Dekorera Spel

 • Prinsessan inreder dockhus
  Spela
  Prinsessan inreder dockhus
  Spelat 766 gånger

  Den här unga prinsessan inreder sitt dockhus denna eftermiddag men hon vill välja en cool utstyrsel innan hon sätter igång. Kan du hjälpa henne att välja en i det här inredningsspelet?

 • Tårtdesign
  Spela
  Tårtdesign
  Spelat 3688 gånger

  Kunderna i det här konditorit är krävande och har inte hur mycket tid som helst! Kan du skapa perfekta efterrätter som förgyller deras dag i det här utmanande simuleringsspelet? De har verkligen bråttom!

 • Prinsessornas nyårsmål
  Spela
  Prinsessornas nyårsmål
  Spelat 910 gånger

  Det nya året har börjat och dessa prinsessor vill inleda det med ambitiösa målsättningar. Kan du hjälpa dem att hålla koll på sina favoritmodetrender och mycket mer i det här onlinespelet för tjejer?

 • Banana split-paj: Saras kockskola
  Spela
  Banana split-paj: Saras kockskola
  Spelat 4522 gånger

  Idag känner Sara för att baka något sött och gott. Följ med henne in i köket och se hur man bakar den här underbara desserten.

 • My New Town
  Spela
  My New Town
  Spelat 2515 gånger

  Bygg din egen by, stad eller undervattensvärld i det här roliga dekorationsspelet!

 • Ellie och Annie skapar dockhus
  Spela
  Ellie och Annie skapar dockhus
  Spelat 2468 gånger

  Dessa två systrar designar varsitt dockhus. Hjälp dem att välja möbler, inredning och mycket mer i det här spelet för tjejer.

 • Popstjärnans kläder
  Spela
  Popstjärnans kläder
  Spelat 4813 gånger

  Den här berömda popstjärnan vill hitta några fantastiska utstyrslar under de kommande dagarna. Hon behöver en för en enorm arenakonsert och en annan som är perfekt för en prisgala. Efter det behöver hon en bekväm och cool utstyrsel för en avslappnande dag. Kan du hjälpa henne att välja vad hon ska ha på sig och vad hon ska göra med håret i det här makeover- och kläder-spelet för tjejer?

 • Prinsessor i Christmasland
  Spela
  Prinsessor i Christmasland
  Spelat 906 gånger

  Dessa prinsessor visste inte att de var på väg på ett magiskt äventyr när de bestämde sig för att åka kälke. Nu har de hamnat i det förtrollande kungariket Christmasland där en grupp med älvor behöver deras hjälp för att förbereda allt inför julen. Följ med när de letar efter försvunna presenter och mycket mer i det här högtidliga onlinespelet.

 • Prinsessorna Sanning eller konsekvens
  Spela
  Prinsessorna Sanning eller konsekvens
  Spelat 7075 gånger

  Dessa flickor älskar att ha roligt tillsammans i det helcoola onlinespelet för tjejer Prinsessorna Sanning eller konsekvens. Ha en underbar tid med Disney-prinsessorna och spela flera olika minispel.

 • Systrarnas julförberedelser
  Spela
  Systrarnas julförberedelser
  Spelat 1550 gånger

  Dessa två systrar förbereder vardagsrummet för julen. Vill du följa med och hitta gömda föremål innan de börjar inreda rummet? De skulle verkligen behöva din hjälp i det här spelet för tjejer.

 • Eliza och Jakes magiska jul
  Spela
  Eliza och Jakes magiska jul
  Spelat 849 gånger

  Eliza och Jake gör sig redo för julen i stil. Följ med när de bakar julkakor, väljer gulliga utstyrslar och njuter av roliga aktiviteter i det här julspelet för tjejer online.

 • Gör hemmagjord glass
  Spela
  Gör hemmagjord glass
  Spelat 668 gånger

  Det kan vara roligt att göra glass hemma men det är verkligen svårt om du aldrig gjort det förut. Det här matlagningsspelet online kommer att visa dig hur det går till. Det kommer till och med att visa hur man gör glasstrutar!

 • Bedroom Decoration
  Spela
  Bedroom Decoration
  Spelat 544 gånger

  Hur ser ditt drömsovrum ut? Prova alla möjligheter med det här coola inredningsspelet!

 • Back to School: Locker Essentials
  Spela
  Back to School: Locker Essentials
  Spelat 377 gånger

  Ett nytt skolår har precis börjat! Fyll detta skåp med alla möjliga sorters användbara grejer såsom linjaler och anteckningsböcker. Du kan även dekorera coola grejer som pennhållare och ryggsäckar i detta onlinebaserade designspel.

 • Systrarnas Halloween-kväll
  Spela
  Systrarnas Halloween-kväll
  Spelat 1045 gånger

  Det är Halloween-kväll och dessa två snygga tjejer är sena! Kan du hjälpa dem att snabbt välja kostymer som inspireras av deras favoritkaraktärer i det här helgspelet online? De vill leka bus eller godis på en gång men vet inte vad de ska ha på sig.

 • Alla hjärtans dag: hjältar mot skurkar
  Spela
  Alla hjärtans dag: hjältar mot skurkar
  Spelat 2752 gånger

  Några av dina favorithjältar och favoritskurkar firar Alla hjärtans dag på olika sätt. Som du kanske förstår så gillar inte onda drottningar och superskurkar denna dag, medan prinsessor och riddare älskar den. I det här designspelet får du uppleva två olika sätt att fira årets mest romantiska dag.

 • Trendiga tjejkläder
  Spela
  Trendiga tjejkläder
  Spelat 540 gånger

  De här två trendiga tjejerna älskar nya trender! Följ med när provar på coola utstyrslar, skor och mycket mer i det här kläder-spelet för tjejer.

 • Ellen: livsstilsfotograf
  Spela
  Ellen: livsstilsfotograf
  Spelat 1001 gånger

  Ellens livsstilsblogg börjar verkligen bli populär. Hon vill snabbt ta några nya bilder som alla hennes följare kan se. Kan du följa med henne medan hon arrangerar en fotografering som kommer att lyfta fram en del av hennes bästa inredningsdesign i detta onlinespel?

 • Skapa prinsessans kendama
  Spela
  Skapa prinsessans kendama
  Spelat 231 gånger

  Den här prinsessan älskar kendama- den häftiga japanska leksaken som påminner om en jojo. Kan du hjälpa henne att skapa en supergullig och färgglad kendama i det här designspelet för tjejer?

 • Mode på sommarfesten
  Spela
  Mode på sommarfesten
  Spelat 152 gånger

  De här tre vännerna anordnar en fantastisk fest i strandhuset i detta kläd- och designspel. Kan du hjälpa dem att få allt klart i tid? De sätter upp saker som bekväma stolar innan de börjar att göra massor av smaskiga mellanmål. De behöver också din hjälp medan de väljer ut några coola outfits.

 • Rengör prinsessans släpvagn
  Spela
  Rengör prinsessans släpvagn
  Spelat 375 gånger

  Den här släpvagnen blev smutsig under prinsessans senaste resa. Kan du hjälpa henne att rengöra den i det här magiska simuleringsspelet online?

 • Cookie Mania
  Spela
  Cookie Mania
  Spelat 59 gånger

  Gör varje julkaka lika unik som en snöflinga i det här roliga dekorationsspelet!

 • Ellies fotoutmaning
  Spela
  Ellies fotoutmaning
  Spelat 167 gånger

  Ellie har tackat ja till en utmaning att skapa ett fantastiskt och supersnyggt foto som hon delar på sin favoritplats för social medier. Kan du hjälpa henne att välja en fantastisk utstyrsel och en perfekt plats att posera framför kameran i det här kläder- och designspelet för tjejer online?

 • Designa sjöjungfruprinsessans hatt
  Spela
  Designa sjöjungfruprinsessans hatt
  Spelat 262 gånger

  Den här f.d. sjöjungfrun är fortfarande en prinsessa även om hon numera bor på torra land. Hon vänjer sig fortfarande vid livet utanför havet och vill lära sig allt om mode. Kan du hjälpa henne att designa en riktigt snygg hatt och en utstyrsel i det här onlinespelet för tjejer?

 • Prinsessans snygga skor
  Spela
  Prinsessans snygga skor
  Spelat 0 gånger

  Det är en perfekt eftermiddag för en tur till köpcentret. Den här prinsessan har blivit kär i ett par skor på en av affärerna i hennes favoritköpcenter. Nu måste hon hitta den perfekta utstyrseln för skorna. Kan du hjälpa henne att välja en och en frisyr också i det här makeover-spelet för tjejer online?

 • Skapa vykort åt prinsessor
  Spela
  Skapa vykort åt prinsessor
  Spelat 351 gånger

  Dessa prinsessor vill skapa egna vykort. Kan du hjälpa dem att välja vad de ska ha på sig innan det fotograferar sig? De behöver dina modetips medan de bestämmer hur de ska dekorera vykorten och vilka meddelanden som ska finnas på dem i det här onlinespelet för tjejer.

 • Modeproblem inför glamourpartyt
  Spela
  Modeproblem inför glamourpartyt
  Spelat 472 gånger

  Den här trendiga tjejen har akuta modeproblem och hon är försenad till ett glamoröst party. Kan du hjälpa henne att snabbt göra sig redo i det här makeover-spelet för tjejer?

 • Crystal och Avas campingresa
  Spela
  Crystal och Avas campingresa
  Spelat 130 gånger

  Crystal och Ava ska campa men de behöver din hjälp med att bestämma sig för vad de ska ta med sig. Hjälp dem att välja vilka tält de ska ta med sig, vilken mat de ska packa och mycket mer i det här onlinespelet för tjejer.

 • Prinsessor handlar väskor
  Spela
  Prinsessor handlar väskor
  Spelat 0 gånger

  Dessa snygga prinsessor letar efter nya snygga väskor. Men först måste de välja vad de ska ha på sig i det här onlinespelet för tjejer. Kan du hjälpa till att välja mellan alla möjliga gulliga och tokiga väskor som inkluderar väskor som liknar popcorn och mycket mer?

 • Princess Sofia at the Beach
  Spela
  Princess Sofia at the Beach
  Spelat 24 gånger

  Prinsessan Sofia är på väg till stranden. Kan du hjälpa henne att göra hennes dag helt perfekt i det här gratis onlinespelet? Designa ett supercoolt hak vid stranden för Sofia och hennes väner.

 • Fens collegemode
  Spela
  Fens collegemode
  Spelat 172 gånger

  Den här fen ska inleda ännu ett år på ett helt magiskt college. Kan du hjälpa henne att välja förtrollande smink och mycket mer innan hon återvänder till skolan i det här makeover-spelet för tjejer?

 • Ellies mysiga höststil
  Spela
  Ellies mysiga höststil
  Spelat 205 gånger

  Ellie firar hösten med några gulliga utstyrslar och avslappnande levande ljus. Kan du hjälpa henne att välja perfekta dofter och stilar i det här kläder- och designspelet online? Hon kommer att skapa ljus som är perfekta för hösten innan hon bestämmer sig för vilka trendiga kläder hon ska ha på sig härnäst.

 • Fixa Jessies glassbil
  Spela
  Fixa Jessies glassbil
  Spelat 184 gånger

  Jessies glassbil har förstörts. Vem kan ha gjort något sådant? Hjälp henne att städa den och snygga till den i det här simuleringsspelet.

 • Bästisarnas hemmafest
  Spela
  Bästisarnas hemmafest
  Spelat 114 gånger

  Det är partydags för dessa bästisar. Kan du hjälpa dem att göra hemmet redo för alla gäster? De måste välja häftiga utstyrslar innan de börjar förbereda alla snacks och drinkar. Kan du hjälpa dem att göra underbara muffins och mycket mer innan gästerna anländer i det här kläder- och designspelet online?

 • Bead Smith Jen: Tribal
  Spela
  Bead Smith Jen: Tribal
  Spelat 202 gånger

  Jen älskar armband och halsband gjorda av pärlor. Hon behöver din hjälp med att skapa tribal-smycken i det här roliga modespelet.

 • Prinsessans foto i snön
  Spela
  Prinsessans foto i snön
  Spelat 0 gånger

  Det snöade i natt och prinsessan vill ta några bilder innan snön smälter. Kan du hjälpa henne att sätta ihop en fantastisk utstyrsel och en gullig vinterbakgrund innan hon poserar för kameran i det här onlinespelet för tjejer?

Vi har så många dekorationsspel, så du kan nu designa i princip vilket föremål du vill. Allt från tårtor till matbord till sovrum, du kan måla, välja möbler och välja din favoritdesign. Vi har vinter semestertema-spel där du kan välja dekoren på matborden, vardagsrummet, kakelugnen och mycket mer i rött och vitt, som kommer ge den perfekta julstämningen. Du kan också välja ditt favorit dockhus, välja dina favoritfärger, karaktärer, och tillbehör. Om du har drömt om det, här är din chans! Designa till och med dina egna prylar, som en färgsprakande mobil eller iPod.

 

Många av våra dekorationsspel är designade för tjejer. Välj från många olika färger som rosa, lila och andra vackra färger samtidigt som du gör rummen stilrena med mat och andra detaljer. Dekorera tårtan med glasyr, strössel, ljus och till och med designa hela bageri fullt av bakverk! För yngre tjejer finns utmaningar med karaktärer som Polly Pocket och andra dockor att klä upp. Dekorera varje rum i huset, ändra tillbehören på din mobil och dekorera ett armband från vår dekorationssamling!