Helix Jump Spel

 • Helix Jump Advanced
  Spela
  Helix Jump Advanced
  Spelat 5905 gånger

  Hur länge klarar du av att skydda var och en av dessa färgklumpar från att bli förstörda? Du måste noggrant manövrera dem genom vart och ett av tornen i detta intensiva actionspel. Du kan samla in kraftföremål längs vägen som hjälper dig att demolera allt som står mellan dem och en säker plats.

 • Helix Jump 2
  Spela
  Helix Jump 2
  Spelat 26779 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen med bläck i rullning i denna uppföljare till det intensiva pusselspelet? Rotera tornet medan du försöker hjälpa den att undvika de farliga röda plattformarna.

  Helix Jump 2 finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Helix Jump
  Spela
  Helix Jump
  Spelat 21840 gånger

  Hur länge kan du hålla den här färgklumpen i rörelse i takt med att den rör sig mot detta farliga torn? Tornet är inte i bästa skick och delar av det är på väg att falla av. Du måste också förhindra att klumpen träffar de gula sektionerna i det här spännande 3D-pusselspelet.

 • Tornboll 3D
  Spela
  Tornboll 3D
  Spelat 588 gånger

  Kommer denna boll att klara sig hela vägen till tornens botten i detta onlinebaserade actionspel? Det beror helt på dina färdigheter och reflexer. Du måste röra dig snabbt för att bollen inte ska förstöras av någon av de många hindren.

 • Helix bollhopp
  Spela
  Helix bollhopp
  Spelat 2860 gånger

  Hur snabbt kan du manövrera var och en av dessa färgade klot nerför spiralerna? Vrid och vänd på strukturerna medan du försöker undvika de färgade plattformarna. Håll utkik efter användbara power-ups i detta intensiva onlinespel.

 • Hyper spiralhoppet
  Spela
  Hyper spiralhoppet
  Spelat 185 gånger

  Hur länge kommer du att kunna förhindra att denna färg kläms ut i detta 3D-actionspel? Se om du kan manövrera dig förbi alla hinder när den gör sin väg ned för var och en av dessa torn.

 • Läskiga spiralhoppet
  Spela
  Läskiga spiralhoppet
  Spelat 71 gånger

  Denna mystiska varelse är fast besluten att nå botten av var och en av dessa torn. Kan du hjälpa varelsen att klara sina läskiga uppdrag i detta 3D-actionspel? Varelsen kan krossa sig igenom några av de hinder som står i vägen, men den kommer att behöva undvika vissa som kan förstöra varelsen.

 • Helix färghopp
  Spela
  Helix färghopp
  Spelat 561 gånger

  Hur länge kan du hålla den här färgklumpen rullande i detta fartfyllda actionspel? Manövrera den nerför tornet och förbi alla de färgstarka plattformarna.