Snip 'n Style Salon
  Spelat 659 gånger

  Det är mycket folk på den här populära salongen idag. Kan du återskapa alla coola frisyrer åt dina kunder? De litar på dig i det här roliga makeover-spelet.

 • Gör dig redo med Ellie
  Spela
  Gör dig redo med Ellie
  Spelat 7619 gånger

  Ellie ser alltid helt fantastisk ut. Vad är hennes hemlighet? Ta reda på det i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon gör sig redo en ny rolig dag. Hon kommer att ge dig massvis med coola modetips medan hon sätter på sig sminket och väljer kläder.

 • Blue Ribbon Bash
  Spela
  Blue Ribbon Bash
  Spelat 494 gånger

  Kan du förvandla en lerig gammal ko till en prisbelönt skönhet?

 • Prinsessor på modetävling
  Spela
  Prinsessor på modetävling
  Spelat 444 gånger

  Tre prinsessor på en modevisning. Vem kommer att vinna den här spännande modetävlingen? Det är upp till dig! Designa dessa kungliga tävlandens kläder och välj deras frisyrer innan de visar upp sig i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Spinning for Love
  Spela
  Spinning for Love
  Spelat 530 gånger

  Kommer den här singeltjejen ha tur i detta lekprogram? Följ med när hon snurrar på hjulet och försöker vinna de kläder och accessoarer hon behöver för att bli flickvän till mannen i hennes drömmar i det här romantiska spelet.

 • Prinsessan i framtiden
  Spela
  Prinsessan i framtiden
  Spelat 1822 gånger

  Framtiden är oerhört konstig när du är en prinsessa från det förflutna. Kan du hjälpa den här unga kungligheten att anpassa sig till livet 2017? Hon måste uppdatera sin stil innan hon börjar leta efter sitt kungarike i det här tidlösa kläder-spelet.

 • Prinsessor på maskerad
  Spela
  Prinsessor på maskerad
  Spelat 847 gånger

  Dessa fem prinsessor är värdar för en maskeradbal. Kan du hjälpa dem att förbereda allt för deras gäster? De behöver även hjälp med kostymerna i det här kläder-spelet.

 • Prinsessans onlinedejting
  Spela
  Prinsessans onlinedejting
  Spelat 638 gånger

  Det var länge sedan den här prinsessan hade en pojkvän. Hon kanske borde prova på onlinedejting. Hjälp henne att hitta en magisk träff i det här dejtingspelet.

 • Trendvarning 2017: djungelmönster
  Spela
  Trendvarning 2017: djungelmönster
  Spelat 650 gånger

  Exotiska djungelmönster är inne i år och därför designar dessa fem fashionistas kläder med helvilda stilar och funktioner! Hjälp dem att skapa klänningar och andra utstyrslar som är både fantastiska och vilda i det här designspelet för tjejer.

 • Söta Camryns näsbehandling
  Spela
  Söta Camryns näsbehandling
  Spelat 902 gånger

  Camryns näsa ser ut som en katastrof! Den är täckt med finnar och några fula fläckar med hår. Kan du göra hennes näsa snygg igen i det här onlinespelet?

 • Prinsessornas shoppingresa med mammorna
  Spela
  Prinsessornas shoppingresa med mammorna
  Spelat 2013 gånger

  Dessa prinsessor ska på en shoppingresa med sina mammor. Välj utstyrslar åt dem och njut av en rolig eftermiddag tillsammans i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Prinsessor med puffjackor
  Spela
  Prinsessor med puffjackor
  Spelat 625 gånger

  Alla dessa sex prinsessor letar efter puffjackor för säsongen. Deras favoritklädbutik har äntligen nya på lagret. Hjälp dem att välja en stil och en ny fantastisk vinterutstyrsel också i det här onlinespelet för tjejer.

 • Prinsessbröllop Modevecka
  Spela
  Prinsessbröllop Modevecka
  Spelat 470 gånger

  Ariel, Belle och Pocahontas deltar i modeveckan. Hjälp dem att välja snygga kläder i det här kläder-spelet innan de gör sig redo för nästa fotografering.

 • Prinsessorna på skönhetstävling
  Spela
  Prinsessorna på skönhetstävling
  Spelat 438 gånger

  Alla de tre prinsessorna vill vinna skönhetstävlingen Miss College Pageant. Hjälp dem att välja rätt klänningar och accessoarer. Dina modekunskaper kommer att avgöra vem som vinner i det här makeover-spelet.

 • Princess Super Team
  Spela
  Princess Super Team
  Spelat 717 gånger
 • Prinsessornas filmkväll
  Spela
  Prinsessornas filmkväll
  Spelat 634 gånger

  Den här prinsessan ska ha filmkväll med alla hennes fantastiska vänner. Hjälp henne att förbereda snacks innan hon väljer en cool utstyrsel. Hon måste även bestämma vilken film de ska se på i det här simuleringsspelet.

 • Prinsessans trendiga shopping
  Spela
  Prinsessans trendiga shopping
  Spelat 480 gånger

  Den här upptagna prinsessan älskar att följa de senaste trenderna. Följ med henne på en shoppingrunda på ett häftigt köpcenter. Du kan hjälpa henne att välja nya skor och kläder och till och med några häftiga frisyrer!

 • Ta hand om labradorvalpen
  Spela
  Ta hand om labradorvalpen
  Spelat 1078 gånger

  Den här stackars valpen har en riktigt jobbig dag och har gjort sig illa. Ta henne till veterinären och ta hand om hennes skador i det här sjukvårdsspelet. Efteråt behöver hon nog ett bad också.

 • Muntra upp prinsessan
  Spela
  Muntra upp prinsessan
  Spelat 2291 gånger

  Aurora känner sig riktigt ledsen idag. Ett roligt konstprojekt eller andra häftiga aktiviteter kanske kan muntra upp henne. Kan du få prinsessan att må lite bättre i det här onlinespelet?

 • Systrarnas sommartrender
  Spela
  Systrarnas sommartrender
  Spelat 891 gånger

  Dessa två trendiga systrar kollar in de senaste sommartrenderna. Hjälp dem att välja superhäftiga kläder för sommaren i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Prinsessornas vänskapsdag
  Spela
  Prinsessornas vänskapsdag
  Spelat 794 gånger

  Det är dags att fira dessa prinsessors vänskapsdag. De har varit bästisar hur länge som helst och de är redo att njuta av dagen i stil! Hjälp dem att välja häftiga utstyrslar i det här onlinespelet för tjejer.

 • Bästisarnas glansiga smink
  Spela
  Bästisarnas glansiga smink
  Spelat 1338 gånger

  Två vänner. Massvis med smink. Följ med dessa två bästisar när provar på nytt läppstift, rogue och mycket mer i det här makeover-spelet för tjejer.

 • Prinsessor åker skridskor
  Spela
  Prinsessor åker skridskor
  Spelat 868 gånger

  Det är fredag kväll, det är kallt utomhus och dessa fyra prinsessor har inget planerat. Det är en perfekt kväll för att åka skridskor! Hjälp dem att välja fantastiska kläder som är superbekväma och varma så att de kan njuta av en helt underbar kväll!

 • Prinsessorna har roligt på Black Friday
  Spela
  Prinsessorna har roligt på Black Friday
  Spelat 358 gånger

  De tre prinsessorna är på väg till köpcentret på Black Friday. Hjälp dem att hitta fantastiska priser och otroliga utstyrslar i det här shoppingspelet.

 • Swimmer´s Armpit
  Spela
  Swimmer´s Armpit
  Spelat 880 gånger
 • Prinsessans kompisminnen
  Spela
  Prinsessans kompisminnen
  Spelat 277 gånger

  Collegelivet har varit fantastiskt för den här prinsessan men hon saknar verkligen sina vänner i kungariket. Kan du hjälpa henne att överkomma sin hemlängtan genom att skapa ett fotoalbum i det här onlinespelet för tjejer?

 • Lady Popular
  Spela
  Lady Popular
  Spelat 1253 gånger

  Utforska en värld av mode och romanser i det här MMO-spelet. Skapa hundratals utstyrslar och tillbehör medan du söker efter ditt livs kärlek och försöker bli den ultimata fashionistan.

 • Shopaholic: New York
  Spela
  Shopaholic: New York
  Spelat 598 gånger

  Ingen kan New Yorks gator lika bra som en shopaholic!

 • Hur en prinsessa blir populär i skolan
  Spela
  Hur en prinsessa blir populär i skolan
  Spelat 593 gånger

  Den här prinsessan vill bli populärast i skolan och hon behöver din hjälp. Följ med när hon väljer coola kläder och uppdaterar sina sociala medier-konton i det här spelet för tjejer.