Sök-och-finn-spel

 • Var är 2016?
  Var är 2016?
  Spelat 141 gånger

  Vart tog året 2016 vägen? Hitta ledtråden i det här roliga och utmanande webbspelet. Leta efter gömda föremål och lös mysteriet.

 • Flykt från Eddystone-fyren
  Flykt från Eddystone-fyren
  Spelat 682 gånger

  En turist är inlåst i Eddystone-fyren! Använd föremål och ledtrådar för att lösa pusslen och hjälpa den inlåsta turisten att komma ut innan det är för sent!

 • Öppna dörrarna
  Öppna dörrarna
  Spelat 808 gånger

  Du är deltagare i en livesänd tävling. Lås upp alla dörrar genom att lösa pusslen och ta hjälp av ledtrådar, tips och föremål. Kan du bli vinnaren i det här tv-programmet?

 • Sobanski flyr från slottet
  Sobanski flyr från slottet
  Spelat 669 gånger

  Ett besök på ett övergivet slott förvandlas till ett riktigt äventyr! Du är ensam på en läskig plats. Kan du hitta ut med hjälp av ledtrådarna och föremålen?

 • Cube Escape: Harvey's Box
  Cube Escape: Harvey's Box
  Spelat 677 gånger

  Året är 1969 och Harvet är inlåst i en låda på väg till Rusty Lake. Hjälp honom att fly genom att lösa gåtor och pussel!

 • Hitta pingvinen
  Hitta pingvinen
  Spelat 385 gånger

  Kan du hitta pingvinen bland alla de svartvita pandorna? Se hur många du kan hitta innan tiden är ute!

 • Äkta kärlek
  Äkta kärlek
  Spelat 521 gånger

  Diana och Mark har rymt från sina familjer för att vara tillsammans. Samla ihop alla gömda föremål och ta reda på om deras äkta kärlek kommer att segra.

 • Den hemliga grevinnan
  Den hemliga grevinnan
  Spelat 872 gånger

  Grevinnan Olivia flyttade till Venzor för att förändra sitt ensamma liv efter sin makes död, men hon måste bevara hans hemlighet. Samla ihop alla dolda föremål, hitta ledtrådarna och lös pusslen i det här mystiska äventyret!

 • Tropiskt äventyr
  Tropiskt äventyr
  Spelat 2313 gånger

  Hjälp Rita att hitta tillbaka till sitt hotell i det här roliga, tropiska äventyret. Samla ledtrådar och hitta dolda föremål på öarna i Thailand!

 • Den stora basaren
  Den stora basaren
  Spelat 1249 gånger

  Hjälp en ambitiös ägare av ett frukt- och grönsaksstånd att få affärerna att blomstra. Samla ihop ledtrådar, dolda föremål och pengar som du kan köpa uppgraderingar för i det här roliga dolda föremålsspelet. Har du öga för detaljer och sinne för affärer?

 • Lärarens dagbok
  Lärarens dagbok
  Spelat 1959 gånger

  Hjälp läraren Deborah att hitta de gömda föremålen! Tjäna ihop pengar för att köpa tips och låsa upp tre specialnycklar som öppnar världar fulla av äventyr. Följ med på en akademisk och intellektuell resa!

 • Belleseas hemlighet
  Belleseas hemlighet
  Spelat 1756 gånger

  Världens äldsta slott, Bellesea, väntar på att du ska upptäcka dess hemligheter. Du och ett fåtal utvalda vänner har obegränsad tillgång till slottet. Hitta gömda föremål och lås upp en värld full av mystik!

 • Kärleksord
  Kärleksord
  Spelat 1330 gånger

  Barbara och David är vansinnigt förälskade! Hjälp henne att leta efter gömda föremål och hitta rätt ord som förmedlar hennes kärlek för David.

 • Gyllene fält
  Gyllene fält
  Spelat 948 gånger

  Hjälp bonden Hudson att hitta gömda föremål på sin väns vetefarm! Tjäna ihop pengar för att köpa tips och låsa upp tre specialnycklar som öppnar världar fulla av äventyr!

 • Pandoras legend
  Pandoras legend
  Spelat 377 gånger

  Kan du hitta olikheterna mellan de två bilderna? Vill du ha en utmaning? Spela Pandoras legend i tre olika lägen!

 • Elsas butik
  Elsas butik
  Spelat 644 gånger

  Prinsessan Elsa älskar att shoppa och nu äger hon en egen butik! Kan du hitta alla gömda föremål inom tiden?

 • Prinsesan Juliets svåraste flykt
  Prinsesan Juliets svåraste flykt
  Spelat 1340 gånger

  Följ med prinsessan Juliet och hennes vän Koobs på ett magiskt äventyr i Sagolandet! Hjälp dem att komma hem genom att hitta ledtrådar och samla ihop dolda föremål i den här roliga och underbara världen!

 • Mysteriet på Windsor Court Hotel
  Mysteriet på Windsor Court Hotel
  Spelat 2209 gånger

  Hitta ledtrådar och lös mysteriet med den döda kroppen i närheten av Windsor Court Hotel i New Orleans. Miller bestämde sig för att överlåta hotellet till sina kompetenta barn. Nu har det skett ett mord! Leta efter gömda föremål, kombinera ledtrådar och lös mysteriet.

 • En perfekt kvall
  En perfekt kvall
  Spelat 905 gånger

  Debra är i London och ska besöka stadens berömda konstnärskvarter med sin nya vän Adam. Följ med dem på jakt efter fynd av historiskt värde. Har du öga för konst och detaljer? Prova det här konstnärliga gömda föremålsspelet nu!

 • Charlottes skatt
  Charlottes skatt
  Spelat 2603 gånger

  Besök Charlottes gamla familjehem på jakt efter föremål med sentimentalt värde. Hur många värdefulla saker kan du hitta?

 • Barbie Princess Charm School
  Barbie Princess Charm School
  Spelat 4663 gånger

  Att vara en prinsessa innebär en hel del hårt arbete och det är därför Barbie spenderar lite tid på en charmskola som är utformad just för kungligheter. Hjälp henne att slutföra samtliga utmaningar i det här coola dolda föremålsspelet. Kan du och Barbie hitta alla hemliga stjärnorna och andra föremål som saknas?

 • Joans shoppingresa
  Joans shoppingresa
  Spelat 835 gånger

  Häng med journalisten Joan på en resa genom Europas bästa shoppingstäder. Det kommer att bli ett minne för livet. Hitta de gömda föremålen och hjälp Joan med hennes slutrapport.

 • Samantha Plum: Globetrotter och kock 3
  Samantha Plum: Globetrotter och kock 3
  Spelat 2052 gånger

  Samantha har blivit en mästerkock och har återförenats med sin pappa, Dominique. För att bli en restaurangdrottning måste hon ta sin restaurang, Kärleksbordet, in i historieböckerna. Hjälp far och dotter att vinna det berömda priset Guldgaffeln genom att hitta gömda föremål och nå sina drömmars mål!

 • Apothecarium
  Apothecarium
  Spelat 1644 gånger

  Dyk ner bland mysterier och magi i renässansens Italien i det här peka och klicka-spelet. En dödlig smitta hotar hela jorden. Nu är det upp till dig att resa till Apothecarium – en bortglömd by full med hemligheter och formidabla pussel. Kan du hitta ett botemedel mot smittan innan det är försent?

 • Samantha Plum: Globetrotter och kock 2
  Samantha Plum: Globetrotter och kock 2
  Spelat 1920 gånger

  Samantha har fått många fans efter öppnandet av restaurangen Kärleksbordet. Ett brev fick henne att inse att hennes berömda pappa lever. Hjälp den resande kocken att hitta gömda föremål som ger ledtrådar till var hennes mästerkock till pappa finns någonstans. I det här gömda föremålsspelet får du utforska exotiska platser. Ha det så kul i det här läckra sök och hitta-spelet. Rom, här kommer vi!

 • Hiddentastic Mansion
  Hiddentastic Mansion
  Spelat 1009 gånger

  De goda nyheterna är att du har vunnit en herrgård! De dåliga nyheterna är att den är i behov av städning. Skynda dig att städa!

 • Samantha Plum: Globetrotter och kock
  Samantha Plum: Globetrotter och kock
  Spelat 3458 gånger

  Följ med Samantha Plum på ett fantastiskt matäventyr i jakt på inspiration inför den stora premiären av hennes restaurang, Kärleksbordet. Den här globetrotter-kocken behöver hjälp med att hitta dolda föremål på läckra resmål. Utforska Samantha Plums kulinariska värld och låt dig hänföras av exotiska platser, smaskiga tips och matglädje i överflöd!

 • My Little Pony: Halloween
  My Little Pony: Halloween
  Spelat 432 gånger

  Några av de härliga karaktärerna från My Little Pony är redo att fira halloween – årets läskigaste och kusligaste dag. Twilight Sparkle är utklädd i en häxkostym och hon prövar en läskighetsbrygd. Hjälp henne att hitta alla ingredienser hon behöver samtidigt som hon gömmer sig från sina vänner. De längtar efter att få skrämma henne!

 • Bröllopsplaneraren
  Bröllopsplaneraren
  Spelat 1069 gånger

  Katherine är bröllopsplanerare och idag ska hon göra allt klart för paret Sorrensons bröllopsbjudning. Kan du se till att alla dekorationer och bordsplaceringar är på rätt plats? Med din hjälp i det här peka och klicka-spelet, kommer Katherine att ge det här underbara unga paret och deras gäster en fantastisk dag.

 • The Magic market
  The Magic market
  Spelat 1641 gånger

  Den här gången har du chansen att besöka en underbar och magisk marknad. Använd dig av alla tips och hitta allt du behöver. Är du redo för ett superkul spel? Bjud in dina vänner och ha det så kul. Lycka till!

 • The enchanted forest
  The enchanted forest
  Spelat 1419 gånger

  Har du någonsin varit på en så här underlig plats? Nu har du chansen! Gör allt som krävs för att hitta det du behöver i den förtrollade skogen. Hjälp den modiga varelsen att hitta kärleken. Du kommer att älska det här spelet!

 • Tempelriddarnas grotta
  Tempelriddarnas grotta
  Spelat 1415 gånger

  Vill du följa med på ett äventyr i en hemlig värld? Lås upp världar och samla ihop tre specialnycklar som låser upp ett bonusspel. Utforska de hemliga grottorna och hitta dolda föremål med din skarpa blick. Sök igenom Tempelriddarnas grotta och upptäck hemliga skatter och mycket kul!

 • Haunted Valley
  Haunted Valley
  Spelat 1656 gånger

  Är du redo för mystiska händelser? Ta dig fram genom de kusliga och läskiga platserna i en hemsökt dal. Hjälp invånaren Gareth att hitta värdefulla saker som har försvunnit från hans hem.

 • Städhelg
  Städhelg
  Spelat 1072 gånger

  Kan du göra det här stora huset skinande rent på en helg? Hjälp den här söta tjejen att vårstäda. Hon behöver din hjälp! Skynda dig och hjälp henne med hushållsarbetet så snabbt du kan! Alla vill ha ett rent och fint hem, eller hur?

 • Find Me: Halloween
  Find Me: Halloween
  Spelat 180 gånger
 • Crystal Springs
  Crystal Springs
  Spelat 1228 gånger

  Crystal Springs är ett spel med gömda föremål. Hitta föremål så snabbt du kan i gudarnas förbjudna sagoland! Rör dig mot kristallkällan med Iris, de hemliga källornas väktare. Tjäna ihop pengar och lås upp överraskningar medan du närmar dig källan till makt och ett långt liv. Skynda dig innan gudarna upptäcker din närvaro!