Sök-och-finn-spel

 • Daily Hidden Object
  Spela
  Daily Hidden Object
  Spelat 15044 gånger

  Se hur många skatter du kan hitta i den här gamla butikens dammiga hörn.

 • Mina drömmars trädgård
  Spela
  Mina drömmars trädgård
  Spelat 3864 gånger

  Det här verandan behöver lite kärlek. Hjälp till att förvandla den till en fridfull liten oas.

 • Dröm söta drömmar
  Spela
  Dröm söta drömmar
  Spelat 1362 gånger

  Graces pojkvän studerar på en skola långt borta från hennes stad och hon känner sig ensam. Kan du ta hand om hennes längtan efter honom genom att få henne att tänka på något annat i det här hitta föremål-spelet? Följ med när hon letar efter försvunna föremål som är utspridda i hennes community.

 • Charlottes skatt
  Spela
  Charlottes skatt
  Spelat 1155 gånger

  Besök Charlottes gamla familjehem på jakt efter föremål med sentimentalt värde. Hur många värdefulla saker kan du hitta?

 • Medeltidsslott: Försvunna föremål
  Spela
  Medeltidsslott: Försvunna föremål
  Spelat 1317 gånger

  Grundvalarna till det här slottet är fyllt med mystiska och förtrollande objekt som är försvunna. Kan du hitta dem innan tiden tar slut i det här magiska hitta föremål-spelet?

 • Hitta föremål: Lyxhotellet
  Spela
  Hitta föremål: Lyxhotellet
  Spelat 1286 gånger

  Helen och Oscar är managers på ett lyxigt hotell och säsongen ska precis börja. Kan du hjälpa dem att förbereda allt inför årets första gäster i det här förtrollande hitta föremål-spelet?

 • Kärleksspelet
  Spela
  Kärleksspelet
  Spelat 1228 gånger

  Den modiga riddaren Aurelio är stormkär i den vackra prinsessan Grace. Men hennes far är kung och han vill inte att Aurelio ska gifta sig med henne. Aurelio får bara fria till Grace om han lyckas slutföra kungens knepiga utmaning: Kärleksspelet. Kan du hjälpa riddaren att klara av hans framtida svärfars konstiga krav i det här hitta föremål-spelet?

 • Blue Ribbon Bash
  Spela
  Blue Ribbon Bash
  Spelat 1689 gånger

  Kan du förvandla en lerig gammal ko till en prisbelönt skönhet?

 • Whack Your Soulmate
  Spela
  Whack Your Soulmate
  Spelat 6282 gånger

  Klicka på varje objekt för att se hur det används och få ett slut på det här krigande parets elände i Whack You Soulmate!

 • Hitta föremål: Juvelstölden
  Spela
  Hitta föremål: Juvelstölden
  Spelat 919 gånger

  Doris och Mike bor på en stor tomt med flera betjänter. Tyvärr så stal någon en värdefull juvel igår kväll. Vem är den skyldige? Hjälp dem att hitta svaret i det här spännande hitta föremål-spelet?

 • Hitta föremål: 6 silvernycklar
  Spela
  Hitta föremål: 6 silvernycklar
  Spelat 1925 gånger

  Rita och Monica är ute på ett spännande äventyr och letar efter en förlorad skatt. Enligt legenden tillhörde skatten Drottning Sofia Charlotta och den är gömd i en mystisk kammare. Kan du hjälpa dem att hitta sex silvernycklar som de behöver för att låsa upp den i det är hitta föremål-spelet?

 • Empty Room Escape
  Spela
  Empty Room Escape
  Spelat 2507 gånger

  tmp

 • Dolda bevis
  Spela
  Dolda bevis
  Spelat 1595 gånger

  Ashley är stjärnreporter på en av landets mest inflytelserika och lästa tidningar. Hennes senaste uppdrag handlar om försäljningen av ett stort oljeföretag. Har något olagligt inträffat under förhandlingarna? Följ med Ashley när hon utreder en story som kan hjälpa henne att vinna Pulitzer-priset, i det här spännande hitta föremål-spelet.

 • Det dolda imperiet
  Spela
  Det dolda imperiet
  Spelat 1107 gånger

  Du har snubblat över ett dolt kungarike djupt inne i en regnskog. Lokalbefolkningen har ingen om vad de ska göra med dig. Prata med deras hövding och ta reda på vad som ska hända härnäst i det här hitta föremål-spelet.

 • Ella föder barn
  Spela
  Ella föder barn
  Spelat 1129 gånger

  Ella ska precis föda barn och hon måste snabbt ta sig till sjukhuset! Kan du se till så att hon har allt hon behöver i det här onlinespelet? Hon måste ta med sig blöjor, bebiskläder och mycket mer.

 • Underverkens land
  Spela
  Underverkens land
  Spelat 1836 gånger

  I ett glömt hörn på den här underliga ön finns magiska hemligheter. Följ med Alexis när hon försöker låsa upp dess mysterier i det här förtrollande hitta föremål-spelet.

 • Mordet på herrgården
  Spela
  Mordet på herrgården
  Spelat 1012 gånger

  Norma jobbar som polis och hon utreder en mystisk händelse som har inträffat på en stor herrgård. Var det Fru Pauls make som dödade henne? Hjälp Norma att lösa mordet i det här hitta föremål-spelet.

 • Banana split-paj: Saras kockskola
  Spela
  Banana split-paj: Saras kockskola
  Spelat 1019 gånger

  Idag känner Sara för att baka något sött och gott. Följ med henne in i köket och se hur man bakar den här underbara desserten.

 • Mirakelvatten
  Spela
  Mirakelvatten
  Spelat 981 gånger

  Vivian har spenderat flera år med att leta efter en magisk fontän i skogarna i det här förtrollande kungariket. Fontänen kanske kan bota hennes farfars sjukdom. Hon tror att hon hittat den bakom portarna till en mystisk kyrka. Kan du hjälpa henne att hämta vatten från den magiska fontänen i det här hitta föremål-spelet?

 • Skogsfolket
  Spela
  Skogsfolket
  Spelat 977 gånger

  Imala är medlem i en stam som lever djupt inne i en mystisk skog. Hennes hövding har bett henne att föra ett meddelande till en grannstam. På vägen stöter hon på problem. Kan du hjälpa henne slutföra uppdraget i det här spännande hitta föremål-spelet?

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spela
  Troll face Quest: TV Shows
  Spelat 2818 gånger

  Trolla med populära TV-program i det nya och knäppa Troll Face Quest! Det ultimata busstrecksspelet har redan gett sig på memes och professionell idrott. Nu är de tillbaka med ett helt nytt mål: tv-serier! Med över 50 miljoner installationer över hela världen är Troll Face-franchisen idag världens mest framgångsrika busstrecksspel. I Troll Face Quest TV Shows försöker du dominera fullständigt i trollvärlden! Klara av komplicerade pussel och spela spratt med dina favorit tv-serier! När du tar dig fram genom de knivskarpa nivåerna på Troll Face Quest TV Shows stöter du på mängder av scener och karaktärer från olika populära tv-draman, komedier och mycket mer! Netflix & chill? Inte idag! Vem får det sista skrattet! När vintern kommer är zombier redo att trolla istället för att smaska på mänskliga hjärnor! Så du måste förbereda dig på de ultimata trollstriderna med några gula anti-troll-overaller. Och du kanske vill anlita en oärlig advokat eller två, utifall du skulle behöva ett "slipp ut ur trollfängelse"-kort. Det är bara en tidsfråga innan du trollar dig genom portarna till Vita Huset. Du får hoppas att presidenten har ett sinne för humor! Den konstiga och galna världen med lömska pussel och förvirrande dolda objekt på varje nivå i Troll Face Quest TV Shows får dig att vilja slå huvudet i väggen. Se bara till att leta efter en genomgång innan du får en jobbig huvudvärk. Om du låter dig själv bli påverkad kommer dessa galna nivåer av oavbrutet trollande att föra dig hela vägen till psyket! Men om du håller dig lugn och fokuserad så kan du besegra de hämningslösa trollen i deras eget spel! Så gör dig redo för din nästa troll-sändning. Den ska precis börja!

 • Personal Shopper
  Spela
  Personal Shopper
  Spelat 1016 gånger

  Hjälp Macy att hitta alla saker och förverkliga sin dröm som personal shopper!

 • Perfekt hus
  Spela
  Perfekt hus
  Spelat 886 gånger

  Erics fru och deras barn är borta för dagen. Ett perfekt tillfälle för honom att städa deras hem och fixa lite saker. Kan du hjälpa honom att slutföra alla uppgifter innan de kommer tillbaka i det här roliga och utmanande hitta föremål-spelet?

 • Flykten från familjehuset
  Spela
  Flykten från familjehuset
  Spelat 1335 gånger

  Det är ett trevligt litet hus. I alla fall på utsidan. Kan du fly från det farliga förortshuset i det här utmanande onlinespelet?

 • Baka chokladkaka
  Spela
  Baka chokladkaka
  Spelat 1367 gånger

  Den här coola kocken bakar en helt fantastisk och smarrig chokladkaka. Men hon behöver din hjälp i köket i det här gulliga matlagningsspelet online. Kan du hitta alla ingredienser och allt annat hon behöver för att skapa en fantastisk kaka?

 • The Countries of Europe
  Spela
  The Countries of Europe
  Spelat 1653 gånger

  Har du koll på geografi? Testa din kunskap om Europas länder här!

 • Haunted Valley
  Spela
  Haunted Valley
  Spelat 1253 gånger

  Är du redo för mystiska händelser? Ta dig fram genom de kusliga och läskiga platserna i en hemsökt dal. Hjälp invånaren Gareth att hitta värdefulla saker som har försvunnit från hans hem.

 • Garden Secrets: Hidden Objects
  Spela
  Garden Secrets: Hidden Objects
  Spelat 1320 gånger

  Utforska en elegant egendom i det här hitta föremål-spelet. Kan du hitta alla gömda katter, växter och trädgårdsverktyg i den här majestätiska trädgårdens alla hörn?

 • Daily Difference
  Spela
  Daily Difference
  Spelat 2111 gånger

  Kan du hitta alla olikheter i den här serien med nya bilder varje dag?

 • Wonders of Egypt
  Spela
  Wonders of Egypt
  Spelat 1529 gånger
 • Min bästis bröllop
  Spela
  Min bästis bröllop
  Spelat 793 gånger

  Kathy gör sig redo för bröllopet mellan Jessica och hennes fästman. Det är hennes bästa vän så hon vill se till att allt blir perfekt för hennes speciella dag. Kan du hjälpa Kathy hitta dekorationer och andra saker hon behöver i detta dolda föremålsspel?

 • Duck Pond Puzzle
  Spela
  Duck Pond Puzzle
  Spelat 31 gånger

  Älskar du djur? Då kommer ankdammen att vara perfekt för alla dina virtuella husdjur!

 • E-Depth Angel
  Spela
  E-Depth Angel
  Spelat 0 gånger

  Även robotar behöver en skyddsängel. Lyckligtvis finns E-depth ... Hitta olikheterna för att lösa mangaserien!

 • Eliza och Chloe Fotbolls Rivaler
  Spela
  Eliza och Chloe Fotbolls Rivaler
  Spelat 265 gånger

  Hjälp dessa två tjejer backa upp sina rivaliserande lag i detta roliga spel gjort för tjejer, Eliza och Chloe Fotbolls Rivaler.

 • Fabiolas farm
  Spela
  Fabiolas farm
  Spelat 33 gånger

  Musik får Jorden att snurra! Det gäller särskilt den här banjo-spelande bondtösen ...

 • Farligt uppdrag
  Spela
  Farligt uppdrag
  Spelat 483 gånger

  Domare Morris gömmer viktiga bevis som kan leda till en dom mot flera korrupta politiker. Nu är det upp till de två journalisterna Connie och Larry att finna sanningen i det här spännande hitta föremål-spelet. Följ med när de inleder en utredning och söker igenom domarens hus efter ledtrådar.