Brott-spel

 • Rånare Bob 4: Ryssland säsong 2
  Spela
  Rånare Bob 4: Ryssland säsong 2
  Spelat 25653 gånger

  Bobs senaste brottsvåg har tagit honom hela vägen till Ryssland! Samarbeta med honom när han stjäl juveler, sällsynta dockor och andra värdefulla föremål från Moskvas mest skyddade byggnader. Bob behöver din hjälp med att undvika övervakningskameror, högteknologiska larm och några av de tuffaste säkerhetsvakterna på planeten.

 • Rånaren Bob 2
  Spela
  Rånaren Bob 2
  Spelat 20496 gånger

  Staden är hotad återigen och den här minibanditen är vår enda räddning.

 • Bob The Robber 4: Season 1 France
  Spela
  Bob The Robber 4: Season 1 France
  Spelat 18191 gånger

  Rånaren Bob är tillbaka men den här gången är han på resande fot! Följ med på hans brottsliga upptåg i Paris. Hur mycket kan han stjäla i det här smygande äventyrsspelet?

 • Bob The Robber 3
  Spela
  Bob The Robber 3
  Spelat 11221 gånger

  Bob är ute och härjar igen men den här gången har han helt nya manicker med sig! Hjälp honom att bryta in på hemliga labb och andra tungt övervakade byggnader i det här mobilspelet. Se till så att han undviker vetenskapsmän, vakter, säkerhetskameror och mycket mer.

 • Mord
  Spela
  Mord
  Spelat 11734 gånger

  Någon borde verkligen ta livet av den elaka kungen. Kan du få jobbet gjort?

 • Rånare Bob 4: Japan säsong 3
  Spela
  Rånare Bob 4: Japan säsong 3
  Spelat 5948 gånger

  En ny dag, ett nytt land och en ny kupp. Den världsberömda tjuven Bob är på väg till Japan för nya upptåg i det här vilda peka och klicka-spelet. Kan du hjälpa honom att undvika forskare, säkerhetsvakter, poliser och till och med mumier när han försöker stjäla värdefulla artefakter?

 • Pengaknyckarna
  Spela
  Pengaknyckarna
  Spelat 14595 gånger

  Pengaknyckarna tänker rymma från fängelset!

 • Tjuv och polis
  Spela
  Tjuv och polis
  Spelat 5959 gånger

  Dessa tjuvar flyr undan från polisen och de har stulit några häftiga muskelbilar. Det är ditt jobb att fånga dem innan de lyckas fly. Du har inte så mycket tid så sätt igång. Hoppa in i din polisbil och fånga dem i det här racingspelet.

 • Biltjuv
  Spela
  Biltjuv
  Spelat 10480 gånger

  Den här tjuven är ute på en episk brottsvåg. Följ med när han stjäl bilar och skapar kaos i det här vilda racingspelet.

 • Crime City 3D
  Spela
  Crime City 3D
  Spelat 776 gånger

  I en stad som är fullsmockad med brottslingar är du det enda som står emellan de fridfulla medborgarna och total anarki! Samla på coola vapen som granater och eliminera alla skurkar i det här helgalna actionspelet.

 • Cars Thief 2: Tank Edition
  Spela
  Cars Thief 2: Tank Edition
  Spelat 4633 gånger

  När det är för enkelt och tråkigt att stjäla bilar och lastbilar är det dags att åka på en nöjestur i en stridsvagn! Följ med den här expertbiltjuven när han försöker sig på sitt största och modigaste jobb hittills i det här spännande bilspelet i 3D.

 • Money Mover Maker
  Spela
  Money Mover Maker
  Spelat 3841 gånger

  Dessa sluga skurkar gör sig redo att bryta sig ut ur det stora huset i detta utmanande onlinespel! Följ med dem medan de kör mot mållinjen och samlar in alla pengar de gömt runt omkring i fängelset. Kan du hjälpa dem att fly med allt sitt stöldgods

 • Polisjakt 2
  Spela
  Polisjakt 2
  Spelat 1470 gånger

  En ny dag och ännu ett gäng skurkar att ta fast! Kan du jaga rätt på alla brottslingar och arrestera dem i det här intensiva 3D-körspelet? Hoppa in i din polisbil och följ efter dem innan de kommer undan!

 • Agame Grand Drift Auto
  Spela
  Agame Grand Drift Auto
  Spelat 255 gånger

  Det finns en hel stad för denna spänningsfyllda sökare att utforska i detta 3D-racerspel. Följ med honom och sätt dig bakom ratten på en fantastisk muskelbil medan han åker varv och når nya topphastigheter.

 • Tjalle tjuv 5: tempeläventyr
  Spela
  Tjalle tjuv 5: tempeläventyr
  Spelat 7296 gånger

  Den världsberömda tjuven är på väg att påbörja sitt största äventyr hittills! Följ med Tjalle medan han dyker in i det här templet på jakt efter en gigantisk skatt. Han kommer att behöva hålla koll på farliga mumier medan han letar efter alla värdesaker han kommer över.

 • Ace Gangster Taxi
  Spela
  Ace Gangster Taxi
  Spelat 262 gånger

 • Pengaknyckarna 2
  Spela
  Pengaknyckarna 2
  Spelat 13912 gånger

  Hjälp bröderna att lösa pusslen och fly från fängelset i det här spelet för en eller två spelare!

 • Grand Action Crime: New York
  Spela
  Grand Action Crime: New York
  Spelat 1974 gånger

  New York kan bli ditt! Kämpa hela vägen till toppen i det här galna actionspelet. Stjäl bilar, besegra poliser, eliminera rivaliserande gangsters och tjäna mängder av bitcoin på vägen. Snart kan du styra New Yorks gator med en järnhand!

 • Brottssimulator Miami 3D
  Spela
  Brottssimulator Miami 3D
  Spelat 4064 gånger

  En armé av hänsynslösa banditer har beslutat sig för att ta över Miami! Nu hänger allt på en modig polis för att stoppa deras djävulska plan i detta actionfyllda 3D-skjutspel. Eliminera dessa gangstrar, en efter en, med allt från pistoler till helgrymma stridsvagnar!

 • Amazing Spider Police
  Spela
  Amazing Spider Police
  Spelat 942 gånger

  Denna högpresterande polis bekämpar fiender på båda sidor om lagen i detta märkliga och helgalna actionspel. Kan du hjälpa honom att bekämpa gangsters och polisen medan han harvar sig igenom stan och stjäl bilar när det faller honom in?

 • Hack!
  Spela
  Hack!
  Spelat 4213 gånger

  Kan du bli en elithackare i det här retrosimuleringsspelet? Invadera andra personers datorer medan du dricker kaffe och får värdefull valuta som kallas bits. De kommer aldrig att förstå vad som hände!

 • Banditstan – skjut för att döda
  Spela
  Banditstan – skjut för att döda
  Spelat 215 gånger

  Pöbeln kontrollerar den här stan ... men inte länge till! Kan du ta tillbaka gatorna i detta 3D-baserade actionspel? Använd en massa fantastiska vapen för att ta dig igenom dessa skoningslösa banditer medan du slutför 30 olika uppdrag.

 • Sift Heads: World 5
  Spela
  Sift Heads: World 5
  Spelat 225 gånger

  De trodde att det här skulle bli det lättaste jobbet i deras karriär. De hade fel. Häng med Sift Heads när de slår sig fram genom en djungel full av legosoldater i detta actionspel.

 • Mannen av stål
  Spela
  Mannen av stål
  Spelat 442 gånger

  Ännu en stressig dag för denna märkliga superhjälte. Följ med honom när han skräddarsyr sin bepansrade dräkt och köper vapen och andra saker innan han ger sig ut på jakt efter mängder av gangsters som han kan bekämpa. Han kan även låna stridsvagnar och bilar under sina uppdrag i detta helgalna action- och upptäckarspel.

 • Idle Hacker
  Spela
  Idle Hacker
  Spelat 1163 gånger

  Vägen till att bli en av världens bästa hackare börjar här. Kan du styra internet i detta onlinesimuleringsspel? Du måste förbättra dina färdigheter och tjäna massor av virtuell valuta medan du hackar dig igenom säkerhetssystemen hos flera väldigt mäktiga företag.

 • Dödlig krypskytt
  Spela
  Dödlig krypskytt
  Spelat 3494 gånger

  Han kanske ser ut som en vanlig streckgubbe, men han är en av världens farligaste mördare.

 • Stjäl diamanten
  Spela
  Stjäl diamanten
  Spelat 10519 gånger

  Visst, det låter enkelt, men att stjäla från museet kommer att bli ganska svårt.

 • Driving Force 3
  Spela
  Driving Force 3
  Spelat 838 gånger

  New Age Dragon Gang har tagit en helikopter och terroriserar staden! Stoppa dem innan du börjar en ny runda med spännande uppdrag, i det här actionfyllda racingspelet.

 • Gangstern Ace
  Spela
  Gangstern Ace
  Spelat 71 gånger

  Den här killen har nyligen flyttat till MadAlley City. Kan du visa honom hur det går till i stan?

 • Mafia Battle
  Spela
  Mafia Battle
  Spelat 15359 gånger

  Undvik polisen och skapa dig en förmögenhet medan du klättrar till toppen i den kriminella världen.

 • Grand Gang: Crime Island
  Spela
  Grand Gang: Crime Island
  Spelat 496 gånger

  Den här ön har tagits över av gangsters. Har du vad som krävs för att bli den mäktigaste av dem alla? Ta alla vapen du kommer åt i det här hänsynslösa actionspelet när du gör allt för att bli öns största brottsling.

 • Bandit flera spelare PVP
  Spela
  Bandit flera spelare PVP
  Spelat 294 gånger

  Anslut till de oändliga striderna i detta flera spelare actionspel. Världen har upphört, och de som fortfarande lever kämpar för att förbli levande. Bli en bandit och gå med i en kamp royale, eller testa något av de andra spännande lägena.

 • Rånaren Bob
  Spela
  Rånaren Bob
  Spelat 4897 gånger

  Kan du ta dig in och ut utan att åka fast?

 • Sift Heads World: The Ultimatum
  Spela
  Sift Heads World: The Ultimatum
  Spelat 19 gånger

  Maffian försöker gå ihop med yakuzan men Vinnie och hans gäng kommer inte att låta det hända. Samla dina vapen och hjälp dem att sätta stopp för deras ondskefulla plan i det här actionspelet.

 • Besökaren: Campingmassaker
  Spela
  Besökaren: Campingmassaker
  Spelat 613 gånger

  De här glada camparna tror att det är säkert att campa i naturen. De vet inte att du, en ondskefull och hungrig utomjording, vill äta upp dem och växa dig stark!

 • Gangstergruppen
  Spela
  Gangstergruppen
  Spelat 731 gånger

  Anpassa din gangster innan du börjar ditt livs kamp i detta multiplayer skjutspel. Sammanfoga krafter med det röda laget eller slåss tillsammans med blåa laget. Du kan besegra dina fiender med allt från sprängämnen till maskingevär.