HTML5-spel

 • Mahjongpatiens
  Spela
  Mahjongpatiens
  Spelat 2007082 gånger

  Bli bättre på mahjong i den här onlineversionen av det klassiska spelet. Matcha ihop brickorna på spelplanerna så snabbt som möjligt. Klockan börjar ticka efter ditt första drag.

 • Klassisk Kris-mahjong
  Spela
  Klassisk Kris-mahjong
  Spelat 512691 gånger

  Njut av den här delikata versionen av det älskade brädspelet. Hur snabbt kan du sätta ihop alla hamburgare, pommes frites och andra mattyper på spelbrickorna?

 • Tid för spindelharpan
  Spela
  Tid för spindelharpan
  Spelat 252938 gånger

  Det är tid att spela den här online-versionen av det älskade kortspelet. Det finns olika och utmanande lägen som du kan prova. Om du aldrig har spelat spindelharpan tidigare, prova den enkla som bara använder en enda färg. Mer erfarna spelare kommer att älska det hårda läget som har alla fyra.

 • FreeCell patiens grundläggande
  Spela
  FreeCell patiens grundläggande
  Spelat 223499 gånger

  Här är en förenklad version av FreeCell som är bra för både nya spelare och för mer erfarna. Hur snabbt kan du matcha korten i staplarna och flytta dem till de tomma cellerna ovanpå bordet?

 • Back to Candyland: Del 1
  Spela
  Back to Candyland: Del 1
  Spelat 183531 gånger

  Mmm… segerns sötma har aldrig smakat godare!

 • Jewels Blitz 3
  Spela
  Jewels Blitz 3
  Spelat 143536 gånger

  Djupt inne i denna mystiska djungel finns ett tempel fyllt till bräden av värdefulla ädelstenar. Kan du koppla ihop dem alla i rätt ordning i det här tre-i-rad-pusselspelet? Men se upp! Några av dem är explosiva.

 • Butterfly Kyodai HD
  Spela
  Butterfly Kyodai HD
  Spelat 139056 gånger

  Alla dessa vackra fjärilar är huller om buller! Stig in i deras virtuella värld och sätt ihop dem igen i det här utmanande pusselspelet.

 • Onet Connect Classic
  Spela
  Onet Connect Classic
  Spelat 133499 gånger

  Gulliga djur, godis eller frukt - koppla ihop identiska brickor och rensa fältet innan tiden tar slut i det här roliga mahjongspelet!

 • Aqua Blitz
  Spela
  Aqua Blitz
  Spelat 130640 gånger

  Du kan utforska ett förtrollande undervattensrike i det här match 3-pusselspelet. Koppla ihop snäckskal och exotiska varelser. Du kan även vinna dagliga bonusar när du spelar, men håll koll på dina begränsade drag på varje nivå.

 • Bäst klassisk spindelharpan
  Spela
  Bäst klassisk spindelharpan
  Spelat 126230 gånger

  Gör dig redo för den här spännande versionen av det klassiska kortspelet. Hur snabbt kan du matcha ihop alla kort i kortlekarna? Du kan spela med en färg om du vill, eller fler om du är sugen på en riktig utmaning.

 • Best Classic Solitaire
  Spela
  Best Classic Solitaire
  Spelat 87695 gånger

  I det här onlinekortspelet kan du bli en bättre patiensspelare och det finns två olika spellägen att prova på. Matcha ihop alla kort så snabbt som möjligt.

 • Spindelharpan stor
  Spela
  Spindelharpan stor
  Spelat 84588 gånger

  Varför inte testa den här online-versionen av det klassiska kortspelet? Du kan spela med en, två eller till och med fyra färger. Hur snabbt kan du matcha alla kort i vart och ett av dessa utmanande spellägen?

 • Candy Rain 5
  Spela
  Candy Rain 5
  Spelat 83076 gånger

  Nu regnar det igen! Återvänd till detta godisfyllda kungarike för ännu en omgång av spännande utmaningar i detta 3-i-rad-pusselspel. Röj undan alla sötsaker från brädet medan du samlar på dig mynt och användbara boosters.

 • Cookie Crush 3
  Spela
  Cookie Crush 3
  Spelat 81050 gånger

  Du kan utforska ett förtrollat land som är sockersött i det här 3-i-rad-pusselspelet. Koppla samman munkarna, pajerna och mycket mer medan du försöker krossa alla kakor.

 • Bubblor i skogen
  Spela
  Bubblor i skogen
  Spelat 78532 gånger

  En grupp främmande och destruktiva bubblor har plötsligt dykt upp i denna förtrollade skog. Nu hänger det på den här modiga ekorren att förstöra dem i detta bubbelskjutarspel. Hjälp honom medan han tar kontroll över kanonen och kämpar för att slå hål på dem alla!

 • Jewels FRVR
  Spela
  Jewels FRVR
  Spelat 74928 gånger

  Kan du slutföra alla utmanande mål i varje nivå i detta 3-i-rad-pusselspel? Para ihop de glittrande ädelstenarna så snabbt du kan.

 • Panga bubblor
  Spela
  Panga bubblor
  Spelat 66050 gånger

  Sökes: Någon som kan panga massor av bubblor. Ingen tidigare erfarenhet krävs.

 • Table Tennis World Tour
  Spela
  Table Tennis World Tour
  Spelat 62945 gånger

  Get ready for a trip around the world after you join this international tournament. See if you can bring a victory home while you play for your favorite national team in this 3D sports game.

 • Juveljakten
  Spela
  Juveljakten
  Spelat 60229 gånger

  Djungeln är full av värdefulla ädelstenar. Allt du måste göra är att gräva upp dem i det här match 3-pusselspelet. Och du måste koppla ihop dem med identiska juveler så klart! Gör dig redo för ett äventyr som är fullt av mängder med utmanande nivåer medan du utforskar varenda hörn i den här mystiska djungeln.

 • Fidget Spinner
  Spela
  Fidget Spinner
  Spelat 59018 gånger

  Försök att få en toppoäng i det här galet beroendeframkallande fidget spinner-spelet! Snurra leksaken så många gånger du kan, tjäna mynt och köp uppgraderingar!

 • Stickman Archer 2
  Spela
  Stickman Archer 2
  Spelat 56215 gånger

  It’s time for another duel to the death. Several, in fact! How long can you prevent your stickman from meeting his maker in this intense action game?

 • 2048
  Spela
  2048
  Spelat 54482 gånger

  Denna bedrägligt enkla numeriska utmaning sopar rent interwebben. Kan du lösa den?

 • Landskapspussel
  Spela
  Landskapspussel
  Spelat 53935 gånger

  Det är lätt att gå vilse i alla dessa fantastiska pussel. Utforska ett majestätiskt höfält eller en pittoresk sluttning i det här onlinespelet. Du kan sätta ihop alla pussel på ett av de tre olika lägena baserat på din skicklighetsnivå.

 • Knife Hit
  Spela
  Knife Hit
  Spelat 49063 gånger

  I det här intensiva actionspelet väntar en riktig utmaning. Hur många knivar kan du kasta på de snurrande stockarna? Du måste använda alla knivar i uppsättningen för att klara av varje nivå. Och några tuffa bosstrider väntar dig också. Tror du att du kan klara av det?

 • Godisblock
  Spela
  Godisblock
  Spelat 44560 gånger

  Hur länge kan du hålla igång i det här gulliga och utmanande pusselspelet? Försök att hitta tillräckligt många platser för alla godisblock när du skapar rader för att ta bort dem. När du har slut på plats är spelet över!

 • Extrem bubbelskjutare
  Spela
  Extrem bubbelskjutare
  Spelat 43757 gånger

  Bubblorna faller snabbt ner mot botten av skärmen! Kan du smälla dem innan det är för sent i den här extremt spännande bubbelskjutaren?

 • Moto X3M
  Spela
  Moto X3M
  Spelat 41794 gånger

  Dra ner till stranden och ge järnet med din coola motorcykel innan tiden är ute!

 • Neoncyklisten
  Spela
  Neoncyklisten
  Spelat 39325 gånger

  Den här motorcyklisten tar sig an en av världens mest utmanande och futuristiska banor. Kan du hålla honom säker när kör på den neonupplysta banan och försöker sig på otroliga stunttrick i det här intensiva racingspelet?

 • Spindelpatiens 2
  Spela
  Spindelpatiens 2
  Spelat 36590 gånger

  Kan du erövra den här spännande onlineversionen av det klassiska kortspelet? Välj hur många färger du vill spela men håll koll på klockan. Du har inte mycket tid för att matcha ihop alla kort under varje runda.

 • Klassisk kungen-patiens
  Spela
  Klassisk kungen-patiens
  Spelat 35034 gånger

  Klockan tickar i den här utmanande versionen av det klassiska kortspelet. Kan du koppla ihop alla kort innan tiden tar slut?

 • Snow Queen 3
  Spela
  Snow Queen 3
  Spelat 33994 gånger

  Drottningen med det iskalla hjärtat är tillbaka. Du är den enda som kan rädda älvorna från hennes magi ...

 • Kina-mahjong
  Spela
  Kina-mahjong
  Spelat 33264 gånger

  Använd din skicklighet för att matcha brickor i det vackra Kina.

 • Min lilla stad
  Spela
  Min lilla stad
  Spelat 32868 gånger

  Den här lilla staden är redo att slå på stort! Arbeta dig över hela staden genom att länka ihop alla hårda hattar, solpaneler och mer i det här match 3 pusselspel. Du kan samla hjälpsamma boosters under vägen.

 • Bondgårdspussel
  Spela
  Bondgårdspussel
  Spelat 31722 gånger

  Hallå! Vem vet vad du kan odla på den här bondgården. Det kanske slutar med mängder av majs, broccoli eller till och med pumpor. Mixa och matcha grönsakerna för att skapa alla möjliga häftiga grödor i det här unika pusselspelet.

 • Bubble Shooter HD
  Spela
  Bubble Shooter HD
  Spelat 31357 gånger

  Bli en bättre bubbelskjutare i den här traditionella versionen av det klassiska pusselspelet. Smäll bubblorna så snabbt som möjligt.

 • Crossy Road
  Spela
  Crossy Road
  Spelat 30407 gånger

  Varför gick kycklingen över vägen? För att komma till andra sidan, förstås! Men hur är det med alla hennes vänner? Följ med den här orädda fågeln och hennes galna kamrat i detta retro actionspel. Kan du hålla dem rörliga medan de samlar in massor av guldmynt och undviker trafik?