Dekorera Spel

 • Prinsessan inreder dockhus
  Spela
  Prinsessan inreder dockhus
  Spelat 732 gånger

  Den här unga prinsessan inreder sitt dockhus denna eftermiddag men hon vill välja en cool utstyrsel innan hon sätter igång. Kan du hjälpa henne att välja en i det här inredningsspelet?

 • Kändis: före och efter separation
  Spela
  Kändis: före och efter separation
  Spelat 971 gånger

  Separationer är svåra och även för kändisar! Den här kändisen har ett brustet hjärta. Kan du muntra upp henne och hjälpa henne att gå vidare i det här onlinespelet? Hon vill hitta musik som gör henne gladare innan hon väljer en ny frisyr, nya kläder och kanske till och med en katt!

 • Eliza och Jakes magiska jul
  Spela
  Eliza och Jakes magiska jul
  Spelat 748 gånger

  Eliza och Jake gör sig redo för julen i stil. Följ med när de bakar julkakor, väljer gulliga utstyrslar och njuter av roliga aktiviteter i det här julspelet för tjejer online.

 • Popstjärnans kläder
  Spela
  Popstjärnans kläder
  Spelat 4784 gånger

  Den här berömda popstjärnan vill hitta några fantastiska utstyrslar under de kommande dagarna. Hon behöver en för en enorm arenakonsert och en annan som är perfekt för en prisgala. Efter det behöver hon en bekväm och cool utstyrsel för en avslappnande dag. Kan du hjälpa henne att välja vad hon ska ha på sig och vad hon ska göra med håret i det här makeover- och kläder-spelet för tjejer?

 • Alla hjärtans dag: hjältar mot skurkar
  Spela
  Alla hjärtans dag: hjältar mot skurkar
  Spelat 2712 gånger

  Några av dina favorithjältar och favoritskurkar firar Alla hjärtans dag på olika sätt. Som du kanske förstår så gillar inte onda drottningar och superskurkar denna dag, medan prinsessor och riddare älskar den. I det här designspelet får du uppleva två olika sätt att fira årets mest romantiska dag.

 • Tårtdesign
  Spela
  Tårtdesign
  Spelat 3451 gånger

  Kunderna i det här konditorit är krävande och har inte hur mycket tid som helst! Kan du skapa perfekta efterrätter som förgyller deras dag i det här utmanande simuleringsspelet? De har verkligen bråttom!

 • Systrarnas julförberedelser
  Spela
  Systrarnas julförberedelser
  Spelat 1512 gånger

  Dessa två systrar förbereder vardagsrummet för julen. Vill du följa med och hitta gömda föremål innan de börjar inreda rummet? De skulle verkligen behöva din hjälp i det här spelet för tjejer.

 • Systrarnas Halloween-kväll
  Spela
  Systrarnas Halloween-kväll
  Spelat 1006 gånger

  Det är Halloween-kväll och dessa två snygga tjejer är sena! Kan du hjälpa dem att snabbt välja kostymer som inspireras av deras favoritkaraktärer i det här helgspelet online? De vill leka bus eller godis på en gång men vet inte vad de ska ha på sig.

 • Bästisar designar jeans
  Spela
  Bästisar designar jeans
  Spelat 367 gånger

  Dessa jeansälskande bästisar spenderar tid med att designa flera olika jeans och de vill lägga till coola och färgglada lappar. Varför inte följa med dem på en rolig och modeinriktad eftermiddag i det här makeover- och designspelet för tjejer?

 • Prinsessornas nyårsmål
  Spela
  Prinsessornas nyårsmål
  Spelat 892 gånger

  Det nya året har börjat och dessa prinsessor vill inleda det med ambitiösa målsättningar. Kan du hjälpa dem att hålla koll på sina favoritmodetrender och mycket mer i det här onlinespelet för tjejer?

 • Ellen: livsstilsfotograf
  Spela
  Ellen: livsstilsfotograf
  Spelat 985 gånger

  Ellens livsstilsblogg börjar verkligen bli populär. Hon vill snabbt ta några nya bilder som alla hennes följare kan se. Kan du följa med henne medan hon arrangerar en fotografering som kommer att lyfta fram en del av hennes bästa inredningsdesign i detta onlinespel?

 • Trendiga tjejkläder
  Spela
  Trendiga tjejkläder
  Spelat 533 gånger

  De här två trendiga tjejerna älskar nya trender! Följ med när provar på coola utstyrslar, skor och mycket mer i det här kläder-spelet för tjejer.

 • DIY: Galaxskor
  Spela
  DIY: Galaxskor
  Spelat 360 gånger

  Släpp lös din kreativitet och designa dina favoritskor! Välj mellan många olika färger och former.

 • Bästisar i Paris
  Spela
  Bästisar i Paris
  Spelat 81 gånger

  Dessa två vänner är redo att göra Paris i stil. Men först måste de äta en näringsrik frukost. Kan du hjälpa dem att välja snygga utstyrslar när de gör sig redo för en oförglömlig dag i det här onlinespelet för tjejer?

 • Sminkbord
  Spela
  Sminkbord
  Spelat 267 gånger

  Ibland behöver även sminkbord få en ny stil. Måla sminkbordet, välj några coola tillbehör och kanske en ny stol i det här designspelet.

 • Cutezees dagbok
  Spela
  Cutezees dagbok
  Spelat 465 gånger

  En ny dag med lektioner ska precis börja på den här studentens universitet. Men hon vill först dekorera sin dagbok. Du kan hjälpa henne att bestämma hur hon ska måla den och vilka stickers hon ska ha på omslaget i det här kläder- och designspelet för tjejer. Hon behöver även din hjälp med vilka kläder hon ska ha på sig.

 • Prinsessor i Christmasland
  Spela
  Prinsessor i Christmasland
  Spelat 841 gånger

  Dessa prinsessor visste inte att de var på väg på ett magiskt äventyr när de bestämde sig för att åka kälke. Nu har de hamnat i det förtrollande kungariket Christmasland där en grupp med älvor behöver deras hjälp för att förbereda allt inför julen. Följ med när de letar efter försvunna presenter och mycket mer i det här högtidliga onlinespelet.

 • Prinsessornas punkstil
  Spela
  Prinsessornas punkstil
  Spelat 1070 gånger

  Dessa tre coola kungligheter är inbjudna att delta i den första Prinsessornas punkstil-tävlingen. Alla tre vill vinna så du måste hitta på nya stilar som är stora, modiga och supercoola. Kan du hjälpa alla tre att välja piercingar, tillfälliga tatueringar, vågade utstyrslar och mycket mer i det här onlinespelet för tjejer?

 • My New Town
  Spela
  My New Town
  Spelat 2496 gånger

  Bygg din egen by, stad eller undervattensvärld i det här roliga dekorationsspelet!

 • Prinsessans månadsfavoriter
  Spela
  Prinsessans månadsfavoriter
  Spelat 855 gånger

  Den här prinsessan gör en video för YouTube som firar alla favoritsaker som hon upptäckt den här månaden. Kan du hjälpa henne att få allt i ordning i det här makeover- och designspelet för tjejer?

 • Min härliga moodboard
  Spela
  Min härliga moodboard
  Spelat 561 gånger

  Har du någonsin velat designa din egen moodboard? Du kan skapa en virtuella sådan i det här designspelet online. Välj ett humör och välj bland flera olika dekaler, inspirationsmeddelanden och mycket mer!

 • Banana split-paj: Saras kockskola
  Spela
  Banana split-paj: Saras kockskola
  Spelat 4446 gånger

  Idag känner Sara för att baka något sött och gott. Följ med henne in i köket och se hur man bakar den här underbara desserten.

 • Back to School: Locker Essentials
  Spela
  Back to School: Locker Essentials
  Spelat 350 gånger

  Ett nytt skolår har precis börjat! Fyll detta skåp med alla möjliga sorters användbara grejer såsom linjaler och anteckningsböcker. Du kan även dekorera coola grejer som pennhållare och ryggsäckar i detta onlinebaserade designspel.

 • Arys underbara resa i Europa
  Spela
  Arys underbara resa i Europa
  Spelat 2806 gånger

  Ary ska åka på en underbar resa i Europa. Kan du hjälpa henne att göra bilen redo innan hon väljer en fantastisk spellista och packar gulliga kläder i det här onlinespelet för tjejer?

 • Audrey's drömbröllop
  Spela
  Audrey's drömbröllop
  Spelat 264 gånger

  Audreys bröllop ligger precis runt hörnet och hon vill att allt ska vara perfekt. Därför behöver hon din hjälp! Kan du ge henne några råd när hon väljer platsen, vilken typ av färgschema som ska användas för inredningen och mycket mer? Du kan även hjälpa henne att designa sin klänning i detta online-bröllopsspel.

 • Prinsessornas hemmasemester
  Spela
  Prinsessornas hemmasemester
  Spelat 696 gånger

  Dessa två prinsessor vill stanna hemma i sommar istället för att åka på en lyxig semester. Kan du hjälpa dem att välja fantastiska utstyrslar innan de njuter av allt det vackra i sitt kungarike i det här kläder-spelet för tjejer online?

 • Prinsessorna Sanning eller konsekvens
  Spela
  Prinsessorna Sanning eller konsekvens
  Spelat 7015 gånger

  Dessa flickor älskar att ha roligt tillsammans i det helcoola onlinespelet för tjejer Prinsessorna Sanning eller konsekvens. Ha en underbar tid med Disney-prinsessorna och spela flera olika minispel.

 • Min dagbok om sommarmode
  Spela
  Min dagbok om sommarmode
  Spelat 391 gånger

  Den här snygga tonåringen håller koll på utstyrslarna hon ska ha på sig i sommar i sin modedagbok. Hjälp henne att skriva medan hon skapar flera fantastiska stilar för avslutningen och mycket mer i det här kläder- och designspelet för tjejer.

 • Prinsessornas balklänningar i retrostil
  Spela
  Prinsessornas balklänningar i retrostil
  Spelat 727 gånger

  Balsäsongen är nästan här och prinsessorna letar efter perfekta retrostilar. Kan du ge dem råd när de väljer fantastiska klänningar och accessoarer från mitten av århundradet och mycket mer i det här kläder-spelet för tjejer online?

 • Gör hemmagjord glass
  Spela
  Gör hemmagjord glass
  Spelat 625 gånger

  Det kan vara roligt att göra glass hemma men det är verkligen svårt om du aldrig gjort det förut. Det här matlagningsspelet online kommer att visa dig hur det går till. Det kommer till och med att visa hur man gör glasstrutar!

 • Prinsessornas vintertips
  Spela
  Prinsessornas vintertips
  Spelat 583 gånger

  Vintern är här och luften är frisk. Följ med prinsessorna när de delar sina favorittips för att mysa och hålla sig varma under årets kallaste månader. Hjälp dem att välja smarriga snacks innan de designar två olika uppsättningar med trendiga utstyrslar i det här onlinespelet för tjejer.

 • Vintage Glam dubbelbröllop
  Spela
  Vintage Glam dubbelbröllop
  Spelat 592 gånger

  Bröllopsklockorna ringer för dessa två fashionabla brudar! De gifter sig samtidigt i ett dubbelbröllop och de har ett vintage glam-tema. Kan du hjälpa dem att välja allt från sina klänningar till dekorationerna för ceremonin i detta brudspel för tjejer?

 • Alla hjärtans dag för prinsessan
  Spela
  Alla hjärtans dag för prinsessan
  Spelat 1152 gånger

  Alla hjärtans dag är här och den upptagna prinsessan vill att allt ska vara perfekt. Det är trots allt deras årsdag! Kan du hjälpa henne att hitta en fantastisk present för hennes pojkvän, välja snygga kläder åt dem och mycket mer i det här romantiska onlinespelet?

 • Modeproblem inför glamourpartyt
  Spela
  Modeproblem inför glamourpartyt
  Spelat 470 gånger

  Den här trendiga tjejen har akuta modeproblem och hon är försenad till ett glamoröst party. Kan du hjälpa henne att snabbt göra sig redo i det här makeover-spelet för tjejer?

 • Bedroom Decoration
  Spela
  Bedroom Decoration
  Spelat 517 gånger

  Hur ser ditt drömsovrum ut? Prova alla möjligheter med det här coola inredningsspelet!

 • Brunchdags
  Spela
  Brunchdags
  Spelat 234 gånger

  Det är brunchdags på det här populära kaféet. Ägaren är försenad och behöver dina modetips när hon gör sig redo. Kan du hjälpa henne att sätta ihop en fantastisk utstyrsel innan hon ger sig iväg till kaféet och inleder sin hektiska morgon i det här kläder- och företagssimuleringsspelet?

Vi har så många dekorationsspel, så du kan nu designa i princip vilket föremål du vill. Allt från tårtor till matbord till sovrum, du kan måla, välja möbler och välja din favoritdesign. Vi har vinter semestertema-spel där du kan välja dekoren på matborden, vardagsrummet, kakelugnen och mycket mer i rött och vitt, som kommer ge den perfekta julstämningen. Du kan också välja ditt favorit dockhus, välja dina favoritfärger, karaktärer, och tillbehör. Om du har drömt om det, här är din chans! Designa till och med dina egna prylar, som en färgsprakande mobil eller iPod.

 

Många av våra dekorationsspel är designade för tjejer. Välj från många olika färger som rosa, lila och andra vackra färger samtidigt som du gör rummen stilrena med mat och andra detaljer. Dekorera tårtan med glasyr, strössel, ljus och till och med designa hela bageri fullt av bakverk! För yngre tjejer finns utmaningar med karaktärer som Polly Pocket och andra dockor att klä upp. Dekorera varje rum i huset, ändra tillbehören på din mobil och dekorera ett armband från vår dekorationssamling!