Målarspel

 • 3D färg efter nummer
  Spela
  3D färg efter nummer
  Spelat 4669 gånger

  Du kan dekorera allt från söta djur till fashionabla outfits i detta 3D färg och designspel. Använd massor av fantastiska färger medan du målar bilar, musikinstrument, och så mycket mer!

 • Isriket målarbok
  Spela
  Isriket målarbok
  Spelat 2326 gånger

  Du hittar ett helt rike av bilder i den här magiska målarboken. Det finns allt från prinsessor och prinsar till förtrollande snögubbar och läskiga ismonster. Du kan måla dem alla i det här färgläggningsspelet.

 • Blocken
  Spela
  Blocken
  Spelat 1356 gånger

  Hur snabbt kommer du att kunna ta bort alla de färgade blocken från brädet? Det finns massor av dem i det här roliga och utmanande pusselspelet. Försök att matcha dem med utgångspunkt i deras färger, samtidigt som du försöker få dem att försvinna.

 • Pixel konst 3D
  Spela
  Pixel konst 3D
  Spelat 3819 gånger

  Du har nog aldrig spelat ett online färgläggningsspel som det här tidigare! Kan du dekorera alla dessa tredimensionella bilder? Du kan färglägga allt från hundar och katter, till cyklar och helikoptrar!

 • Mosaikmålningar
  Spela
  Mosaikmålningar
  Spelat 1016 gånger

  I detta onlinebaserade design- och färgläggningsspelet kan du skapa massor av underbara mosaiker. Konstruera landskap, bilder av söta djur eller något annat som inspirerar dig att göra fantastiska virtuella konstverk.

 • Målarbok med gulliga djur
  Spela
  Målarbok med gulliga djur
  Spelat 1051 gånger

  Måla alla möjliga sorters gulliga djur i detta onlinebaserade färgläggningsspel. Låt fantasin flöda fritt medan du bestämmer färger för kaniner, katter och mycket mer!

 • Mandala- färgläggningsbok
  Spela
  Mandala- färgläggningsbok
  Spelat 12110 gånger

  Utforska mandala-världen i det här unika och spirituella färgläggningsspelet. Fyll i mönster med vibrerande röd, gul, grön och andra färger.

 • Animal Coloring Pages for Kids
  Spela
  Animal Coloring Pages for Kids
  Spelat 25390 gånger

 • Skolstart med målarbok
  Spela
  Skolstart med målarbok
  Spelat 1437 gånger

  Här kan du verkligen visa upp din skolanda med detta fantastiska onlinebaserade färgläggningsspel. Förbered dig på skolstarten och ett nytt lärorikt och roligt år genom att måla alla snygga bilder.

 • Måla efter siffror: Djur
  Spela
  Måla efter siffror: Djur
  Spelat 2250 gånger

  Du kan skapa många olika konstverk med supersöta djur i detta onlinebaserade designspel. Här kan du göra enastående elefanter, pingviner, katter och mycket mer! Allt du behöver göra är att placera rätt färg i var och en av de numrerade rutorna.

 • Pixel Art: Color by Number
  Spela
  Pixel Art: Color by Number
  Spelat 30597 gånger

  Du kan ändra massor av retro pixelkonst i detta online målningsspel. Zooma in på varje design och välj dina färger. Du kan ge en astronaut en lila rymddräkt, färga en kos fläckar gröna, och så mycket mer!

 • Tillbaka till skolan: Färglägga djur
  Spela
  Tillbaka till skolan: Färglägga djur
  Spelat 652 gånger

  Du kan dekorera alla slags bilder av djur i detta online-färgspel. Låt din fantasi flöda medan du färgar söta hundar, katter, och mycket mer!

 • Målarbok med dinosaurier
  Spela
  Målarbok med dinosaurier
  Spelat 137 gånger

  Det finns massor av dinosaurier du kan måla i detta onlinebaserade färgläggningsspel. Du kan återskapa de mönster som medföljer varje teckning eller låta fantasin flöda fritt och bröla precis som en dinosaurie! Skapa alla slags fantastiska stilar för dessa helt magnifika ödlor med hjälp av en mängd coola och originella färger.

 • Målarbok: Fantastiskt söt enhörning
  Spela
  Målarbok: Fantastiskt söt enhörning
  Spelat 884 gånger

  Den här målarboken är fylld med bedårande enhörningar. Hur tänker du måla dem i detta onlinebaserade färgläggningsspel? Du kan ge dem rosa hår och måla dem i en mängd andra underbara och helgalna färger.

 • Skribbl.Io
  Spela
  Skribbl.Io
  Spelat 26668 gånger

  Du lär knappast ha spelat ett .io-spel som det här tidigare! Visa upp dina fantastiska konstnärsförmågor i Skribbl.io. Du utmanar spelare världen över i en oändlig konsttävling. Se om du kan slå poängrekord och imponera på dem med dina snabbskisser. 

  Ni turas om att rita i det här .io-spelet. Kan du se vad det är de andra ritar? Det kan vara allt från apelsiner till USA:s president! Om du är den första spelaren att få rätt svar belönas du med massvis av poäng. 

  När det är din tur att rita har du bara 80 sekunder på dig att rita något som de andra spelarna får gissa på. Som tur är kan du välja ett av tre ord innan du greppar din virtuella pensel i det här spännande flerspelarspelet

  Så spelar man Skribbl.io

  I Skribbl.io är målet att tjäna så många poäng som möjligt i ett antal omgångar där du försöker gissa vad de andra spelarna ritar. Du får även möjligheten att imponera på dem med dina färdigheter när det är din tur i det här ritspelet

  Spelkontroller 

  Mus

  • ANVÄND MUSEN för att välja färg, verktyg, o.s.v. 
  • VÄNSTERKLICKA för att välja och använda dem. 

  Tangentbord 

  • ANVÄND TANGENTBORDET för att skicka meddelanden till andra spelare och gissa vad som ritas.

  Finns det några tips och trick för Skribbl.io?

  • Är andra spelare för jobbiga eller inaktiva? Då kan du rösta om att sparka ut dem med knappen Votekick. 
  • Om ingen kan gissa vad du ritar kan du alltid skriva en ledtråd bredvid. 
  • Förbered dig på att rita vad som helst. Du kan få ord som näsblod eller Paris.

  Liknande spel

  Här har vi några andra konst- och skapandespel. Om du letar efter en riktig utmaning borde du prova Pixel Art: Color by Number

  Vilka skapade Skribbl.io?

  Det här spelet utvecklades av ticedev, en spelutvecklare baserad i Tyskland.

 • Prinsessans färgglada kläder
  Spela
  Prinsessans färgglada kläder
  Spelat 872 gånger

  Alla klänningar i den här prinsessans garderob är lite för vanliga och enkla. Hon skulle verkligen vilja ha något mer färgglatt och spännande. Kan du hjälpa henne att skapa en fantastisk utstyrsel som gör alla hennes prinsessvänner gröna av avund i det här kläder- och designspelet för tjejer?

 • Christmas: Color and Decorate
  Spela
  Christmas: Color and Decorate
  Spelat 183 gånger

  Kom i julstämning och piffa upp fyra bilder i Christmas: Color and Decorate

  De föreställer jultomten, julgranar, snögubbar med mera, så låt fantasin flöda i det här roliga julspelet. Du kan till exempel ge tomten lila kläder, måla en snögubbe orange och så vidare! Dessutom finns det möjlighet att ladda ner bilderna och dela dem med vänner och familj. 

  Back to School: Coloring Book och Coloring Book: Shopkins är två riktigt coola färgläggningsspel du definitivt borde prova!   

  Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att välja färg.
  • VÄNSTERKLICKA för att använda den i en av bilderna. 

  Om spelutvecklaren 

  Christmas: Color and Decorate är utvecklat av Azerion, ett spelföretag baserat i Nederländerna. 

 • Prinsessornas regnbågsklänningar
  Spela
  Prinsessornas regnbågsklänningar
  Spelat 832 gånger

  Klänningarna i de här prinsessornas garderober ser lite trista ut. De vill verkligen fräscha upp sina stilar med mer färg. Med alla regnbågens färger faktiskt! Kan du hjälpa var och en att designa tjusiga klänningar i detta onlinebaserade modespel?

 • Betsy pysslar: Somrig sandmålning
  Spela
  Betsy pysslar: Somrig sandmålning
  Spelat 1385 gånger

  I Betsy pysslar kan du skapa vackra och färgrika målningar. Allt som behövs är lite sand!

 • Magiska färgboken
  Spela
  Magiska färgboken
  Spelat 249 gånger

  Detta är inte ditt vanliga färgspel. Detta är magiskt! Tja, typ. Låt din fantasi sväva medan du dekorerar fantastiska bilder, eller designar din egen bild!

 • Rita i sanden
  Spela
  Rita i sanden
  Spelat 196 gånger

  Att skriva ditt namn i sanden eller bara göra en snabb ritning är mycket roligt. Nu kan du göra det hemma i det här virtuella ritspelet. Låt fantasin flöda vilt. Du kan alltid börja om genom att trycka på vågknappen.

 • Coloring Book: Shopkins
  Spela
  Coloring Book: Shopkins
  Spelat 1781 gånger

  Det är dags att måla alla dessa hänförande teckningar av mat och andra saker! Vilka färger vill du använda till en hög med pannkakor? Eller hur vill du färglägga en sats med supersmaskiga och helt betagande muffins? Låt din fantasi flöda fritt när du spelar detta fantastiska onlinebaserade färgläggningsspel.

 • Coloring Book Animals
  Spela
  Coloring Book Animals
  Spelat 833 gånger

 • Pony Coloring Game
  Spela
  Pony Coloring Game
  Spelat 836 gånger

  Visa dina konstnärliga färdigheter i det här roliga färgläggningsspelet. Välj och blanda färger och måla en unik ponny!

 • Målarbok: Tecknade elefanter
  Spela
  Målarbok: Tecknade elefanter
  Spelat 404 gånger

  Du kan låta fantasin flöda fritt när du tar dig an dessa målningar av tjockhudingar som väntar på dig i detta onlinebaserade färgläggningsspel. Måla alla elefanter i en massa fantastiska färger.

 • Djurparkens målarbok
  Spela
  Djurparkens målarbok
  Spelat 732 gånger

  I detta fenomenala färgläggningsspel finns det fem olika djur du kan måla. Måla ett lejon grönt eller ge en zebra några lila ränder! Låt fantasin flöda fritt!

 • Fyll i formen: Vår
  Spela
  Fyll i formen: Vår
  Spelat 644 gånger

  Fira vårens ankomst med de här roliga pusslen.

 • Rita en bild på 90 sekunder
  Spela
  Rita en bild på 90 sekunder
  Spelat 3699 gånger

  Gör dig redo för den ultimata målningsutmaningen. Kan du återskapa dessa porträtt inom 90 sekunder eller mindre i det här intensiva ritspelet? Vissa bilder är superlätta medan andra är riktigt komplicerade.

 • Superhex.Io
  Spela
  Superhex.Io
  Spelat 16899 gånger

  Kan du sätta ihop dina celler och skapa en mäktig hexagonal bas i det här utmanande io-spelet? Se om du kan skydda dina celler från fienderna och erövra så mycket territorium som möjligt.

 • Målarbok för barn
  Spela
  Målarbok för barn
  Spelat 2564 gånger

  Barn kommer att älska detta fantastiska onlinebaserade färgläggningsspel. Här hittar de massor av teckningar att dekorera som innehåller olika typer av mat, djur, bilar och mycket mer.

 • Betsy pysslar: sandmålning
  Spela
  Betsy pysslar: sandmålning
  Spelat 11943 gånger

  Ta på dig baddräkten, smörj in lite solskyddskräm och släpp lös din kreativitet i Betsys studio.

 • Färglägg enhörningen
  Spela
  Färglägg enhörningen
  Spelat 596 gånger

  Långt borta i en fantastisk fantasivärld lever en majestätisk enhörning i en dimmig skog tillsammans med en prinsessa som sköter om honom. Färglägg det här sagolandet och få bilden att leva för evigt!

 • Hej alla barn: Färg följer siffror
  Spela
  Hej alla barn: Färg följer siffror
  Spelat 540 gånger

  Det finns massor av gulliga djur som du kan färglägga i detta fantastiska onlinespel. Dessutom kan du zooma in och ut medan du fyller i alla tomma pixlar med olika färger.

 • Happy Valentine's Day Coloring Book
  Spela
  Happy Valentine's Day Coloring Book
  Spelat 110 gånger

  Det går bra att fira alla hjärtans dag när som helst på året! Det finns fyra gulliga bilder att dekorera i Happy Valentine’s Day Coloring Book

  Färglägg teddybjörnar, en valp, alla hjärtans dag-kort och massa annat. Hur många av pennorna kommer du att använda i det här alla hjärtans dag-spelet? Är du nyfiken på hur en valp skulle se ut om du färgade den lila? Eller varför inte göra ett grönt alla hjärtans dag-kort? 

  Back to School Coloring Book och Fun Kids Coloring Book är två andra roliga färgläggningsspel

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att leta pennor och massa annat. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem. 

   

 • Måla bad
  Spela
  Måla bad
  Spelat 5155 gånger

  Färglägg denna fina bild så fint du kan!

 • Kattens födelsedagskalas
  Spela
  Kattens födelsedagskalas
  Spelat 597 gånger

  Den här söta katten ska ha födelsedagskalas och bjuder in dig att fira tillsammans med alla vänner i det här webbaserade spelet för hela familjen.