Konst & Kreativitetspel

Kreativitet är namnet på spelet!

Du kan låta din anda sväva med alla de inspirerande onlinespel som du hittar i den här kategorin. Om du någonsin velat prova din hand till att måla ett mästerverk, eller åtminstone ett virtuellt, så är detta din chans. Du kan också dyka in i många andra projekt som ger din kreativitet och andra talanger ett bra träningspass.

Du kan skapa skisser, ritningar och målningar med penslar, kritor, markörer och pennor. I vissa spel kan du göra dem helt från början, medan andra innehåller färgböcker. Kan du stanna inom linjerna medan du fyller svartvita målningar med massor av färg? Skulle en bild av en bedårande hund målas blå, eller kanske till och med lila? Du får att bestämma! Du kan till och med hitta dig själv med att måla ett känt konstverk av en av historiens största målare. 

Det finns också spel som innehåller origami och papper maché. Du kan kasta bitar av virtuellt papper för att skapa fantastiska kranar, pandor och andra djur. Du kommer också att skapa objekt som sträcker sig från båtar, till träd och mer. Andra spel i den här kategorin har ytterligare kreativa projekt som kommer att hålla dig upptagen i timmar. Ha kul när du täcker en duk med ett fantastiskt porträtt, när du inte designar en skulptur eller ett tidlöst mästerverk med alla dessa gratis onlinespel