Skapelsespel

 • Pixel konst 3D
  Spela
  Pixel konst 3D
  Spelat 3571 gånger

  Du har nog aldrig spelat ett online färgläggningsspel som det här tidigare! Kan du dekorera alla dessa tredimensionella bilder? Du kan färglägga allt från hundar och katter, till cyklar och helikoptrar!

 • Mosaikmålningar
  Spela
  Mosaikmålningar
  Spelat 977 gånger

  I detta onlinebaserade design- och färgläggningsspelet kan du skapa massor av underbara mosaiker. Konstruera landskap, bilder av söta djur eller något annat som inspirerar dig att göra fantastiska virtuella konstverk.

 • My Slime Mixer
  Spela
  My Slime Mixer
  Spelat 8175 gånger

  Att göra slime är mycket roligt men det kan bli ganska rörigt i den riktiga världen. Så varför inte skapa lite virtuellt slime istället i detta fantastiska onlinespel? När du har blandat upp det kan du lägga till glitter och andra snygga dekorationer. Sedan, när du är klar, kan du mosa det, kliva på det, slå det med en mos, eller alla tre!

 • Slime-tillverkare 2
  Spela
  Slime-tillverkare 2
  Spelat 3955 gånger

  Att göra slime kan vara kul, men det är också riktigt rörigt! Du kan skapa en virtuell version utan att bli allt för klibbig i detta konstiga och vilda simuleringsspel. Alla ingredienser är redo i detta kök.

 • Skapa ett hus
  Spela
  Skapa ett hus
  Spelat 9940 gånger

  Bygg ditt egna hus!

 • Skapa din värld
  Spela
  Skapa din värld
  Spelat 3891 gånger

  I det här onlinespelet kan du bygga, skapa och anpassa en hel värld. Låt fantasin flöda fritt medan du provar på alla olika verktyg, landskap och andra funktioner.

 • Målarbok med dinosaurier
  Spela
  Målarbok med dinosaurier
  Spelat 109 gånger

  Det finns massor av dinosaurier du kan måla i detta onlinebaserade färgläggningsspel. Du kan återskapa de mönster som medföljer varje teckning eller låta fantasin flöda fritt och bröla precis som en dinosaurie! Skapa alla slags fantastiska stilar för dessa helt magnifika ödlor med hjälp av en mängd coola och originella färger.

 • Perfect Girl Creator
  Spela
  Perfect Girl Creator
  Spelat 2329 gånger

 • Create a Ride 2
  Spela
  Create a Ride 2
  Spelat 670 gånger

  Välj en bil och modifiera den genom att använda pilarna till höger.

 • Doodle God
  Spela
  Doodle God
  Spelat 1514 gånger

  På kreativt humör? Den här klottrande guden behöver hjälp med att skapa saker åt en hel värld.

 • Tillverka bilar
  Spela
  Tillverka bilar
  Spelat 967 gånger

  Designa ett fordon och testa det på några riktigt unika banor i det här racing- och simuleringsspelet i 3D. Kan du bygga en sandloppa som klarar av terrängen på Mars? Eller en bil som kan manövreras genom en farlig labyrint på ett berg?

 • Skapa en juicebar
  Spela
  Skapa en juicebar
  Spelat 66 gånger

  Namnet säger väl allt. Kan du öppna en juicebar som folk tycker är stans coolaste ställe att hänga på?

 • Målarbok: Tecknade elefanter
  Spela
  Målarbok: Tecknade elefanter
  Spelat 397 gånger

  Du kan låta fantasin flöda fritt när du tar dig an dessa målningar av tjockhudingar som väntar på dig i detta onlinebaserade färgläggningsspel. Måla alla elefanter i en massa fantastiska färger.

 • Skapa slem
  Spela
  Skapa slem
  Spelat 58099 gånger

  Det är slemdags! Använd alla virtuella ingredienser som du behöver och en skål. Kan du skapa slem som ser både äckligt och coolt ut?

 • Målarbok för barn
  Spela
  Målarbok för barn
  Spelat 2365 gånger

  Barn kommer att älska detta fantastiska onlinebaserade färgläggningsspel. Här hittar de massor av teckningar att dekorera som innehåller olika typer av mat, djur, bilar och mycket mer.

 • Cake Pops Maker
  Spela
  Cake Pops Maker
  Spelat 32 gånger

  Följ med till ett magiskt kungadöme där roliga bakutmaningar väntar! Snart är det dags att göra iordning de smarriga bakverken i Cake Pops Maker

  Satsar du på en regnbågsfärgad cake pop eller väljer du den trendiga först i det här bakningsspelet? Ingredienserna är framdukade. Sätt igång genom att hälla kakmix i skålen, sen är det bara att tillsätta mjölk, ägg och allt annat som behövs. Det finns massvis av sätt att dekorera dina smarriga alster. 

  Letar du efter fler roliga matlagningsspel borde du prova Cake Design och Papa's Scooperia

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att välja saker som ingredienser. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem i dina cake pops.

  Om spelutvecklaren 

  Cake Pops Maker är utvecklat av Azerion, ett spelföretag i Nederländerna. 

 • Epic Trains 3
  Spela
  Epic Trains 3
  Spelat 431 gånger

  Skapa ett järnvägsimperium i det här simuleringsspelet. Samla ihop dina tåg och använd dem för att transportera olja och andra förnödenheter eller testa ett scenario som utspelar sig i städer över hela världen.

 • Supertatuerare 2
  Spela
  Supertatuerare 2
  Spelat 919 gånger

  Det är så populärt att tatuera sig, så varför inte bli en tatuerare? Jobba dig uppåt med en mängd olika kunder och de galnaste tatueringarna du någonsin sett. Följ varje steg och skapa tatueringar precis som en riktig tatuerare!

 • Magic Touch
  Spela
  Magic Touch
  Spelat 132 gånger

 • Create Your Blossom Tree
  Spela
  Create Your Blossom Tree
  Spelat 27 gånger

 • Evo
  Spela
  Evo
  Spelat 39 gånger

  Det är en primitiv planet. Ganska urtida till och med! Du kanske kan liva upp stämningen i det här episka simuleringsspelet i 3D? Du kan bokstavligen talat leka gud när du förbättrar planetens klimat, utvecklar dess landskap och fostrar nya och spännande livsformer.

 • Make Your Own Cosmetic Brand
  Spela
  Make Your Own Cosmetic Brand
  Spelat 28 gånger

 • Ollie Goes to School
  Spela
  Ollie Goes to School
  Spelat 101 gånger

  Ollie försökte bara njuta av en tupplur när hans ägare bestämde att det var dags för honom att börja skolan. Kan du hjälpa den gulliga kaninen att förbereda sig för en riktigt lång dag i detta lustiga onlinespel? Du behöver mata honom med morötter, klä honom, se till att alla hans skolböcker finns i ryggsäcken och mycket mer!

 • Doodle Creatures
  Spela
  Doodle Creatures
  Spelat 819 gånger

  Lås upp genmodifieringens mysterier i det här futuristiska labbet. Skapa fantastiska nya djur och se till att deras DNA kodas bra i det här vetenskapliga mobilspelet.

 • Fantasidjur: Trollerifabriken
  Spela
  Fantasidjur: Trollerifabriken
  Spelat 136 gånger

  Den här tjejen använder sina magiska krafter för att skapa massor av fantastiska och exotiska husdjur. Ta reda på vad som händer när hon blandar helt slumpmässiga ingredienser som jordgubbar, gummiankor och chokladkakor med ett förtrollat ägg. I detta onlinespel kan hon skapa 12 olika husdjur.

 • Trollerifabriken: Skolstart
  Spela
  Trollerifabriken: Skolstart
  Spelat 360 gånger

  Ett nytt skolår ska strax börja på denna förtrollade skola. Följ med den här studenten och hennes andevän medan de jobbar på att ta fram några helgrymma magiska trollformler. Var och en av dem hjälper henne att skapa en ny klasskamrat!

 • Creatures Alchemist
  Spela
  Creatures Alchemist
  Spelat 37 gånger

  Shee är en av världens bästa vetenskapsmän. Han är ett geni men han behöver ändå en assistent! Följ med honom till hans futuristiska labb där han skapar nya nornor-typer. I det här unika simuleringsspelet kan du designa och anpassa fascinerande varelser.

 • Doodle God: Rocket Scientist
  Spela
  Doodle God: Rocket Scientist
  Spelat 90 gånger

  Rom byggdes inte på en dag och inte heller den moderna tekniken. Kan du mixa och matcha alla element i världen för att skapa fantastiska tekniker som raketer, flygplan eller till och med atombomber? Använd gudalika krafter och strategi för att skapa en futuristisk värld i det här episka simuleringsspelet.

 • Tillbaka till skolan: Färglägga katter
  Spela
  Tillbaka till skolan: Färglägga katter
  Spelat 90 gånger

  Du kan snabbt återfå skolandan igen med detta söta och coola färgläggningsspel. Hur ska du dekorera var och en av dessa söta kattungar?

 • Klotterfarmen
  Spela
  Klotterfarmen
  Spelat 49 gånger

  Vad skapar du när du blandar och matchar olika element i detta förtrollande pusselspel? Fortsätt till den här virtuella gården där du kommer att upptäcka hur man får blommor och andra växter att växa medan du arbetar med att utforma ännu mer utarbetade skapelser.

 • Super Flippy Knife
  Spela
  Super Flippy Knife
  Spelat 167 gånger

  Det är farligt att leka med knivar i verkliga livet, men i det här galna onlinespelet är det hur roligt som helst. Kasta runt med kniven och försök att göra mängder av coola kombinationer och manövrar.

 • Steka hamburgare
  Spela
  Steka hamburgare
  Spelat 53 gånger

  Tillaga en hamburgare som får det att vattnas i munnen!

 • Kitten Village
  Spela
  Kitten Village
  Spelat 198 gånger

 • Free Rider HD
  Spela
  Free Rider HD
  Spelat 56 gånger

  Spelare från hela världen har samlats för att skapa nivåer och utmana varandras racingskickligheter i det här onlinespelet. Du kan skapa banor själv eller bara försöka köra igenom några andra. Du kan även vinna coola utmärkelser när du skapar och spelar.

 • Målarbok: Söta bebisar
  Spela
  Målarbok: Söta bebisar
  Spelat 0 gånger

  Hur ska du färglägga alla dessa supersöta bebisar? Du kan göra dem orangefärgade, lila eller måla dem i en helt annan färg i detta onlinebaserade färgläggningsspel.

 • Tillbaka till skolan: Färglägg björnar
  Spela
  Tillbaka till skolan: Färglägg björnar
  Spelat 137 gånger

  Hur tänker du måla var och en av de här söta björnarna? Använd alla de fantastiska färger som finns medan du fyller deras värld med fantasi i detta onlinebaserade färgläggningsspel.