Design Spel

 • 3D färg efter nummer
  Spela
  3D färg efter nummer
  Spelat 4669 gånger

  Du kan dekorera allt från söta djur till fashionabla outfits i detta 3D färg och designspel. Använd massor av fantastiska färger medan du målar bilar, musikinstrument, och så mycket mer!

 • Skodesigner
  Spela
  Skodesigner
  Spelat 613 gånger

  Den här upptagna designern har en massa olika projekt att jobba med. Hon behöver verkligen din hjälp i detta onlinebaserade designspel! Följ med henne in studion där hon skapar sin nya fantastiska skokollektion. Ge henne några goda råd medan hon designar allt från klassiskt högklackat till skor som är helt extrema!

 • Ice Slushy Maker
  Spela
  Ice Slushy Maker
  Spelat 2409 gånger

  Du kan göra många olika typer av slushies i detta onlinebaserade simuleringsspel. Du kan tillaga en av dessa läckra och isfyllda drycker med kiwi, mango, blåbär och mycket mer. Här finns också flera virtuella isbrickor att prova på, som skapar kuber formade som hjärtan, diamanter och andra häftiga grejer.

 • Kändisarnas livsstil
  Spela
  Kändisarnas livsstil
  Spelat 5672 gånger

  Den här modemedvetna tjejen har alltid undrat hur det är att vara en kändis. Följ med henne när hon nu ska lära sig mer om deras livsstil i detta klädspel. Kan du hjälpa henne att efterlikna en världsberömd sångerska eller skådespelerska efter att hon har designat några riktigt coola kläder?

 • Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spela
  Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spelat 1822 gånger

  Å nej! Någon bröt sig in i bankettsalen och förstörde den prickiga tjejens bröllopsmottagning! Kan du hjälpa den berömda franska superhjälten att snabbt fixa allt innan ceremonin börjar i detta simuleringsspel? Den otäcka skyldige krossade ett fönster, välte över borden, och förstörde till och med bröllopstårtan!

 • Tårtdesign
  Spela
  Tårtdesign
  Spelat 4231 gånger

  Kunderna i det här konditorit är krävande och har inte hur mycket tid som helst! Kan du skapa perfekta efterrätter som förgyller deras dag i det här utmanande simuleringsspelet? De har verkligen bråttom!

 • Biltvätt
  Spela
  Biltvätt
  Spelat 1823 gånger

  Du kan samla på dig fantastiska dagliga belöningar medan du spelar det här gulliga simuleringsspelet. Här ska du få ta hand om en fullbokad biltvätt. Kan du rengöra vart och ett av dina kunders fordon? Vissa av dem är ordentligt smutsiga!

 • Kawaii-avatarer: Ängel eller demon
  Spela
  Kawaii-avatarer: Ängel eller demon
  Spelat 484 gånger

  Du kan skapa en fenomenal ängel eller en dristig demon i detta onlinebaserade designspel. Gör fler storslagna outfits åt dem som är både supergulliga och beständigt bedårande.

 • Eliza's himmelska bröllopet
  Spela
  Eliza's himmelska bröllopet
  Spelat 3674 gånger

  Eliza hoppas att hennes bröllopsdag kommer att vara riktigt himmelsk. Samarbeta med medlemmarna i hennes brudgrupp medan de hjälper henne att skapa en riktigt underbar dag i detta klädspel online. De måste välja de perfekta kläderna, fantastiskt smink, och mycket mer!

 • Lady Bug and Friends Maker
  Spela
  Lady Bug and Friends Maker
  Spelat 659 gånger

  Lady Bug är en berömd superhjälte som bekämpar brottslighet och skurkar på Paris gator. Därför har hon inte mycket tid över till mode! Kan du hjälpa henne och hennes vänner att skapa några häftiga nya stilar i detta kläd- och designspel? De kan verkligen behöva några kläder som är lika coola och spännande som de själva är!

 • Rengöring av det smutsiga palatset
  Spela
  Rengöring av det smutsiga palatset
  Spelat 393 gånger

  Usch! Detta palats är verkligen smutsigt! Kan du hjälpa till att städa upp flera av dess rum i detta simuleringsspel? Du kan börja med att lägga undan saker i prinsessans sängkammare.

 • Enhörningsfrisyrer
  Spela
  Enhörningsfrisyrer
  Spelat 347 gånger

  Den här tjejen älskar verkligen enhörningar och har funderat på att fixa en helt ny frisyr. Hon är på jakt efter något som är allt annat än konventionellt! Kan du hjälpa henne att skapa en look som är helt magisk i detta makeover-spel?

 • Isdrottningens förstörda bröllop
  Spela
  Isdrottningens förstörda bröllop
  Spelat 1471 gånger

  Isdrottningen bryter ihop i tårar för att någon nyss vandaliserade hennes bröllop! De rev ner entréhallen, förstörde hennes tårta och sabbade till och med hennes klänning! Kan du hjälpa henne att fixa allt innan gästerna anländer i detta simuleringsspel? Det finns fortfarande tid till att få hennes livs största dag på rätt spår igen!

 • Parets kärleksalbum
  Spela
  Parets kärleksalbum
  Spelat 475 gånger

  Det här paret är störtkära i varandra! De har bestämt sig för att fira sin relation genom att skapa ett fenomenalt fotoalbum. Kan du följa med dem in i fotostudion där de ska få sina första bilder för albumet tagna? Du kan välja deras outfits, deras frisyrer och mycket mer i detta onlinebaserade kläd- och designspel!

 • Barnens sovrumsinredning
  Spela
  Barnens sovrumsinredning
  Spelat 834 gånger

  Det här sovrummet är ganska tråkigt. Men tapeten är verkligen färgstark! Kan du fylla den med en massa coola möbler och andra saker som passar helt perfekt för barn i detta onlinebaserade designspel? Låt fantasin flöda fritt!

 • Carley Queen: Rolig tatuering
  Spela
  Carley Queen: Rolig tatuering
  Spelat 300 gånger

  Carleys tatueringar har gjort henne riktigt berömd. Hon har visat upp dem i många tidningar. Kan du hjälpa henne med hennes senaste design i detta onlinebaserade simuleringsspel? Hennes nästa tatuering kommer att bli riktigt storslagen!

 • Städa strandhuset
  Spela
  Städa strandhuset
  Spelat 447 gånger

  Allt är i en enda röra i detta underbara strandhus! Kan du städa upp och organisera tre av husets rum i detta onlinebaserade simuleringsspel?

 • Pixel Art: Color by Number
  Spela
  Pixel Art: Color by Number
  Spelat 30597 gånger

  Du kan ändra massor av retro pixelkonst i detta online målningsspel. Zooma in på varje design och välj dina färger. Du kan ge en astronaut en lila rymddräkt, färga en kos fläckar gröna, och så mycket mer!

 • Tillbaka till skolan: Färglägga djur
  Spela
  Tillbaka till skolan: Färglägga djur
  Spelat 652 gånger

  Du kan dekorera alla slags bilder av djur i detta online-färgspel. Låt din fantasi flöda medan du färgar söta hundar, katter, och mycket mer!

 • Målarbok med dinosaurier
  Spela
  Målarbok med dinosaurier
  Spelat 137 gånger

  Det finns massor av dinosaurier du kan måla i detta onlinebaserade färgläggningsspel. Du kan återskapa de mönster som medföljer varje teckning eller låta fantasin flöda fritt och bröla precis som en dinosaurie! Skapa alla slags fantastiska stilar för dessa helt magnifika ödlor med hjälp av en mängd coola och originella färger.

 • Trädgårdsdesign
  Spela
  Trädgårdsdesign
  Spelat 150 gånger

  Saker och ting har verkligen spårat ur i denna trädgård. Den brukade se helt fantastisk ut. Kan du få den att se lika storartad ut som förut i detta onlinebaserade simulerings- och designspel?

 • Ellie: Föda tvillingar
  Spela
  Ellie: Föda tvillingar
  Spelat 802 gånger

  Ellie håller på att föda tvillingar i detta realistiska medicinska simuleringsspel! Kan du hjälpa till att se till att allt går bra? Hon måste förbli lugn medan hon väntar på att ambulansen ska ta henne till sjukhuset.

 • Prinsessans änglakläder
  Spela
  Prinsessans änglakläder
  Spelat 1481 gånger

  En förtrollad duva har bestämt sig för att bjuda in dessa snygga prinsessor för att besöka Änglarnas Rike. Kan du hjälpa dem att bestämma vilka kläder de ska bära under sin himmelska resa i detta klädspel? De kan välja att klä sig som ljusets eller mörkrets ängel.

 • Prinsessans färgglada kläder
  Spela
  Prinsessans färgglada kläder
  Spelat 872 gånger

  Alla klänningar i den här prinsessans garderob är lite för vanliga och enkla. Hon skulle verkligen vilja ha något mer färgglatt och spännande. Kan du hjälpa henne att skapa en fantastisk utstyrsel som gör alla hennes prinsessvänner gröna av avund i det här kläder- och designspelet för tjejer?

 • Sjöjungfrun & Eliza: Onlinestjärna
  Spela
  Sjöjungfrun & Eliza: Onlinestjärna
  Spelat 597 gånger

  Sjöjungfru-prinsessan och Eliza jobbar med sina nästkommande uppdateringar för sin favorit app för sociala medier. Kan du hjälpa dem att välja ut några coola kläder, lite smink, och mer, i detta kläd- och designspel? Du kan även dekorera deras bilder med fantastiska virtuella klistermärken innan de postar dem online.

 • Prinsessorna tittar på gatukonst
  Spela
  Prinsessorna tittar på gatukonst
  Spelat 568 gånger

  I kväll tänker dessa snygga prinsessor kolla in den allra senaste gatukonsten i det här trendiga grannskapet. Naturligtvis behöver de skaffa helt fantastiska kläder. Kan du hjälpa dem att skapa två coola pojkflicke-outfits i detta klädspel?

 • Baby Hazel: Brudtärna
  Spela
  Baby Hazel: Brudtärna
  Spelat 1481 gånger

  Baby Hazel ska vara brudtärna! Hon måste göra sig extra söt inför bröllopet!

 • Kattromans
  Spela
  Kattromans
  Spelat 1531 gånger

  De här förtjusande katterna är kära! Tyvärr finns det många hinder som står mellan dem och deras romans. Kan du hjälpa dem att träffas på var och en av de utmanande nivåerna i detta dynamiska pusselspel?

 • Skapa ett hus
  Spela
  Skapa ett hus
  Spelat 9970 gånger

  Bygg ditt egna hus!

 • Isslottet ska städas
  Spela
  Isslottet ska städas
  Spelat 285 gånger

  Visst är det magiskt, men det här slottet kan ändå bli riktigt smutsigt. Kan du städa tre av slottets rum i detta förtrollande simuleringsspel? Vardagsrummet är nog den bästa platsen att börja på.

 • Prinsessans Hollywood-temalook
  Spela
  Prinsessans Hollywood-temalook
  Spelat 503 gånger

  Alla fem av dessa prinsessor har blivit inbjudna till en fantastisk fest med ett Hollywood-tema! Kan du hjälpa var och en av dem att skapa en outfit som inspirerats av en av deras favoritskådespelerskor i detta online klädspel? De kan även ta del av några goda råd medan de fixar sitt hår!

 • Astrologi modehjul
  Spela
  Astrologi modehjul
  Spelat 519 gånger

  Dessa fashionabla tjejer har bestämt sig för att skapa några stilar baserade på deras stjärntecken. Kan du hjälpa dem att komma upp med några fantastiska sådana i detta mystiska och magiska kläd- och designspel?

 • Ung expertdesigner
  Spela
  Ung expertdesigner
  Spelat 10446 gånger

  Tror du att du har vad som krävs för att designa en klänning till den här unga fashionistan? Ta hennes mått, välj ett snyggt tyg och sätt igång i det här modespelet.

 • Ansiktsmålning
  Spela
  Ansiktsmålning
  Spelat 135 gånger

  Det är dags för den här moderiktiga tjejen att skapa en helt ny stil i detta makeover-spel. Hon ska testa riktigt coolt smink i kombination med helt galen och originell ansiktsmålning. Hon vill dessutom ta en titt på några snygga outfits.

 • Fashion Designer
  Spela
  Fashion Designer
  Spelat 10414 gånger

  Skaffa stilen som toppar nyheterna från Ny Fashion Week!

 • Magiska färgboken
  Spela
  Magiska färgboken
  Spelat 249 gånger

  Detta är inte ditt vanliga färgspel. Detta är magiskt! Tja, typ. Låt din fantasi sväva medan du dekorerar fantastiska bilder, eller designar din egen bild!