Makeoverspel

 • Mega Anime Couple Creator
  Mega Anime Couple Creator
  Spelat 1442 gånger

  Har du någonsin velat designa anime-karaktärer? I det här kläder-spelet har du chansen att göra det. Hitta utstyrslar åt de här två tjejerna, ge dem gulliga frisyrer och skapa en cool scen som de hänger i.

 • Super-Barbaras nya frisyr
  Super-Barbaras nya frisyr
  Spelat 1591 gånger

  Super-Barbara är redo för en rockfrisyr innan hon räddar världen från fula frisyrer! Kan du hjälpa henne att ta sig and de vilda och spretiga håren?

 • Prinssesornas kvinnoförening
  Prinssesornas kvinnoförening
  Spelat 527 gånger

  Dessa fem prinsessor försöker att komma in i sin favoritkvinnoförening och de behöver din hjälp för att göra det. Följ med när de skapar utstyrslar som kommer att imponera på deras framtida föreningssystrar i det här kläder-spelet.

 • Gör dig redo med Ellie
  Gör dig redo med Ellie
  Spelat 11382 gånger

  Ellie ser alltid helt fantastisk ut. Vad är hennes hemlighet? Ta reda på det i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon gör sig redo en ny rolig dag. Hon kommer att ge dig massvis med coola modetips medan hon sätter på sig sminket och väljer kläder.

 • Tjejernas helg i stan
  Tjejernas helg i stan
  Spelat 1190 gånger

  Dessa tre vänner njuter av en avslappnande helg i stan. Hjälp dem att koppla av på ett spa med en makeover innan de väljer vilka kläder de ska ha på sig för en kväll ute på stan i det här onlinespelet för tjejer.

 • Prinsessan älskar selfies
  Prinsessan älskar selfies
  Spelat 1151 gånger

  En av den här prinsessans favoritsaker i hela världen är att ta selfies. Kan du hjälpa henne att välja fantastiska utstyrslar för alla dessa tre aktiviteter så att hon kan ta några bilder? När hon är klar så kan hon träffa sina vänner i det här onlinespelet för tjejer.

 • Snip 'n Style Salon
  Snip 'n Style Salon
  Spelat 2338 gånger

  Det är mycket folk på den här populära salongen idag. Kan du återskapa alla coola frisyrer åt dina kunder? De litar på dig i det här roliga makeover-spelet.

 • Prinsessornas vinterresa
  Prinsessornas vinterresa
  Spelat 3864 gånger

  Dessa tre prinsessor behöver en paus från det kalla vintervädret och de vill resa till en spännande plats i det här kläder- och resespelet. Hjälp dem att välja fantastiska kläder innan de reser till Paris, Tokyo eller Istanbul.

 • Sjöjungfruprinsessan testar 80-talsmode
  Sjöjungfruprinsessan testar 80-talsmode
  Spelat 593 gånger

  80-talsmode är hur coolt som helt och den här berömda prinsessan vill prova på det. Kan du hjälpa henne att skapa en perfekt stil i det här kläder-spelet för tjejer? Hon behöver din hjälp med rätt smink och frisyr, välja en klassisk utstyrsel och hitta en superhäftig bergssprängare!

 • Princess Super Team
  Princess Super Team
  Spelat 1423 gånger
 • Celebrity Look Challenge
  Celebrity Look Challenge
  Spelat 1298 gånger

  Alla dessa kändisar älskar mode! Kan du återskapa några av deras coolaste och mest berömda utstyrslar i detta makeover-spel?

 • Prinsessbröllop Modevecka
  Prinsessbröllop Modevecka
  Spelat 1247 gånger

  Ariel, Belle och Pocahontas deltar i modeveckan. Hjälp dem att välja snygga kläder i det här kläder-spelet innan de gör sig redo för nästa fotografering.

 • Den polynesiska prinsessans frisyr
  Den polynesiska prinsessans frisyr
  Spelat 10594 gånger

  Den här polynesiska prinsessans hår är hur rufsigt som helst! Ge henne en snabb makeover i det här spelet för tjejer. Kamma hennes hår och skapa en helt ny stil åt henne. Du kan dessutom ge henne helcoola slingor!

 • Prinsessor i sagolandet
  Prinsessor i sagolandet
  Spelat 1145 gånger

  Dessa tre prinsessor drömmer om ett sagolikt kungarike fyllt med magi och äventyr. Följ med när de letar efter förtrollande utstyrslar i det här kläder-spelet för tjejer. De behöver din hjälp när de utforskar farliga bergstoppar och undersöker en mystisk verkstad.

 • Prinsessans hemliga önskan
  Prinsessans hemliga önskan
  Spelat 566 gånger

  Den här prinsessan vill träffa en snygg kille och bli kär. En ande kanske kan förverkliga hennes drömmar? Hjälp henne att hitta den magiska lampan och ta reda på hur man kan hitta den perfekta pojkvännen i det här förtrollande spelet för tjejer.

 • The Fashion Celebrity Challenge
  The Fashion Celebrity Challenge
  Spelat 794 gånger

  Den här berömda kändisen letar efter coola kläder som passar överallt, från stranden till röda mattan. Kan du hjälpa henne att designa dem i det här kläder-spelet?

 • Lady Popular
  Lady Popular
  Spelat 3534 gånger

  Utforska en värld av mode och romanser i det här MMO-spelet. Skapa hundratals utstyrslar och tillbehör medan du söker efter ditt livs kärlek och försöker bli den ultimata fashionistan.

 • Prinsessor Bröllopsgäster
  Prinsessor Bröllopsgäster
  Spelat 952 gånger
 • Prinsessor på välgörenhetsgala
  Prinsessor på välgörenhetsgala
  Spelat 562 gånger

  Dessa två prinsessor är försenade till en viktig välgörenhetsgala. Kan du hjälpa dem att snabbt hitta sina skor, accessoarer och den perfekta klänningen i det här kläder-spelet för tjejer?

 • My 3D Room
  My 3D Room
  Spelat 991 gånger

  Skapa ditt eget 3D-rum! Placera ut möbler, välj ett husdjur och måla allt i dina favoritfärger!

 • Bad Teeth Makeover
  Bad Teeth Makeover
  Spelat 3914 gånger
 • Prinsessor i Paris
  Prinsessor i Paris
  Spelat 590 gånger

  Dessa trendiga prinsessor är redo att ta Frankrike med storm! Hjälp dem att välja fantastiska utstyrslar för en tur till Disneyland Paris och en natt ute på stan i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Prinsessorna har roligt på Black Friday
  Prinsessorna har roligt på Black Friday
  Spelat 1761 gånger

  De tre prinsessorna är på väg till köpcentret på Black Friday. Hjälp dem att hitta fantastiska priser och otroliga utstyrslar i det här shoppingspelet.

 • Prinsessor på modeveckan i Milano
  Prinsessor på modeveckan i Milano
  Spelat 604 gånger

  Dessa två prinsessor är på väg till en av Europas mest fantastiska städer för årets coolaste modehändelse! Kan du hjälpa dem att packa sina resväskor? De vill inte att deras utstyrslar och accessoarer blandas ihop så du måste vara försiktig.

 • Madelyn hos tandläkaren
  Madelyn hos tandläkaren
  Spelat 502 gånger

  Madelyn skulle hellre vilja shoppa nya kläder än att gå till tandläkaren men hennes tänder har verkligen irriterat henne den senaste tiden. Kan du ta en titt och hitta problemet i det här gulliga simuleringsspelet?

 • Prinsessor åker skridskor
  Prinsessor åker skridskor
  Spelat 1384 gånger

  Det är fredag kväll, det är kallt utomhus och dessa fyra prinsessor har inget planerat. Det är en perfekt kväll för att åka skridskor! Hjälp dem att välja fantastiska kläder som är superbekväma och varma så att de kan njuta av en helt underbar kväll!

 • Prinsessan ur bekvämlighetszonen
  Prinsessan ur bekvämlighetszonen
  Spelat 1379 gånger

  Bellas vänner har bestämt sig för att få henne att klä sig med mer stil och finess. Kan du hjälpa dem att skapa nya utstyrslar åt henne i det här kläder-spelet för tjejer? Hon skulle verkligen behöva lämna sin bekvämlighetszon!

 • My Fresh Start Makeover
  My Fresh Start Makeover
  Spelat 1534 gånger

  Den här stackars flickan har precis dumpats av pojkvännen men hon vill inte sitta hemma och tycka synd om sig själv. Hjälp henne att få en nystart med en fantastisk makeover i det här onlinespelet.

 • Kunglig kärleksfrågesport
  Kunglig kärleksfrågesport
  Spelat 889 gånger

  Rapunzel spelar frågesport med sin pojkvän om deras förhållande. Kan du och han svara på alla hennes frågor korrekt? Ta reda på det i det här oerhört romantiska onlinespelet.

 • Kunglig skönhetstävling
  Kunglig skönhetstävling
  Spelat 1169 gånger

  Den här prinsessan ska delta i en skönhetstävling. Tyvärr så kommer några onda drottningar också att ställa upp. Kan du hjälpa henne att välja en utstyrsel som leder henne till seger i det här spelet för tjejer? Hon måste även ta sig igenom talangtävlingen utan att misslyckas med sin coola pilbågsuppvisning!

 • Zodiakmode
  Zodiakmode
  Spelat 653 gånger

  Letar du efter en stil som representerar ditt astrologiska tecken? I så fall kan kommer det här kläder-spelet att hjälpa dig med det! Ta reda på vad som ser snyggt ut på dig beroende på om du är en vädur, skytt eller något helt annat!

 • Lily riktigt smink
  Lily riktigt smink
  Spelat 936 gånger

  Lily behöver din hjälp med att välja rätt smink. Kan du välja perfekt blush och rätt läppstift i det här gratisspelet online?

 • Mysiga tjejkvällen
  Mysiga tjejkvällen
  Spelat 2182 gånger

  Att ta en promenad i parken var definitivt ett misstag. Det är riktigt kallt ute, vilket är varför dessa tre flickor har beslutat att avbryta sina planer för natten och titta på en film hemma istället. Kan du hjälpa dem att välja några bekväma kläder innan de avnjuter deras avkopplande kväll i detta online-spel?

 • Makeover med isprinsessan och mamma
  Makeover med isprinsessan och mamma
  Spelat 538 gånger

  Isprinsessan ska precis få hennes första makeover. Följ med hennes mamma när hon skapar en ny stil åt henne i det här spelet för tjejer. Ge båda två en ansiktsbehandling, skapa nya frisyrer och mycket mer!

 • Prinsessor: Kunglig eller hipster
  Prinsessor: Kunglig eller hipster
  Spelat 826 gånger

  De tre prinsessorna kan inte bestämma sig om de ska ha på sig sina klänningar eller coola hipster-kläder. Ta reda på vad deras Instagram-följare tycker i det här magiska kläder-spelet.

 • Ladybug på spa
  Ladybug på spa
  Spelat 762 gånger

  Den här superhjälten och hennes bästa vänner njuter av en avslappnande eftermiddag på spat. Hjälp dem att ta en paus från att bekämpa brottslighet i det här spelet för tjejer. De vill ha en skönhetsbehandling innan de slår sig ner i bastun.

  • Prinsessans kryssning i Karibien
   Prinsessans kryssning i Karibien
   Spelat 596 gånger

   Den här prinsessan ska spendera sin kommande semester på en kryssning i Karibien i det här kläder-spelet för tjejer. Följ med när hon väljer utstyrslar som är helt perfekta för ett poolparty, en romantisk middag och en resa på en tropisk ö.

  • Prinsessor med puffjackor
   Prinsessor med puffjackor
   Spelat 1399 gånger

   Alla dessa sex prinsessor letar efter puffjackor för säsongen. Deras favoritklädbutik har äntligen nya på lagret. Hjälp dem att välja en stil och en ny fantastisk vinterutstyrsel också i det här onlinespelet för tjejer.

  • Söta Camryns näsbehandling
   Söta Camryns näsbehandling
   Spelat 2308 gånger

   Camryns näsa ser ut som en katastrof! Den är täckt med finnar och några fula fläckar med hår. Kan du göra hennes näsa snygg igen i det här onlinespelet?

  • Prinsessornas filmkväll
   Prinsessornas filmkväll
   Spelat 1859 gånger

   Den här prinsessan ska ha filmkväll med alla hennes fantastiska vänner. Hjälp henne att förbereda snacks innan hon väljer en cool utstyrsel. Hon måste även bestämma vilken film de ska se på i det här simuleringsspelet.

  • Ellie och Ben: Kändispars kostymer
   Ellie och Ben: Kändispars kostymer
   Spelat 1035 gånger

   Ellie och Ben vill klä upp precis som några av sina favoritkändisar, skådespelare och sångare. Vems kläder ska de prova först? Du får ta besluten åt dem i detta mode-spel online.

  • Rachel och Filip: Shoppingdag
   Rachel och Filip: Shoppingdag
   Spelat 796 gånger

   Spela personlig stajlist åt det snyggaste paret i köpcentret. När du har klätt upp dem KOMMER de att se snyggast ut!

  • My 3D Room 2
   My 3D Room 2
   Spelat 719 gånger

   Ditt rum är din privata sfär och det perfekta stället att hänga med dina kompisar. Gör det 100% ditt!

  • Prinsessornas cocktailklänningar
   Prinsessornas cocktailklänningar
   Spelat 682 gånger

   Dessa två prinsessor har precis fått en Facebook-inbjudan till ett häftigt cocktailparty men de har ingen aning om vad de ska ha på sig! Kan du hjälpa dem att bestämma sig i det här spelet för tjejer? De behöver hjälp med att välja både gulliga klänningar och smink.

  • From Naughty to Hottie
   From Naughty to Hottie
   Spelat 637 gånger

   Den här flickan är trött på hennes stil och vill testa en ny. Kan du hjälpa henne att byta ut hennes våghalsiga stil med en trevligare stil i det här grymma kläder-spelet?

  • Sommar- och vinterkläder
   Sommar- och vinterkläder
   Spelat 1769 gånger

   Den här trendiga tonåringen letar efter tre utstyrslar. Hon behöver en för sommaren och två som är bekväma och varma under vintermånaderna. Kan du hjälpa henne att bestämma vad hon ska ha på sig i det här kläder-spelet för tjejer?

  • Pretty Cure 4
   Pretty Cure 4
   Spelat 1035 gånger

   Häng med Pretty Cure-gänget för mer mode och roliga upptåg.