Dekorera Spel

 • Popstjärnans kläder
  Spela
  Popstjärnans kläder
  Spelat 4841 gånger

  Den här berömda popstjärnan vill hitta några fantastiska utstyrslar under de kommande dagarna. Hon behöver en för en enorm arenakonsert och en annan som är perfekt för en prisgala. Efter det behöver hon en bekväm och cool utstyrsel för en avslappnande dag. Kan du hjälpa henne att välja vad hon ska ha på sig och vad hon ska göra med håret i det här makeover- och kläder-spelet för tjejer?

 • Prinsessornas nyårsmål
  Spela
  Prinsessornas nyårsmål
  Spelat 943 gånger

  Det nya året har börjat och dessa prinsessor vill inleda det med ambitiösa målsättningar. Kan du hjälpa dem att hålla koll på sina favoritmodetrender och mycket mer i det här onlinespelet för tjejer?

 • Prinsessan inreder dockhus
  Spela
  Prinsessan inreder dockhus
  Spelat 835 gånger

  Den här unga prinsessan inreder sitt dockhus denna eftermiddag men hon vill välja en cool utstyrsel innan hon sätter igång. Kan du hjälpa henne att välja en i det här inredningsspelet?

 • Tårtdesign
  Spela
  Tårtdesign
  Spelat 3939 gånger

  Kunderna i det här konditorit är krävande och har inte hur mycket tid som helst! Kan du skapa perfekta efterrätter som förgyller deras dag i det här utmanande simuleringsspelet? De har verkligen bråttom!

 • My New Town
  Spela
  My New Town
  Spelat 2572 gånger

  Bygg din egen by, stad eller undervattensvärld i det här roliga dekorationsspelet!

 • Ellie och Annie skapar dockhus
  Spela
  Ellie och Annie skapar dockhus
  Spelat 2592 gånger

  Dessa två systrar designar varsitt dockhus. Hjälp dem att välja möbler, inredning och mycket mer i det här spelet för tjejer.

 • Alla hjärtans dag: hjältar mot skurkar
  Spela
  Alla hjärtans dag: hjältar mot skurkar
  Spelat 2777 gånger

  Några av dina favorithjältar och favoritskurkar firar Alla hjärtans dag på olika sätt. Som du kanske förstår så gillar inte onda drottningar och superskurkar denna dag, medan prinsessor och riddare älskar den. I det här designspelet får du uppleva två olika sätt att fira årets mest romantiska dag.

 • Prinsessorna Sanning eller konsekvens
  Spela
  Prinsessorna Sanning eller konsekvens
  Spelat 7168 gånger

  Dessa flickor älskar att ha roligt tillsammans i det helcoola onlinespelet för tjejer Prinsessorna Sanning eller konsekvens. Ha en underbar tid med Disney-prinsessorna och spela flera olika minispel.

 • Eliza och Jakes magiska jul
  Spela
  Eliza och Jakes magiska jul
  Spelat 882 gånger

  Eliza och Jake gör sig redo för julen i stil. Följ med när de bakar julkakor, väljer gulliga utstyrslar och njuter av roliga aktiviteter i det här julspelet för tjejer online.

 • Prinsessor i Christmasland
  Spela
  Prinsessor i Christmasland
  Spelat 924 gånger

  Dessa prinsessor visste inte att de var på väg på ett magiskt äventyr när de bestämde sig för att åka kälke. Nu har de hamnat i det förtrollande kungariket Christmasland där en grupp med älvor behöver deras hjälp för att förbereda allt inför julen. Följ med när de letar efter försvunna presenter och mycket mer i det här högtidliga onlinespelet.

 • Gör hemmagjord glass
  Spela
  Gör hemmagjord glass
  Spelat 751 gånger

  Det kan vara roligt att göra glass hemma men det är verkligen svårt om du aldrig gjort det förut. Det här matlagningsspelet online kommer att visa dig hur det går till. Det kommer till och med att visa hur man gör glasstrutar!

 • Banana split-paj: Saras kockskola
  Spela
  Banana split-paj: Saras kockskola
  Spelat 4679 gånger

  Idag känner Sara för att baka något sött och gott. Följ med henne in i köket och se hur man bakar den här underbara desserten.

 • Systrarnas julförberedelser
  Spela
  Systrarnas julförberedelser
  Spelat 1570 gånger

  Dessa två systrar förbereder vardagsrummet för julen. Vill du följa med och hitta gömda föremål innan de börjar inreda rummet? De skulle verkligen behöva din hjälp i det här spelet för tjejer.

 • Brunchdags
  Spela
  Brunchdags
  Spelat 277 gånger

  Det är brunchdags på det här populära kaféet. Ägaren är försenad och behöver dina modetips när hon gör sig redo. Kan du hjälpa henne att sätta ihop en fantastisk utstyrsel innan hon ger sig iväg till kaféet och inleder sin hektiska morgon i det här kläder- och företagssimuleringsspelet?

 • Bedroom Decoration
  Spela
  Bedroom Decoration
  Spelat 580 gånger

  Hur ser ditt drömsovrum ut? Prova alla möjligheter med det här coola inredningsspelet!

 • Cake Pops Maker
  Spela
  Cake Pops Maker
  Spelat 0 gånger

  Följ med till ett magiskt kungadöme där roliga bakutmaningar väntar! Snart är det dags att göra iordning de smarriga bakverken i Cake Pops Maker

  Satsar du på en regnbågsfärgad cake pop eller väljer du den trendiga först i det här bakningsspelet? Ingredienserna är framdukade. Sätt igång genom att hälla kakmix i skålen, sen är det bara att tillsätta mjölk, ägg och allt annat som behövs. Det finns massvis av sätt att dekorera dina smarriga alster. 

  Letar du efter fler roliga matlagningsspel borde du prova Cake Design och Papa's Scooperia

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att välja saker som ingredienser. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem i dina cake pops.

  Om spelutvecklaren 

  Cake Pops Maker är utvecklat av Azerion, ett spelföretag i Nederländerna. 

 • Crystal och Avas campingresa
  Spela
  Crystal och Avas campingresa
  Spelat 130 gånger

  Crystal och Ava ska campa men de behöver din hjälp med att bestämma sig för vad de ska ta med sig. Hjälp dem att välja vilka tält de ska ta med sig, vilken mat de ska packa och mycket mer i det här onlinespelet för tjejer.

 • Pryd julgranen
  Spela
  Pryd julgranen
  Spelat 29 gånger

  Dessa tre tjejer inreder sin julgran och behöver verkligen din hjälp. Följ med när de sätter upp vackra ljus och fyller granen med cool utsmyckning. Med din hjälp är de klara på nolltid i det här spelet för tjejer.

 • Mode på sommarfesten
  Spela
  Mode på sommarfesten
  Spelat 152 gånger

  De här tre vännerna anordnar en fantastisk fest i strandhuset i detta kläd- och designspel. Kan du hjälpa dem att få allt klart i tid? De sätter upp saker som bekväma stolar innan de börjar att göra massor av smaskiga mellanmål. De behöver också din hjälp medan de väljer ut några coola outfits.

 • Cookie Mania
  Spela
  Cookie Mania
  Spelat 59 gånger

  Gör varje julkaka lika unik som en snöflinga i det här roliga dekorationsspelet!

 • Designa sjöjungfruprinsessans hatt
  Spela
  Designa sjöjungfruprinsessans hatt
  Spelat 262 gånger

  Den här f.d. sjöjungfrun är fortfarande en prinsessa även om hon numera bor på torra land. Hon vänjer sig fortfarande vid livet utanför havet och vill lära sig allt om mode. Kan du hjälpa henne att designa en riktigt snygg hatt och en utstyrsel i det här onlinespelet för tjejer?

 • Ellies fotoutmaning
  Spela
  Ellies fotoutmaning
  Spelat 167 gånger

  Ellie har tackat ja till en utmaning att skapa ett fantastiskt och supersnyggt foto som hon delar på sin favoritplats för social medier. Kan du hjälpa henne att välja en fantastisk utstyrsel och en perfekt plats att posera framför kameran i det här kläder- och designspelet för tjejer online?

 • Musikfestival party
  Spela
  Musikfestival party
  Spelat 19 gånger

  Dessa tre vänner är värdar för en fest på en av årets största och bästa musikfestivaler! Kan du hjälpa dem att bestämma dekorationer, om de borde ha fyrverkeri och vilken typ av kläder de borde ha på sig! Kan du ge dem några råd medan de förbereder sig för en verkligt oförglömlig natt i detta klä upp och designspel?

 • Rengör prinsessans släpvagn
  Spela
  Rengör prinsessans släpvagn
  Spelat 375 gånger

  Den här släpvagnen blev smutsig under prinsessans senaste resa. Kan du hjälpa henne att rengöra den i det här magiska simuleringsspelet online?

 • Tinas kostymparty
  Spela
  Tinas kostymparty
  Spelat 493 gånger

  Tina är värd för ett kostymparty och hon har massvis med saker att förbereda innan gästerna anländer. Kan du skapa ett näringsrikt snack innan hon sätter igång i det här kläder- och designspelet online? Hon måste baka en kaka, ge sig själv en snabb makeover och mycket mer.

 • Tjejernas poolparty
  Spela
  Tjejernas poolparty
  Spelat 20 gånger

  Tre vänner är redo att spendera eftermiddagen vid den här privata poolen. De ska ha ett party och behöver din hjälp med att förbereda allt för sina gäster. Hjälp dem att dekorera och välja fantastiska utstyrslar i det här designspelet för tjejer.

 • Prinsessans foto i snön
  Spela
  Prinsessans foto i snön
  Spelat 0 gånger

  Det snöade i natt och prinsessan vill ta några bilder innan snön smälter. Kan du hjälpa henne att sätta ihop en fantastisk utstyrsel och en gullig vinterbakgrund innan hon poserar för kameran i det här onlinespelet för tjejer?

 • Surftjejen Tina
  Spela
  Surftjejen Tina
  Spelat 322 gånger

  Surfdag! Kan du hjälpa Tina att göra sig redo för en underbar morgon på hennes favoritstrand i det här onlinespelet? Hon måste inleda dagen med en snabb frukost.

 • Musikfestival med skåpbil
  Spela
  Musikfestival med skåpbil
  Spelat 245 gånger

  En fantastisk musikfestival ska hållas i helgen, men den här stackars tjejens skåpbil är i ganska dåligt skick. Kan du hjälpa henne att fixa till den så att hon hinner till festivalen innan den börjar i detta onlinebaserade simulerings- och designspel? Hon kan verkligen behöva hjälp medan hon reparerar alla skador, tvättar skåpbilen, inreder den och mycket mer!

 • Tjejernas collegeparty
  Spela
  Tjejernas collegeparty
  Spelat 43 gånger

  Dessa tre collegetjejer är värdar för ett poolparty och du är inbjuden! Kan du hjälpa dem att välja vad de ska ha på sig? De kan inte bestämma sig för om de ska ha sina favoritutstyrslar eller klä ut sig som hejaklacksledare i det här onlinespelet för tjejer. Efteråt kan du följa med när de äter tårta, poserar för foton och sjunger härliga karaokelåtar.

 • Blomsterhandlaren
  Spela
  Blomsterhandlaren
  Spelat 172 gånger

  Hur känns det att vara en blomsterhandlare? Ta reda på det i det här roliga designspelet. Du kan hjälpa den här trendiga blomsterhandlaren med blomvagnen. Hon vill skapa ett fantastiskt blomsterarrangemang och en display som lockar mängder av kunder.

 • Bästisar designar jeans
  Spela
  Bästisar designar jeans
  Spelat 374 gånger

  Dessa jeansälskande bästisar spenderar tid med att designa flera olika jeans och de vill lägga till coola och färgglada lappar. Varför inte följa med dem på en rolig och modeinriktad eftermiddag i det här makeover- och designspelet för tjejer?

 • Glada katten
  Spela
  Glada katten
  Spelat 615 gånger

  Det är inte lätt att hålla en katt glad. De kan vara ganska så temperamentsfulla. Men allt den här katten vill göra är att bada i det här onlinespelet. Hon har haft en jobbig dag och är nedsmutsad. Kan du hjälpa till att tvätta henne?

 • Fixa Jessies glassbil
  Spela
  Fixa Jessies glassbil
  Spelat 184 gånger

  Jessies glassbil har förstörts. Vem kan ha gjort något sådant? Hjälp henne att städa den och snygga till den i det här simuleringsspelet.

 • Leksaks-skapare
  Spela
  Leksaks-skapare
  Spelat 0 gånger

  Du kan skapa alla slags super söta och helt knasiga leksaker i detta online designspel. Ta reda på hur en nalle ser ut med en enhörnings horn eller med lila päls. Du kan till och med göra en kattunge med horn eller en lejonsvans! Låt fantasin flöda!

 • Brudens hårsalong
  Spela
  Brudens hårsalong
  Spelat 773 gånger

  Den här bruden har varit alldeles för upptagen för att ta hand om sitt hår när hon förberedde allt inför sitt bröllop. Nu ser det helt rörigt ut! Kan du klippa och stajla hennes hår i det här onlinespelet för tjejer, så att hon ser helt fantastisk ut under ceremonin?

Vi har så många dekorationsspel, så du kan nu designa i princip vilket föremål du vill. Allt från tårtor till matbord till sovrum, du kan måla, välja möbler och välja din favoritdesign. Vi har vinter semestertema-spel där du kan välja dekoren på matborden, vardagsrummet, kakelugnen och mycket mer i rött och vitt, som kommer ge den perfekta julstämningen. Du kan också välja ditt favorit dockhus, välja dina favoritfärger, karaktärer, och tillbehör. Om du har drömt om det, här är din chans! Designa till och med dina egna prylar, som en färgsprakande mobil eller iPod.

 

Många av våra dekorationsspel är designade för tjejer. Välj från många olika färger som rosa, lila och andra vackra färger samtidigt som du gör rummen stilrena med mat och andra detaljer. Dekorera tårtan med glasyr, strössel, ljus och till och med designa hela bageri fullt av bakverk! För yngre tjejer finns utmaningar med karaktärer som Polly Pocket och andra dockor att klä upp. Dekorera varje rum i huset, ändra tillbehören på din mobil och dekorera ett armband från vår dekorationssamling!