Please enter your year of birth

Before you can continue you must enter your year of birth

Kategorier

spel

Inga spel hittades.
Favoriter
Logga in eller Registrera dig för att se dina favoriter.
Beskrivning
Teaterläge
Teaterläge
Helskärm

Garden Tales 3

Garden Tales 3 är ett vackert 3-i-rad-spel av Softgames. Återvänd till trädgårdstomtarnas rike och röj upp bland frukter, blommor och löv för att hitta allt till din uppgiftslista.

Hur spelar man Garden Tales 3?

Kombinera likadana frukter, löv och blommor i grupper om tre eller fler. Då försvinner de från spelplanen och ersätts av nya som faller ner och fyller i luckorna. Alla föremål du samlar stryks från uppgiftslistan.

Rutan till vänster om spelplanen visar vilka saker du har kvar att samla. Samla jordgubbar, björnbär och päron, rensa bort jord eller ha sönder de frusna brickorna för att lösa pussel. Gör större kombinationer med fyra eller fem identiska saker för att skapa speciella bomber som hjälper dig att uppnå dina mål snabbare.

Rutan visar även hur många drag du har kvar på dig att klara banan. Se till att klara alla uppgifter på listan innan du får slut på drag, annars får du börja om från början av banan. Om du har drag över när banan är klar förvandlas de till bonusbomber.

Spelkontroller

  • Använd MUSEN för att spela
  • VÄNSTERKLICKA och DRA ikoner för att byta plats på dem med ikoner bredvid
  • VÄNSTERKLICKA, DRA och HÅLL IN för att slå ihop två bonusbomber

Liknande spel

Om du gillar det här spelet kan vi varmt rekommendera någon av föregångarna och några av våra andra brickmatchningsäventyr:

  1. Garden Tales
  2. Garden Tales 2
  3. Chain Cube: 2048 Merge
  4. Candy Rain 7

Vilka skapade Garden Tales 3?

Garden Tales 3 utvecklades av SoftGames/Azerion.