Idle

 • Zombidle
  Spela
  Zombidle
  Spelat 8544 gånger

  Låt inget hindra dig från att bygga upp din zombiearmé i det här roliga och utmanande onlinespelet. Samla ihop skallar för att uppgradera dina andebesvärjare och zombier!

 • Tube Clicker
  Spela
  Tube Clicker
  Spelat 2597 gånger

  Har du vad som krävs för att erövra internet och bli en berömd internetkändis? Se om du kan tjäna pengar när du laddar upp videoklipp och använder coola appar i det här simuleringsspelet.

 • Hero Simulator: Idle Adventure
  Spela
  Hero Simulator: Idle Adventure
  Spelat 1827 gånger

  Help deze dolende ridder een eindje op weg en laat hem missies voltooien en monsters bestrijden terwijl jij wat anders doet. Als je naar een tijdje weer terugkomt, is hij een stuk sterker geworden!

 • Poop It
  Spela
  Poop It
  Spelat 1447 gånger

  Det här galna onlinespelet är skitigt värre! Hur snabbt kan du klara av alla konstiga och vilda minispel? Ta dig genom skiten, matcha ihop dem efter färg och mycket mer. Försök att hinna med tiden så att du inte spolas ner!

 • Idle Miner Tycoon
  Spela
  Idle Miner Tycoon
  Spelat 1060 gånger

  Den här stackars killen fick just höra att hans pappa har försvunnit! Hans medarbetare har blivit helt spattiga och de vill att du ska ta hans plats. Kan du hjälpa honom att hantera sin fars gruvindustri i detta onlinebaserade strategispel? Han måste söka efter dyrbara mineraler medan han försöker ta reda på vad som har hänt.

 • Pengaklickare
  Spela
  Pengaklickare
  Spelat 1004 gånger

  Berömdhet och lycka är bara några få klick bort i detta berömda onlinespel. Följ denna ambitiösa affärsman medan han försöker bli rik. Se till att spendera lite kontanter på hjälpsamma boosters längs med vägen.

 • Factory Idle
  Spela
  Factory Idle
  Spelat 919 gånger

  Ta över fabriken och se hur snabbt du kan producera allt från enkla produkter till grymma stridsvagnar. Kan du hålla allt under kontroll i det här galna klickspelet?

 • Idle Hacker
  Spela
  Idle Hacker
  Spelat 805 gånger

  Vägen till att bli en av världens bästa hackare börjar här. Kan du styra internet i detta onlinesimuleringsspel? Du måste förbättra dina färdigheter och tjäna massor av virtuell valuta medan du hackar dig igenom säkerhetssystemen hos flera väldigt mäktiga företag.

 • Realm Grinder
  Spela
  Realm Grinder
  Spelat 601 gånger

  Efter några försiktiga tryckningar kommer du bli mer och mer beroende av att klicka. Du kommer spendera timmar med att samla byggnader, assistenter och handla med din valda grupp. Hur snabbt kan du tjäna pengar i det här oerhört beroendeframkallande RPG-spelet?

 • Doge Miner 2
  Spela
  Doge Miner 2
  Spelat 367 gånger
 • Habbo klickare
  Spela
  Habbo klickare
  Spelat 345 gånger

  Kommer du att kunna designa det bästa hotellet någonsin i detta retro hanterings- och simuleringsspel? Du kommer att tjäna in pengar som du kan använda till bättre rum och coolare inredning som kommer att locka många gäster.

 • Dodge Game
  Spela
  Dodge Game
  Spelat 267 gånger

  Det här mycket abstrakta skicklighetsspelet är en verklig utmaning!

 • Minequest Idle
  Spela
  Minequest Idle
  Spelat 203 gånger

  Leta efter värdefulla mineraler och se om du kan tjäna en massa pengar i det här strategiska gruvspelet. Använd dina resurser på ett smart sätt och skapa ett mäktigt företag.

 • Doge 2048
  Spela
  Doge 2048
  Spelat 194 gånger

  Den här versionen av det populära pusselspelet är rena hundjobbet! Kan du para ihop alla hundar?

 • Soccer Simulator: Idle Tournament
  Spela
  Soccer Simulator: Idle Tournament
  Spelat 162 gånger

  Älskar du fotboll? Gillar du klickspel och lätta RPG-äventyr? I så fall kommer du att älska Fotbollssimulator! Gå i fotspåren av fotbollslegender och spela din väg från gatan till arenan där ära och berömmelse väntar några klick bort...

 • Fina fisken
  Spela
  Fina fisken
  Spelat 145 gånger

  Kan du designa det perfekta akvariet i detta gulliga och unika pusselspel? Du måste mixa och matcha alla fiskar för att skapa nya, samtidigt som du tjänar in en massa mynt för att köpa ännu coolare fiskar. Du kan till och med ge dig ut på jakt efter exotiska undervattensvarelser, som sköldpaddor, hajar och mycket mer! Dessutom finns det fräna bonuspaket som väntar på dig.

 • Tangerine Tycoon
  Spela
  Tangerine Tycoon
  Spelat 107 gånger

  Kan du bli en superframgångsrik bonde i det här knäppa och annorlunda klickspelet? Använd din mus för att samla på så många tangeriner som möjligt medan du planterar nya buskar, håller koll på din statistik och mycket mer.

 • Cosmos Quest
  Spela
  Cosmos Quest
  Spelat 70 gånger

  Den här planeten ser ut att ha fastnat i stenåldern. Är du redo att förvandla den till något större? Använd naturresurserna på ett smart sätt när du bygger en civilisation som kan överleva i tiden i det här unika simuleringsspelet.

 • Växande rike
  Spela
  Växande rike
  Spelat 62 gånger

  Precis hur mycket och hur snabbt kan du få ditt rike att växa? Ta reda på det i Växande rike! Uppgrader ditt slott med kraft och automatiska klick för att tjäna så mycket pengar och erfarenhetspoäng som möjligt!

 • Hero Simulator 1
  Spela
  Hero Simulator 1
  Spelat 46 gånger

  Create the Ultimate Hero, complete quests, upgrade your gear, buy weapons and then take on all of the challenges in this fun medieval fantasy adventure!

 • Idle Bouncer
  Spela
  Idle Bouncer
  Spelat 31 gånger

  Hur länge kan du hålla den här studsande bollen i luften? Planera strategiskt vart och ett av dina försök. Du kan köpa uppgraderingar och andra tricks som kommer att hålla bollen i rörelse i detta konstiga och vilda onlinespel.

 • Clicker Adventurers
  Spela
  Clicker Adventurers
  Spelat 24 gånger
 • Myt och hjälte
  Spela
  Myt och hjälte
  Spelat 19 gånger

  En armé av monster har invaderat kungariket och den här modiga hjälten är den enda som kan rädda situationen. Hjälp honom att krossa de anfallande horderna i det här magiska actionspelet.

 • Idle Oasis
  Spela
  Idle Oasis
  Spelat 19 gånger

  Välkommen till en helt ny planet. Kan du hjälpa till med grödorna som de intergalaktiska bosättarna behöver för att kolonisera planeten? Använd dina resurser på ett smart sätt när du odlar majs och annat i det här utmanande simulerings- och strategispelet.

 • Spell Idle 2
  Spela
  Spell Idle 2
  Spelat 17 gånger

  Upptäck dina dolda magiska förmågor när du kastar trollformler för att låsa upp ännu mäktigare trollformler i det här onlinespelet.

 • Lat fidget spinner
  Spela
  Lat fidget spinner
  Spelat 15 gånger

  Hur många gånger kan du snurra denna fidget spinner? Vinn pengar som du kan använda för att uppgradera den mellan snurren i det här roliga och utmanande actionspelet.

 • Slurpy Derpy
  Spela
  Slurpy Derpy
  Spelat 15 gånger

  Du vaknar upp efter att ha sovit i flera århundraden och inser att du är drottning av fåniga Derps, i en postapokalyptisk framtid. Kröna din kung och drottning och gör Derps värdiga att regera över!

 • Square Idle
  Spela
  Square Idle
  Spelat 15 gånger

  Hur många brickor kan du göra gröna? Öka din styrka och köp uppgraderingar med poäng som du tjänar i det här roliga klickspelet!

 • Tabletop Idle
  Spela
  Tabletop Idle
  Spelat 0 gånger

  Is this a board game or is it a battle? Maybe it’s a little bit of both. See if you can fight your way all the way to the end while you enjoy retro graphics and a truly exciting gaming experience.

 • Cookie Clicker
  Spela
  Cookie Clicker
  Spelat 0 gånger

  Lyckas du imponera med dina bakverk i detta helgalna klickspel? Tillverka mängder av läckra kakor så snabbt du kan. På nolltid kommer du att gå från att vara grannskapets superkock till en storslagen kulinarisk mästare!

 • Midas guld plus
  Spela
  Midas guld plus
  Spelat 0 gånger

  Återvänd till kung Midas värld och bygg ett imperium med ofantliga rikedomar. Gudinnan Sylvia leder dig i arbetet med imperiet som kommer att stå emot tidens tand i det här strategispelet.