Sök-och-finn-spel

 • Daily Hidden Object
  Spela
  Daily Hidden Object
  Spelat 145264 gånger

  Se hur många skatter du kan hitta i den här gamla butikens dammiga hörn.

 • Mina drömmars trädgård
  Spela
  Mina drömmars trädgård
  Spelat 17321 gånger

  Det här verandan behöver lite kärlek. Hjälp till att förvandla den till en fridfull liten oas.

 • Skogsfolket
  Spela
  Skogsfolket
  Spelat 10550 gånger

  Imala är medlem i en stam som lever djupt inne i en mystisk skog. Hennes hövding har bett henne att föra ett meddelande till en grannstam. På vägen stöter hon på problem. Kan du hjälpa henne slutföra uppdraget i det här spännande hitta föremål-spelet?

 • Whack Your Soulmate
  Spela
  Whack Your Soulmate
  Spelat 9852 gånger

  Klicka på varje objekt för att se hur det används och få ett slut på det här krigande parets elände i Whack You Soulmate!

 • Underverkens land
  Spela
  Underverkens land
  Spelat 8807 gånger

  I ett glömt hörn på den här underliga ön finns magiska hemligheter. Följ med Alexis när hon försöker låsa upp dess mysterier i det här förtrollande hitta föremål-spelet.

 • Mordet på herrgården
  Spela
  Mordet på herrgården
  Spelat 7112 gånger

  Norma jobbar som polis och hon utreder en mystisk händelse som har inträffat på en stor herrgård. Var det Fru Pauls make som dödade henne? Hjälp Norma att lösa mordet i det här hitta föremål-spelet.

 • The Countries of Europe
  Spela
  The Countries of Europe
  Spelat 6817 gånger

  Har du koll på geografi? Testa din kunskap om Europas länder här!

 • Daily Difference
  Spela
  Daily Difference
  Spelat 6562 gånger

  Kan du hitta alla olikheter i den här serien med nya bilder varje dag?

 • Samantha Plum: Globetrotter och kock
  Spela
  Samantha Plum: Globetrotter och kock
  Spelat 6159 gånger

  Följ med Samantha Plum på ett fantastiskt matäventyr i jakt på inspiration inför den stora premiären av hennes restaurang, Kärleksbordet. Den här globetrotter-kocken behöver hjälp med att hitta dolda föremål på läckra resmål. Utforska Samantha Plums kulinariska värld och låt dig hänföras av exotiska platser, smaskiga tips och matglädje i överflöd!

 • Churros glass
  Spela
  Churros glass
  Spelat 5845 gånger

  Att göra dessa läckra desserter är mycket roligt. Stig in i detta kök för att förbereda några goda virtuella godisar i detta online matlagningsspel. Det kommer att leda dig genom hur man gör churros, och ett av de bästa sätten att njuta av dem med glass.

 • Hitta föremål: Lyxhotellet
  Spela
  Hitta föremål: Lyxhotellet
  Spelat 5622 gånger

  Helen och Oscar är managers på ett lyxigt hotell och säsongen ska precis börja. Kan du hjälpa dem att förbereda allt inför årets första gäster i det här förtrollande hitta föremål-spelet?

 • Hitta föremål: 6 silvernycklar
  Spela
  Hitta föremål: 6 silvernycklar
  Spelat 5584 gånger

  Rita och Monica är ute på ett spännande äventyr och letar efter en förlorad skatt. Enligt legenden tillhörde skatten Drottning Sofia Charlotta och den är gömd i en mystisk kammare. Kan du hjälpa dem att hitta sex silvernycklar som de behöver för att låsa upp den i det är hitta föremål-spelet?

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spela
  Troll face Quest: TV Shows
  Spelat 5170 gånger

  Trolla med populära TV-program i det nya och knäppa Troll Face Quest! Det ultimata busstrecksspelet har redan gett sig på memes och professionell idrott. Nu är de tillbaka med ett helt nytt mål: tv-serier! Med över 50 miljoner installationer över hela världen är Troll Face-franchisen idag världens mest framgångsrika busstrecksspel. I Troll Face Quest TV Shows försöker du dominera fullständigt i trollvärlden! Klara av komplicerade pussel och spela spratt med dina favorit tv-serier! När du tar dig fram genom de knivskarpa nivåerna på Troll Face Quest TV Shows stöter du på mängder av scener och karaktärer från olika populära tv-draman, komedier och mycket mer! Netflix & chill? Inte idag! Vem får det sista skrattet! När vintern kommer är zombier redo att trolla istället för att smaska på mänskliga hjärnor! Så du måste förbereda dig på de ultimata trollstriderna med några gula anti-troll-overaller. Och du kanske vill anlita en oärlig advokat eller två, utifall du skulle behöva ett "slipp ut ur trollfängelse"-kort. Det är bara en tidsfråga innan du trollar dig genom portarna till Vita Huset. Du får hoppas att presidenten har ett sinne för humor! Den konstiga och galna världen med lömska pussel och förvirrande dolda objekt på varje nivå i Troll Face Quest TV Shows får dig att vilja slå huvudet i väggen. Se bara till att leta efter en genomgång innan du får en jobbig huvudvärk. Om du låter dig själv bli påverkad kommer dessa galna nivåer av oavbrutet trollande att föra dig hela vägen till psyket! Men om du håller dig lugn och fokuserad så kan du besegra de hämningslösa trollen i deras eget spel! Så gör dig redo för din nästa troll-sändning. Den ska precis börja!

 • Empty Room Escape
  Spela
  Empty Room Escape
  Spelat 4805 gånger

  tmp

 • Dolda bevis
  Spela
  Dolda bevis
  Spelat 4247 gånger

  Ashley är stjärnreporter på en av landets mest inflytelserika och lästa tidningar. Hennes senaste uppdrag handlar om försäljningen av ett stort oljeföretag. Har något olagligt inträffat under förhandlingarna? Följ med Ashley när hon utreder en story som kan hjälpa henne att vinna Pulitzer-priset, i det här spännande hitta föremål-spelet.

 • Perfekt hus
  Spela
  Perfekt hus
  Spelat 4117 gånger

  Erics fru och deras barn är borta för dagen. Ett perfekt tillfälle för honom att städa deras hem och fixa lite saker. Kan du hjälpa honom att slutföra alla uppgifter innan de kommer tillbaka i det här roliga och utmanande hitta föremål-spelet?

 • Mystiska varelser
  Spela
  Mystiska varelser
  Spelat 3750 gånger

  Cindy försökte ta det lugnt och slappna av i sin stuga när en grupp konstiga varelser plötsligt dök upp. Vill du följa med henne när hon försöker lista ut vad de har för sig i det här spännande hitta föremål-spelet?

 • Delfinbubblor
  Spela
  Delfinbubblor
  Spelat 3560 gånger

  Hjälp delfinen att smälla alla bubblorna!

 • Dröm söta drömmar
  Spela
  Dröm söta drömmar
  Spelat 3447 gånger

  Graces pojkvän studerar på en skola långt borta från hennes stad och hon känner sig ensam. Kan du ta hand om hennes längtan efter honom genom att få henne att tänka på något annat i det här hitta föremål-spelet? Följ med när hon letar efter försvunna föremål som är utspridda i hennes community.

 • Ella föder barn
  Spela
  Ella föder barn
  Spelat 3440 gånger

  Ella ska precis föda barn och hon måste snabbt ta sig till sjukhuset! Kan du se till så att hon har allt hon behöver i det här onlinespelet? Hon måste ta med sig blöjor, bebiskläder och mycket mer.

 • Hitta föremål: Juvelstölden
  Spela
  Hitta föremål: Juvelstölden
  Spelat 3406 gånger

  Doris och Mike bor på en stor tomt med flera betjänter. Tyvärr så stal någon en värdefull juvel igår kväll. Vem är den skyldige? Hjälp dem att hitta svaret i det här spännande hitta föremål-spelet?

 • Kärleksspelet
  Spela
  Kärleksspelet
  Spelat 3304 gånger

  Den modiga riddaren Aurelio är stormkär i den vackra prinsessan Grace. Men hennes far är kung och han vill inte att Aurelio ska gifta sig med henne. Aurelio får bara fria till Grace om han lyckas slutföra kungens knepiga utmaning: Kärleksspelet. Kan du hjälpa riddaren att klara av hans framtida svärfars konstiga krav i det här hitta föremål-spelet?

 • Baka chokladkaka
  Spela
  Baka chokladkaka
  Spelat 3283 gånger

  Den här coola kocken bakar en helt fantastisk och smarrig chokladkaka. Men hon behöver din hjälp i köket i det här gulliga matlagningsspelet online. Kan du hitta alla ingredienser och allt annat hon behöver för att skapa en fantastisk kaka?

 • Flykten från familjehuset
  Spela
  Flykten från familjehuset
  Spelat 3156 gånger

  Det är ett trevligt litet hus. I alla fall på utsidan. Kan du fly från det farliga förortshuset i det här utmanande onlinespelet?

 • Århundradets brott
  Spela
  Århundradets brott
  Spelat 3120 gånger

  Detektiven Kristoffer och hans team har just anlänt till detta palats för att undersöka en av de mest djärva kupper som genomförts på flera årtionden. Kan du hjälpa dem att ta reda på vem som stal flera av de mest värdefulla konstverken i detta spännande hitta föremål-spel?

 • Charlottes skatt
  Spela
  Charlottes skatt
  Spelat 2998 gånger

  Besök Charlottes gamla familjehem på jakt efter föremål med sentimentalt värde. Hur många värdefulla saker kan du hitta?

 • Titanic: dolda hemligheter
  Spela
  Titanic: dolda hemligheter
  Spelat 2928 gånger

  Kan du avslöja hemligheterna på världens mest berömda kryssningsfartyg?

 • Det dolda imperiet
  Spela
  Det dolda imperiet
  Spelat 2907 gånger

  Du har snubblat över ett dolt kungarike djupt inne i en regnskog. Lokalbefolkningen har ingen om vad de ska göra med dig. Prata med deras hövding och ta reda på vad som ska hända härnäst i det här hitta föremål-spelet.

 • Roligt på skidorten
  Spela
  Roligt på skidorten
  Spelat 2882 gånger

  Paula och hennes make anlände till en lyxig skidort igår kväll. Nu är hon uppe tidigt och vill utforska och lära sig mer om skidorten i det här hitta föremål-spelet. Följ med Paula på hennes morgonpromenad innan skidbackarna öppnar.

 • Medeltidsslott: Försvunna föremål
  Spela
  Medeltidsslott: Försvunna föremål
  Spelat 2722 gånger

  Grundvalarna till det här slottet är fyllt med mystiska och förtrollande objekt som är försvunna. Kan du hitta dem innan tiden tar slut i det här magiska hitta föremål-spelet?

 • Blue Ribbon Bash
  Spela
  Blue Ribbon Bash
  Spelat 2539 gånger

  Kan du förvandla en lerig gammal ko till en prisbelönt skönhet?

 • Garden Secrets: Hidden Objects
  Spela
  Garden Secrets: Hidden Objects
  Spelat 2529 gånger

  Utforska en elegant egendom i det här hitta föremål-spelet. Kan du hitta alla gömda katter, växter och trädgårdsverktyg i den här majestätiska trädgårdens alla hörn?

 • Glasspannkaka
  Spela
  Glasspannkaka
  Spelat 2432 gånger

  Det kanske låter lite märkligt men glass och pannkakor passar verkligen bra ihop. Du kan lära dig hur du bakar denna fantastiska och supersmaskiga efterrätt i detta onlinebaserade bakspel. Du kommer att få anvisningar steg för steg i receptet.

 • Mirakelvatten
  Spela
  Mirakelvatten
  Spelat 2356 gånger

  Vivian har spenderat flera år med att leta efter en magisk fontän i skogarna i det här förtrollande kungariket. Fontänen kanske kan bota hennes farfars sjukdom. Hon tror att hon hittat den bakom portarna till en mystisk kyrka. Kan du hjälpa henne att hämta vatten från den magiska fontänen i det här hitta föremål-spelet?

 • Wonders of Egypt
  Spela
  Wonders of Egypt
  Spelat 2224 gånger
 • Banana split-paj: Saras kockskola
  Spela
  Banana split-paj: Saras kockskola
  Spelat 2155 gånger

  Idag känner Sara för att baka något sött och gott. Följ med henne in i köket och se hur man bakar den här underbara desserten.