Brott-spel

 • Rånaren Bob 2
  Spela
  Rånaren Bob 2
  Spelat 20923 gånger

  Staden är hotad återigen och den här minibanditen är vår enda räddning.

 • Rånare Bob 4: Ryssland säsong 2
  Spela
  Rånare Bob 4: Ryssland säsong 2
  Spelat 26857 gånger

  Bobs senaste brottsvåg har tagit honom hela vägen till Ryssland! Samarbeta med honom när han stjäl juveler, sällsynta dockor och andra värdefulla föremål från Moskvas mest skyddade byggnader. Bob behöver din hjälp med att undvika övervakningskameror, högteknologiska larm och några av de tuffaste säkerhetsvakterna på planeten.

  Bob the Robber 4: Season 2 Russia finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Besökaren: Campingmassaker
  Spela
  Besökaren: Campingmassaker
  Spelat 639 gånger

  De här glada camparna tror att det är säkert att campa i naturen. De vet inte att du, en ondskefull och hungrig utomjording, vill äta upp dem och växa dig stark!

 • Rånare Bob 4: Japan säsong 3
  Spela
  Rånare Bob 4: Japan säsong 3
  Spelat 6241 gånger

  En ny dag, ett nytt land och en ny kupp. Den världsberömda tjuven Bob är på väg till Japan för nya upptåg i det här vilda peka och klicka-spelet. Kan du hjälpa honom att undvika forskare, säkerhetsvakter, poliser och till och med mumier när han försöker stjäla värdefulla artefakter?

  Bob the Robber 4: Season 3 Japan finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Polisjakt 2
  Spela
  Polisjakt 2
  Spelat 1591 gånger

  En ny dag och ännu ett gäng skurkar att ta fast! Kan du jaga rätt på alla brottslingar och arrestera dem i det här intensiva 3D-körspelet? Hoppa in i din polisbil och följ efter dem innan de kommer undan!

 • Bob The Robber 3
  Spela
  Bob The Robber 3
  Spelat 11529 gånger

  Bob är ute och härjar igen men den här gången har han helt nya manicker med sig! Hjälp honom att bryta in på hemliga labb och andra tungt övervakade byggnader i det här mobilspelet. Se till så att han undviker vetenskapsmän, vakter, säkerhetskameror och mycket mer.

  Bob The Robber 3 finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Biltjuv
  Spela
  Biltjuv
  Spelat 10637 gånger

  Den här tjuven är ute på en episk brottsvåg. Följ med när han stjäl bilar och skapar kaos i det här vilda racingspelet.

 • Pengaknyckarna
  Spela
  Pengaknyckarna
  Spelat 15181 gånger

  Pengaknyckarna tänker rymma från fängelset!

  Money Movers finns också på Google Play.

 • Tjalle tjuv 5: tempeläventyr
  Spela
  Tjalle tjuv 5: tempeläventyr
  Spelat 7535 gånger

  Den världsberömda tjuven är på väg att påbörja sitt största äventyr hittills! Följ med Tjalle medan han dyker in i det här templet på jakt efter en gigantisk skatt. Han kommer att behöva hålla koll på farliga mumier medan han letar efter alla värdesaker han kommer över.

  Bob the Robber 5: Temple Adventure finns också på Google Play.

 • Mord
  Spela
  Mord
  Spelat 12809 gånger

  Någon borde verkligen ta livet av den elaka kungen. Kan du få jobbet gjort?

 • Money Mover Maker
  Spela
  Money Mover Maker
  Spelat 4280 gånger

  Dessa sluga skurkar gör sig redo att bryta sig ut ur det stora huset i detta utmanande onlinespel! Följ med dem medan de kör mot mållinjen och samlar in alla pengar de gömt runt omkring i fängelset. Kan du hjälpa dem att fly med allt sitt stöldgods

 • Crime City 3D
  Spela
  Crime City 3D
  Spelat 950 gånger

  I en stad som är fullsmockad med brottslingar är du det enda som står emellan de fridfulla medborgarna och total anarki! Samla på coola vapen som granater och eliminera alla skurkar i det här helgalna actionspelet.

 • Tjuv och polis
  Spela
  Tjuv och polis
  Spelat 6602 gånger

  Dessa tjuvar flyr undan från polisen och de har stulit några häftiga muskelbilar. Det är ditt jobb att fånga dem innan de lyckas fly. Du har inte så mycket tid så sätt igång. Hoppa in i din polisbil och fånga dem i det här racingspelet.

 • Grand Action Crime: New York
  Spela
  Grand Action Crime: New York
  Spelat 2078 gånger

  New York kan bli ditt! Kämpa hela vägen till toppen i det här galna actionspelet. Stjäl bilar, besegra poliser, eliminera rivaliserande gangsters och tjäna mängder av bitcoin på vägen. Snart kan du styra New Yorks gator med en järnhand!

 • Hack!
  Spela
  Hack!
  Spelat 4340 gånger

  Kan du bli en elithackare i det här retrosimuleringsspelet? Invadera andra personers datorer medan du dricker kaffe och får värdefull valuta som kallas bits. De kommer aldrig att förstå vad som hände!

 • Pengaknyckarna 2
  Spela
  Pengaknyckarna 2
  Spelat 14229 gånger

  Hjälp bröderna att lösa pusslen och fly från fängelset i det här spelet för en eller två spelare!

 • Amazing Spider Police
  Spela
  Amazing Spider Police
  Spelat 1135 gånger

  Denna högpresterande polis bekämpar fiender på båda sidor om lagen i detta märkliga och helgalna actionspel. Kan du hjälpa honom att bekämpa gangsters och polisen medan han harvar sig igenom stan och stjäl bilar när det faller honom in?

 • Brottssimulator Miami 3D
  Spela
  Brottssimulator Miami 3D
  Spelat 5415 gånger

  En armé av hänsynslösa banditer har beslutat sig för att ta över Miami! Nu hänger allt på en modig polis för att stoppa deras djävulska plan i detta actionfyllda 3D-skjutspel. Eliminera dessa gangstrar, en efter en, med allt från pistoler till helgrymma stridsvagnar!

 • Ace Gangster Taxi
  Spela
  Ace Gangster Taxi
  Spelat 262 gånger

 • Mannen av stål
  Spela
  Mannen av stål
  Spelat 492 gånger

  Ännu en stressig dag för denna märkliga superhjälte. Följ med honom när han skräddarsyr sin bepansrade dräkt och köper vapen och andra saker innan han ger sig ut på jakt efter mängder av gangsters som han kan bekämpa. Han kan även låna stridsvagnar och bilar under sina uppdrag i detta helgalna action- och upptäckarspel.

 • Cars Thief 2: Tank Edition
  Spela
  Cars Thief 2: Tank Edition
  Spelat 4936 gånger

  När det är för enkelt och tråkigt att stjäla bilar och lastbilar är det dags att åka på en nöjestur i en stridsvagn! Följ med den här expertbiltjuven när han försöker sig på sitt största och modigaste jobb hittills i det här spännande bilspelet i 3D.

 • Bob The Robber 4: Season 1 France
  Spela
  Bob The Robber 4: Season 1 France
  Spelat 18343 gånger

  Rånaren Bob är tillbaka men den här gången är han på resande fot! Följ med på hans brottsliga upptåg i Paris. Hur mycket kan han stjäla i det här smygande äventyrsspelet?

 • Sift Heads: World 5
  Spela
  Sift Heads: World 5
  Spelat 255 gånger

  De trodde att det här skulle bli det lättaste jobbet i deras karriär. De hade fel. Häng med Sift Heads när de slår sig fram genom en djungel full av legosoldater i detta actionspel.

 • Stjäl diamanten
  Spela
  Stjäl diamanten
  Spelat 10600 gånger

  Visst, det låter enkelt, men att stjäla från museet kommer att bli ganska svårt.

 • Gunblood Remastered
  Spela
  Gunblood Remastered
  Spelat 646 gånger

  Hur länge kan du överleva denna serie av storslagna eldstrider? Det finns en liten chans att du klarar livhanken i detta intensiva actionspel. Du måste vara fokuserad och dra din pistol snabbt.

 • Banditstan – skjut för att döda
  Spela
  Banditstan – skjut för att döda
  Spelat 215 gånger

  Pöbeln kontrollerar den här stan ... men inte länge till! Kan du ta tillbaka gatorna i detta 3D-baserade actionspel? Använd en massa fantastiska vapen för att ta dig igenom dessa skoningslösa banditer medan du slutför 30 olika uppdrag.

 • Gangstergruppen
  Spela
  Gangstergruppen
  Spelat 731 gånger

  Anpassa din gangster innan du börjar ditt livs kamp i detta multiplayer skjutspel. Sammanfoga krafter med det röda laget eller slåss tillsammans med blåa laget. Du kan besegra dina fiender med allt från sprängämnen till maskingevär.

 • Fly från mördare
  Spela
  Fly från mördare
  Spelat 6505 gånger

  Du har vaknat i en mördares källare. Kan du lösa pusslen och fly innan mördaren kommer tillbaka?

 • Dödlig krypskytt
  Spela
  Dödlig krypskytt
  Spelat 3494 gånger

  Han kanske ser ut som en vanlig streckgubbe, men han är en av världens farligaste mördare.

 • Sift Heads World: The Ultimatum
  Spela
  Sift Heads World: The Ultimatum
  Spelat 19 gånger

  Maffian försöker gå ihop med yakuzan men Vinnie och hans gäng kommer inte att låta det hända. Samla dina vapen och hjälp dem att sätta stopp för deras ondskefulla plan i det här actionspelet.

 • K.U.L.I.
  Spela
  K.U.L.I.
  Spelat 1013 gånger

  Dive into a dangerous post-apocalyptic world in this thrilling action shooter zombie game. Your goal is to survive, save others and rebuild civilisation. Shoot as many of the undead as possible and collect resources to complete daily missions. Upgrade your skills and weapons and battle your way through many levels. Can you find a cure and stop the infection or will you join the walking dead?

 • Mafia Battle
  Spela
  Mafia Battle
  Spelat 15548 gånger

  Undvik polisen och skapa dig en förmögenhet medan du klättrar till toppen i den kriminella världen.

 • Agame Grand Drift Auto
  Spela
  Agame Grand Drift Auto
  Spelat 255 gånger

  Det finns en hel stad för denna spänningsfyllda sökare att utforska i detta 3D-racerspel. Följ med honom och sätt dig bakom ratten på en fantastisk muskelbil medan han åker varv och når nya topphastigheter.

 • Sift Heads World 4
  Spela
  Sift Heads World 4
  Spelat 67 gånger

  Följ med ett gäng yrkesmördare på ett nytt livsfarligt uppdrag …

 • Driving Force 3
  Spela
  Driving Force 3
  Spelat 838 gånger

  New Age Dragon Gang har tagit en helikopter och terroriserar staden! Stoppa dem innan du börjar en ny runda med spännande uppdrag, i det här actionfyllda racingspelet.

 • Idle Hacker
  Spela
  Idle Hacker
  Spelat 1321 gånger

  Vägen till att bli en av världens bästa hackare börjar här. Kan du styra internet i detta onlinesimuleringsspel? Du måste förbättra dina färdigheter och tjäna massor av virtuell valuta medan du hackar dig igenom säkerhetssystemen hos flera väldigt mäktiga företag.