Design Spel

 • 3D färg efter nummer
  Spela
  3D färg efter nummer
  Spelat 3412 gånger

  Du kan dekorera allt från söta djur till fashionabla outfits i detta 3D färg och designspel. Använd massor av fantastiska färger medan du målar bilar, musikinstrument, och så mycket mer!

 • Eliza's himmelska bröllopet
  Spela
  Eliza's himmelska bröllopet
  Spelat 2657 gånger

  Eliza hoppas att hennes bröllopsdag kommer att vara riktigt himmelsk. Samarbeta med medlemmarna i hennes brudgrupp medan de hjälper henne att skapa en riktigt underbar dag i detta klädspel online. De måste välja de perfekta kläderna, fantastiskt smink, och mycket mer!

 • Mirakulös hjälten: Rivaler i design
  Spela
  Mirakulös hjälten: Rivaler i design
  Spelat 439 gånger

  Att skapa dessa kläder kan vara en av superhjältens största äventyr hittills! Kommer hon att kunna överträffa sin rival i detta tidshanterings- och designspel? Samarbeta med henne medan hon skapar tre olika och mycket unika klänningar som alla har ett coolt tema. Hon måste använda symaskinen medan hennes rival är upptagen med sitt eget designprojekt.

 • Pixel Art: Color by Number
  Spela
  Pixel Art: Color by Number
  Spelat 29391 gånger

  Du kan ändra massor av retro pixelkonst i detta online målningsspel. Zooma in på varje design och välj dina färger. Du kan ge en astronaut en lila rymddräkt, färga en kos fläckar gröna, och så mycket mer!

 • Skodesigner
  Spela
  Skodesigner
  Spelat 461 gånger

  Den här upptagna designern har en massa olika projekt att jobba med. Hon behöver verkligen din hjälp i detta onlinebaserade designspel! Följ med henne in studion där hon skapar sin nya fantastiska skokollektion. Ge henne några goda råd medan hon designar allt från klassiskt högklackat till skor som är helt extrema!

 • Sjöjungfrun & Eliza: Onlinestjärna
  Spela
  Sjöjungfrun & Eliza: Onlinestjärna
  Spelat 457 gånger

  Sjöjungfru-prinsessan och Eliza jobbar med sina nästkommande uppdateringar för sin favorit app för sociala medier. Kan du hjälpa dem att välja ut några coola kläder, lite smink, och mer, i detta kläd- och designspel? Du kan även dekorera deras bilder med fantastiska virtuella klistermärken innan de postar dem online.

 • Parets kärleksalbum
  Spela
  Parets kärleksalbum
  Spelat 307 gånger

  Det här paret är störtkära i varandra! De har bestämt sig för att fira sin relation genom att skapa ett fenomenalt fotoalbum. Kan du följa med dem in i fotostudion där de ska få sina första bilder för albumet tagna? Du kan välja deras outfits, deras frisyrer och mycket mer i detta onlinebaserade kläd- och designspel!

 • Prinsessorna tittar på gatukonst
  Spela
  Prinsessorna tittar på gatukonst
  Spelat 446 gånger

  I kväll tänker dessa snygga prinsessor kolla in den allra senaste gatukonsten i det här trendiga grannskapet. Naturligtvis behöver de skaffa helt fantastiska kläder. Kan du hjälpa dem att skapa två coola pojkflicke-outfits i detta klädspel?

 • Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spela
  Prickiga tjejen: Förstörde bröllopet
  Spelat 1393 gånger

  Å nej! Någon bröt sig in i bankettsalen och förstörde den prickiga tjejens bröllopsmottagning! Kan du hjälpa den berömda franska superhjälten att snabbt fixa allt innan ceremonin börjar i detta simuleringsspel? Den otäcka skyldige krossade ett fönster, välte över borden, och förstörde till och med bröllopstårtan!

 • Elizas neonfrisyr
  Spela
  Elizas neonfrisyr
  Spelat 5685 gånger

  Eliza nästa frisyr ska få henna att glimra! Följ med det moderna modelejonet när hon skapar ett ny look som är både livlig och spännande i detta makeover-spel. Hon vill färga håret i massor av fantastiska färger.

 • Vägen till slottet: Dockornas kamp
  Spela
  Vägen till slottet: Dockornas kamp
  Spelat 1711 gånger

  Vem kommer att bli drottning i det förtrollade riket i detta onlinebaserade pussel- och klädspel? Följ med en grupp magiska dockor medan de försöker återerövra sitt rike från sina onda rivaler. Under detta uppdrag behöver de din hjälp för att slutföra pussel och skapa några helt fantastiska outfits längs vägen!

 • Isdrottningens bröllopskyss
  Spela
  Isdrottningens bröllopskyss
  Spelat 644 gånger

  Det är isdrottningens bröllopsdag, och hon vill ha en snabb kyss innan ceremonin börjar! Kan du hjälpa henne att kyssa sin snygga brudgum utan att någon annan märker det i det här romantiska onlinespelet?

 • Kawaii-avatarer: Ängel eller demon
  Spela
  Kawaii-avatarer: Ängel eller demon
  Spelat 371 gånger

  Du kan skapa en fenomenal ängel eller en dristig demon i detta onlinebaserade designspel. Gör fler storslagna outfits åt dem som är både supergulliga och beständigt bedårande.

 • Prinsessans färgglada kläder
  Spela
  Prinsessans färgglada kläder
  Spelat 721 gånger

  Alla klänningar i den här prinsessans garderob är lite för vanliga och enkla. Hon skulle verkligen vilja ha något mer färgglatt och spännande. Kan du hjälpa henne att skapa en fantastisk utstyrsel som gör alla hennes prinsessvänner gröna av avund i det här kläder- och designspelet för tjejer?

 • Kändisarnas livsstil
  Spela
  Kändisarnas livsstil
  Spelat 4310 gånger

  Den här modemedvetna tjejen har alltid undrat hur det är att vara en kändis. Följ med henne när hon nu ska lära sig mer om deras livsstil i detta klädspel. Kan du hjälpa henne att efterlikna en världsberömd sångerska eller skådespelerska efter att hon har designat några riktigt coola kläder?

 • Biltvätt
  Spela
  Biltvätt
  Spelat 1088 gånger

  Du kan samla på dig fantastiska dagliga belöningar medan du spelar det här gulliga simuleringsspelet. Här ska du få ta hand om en fullbokad biltvätt. Kan du rengöra vart och ett av dina kunders fordon? Vissa av dem är ordentligt smutsiga!

 • Coloring Book: Shopkins
  Spela
  Coloring Book: Shopkins
  Spelat 1078 gånger

  Det är dags att måla alla dessa hänförande teckningar av mat och andra saker! Vilka färger vill du använda till en hög med pannkakor? Eller hur vill du färglägga en sats med supersmaskiga och helt betagande muffins? Låt din fantasi flöda fritt när du spelar detta fantastiska onlinebaserade färgläggningsspel.

 • Barnens sovrumsinredning
  Spela
  Barnens sovrumsinredning
  Spelat 560 gånger

  Det här sovrummet är ganska tråkigt. Men tapeten är verkligen färgstark! Kan du fylla den med en massa coola möbler och andra saker som passar helt perfekt för barn i detta onlinebaserade designspel? Låt fantasin flöda fritt!

 • Sportlov bästa vänner
  Spela
  Sportlov bästa vänner
  Spelat 2695 gånger

  Sportlovet är snart här, och dessa tre bästa vänner är redo att testa de bästa stilarna för säsongen. Kan du hjälpa dem att välja några fantastiska kläder att bära, och mycket mer, i detta online kläd- och designspel?

 • Mirakulösa hjältegarderoben
  Spela
  Mirakulösa hjältegarderoben
  Spelat 484 gånger

  Det finns massor av fantastiska outfits och tillbehör i denna superhjältes garderob. De är överallt där inne, men! Kan du hjälpa henne att snabbt organisera allt i detta spel för dolda objekt och tidhantering? Hon har inte mycket tid på sig förrän hon behöver påbörja sitt nästa spännande äventyr.

 • Tandläkarparty
  Spela
  Tandläkarparty
  Spelat 1470 gånger

  Ännu en hektisk morgon på tandläkarens mottagning. Kan du ge var och en av patienterna en snabb undersökning i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Tårtdesign
  Spela
  Tårtdesign
  Spelat 3748 gånger

  Kunderna i det här konditorit är krävande och har inte hur mycket tid som helst! Kan du skapa perfekta efterrätter som förgyller deras dag i det här utmanande simuleringsspelet? De har verkligen bråttom!

 • Designa min mysiga filt
  Spela
  Designa min mysiga filt
  Spelat 2049 gånger

  De här tjejerna sätter sina designfärdigheter på prov för att arbeta med ett gulligt projekt i detta onlinespel. De tänker skapa några bekväma kläder innan de påbörjar utformningen av några riktigt mysiga filtar. Kan du ge dem några snabba råd så att deras projekt blir helt fantastiskt?

 • Ice Slushy Maker
  Spela
  Ice Slushy Maker
  Spelat 1869 gånger

  Du kan göra många olika typer av slushies i detta onlinebaserade simuleringsspel. Du kan tillaga en av dessa läckra och isfyllda drycker med kiwi, mango, blåbär och mycket mer. Här finns också flera virtuella isbrickor att prova på, som skapar kuber formade som hjärtan, diamanter och andra häftiga grejer.

 • Baby Hazel: Brudtärna
  Spela
  Baby Hazel: Brudtärna
  Spelat 1333 gånger

  Baby Hazel ska vara brudtärna! Hon måste göra sig extra söt inför bröllopet!

 • Prinsessorna: Amors kyssutmaning
  Spela
  Prinsessorna: Amors kyssutmaning
  Spelat 927 gånger

  Amor är på jakt efter några potentiella par som kan behöva hans hjälp! Följ med honom när han hjälper dem att bli kära i detta romantiska onlinespel. Kommer paren att uppleva sin första kyss, eller visar det sig att de är en dålig matchning?

 • Ung expertdesigner
  Spela
  Ung expertdesigner
  Spelat 10002 gånger

  Tror du att du har vad som krävs för att designa en klänning till den här unga fashionistan? Ta hennes mått, välj ett snyggt tyg och sätt igång i det här modespelet.

 • Prinsessor med tandställning
  Spela
  Prinsessor med tandställning
  Spelat 814 gånger

  Det verkar som om båda dessa prinsessor behöver tandställning. Kan du först se till att laga deras hål i detta sjukvårdssimuleringsspel?

 • Öprinsessan: Nagelakuten
  Spela
  Öprinsessan: Nagelakuten
  Spelat 4225 gånger

  I detta sjukvårdssimuleringsspel måste isprinsessan tampas med hemsk fotsvamp! Kan du se till att hon får den hjälp hon behöver innan hon får njuta av en avslappnande pedikyr?

 • Rengöring av det smutsiga palatset
  Spela
  Rengöring av det smutsiga palatset
  Spelat 332 gånger

  Usch! Detta palats är verkligen smutsigt! Kan du hjälpa till att städa upp flera av dess rum i detta simuleringsspel? Du kan börja med att lägga undan saker i prinsessans sängkammare.

 • Jessie och Audrey på sociala medier
  Spela
  Jessie och Audrey på sociala medier
  Spelat 522 gånger

  Jessie och Audrey har bestämt sig för att starta några nya konton på sociala medier. De vill gärna visa upp sina senaste outfits och få en massa följare. Kan du hjälpa dem att delta i ett antal dagliga utmaningar som verkligen sätter deras modefärdigheter på prov i detta onlinebaserade kläd- och designspel?

 • Prinsessornas färgroulette
  Spela
  Prinsessornas färgroulette
  Spelat 1054 gånger

  Vilka färger dyker upp när de här prinsessorna snurrar på modehjulet? Ta reda på det i det här coola kläd- och designspelet. De måste skapa outfits med just de färgerna. Kan du hjälpa dem att fixa till några flärdfulla stilar?

 • Städa strandhuset
  Spela
  Städa strandhuset
  Spelat 390 gånger

  Allt är i en enda röra i detta underbara strandhus! Kan du städa upp och organisera tre av husets rum i detta onlinebaserade simuleringsspel?

 • Tillbaka till skolan: Färglägga djur
  Spela
  Tillbaka till skolan: Färglägga djur
  Spelat 420 gånger

  Du kan dekorera alla slags bilder av djur i detta online-färgspel. Låt din fantasi flöda medan du färgar söta hundar, katter, och mycket mer!

 • Skapa ett hus
  Spela
  Skapa ett hus
  Spelat 9680 gånger

  Bygg ditt egna hus!

 • Prinsessans änglakläder
  Spela
  Prinsessans änglakläder
  Spelat 1251 gånger

  En förtrollad duva har bestämt sig för att bjuda in dessa snygga prinsessor för att besöka Änglarnas Rike. Kan du hjälpa dem att bestämma vilka kläder de ska bära under sin himmelska resa i detta klädspel? De kan välja att klä sig som ljusets eller mörkrets ängel.