• DIY Omforma min pojkväns kläder
  Spela
  DIY Omforma min pojkväns kläder
  Spelat 12967 gånger

  Den trendiga tjejen går igenom hennes pojkväns garderob i det här design- och kläder-spelet. Följ med henne när hon letar efter gamla kläder som hon kan göra fantastiska utstyrslar av.

 • Prinsessorna Sanning eller konsekvens
  Spela
  Prinsessorna Sanning eller konsekvens
  Spelat 6886 gånger

  Dessa flickor älskar att ha roligt tillsammans i det helcoola onlinespelet för tjejer Prinsessorna Sanning eller konsekvens. Ha en underbar tid med Disney-prinsessorna och spela flera olika minispel.

 • Popstjärnans kläder
  Spela
  Popstjärnans kläder
  Spelat 4558 gånger

  Den här berömda popstjärnan vill hitta några fantastiska utstyrslar under de kommande dagarna. Hon behöver en för en enorm arenakonsert och en annan som är perfekt för en prisgala. Efter det behöver hon en bekväm och cool utstyrsel för en avslappnande dag. Kan du hjälpa henne att välja vad hon ska ha på sig och vad hon ska göra med håret i det här makeover- och kläder-spelet för tjejer?

 • Banana split-paj: Saras kockskola
  Spela
  Banana split-paj: Saras kockskola
  Spelat 4305 gånger

  Idag känner Sara för att baka något sött och gott. Följ med henne in i köket och se hur man bakar den här underbara desserten.

 • Tårtdesign
  Spela
  Tårtdesign
  Spelat 3183 gånger

  Kunderna i det här konditorit är krävande och har inte hur mycket tid som helst! Kan du skapa perfekta efterrätter som förgyller deras dag i det här utmanande simuleringsspelet? De har verkligen bråttom!

 • My New Town
  Spela
  My New Town
  Spelat 2466 gånger

  Bygg din egen by, stad eller undervattensvärld i det här roliga dekorationsspelet!

 • Aria inreder rum för bebis
  Spela
  Aria inreder rum för bebis
  Spelat 1202 gånger

  Den här unga mamman designar ett sovrum för hennes nya bebis. Hjälp henne att välja en säng, garderob och mycket mer i det här rumsinredningsspelet.

 • Alla hjärtans dag för prinsessan
  Spela
  Alla hjärtans dag för prinsessan
  Spelat 1112 gånger

  Alla hjärtans dag är här och den upptagna prinsessan vill att allt ska vara perfekt. Det är trots allt deras årsdag! Kan du hjälpa henne att hitta en fantastisk present för hennes pojkvän, välja snygga kläder åt dem och mycket mer i det här romantiska onlinespelet?

 • Prinsessornas kväll vid lägerelden
  Spela
  Prinsessornas kväll vid lägerelden
  Spelat 921 gånger

  Det är en ny härlig kväll på den tropiska ön och de två prinsessorna vill spendera den vid en lägereld på stranden. Kan du hjälpa dem med håret, välja snygga kläder och göra dem redo för en oförglömlig kväll i det här onlinespelet för tjejer?

 • Ellen: livsstilsfotograf
  Spela
  Ellen: livsstilsfotograf
  Spelat 905 gånger

  Ellens livsstilsblogg börjar verkligen bli populär. Hon vill snabbt ta några nya bilder som alla hennes följare kan se. Kan du följa med henne medan hon arrangerar en fotografering som kommer att lyfta fram en del av hennes bästa inredningsdesign i detta onlinespel?

 • Brudens hårsalong
  Spela
  Brudens hårsalong
  Spelat 773 gånger

  Den här bruden har varit alldeles för upptagen för att ta hand om sitt hår när hon förberedde allt inför sitt bröllop. Nu ser det helt rörigt ut! Kan du klippa och stajla hennes hår i det här onlinespelet för tjejer, så att hon ser helt fantastisk ut under ceremonin?

 • Systrarnas Halloween-kväll
  Spela
  Systrarnas Halloween-kväll
  Spelat 736 gånger

  Det är Halloween-kväll och dessa två snygga tjejer är sena! Kan du hjälpa dem att snabbt välja kostymer som inspireras av deras favoritkaraktärer i det här helgspelet online? De vill leka bus eller godis på en gång men vet inte vad de ska ha på sig.

 • Prinsessor i Christmasland
  Spela
  Prinsessor i Christmasland
  Spelat 718 gånger

  Dessa prinsessor visste inte att de var på väg på ett magiskt äventyr när de bestämde sig för att åka kälke. Nu har de hamnat i det förtrollande kungariket Christmasland där en grupp med älvor behöver deras hjälp för att förbereda allt inför julen. Följ med när de letar efter försvunna presenter och mycket mer i det här högtidliga onlinespelet.

 • Prinsessornas balklänningar i retrostil
  Spela
  Prinsessornas balklänningar i retrostil
  Spelat 678 gånger

  Balsäsongen är nästan här och prinsessorna letar efter perfekta retrostilar. Kan du ge dem råd när de väljer fantastiska klänningar och accessoarer från mitten av århundradet och mycket mer i det här kläder-spelet för tjejer online?

 • Eliza och Jakes magiska jul
  Spela
  Eliza och Jakes magiska jul
  Spelat 661 gånger

  Eliza och Jake gör sig redo för julen i stil. Följ med när de bakar julkakor, väljer gulliga utstyrslar och njuter av roliga aktiviteter i det här julspelet för tjejer online.

 • Prinsessornas hemmasemester
  Spela
  Prinsessornas hemmasemester
  Spelat 656 gånger

  Dessa två prinsessor vill stanna hemma i sommar istället för att åka på en lyxig semester. Kan du hjälpa dem att välja fantastiska utstyrslar innan de njuter av allt det vackra i sitt kungarike i det här kläder-spelet för tjejer online?

 • Skurkar på semester
  Spela
  Skurkar på semester
  Spelat 641 gånger

  Till och med skurkar gillar att åka på semester! Kan du hjälpa dessa ondskefulla brottsgenier att koppla av en stund, långt borta från alla sina onda planer, i detta makeover-spel? De behöver fixa till fantastiska frisyrer och skaffa kläder som är både hemska och eleganta!

 • Paristjejen tillbaka till skolan
  Spela
  Paristjejen tillbaka till skolan
  Spelat 621 gånger

  Ett nytt skolår ska börja i Paris och den här trendiga tjejen vill vara redo. Kan du hjälpa henne att designa den perfekta utstyrseln för hennes första skoldag, och ett gulligt anteckningsblock också, i det här kläder- och designspelet för tjejer.

 • Glada katten
  Spela
  Glada katten
  Spelat 590 gånger

  Det är inte lätt att hålla en katt glad. De kan vara ganska så temperamentsfulla. Men allt den här katten vill göra är att bada i det här onlinespelet. Hon har haft en jobbig dag och är nedsmutsad. Kan du hjälpa till att tvätta henne?

 • Prinsessans födelsedag på Hawaii
  Spela
  Prinsessans födelsedag på Hawaii
  Spelat 588 gånger

  Det ser mörkt ut i den här prinsessans kungarike och prognosen inför helgen säger att det kommer regna. Därför kommer hennes syster ta henne till Hawaii på hennes födelsedag! Kan du hjälpa dem att förbereda platsen för strandpartyt för en underbar eftermiddag i det här onlinespelet för tjejer?

 • Gör hemmagjord glass
  Spela
  Gör hemmagjord glass
  Spelat 580 gånger

  Det kan vara roligt att göra glass hemma men det är verkligen svårt om du aldrig gjort det förut. Det här matlagningsspelet online kommer att visa dig hur det går till. Det kommer till och med att visa hur man gör glasstrutar!

 • Min härliga moodboard
  Spela
  Min härliga moodboard
  Spelat 500 gånger

  Har du någonsin velat designa din egen moodboard? Du kan skapa en virtuella sådan i det här designspelet online. Välj ett humör och välj bland flera olika dekaler, inspirationsmeddelanden och mycket mer!

 • Bedroom Decoration
  Spela
  Bedroom Decoration
  Spelat 482 gånger

  Hur ser ditt drömsovrum ut? Prova alla möjligheter med det här coola inredningsspelet!

 • Trendiga tjejkläder
  Spela
  Trendiga tjejkläder
  Spelat 460 gånger

  De här två trendiga tjejerna älskar nya trender! Följ med när provar på coola utstyrslar, skor och mycket mer i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Prinsessornas vintertips
  Spela
  Prinsessornas vintertips
  Spelat 421 gånger

  Vintern är här och luften är frisk. Följ med prinsessorna när de delar sina favorittips för att mysa och hålla sig varma under årets kallaste månader. Hjälp dem att välja smarriga snacks innan de designar två olika uppsättningar med trendiga utstyrslar i det här onlinespelet för tjejer.

 • Modeproblem inför glamourpartyt
  Spela
  Modeproblem inför glamourpartyt
  Spelat 401 gånger

  Den här trendiga tjejen har akuta modeproblem och hon är försenad till ett glamoröst party. Kan du hjälpa henne att snabbt göra sig redo i det här makeover-spelet för tjejer?

 • Prinsessornas ekovänliga livsstil
  Spela
  Prinsessornas ekovänliga livsstil
  Spelat 396 gånger

  Dessa prinsessor är hälsosamma! Kan du hjälpa dem med att förbereda en organisk frukost och välja ekovänliga kläder i det här onlinespelet för tjejer?

 • Min dagbok om sommarmode
  Spela
  Min dagbok om sommarmode
  Spelat 391 gånger

  Den här snygga tonåringen håller koll på utstyrslarna hon ska ha på sig i sommar i sin modedagbok. Hjälp henne att skriva medan hon skapar flera fantastiska stilar för avslutningen och mycket mer i det här kläder- och designspelet för tjejer.

 • Prinsessornas magiska drinkar
  Spela
  Prinsessornas magiska drinkar
  Spelat 376 gånger

  Dessa två trendiga kungligheter älskar enhörningskaffe och andra magiska drinkar. De vill göra några hemma och du kan hjälpa till att förbereda dem i det här kläder- och designspelet. Du kan dekorera deras koppar och följa med dem på en makeover medan de väljer nya frisyrer och utstyrslar som är helt förtrollande.

 • Rengör prinsessans släpvagn
  Spela
  Rengör prinsessans släpvagn
  Spelat 375 gånger

  Den här släpvagnen blev smutsig under prinsessans senaste resa. Kan du hjälpa henne att rengöra den i det här magiska simuleringsspelet online?

 • Legendariskt mode: japansk geisha
  Spela
  Legendariskt mode: japansk geisha
  Spelat 354 gånger

  Geishor är verkliga ikoner när det gäller den underbara världen av japanskt mode. Du kan följa med denna eleganta geisha medan hon väljer en ny solfjäder, en läcker kimono och mycket mer i detta onlinebaserade klädspel.

 • Prinsessans toteväska
  Spela
  Prinsessans toteväska
  Spelat 352 gånger

  Toteväskor är fantastiska men den här prinsessan hittar ingen som hon gillar i butikerna i sitt kungarike. Därför har hon bestämt sig för att skapa en egen! Kan du hjälpa henne att välja rätt material innan hon sätter ihop den nya väskan i det här bedårande designspelet för tjejer?

 • Prinsessorna: onlinerivaler
  Spela
  Prinsessorna: onlinerivaler
  Spelat 340 gånger

  En av de här prinsessornas bästa vänner är iväg på en spännande semester i Isriket. De är väldigt avundsjuka, men det betyder inte att de inte kan ha roligt i sitt eget rike. Kan du hjälpa dem att njuta av en avkopplande eftermiddag i deras favoritpark? De behöver din hjälp medan de fixar håret och väljer ut några coola kläder.

 • DIY: Galaxskor
  Spela
  DIY: Galaxskor
  Spelat 326 gånger

  Släpp lös din kreativitet och designa dina favoritskor! Välj mellan många olika färger och former.

 • Surftjejen Tina
  Spela
  Surftjejen Tina
  Spelat 322 gånger

  Surfdag! Kan du hjälpa Tina att göra sig redo för en underbar morgon på hennes favoritstrand i det här onlinespelet? Hon måste inleda dagen med en snabb frukost.

 • Bästisar designar jeans
  Spela
  Bästisar designar jeans
  Spelat 315 gånger

  Dessa jeansälskande bästisar spenderar tid med att designa flera olika jeans och de vill lägga till coola och färgglada lappar. Varför inte följa med dem på en rolig och modeinriktad eftermiddag i det här makeover- och designspelet för tjejer?

Vi har så många dekorationsspel, så du kan nu designa i princip vilket föremål du vill. Allt från tårtor till matbord till sovrum, du kan måla, välja möbler och välja din favoritdesign. Vi har vinter semestertema-spel där du kan välja dekoren på matborden, vardagsrummet, kakelugnen och mycket mer i rött och vitt, som kommer ge den perfekta julstämningen. Du kan också välja ditt favorit dockhus, välja dina favoritfärger, karaktärer, och tillbehör. Om du har drömt om det, här är din chans! Designa till och med dina egna prylar, som en färgsprakande mobil eller iPod.

 

Många av våra dekorationsspel är designade för tjejer. Välj från många olika färger som rosa, lila och andra vackra färger samtidigt som du gör rummen stilrena med mat och andra detaljer. Dekorera tårtan med glasyr, strössel, ljus och till och med designa hela bageri fullt av bakverk! För yngre tjejer finns utmaningar med karaktärer som Polly Pocket och andra dockor att klä upp. Dekorera varje rum i huset, ändra tillbehören på din mobil och dekorera ett armband från vår dekorationssamling!