Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Kategorier

spel

Inga spel hittades.

Spooky Bubble Shooter

Kliv in i en grotta i Spooky Bubble Shooter! Klarar du att hantera alla bubblor i det här söta och läskiga onlinespelet?

Det är massor av bubblor som dyker upp ur grytorna. Du måste spräcka så många av dem som möjligt i det här bubbelskjutarspelet som verkligen får dig i rätt halloweenstämning. Du kan givetvis spela det även om det inte är halloween!

Det finns även en del boosters som hjälper dig på vägen. Ta reda på vad som händer om du kastar en bomb på bubblorna eller aktiverar dödsstrålen! Klarar du att sätta ett spöktakulärt poängrekord?

Hur spelar man Spooky Bubble Shooter?

Spooky Bubble Shooter är ett pusselspel som skickar ner dig i en grotta för att spräcka massor av potentiellt giftiga bubblor. Spräck bubblorna genom att gruppera ihop tre eller fler. Spelet är över om bubblorna når botten av skärmen!

Spelkontroller

  • VÄNSTERKLICKA, HÅLL IN OCH FLYTTA PÅ MUSEN för att sikta.
  • SLÄPP VÄNSTER MUSKNAPP för att skjuta iväg en bubbla.

Liknande spel

Du borde spela de här grymma onlinespelen härnäst!

  1. Zumba Ocean
  2. Merge Fruit
  3. Bubble Shooter Pro

Vilka skapade Spooky Bubble Shooter?

Spooky Bubble Shooter utvecklades av Wanted 5 Games B.V.

Du måste logga in för att lägga till en kommentar.