Brottning spel

 • Brottningshopp
  Spela
  Brottningshopp
  Spelat 34222 gånger

  De här helgalna brottarna har fått lite för mycket sol.

 • Get on Top
  Spela
  Get on Top
  Spelat 19207 gånger

  Kul och beroendeframkallande action för två spelare. Försök att besegra motspelaren genom att knuffa omkull honom och få överläge.

 • Trump on Top
  Spela
  Trump on Top
  Spelat 12724 gånger

  Det amerikanska presidentvalet är över men kampen går vidare i det här mobilspelet. Vem kommer att vinna den här gången- Trump eller Clinton? Följ med kandidaterna och deras galna vänner när de kämpar för sina liv!

 • Ultimate Boxing
  Spela
  Ultimate Boxing
  Spelat 12663 gånger

  Disfruta de lo mejor del boxeo en este juego de habilidad en 3D. ¡Juega gratis desde tu PC, celular, tablet o cualquier dispositivo móvil!

 • Get on Top Mobile
  Spela
  Get on Top Mobile
  Spelat 11221 gånger

  Vem av dessa robotbrottare kommer att vinna? Hoppa in i ringen och börja slåss i det här actionspelet.

 • Thumb Fighter
  Spela
  Thumb Fighter
  Spelat 11217 gånger

  Använd all din styrka och besegra din fiende i den här onlineversionen av det klassiska tumfajtingspelet. Kontrollera krigarna med A och L. Ha det så kul!

 • Wrestle Physics
  Spela
  Wrestle Physics
  Spelat 1150 gånger

  Dessa två brottare går upp mor varandra! Den första som klarar av att slunga andras skalle i marken kommer att vinna matchen i detta intensiva och roliga brottarspel. Utmana datorn eller testa dina färdigheter mot en kompis medan du beger dig till en serie snygga och konstiga platser. Se bara upp för alla kaktuserna!

 • Brawls.io
  Spela
  Brawls.io
  Spelat 1058 gånger

  Vilken underbar dag! Solen skiner och fåglarna sjunger. En perfekt tid för ett bråk, eller hur? Slåss, sparkas och attackera spelare från hela världen i det här episka io-spelet. Du kan till och med ändra din kämpe med coola kläder och tatueringar. Hur länge kan du överleva innan spelet tar slut?

 • Kung Fu Fight: Beat 'Em Up
  Spela
  Kung Fu Fight: Beat 'Em Up
  Spelat 948 gånger

  Denna stackars killens flickvän blev precis kidnappad av en ond ninja. Lyckligtvis är han en kung fu mästare! Följ med honom medan han påbörjar en episk resa för att rädda henne i detta retro-actionspel. Kan du hjälpa honom att slå och sparka sig igenom en armé av obevekliga motståndare? Han kan också tjäna fantastiska uppgraderingar som kommer att förbättra hans kampfärdigheter under vägen.

 • Krypskyttar på taket
  Spela
  Krypskyttar på taket
  Spelat 832 gånger

  Världens mest berömda hjältar och skurkar är redo att kämpa mot varandra i det här klassiska actionspelet. Följ med när de slåss på tak, gator och bergstoppar!

 • Drunken Boxer
  Spela
  Drunken Boxer
  Spelat 636 gånger

  Dessa två kämpar har druckit lite för mycket men det hindrar dem inte från att ställa sig i ringen. Vem kommer att vinna och ta sig tillbaka till puben och vem kommer att vakna upp på sjukhuset? Hjälp dem att slåss med nävarna i det här vilda sportspelet.

 • Art of Free Fight
  Spela
  Art of Free Fight
  Spelat 510 gånger

  Gör dig redo för en slagsmålturnering i den här stålburen. Välj mellan flera kämpar från hela världen. Kan du ta dig hela vägen till slutrundan i det här onlinespelet?

 • Expert Wrassling
  Spela
  Expert Wrassling
  Spelat 508 gånger

  Gör dig redo att bli ringens kung i det här roliga och pixlade brottningsspelet för två spelare. Kan du träffa din motståndare med ett expertslag med dina roterande armar?

 • Proffsbrottning
  Spela
  Proffsbrottning
  Spelat 352 gånger

  Några av världens bästa brottare är på väg in i ringen! Följ med Bulk, John Rhino och The Cliff när de förbereder sig för att tampas med motståndarna i detta sportspel. Kommer din brottare att stå som segrare medan du försöker tjäna in en massa mynt under din nästa storslagna match?

 • Tumkämpen: Julafton
  Spela
  Tumkämpen: Julafton
  Spelat 337 gånger

  Allt är inte så muntert i detta actionfyllda julspel! Gör dig redo för en episk serie tumkrig. Du kan klä din virtuella siffra som jultomten, en elva, en arg julgran, eller massor av andra vågiga och vilda karaktärer.

 • 12 Mini-strider
  Spela
  12 Mini-strider
  Spelat 322 gånger

  Kan du vinna var och ett av dessa helt slumpmässiga strider? Du kan kämpa mot brottare, duellera med cowboys, eller delta in i ett episk slagsmålmedan du kör ett gammalt biplan. Det är bara några av de strider som du hittar i detta retro-actionspel.

 • Boxningsmästerskap
  Spela
  Boxningsmästerskap
  Spelat 278 gånger

  Du kan starta en karriär, delta i en turnering, eller bara kasta dig in i en snabb match när du spelar detta boxningsspel. Välj din boxare och ta reda på om du kan hjälpa denna att bli en av sportens främsta atlet genom tiderna. Du kan också tjäna pengar för att förbättra deras statistik och hyra ännu bättre boxare längs vägen.

 • Knäpp brottningsutmaning
  Spela
  Knäpp brottningsutmaning
  Spelat 277 gånger

  Du har aldrig sett en brottningsturnering som den här förut. Några av världens märkligaste monster samlas för att brottas. Du kan till och med blanda och byta deras delar. Vill du skapa en brottare med huvud från den hemska Snömannen och kroppen från en vild banan? Det kan du göra i det här vilda och galna brottningsspelet.

 • Street Rage Fighter
  Spela
  Street Rage Fighter
  Spelat 259 gånger

  Enda sättet att få bukt med det här området är med dina egna två nävar! Och dina fötter ... och kanske en eller två knivar. Håll utkik efter sådana och en massa andra vapen medan du kämpar för att ta tillbaka din stad från ett hänsynslöst gäng i detta actionspel med retrokänsla.

 • 2D Knockout
  Spela
  2D Knockout
  Spelat 251 gånger

  Boxa dig runt jorden, en knockout i taget.

 • Dragon Fist 3: Krigarens tid
  Spela
  Dragon Fist 3: Krigarens tid
  Spelat 193 gånger

  Har du vad som krävs för att besegra alla motståndare? Slåss mot kämpar från hela världen i det här intensiva, webbaserade fajtingspelet!

 • Stålnävar
  Spela
  Stålnävar
  Spelat 186 gånger

  Den här stan är full av banditer och de förtjänar alla ett kok stryk! Följ med den här mystiska främlingen när han lär dem vem som bestämmer och försöker återta gatorna i det här actionspelet i retrostil. Se till att hålla utkik efter användbara vapen som baseballträn och knivar längsmed vägen.

 • Kung Fu Fighting
  Spela
  Kung Fu Fighting
  Spelat 158 gånger

  De här två grabbarna är tuffa, men inte ens de kan hantera dessa gator på egen hand. De kommer definitivt att behöva din hjälp när de ska rensa staden på banditer i detta fightingspel i retrostil. Så upp med nävarna och gör slag i saken!

 • Dragon Fist 2: Battle for the Blade
  Spela
  Dragon Fist 2: Battle for the Blade
  Spelat 130 gånger

  Drakmästaren är tillbaka! Den här gången med den mystiska och dödliga Drakklingan ...

 • The King of Fighters Wing
  Spela
  The King of Fighters Wing
  Spelat 99 gånger

  Har du det som krävs för att vinna en kamp?

 • Oljewrestling: 2 spelare
  Spela
  Oljewrestling: 2 spelare
  Spelat 87 gånger

  Du kan gå upp mot en annan spelare i detta vilda sports- och kampspel. Vilken av dessa brottare kommer att vinna? De är helt täckta av olivolja, och de är redo att brottas!

 • Brottning 2 spelare
  Spela
  Brottning 2 spelare
  Spelat 80 gånger

  Två spelare kan hoppa in i ringen och brottas i det här sportspelet, men det passar lika bra för en spelare. Klarar du av att hålla din motståndare stången innan de får ner dig på mattan?

 • Final Fight
  Spela
  Final Fight
  Spelat 69 gånger

  Döda alla som står i din väg och bli den som vinner i detta sista slagsmål!

 • Super Wrestlers: Slap's Fury
  Spela
  Super Wrestlers: Slap's Fury
  Spelat 60 gånger

  Ändlöst med brottare vill vinna över den här mästaren. Samarbeta med honom när han tävlar mot alla brottare i det här mexikanska brottningsspelet. De försvinner nog om han ger dem en omgång, men om han hamnar i problem kan han alltid använda kraftföremål som explosiva burritos och mycket mer.

 • The King of Fighters mot DNF
  Spela
  The King of Fighters mot DNF
  Spelat 55 gånger

  Vem är kung bland alla slagskämpar? Ge dig in i ditt livs häftigaste fajter och kämpa för att bli kung! Slåss för seger!

 • Side Ring Knock Out
  Spela
  Side Ring Knock Out
  Spelat 54 gånger

  Skapa den ultimata boxaren och se om du klarar att fajtas ända upp till toppen av ligan.

 • Xenopunch
  Spela
  Xenopunch
  Spelat 51 gånger

  Den här rymdkrigaren har precis anlänt till en interstellär stridsarena. Är han upprörd över det? Det kan man lugnt säga. Hjälp honom att hålla sig vid liv när han kämpar mot ändlösa attacker från utomjordingar i det här helgalna actionspelet.

 • Dragon Fight 1,7
  Spela
  Dragon Fight 1,7
  Spelat 37 gånger
 • Drunken Masters
  Spela
  Drunken Masters
  Spelat 25 gånger

  Som bartender måste du göra dina kunder nöjda! Du måste SERVERA!

 • King of Fighters Death Match
  Spela
  King of Fighters Death Match
  Spelat 22 gånger

  Använd dina speciella förmågor för att knocka din motståndare!

 • Sim Fighter
  Spela
  Sim Fighter
  Spelat 20 gånger

  Möt en av de mäktigaste fiktiva, och verkliga, kämparna i världen i den helt nya slagsmålssimulatorn SIM Fighter. Träna hårt för att bli den bäste kämpen i världen!