Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Kategorier

spel

Inga spel hittades.

Lampada Street

Det är massa trafik på vägarna som leder till Lampada. Kan du få de här tre udda fotgängarna att komma fram dit i Lampada Street

De är vandrande glödlampor, så du förstår nog att de är riktigt ömtåliga. Du måste hjälpa dem undan fortkörare, ouppmärksamma cyklister och joggare, samt en och annan gatuskylt i det här tredimensionella vägkorsarspelet. De kan till och med hamna i ett maraton eller bland förare som verkar tro att de är med i en bilfilm! 

Om du gillar tidshanteringsspel borde du även prova Boeing Flight Simulator och Traffic Run!

Så spelar man Lampada Street 

Lampada Street är ett springspel med vacker 3D-grafik och fängslande spelmekanik. Gör ditt bästa för att få varje lampa över vägen på väg till staden Lampada. 

Spelkontroller 

  • TRYCK PÅ VALFRI TANGENT för att springa. 
  • TRYCK PÅ MELLANSLAG för att hoppa. 

Om spelutvecklaren 

Lampada Street är utvecklat av Vardan Aleksanyan, en speldesigner som även ligger bakom Striker Dummies.

Du måste logga in för att lägga till en kommentar.