Stuntkörningsspel

 • Madalin Stunt Cars 2
  Spela
  Madalin Stunt Cars 2
  Spelat 333565 gånger

  Välj en odödlig sportbil och gör dig redo för att utföra omöjliga stunts. Kan du klara av alla hopp och loopar som du stöter på i det här galna racingspelet?

 • Backracing
  Spela
  Backracing
  Spelat 50727 gånger

  Spela ett ruskigt roligt fysikbaserat bil- och mc-racingspel.

  Hill Racing Challenge finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Madalin Cars Multiplayer
  Spela
  Madalin Cars Multiplayer
  Spelat 43125 gånger

  En samling med fantastiska sportbilar står till ditt förfogande i det här intensiva bilspelet i 3D. Men är du tillräckligt modig för att köra dem på världens galnaste rampar? Några av dem är lika höga som skyskrapor! Prova på dem i enspelarläget eller tävla mot spelare från hela världen i flerspelarläget.

 • 3D-stuntskateboard
  Spela
  3D-stuntskateboard
  Spelat 33046 gånger

  Hela stan är din skatepark ...

 • Moto Trials Off Road 2
  Spela
  Moto Trials Off Road 2
  Spelat 1301 gånger

  Kan du köra hela vägen till mållinjen på de galet coola racingbanorna? Kör utanför vägen, gör coola stunts och undvik de galna hindren i det här racingspelet.

 • Russian Car Driver
  Spela
  Russian Car Driver
  Spelat 83042 gånger

  Gör dig redo för de galnaste banorna och vägarna i Ryssland. Tävla i dragracing, se hur skicklig du är på att parkera bilar eller testa ett annat läge i det här spännande racingspelet.

 • Supermoto GT
  Spela
  Supermoto GT
  Spelat 4488 gånger

  Du kan delta i ett solorace eller tävla mot andra i det här futuristiska racingspelet. Testa mästerskapsläget efter att du valt motocykel, om du letar efter en riktig utmaning.

 • Terrängbil V6
  Spela
  Terrängbil V6
  Spelat 5498 gånger

  Du kan spränga dig igenom tre olika områden i massor av olika fordon i detta 3D-körspel. Var och en har en kraftfull V6-motor, även bussen! Ta en tur i alla dem medan du tävlar genom staden eller utför coola stunts på hinderbanan. Kör på terräng, eller förbli vid gatorna. Allt hänger på dig!

 • Motorbike Freestyle
  Spela
  Motorbike Freestyle
  Spelat 8769 gånger

  ad

 • ATV Quad Racing
  Spela
  ATV Quad Racing
  Spelat 5036 gånger

  Off-road-racing är otroligt häftigt, speciellt när du kör en fyrhjuling. Så förbered dig på att få lite skit under naglarna när det nu är dags att utmana tuffa konkurrenter i detta onlinespel. Passa på att samla in mynt längs vägen som du sedan kan använda för att köpa bättre cyklar mellan loppen.

 • Dödsjakten
  Spela
  Dödsjakten
  Spelat 797 gånger

  Dessa bilar kanske ser ofarliga ut, men de kommer definitivt att se coolare ut när du lägger till vapen, skydd, och andra funktioner i detta fantastiska racingspel. Du behöver uppgraderingar om du vill ta dig till slutet av var och en av dessa spännande tävlingar. De inkluderar allt från loopar till exploderande tunnor, och varje förare kommer att vara fast besluten att antingen lämna dig i dammet eller sätta dig i en tidig grav!

 • Agame Stunt Cars
  Spela
  Agame Stunt Cars
  Spelat 20158 gånger

  Möjligheterna är oändliga i detta coola körspelet. Anpassa din bil innan du åker igenom loopar och flyger iväg igenom luften.

 • Rocket Soccar
  Spela
  Rocket Soccar
  Spelat 2085 gånger

  Du har förmodligen spelat fotbollsspel tidigare. Men har du provat på raketfotboll? Ta kontroll över dessa raketdrivna robotfordon när de ger sig ut på planen och försöker göra en massa mål. Kan du leda ditt lag till seger medan du tävlar mot andra spelare från hela världen i detta spännande sportspel för flera spelare?

 • Biltjuv
  Spela
  Biltjuv
  Spelat 10688 gånger

  Den här tjuven är ute på en episk brottsvåg. Följ med när han stjäl bilar och skapar kaos i det här vilda racingspelet.

 • Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spela
  Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spelat 8359 gånger

  Är du redo att ta dig an världens svåraste vägar? Åk på motorvägar och banor i Ryssland i det här racingspelet. Försök att ta dig till sparpunkterna, gör några leveranser eller utforska gratisläget.

 • Stadchafför
  Spela
  Stadchafför
  Spelat 1731 gånger

  Det finns en hel stad som du kan utforska i detta fantastiska bilspel. Vill du helst blåsa förbi skyskrapor i en muskelbil eller med en motorcykel? Valet är ditt!

 • Extrem terrängracing
  Spela
  Extrem terrängracing
  Spelat 1063 gånger

  Gör dig redo för terrängkörning i det här spännande racingspelet i 3D. Välj en lastbil eller husbil och börja köra. Du kan köpa uppgraderingar mellan nivåerna som hjälper dig under de tuffare tävlingarna.

 • Tung bärgningsbil 3
  Spela
  Tung bärgningsbil 3
  Spelat 724 gånger

  Dekorera ditt feta fordon med coola dekaler innan du sätter igång med bärgningsjobben.

 • Russian Extreme Off-Road
  Spela
  Russian Extreme Off-Road
  Spelat 2708 gånger

  Gå med i en tävling eller testa frikörningsläget i det här spännande racingspelet. Kör på några av Rysslands mest intensiva banor, grusvägar och mycket mer. Du kan även ändra ditt fordon och anpassa det mellan tävlingarna.

 • Uppför äventyrsförare
  Spela
  Uppför äventyrsförare
  Spelat 872 gånger

  En episk serie av äventyr och tävlingar väntar på dig på de tropiska öarna i detta tävlingsspel. Hoppa in i en av de här galna bilarna och bege dig mot startlinjen. Ditt nästa race är på väg att börja!

 • Vehicle Simulator
  Spela
  Vehicle Simulator
  Spelat 2425 gånger

  Det är dags för motoriska galenskaper i detta helvilda onlinebaserade actionspel! Ta kontroll över denna katapult och se hur långt du kan kasta var och en av bilarna. De exploderar när de träffar sitt mål och du kan tjäna stora pengar för allt du förstör medan de stormar genom trafiken, kraschar mot byggnader och mycket mer!

 • Racing i topphastighet
  Spela
  Racing i topphastighet
  Spelat 3957 gånger

  Utforska gatorna i den här staden. Sätt dig bakom ratten i den här fantastiska sportbilen och kör i topphastigheter i det här bilsimuleringsspelet.

 • Citystunt
  Spela
  Citystunt
  Spelat 2760 gånger

  Du hittar massor av coola loopar och ramper i mitten av denna spännande stad. Sätt dig bakom ratten i en helt fenomenal sportbil medan du provar dem i detta 3D-körspel. Du kommer att nå upp i topphastigheter medan du utför dödsföraktande stunttrick som skickar din bil högt upp i luften.

 • Cyklande streckgubbe
  Spela
  Cyklande streckgubbe
  Spelat 14692 gånger

  Streckgubben älskar att cykla i tuff terräng.

 • Extreme Car Stunt 3D
  Spela
  Extreme Car Stunt 3D
  Spelat 701 gånger

  You can be as extreme as you want to be in this 3D driving game. Jump behind the wheel of an awesome vehicle and get ready to perform all sorts of cool stunts. You can drive a rally car, a muscle car, or a cop car. Ever better, each one is indestructible!

 • BMX Master
  Spela
  BMX Master
  Spelat 2061 gånger

  Försök inte att göra det här hemma ... De här tricken är helt overkliga!

 • Båtfärd
  Spela
  Båtfärd
  Spelat 664 gånger

  Styr din motorbåt i rätt riktning och överlista de andra förarna i det här fantastiska 3D-racerspelet. Utforska smala flodkrökar och tjäna ihop pengar som du kan spendera på din nya motorbåt. Gillar du racerbåtar kommer du att älska det här spelet!

 • Scrap GL
  Spela
  Scrap GL
  Spelat 480 gånger

  Stäl dig vid startlinjen. Din racerbil är fulltankad och redo att köras. Tävla mot andra spelare eller kör i ett solorace i det här onlinespelet.

 • Cykelracing 2
  Spela
  Cykelracing 2
  Spelat 3627 gånger

  Tre utmanande banor väntar dig i det här racingspelet. Hoppa upp på cykeln och se hur mycket lufttid du kan få på varje bana. Hur snabbt kan du ta dig till mållinjen på alla tre banor?

 • Drift Runner 3D
  Spela
  Drift Runner 3D
  Spelat 7061 gånger

  Är du redo att köra den här fantastiska bilen? I så fall måste du testa det här coola racingspelet i 3D. Med lite övning kommer du göra alla möjliga häftiga manövrar som att sladda.

 • Galna bilstunts
  Spela
  Galna bilstunts
  Spelat 2530 gånger

  Du kan göra mängder av coola stunttrick i det här häftiga bilspelet. Flyg från ramper och kör igenom 360-graders loopar i allt från gamla pickupbilar till militära fordon. Men om du verkligen vill visa upp din skicklighet kan du sätta dig bakom ratten på en muskelbil från 70-talet eller i en mer modern sportbil.

 • Snäva kurvor
  Spela
  Snäva kurvor
  Spelat 406 gånger

  Kan du hantera de här svåra banorna? Du måste kunna sladda genom kurvorna för att klara av dem i detta intensiva racingspel. Du kan dessutom tjäna pengar och köpa bättre fordon, coolare färger och mycket mer!

 • Crazy Stunt Cars 2
  Spela
  Crazy Stunt Cars 2
  Spelat 2039 gånger

  I det här vilda bilspelet kan du anpassa några oförstörbara muskelbilar, mililärfordon och mycket mer! Ändra färgen på bilarna och justera dess prestanda innan du flyger från ramper och försöker dig på episka 360-tricks.

 • Ado Stunt Car 2
  Spela
  Ado Stunt Car 2
  Spelat 3155 gånger

  En ny samling med fantastiska sportbilar väntar på dig i detta onlinebaserade bilspel. Välj ut en bil och gör dig redo att utföra en mängd olika coola stunts. Var och en av kartorna har massor av ramper och loopar som du kan prova.

 • Agame Stunt Cars Multiplayer
  Spela
  Agame Stunt Cars Multiplayer
  Spelat 1346 gånger

  Du kan spela mot en kompis eller spela ensam i detta 3D-racingspelet. Anpassa din bil innan du tar den för en åktur genom öknen och lastningsanläggningen.

 • 3D-stuntförare
  Spela
  3D-stuntförare
  Spelat 139 gånger

  Våghals sökes: Endast de galnaste stuntförarna behöver ansöka ...