Please enter your year of birth

Before you can continue you must enter your year of birth

Kategorier

spel

Inga spel hittades.
Favoriter
Logga in eller Registrera dig för att se dina favoriter.
Beskrivning
Teaterläge
Teaterläge
Helskärm

Zombie Idle Defense

De odöda går till attack, och du är minst sagt illa ute. Kan du överleva hela vägen till sista banan i Zombie Idle Defense?

Slå dig samman med en orädd soldat som tampas med många olika problem. Zombieapokalypsen är bara ett av dem! Han har ont om förnödenheter och hans vänner har inte dykt upp för att hjälpa honom. Oj oj!

Han behöver verkligen din hjälp i det här strategiska zombiespelet. Som tur är får du mängder av mynt när du bekämpar de odöda. Byt dem mot riktigt coola vapen, extra barrikader och till och med några hjälpande luftanfall! Annars kan du alltid ge pengarna till soldatens vänner, så kanske de får tummen ur och släpar sig dit!

Det här intensiva onlinespelet bjuder på en hel del utmaningar. Se till att kolla in wikisidan på Fandom för att få viktig information om vapen och annat!

Hur spelar man Zombie Idle Defense?

Zombie Idle Defense är ett spännande actionspel där du måste fatta smarta beslut för att hjälpa en soldat och hans allierade överleva så länge som möjligt när de bekämpar de odöda. Byt mynten du tjänar mot nya vapen, nyttig utrustning och välbehövlig förstärkning!

Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att välja saker i menyn.
  • VÄNSTERKLICKA för att välja föremål, använda vapen och dylikt.

Liknande spel

Vill du sätta tänderna i några andra fantastiska skjutspel? Då borde du prova de här otroligt spännande spelen!

  1. Zombie Killers
  2. Dead Zone Sniper
  3. Zombs.io
  4. Atari Asteroids

Kan man spela Zombie Idle Defense på mobil?

Absolut! Du kan ge dig in i striden på mobila enheter genom att ladda ner spelet från Google Play eller Apple App Store.

Vilka skapade Zombie Idle Defense?

Zombie Idle Defense utvecklades av Kiz10.com.