Sök-och-finn-spel

 • Daily Hidden Object
  Spela
  Daily Hidden Object
  Spelat 5539 gånger

  Se hur många skatter du kan hitta i den här gamla butikens dammiga hörn.

 • Mina drömmars trädgård
  Spela
  Mina drömmars trädgård
  Spelat 1380 gånger

  Det här verandan behöver lite kärlek. Hjälp till att förvandla den till en fridfull liten oas.

 • The Countries of Europe
  Spela
  The Countries of Europe
  Spelat 345 gånger

  Har du koll på geografi? Testa din kunskap om Europas länder här!

 • Det dolda imperiet
  Spela
  Det dolda imperiet
  Spelat 324 gånger

  Du har snubblat över ett dolt kungarike djupt inne i en regnskog. Lokalbefolkningen har ingen om vad de ska göra med dig. Prata med deras hövding och ta reda på vad som ska hända härnäst i det här hitta föremål-spelet.

 • Blue Ribbon Bash
  Spela
  Blue Ribbon Bash
  Spelat 494 gånger

  Kan du förvandla en lerig gammal ko till en prisbelönt skönhet?

 • Food and Friends
  Spela
  Food and Friends
  Spelat 452 gånger

  Paula är en fantastisk kock och hon ska anordna en middagsfest för alla sina vänner. Kan du hjälpa henne att hitta allt hon behöver i den kaotiska mataffären? Hon behöver verkligen din hjälp i det här hitta föremål-spelet.

 • Dold historia
  Spela
  Dold historia
  Spelat 349 gånger

  Alessia har precis fått sitt drömjobb som arkeolog i Italien. Kan du hjälpa henne när hon försöker restaurera landets mest berömda monument? Hon behöver all hjälp hon kan få i det här hitta föremål-spelet.

 • Hitta den försvunna hunden
  Spela
  Hitta den försvunna hunden
  Spelat 637 gånger

  Megans hund är försvunnen! Han kanske är ute och vandrar runt nånstans i stan? Kan du hjälpa henne att hitta sitt älskade husdjur i det här hitta föremål-spelet?

 • Dröm söta drömmar
  Spela
  Dröm söta drömmar
  Spelat 491 gånger

  Graces pojkvän studerar på en skola långt borta från hennes stad och hon känner sig ensam. Kan du ta hand om hennes längtan efter honom genom att få henne att tänka på något annat i det här hitta föremål-spelet? Följ med när hon letar efter försvunna föremål som är utspridda i hennes community.

 • Whack Your Soulmate
  Spela
  Whack Your Soulmate
  Spelat 244 gånger

  Klicka på varje objekt för att se hur det används och få ett slut på det här krigande parets elände i Whack You Soulmate!

 • Drömmar i Prag
  Spela
  Drömmar i Prag
  Spelat 375 gånger

  Ashley har alltid velat resa till Prag. Följ med henne på ett förtrollande äventyr i den här gamla europeiska staden. Kan du hjälpa henne att hitta allt hon letar efter i det här hitta föremål-spelet?

 • Pearl's Peril
  Spela
  Pearl's Peril
  Spelat 283 gånger

  Pearl har inte pratat med sin pappa på flera år. Nu har han gått bort och han har lämnat en hel ö åt henne i arv! Följ med henne och hennes bästa vän när de utforskar ön i det här hitta föremål-spelet. Är allt verkligen som det ska på den här ön? Ta reda på det!

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spela
  Troll face Quest: TV Shows
  Spelat 928 gånger

  Trolla med populära TV-program i det nya och knäppa Troll Face Quest! Det ultimata busstrecksspelet har redan gett sig på memes och professionell idrott. Nu är de tillbaka med ett helt nytt mål: tv-serier! Med över 50 miljoner installationer över hela världen är Troll Face-franchisen idag världens mest framgångsrika busstrecksspel. I Troll Face Quest TV Shows försöker du dominera fullständigt i trollvärlden! Klara av komplicerade pussel och spela spratt med dina favorit tv-serier! När du tar dig fram genom de knivskarpa nivåerna på Troll Face Quest TV Shows stöter du på mängder av scener och karaktärer från olika populära tv-draman, komedier och mycket mer! Netflix & chill? Inte idag! Vem får det sista skrattet! När vintern kommer är zombier redo att trolla istället för att smaska på mänskliga hjärnor! Så du måste förbereda dig på de ultimata trollstriderna med några gula anti-troll-overaller. Och du kanske vill anlita en oärlig advokat eller två, utifall du skulle behöva ett "slipp ut ur trollfängelse"-kort. Det är bara en tidsfråga innan du trollar dig genom portarna till Vita Huset. Du får hoppas att presidenten har ett sinne för humor! Den konstiga och galna världen med lömska pussel och förvirrande dolda objekt på varje nivå i Troll Face Quest TV Shows får dig att vilja slå huvudet i väggen. Se bara till att leta efter en genomgång innan du får en jobbig huvudvärk. Om du låter dig själv bli påverkad kommer dessa galna nivåer av oavbrutet trollande att föra dig hela vägen till psyket! Men om du håller dig lugn och fokuserad så kan du besegra de hämningslösa trollen i deras eget spel! Så gör dig redo för din nästa troll-sändning. Den ska precis börja!

 • Charlottes skatt
  Spela
  Charlottes skatt
  Spelat 309 gånger

  Besök Charlottes gamla familjehem på jakt efter föremål med sentimentalt värde. Hur många värdefulla saker kan du hitta?

 • Strange District
  Spela
  Strange District
  Spelat 311 gånger

  Janet is exploring one of the oddest, and most dangerous, districts in her city. Can you help her stay safe while she conducts some research and attempts to unlock its secrets in this hidden objects game?

 • Banana split-paj: Saras kockskola
  Spela
  Banana split-paj: Saras kockskola
  Spelat 284 gånger

  Idag känner Sara för att baka något sött och gott. Följ med henne in i köket och se hur man bakar den här underbara desserten.

 • The Book of Hidden Objects
  Spela
  The Book of Hidden Objects
  Spelat 537 gånger

  Eddie är en modig äventyrare som utforskar den mystiska ön Borgabunda i det här hitta föremål-spelet. Är du modig nog att följa med? Med sig har han en mystisk bok som hjälper honom att hitta den förlorade skatten på ön.

 • Den mystiska butiken
  Spela
  Den mystiska butiken
  Spelat 320 gånger

  Alice är nyfiken på en mystisk butik i centrum av stan. Kan du hjälpa henne att låsa upp hemligheterna i det här hitta föremål-spelet?

 • Pirater och skatter
  Spela
  Pirater och skatter
  Spelat 388 gånger

  Pirater kan vara så stökiga! Följ med den här kaptenen när hon rengör sitt skepp och organiserar några andra platser. Hon skulle verkligen behöva din hjälp i det här hitta föremål-spelet.

 • Tidsresenären
  Spela
  Tidsresenären
  Spelat 433 gånger

  Ethel är en student som just har upptäckt en mystisk tidsportal på universitetsbiblioteket. Ska hon stiga in i den? I så fall behöver hon din hjälp med att ta sig tillbaka till framtiden i det här hitta föremål-spelet.

 • Jakten på dolda föremål: kapitel 2
  Spela
  Jakten på dolda föremål: kapitel 2
  Spelat 352 gånger

  Några av världens smartaste människor skapade den här staden i hopp om att skapa en utopi. Men på vägen gick något fullständigt fel. Kan du upptäcka vad som hände med deras ambitösa projekt i nästa kapitel i den här hitta föremål-serien?

 • Garden Secrets: Hidden Objects
  Spela
  Garden Secrets: Hidden Objects
  Spelat 250 gånger

  Utforska en elegant egendom i det här hitta föremål-spelet. Kan du hitta alla gömda katter, växter och trädgårdsverktyg i den här majestätiska trädgårdens alla hörn?

 • I Bröderna Grimms spår
  Spela
  I Bröderna Grimms spår
  Spelat 444 gånger

  Doris och Ralf är två utredare som vill ta reda på om Bröderna Grimms berömda berättelser verkligen inträffade. Följ med när de letar efter de riktiga berättelserna bakom Snövit och de andra legendariska karaktärerna i det här hitta föremål-spelet.

 • Midnattståget
  Spela
  Midnattståget
  Spelat 1327 gånger

  Det är andra världskriget och den amerikanska spionen Nancy tar sig bakom fiendelinjerna för att hjälpa till att besegra den tyska armén. Följ med henne på ett snabbtåg som är fullt av tyska officerare när hon försöker slutföra sitt nästa uppdrag i det här spännande hitta föremål-spelet.

 • Skogsfolket
  Spela
  Skogsfolket
  Spelat 614 gånger

  Imala är medlem i en stam som lever djupt inne i en mystisk skog. Hennes hövding har bett henne att föra ett meddelande till en grannstam. På vägen stöter hon på problem. Kan du hjälpa henne slutföra uppdraget i det här spännande hitta föremål-spelet?

 • Underlandet kapitel 11
  Spela
  Underlandet kapitel 11
  Spelat 320 gånger

  Ännu en runda av utredningar ska inledas i det senaste kapitlet av den mystiska serien med hitta föremål-spel. Kan du hitta alla föremål och ledtrådar i alla rum för att lösa fallet med de borttappade barnen?

 • Haunted Valley
  Spela
  Haunted Valley
  Spelat 424 gånger

  Är du redo för mystiska händelser? Ta dig fram genom de kusliga och läskiga platserna i en hemsökt dal. Hjälp invånaren Gareth att hitta värdefulla saker som har försvunnit från hans hem.

 • Wonders of Egypt
  Spela
  Wonders of Egypt
  Spelat 336 gånger
 • Hemligheternas ö
  Spela
  Hemligheternas ö
  Spelat 690 gånger

  Mary har precis ärvt sina föräldrars gamla hus på en mystisk ö full av människor som vill ta hennes egendom. Kan du hålla henne säker i det här hitta föremål-spelet?

 • Prinsessan på hemlig collegefest
  Spela
  Prinsessan på hemlig collegefest
  Spelat 230 gånger

  Den här prinsessan har hittat ett flygblad för en hemlig fest någonstans på campus. Kan du hjälpa henne att sätta ihop ledtrådarna så att hon kan lista ut platsen i det här onlinespelet för tjejer? När du hittar svaret måste du hjälpa henne att göra sig redo för kvällen!

 • The Proposal
  Spela
  The Proposal
  Spelat 327 gånger

  George is madly in love with his girlfriend Jessica and he’s ready to propose to her. Jessica’s sister has other plans though! She’s decided to test him by hiding the engagement ring. Can you help him find it and lots of other items in this hidden objects game?

 • Daily Difference
  Spela
  Daily Difference
  Spelat 620 gånger

  Kan du hitta alla olikheter i den här serien med nya bilder varje dag?

 • Animals At Risk
  Spela
  Animals At Risk
  Spelat 40 gånger

  Som forskare är ditt uppdrag att hitta och fotografera de utrotningshotade djuren!

 • Annies presentjakt
  Spela
  Annies presentjakt
  Spelat 30 gånger

  Annies syster har gömt en massa presenter i hennes förtrollade garderob. Hjälp henne att hitta alla presenter och upptäck vad som finns i dem, i det här hitta föremål-spelet.

 • Apa på uppdrag 2
  Spela
  Apa på uppdrag 2
  Spelat 30 gånger

  I den här roliga, apfyllda uppföljaren är ditt uppdrag att se till att aporna är glada!

 • At the Office
  Spela
  At the Office
  Spelat 241 gånger

  Det är Amandas första dag på jobbet och hon har fullt upp. Kan du hjälpa henne att ställa allt i ordning i det här hitta föremål-spelet? Personen som jobbade där innan henne har skapat en enda stor röra.