Idle

 • Idle Miner Tycoon
  Spela
  Idle Miner Tycoon
  Spelat 2191 gånger

  Den här stackars killen fick just höra att hans pappa har försvunnit! Hans medarbetare har blivit helt spattiga och de vill att du ska ta hans plats. Kan du hjälpa honom att hantera sin fars gruvindustri i detta onlinebaserade strategispel? Han måste söka efter dyrbara mineraler medan han försöker ta reda på vad som har hänt.

 • Pengaklickare
  Spela
  Pengaklickare
  Spelat 1319 gånger

  Berömdhet och lycka är bara några få klick bort i detta berömda onlinespel. Följ denna ambitiösa affärsman medan han försöker bli rik. Se till att spendera lite kontanter på hjälpsamma boosters längs med vägen.

 • Tube Clicker
  Spela
  Tube Clicker
  Spelat 3521 gånger

  Har du vad som krävs för att erövra internet och bli en berömd internetkändis? Se om du kan tjäna pengar när du laddar upp videoklipp och använder coola appar i det här simuleringsspelet.

 • Poop It
  Spela
  Poop It
  Spelat 1948 gånger

  Det här galna onlinespelet är skitigt värre! Hur snabbt kan du klara av alla konstiga och vilda minispel? Ta dig genom skiten, matcha ihop dem efter färg och mycket mer. Försök att hinna med tiden så att du inte spolas ner!

 • Fina fisken
  Spela
  Fina fisken
  Spelat 282 gånger

  Kan du designa det perfekta akvariet i detta gulliga och unika pusselspel? Du måste mixa och matcha alla fiskar för att skapa nya, samtidigt som du tjänar in en massa mynt för att köpa ännu coolare fiskar. Du kan till och med ge dig ut på jakt efter exotiska undervattensvarelser, som sköldpaddor, hajar och mycket mer! Dessutom finns det fräna bonuspaket som väntar på dig.

 • Idle Hacker
  Spela
  Idle Hacker
  Spelat 1663 gånger

  Vägen till att bli en av världens bästa hackare börjar här. Kan du styra internet i detta onlinesimuleringsspel? Du måste förbättra dina färdigheter och tjäna massor av virtuell valuta medan du hackar dig igenom säkerhetssystemen hos flera väldigt mäktiga företag.

 • Habbo klickare
  Spela
  Habbo klickare
  Spelat 634 gånger

  Kommer du att kunna designa det bästa hotellet någonsin i detta retro hanterings- och simuleringsspel? Du kommer att tjäna in pengar som du kan använda till bättre rum och coolare inredning som kommer att locka många gäster.

 • Cosmos Quest
  Spela
  Cosmos Quest
  Spelat 749 gånger

  Den här planeten ser ut att ha fastnat i stenåldern. Är du redo att förvandla den till något större? Använd naturresurserna på ett smart sätt när du bygger en civilisation som kan överleva i tiden i det här unika simuleringsspelet.

 • Doge Miner 2
  Spela
  Doge Miner 2
  Spelat 657 gånger

 • Cookie Clicker
  Spela
  Cookie Clicker
  Spelat 710 gånger

  Lyckas du imponera med dina bakverk i detta helgalna klickspel? Tillverka mängder av läckra kakor så snabbt du kan. På nolltid kommer du att gå från att vara grannskapets superkock till en storslagen kulinarisk mästare!

 • Realm Grinder
  Spela
  Realm Grinder
  Spelat 683 gånger

  Efter några försiktiga tryckningar kommer du bli mer och mer beroende av att klicka. Du kommer spendera timmar med att samla byggnader, assistenter och handla med din valda grupp. Hur snabbt kan du tjäna pengar i det här oerhört beroendeframkallande RPG-spelet?

 • Zombidle
  Spela
  Zombidle
  Spelat 9077 gånger

  Låt inget hindra dig från att bygga upp din zombiearmé i det här roliga och utmanande onlinespelet. Samla ihop skallar för att uppgradera dina andebesvärjare och zombier!

 • Myrornas konst
  Spela
  Myrornas konst
  Spelat 167 gånger

  Ta konstvärlden med storm i detta originella och helgalna simuleringsspel! Du har precis stött på en grupp mycket begåvade myror som är bra på att måla porträtt av allt från träd till spindlar. Men de är inte lika bra på att sälja dem. Kan du hjälpa dessa konstnärliga insekter att bli världsberömda och tjäna massor av pengar? De hoppas att du ska bli deras nya konsthandlare.

 • Hero Simulator: Idle Adventure
  Spela
  Hero Simulator: Idle Adventure
  Spelat 2040 gånger

 • Minequest Idle
  Spela
  Minequest Idle
  Spelat 203 gånger

  Leta efter värdefulla mineraler och se om du kan tjäna en massa pengar i det här strategiska gruvspelet. Använd dina resurser på ett smart sätt och skapa ett mäktigt företag.

 • Dodge Game
  Spela
  Dodge Game
  Spelat 267 gånger

  Det här mycket abstrakta skicklighetsspelet är en verklig utmaning!

 • Myt och hjälte
  Spela
  Myt och hjälte
  Spelat 19 gånger

  En armé av monster har invaderat kungariket och den här modiga hjälten är den enda som kan rädda situationen. Hjälp honom att krossa de anfallande horderna i det här magiska actionspelet.

 • Soccer Simulator: Idle Tournament
  Spela
  Soccer Simulator: Idle Tournament
  Spelat 237 gånger

  Älskar du fotboll? Gillar du klickspel och lätta RPG-äventyr? I så fall kommer du att älska Fotbollssimulator! Gå i fotspåren av fotbollslegender och spela din väg från gatan till arenan där ära och berömmelse väntar några klick bort...

 • Idle Oasis
  Spela
  Idle Oasis
  Spelat 19 gånger

  Välkommen till en helt ny planet. Kan du hjälpa till med grödorna som de intergalaktiska bosättarna behöver för att kolonisera planeten? Använd dina resurser på ett smart sätt när du odlar majs och annat i det här utmanande simulerings- och strategispelet.

 • Idle Bouncer
  Spela
  Idle Bouncer
  Spelat 31 gånger

  Hur länge kan du hålla den här studsande bollen i luften? Planera strategiskt vart och ett av dina försök. Du kan köpa uppgraderingar och andra tricks som kommer att hålla bollen i rörelse i detta konstiga och vilda onlinespel.

 • Spell Idle 2
  Spela
  Spell Idle 2
  Spelat 17 gånger

  Upptäck dina dolda magiska förmågor när du kastar trollformler för att låsa upp ännu mäktigare trollformler i det här onlinespelet.

 • Factory Idle
  Spela
  Factory Idle
  Spelat 1047 gånger

  Ta över fabriken och se hur snabbt du kan producera allt från enkla produkter till grymma stridsvagnar. Kan du hålla allt under kontroll i det här galna klickspelet?

 • Tangerine Tycoon
  Spela
  Tangerine Tycoon
  Spelat 107 gånger

  Kan du bli en superframgångsrik bonde i det här knäppa och annorlunda klickspelet? Använd din mus för att samla på så många tangeriner som möjligt medan du planterar nya buskar, håller koll på din statistik och mycket mer.