Voodoo Spel

 • Happy Glass 2
  Spela
  Happy Glass 2
  Spelat 29658 gånger

  Kan du se till att hålla dessa söta glass glada i detta utmanande pusselspel? Det finns tre olika lägen som kan hålla dig upptagen i flera timmar. Försök fylla glasen med vatten så att det når precis till randen eller vänd dem så att de hamnar på rätt ställe. Du behöver ha snabba reflexer och ett skarpt öga för att ta dig igenom alla nivåer!

  Happy Glass 2 finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Helix Jump Advanced
  Spela
  Helix Jump Advanced
  Spelat 6098 gånger

  Hur länge klarar du av att skydda var och en av dessa färgklumpar från att bli förstörda? Du måste noggrant manövrera dem genom vart och ett av tornen i detta intensiva actionspel. Du kan samla in kraftföremål längs vägen som hjälper dig att demolera allt som står mellan dem och en säker plats.

 • Tenkyu-bollbalansering
  Spela
  Tenkyu-bollbalansering
  Spelat 12851 gånger

  Kan du se till att bollen rullar ner i hålet på var och en av de utmanande nivåer som väntar på dig i detta 3D-pusselspel? Vrid och vänd på plattformarna och labyrinterna tills du får dem på rätt ställe.

 • Crowd City
  Spela
  Crowd City
  Spelat 4452 gånger

  Det kommer definitivt att bli trängsel i detta 3D-onlinespel för flera spelare! Hur många följare kan du få medan du försöker samla ihop en skoningslös folkmassa? Du kan till och med stjäla från de andra spelarna i din kamp för världsherravälde. Lyckas du dra till dig den största folkhopen innan tiden är ute?

 • Splat! Pusselrullar
  Spela
  Splat! Pusselrullar
  Spelat 2476 gånger

  Dessa målarfärger måste målas över varje tum av dessa labyrinter. Kan du hjälpa dem att täcka all denna mark utan att ta slut i detta rumsliga pusselspel?

 • Eldklot
  Spela
  Eldklot
  Spelat 17056 gånger

  Dessa snurrande torn kommer inte att ödelägga sig själva! Sätt dig bakom spakarna på den här stridsvagnen och spräng bort dem i detta 3D-actionspel. Se n bara till att undvika de rörliga hindren innan du börjar skjuta.

  Fire Balls finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Färgstöt 3D
  Spela
  Färgstöt 3D
  Spelat 6440 gånger

  Denna boll är inte bara på en, utan på flera kollisionskurser i detta actionspel. Kan du hjälpa till att ploga igenom allt som står mellan den och målstrecket på varje nivå? Den måste slå in i gigantiska koner, långa rader av block, och mycket mer.

 • Spiral Jump 3D
  Spela
  Spiral Jump 3D
  Spelat 1043 gånger

  En basketbollkorg väntar på dig på flera platser längs detta till synes oändliga trapphus. Kan du sätta bollen i korgarna samtidigt som du försöker nå toppen i detta 3D-actionspel? Bollen hoppar och studsar i takt med att du går uppför trapporna. Du kan också samla på dig stjärnor under din konstiga och spännande resa.

 • Helix Jump
  Spela
  Helix Jump
  Spelat 21852 gånger

  Hur länge kan du hålla den här färgklumpen i rörelse i takt med att den rör sig mot detta farliga torn? Tornet är inte i bästa skick och delar av det är på väg att falla av. Du måste också förhindra att klumpen träffar de gula sektionerna i det här spännande 3D-pusselspelet.

 • Helix Jump 2
  Spela
  Helix Jump 2
  Spelat 26891 gånger

  Hur länge kan du hålla bollen med bläck i rullning i denna uppföljare till det intensiva pusselspelet? Rotera tornet medan du försöker hjälpa den att undvika de farliga röda plattformarna.

  Helix Jump 2 finns också på Apple App Store och Google Play.

 • Paper.Io
  Spela
  Paper.Io
  Spelat 21402 gånger

  Kan du överlista och överleva längre än de andra spelarna i det här unika io-spelet? Bygg zoner och skapa vägar och se om du kan lura dina motståndare att krascha in i dem. Men du måste vara uppmärksam. Du sprängs i bitar om du kör in i din egen väg!

 • Balls Rotate
  Spela
  Balls Rotate
  Spelat 1720 gånger

  Detta pusselspel är lustig labyrint! Klarar du av att få ner alla bollarna i röret på var och en av de 40 utmanande nivåerna? Snurra på labyrinterna tills du lyckas få ut alla bollarna.

 • Paper.io 2
  Spela
  Paper.io 2
  Spelat 3254 gånger

  Hur länge kommer du att kunna spela detta otroligt beroendeframkallande multiplayer-spel? Ditt mål? Ta över så mycket territorium som möjligt innan en annan spelare kommer i din väg. Kommer du att klättra i hierarkierna och till slut att bli kung, eller kommer dina drömmar om erövring att komma till ett olägligt slut?

 • Tornboll 3D
  Spela
  Tornboll 3D
  Spelat 597 gånger

  Kommer denna boll att klara sig hela vägen till tornens botten i detta onlinebaserade actionspel? Det beror helt på dina färdigheter och reflexer. Du måste röra dig snabbt för att bollen inte ska förstöras av någon av de många hindren.

 • Helix bollhopp
  Spela
  Helix bollhopp
  Spelat 2861 gånger

  Hur snabbt kan du manövrera var och en av dessa färgade klot nerför spiralerna? Vrid och vänd på strukturerna medan du försöker undvika de färgade plattformarna. Håll utkik efter användbara power-ups i detta intensiva onlinespel.

 • Hyper spiralhoppet
  Spela
  Hyper spiralhoppet
  Spelat 185 gånger

  Hur länge kommer du att kunna förhindra att denna färg kläms ut i detta 3D-actionspel? Se om du kan manövrera dig förbi alla hinder när den gör sin väg ned för var och en av dessa torn.

 • Perfekt träff
  Spela
  Perfekt träff
  Spelat 806 gånger

  Kan du göra perfekta träffar i alla hinderbanor i detta konstiga och vilda 3D-actionspel? Samla bollar längs med vägen medan du undviker hindren. Du måste få dem alla i hålet i slutet av varje nivå.

 • Träffa twistarna 2
  Spela
  Träffa twistarna 2
  Spelat 43 gånger

  Denna ovanliga varelse har förmågan att få träd att växa med sitt spott! Kan du hjälpa honom att använda sina bisarra krafter för att skapa en hel skog i detta vilda actionspel? Han måste undvika hinder när han arbetar på varje trä

 • Bollbuff 3D
  Spela
  Bollbuff 3D
  Spelat 237 gånger

  Hur långt kan du komma i detta actionfyllda 3D-spel? Ledsaga din boll längsmed denna farliga bana som är fylld med hinder. Du kan plöja genom de flesta, men se upp! Om din boll träffar ett av de färgade hindren är spelet slut.

 • Twisty Road
  Spela
  Twisty Road
  Spelat 517 gånger

  Kan då få kulan över mållinjen i detta intensiva 3D-racingspel? Här gäller det att ta sig nedför en skev och turbulent hinderbana med branta stup, superskarpa taggar och som fullständigt saknar säkerhetsstandarder!

 • Färgstöt 3D
  Spela
  Färgstöt 3D
  Spelat 0 gånger

  Ta reda på om du kan klara dig genom varje nivå i detta retrodoftande actionspel. Din sfär kan plöja igenom alla hinder som står i dess väg så länge de är av samma färg. Men den exploderar om du stöter ihop med något som har en annan färg.

 • Orm mot block
  Spela
  Orm mot block
  Spelat 120 gånger

  Den här ormen har en lång resa framför sig. Det enda sättet han kan klara av den är att bli lång själv! Hjälp honom att äta massvis med kraftföremål som gör honom mäktig i det här actionspelet.

 • Rugby.io Bollförödelse
  Spela
  Rugby.io Bollförödelse
  Spelat 0 gånger

  Kommer ditt lag göra en massa touchdowns i det här sportspelet? Kämpa dig fram till den sista zonen med bollen medan du undviker de andra spelarna. Du har aldrig möt en online rugbyutmaning som denna!

 • Läskiga spiralhoppet
  Spela
  Läskiga spiralhoppet
  Spelat 71 gånger

  Denna mystiska varelse är fast besluten att nå botten av var och en av dessa torn. Kan du hjälpa varelsen att klara sina läskiga uppdrag i detta 3D-actionspel? Varelsen kan krossa sig igenom några av de hinder som står i vägen, men den kommer att behöva undvika vissa som kan förstöra varelsen.

 • Helix färghopp
  Spela
  Helix färghopp
  Spelat 561 gånger

  Hur länge kan du hålla den här färgklumpen rullande i detta fartfyllda actionspel? Manövrera den nerför tornet och förbi alla de färgstarka plattformarna.

 • Roller Splat
  Spela
  Roller Splat
  Spelat 1060 gånger

  Det här magiska klotet rullar genom en serie labyrinter. Det måste försöka täcka varje fyrkant i dem med färg. Kan du hjälpa det att stänka lite färg över dem alla i detta märkliga och helt underbara pusselspel?

 • Snurra rep
  Spela
  Snurra rep
  Spelat 0 gånger

  Du kommer bara att ha en viss mängd rep du kan använda i detta utmanande pusselspel. Klarar du av att trä det runt alla träpinnar? Se till att försiktigt vira varje rep runt dem och se till att du inte slösar bort en enda centimeter!