Sök-och-finn-spel

 • Daily Hidden Object
  Spela
  Daily Hidden Object
  Spelat 11453 gånger

  Se hur många skatter du kan hitta i den här gamla butikens dammiga hörn.

 • Empty Room Escape
  Spela
  Empty Room Escape
  Spelat 730 gånger

  tmp

 • Mirakelvatten
  Spela
  Mirakelvatten
  Spelat 891 gånger

  Vivian har spenderat flera år med att leta efter en magisk fontän i skogarna i det här förtrollande kungariket. Fontänen kanske kan bota hennes farfars sjukdom. Hon tror att hon hittat den bakom portarna till en mystisk kyrka. Kan du hjälpa henne att hämta vatten från den magiska fontänen i det här hitta föremål-spelet?

 • Mina drömmars trädgård
  Spela
  Mina drömmars trädgård
  Spelat 2965 gånger

  Det här verandan behöver lite kärlek. Hjälp till att förvandla den till en fridfull liten oas.

 • Blue Ribbon Bash
  Spela
  Blue Ribbon Bash
  Spelat 1303 gånger

  Kan du förvandla en lerig gammal ko till en prisbelönt skönhet?

 • Whack Your Soulmate
  Spela
  Whack Your Soulmate
  Spelat 3687 gånger

  Klicka på varje objekt för att se hur det används och få ett slut på det här krigande parets elände i Whack You Soulmate!

 • Personal Shopper
  Spela
  Personal Shopper
  Spelat 793 gånger

  Hjälp Macy att hitta alla saker och förverkliga sin dröm som personal shopper!

 • Hitta föremål: Juvelstölden
  Spela
  Hitta föremål: Juvelstölden
  Spelat 1083 gånger

  Doris och Mike bor på en stor tomt med flera betjänter. Tyvärr så stal någon en värdefull juvel igår kväll. Vem är den skyldige? Hjälp dem att hitta svaret i det här spännande hitta föremål-spelet?

 • Trubbel i paradiset
  Spela
  Trubbel i paradiset
  Spelat 971 gånger

  Jeffs fru Brenda är försvunnen på Tropical Pearl, en lyxresort och hotell. Nu är det upp till privatdetektiven Melvin att hitta henne i det här hitta föremål-spelet. Hjälp honom att lösa mysteriet så snabbt som möjligt.

 • Hitta föremål: Lyxhotellet
  Spela
  Hitta föremål: Lyxhotellet
  Spelat 1244 gånger

  Helen och Oscar är managers på ett lyxigt hotell och säsongen ska precis börja. Kan du hjälpa dem att förbereda allt inför årets första gäster i det här förtrollande hitta föremål-spelet?

 • Midnattståget
  Spela
  Midnattståget
  Spelat 680 gånger

  Det är andra världskriget och den amerikanska spionen Nancy tar sig bakom fiendelinjerna för att hjälpa till att besegra den tyska armén. Följ med henne på ett snabbtåg som är fullt av tyska officerare när hon försöker slutföra sitt nästa uppdrag i det här spännande hitta föremål-spelet.

 • Cube Escape The Lake
  Spela
  Cube Escape The Lake
  Spelat 903 gånger
 • Musik i natten
  Spela
  Musik i natten
  Spelat 783 gånger

  Frank är en berömd musiker och han ska precis debutera med sin första skiva på en utsåld konsert. Han är verkligen nervös. Kan du hjälpa honom att förbereda allt innan han går på scenen i det här hitta föremål-spelet?

 • Dröm söta drömmar
  Spela
  Dröm söta drömmar
  Spelat 1156 gånger

  Graces pojkvän studerar på en skola långt borta från hennes stad och hon känner sig ensam. Kan du ta hand om hennes längtan efter honom genom att få henne att tänka på något annat i det här hitta föremål-spelet? Följ med när hon letar efter försvunna föremål som är utspridda i hennes community.

 • Hitta den försvunna hunden
  Spela
  Hitta den försvunna hunden
  Spelat 869 gånger

  Megans hund är försvunnen! Han kanske är ute och vandrar runt nånstans i stan? Kan du hjälpa henne att hitta sitt älskade husdjur i det här hitta föremål-spelet?

 • Ella föder barn
  Spela
  Ella föder barn
  Spelat 1753 gånger

  Ella ska precis föda barn och hon måste snabbt ta sig till sjukhuset! Kan du se till så att hon har allt hon behöver i det här onlinespelet? Hon måste ta med sig blöjor, bebiskläder och mycket mer.

 • Ellis är skådespelare
  Spela
  Ellis är skådespelare
  Spelat 803 gånger

  Ellie har alltid velat bli en Hollywood-skådespelare och nu håller hennes drömmar på att bli verkliga! Hennes första audition är imorgon. Se till så att Ellies smink är perfekt och att hennes kläder ser fantastiska ut i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Kläder för Doves omslagsfotografering
  Spela
  Kläder för Doves omslagsfotografering
  Spelat 712 gånger

  Dove är försenad till en fotografering för ett populärt magasin och hon har ingen aning om vad hon ska ha på sig. Kan du hjälpa henne att snabbt kolla igenom alla presentlådor när hon sätter ihop en snygg utstyrsel i det här kläder-spelet online?

 • Nätter i Monaco
  Spela
  Nätter i Monaco
  Spelat 666 gånger

  Monica och hennes vänner ska till Monaco på en lyxsemester. Kan du hjälpa dem att slappna av och ha en fantastisk tid i det här förtrollande hitta föremål-spelet?

 • Den försvunna artefakten
  Spela
  Den försvunna artefakten
  Spelat 684 gånger

  Maria och Frank utreder ett inbrott på ett museum som är fullt av värdefulla antika föremål. En mystisk inbrottstjuv har stulit flera av föremålen. Kan du hjälpa de två privatdetektiverna att fånga tjuven i det här spännande hitta föremål-spelet?

 • Prinsessan återvänder till skolan
  Spela
  Prinsessan återvänder till skolan
  Spelat 662 gånger

  Det är första skoldagen och prinsessan vill att allt ska vara perfekt. Därför har hon vaknat tidigt för att välja den perfekta utstyrseln, äta en näringsrik frukost och mycket mer. Kan du se till så att hon har allt hon behöver innan skolan börjar i det här onlinespelet för tjejer?

 • Charlottes skatt
  Spela
  Charlottes skatt
  Spelat 933 gånger

  Besök Charlottes gamla familjehem på jakt efter föremål med sentimentalt värde. Hur många värdefulla saker kan du hitta?

 • Banana split-paj: Saras kockskola
  Spela
  Banana split-paj: Saras kockskola
  Spelat 827 gånger

  Idag känner Sara för att baka något sött och gott. Följ med henne in i köket och se hur man bakar den här underbara desserten.

 • Mordet på herrgården
  Spela
  Mordet på herrgården
  Spelat 808 gånger

  Norma jobbar som polis och hon utreder en mystisk händelse som har inträffat på en stor herrgård. Var det Fru Pauls make som dödade henne? Hjälp Norma att lösa mordet i det här hitta föremål-spelet.

 • Hitta föremål: 6 silvernycklar
  Spela
  Hitta föremål: 6 silvernycklar
  Spelat 1225 gånger

  Rita och Monica är ute på ett spännande äventyr och letar efter en förlorad skatt. Enligt legenden tillhörde skatten Drottning Sofia Charlotta och den är gömd i en mystisk kammare. Kan du hjälpa dem att hitta sex silvernycklar som de behöver för att låsa upp den i det är hitta föremål-spelet?

 • Nytt hem, nytt liv
  Spela
  Nytt hem, nytt liv
  Spelat 631 gånger

  Den här affärsmannen har precis flyttat in i stadens coolaste och mest spännande område. Följ med när han utforskar sitt nya hem i det här hitta föremål-spelet.

 • The Countries of Europe
  Spela
  The Countries of Europe
  Spelat 1148 gånger

  Har du koll på geografi? Testa din kunskap om Europas länder här!

 • Medeltidsslott: Försvunna föremål
  Spela
  Medeltidsslott: Försvunna föremål
  Spelat 1435 gånger

  Grundvalarna till det här slottet är fyllt med mystiska och förtrollande objekt som är försvunna. Kan du hitta dem innan tiden tar slut i det här magiska hitta föremål-spelet?

 • Den modiga polisen
  Spela
  Den modiga polisen
  Spelat 1380 gånger

  Steve är en modig snut på den här polisstationen. Han anar att hans kollegor i hemlighet samarbetar med en grupp kriminella. Kan du hjälpa honom att hitta de bevis han behöver för att sätta dit dem i det här hitta föremål-spelet?

 • Skogsfolket
  Spela
  Skogsfolket
  Spelat 872 gånger

  Imala är medlem i en stam som lever djupt inne i en mystisk skog. Hennes hövding har bett henne att föra ett meddelande till en grannstam. På vägen stöter hon på problem. Kan du hjälpa henne slutföra uppdraget i det här spännande hitta föremål-spelet?

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spela
  Troll face Quest: TV Shows
  Spelat 3742 gånger

  Trolla med populära TV-program i det nya och knäppa Troll Face Quest! Det ultimata busstrecksspelet har redan gett sig på memes och professionell idrott. Nu är de tillbaka med ett helt nytt mål: tv-serier! Med över 50 miljoner installationer över hela världen är Troll Face-franchisen idag världens mest framgångsrika busstrecksspel. I Troll Face Quest TV Shows försöker du dominera fullständigt i trollvärlden! Klara av komplicerade pussel och spela spratt med dina favorit tv-serier! När du tar dig fram genom de knivskarpa nivåerna på Troll Face Quest TV Shows stöter du på mängder av scener och karaktärer från olika populära tv-draman, komedier och mycket mer! Netflix & chill? Inte idag! Vem får det sista skrattet! När vintern kommer är zombier redo att trolla istället för att smaska på mänskliga hjärnor! Så du måste förbereda dig på de ultimata trollstriderna med några gula anti-troll-overaller. Och du kanske vill anlita en oärlig advokat eller två, utifall du skulle behöva ett "slipp ut ur trollfängelse"-kort. Det är bara en tidsfråga innan du trollar dig genom portarna till Vita Huset. Du får hoppas att presidenten har ett sinne för humor! Den konstiga och galna världen med lömska pussel och förvirrande dolda objekt på varje nivå i Troll Face Quest TV Shows får dig att vilja slå huvudet i väggen. Se bara till att leta efter en genomgång innan du får en jobbig huvudvärk. Om du låter dig själv bli påverkad kommer dessa galna nivåer av oavbrutet trollande att föra dig hela vägen till psyket! Men om du håller dig lugn och fokuserad så kan du besegra de hämningslösa trollen i deras eget spel! Så gör dig redo för din nästa troll-sändning. Den ska precis börja!

 • All-inclusive
  Spela
  All-inclusive
  Spelat 758 gånger

  Gloria och Kevin jobbar på ett av Hawaiis lyxigaste hotell och de har verkligen fullt upp idag. Kan du hjälpa dem att ta hand om deras senaste gäster i det här hitta föremål-spelet? De är ganska så krävande!

 • Stulna mästerverk
  Spela
  Stulna mästerverk
  Spelat 511 gånger

  Detektiven Marvin är på jakt efter stulna mästerverk. Gömmer de sig i det mystiska huset? Hjälp honom att hitta svaret i det här spännande hitta föremål-spelet.

 • Farligt uppdrag
  Spela
  Farligt uppdrag
  Spelat 1341 gånger

  Domare Morris gömmer viktiga bevis som kan leda till en dom mot flera korrupta politiker. Nu är det upp till de två journalisterna Connie och Larry att finna sanningen i det här spännande hitta föremål-spelet. Följ med när de inleder en utredning och söker igenom domarens hus efter ledtrådar.

 • Glasstårta
  Spela
  Glasstårta
  Spelat 681 gånger

  Tårtor som är fyllda med glass är svåra att skapa. Den här bagaren vill skapa flera av dessa läckra efterrätter på hennes konditori. Kan du hjälpa henne att hitta alla ingredienser hon behöver för att klara av den svåra uppgiften i det här utmanande matlagningsspelet?

 • Haunted Valley
  Spela
  Haunted Valley
  Spelat 1050 gånger

  Är du redo för mystiska händelser? Ta dig fram genom de kusliga och läskiga platserna i en hemsökt dal. Hjälp invånaren Gareth att hitta värdefulla saker som har försvunnit från hans hem.