Superhjältespel

 • Mirakulös hjälten: Rivaler i design
  Spela
  Mirakulös hjälten: Rivaler i design
  Spelat 341 gånger

  Att skapa dessa kläder kan vara en av superhjältens största äventyr hittills! Kommer hon att kunna överträffa sin rival i detta tidshanterings- och designspel? Samarbeta med henne medan hon skapar tre olika och mycket unika klänningar som alla har ett coolt tema. Hon måste använda symaskinen medan hennes rival är upptagen med sitt eget designprojekt.

 • Stock Car Hero
  Spela
  Stock Car Hero
  Spelat 3512 gånger

  Du kan tävla i några av världens mest berömda biltävlingar i detta fenomenala racingspel. Sätt dig bakom ratten och lämna motståndarna långt bakom dig. Här finns också en massa mynt som du kan samla in för att köpa uppgraderingar såsom bättre däck och mer kraftfulla motorer mellan deltävlingarna.

 • Superhjältinnan på party
  Spela
  Superhjältinnan på party
  Spelat 525 gånger

  Diana ska på dejt på ett häftigt party. Kan du hjälpa henne att välja en elegant klänning? Hon måste också ta med sig sin superhjältekostym utifall några problem skulle inträffa i det här fantastiska kläder-spelet.

 • Superhjältinnan på nya äventyr
  Spela
  Superhjältinnan på nya äventyr
  Spelat 638 gånger

  Den här unga superhjältinnans värdefulla anteckningsbok är försvunnen och hon är sen till skolan! Ska hon sätta på sig sin kostym och leta efter den eller ska hon gå till skolan? Hjälp henne att bestämma sig för vad hon ska göra i det här spännande onlinespelet för tjejer.

 • Prinsessor som hjältinnor
  Spela
  Prinsessor som hjältinnor
  Spelat 2435 gånger

  Staden attackeras och enbart de fyra prinsessorna kan rädda dagen! Först måste de sätta på sig coola superhjältekläder. Hjälp dem att välja rätt kläder i det här heroiska makeover-spelet.

 • Monsterstaden
  Spela
  Monsterstaden
  Spelat 431 gånger

  Staden är under belägring! Kan du hjälpa till att skydda staden medan du kämpar mot gangsters och andra skurkar i detta 3D-actionspel? Samarbeta med dessa fantastiska monster samtidigt som de visar dessa skurkarna vem som bestämmer!

 • Amazing Spider Police
  Spela
  Amazing Spider Police
  Spelat 940 gånger

  Denna högpresterande polis bekämpar fiender på båda sidor om lagen i detta märkliga och helgalna actionspel. Kan du hjälpa honom att bekämpa gangsters och polisen medan han harvar sig igenom stan och stjäl bilar när det faller honom in?

 • Mannen av stål
  Spela
  Mannen av stål
  Spelat 439 gånger

  Ännu en stressig dag för denna märkliga superhjälte. Följ med honom när han skräddarsyr sin bepansrade dräkt och köper vapen och andra saker innan han ger sig ut på jakt efter mängder av gangsters som han kan bekämpa. Han kan även låna stridsvagnar och bilar under sina uppdrag i detta helgalna action- och upptäckarspel.

 • Sminksalong för superhjältar
  Spela
  Sminksalong för superhjältar
  Spelat 541 gånger

  Till och med superhjältar vill se snygga ut. Särskilt den här! Kan du hjälpa henne att välja fantastiskt läppstift, ögonskugga och mycket mer i det här riktigt heroiska makeoverspelet för tjejer?

 • Strike Force Heroes 3
  Spela
  Strike Force Heroes 3
  Spelat 20657 gånger

 • Superhero.io
  Spela
  Superhero.io
  Spelat 753 gånger

  Hur länge kommer du att kunna fortsätta slåss i det här storslagna actionspelet för flera spelare? Anslut dig till spelare från hela världen för ett inbördeskrig som innefattar flera av världens största superhjältar! Du kan förvandlas till coolare och mer kraftfulla figurer medan du samlar på dig kraftpiller och attackerar dina motståndare.

 • Frågesport om superhjältar
  Spela
  Frågesport om superhjältar
  Spelat 1733 gånger

  Kan du dina superhjältar? Se om du kan få fram namnet på de här figurerna genom att flytta runt bokstäverna.

 • Anfallsstyrkans hjältar
  Spela
  Anfallsstyrkans hjältar
  Spelat 15968 gånger

  Det hemliga labbet är under attack! Kan en ensam vetenskapsman slå tillbaka och rädda situationen?

 • Strike Force Heroes 2
  Spela
  Strike Force Heroes 2
  Spelat 9340 gånger

  Du är den förste i frontlinjen och den sista som fienden vill möta.

 • Prickig skoltjej eller superhjältinna
  Spela
  Prickig skoltjej eller superhjältinna
  Spelat 221 gånger

  Den här upptagna tjejen lever ett dubbelliv! Hon är student under dagen och superhjältinna på kvällen! Men det betyder inte att hon inte har tid för mode. Kan du hjälpa henne att skapa två coola utstyrslar i det här kläder-spelet för tjejer?

 • Tecknade stjärnor fajtas 3.5
  Spela
  Tecknade stjärnor fajtas 3.5
  Spelat 22 gånger

  Alla de bästa animehjältarna ska mäta sina krafter. Välj en figur och gör dig redo att fajtas!

 • Gissa superhjälten
  Spela
  Gissa superhjälten
  Spelat 333 gånger

  Hur många av de här kända superhjältarna kan du identifiera? Ta en titt på bokstäverna på spelbrädet och se om du kan pussla ihop deras namn i detta fantastiska, spektakulära och supervänliga spel.

 • Doodie Man Agent
  Spela
  Doodie Man Agent
  Spelat 144 gånger

  Rädda din stad från skurkarna i det här roliga men konstiga skjutspelet. Ducka fiendens kulor och skjut dem med din doodie-ammunition.

 • Pixel Wars of Heroes
  Spela
  Pixel Wars of Heroes
  Spelat 828 gånger

  Kommer du att tävla med den goda eller onda sidan i det här underbara förstapersonsactionspelet för flera spelare? Utmana spelare från hela världen med allt från machetes till maskingevär.

 • Anime Legends 2
  Spela
  Anime Legends 2
  Spelat 376 gånger

  De största animelegenderna står redo att slåss med livet som insats. Spela som Naruto, Sazuke eller Goku och slåss mot andra populära anime- och mangafigurer i uppföljaren till det populära fajtingspelet Anime Legends!

 • Sports Hero
  Spela
  Sports Hero
  Spelat 303 gånger

  En eller två spelare kan njuta av detta retrodoftande sportspel. Här kan du anpassa din spelare innan du deltar i en mängd olika tävlingar som en del av en fantastisk global turnering. Anslut dig till ett av ett flertal internationella lag innan du visar upp dina färdigheter i tyngdlyftning, siktar på guldmedaljen i 100 meter sprint och mycket mer!

 • Anime Star Fighting
  Spela
  Anime Star Fighting
  Spelat 256 gånger

  De animerade stjärnorna har ett gemensamt mål – att vinna!

 • Feudalism
  Spela
  Feudalism
  Spelat 3841 gånger

  Köp och sälj vapen och rustningar, rekrytera och placera ut dina trupper.

 • Crazy Zombie 5.0
  Spela
  Crazy Zombie 5.0
  Spelat 58 gånger

 • Path of Hero
  Spela
  Path of Hero
  Spelat 365 gånger

  Det kanske inte var världens bästa idé att stjäla ett fiendeflygplan. Följ med den här elitsoldaten när han kämpar för att ta sig hem igen i den här förstapersonsskjutaren. Han måste undvika fiendetrupper medan han letar efter ett fordon och försöker fly.

 • Optimus utbrytning
  Spela
  Optimus utbrytning
  Spelat 825 gånger

  Stridsvagnar är på väg att förinta och belägra Optimus. Uppgradera utrustningen för att förvandla Optimus till en bilrobot och gör den tuffa roboten starkare så att han kan bryta sig igenom. Är du redo för en förvandling i den ultimata monstertruckens explosiva värld?

 • Hjälten mot zombierna 2.0
  Spela
  Hjälten mot zombierna 2.0
  Spelat 12 gånger

  Dra din heliga katana mot de odöda i detta omvälvande zombiespel! Guida Shimo genom de ödsliga ruinerna av din en gång fantastiska stad, nu invaderad av gastar och andra mardrömmar. Frukta inte, för ljuset från din klinga hugger ned alla som kommer i din väg.

 • Cirkusakrobater
  Spela
  Cirkusakrobater
  Spelat 600 gånger

  Låt cirkusakrobaten flyga genom luften, men se till att han landar säkert utan att skada sig!

 • Pussel: Superhjältar
  Spela
  Pussel: Superhjältar
  Spelat 199 gånger

  Här är ett actionspäckat pussel! Kan du pussla ihop alla dessa fantastiska superhjältar? Du kan spela med 25, 49, eller till och med 100 bitar.

 • Anime Battle 1,4
  Spela
  Anime Battle 1,4
  Spelat 38 gånger

 • Anime Battle 1.8
  Spela
  Anime Battle 1.8
  Spelat 88 gånger

  Anime Battle är ett crossover-fightingspel som erbjuder det största utbudet av spelbara karaktärer (43 totalt). Nu är spelet tillbaka med en massa nytt innehåll. Först och främst introduceras två nya karaktärer: Link, den bedårande hjälten med en grön hatt från Zelda, och en ny version av Kirito, Black Swordsman från Sword Art Online. Dessutom är de fyra dolda karaktärerna från föregående avsnitt tillgängliga direkt: Madara Uchiha (Naruto), Saber (Fate/Stay Nigt), Kenshin Himura och Acqua of the Back (A Certain Magical Index). Sist, men inte minst, så har en ny boss lagts till i version 1.8, precis lika mystisk och otäck som de tidigare, från Fantasy Arms.

 • Anime Battle 1.6
  Spela
  Anime Battle 1.6
  Spelat 37 gånger

  let see how great you are, show your skill and fight like Anime Star !

 • School Wars
  Spela
  School Wars
  Spelat 514 gånger

  Klicka på dina studenter för att styra dem mot fienden och vinna slaget.

 • JRPG Heroine Creator: Cleric
  Spela
  JRPG Heroine Creator: Cleric
  Spelat 98 gånger

  Skapa en supersöt och mäktig japansk rollspelskaraktär i det här coola designspelet. Välj en cool mantel åt henne samt många olika vapen och accessoarer med mera.

 • Hanger 2
  Spela
  Hanger 2
  Spelat 578 gånger

  This guy really loves to hang around. How far can you launch him off the side of this cliff?

 • Anime Legends
  Spela
  Anime Legends
  Spelat 47 gånger

  Välj en animefigur som du gillar och gör dig redo att fajtas!