Konst & Kreativitetspel

 • Måla efter siffror: Djur
  Spela
  Måla efter siffror: Djur
  Spelat 2201 gånger

  Du kan skapa många olika konstverk med supersöta djur i detta onlinebaserade designspel. Här kan du göra enastående elefanter, pingviner, katter och mycket mer! Allt du behöver göra är att placera rätt färg i var och en av de numrerade rutorna.

 • Pixel konst 3D
  Spela
  Pixel konst 3D
  Spelat 3538 gånger

  Du har nog aldrig spelat ett online färgläggningsspel som det här tidigare! Kan du dekorera alla dessa tredimensionella bilder? Du kan färglägga allt från hundar och katter, till cyklar och helikoptrar!

 • Gartic.io
  Spela
  Gartic.io
  Spelat 883 gånger

  Can you figure out what’s being drawn by the other players in this io game? See if you can win each round as you take turns drawing all sorts of different things.

 • Mosaikmålningar
  Spela
  Mosaikmålningar
  Spelat 970 gånger

  I detta onlinebaserade design- och färgläggningsspelet kan du skapa massor av underbara mosaiker. Konstruera landskap, bilder av söta djur eller något annat som inspirerar dig att göra fantastiska virtuella konstverk.

 • Pixelhantverk
  Spela
  Pixelhantverk
  Spelat 1311 gånger

  I det här magiska byggsimuleringsspelet kan du skapa och modifiera ett helt kungarike. Utforska dess vidsträckta landskap och låt fantasin flöda fritt. Du kan också prova på massor av coola verktyg och föremål under din resa.

 • Färglägg djungelns djur
  Spela
  Färglägg djungelns djur
  Spelat 1551 gånger

  I det här förtjusande onlinespelet kan du ta reda på hur ett rosa lejon och en zebra täckt i en massa helgalna färger skulle se ut. Låt fantasin flöda när du designar bilder, eller bara färglägger några andra som redan är klara.

 • Målarbok med dinosaurier
  Spela
  Målarbok med dinosaurier
  Spelat 108 gånger

  Det finns massor av dinosaurier du kan måla i detta onlinebaserade färgläggningsspel. Du kan återskapa de mönster som medföljer varje teckning eller låta fantasin flöda fritt och bröla precis som en dinosaurie! Skapa alla slags fantastiska stilar för dessa helt magnifika ödlor med hjälp av en mängd coola och originella färger.

 • Målarbok: Fantastiskt söt enhörning
  Spela
  Målarbok: Fantastiskt söt enhörning
  Spelat 854 gånger

  Den här målarboken är fylld med bedårande enhörningar. Hur tänker du måla dem i detta onlinebaserade färgläggningsspel? Du kan ge dem rosa hår och måla dem i en mängd andra underbara och helgalna färger.

 • Skribbl.Io
  Spela
  Skribbl.Io
  Spelat 26492 gånger

  Du kan tävla mot spelare från hela världen i det här roliga och spännande io-spelet. Använd din kreativa förmåga och försök att lista ut andra spelares teckningar. Kommer de att lista ut din också?

 • Färga mig i julens färger
  Spela
  Färga mig i julens färger
  Spelat 1694 gånger

  Du kan designa dina egna bilder, eller dekorera några, i detta färgspel som är perfekt för julen. Välj alla möjliga underbara färger för jultomten, pepparkakshus, och mycket mer!

 • Prinsessan med färg
  Spela
  Prinsessan med färg
  Spelat 295 gånger

  Du kan färglägga bilder i detta onlinefärgspel, och du kan dessutom designa dem. Låt fantasin flöda fritt medan du skapar söta bilder av denna prinsessa och några av hennes favoritplatser i som du hittar i hennes förtjusande kungarike.

 • Draw My Thing Online
  Spela
  Draw My Thing Online
  Spelat 34289 gånger

  Följ med spelare från hela världen i det här galna och vilda onlinespelet. Kan du lista ut det hemliga ordet eller frasen som ritas under varje runda? Ha roligt du med och rita en du också.

 • Best.Letsdraw.it
  Spela
  Best.Letsdraw.it
  Spelat 3434 gånger

  Ge dina teckningsfärdigheter ett ordentligt träningspass i detta intensiva io-spel. Välj ett ämne och gör ditt bästa för att rita det inom 60 sekunder. När klockan når noll kan du betygsätta de övriga spelarnas teckningar medan de betygsätter din. Vem får flest poäng för sina konstnärliga färdigheter? Nu är det är dags att ta reda på det!

 • Coloring Book: Shopkins
  Spela
  Coloring Book: Shopkins
  Spelat 1733 gånger

  Det är dags att måla alla dessa hänförande teckningar av mat och andra saker! Vilka färger vill du använda till en hög med pannkakor? Eller hur vill du färglägga en sats med supersmaskiga och helt betagande muffins? Låt din fantasi flöda fritt när du spelar detta fantastiska onlinebaserade färgläggningsspel.

 • Rita i sanden
  Spela
  Rita i sanden
  Spelat 189 gånger

  Att skriva ditt namn i sanden eller bara göra en snabb ritning är mycket roligt. Nu kan du göra det hemma i det här virtuella ritspelet. Låt fantasin flöda vilt. Du kan alltid börja om genom att trycka på vågknappen.

 • Målarbok: Tecknade elefanter
  Spela
  Målarbok: Tecknade elefanter
  Spelat 394 gånger

  Du kan låta fantasin flöda fritt när du tar dig an dessa målningar av tjockhudingar som väntar på dig i detta onlinebaserade färgläggningsspel. Måla alla elefanter i en massa fantastiska färger.

 • Målarbok för barn
  Spela
  Målarbok för barn
  Spelat 2308 gånger

  Barn kommer att älska detta fantastiska onlinebaserade färgläggningsspel. Här hittar de massor av teckningar att dekorera som innehåller olika typer av mat, djur, bilar och mycket mer.

 • Poly Art 3D
  Spela
  Poly Art 3D
  Spelat 564 gånger

  Vilka bilder gömmer sig bland alla former? Det ska du försöka lista ut i Poly Art 3D

  Det kan vara djur, växter eller något helt annat. Snurra formerna ända tills du upptäcker vad de bildar i det här spännande 3D-spelet

  Vill du spela fler konst- och kreativitetsspel? I så fall kan du prova Poly Puzzles 3D och Pixel Art 3D.

  Så spelar du Play Poly Art 3D 

  Försök avgöra vilka bilder som gömmer sig bland de magiska molnen på de olika pusselbanorna. Du måste vrida och vända på molnen tills olika saker syns. 

  Spelkontroller 

  • ANVÄND MUSEN medan du försöker lista ut vad bilderna föreställer. 
  • VÄNSTERKLICKA OCH HÅLL IN för att snurra molnen. 

  Om spelutvecklaren 

  Poly Art 3D skapades av ConchGame.

 • Music Rush
  Spela
  Music Rush
  Spelat 230 gånger

  Förbered dig på en underbar musikresa! Kan du hålla bollen säker i Music Rush

  Han lyssnar på sin favoritmusik när han far ner för en hinderbana full av ramper och andra färgglada bollar. Utöver att samla polletter som kan bytas mot coola hattar och andra föremål kan han byta färg under resans gång. Han får inte krocka med bollar i andra färger i det här musikspelet. Gör han det är spelet över! 

  Så spelar du Music Rush 

  Music Rush är ett 3D-spel där du styr en färgglad boll som rullar ner för en hinderbana. Den får krocka med bollar i samma färg, men du förlorar spelet om den krockar med en i en annan färg. 

  Spelkontroller 

  • VÄNSTERKLICKA OCH HÅLL IN för att ta kontroll över bollen. 
  • ANVÄND MUSEN för att välja föremål och styra bollen åt vänster och höger. 

  Liknande spel 

  Om du gillade Music Rush borde du prova de här liknande spelen.

  Vem skapade Music Rush?

  Music Rush är utvecklat av Azerion, ett spelföretag baserat i Nederländerna. 

 • Hej alla barn: Färg följer siffror
  Spela
  Hej alla barn: Färg följer siffror
  Spelat 533 gånger

  Det finns massor av gulliga djur som du kan färglägga i detta fantastiska onlinespel. Dessutom kan du zooma in och ut medan du fyller i alla tomma pixlar med olika färger.

 • Djurparkens målarbok
  Spela
  Djurparkens målarbok
  Spelat 701 gånger

  I detta fenomenala färgläggningsspel finns det fem olika djur du kan måla. Måla ett lejon grönt eller ge en zebra några lila ränder! Låt fantasin flöda fritt!

 • Happy hour
  Spela
  Happy hour
  Spelat 354 gånger

  Någonstans är det alltid happy hour! Du kan resa runt jorden och besöka några helgrymma barer i detta fysikbaserade pusselspel. Lyckas du få alla drinkar i glasen? Du måste noggrant dra linjer över skärmen för att undvika att spilla en enda droppe!

 • Draw a Stickman 1
  Spela
  Draw a Stickman 1
  Spelat 2481 gånger

  Skapa en streckgubbe och ta honom på ett fantastiskt äventyr. Han behöver dina ritkunskaper för att låsa upp skattkistor, slåss mot drakar och mycket mer i det här onlinespelet.

 • Myrornas konst
  Spela
  Myrornas konst
  Spelat 167 gånger

  Ta konstvärlden med storm i detta originella och helgalna simuleringsspel! Du har precis stött på en grupp mycket begåvade myror som är bra på att måla porträtt av allt från träd till spindlar. Men de är inte lika bra på att sälja dem. Kan du hjälpa dessa konstnärliga insekter att bli världsberömda och tjäna massor av pengar? De hoppas att du ska bli deras nya konsthandlare.

 • Sketchful.io
  Spela
  Sketchful.io
  Spelat 173 gånger

  Det är dags att visa upp din konstnärliga sida! Kommer dina teckningar att imponera på de andra spelarna eller bara förvirra dem i Sketchful.io?

  Försök gissa vad de andra spelarna ritar för att samla poäng och vinna. Du får förstås rita en massa själv också i det här .io-spelet. Det kan vara allt från lasagne till frihetsstatyn! 

  Skribbl.io och Pinturillo 2 är två andra bra ritningsspel.

  Spelkontroller

  • ANVÄND MUSEN för att välja färger och penslar med mera.
  • VÄNSTERKLICKA för att använda dem. 
 • Pinturillo 2
  Spela
  Pinturillo 2
  Spelat 2071 gånger

  Dras in i det här onlinespelet för flera spelare. Artister från hela världen målar bildserier. Kan du gissa vad de skapar? Du kan även vara värd för ditt eget rum och se om dina vänner kan gissa vad du målar.

 • Bird Coloring
  Spela
  Bird Coloring
  Spelat 0 gånger

  I det här onlinebaserade färgläggningsspelet finns det gott om gulliga fåglar du kan måla. Låt fantasin flöda och nå högre än fåglarna kan flyga medan du målar var och en av dem.

 • Måla gulliga pandor
  Spela
  Måla gulliga pandor
  Spelat 39 gånger

  Alla dessa söta och gosiga pandor väntar på att du ska måla dem i detta onlinebaserade färgläggningsspel. Vill du att de ska få lila päls? Vad sägs om några rosa fläckar? Här finns det fyra olika pandor du kan måla precis hur du vill, och med över ett dussin olika nyanser!

 • Martin Mus och hans vänner
  Spela
  Martin Mus och hans vänner
  Spelat 82 gånger

  I det här onlinespelet hittar du alla slags supersöta teckningar som föreställer Martin och hans vänner som du kan färglägga. Du kan skapa teckningar där de flyger flygplan, arbetar i sina trädgårdar och mycket mer.

 • Kids Coloring Book
  Spela
  Kids Coloring Book
  Spelat 0 gånger

  I detta fenomenala onlinebaserade färgläggningsspel kan du måla bilar, fåglar, nyckelpigor och mycket mer. Låt fantasin bestämma medan du målar dem med över ett dussin olika kritor.

 • Sommarmålarbok
  Spela
  Sommarmålarbok
  Spelat 0 gånger

  Sommaren är en härlig tid på året att ägna sig åt målarböcker! Du kan måla alla bilderna i en virtuell version i detta onlinebaserade färgläggningsspel. Här hittar du en som har helgrymma stränder, bedårande djur som slappar i poolen och mycket mer!

 • Färglägg djur 2
  Spela
  Färglägg djur 2
  Spelat 348 gånger

  Du kan färglägga och till och med designa alla sorters gulliga teckningar av husdjur i detta onlinespel. Låt fantasin flöda fritt!

 • Målarbok: Söta bebisar
  Spela
  Målarbok: Söta bebisar
  Spelat 0 gånger

  Hur ska du färglägga alla dessa supersöta bebisar? Du kan göra dem orangefärgade, lila eller måla dem i en helt annan färg i detta onlinebaserade färgläggningsspel.

 • Målarbok med havsdjur
  Spela
  Målarbok med havsdjur
  Spelat 22 gånger

  Gör en djupdykning ner i detta fantastiska onlinebaserade färgläggningsspel. Måla alla dessa supercoola havsväsen i massor av livliga färger. Här kan du kan ge en alligator rosa fjäll, måla en bläckfisk lila och mycket mer!

 • Målarbok med alligatorer
  Spela
  Målarbok med alligatorer
  Spelat 334 gånger

  Hur tänker du måla alla dessa supersöta alligatorer? Använd din fantasi medan du skapar nya och originella utseenden åt dem i detta onlinebaserade färgläggningsspel. Det finns fyra olika teckningar som du kan färglägga.

 • Tillbaka till skolan: Färglägg björnar
  Spela
  Tillbaka till skolan: Färglägg björnar
  Spelat 137 gånger

  Hur tänker du måla var och en av de här söta björnarna? Använd alla de fantastiska färger som finns medan du fyller deras värld med fantasi i detta onlinebaserade färgläggningsspel.

Kreativitet är namnet på spelet!

Du kan låta din anda sväva med alla de inspirerande onlinespel som du hittar i den här kategorin. Om du någonsin velat prova din hand till att måla ett mästerverk, eller åtminstone ett virtuellt, så är detta din chans. Du kan också dyka in i många andra projekt som ger din kreativitet och andra talanger ett bra träningspass.

Du kan skapa skisser, ritningar och målningar med penslar, kritor, markörer och pennor. I vissa spel kan du göra dem helt från början, medan andra innehåller färgböcker. Kan du stanna inom linjerna medan du fyller svartvita målningar med massor av färg? Skulle en bild av en bedårande hund målas blå, eller kanske till och med lila? Du får att bestämma! Du kan till och med hitta dig själv med att måla ett känt konstverk av en av historiens största målare. 

Det finns också spel som innehåller origami och papper maché. Du kan kasta bitar av virtuellt papper för att skapa fantastiska kranar, pandor och andra djur. Du kommer också att skapa objekt som sträcker sig från båtar, till träd och mer. Andra spel i den här kategorin har ytterligare kreativa projekt som kommer att hålla dig upptagen i timmar. Ha kul när du täcker en duk med ett fantastiskt porträtt, när du inte designar en skulptur eller ett tidlöst mästerverk med alla dessa gratis onlinespel