Ritningsspel

 • 3D färg efter nummer
  Spela
  3D färg efter nummer
  Spelat 3412 gånger

  Du kan dekorera allt från söta djur till fashionabla outfits i detta 3D färg och designspel. Använd massor av fantastiska färger medan du målar bilar, musikinstrument, och så mycket mer!

 • Love Balls 2
  Spela
  Love Balls 2
  Spelat 7246 gånger

  De romantiska bollarna är här igen! Kan du hjälpa dem att hitta varandra i detta fysikbaserade actionspel? De är verkligen på humör för lite smooching!

 • Pixel Art: Color by Number
  Spela
  Pixel Art: Color by Number
  Spelat 29391 gånger

  Du kan ändra massor av retro pixelkonst i detta online målningsspel. Zooma in på varje design och välj dina färger. Du kan ge en astronaut en lila rymddräkt, färga en kos fläckar gröna, och så mycket mer!

 • Coloring Book: Shopkins
  Spela
  Coloring Book: Shopkins
  Spelat 1078 gånger

  Det är dags att måla alla dessa hänförande teckningar av mat och andra saker! Vilka färger vill du använda till en hög med pannkakor? Eller hur vill du färglägga en sats med supersmaskiga och helt betagande muffins? Låt din fantasi flöda fritt när du spelar detta fantastiska onlinebaserade färgläggningsspel.

 • Målarbok för barn
  Spela
  Målarbok för barn
  Spelat 1148 gånger

  Barn kommer att älska detta fantastiska onlinebaserade färgläggningsspel. Här hittar de massor av teckningar att dekorera som innehåller olika typer av mat, djur, bilar och mycket mer.

 • Skolstart med målarbok
  Spela
  Skolstart med målarbok
  Spelat 841 gånger

  Här kan du verkligen visa upp din skolanda med detta fantastiska onlinebaserade färgläggningsspel. Förbered dig på skolstarten och ett nytt lärorikt och roligt år genom att måla alla snygga bilder.

 • Målarbok med gulliga djur
  Spela
  Målarbok med gulliga djur
  Spelat 673 gånger

  Måla alla möjliga sorters gulliga djur i detta onlinebaserade färgläggningsspel. Låt fantasin flöda fritt medan du bestämmer färger för kaniner, katter och mycket mer!

 • Färga mig i julens färger
  Spela
  Färga mig i julens färger
  Spelat 1604 gånger

  Du kan designa dina egna bilder, eller dekorera några, i detta färgspel som är perfekt för julen. Välj alla möjliga underbara färger för jultomten, pepparkakshus, och mycket mer!

 • Pony Coloring Game
  Spela
  Pony Coloring Game
  Spelat 713 gånger

  Visa dina konstnärliga färdigheter i det här roliga färgläggningsspelet. Välj och blanda färger och måla en unik ponny!

 • Tillbaka till skolan: Färglägga djur
  Spela
  Tillbaka till skolan: Färglägga djur
  Spelat 420 gånger

  Du kan dekorera alla slags bilder av djur i detta online-färgspel. Låt din fantasi flöda medan du färgar söta hundar, katter, och mycket mer!

 • Betsy pysslar: Somrig sandmålning
  Spela
  Betsy pysslar: Somrig sandmålning
  Spelat 1335 gånger

  I Betsy pysslar kan du skapa vackra och färgrika målningar. Allt som behövs är lite sand!

 • Prinsessor i pyjamas: roliga ansikten
  Spela
  Prinsessor i pyjamas: roliga ansikten
  Spelat 416 gånger

  Saker och ting är på väg att gå helt över styr i detta pyjamasparty. En av prinsessorna tänker spela en av sina vänner ett spratt i detta helgalna onlinespel efter att de har valt ut några bekväma pyjamasar att ha på sig. Följ med henne medan hon ritar några helt tokiga designer på deras ansikten efter att de har somnat.

 • Animal Coloring Pages for Kids
  Spela
  Animal Coloring Pages for Kids
  Spelat 24934 gånger

 • Målarbok: Fantastiskt söt enhörning
  Spela
  Målarbok: Fantastiskt söt enhörning
  Spelat 716 gånger

  Den här målarboken är fylld med bedårande enhörningar. Hur tänker du måla dem i detta onlinebaserade färgläggningsspel? Du kan ge dem rosa hår och måla dem i en mängd andra underbara och helgalna färger.

 • Skribbl.Io
  Spela
  Skribbl.Io
  Spelat 24960 gånger

  Du kan tävla mot spelare från hela världen i det här roliga och spännande io-spelet. Använd din kreativa förmåga och försök att lista ut andra spelares teckningar. Kommer de att lista ut din också?

 • Rita och gissa
  Spela
  Rita och gissa
  Spelat 4023 gånger

  Du kan verkligen visa upp dina teckningsfärdigheter i detta onlinebaserade multiplayer-spel. Kan du gissa vad dina motståndares teckningar föreställer? Kommer de att kunna räkna ut din? Det är dags att ta reda på det!

 • Färglägg djungelns djur
  Spela
  Färglägg djungelns djur
  Spelat 1359 gånger

  I det här förtjusande onlinespelet kan du ta reda på hur ett rosa lejon och en zebra täckt i en massa helgalna färger skulle se ut. Låt fantasin flöda när du designar bilder, eller bara färglägger några andra som redan är klara.

 • Hangman
  Spela
  Hangman
  Spelat 1468 gånger

  Det klassiska spelet kommer till liv i denna onlineversion. Kan du gissa varje ord innan teckningen av den hängande gubben är klar?

 • Kattromans
  Spela
  Kattromans
  Spelat 978 gånger

  De här förtjusande katterna är kära! Tyvärr finns det många hinder som står mellan dem och deras romans. Kan du hjälpa dem att träffas på var och en av de utmanande nivåerna i detta dynamiska pusselspel?

 • Gartic.io
  Spela
  Gartic.io
  Spelat 849 gånger

  Can you figure out what’s being drawn by the other players in this io game? See if you can win each round as you take turns drawing all sorts of different things.

 • Ansiktsmålning
  Spela
  Ansiktsmålning
  Spelat 135 gånger

  Det är dags för den här moderiktiga tjejen att skapa en helt ny stil i detta makeover-spel. Hon ska testa riktigt coolt smink i kombination med helt galen och originell ansiktsmålning. Hon vill dessutom ta en titt på några snygga outfits.

 • Draw My Thing Online
  Spela
  Draw My Thing Online
  Spelat 34044 gånger

  Följ med spelare från hela världen i det här galna och vilda onlinespelet. Kan du lista ut det hemliga ordet eller frasen som ritas under varje runda? Ha roligt du med och rita en du också.

 • Best.Letsdraw.it
  Spela
  Best.Letsdraw.it
  Spelat 3051 gånger

  Ge dina teckningsfärdigheter ett ordentligt träningspass i detta intensiva io-spel. Välj ett ämne och gör ditt bästa för att rita det inom 60 sekunder. När klockan når noll kan du betygsätta de övriga spelarnas teckningar medan de betygsätter din. Vem får flest poäng för sina konstnärliga färdigheter? Nu är det är dags att ta reda på det!

 • Färglägg enhörningen
  Spela
  Färglägg enhörningen
  Spelat 500 gånger

  Långt borta i en fantastisk fantasivärld lever en majestätisk enhörning i en dimmig skog tillsammans med en prinsessa som sköter om honom. Färglägg det här sagolandet och få bilden att leva för evigt!

 • Bästisarnas matchande tatueringar
  Spela
  Bästisarnas matchande tatueringar
  Spelat 523 gånger

  De här prinsessorna är bästa vänner, och det är därför de har bestämt sig för att skaffa matchande tatueringar. Fast det är bara tillfälliga som varar några dagar. Men vilken design ska de välja? Du kan hjälpa dem att bestämma det i detta onlinebaserade simuleringsspel.

 • Rollercoaster Creator
  Spela
  Rollercoaster Creator
  Spelat 28239 gånger

  Är du en spänningssökare? Bygg en imponerande berg-och-dalbana.

 • Magiska färgboken
  Spela
  Magiska färgboken
  Spelat 220 gånger

  Detta är inte ditt vanliga färgspel. Detta är magiskt! Tja, typ. Låt din fantasi sväva medan du dekorerar fantastiska bilder, eller designar din egen bild!

 • Måla bad
  Spela
  Måla bad
  Spelat 5102 gånger

  Färglägg denna fina bild så fint du kan!

 • Supertatuerare 2
  Spela
  Supertatuerare 2
  Spelat 919 gånger

  Det är så populärt att tatuera sig, så varför inte bli en tatuerare? Jobba dig uppåt med en mängd olika kunder och de galnaste tatueringarna du någonsin sett. Följ varje steg och skapa tatueringar precis som en riktig tatuerare!

 • Rita en bild på 90 sekunder
  Spela
  Rita en bild på 90 sekunder
  Spelat 3461 gånger

  Gör dig redo för den ultimata målningsutmaningen. Kan du återskapa dessa porträtt inom 90 sekunder eller mindre i det här intensiva ritspelet? Vissa bilder är superlätta medan andra är riktigt komplicerade.

 • Coloring Book Animals
  Spela
  Coloring Book Animals
  Spelat 752 gånger

 • Målarbok med alligatorer
  Spela
  Målarbok med alligatorer
  Spelat 321 gånger

  Hur tänker du måla alla dessa supersöta alligatorer? Använd din fantasi medan du skapar nya och originella utseenden åt dem i detta onlinebaserade färgläggningsspel. Det finns fyra olika teckningar som du kan färglägga.

 • Linjeförare
  Spela
  Linjeförare
  Spelat 1365 gånger

  Det står dig fritt att dra dina egna slutsatser, men en gigantisk utmaning väntar dig i detta onlinebaserade racingspel. Ta kontroll över denna racerförare i miniatyrformat medan han försöker navigera mellan hinderbanor som har konstruerats åt honom på sidorna i detta anteckningsblock. Kan du nå mållinjen på varje bana?

 • Rollercoaster Creator 2
  Spela
  Rollercoaster Creator 2
  Spelat 1751 gånger

  Varning alla spänningssökare: gör er redo för något spektakulärt ...

 • Läskig färgläggning
  Spela
  Läskig färgläggning
  Spelat 9263 gånger

  Välj bilden och färglägg den genom att använda färgerna till vänster.

 • Kattens födelsedagskalas
  Spela
  Kattens födelsedagskalas
  Spelat 597 gånger

  Den här söta katten ska ha födelsedagskalas och bjuder in dig att fira tillsammans med alla vänner i det här webbaserade spelet för hela familjen.