Vattensportspel

 • Uphill Rush Slide Jump
  Spela
  Uphill Rush Slide Jump
  Spelat 2171 gånger

  Hur långt kommer du att kunna flyga och var kommer du att landa i detta 3D-actionspel? Hoppa in i alla de fantastiska rutschkanorna och andra saker i denna gigantiska vattenpark. Kan du flyga av var och en av ramperna och ta dig över hundratals meter på varje spännande nivå? Du behöver använda dina boosters vid precis rätt ögonblick. Du kan också samla snygga uppgraderingar längs vägen.

 • Racerbåtar
  Spela
  Racerbåtar
  Spelat 346 gånger

  Upplev fartfylld action på ett roligt sätt ... i en racerbåt! Kör igenom energicirklar för att få extra fart!

 • Boat Simulator
  Spela
  Boat Simulator
  Spelat 892 gånger

  Det kan vara riktigt skoj att köra en båt, men det är ännu häftigare att manövrera en ubåt eller ett gigantiskt slagskepp! Prova på dem alla i detta 3D-simuleringsspel. De är fulltankade och redo att ge sig ut på denna majestätiska sjö.

 • Båtfärd
  Spela
  Båtfärd
  Spelat 676 gånger

  Styr din motorbåt i rätt riktning och överlista de andra förarna i det här fantastiska 3D-racerspelet. Utforska smala flodkrökar och tjäna ihop pengar som du kan spendera på din nya motorbåt. Gillar du racerbåtar kommer du att älska det här spelet!

 • Battleboats.Io
  Spela
  Battleboats.Io
  Spelat 2475 gånger

  Kan du försvara dessa vatten? Följ med spelare från hela världen när du tävlar om att härska över haven i det här io-spelet. Samla på resurser, skydda din bas och besegra dina fienders båtar med häftiga minor och grymma kanoner.

 • Båtstrid
  Spela
  Båtstrid
  Spelat 1161 gånger

  En intensiv strid ska precis börja! Placera ut alla skepp strategiskt på spelplanen i den här versionen av det klassiska militära strategispelet. Du kan utmana en vän eller datorn. Kan du förstöra deras flotta innan de sänker alla dina skepp, ubåtar och mycket mer?

 • Klippdykning
  Spela
  Klippdykning
  Spelat 764 gånger

  Klippdykning är ganska farligt i den verkliga världen, men du kan prova på det i det här fantastiska onlinespelet. Följ med denna orädda dykare medan han hoppar ner i denna lagun om och om igen. Kan du se till att han inte blir skadad medan han tjänar in en massa mynt för vart och ett av sina dödsföraktande hopp?

 • Strandbowling 3D
  Spela
  Strandbowling 3D
  Spelat 1447 gånger

  Bowling och sand fungerar sällan bra tillsammans, men det gör dem i det här coola sportspelet! Gör dig redo att gå till stranden och rulla dig till seger. Det är dags att ta reda på om du kommer att få massor av strikar eller om du kommer att kasta ner klotet i rännan.

 • Jet Ski Rush
  Spela
  Jet Ski Rush
  Spelat 228 gånger

  Surfa på tidvattnet och få en vattendriven adrenalinkick!

 • Motorbåt
  Spela
  Motorbåt
  Spelat 64 gånger

  Kan du vinna förstapriset i det här vilda racingspelet? Kör på kanalerna och undvik andra båtar när du tävlar för vinst och berömmelse.

 • Båtrush
  Spela
  Båtrush
  Spelat 42 gånger

  Floden är farlig i det här actionspelet. Den är full av piratskepp, strömvirvlar och laserhinder. Men det finns även massvis med värdefulla mynt och stjärnor. Klättra ombord på båten på ett episkt äventyr i dessa farliga vatten. All skatt väntar dig!

 • Jet Ski Racer
  Spela
  Jet Ski Racer
  Spelat 9933 gånger

  Ta på dig en flytväst och gör dig redo att köra nedför gatorna i en översvämmad storstad.

 • Pimp My Water Scooter
  Spela
  Pimp My Water Scooter
  Spelat 352 gånger

  Skapa din egen häftiga vattenskoter och kör den en sväng ...