• Straffa streckgubben
  Spela
  Straffa streckgubben
  Spelat 8052 gånger

  De här ondskefulla brottslingarna förtjänar hårda straff. Men vilka straff är upp till dig att bestämma i det här roliga webbspelet!

 • Dead Samurai
  Spela
  Dead Samurai
  Spelat 7685 gånger

  Kan du bemästra katana och andra dödliga vapen i det här helcoola slagsmålsspelet? Död Samurai kommer att testa din skicklighet när du slåss mot de bästa kämparna från hela världen!

 • Dark Lands
  Spela
  Dark Lands
  Spelat 2559 gånger

  Vägled den modiga riddaren genom den här snabba springaren och hjälp honom att besegra ondskan. Spring, hoppa och glid förbi virvlande blad och hugg din väg genom hemska monster som har invaderat ditt land!

 • Katana-frukt
  Spela
  Katana-frukt
  Spelat 1240 gånger

  Skär din väg genom den ändlösa fruktsamlingen. Använd ditt samurajsvärd och förstör kokosnötter, vattenmeloner och mycket mer medan du undviker bomber i det här actionspelet.

 • Kaninsamuraj
  Spela
  Kaninsamuraj
  Spelat 1102 gånger

  Denna modiga kanin har påbörjat ett storslaget äventyr för att rädda sina samurajvänner i detta supergulliga actionspel. De har alla kidnappats och låsts in i ett antal olika burar. Du kan hjälpa honom att släppa dem fria medan han samlar på sig en massa morötter och diamanter under detta fantastiska äventyr.

 • Brawls.io
  Spela
  Brawls.io
  Spelat 1058 gånger

  Vilken underbar dag! Solen skiner och fåglarna sjunger. En perfekt tid för ett bråk, eller hur? Slåss, sparkas och attackera spelare från hela världen i det här episka io-spelet. Du kan till och med ändra din kämpe med coola kläder och tatueringar. Hur länge kan du överleva innan spelet tar slut?

 • Diseviled: Stolen Kingdom
  Spela
  Diseviled: Stolen Kingdom
  Spelat 967 gånger

  En ondskefull trollkarl och hans legion med fördömda krigare har invaderat slottet! Inte ens de modigaste riddarna är en match för dem! Nu är det upp till den orädda prinsessan och en ung magiker att rädda kungen i det här spännande äventyrsspelet. Led dem genom kungariket till slottets portar och besegra dessa illgärningsmän!

 • Zazuki
  Spela
  Zazuki
  Spelat 699 gånger

  Zazuki är ett enkelt fajtingspel med svärd för två spelare. Hacka din motståndare i småbitar innan han klyver dig på mitten!

 • Sushi Grand Prix
  Spela
  Sushi Grand Prix
  Spelat 307 gånger

  Har du tillräckligt rått mod och samuraj-anda för att bli en sushi-mästare?

 • Straffa streckgubben 2
  Spela
  Straffa streckgubben 2
  Spelat 228 gånger

  De här stackars streckgubbarna kommer att drabbas av den värsta bestraffning du kan tänka dig. Välj mellan en mängd olika straff och se vad som händer!

 • Dead Samurai 2
  Spela
  Dead Samurai 2
  Spelat 215 gånger

  Återvänd till en värld av spänning och fara. Alla krigare har en unik skicklighet. Var smart när du väljer krigare och gör dig redo för ditt livs fight i det här actionspelet.

 • Samurajfrukt
  Spela
  Samurajfrukt
  Spelat 190 gånger

  Hugg in med din katana på den saftigaste av motståndare: färsk frukt.

 • Stålnävar
  Spela
  Stålnävar
  Spelat 186 gånger

  Den här stan är full av banditer och de förtjänar alla ett kok stryk! Följ med den här mystiska främlingen när han lär dem vem som bestämmer och försöker återta gatorna i det här actionspelet i retrostil. Se till att hålla utkik efter användbara vapen som baseballträn och knivar längsmed vägen.

 • War of Carribean Pirates
  Spela
  War of Carribean Pirates
  Spelat 104 gånger

  Gott om raffel och äventyr väntar dig i detta actionspel i 3D. Denna modiga pirat för krig mot ett hänsynslöst sällskap av skojare. Följ med honom medan han försöker besegra dem med sin huggsabel och skickar dem direkt till Davy Jones skåp!

 • Thai Fu 2
  Spela
  Thai Fu 2
  Spelat 80 gånger

  Några av världens bästa slagskämpar ställs mot varandra igen i det här fajtingspelet. Välj din favoritfajter och besegra dina motståndare med flera häftiga kombinationer och knockoutslag.

 • Black Bit Ninja 2
  Spela
  Black Bit Ninja 2
  Spelat 65 gånger

  Ditt uppdrag: utrota alla röda ninjor. Dra ditt samurajsvärd och sätt igång!

 • Straw Hat Samurai: Duels
  Spela
  Straw Hat Samurai: Duels
  Spelat 63 gånger

  Samurajen med stråhatt är tillbaka! Den här gången med spel för flera spelare och nya coola äventyr, nya vapen, nya karaktärer och massor av nya fiender att hacka och skära i småbitar. Dra din katana och hugg in på fienden!

 • Drunk Fu: Wasted Master
  Spela
  Drunk Fu: Wasted Master
  Spelat 55 gånger

  Den här killen har druckit för mycket men det stoppar honom inte från att ge sig in i en episk gatufajt. Kan du hjälpa honom att spöa sina motståndare och undvika en tripp till sjukhuset i det här actionspelet?

 • Ninjan Otoshi
  Spela
  Ninjan Otoshi
  Spelat 54 gånger

  I det här spännande ninjaspelet är du kapten över elitninjorna och du har precis fått ditt nya uppdrag. Den livsfarliga samurajpagoden ligger västerut och är fylld med fiendens ninjor och krigare. Plocka fram ditt samurajsvärd och din svarta mask, glöm inte kaststjärnor, och gör dig redo för ett storslaget äventyr.

 • Straw Hat Samurai
  Spela
  Straw Hat Samurai
  Spelat 49 gånger

  Du måste ensam uppehålla fienden tills förstärkningen kommer!

 • Monkey Go Happy: Samurai
  Spela
  Monkey Go Happy: Samurai
  Spelat 36 gånger

  Häng med de här ledsna aporna på en resa tillbaka till det feodala Japan och se om du kan få dem på bättre humör.

 • Spring, Ninja Spring 2
  Spela
  Spring, Ninja Spring 2
  Spelat 35 gånger

  En ninja i fara, en förrädisk bana. Vem blir segraren i detta historiska drama?

 • Ninjauppdrag
  Spela
  Ninjauppdrag
  Spelat 33 gånger

  Slåss med hjälp av 12 samurajvapen mot den ondskefulla ninjaklanen som har tagit din flickvän tillfånga.

 • Ronin
  Spela
  Ronin
  Spelat 20 gånger

  Ära. Styrka. Snabbhet. Dessa är färdigheter en herrelös samuraj måste besitta för att överleva.

 • Samurai Run 2
  Spela
  Samurai Run 2
  Spelat 17 gånger

  En ung samuraj måste skydda sitt folk genom att rensa den omgivande skogen från troll, skelettkrigare och andra fiender som hotar att nå portarna till deras by. Spring samtidigt som du undviker en mängd hinder, fällor och livsfarliga situationer. De lysande stjärnorna gör dig omöjlig att se med blotta ögat. Nå 100 och få ett extra liv. Spring samuraj, spring!

 • Megaclash Warriors League
  Spela
  Megaclash Warriors League
  Spelat 0 gånger

  Är du modig och djärv nog för att besegra flera av rikets största krigare? Om du är villig att bevisa ditt mod, gå in i arenan i detta legendariska actionspel. Ta din rustning och glöm inte ditt svärd när möter datorn eller går ihop med andra spelare i multiplayer-läget för att bekämpa episka bossar. Skynda, nästa kamp är på väg att börja!