Sök-och-finn-spel

 • Daily Hidden Object
  Spela
  Daily Hidden Object
  Spelat 12935 gånger

  Se hur många skatter du kan hitta i den här gamla butikens dammiga hörn.

 • Mina drömmars trädgård
  Spela
  Mina drömmars trädgård
  Spelat 3476 gånger

  Det här verandan behöver lite kärlek. Hjälp till att förvandla den till en fridfull liten oas.

 • Whack Your Soulmate
  Spela
  Whack Your Soulmate
  Spelat 1567 gånger

  Klicka på varje objekt för att se hur det används och få ett slut på det här krigande parets elände i Whack You Soulmate!

 • Ellis är skådespelare
  Spela
  Ellis är skådespelare
  Spelat 728 gånger

  Ellie har alltid velat bli en Hollywood-skådespelare och nu håller hennes drömmar på att bli verkliga! Hennes första audition är imorgon. Se till så att Ellies smink är perfekt och att hennes kläder ser fantastiska ut i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Hitta den försvunna hunden
  Spela
  Hitta den försvunna hunden
  Spelat 943 gånger

  Megans hund är försvunnen! Han kanske är ute och vandrar runt nånstans i stan? Kan du hjälpa henne att hitta sitt älskade husdjur i det här hitta föremål-spelet?

 • Skogsfolket
  Spela
  Skogsfolket
  Spelat 919 gånger

  Imala är medlem i en stam som lever djupt inne i en mystisk skog. Hennes hövding har bett henne att föra ett meddelande till en grannstam. På vägen stöter hon på problem. Kan du hjälpa henne slutföra uppdraget i det här spännande hitta föremål-spelet?

 • Trubbel i paradiset
  Spela
  Trubbel i paradiset
  Spelat 985 gånger

  Jeffs fru Brenda är försvunnen på Tropical Pearl, en lyxresort och hotell. Nu är det upp till privatdetektiven Melvin att hitta henne i det här hitta föremål-spelet. Hjälp honom att lösa mysteriet så snabbt som möjligt.

 • Personal Shopper
  Spela
  Personal Shopper
  Spelat 754 gånger

  Hjälp Macy att hitta alla saker och förverkliga sin dröm som personal shopper!

 • Den försvunna artefakten
  Spela
  Den försvunna artefakten
  Spelat 510 gånger

  Maria och Frank utreder ett inbrott på ett museum som är fullt av värdefulla antika föremål. En mystisk inbrottstjuv har stulit flera av föremålen. Kan du hjälpa de två privatdetektiverna att fånga tjuven i det här spännande hitta föremål-spelet?

 • Nätter i Monaco
  Spela
  Nätter i Monaco
  Spelat 673 gånger

  Monica och hennes vänner ska till Monaco på en lyxsemester. Kan du hjälpa dem att slappna av och ha en fantastisk tid i det här förtrollande hitta föremål-spelet?

 • Blue Ribbon Bash
  Spela
  Blue Ribbon Bash
  Spelat 1385 gånger

  Kan du förvandla en lerig gammal ko till en prisbelönt skönhet?

 • Det dolda imperiet
  Spela
  Det dolda imperiet
  Spelat 770 gånger

  Du har snubblat över ett dolt kungarike djupt inne i en regnskog. Lokalbefolkningen har ingen om vad de ska göra med dig. Prata med deras hövding och ta reda på vad som ska hända härnäst i det här hitta föremål-spelet.

 • Stulna mästerverk
  Spela
  Stulna mästerverk
  Spelat 1081 gånger

  Detektiven Marvin är på jakt efter stulna mästerverk. Gömmer de sig i det mystiska huset? Hjälp honom att hitta svaret i det här spännande hitta föremål-spelet.

 • Det fördömda hotellet
  Spela
  Det fördömda hotellet
  Spelat 653 gånger

  Virginias bästa vän har försvunnit. Senast hon sågs var på ett mystiskt hotell. Kan du lista ut vad som har hänt i det här spännande hitta föremål-spelet?

 • Pirater och skatter
  Spela
  Pirater och skatter
  Spelat 949 gånger

  Pirater kan vara så stökiga! Följ med den här kaptenen när hon rengör sitt skepp och organiserar några andra platser. Hon skulle verkligen behöva din hjälp i det här hitta föremål-spelet.

 • Midnattståget
  Spela
  Midnattståget
  Spelat 1023 gånger

  Det är andra världskriget och den amerikanska spionen Nancy tar sig bakom fiendelinjerna för att hjälpa till att besegra den tyska armén. Följ med henne på ett snabbtåg som är fullt av tyska officerare när hon försöker slutföra sitt nästa uppdrag i det här spännande hitta föremål-spelet.

 • Banana split-paj: Saras kockskola
  Spela
  Banana split-paj: Saras kockskola
  Spelat 802 gånger

  Idag känner Sara för att baka något sött och gott. Följ med henne in i köket och se hur man bakar den här underbara desserten.

 • Tulpanlandet
  Spela
  Tulpanlandet
  Spelat 636 gånger

  Karen är en världsresenär och Holland är hennes senaste destination. Följ med när hon utforskar det vackra tulpanfältet i det här hitta föremål-spelet. Kan du hjälpa henne att hitta allt som gömmer sig medan hon njuter av gulliga blommor och idylliska väderkvarnar?

 • Drömmar i Prag
  Spela
  Drömmar i Prag
  Spelat 682 gånger

  Ashley har alltid velat resa till Prag. Följ med henne på ett förtrollande äventyr i den här gamla europeiska staden. Kan du hjälpa henne att hitta allt hon letar efter i det här hitta föremål-spelet?

 • Hitta föremål i Faraos hus
  Spela
  Hitta föremål i Faraos hus
  Spelat 761 gånger

  Det finns mängder av objekt utspridda på den här mystiska egendomen. Kan du hitta dem alla i det här utmanande hitta föremål-spelet?

 • Nytt hem, nytt liv
  Spela
  Nytt hem, nytt liv
  Spelat 1027 gånger

  Den här affärsmannen har precis flyttat in i stadens coolaste och mest spännande område. Följ med när han utforskar sitt nya hem i det här hitta föremål-spelet.

 • Mordet på herrgården
  Spela
  Mordet på herrgården
  Spelat 1169 gånger

  Norma jobbar som polis och hon utreder en mystisk händelse som har inträffat på en stor herrgård. Var det Fru Pauls make som dödade henne? Hjälp Norma att lösa mordet i det här hitta föremål-spelet.

 • Charlottes skatt
  Spela
  Charlottes skatt
  Spelat 804 gånger

  Besök Charlottes gamla familjehem på jakt efter föremål med sentimentalt värde. Hur många värdefulla saker kan du hitta?

 • Bermudapyramiden
  Spela
  Bermudapyramiden
  Spelat 1005 gånger

  En av Emmas släktingar var forskare och villa lösa Bermudatriangelns mysterium. Han lyckades aldrig men nu är hon fast besluten om att fortsätta hans livsverk i det här hitta föremål-spelet. Följ med när hon inleder en spännande resa till en av världens mest mystiska platser.

 • Dröm söta drömmar
  Spela
  Dröm söta drömmar
  Spelat 1304 gånger

  Graces pojkvän studerar på en skola långt borta från hennes stad och hon känner sig ensam. Kan du ta hand om hennes längtan efter honom genom att få henne att tänka på något annat i det här hitta föremål-spelet? Följ med när hon letar efter försvunna föremål som är utspridda i hennes community.

 • Smaklig måltid
  Spela
  Smaklig måltid
  Spelat 903 gånger

  Anna jobbar på en restaurang och en stor familj har bokat bord för middag ikväll. Men allt är rörigt just nu. Kan du hjälpa henne att få allt i ordning innan de anländer i det här hitta föremål-spelet?

 • Kläder för Doves omslagsfotografering
  Spela
  Kläder för Doves omslagsfotografering
  Spelat 561 gånger

  Dove är försenad till en fotografering för ett populärt magasin och hon har ingen aning om vad hon ska ha på sig. Kan du hjälpa henne att snabbt kolla igenom alla presentlådor när hon sätter ihop en snygg utstyrsel i det här kläder-spelet online?

 • The Countries of Europe
  Spela
  The Countries of Europe
  Spelat 1022 gånger

  Har du koll på geografi? Testa din kunskap om Europas länder här!

 • The Book of Hidden Objects
  Spela
  The Book of Hidden Objects
  Spelat 927 gånger

  Eddie är en modig äventyrare som utforskar den mystiska ön Borgabunda i det här hitta föremål-spelet. Är du modig nog att följa med? Med sig har han en mystisk bok som hjälper honom att hitta den förlorade skatten på ön.

 • Jakten på dolda föremål: kapitel 2
  Spela
  Jakten på dolda föremål: kapitel 2
  Spelat 930 gånger

  Några av världens smartaste människor skapade den här staden i hopp om att skapa en utopi. Men på vägen gick något fullständigt fel. Kan du upptäcka vad som hände med deras ambitösa projekt i nästa kapitel i den här hitta föremål-serien?

 • Haunted Valley
  Spela
  Haunted Valley
  Spelat 904 gånger

  Är du redo för mystiska händelser? Ta dig fram genom de kusliga och läskiga platserna i en hemsökt dal. Hjälp invånaren Gareth att hitta värdefulla saker som har försvunnit från hans hem.

 • Cube Escape The Lake
  Spela
  Cube Escape The Lake
  Spelat 845 gånger
 • Food and Friends
  Spela
  Food and Friends
  Spelat 850 gånger

  Paula är en fantastisk kock och hon ska anordna en middagsfest för alla sina vänner. Kan du hjälpa henne att hitta allt hon behöver i den kaotiska mataffären? Hon behöver verkligen din hjälp i det här hitta föremål-spelet.

 • Pussel på mystisk ö
  Spela
  Pussel på mystisk ö
  Spelat 663 gånger

  Är du redo för ett äventyr på en exotisk ö? Vad hittar du bakom portarna till dessa mystiska ruiner? Lös pussel när du tar dig fram genom ett palats vid klipporna i det här utforskarspelet i 3D.

 • Superrea
  Spela
  Superrea
  Spelat 1044 gånger

  Martha och Lori jobbar i butik och gör sig redo för årets mest hektiska shoppingdag. Kan du hjälpa dem att förbereda sig för alla kunder som kommer att invadera deras butiker i det här hitta föremål-spelet?

 • Wonders of Egypt
  Spela
  Wonders of Egypt
  Spelat 853 gånger