Ritningsspel

 • 3D färg efter nummer
  Spela
  3D färg efter nummer
  Spelat 4669 gånger

  Du kan dekorera allt från söta djur till fashionabla outfits i detta 3D färg och designspel. Använd massor av fantastiska färger medan du målar bilar, musikinstrument, och så mycket mer!

 • Hangman
  Spela
  Hangman
  Spelat 2117 gånger

  Det klassiska spelet kommer till liv i denna onlineversion. Kan du gissa varje ord innan teckningen av den hängande gubben är klar?

 • Rita och gissa
  Spela
  Rita och gissa
  Spelat 5403 gånger

  Du kan verkligen visa upp dina teckningsfärdigheter i detta onlinebaserade multiplayer-spel. Kan du gissa vad dina motståndares teckningar föreställer? Kommer de att kunna räkna ut din? Det är dags att ta reda på det!

 • Gartic.io
  Spela
  Gartic.io
  Spelat 914 gånger

  Can you figure out what’s being drawn by the other players in this io game? See if you can win each round as you take turns drawing all sorts of different things.

 • Love Balls 2
  Spela
  Love Balls 2
  Spelat 8854 gånger

  De romantiska bollarna är här igen! Kan du hjälpa dem att hitta varandra i detta fysikbaserade actionspel? De är verkligen på humör för lite smooching!

 • Målarbok med gulliga djur
  Spela
  Målarbok med gulliga djur
  Spelat 1051 gånger

  Måla alla möjliga sorters gulliga djur i detta onlinebaserade färgläggningsspel. Låt fantasin flöda fritt medan du bestämmer färger för kaniner, katter och mycket mer!

 • Animal Coloring Pages for Kids
  Spela
  Animal Coloring Pages for Kids
  Spelat 25390 gånger

 • Skolstart med målarbok
  Spela
  Skolstart med målarbok
  Spelat 1437 gånger

  Här kan du verkligen visa upp din skolanda med detta fantastiska onlinebaserade färgläggningsspel. Förbered dig på skolstarten och ett nytt lärorikt och roligt år genom att måla alla snygga bilder.

 • Pixel Art: Color by Number
  Spela
  Pixel Art: Color by Number
  Spelat 30597 gånger

  Du kan ändra massor av retro pixelkonst i detta online målningsspel. Zooma in på varje design och välj dina färger. Du kan ge en astronaut en lila rymddräkt, färga en kos fläckar gröna, och så mycket mer!

 • Tillbaka till skolan: Färglägga djur
  Spela
  Tillbaka till skolan: Färglägga djur
  Spelat 652 gånger

  Du kan dekorera alla slags bilder av djur i detta online-färgspel. Låt din fantasi flöda medan du färgar söta hundar, katter, och mycket mer!

 • Målarbok: Fantastiskt söt enhörning
  Spela
  Målarbok: Fantastiskt söt enhörning
  Spelat 884 gånger

  Den här målarboken är fylld med bedårande enhörningar. Hur tänker du måla dem i detta onlinebaserade färgläggningsspel? Du kan ge dem rosa hår och måla dem i en mängd andra underbara och helgalna färger.

 • Skribbl.Io
  Spela
  Skribbl.Io
  Spelat 26668 gånger

  Du lär knappast ha spelat ett .io-spel som det här tidigare! Visa upp dina fantastiska konstnärsförmågor i Skribbl.io. Du utmanar spelare världen över i en oändlig konsttävling. Se om du kan slå poängrekord och imponera på dem med dina snabbskisser. 

  Ni turas om att rita i det här .io-spelet. Kan du se vad det är de andra ritar? Det kan vara allt från apelsiner till USA:s president! Om du är den första spelaren att få rätt svar belönas du med massvis av poäng. 

  När det är din tur att rita har du bara 80 sekunder på dig att rita något som de andra spelarna får gissa på. Som tur är kan du välja ett av tre ord innan du greppar din virtuella pensel i det här spännande flerspelarspelet

  Så spelar man Skribbl.io

  I Skribbl.io är målet att tjäna så många poäng som möjligt i ett antal omgångar där du försöker gissa vad de andra spelarna ritar. Du får även möjligheten att imponera på dem med dina färdigheter när det är din tur i det här ritspelet

  Spelkontroller 

  Mus

  • ANVÄND MUSEN för att välja färg, verktyg, o.s.v. 
  • VÄNSTERKLICKA för att välja och använda dem. 

  Tangentbord 

  • ANVÄND TANGENTBORDET för att skicka meddelanden till andra spelare och gissa vad som ritas.

  Finns det några tips och trick för Skribbl.io?

  • Är andra spelare för jobbiga eller inaktiva? Då kan du rösta om att sparka ut dem med knappen Votekick. 
  • Om ingen kan gissa vad du ritar kan du alltid skriva en ledtråd bredvid. 
  • Förbered dig på att rita vad som helst. Du kan få ord som näsblod eller Paris.

  Liknande spel

  Här har vi några andra konst- och skapandespel. Om du letar efter en riktig utmaning borde du prova Pixel Art: Color by Number

  Vilka skapade Skribbl.io?

  Det här spelet utvecklades av ticedev, en spelutvecklare baserad i Tyskland.

 • Prinsessor i pyjamas: roliga ansikten
  Spela
  Prinsessor i pyjamas: roliga ansikten
  Spelat 471 gånger

  Saker och ting är på väg att gå helt över styr i detta pyjamasparty. En av prinsessorna tänker spela en av sina vänner ett spratt i detta helgalna onlinespel efter att de har valt ut några bekväma pyjamasar att ha på sig. Följ med henne medan hon ritar några helt tokiga designer på deras ansikten efter att de har somnat.

 • Kattromans
  Spela
  Kattromans
  Spelat 1531 gånger

  De här förtjusande katterna är kära! Tyvärr finns det många hinder som står mellan dem och deras romans. Kan du hjälpa dem att träffas på var och en av de utmanande nivåerna i detta dynamiska pusselspel?

 • Christmas: Color and Decorate
  Spela
  Christmas: Color and Decorate
  Spelat 183 gånger

  Kom i julstämning och piffa upp fyra bilder i Christmas: Color and Decorate

  De föreställer jultomten, julgranar, snögubbar med mera, så låt fantasin flöda i det här roliga julspelet. Du kan till exempel ge tomten lila kläder, måla en snögubbe orange och så vidare! Dessutom finns det möjlighet att ladda ner bilderna och dela dem med vänner och familj. 

  Back to School: Coloring Book och Coloring Book: Shopkins är två riktigt coola färgläggningsspel du definitivt borde prova!   

  Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att välja färg.
  • VÄNSTERKLICKA för att använda den i en av bilderna. 

  Om spelutvecklaren 

  Christmas: Color and Decorate är utvecklat av Azerion, ett spelföretag baserat i Nederländerna. 

 • Ansiktsmålning
  Spela
  Ansiktsmålning
  Spelat 135 gånger

  Det är dags för den här moderiktiga tjejen att skapa en helt ny stil i detta makeover-spel. Hon ska testa riktigt coolt smink i kombination med helt galen och originell ansiktsmålning. Hon vill dessutom ta en titt på några snygga outfits.

 • Betsy pysslar: Somrig sandmålning
  Spela
  Betsy pysslar: Somrig sandmålning
  Spelat 1385 gånger

  I Betsy pysslar kan du skapa vackra och färgrika målningar. Allt som behövs är lite sand!

 • Magiska färgboken
  Spela
  Magiska färgboken
  Spelat 249 gånger

  Detta är inte ditt vanliga färgspel. Detta är magiskt! Tja, typ. Låt din fantasi sväva medan du dekorerar fantastiska bilder, eller designar din egen bild!

 • Rita i sanden
  Spela
  Rita i sanden
  Spelat 196 gånger

  Att skriva ditt namn i sanden eller bara göra en snabb ritning är mycket roligt. Nu kan du göra det hemma i det här virtuella ritspelet. Låt fantasin flöda vilt. Du kan alltid börja om genom att trycka på vågknappen.

 • Coloring Book: Shopkins
  Spela
  Coloring Book: Shopkins
  Spelat 1781 gånger

  Det är dags att måla alla dessa hänförande teckningar av mat och andra saker! Vilka färger vill du använda till en hög med pannkakor? Eller hur vill du färglägga en sats med supersmaskiga och helt betagande muffins? Låt din fantasi flöda fritt när du spelar detta fantastiska onlinebaserade färgläggningsspel.

 • Linjeförare
  Spela
  Linjeförare
  Spelat 1457 gånger

  Det står dig fritt att dra dina egna slutsatser, men en gigantisk utmaning väntar dig i detta onlinebaserade racingspel. Ta kontroll över denna racerförare i miniatyrformat medan han försöker navigera mellan hinderbanor som har konstruerats åt honom på sidorna i detta anteckningsblock. Kan du nå mållinjen på varje bana?

 • Rollercoaster Creator
  Spela
  Rollercoaster Creator
  Spelat 28299 gånger

  Är du en spänningssökare? Bygg en imponerande berg-och-dalbana.

 • Coloring Book Animals
  Spela
  Coloring Book Animals
  Spelat 833 gånger

 • Pony Coloring Game
  Spela
  Pony Coloring Game
  Spelat 836 gånger

  Visa dina konstnärliga färdigheter i det här roliga färgläggningsspelet. Välj och blanda färger och måla en unik ponny!

 • Best.Letsdraw.it
  Spela
  Best.Letsdraw.it
  Spelat 3461 gånger

  Ge dina teckningsfärdigheter ett ordentligt träningspass i detta intensiva io-spel. Välj ett ämne och gör ditt bästa för att rita det inom 60 sekunder. När klockan når noll kan du betygsätta de övriga spelarnas teckningar medan de betygsätter din. Vem får flest poäng för sina konstnärliga färdigheter? Nu är det är dags att ta reda på det!

 • Djurparkens målarbok
  Spela
  Djurparkens målarbok
  Spelat 732 gånger

  I detta fenomenala färgläggningsspel finns det fem olika djur du kan måla. Måla ett lejon grönt eller ge en zebra några lila ränder! Låt fantasin flöda fritt!

 • Rita en bild på 90 sekunder
  Spela
  Rita en bild på 90 sekunder
  Spelat 3699 gånger

  Gör dig redo för den ultimata målningsutmaningen. Kan du återskapa dessa porträtt inom 90 sekunder eller mindre i det här intensiva ritspelet? Vissa bilder är superlätta medan andra är riktigt komplicerade.

 • Rollercoaster Creator 2
  Spela
  Rollercoaster Creator 2
  Spelat 1825 gånger

  Varning alla spänningssökare: gör er redo för något spektakulärt ...

 • Målarbok för barn
  Spela
  Målarbok för barn
  Spelat 2564 gånger

  Barn kommer att älska detta fantastiska onlinebaserade färgläggningsspel. Här hittar de massor av teckningar att dekorera som innehåller olika typer av mat, djur, bilar och mycket mer.

 • Draw My Thing Online
  Spela
  Draw My Thing Online
  Spelat 34366 gånger

  Följ med spelare från hela världen i det här galna och vilda onlinespelet. Kan du lista ut det hemliga ordet eller frasen som ritas under varje runda? Ha roligt du med och rita en du också.

 • Färglägg enhörningen
  Spela
  Färglägg enhörningen
  Spelat 596 gånger

  Långt borta i en fantastisk fantasivärld lever en majestätisk enhörning i en dimmig skog tillsammans med en prinsessa som sköter om honom. Färglägg det här sagolandet och få bilden att leva för evigt!

 • Hej alla barn: Färg följer siffror
  Spela
  Hej alla barn: Färg följer siffror
  Spelat 540 gånger

  Det finns massor av gulliga djur som du kan färglägga i detta fantastiska onlinespel. Dessutom kan du zooma in och ut medan du fyller i alla tomma pixlar med olika färger.

 • Live Line
  Spela
  Live Line
  Spelat 169 gånger

  Du måste ha en stadig hand och ett skarpt öga om du ska ha chans att komma till sista nivån i Live Line. Dags att sätta din spelskicklighet på prov.   

  Live Line är ett unikt och mycket klurigt pusselspel. Poppa bollarna på varje bana med bläck från en magisk penna. Linjerna du ritar kommer att börja studsa runt på skärmen. Tycker du det låter enkelt? Spelet kan faktiskt ta en livstid att bemästra! 

  Line Puzzle och Roll the Ball är två liknande skicklighetsspel som håller pulsen uppe! 

  Så spelar du Live Line 

  Målet i Live Line är att förstöra en grupp bollar på varje bana med hjälp av bläcket från en magisk penna. Linjerna du skapar vaknar till liv och hoppar runt på skärmen, men se upp! Om bläcket träffar en svart boll eller om det krockar med toppen eller botten av skärmen måste du börja om. 

   Spelkontroller

  • HÅLL IN VÄNSTER MUSKNAPP för att rita en linje. 
  • SLÄPP KNAPPEN för att skicka i väg linjen och förstöra bollarna.
 • Happy Valentine's Day Coloring Book
  Spela
  Happy Valentine's Day Coloring Book
  Spelat 110 gånger

  Det går bra att fira alla hjärtans dag när som helst på året! Det finns fyra gulliga bilder att dekorera i Happy Valentine’s Day Coloring Book

  Färglägg teddybjörnar, en valp, alla hjärtans dag-kort och massa annat. Hur många av pennorna kommer du att använda i det här alla hjärtans dag-spelet? Är du nyfiken på hur en valp skulle se ut om du färgade den lila? Eller varför inte göra ett grönt alla hjärtans dag-kort? 

  Back to School Coloring Book och Fun Kids Coloring Book är två andra roliga färgläggningsspel

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN för att leta pennor och massa annat. 
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem. 

   

 • Måla bad
  Spela
  Måla bad
  Spelat 5155 gånger

  Färglägg denna fina bild så fint du kan!

 • Fruktflykt
  Spela
  Fruktflykt
  Spelat 286 gånger

  Det bör inte komma som någon större överraskning att det här äpplet helst vill slippa ätas. Kan du hjälpa honom att fly från köket i detta fysikbaserade pusselspel? Om han lyckas nå portalerna på varje nivå är han i säkerhet.