Turnering

 • Bordtennisproffs
  Spela
  Bordtennisproffs
  Spelat 5796 gånger

  Du kan verkligen visa upp dina virtuella bordtennisfärdigheter i detta 3D-sportspel. Börja din resa uppåt i världsrankingen i en spännande turnering, eller spela en vänskaplig match med en kompis.

 • Basketstjärnor 2019
  Spela
  Basketstjärnor 2019
  Spelat 6150 gånger

  Gör gemensam sak med några av världens största basketstjärnor i detta onlinebaserade sportspel. Spela tillsammans med dem i en snabbduell mellan två personer, eller i en hel turnering. Klarar du dig till slutspelet?

 • Xcross Madness
  Spela
  Xcross Madness
  Spelat 18456 gånger

  Gör dig redo för en karriär eller en snabb tur på banan i det här motorcykelspelet i 3D. Välj ett lag och gör dig redo att tävla mot datorer eller spelare från hela världen i läget för flera spelare.

 • Bowlingklubb
  Spela
  Bowlingklubb
  Spelat 2016 gånger

  Hur många strikes kan du få till i detta onlinebaserade sportspel? Du kan spela ett helt spel, eller testa dina virtuella bowlingfärdigheter i ett rafflande läge med tidsbegränsning. Men se upp så att du inte hamnar i rännan!

 • Extrem asfaltracing
  Spela
  Extrem asfaltracing
  Spelat 823 gånger

  Nå topphastigheter och susa förbi dina motståndare i detta spännande tävlingsspel. Du kan montera en egendesignad registreringsskylt på din bil innan du kör fram till startlinjen. Se om du kan besegra konkurrenterna i flera olika spellägen, inklusive banlopps- och hastighetstävlingar.

 • Basketball.io
  Spela
  Basketball.io
  Spelat 360 gånger

  Är detta ett bråk eller en basketmatch? Det finns bara ett sätt att ta reda på det! Rusa förbi dina motståndare eller slå dem hela vägen ut ur stan i detta storslagna basket- och io-spel. Blir ditt lag först med att nå korgen på den här planen? Slamdunka dig till framgång medan du visar det andra laget vem som bestämmer.

 • Gatans frispark 3D
  Spela
  Gatans frispark 3D
  Spelat 2235 gånger

  Hur många av dessa frisparkar kommer du att kunna göra i detta 3D-sportspel? Gå till svarta toppen där en folkmassa redan har samlats för att heja på dig. De är alla stora fotbollsfans, och de hoppas att du kan få bollen in i mål varje gång.

 • Fotbollsdockor 2015
  Spela
  Fotbollsdockor 2015
  Spelat 7291 gånger

  Små dockor spelar med stora och modiga hjärtan. Har du guldskor skor som Messi, Neymar eller Zlatan? Snöra på dig fotbollsdojorna igen och upplev spektakulär fotbollsmagi och ge allt för att bli den främsta mästaren bland fotbollsdockorna! Utför fantastiska trick på fotbollsplanen och lås upp utmärkelser för att få sponsorer. Hör du publikens hejarop? Gör dig redo att göra mål!

 • Fotbolls-VM 2
  Spela
  Fotbolls-VM 2
  Spelat 1018 gånger

  En storslagen fotbollsturnering är på väg att starta i detta onlinebaserade sportspel och massor av internationella superstjärnor kommer att spela. Kommer ditt favoritlandslag att ta sig hela vägen till finalen? Det beror helt på dina virtuella färdigheter på planen. Gör många mål och se om du kommer att vinna turneringen.

 • Cricket CPL-turnering
  Spela
  Cricket CPL-turnering
  Spelat 145 gånger

  Finalerna är på väg att börja! Kommer du att leda ditt cricketlag till seger i detta 3D-sportspel? Ta reda på om du kan besegra några av Karibiens bästa lag medan du försöker att klättra upp i toppen av rankingen.

 • Uppför äventyrsförare
  Spela
  Uppför äventyrsförare
  Spelat 1201 gånger

  En episk serie av äventyr och tävlingar väntar på dig på de tropiska öarna i detta tävlingsspel. Hoppa in i en av de här galna bilarna och bege dig mot startlinjen. Ditt nästa race är på väg att börja!

 • Street Football Online 3D
  Spela
  Street Football Online 3D
  Spelat 926 gånger

  Vilket land vill du representera i det här elektrifierande sportspelet? Lämna konstgräset bakom dig och prova på en cool fotbollsplan i stan istället. Du kan spela i turneringar eller njuta av en snabb match när du utmanar spelare från hela världen.

 • Football Headz Cup
  Spela
  Football Headz Cup
  Spelat 9945 gånger

  Det är dags för världens galnaste fotbollsturnering att börja! Välj ut ditt lag och visa att du har en vinnarskalle!

 • Sports Hero
  Spela
  Sports Hero
  Spelat 405 gånger

  En eller två spelare kan njuta av detta retrodoftande sportspel. Här kan du anpassa din spelare innan du deltar i en mängd olika tävlingar som en del av en fantastisk global turnering. Anslut dig till ett av ett flertal internationella lag innan du visar upp dina färdigheter i tyngdlyftning, siktar på guldmedaljen i 100 meter sprint och mycket mer!

 • Foot Chinko: Euro 2016
  Spela
  Foot Chinko: Euro 2016
  Spelat 808 gånger

  Gör dig redo för UEFA-cuppen 2016 med det här vilda spelet som blandar fotboll och pachinko. Välj din favoritmatch och se hur många mål du klarar att göra samtidigt som du försöker finta bort motspelare och undvika några tokiga fans.

 • Foot Chinko: World Cup
  Spela
  Foot Chinko: World Cup
  Spelat 1071 gånger

  En rafflande fotbollsturnering ska precis starta! Men detta är inte en vanlig turnering! I detta galna spel som blandar sport med pachinko kan du köpa fantastiska kraftföremål som låter dig frysa dina motståndares målvakt, omintetgöra det andra lagets spelare och mycket mer! Välj ditt favoritlag och gör dig redo att springa ut på planen!

 • Fotbolls-pachinko
  Spela
  Fotbolls-pachinko
  Spelat 2198 gånger

  Fyll din pokalhylla i en vild turnering som blandar pachinko och fotboll.

 • Mästarnas turnering
  Spela
  Mästarnas turnering
  Spelat 3847 gånger

  Plocka upp en biljardkö och tävla mot de bästa spelarna i Europa.

 • Puppet Soccer Champions
  Spela
  Puppet Soccer Champions
  Spelat 1144 gånger

  Har du Messis guldskor? Neymars skicklighet? Cristiano Ronaldos snabbhet? Snöra dina fotbollsskor och ta på dig lagtröjan – det här spelet är som gjort för dig. Glöm all politik och poserande, vi är här för att spela ett jättebra fotbollsspel!

 • Fotbollsskallar: Champions League 2015
  Spela
  Fotbollsskallar: Champions League 2015
  Spelat 113 gånger

  Välj ditt favoritlag och vinn Champions League genom att göra så många mål som möjligt.

 • Ragdoll Runner
  Spela
  Ragdoll Runner
  Spelat 409 gånger

  Dessa atleter kanske är lite annorlunda men de är redo att vinna guld! Tävla mot datorn, dina vänner eller spelare från hela världen i det här knäppa spelet med trasdockor. Kan du få din över mållinjen innan han ramlar?

 • Dockfotboll
  Spela
  Dockfotboll
  Spelat 3951 gånger

  Kan du dra i trådarna och styra det här fotbollslaget i miniatyr?

 • Brottning 2 spelare
  Spela
  Brottning 2 spelare
  Spelat 200 gånger

  Två spelare kan hoppa in i ringen och brottas i det här sportspelet, men det passar lika bra för en spelare. Klarar du av att hålla din motståndare stången innan de får ner dig på mattan?

 • Puppet Soccer Zoo
  Spela
  Puppet Soccer Zoo
  Spelat 309 gånger

  Lejon, tigrar och björnar! De är alla dockor som är redo att ge sig ut på planen och göra en massa mål. Vem kommer vinna? Det beror på hur bra du är på fotboll i det här gulliga sportspelet.

 • Football Headz Cup 2
  Spela
  Football Headz Cup 2
  Spelat 26 gånger

  Var redo och spela några omgångar i den galnaste fotbollsturneringen någonsin. Välj favoritlag och spring ut på plan i det här sportspelet. Kan du leda dem hela vägen till titeln?

 • Puppet Football League Spain
  Spela
  Puppet Football League Spain
  Spelat 6871 gånger

  Du kommer att älska det här galna fotbollsspelet. Hoppa in på planen och spela med dockorna i nästa match. Kan du leda dem till toppen av tabellen?

 • Combat Tournament Legends
  Spela
  Combat Tournament Legends
  Spelat 143 gånger

  Your a true legend in combat! Show your skills in the arena! Oh it includes stick figures :)

 • Football Heads: Championship League 2016-2017
  Spela
  Football Heads: Championship League 2016-2017
  Spelat 723 gånger

  Några av världens bästa fotbollsspelare ska precis tävla mot varandra! Njut av en snabb match eller testa mästerskapsläget i det här spännande sportspelet. Du kan till och med kontrollera vädret och fansens temperament innan du drar ut på plan. Kommer de att heja på dig eller bua ut dig från arenan?

 • Football League
  Spela
  Football League
  Spelat 278 gånger

  Tävla mot några verkligt knäppa fotbollsspelare när du spelar en vänskapsmatch eller deltar i en turnering. Du kan till och med slåss för att överleva mot dina motståndare i det här onlinespelets episka överlevnadsläge.

 • 8 Ball Pool
  Spela
  8 Ball Pool
  Spelat 19779 gånger

  Kan du bemästra den här onlineversionen för flera spelare av det klassiska biljardspelet? Utmana motståndare från hela världen i turneringsläge eller spela ett snabbt parti.

 • Football Heads 2014 World Cup
  Spela
  Football Heads 2014 World Cup
  Spelat 143 gånger

  Spela mot VM-lagen i det här häftiga fotbollsspelet!

 • Soccer Physics Mobile
  Spela
  Soccer Physics Mobile
  Spelat 1498 gånger

 • Kraigens krönikor: Bakhåll i Drakpasset
  Spela
  Kraigens krönikor: Bakhåll i Drakpasset
  Spelat 117 gånger

  Det här är en stenhård turnering. Är du den mäktiga krigare som kommer att vinna? Låt striden börja!

 • Slalomhjälten
  Spela
  Slalomhjälten
  Spelat 52 gånger

  Kommer du att slå klockan i detta 3D-vintersportspel? Välj en skidåkare och ta dig till toppen av berget för att påbörja din nästa slalomtävling. Kan du ta dig förbi målstrecket tillräckligt snabbt för att vinna en medalj?

 • Soccer Simulator: Idle Tournament
  Spela
  Soccer Simulator: Idle Tournament
  Spelat 237 gånger

  Älskar du fotboll? Gillar du klickspel och lätta RPG-äventyr? I så fall kommer du att älska Fotbollssimulator! Gå i fotspåren av fotbollslegender och spela din väg från gatan till arenan där ära och berömmelse väntar några klick bort...

 • Mad Gear Exclusive
  Spela
  Mad Gear Exclusive
  Spelat 115 gånger

  Ta din körning till nästa nivå i det här racingspelet i 3D. Välj mellan coola bilar från garaget innan du börjar tävla. Uppgradera din bil med anpassade funktioner mellan tävlingarna.