Please enter your year of birth

Before you can continue you must enter your year of birth

Kategorier

spel

Inga spel hittades.

Battle Royale Games

Om våra Battle Royale Games

Gör dig redo att för fajt i våra battle royale-spel! Du kan spela mot vänner, andra spelare från hela världen eller datorstyrda motståndare. Utmana allt från futuristiska gladiatorer till medeltida krigare i de här onlineactionspelen för flera spelare!

Du kommer helt enkelt behöva några vapen för att klara jobbet. Eller antagligen en hel del vapen och massor av ammunition till dem. Spänn bågen och skjut prick på motståndarna eller jaga efter dem med en bazooka! Du har många valmöjligheter när du löper amok i de här överlevnadsspelen!

Vad är battle royale-spel?

Battle royale-spel sträcker sig över flera olika genrer. De kombinerar spänningen i action- och skjutarspel med .io-spel samt andra typer av spel. I varje spel är det ultimata målet att överleva. Du kan hamna mitt i en amfiteater i antika Rom, på fronten i andra världskriget eller i en stridsarena från framtiden. 

Varför är battle royale-spel så populära?

Battle royale-spel började bli populära under 00-talet. Många av de här spelen är gratis webbläsarspel och de är otroligt spännande. Några av de mest populära serierna i genren är: Fortnite, Apex Legends och Call of Duty. Du kan ta reda på mer genom att spela ett battle royale-spel på en gång!

Vilka är de bästa Battle Royale Spelen?

  1. Warscrap.io
  2. Hungry Shark Arena
  3. Call of Tanks
  4. Super Snappy Boomguys
  5. Battle Royale: Jigsaw Puzzle
  6. Demolish Derby
  7. Tjockskallarnas fotbollsturnering